Olvasói rovat - Az ösztönnő és párja

2009/09/27. - írta: Modor Tibi

BL gondolt egyet, és megírta a smasszerok méltó párját, olvassátok:

HRita nagyon szépen körülírta a férfinem egy részének jellegzetességeit, következzen akkor egy tipikus mai magyar nő,
 

Az ösztönnő.

Az ösztönnő 20 és 30 közötti dolgozó fiatal "élj a mának" élőlény. Jellemezően szakközépiskolában tanult, szolgáltatóiparban találjuk meg őket, a fodrászok, kozmetikusok, vendéglátósok, bolti eladók, benzinkutas hölgyek között. Az ösztönlény szeret és tud is élni, független és erős, őt semmilyen csapás meg nem löki, igazi nő. Ezt úgy fejezi ki, hogy lehetőleg minél kurvásabban öltözködik, haját 10 színűre festi, hangosan, hahotázva beszél, és populáris forrásokból szerzett intelligenciáját fitogtatja.


Az ösztönnő lenézi az idősebbeket kispolgári életükért, és lenézi a fiatalabbakat, mert ők nem tudnak semmit semmiről. Megingathatatlan hite van abban, mi a boldogság, és azt hogyan kell elérni. Tervezni nem tud, és nem is akar, perspektívákban nem gondolkodik.

Nála sikeresebb és okosabb emberekről rossz véleménye van, hiszen ő a dolgozó, ő az, aki több pénzt érdemel, amit nem kap meg. A tapasztalatot többre becsüli minden elméleti tudásnál. Az okos férfiakat kineveti, nem veszi őket komolyan, hiszen az igazi férfi
inkább erős, mint okos.Választásokkor a "kevésbé rosszra" szavaz, bár minden politikust utál, ahogy mindenkit, aki öltönyben dolgozik, hiszen ők nem "igazi" munkát végeznek.


"Lehet, te ezt tanulod, de én 5 éve dolgozom pultosként, azt hiszed, nem tudom hogyan megy ez?"

"Hányas méret? 30-as? Szerintem ez nem a te stílusod, neked valami vagányabb kellene, valami férfiasabb..."

"Itt van ez a tahó, csak egy százas borravalót adott, mit képzel magáról? Mikor tudja, mennyire szarul keresek?"


Az ösztönnő párja

 

Természetesen neki egy igazi férfi kell. Az ösztönnő meg van róla győződve,
hogy minden férfi csak azt akarja, ezért a nem megfelelő fajtajelleggel bíró fiúra undorító arccal, varánuszarccal tekint.


Az ösztönnő kapcsolatban nem alázatos, kimondja a véleményét, és akkor is igaza van, ha nincs. Az igazi férfi kopasz, legalább 100 kiló, 5-10 éves fekete német autóval jár, olcsó dance zenét hallgat, általában "csináld magad"-vállalkozó. Az igazi férfi nagyon erős, és
az ösztönnő szerint nagyon okos, habár pénzét kétes üzletekkel és észt nem igénylő tevékenységekkel szerzi. Az igazi férfi whiskeyt iszik redbullal, sok embert ismer, akik tisztelik őt, habár néha átvágják a háta mögött. Az igazi férfi hangos, erős, mindig igaza van, és ezt a kevésbé izmos és erős férfiak tudtára is adja, különösen amikor az ösztönnő is jelen van. Élefilozófiája így kimerül abban, hogy az erősebbnek van mindig igaza.


Az igazi férfi szentül hiszi, hogy ösztönnőt nem a pénze, hanem a határozott, férfias jelleme fogta meg. Az igazi férfi tapintatlan, a nőt a barátok előtt megalázza, kineveti, otthon ezt "csak vicc volt, nyuszi" felkiáltással zárja le. A szexben önző és nem túl kreatív, bár az ösztönnőt ez nem zavarja, hiszen az igazi férfi pont ilyen. Az ösztönnő, még ha üti, veri és megalázza, akkor sem hagyja el az igazi férfit, hiszen szereti. Ritkán csalja meg az igazi férfit, és akkor is csak egy másik igazi férfival, általában a szemét főnökkel, de az igazi férfi gyakran megcsalja az ösztönnőt, habár "azok nem jelentettek semmit".

"A Tibi néha elég durva, multor meg is ütött, akkor elküdtem a fenébe, na de a Tibi már csak ilyen."

"A Zoli? Nézz már rá, semmi izom, hát hogy néz már ki? Meg szemüveges? Nem bírom az ilyen okoskodó fiúkat, tudod, mindig csak olvasnak és beszélnek!"

"Na azért a Feri elintézné a Tibit, majdnem egy fejjel magasabb és kick-box Európa bajnok is volt, de persze a Tibi a jobb pasi azért!"

"Igen tudom hogy megcsalt, az a kis kurva rátukmálta magát, na de ki nem tette volna meg, ott tekergett az ölében, undorító kis szajha"


Divat

Az ösztönnő ad magára, mindig keresi az újabb lehetőségeket, hogy "kiemelje a nőiességét". Sminktetoválás, műhaj, műköröm, műszempilla, később már műmell, műszáj, orrplasztika, szájplasztika. Az ösztönnő leginkább a másik ösztönnőre szeret hasonlítani, jelmondata a természetes szépség, habár a természetes szépségeket legtöbbször kineveti, és a háta mögött igénytelennek nevezi.

A csoportba tartozást a fenék feletti diszkrét tetoválás fejezi ki, népszerű motívumok még: pillangó, macskalábnyom, kínai írásjelek, hello kitty, vagy bármi, ami ártatlan és cuki hatást kelt. Az öltözködésével a 90-es évek közepi olasz kurvák divatják követi, élvezi, hogy megbámulják, bár nem tudja, hogy sok férfiban nem igazán pont azt a hatást kelti, amit szeretne. Derékig kivágott ruhák, szabadon hagyott hátak, bikinivonalig érő miniruhák, arany, rózsaszín, neonzöld, kék színben, a lényeg, hogy a dsizkóban visszaverje a fényt, és az utcán messziről észrevegyék.


Bár az ösztönnő igényes, a hatás méginkább igénytelen, darabos és közönséges lesz, köszönhetően az ösztönnő személyiségének, és általában átlagos külsejének. Bár ismeri a divatos márkákat, mégis a legkevésbé szerencsér ruhákat veszi meg.


Munka

Az ösztönnő dolgozik, munkahelyét gyakran váltogatja. A fizetésével elégedetlen, a munkájában nem talál kihívást. Ha éppen munka közben találjuk, a Sláger/Danubius/Star FM rádió ordít a háttérben, a lány internetezik vagy női magazint olvas, és nagyon erősen próbálja a tudtunkra adni, hogy itt nem kívánatos a jelenlétünk, természetesen amennyiben nem vagyunk magunk is ösztönnők vagy igazi férfiak.

A főnök, amennyiben nem igazi férfi, borzasztó lúzer, ha nő, akkor hisztis kurva. Néha a barinők meglátogatják, ilyenkor a legfontosabb tevénység a munkatársak, különösen a főnök kibeszélése. Az ösztönnő mindig nyomatékosítja, hogy ebben az országban nem
lehet tisztességesen megélni, a munkát sem becsülik meg, habár ő maga hanyag, és megbízhatatlan. Szívesen tetszeleg az "én mindig áldozat vagyok" szerepben, habár másoknak ezt a hátuk mögött felrója.


Az ösztönnő néha elunja az itthoni életet, ekkor Olaszországba, Spanyiolországba, Németországba megy, "táncolni", és természetesen profikkal dolgozik, mert "ez a munka nem olyan". Visszatérve megjegyzi, hogy kint sokkal több az úriember (sokkal több pénzük van a férfiaknak), bár ő sohasem csalná meg párját, mert ő az igazi férfi.

"Az Ildi megint panaszkodik a túlórára, én háromszor annyit vállalok, a Tibi nem is fizeti ki, képzeld el!"

"Lehet hogy a Feri megveszi az egész helyet, én szerintem elmegyek hajóra egy évre, addig a Tibi majd németben fog melózni"

"Beszéltem az új főnökkel, elég jó pasi, de valakit el fog küldeni, szerintem az Ildit, azt mondja nem bírja hogy folyton hisztizik"

"Kimentem olaszba fél évre, képzeld 6-an laktunk egy szobában a lányokkal, egy este alatt megkerestél 50-60 ezret, ha jól csináltad,
persze csak tánc volt, és a vendégnek tilos volt hozzánk érni, erre nagyon figyelnek"

 

Szabadidő

Ritkán van szabadideje, de azt jól kihasználja. Szeret az igazi férfival wellness-hétvégére utazni, esetleg Siófokra. Még a 30-hoz közelítve is szereti a minél hangosabb és nagyobb diszkókat, ahol végre igazi ösztönnő lehet. A kistelepülés ahol lakik, általában rendelkezik egy ilyen igazi diszkóval, ahol rendszeresen felbukkan hétvégente. Ekkor a bejárat előtt
jól látható helyen kell kiszállni a tuningolt csili-vili autókból, amit általában egy ismerős, de nem elég igazi férfi vezet, aki szívességből hordja a lányt mindenfelé, természetesen reménykedve, hogy egy nap ösztönnő majd meglátja benne az igazi férfit (nem).

Néha, különleges alkalmakkor a barinőkkel kibérel egy limuzint, ekkor a tetőablakon kihajolva félrészegen pezsgősüveggel a kézben mutatja, mennyire jó is az ő élete a sorban álló földi halandókéhoz képest. A kidobókat jól ismeri, ők is igazi férfiak, ezért gyorsan bejut.A pultosokkal, dídzsékkel is jóban van, és ezt szereti mindenki tudtára adni hangos köszönéssel.

Amennyiben nem pasival érkezik, akkor a barinőkkel, szépen kiöltözve, pasira vadászva. A kiszemelt igazi férfi sok pénzzel, Armani vagy Gucci ruhákban, fekete hegyes orrú cipővel, szoláriumbérlettel. Ha nincs megfelelő igazi férfi az akár több ezer fős helyen, akkor az ösztönnő a táncparkett közepén éri el karrierje csúcspontját: ti. végre minden férfitekintet
rászegeződik. A számok közötti szünetekben pezsgőt iszik és a DJ srácot győzködi a barinőkkel arról, hogy a követkeező szám feltétlenül Dj Junior kell hogy legyen. Mivel kívánsága általában teljesül, egész este kommersz trance, dance és technoszámokat hallhatunk.


Nyaraláskor az igazi nő a strandon körbejár az igazi férfivel, fitogtatva, hogy neki milyen jó, pasija is van.

"Imádom ezt a számot, a Rise FM-n is folyton rakja a Bárány!"

"Voltunk White Party-n a Tibivel, kurva jó volt, bár a Tibi kicsit készen lett, belekötött valami lúzerba, nekem kellett elrángatni"

"Múltkor is valami hülyegyerek leöntötte a Tibit, persze Tibinek elment az esze és leütötte, szegény srácot a mentők vitték el, még órákig erről beszélt, de hát igaza van, miért nem figyelt az a barom"


Jövő

Az ösztönnőnek a jövő kiszámíthatatlan. Amennyiben 20 és 30 között nem talál igazi férfit, akivel hosszú távon is működne a dolog, vagy egy idősebb "úriembert", aki finanszírozza az életmódot, úgy az ösztönnő 40 éves koráig a diszkók állandó vendége lesz, ahol panaszkodik, hogy nincs egy normális pasi sem, illetve ha van is, az a 20 és 30 közötti kurvára hajt, nem az olyen igazi nőkre, mint az ösztönnő.

Általában a szebb ösztönnők kifognak egy pénzes, de kevésbé jó külsejű férfit, egy "igazi úriembert", ekkor feladják munkahelyüket, és élettársuk segítségével fodrászatot, virágboltot, vagy butikot nyitnak, ahol végre kiélhetik elfojtott agressziójukat az alkalmazottakon. Bár élettársuk fűvel-fával csalja őket, többnyire 20 és 30 közötti ösztönlényekkel, nem tehetnek semmit, így általában az alkoholba, felszínes témákba és szórakozásba, illetve a barinők társaságába menekülnek. A kibeszéletlen problémák, a stressz és a korábbi éjszakai életmód miatt az ösztönnők 30 felett exponenciálisan öregednek, míg végül a gazdag élettárs le nem cseréli őket egy 20 és 30 közötti ösztönnőre, így öregedő ösztönnőként rájuk is az egyedülálló kiöregedett nők sorsa vár.

"Lent ülünk az Ildivel és a csajszikkal a Honey-ban de csak ilyen lúzere jöttek. Meg volt egy 50 éves gülüszemű papi, aki egy pezsit akart fizetni, azt engedtem, de aztán kinevettük, és elment."

"Igen, a Tibivel szétmentünk, most valami 20-as kis csajjal van, nem túl okos, biztos össze-vissza csalja a háta mögött, ráadásul vagy 5 évvel idősebbnek néz ki, hát nem tudom. Ja képzeld, multkor elkérték a személyimet, mikor cigit vettem, azt mondta a bácsi hogy még 18-nak sem látszom, szerinte simán mondhatnám, hogy 28 vagyok, nem?"

Vicces volt? Az, meg szomorú is.

De kiváló írás. Ti, kedves-nyájas Olvasók egyre jobbakat írtok, büszke vagyok rátok, hüpp-hüpp...

67 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.27. 17:50:43

kiváló tanmese, osztályomban lányaimnak gyakran mondok hasonlókat, hogy most 18évesen ez lehet életmód, de 30 fölött nem:)

a hát alján díszelgő tetkó neve nálunk a ribancrendszám...

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.27. 20:00:58

ez nem a smasszeros párja, hanem inkább az olyan arcoké, mint a Szlengblogról ismert Kar, vagy még inkább, a Kálmi :)

ellenszenvesfigura 2009.09.27. 20:02:32

"Vicces volt? Az, meg szomorú is. "

céltalan, értelmetlen életek. de azért röhögtem: )

doszy 2009.09.27. 20:20:31

Az ösztönnő körül nem szokott legyeskedni egy Aranyos srác? (modoros.blog.hu/2009/08/31/az_aranyos_srac ugye). Csak ő annyira lúzer, hogy még az igazi férfi sem üti le.

Nagy Ivó 2009.09.27. 20:32:20

Ez a poszt (is) horzsol.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.27. 20:41:11

@doszy:

Gyakori felállás, hogy az Ösztönnőnek van egy Igazi Férfi-szerű párja, aki időnként megveri, félrekúr stb., és olyankor az Ösztönnő az Aranyos Srác vállán sírja ki magát. Az Aranyos Srác közben ezerrel reménykedik, hogy egy nap össze fog vele jönni a csaj (nem), vagy legalább megdughatja (pláne nem).

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.27. 20:41:47

@ellenszenvesfigura: dehogy értelmetlenek, az ilyenek pörgetik a GDP-t a legjobban.

zebraman 2009.09.27. 20:49:49

@Ön: Jaja, és az ösztönnőnek rendszerint felteszik a kérdést, hogy ha ennyit veri és csalja Tibi, akkor miért van vele? Erre a válasz valami olyasmi, hogy azért "mert különben olyan jó ember", vagy "nem tudom, de szeretem".
Az ilyet ütni kell.

Az írás egyébként pompás, ezek tényleg ilyenek.

sorica123 (törölt) 2009.09.27. 21:15:04

@Ön: nem abban az értelemben. Természetesen dolgozik az istenadta, azt is ész nélkül, mint minden mást, de úgy értelmetlen, hogy tök nem látja át a dolgait, csak szeret úgy csinálni, mintha képben lenne.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.27. 21:22:30

@doszy: dede, méghozzá sok. Különösen szeretem nézni a pultoslányokkal szövődő barátságokat.

Beül a Balek meg az Aranyos srác, jattol neki egész este, kitüntetés számára, ha valamikor segíthet neki költözködni, de dugás, az sajnos nem nagyon lesz.

Vérbárány 2009.09.27. 21:47:58

Boáááá, de tudom az ilyen ösztönnőket, meg igaziférfiket gyűlölni.
Az állatkertben tetvészkedő gorillákat simán hamarabb elfogadom fajtársamnak, mint ezeket.

2009.09.27. 21:57:04

@Modor Tibi:
"nem nagyon lesz" helyett én úgy fogalmaznék, hogy nagyon nem lesz. :)

Nagyon tetszett a poszt!

2009.09.27. 22:01:04

@zebraman:
Hát azt mégsem mondhatja, hogy azért, mert ő tudja pénzelni az életmódját.

Egy időben nekem is panaszkodtak ilyen ösztönnők a szar kapcsolataik miatt, aztán amikor felvilágosítottam őket, hogy egy szar kapcsolathoz mindig kettő kell: egyrészt a Tibi, aki veri őket, meg félrekúr, másrészt meg ők, akik vevők az ilyen kapcsolatra, és a lelkük mélyén kurva jó nekik, akkor besértődtek.

2009.09.27. 22:08:51

Ja, meg amikor úgy érzi, _megtalálta élete párját_, mi ismerősök hiába figyelmeztetjük, hogy a Tibi csak egy numerát akart, meg orrba-szájba félrekúr, akkor is durcizik, hogy mi csak irigykedünk. Két hét együtt járás után hozzá költtzik, a púpjára tetováltatja a _párja_ keresztnevét, és totál dizni, hogy megtalálta az igazit. Aztán a harmadik hét végén melóban kapja a sömöst, hogy a cuccai a folyosón, a kulcsokat meg az N95-öst adja vissza, már beköltözött az utódja. Na ilyenkor telesírják szonett-idézetekkel az iwiw üzenőfalát, kövezzetek meg, de én valahogy nem tudom őket sajnálni ilyenkor.

sorica123 (törölt) 2009.09.27. 22:26:39

@tff: na ez a röhej. Hogy ha nem is 'jó' nekik az, hogy szarabbnál szarabb kapcsolataik vannak nagypofájú verőlegényekkel, de mindenképpen otthonosan megszokott. Ezt várja tőlük a vidék, ez a szerepük, beletaláltak, fasza. Hát pedig nem az, és így soha nem is fognak kilátni a szellemi pelenkából, ha mindig ugyanazokat a már megszokott => átlátható szar helyzeteket húzzák be. És végig gyanakodni fognak, hogy ez így rossz, meg úgy kényelmetlen - de szeretem, de ez, de az, de jó apja a gyerekeknek i tak dalej:/ Azt sajnálom bennük, hogy ennyire könnyű őket bevinni a susnyásba, miközben azt hiszik, hogy ismerik az életet. Viszont rém bosszantó is hallgatni őket, mert mindig ugyanaz a nóta, nem hallgatnak senkire, és ha valaki segítene, mindjárt jön a felhorkanás, hogy ők mennyire képbe' vannak, csak ne dumáljunk nekik:/

sorica123 (törölt) 2009.09.27. 22:27:56

@tff: dizni:)))) összefüggéseiben követed a dolgokat, egy töritanár itt alélna el rögtön

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.27. 22:34:51

@sorica123:

szellemi pelenka = LOL

Ezek a csajok tkp. a saját szerencsétlenségük kovácsai, mert azokat a pasikat, akik nem vernék/csalnák őket, mélyen megvetik, mert nem tartják őket elég férfiasnak. Mint ahogy azokat a nőket is megvetik, akik másképp gondolkodnak a sminkelés, az öltözködés és a pasiválasztás kérdéseiről.

sorica123 (törölt) 2009.09.27. 22:48:16

Erről hiszik azt, hogy képben vannak. Hogy baromságokból csinálnak elvi kérdést.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.27. 23:45:04

@sorica123:

Szerintem ez nem csak erre a csajfajtára igaz, hanem úgy általában a legtöbb emberre. A többség úgy működik, hogy miközben felnő, a szülőházában és a saját szűkebb közegében elsajátítja ezeket a normákat, és ezek alapján éli le az életét. Eközben beszippantja a tévéből, sztorimagazinból és hasonló helyekről származó elvárásrendszert is, és alkalmazkodik is hozzájuk, még akkor is, hogyha ezek az elvárások hosszú távon nem az ő boldogságát szolgálják. Az még csak fel se merül benne, hogy megkérdőjelezze ezeket.
Ennek példái az Ösztönnők, de azok a pasik is, akik arról panaszkodnak, hogy mindig csak lehúzós ribancokat fognak ki, és egyébként is, minden nő kurva.

gyz 2009.09.27. 23:46:45

szögegyenes fekete vagy hidrogénszőke haj, szoláriumtól sárgásbarna, rücskös arcbőr, fekete szemfesték, leborotvált, megrajzolt vagy tetovált szemöldök, vékony, hosszú cigi, mély dekoltázs gumilabda-mellekkel, tapadó fekete 3/4-es gatya, kilógó tangabugyi, derék- és/vagy vádlitetoválás, pornószínésznő-napszemüveg, bokalánc

- ha csak ilyen nők lennének (és sajnos egyre többen vannak), én a cölibátust választanám

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2009.09.28. 01:39:52

Srácok, az "elfolytott" az pontos jé.

A poszt nagyon tuti!

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.09.28. 07:12:30

jaj, de gyönyörű lett ez a poszt is, méltó párja az eddigi csúcsteljesítménynek, a "jóizűen falatozó" smasszeresnek. :-)

cd-r 2009.09.28. 07:13:24

@gyz: igen ő az, egyikmásik rohadt jó csaj lehetne, ha kevésbé hajazna az öltözködése egy kelet-ukrán go-go girlére.

cd-r 2009.09.28. 07:30:06

"a DJ srácot győzködi a barinőkkel arról, hogy a követkeező szám feltétlenül Dj Junior kell hogy legyen."

:DD jaja, rosszabb esetben a dj fülébe "dúdolja" a melódiát, arra a kérdésre, hogy melyiket, mert a címét nem ismeri.
"tudod melyik, az a tip-tiriiii-ti-riii-riii-ririiiii, a múltkor is nyomtad, mikor a Jovánnak warmupplotál, váááágod"

sorica123 (törölt) 2009.09.28. 07:52:04

@cd-r: ha nem igyekezne annyira... mert így csak az igyekezet látszik, az ember nem. És hát még, ha kiderül, hogy ezzel a személyiségének se lőttünk nagyon mellé...
@HRita: azért mondtam, hogy összefüggéseiben alkalmazza a tananyagot:)

SzabadkaiAttila 2009.09.28. 08:33:56

@Ön: kérdés, hogy a gdp pörgetésének van-e értelme

remek poszt! HRita nagyon jókat írsz, bjútizás is üt, hangosan röhögtem a példamondatokon! :)

amúgy meg a hideg kiráz az ilyen nőktől...

belgarian · http://kolbaszbolakerites.blog.hu 2009.09.28. 08:49:06

@szotyika: biztos 5-os ikrek voltak (ezert meg en bocs...)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.28. 08:55:06

@Ormótlan: oppá! Ennyire azért nem tartom tiszteletben az alkotói szabadságot.

Lyavítottam, köszi.

Erzsebet 2009.09.28. 11:07:10

Skandináviában élő ismerősöm is pont ilyen. Rém dögösen néz ki. Élettársait is váltogatja. Volt már nála 33 évvel idősebb pasi, aki vénebb volt mint az apja. Élt egy 20 év körüli fiatal csávóval. Nyomorékhoz is volt gusztusa. A csajszi 150 cm körüli, 40 kg alatti. Jelenleg egy 2méteres, 1q-n felüli, benga alakkal fut. Itthon ő a dizsi királynője, ismeretlenül is felmegy a pasik lakására. Úgy hallottam, hogy még fekákkal is volt.

Erzsebet 2009.09.28. 11:12:15

Ja , és elfelejtettem mondani: minden pasija ütötte, mint a répát. Nem tud miből élni. Anno büdös volt neki tanulni, 8 elemije van. Most a munka is büdös neki, így mindig hozzácsapódik valami férfihez, házi- és szex rabszolgájuk lesz. Elcseszte az életét, gyönyörű hangja van. simán lehetett volna belőle énekesnő.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.28. 11:23:23

@Erzsebet: hat ez utobbi aztan skandallum... Hat ember az ilyen? Meg "fekakkal" is??? Na neeeee.

kitiara 2009.09.28. 11:37:43

@Erzsebet: hát ez nem volt túl PC...

Ösztönnő: fodrászok és kisbótosok jellemzően ösztönassszonyok, a hideg kiráz tőlük.

Erzsebet 2009.09.28. 11:37:56

@afromagyar: 72 éves nagynéném ismeri az említett lányt. Neki furcsa ez a dolog. Nekünk nincs semmi bajunk a négerekkel. Fiam volt gimnáziumába több néger és arab fiatal járt. Vegyes házasságból származtak. A papák általában orvosok voltak, a szülők boldogan éltek. Itt nem érte diszkrimináció az afro- külsejű embereket.

oriza triznyák 2009.09.28. 11:44:33

A kedvencem: az ösztönnő iwiwes adatlapján a főiskola/egyetem rovatba beírva: az Élet.

lr 2009.09.28. 11:52:01

@SzabadkaiAttila: +1.(És ez sztem Ön hsz.-ában is benne van, hiszen).
Ha nagyon komolykodni akarnánk, most javasolnám Dr. Gyulai Iván Zsigerbeszéd sorozatát, illetve azon belül is azt a részt, amiben kifejti, hogy a GDP-nek mennyire nincs köze az emberek szubjektív jólét-érzetéhez (sőt). Dehát ez egy vicces blog.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.28. 11:56:51

@Erzsebet: nekem nem kell magyarazkodnod, sot, en sem fogok, a vegen meg megirjak rolam a modoros fajvedot-t... Tudod, mindenki _egyeni belatasa szerint_.

Na de: en is ismerek par osztonnot, nekik altalaban vilagot megrengeto terveik vannak, olyanok, hogy
- "jovore megcsinaltatom a melleim" (sosem fogjak, ahhoz nem keresnek eleg jol)
- "jovore kimegyek "Olaszba" mukormozni" -nem fog, mert nem beszel semmilyen nyelvet, ilyenkor jon a:
- "beiratkozom nyelvsuliba" (ket hetig tart a lendulet)
- "lecserelem a lakast masikra" (nem fogja, mert eladja a pecot, a penzt elkolti ruhara, cipore, es visszakoltozik a szulokhoz, de ez nem is baj, mert igy a fizubol jobban telik a dolcsgabana taskara, mert az fontos es kell. Rosszabb napokon a kinaira is kinez azert.)

Eleg szomoru egyebkent, sok, jobb sorsra erdemes lanybol lesz osztonno, es azt figyeltem meg, altalaban a szulok altal ajnarozott, elkenyeztetett csajok jutnak erre a sorsra. Egy-ket atyai pofon meg idoben helyretette volna oket, de...

IndaMuncher 2009.09.28. 12:21:12

@vészmadár (pica pica): Ez mókás, amúgy az esetek 90%-ában azoknak a csajoknak van csípőtetkója, akik dagadtak, vagy totál egybederekúak, vagy formátlan a seggük.
Period.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.28. 12:26:25

@lr:

Arra akartam utalni, hogy a fogyasztói társadalom, tehát tkp. az egész gazdaság ezeken az embereken alapszik. Agyuk az nincs, vásárolni viszont imádnak, kritikátlanul megvesznek minden szart, főleg és elsősorban azt, amit sokat reklámoznak. Ezzel gyakorlatilag mindenki jól jár, a kereskedő is, a gyártó is, azok, akiktől megvásárolják az alapanyagot, azok, akik a kereskedő és a gyártó alkalmazottai (mert a sok toolnak köszönhetően még sokáig megmarad a munkahelyük) -- és végül, jól járunk mi, mert a mi munkahelyeink valamilyen módon kapcsolódnak ezekhez a cégekhez, tehát mi is jól járunk.
Ha viszont valamilyen oknál fogva a sok bürge abbahagyja az ész nélküli vásárlást, akkor bedől a gazdaság...

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.28. 12:31:52

@Ön:

...mint ahogy azt nagyon jól láthattuk az iménti válságnál is (amit ugyan nem ez indított el, de ez is erősen szerepet játszott az elmélyülésében).

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.28. 12:35:57

@afromagyar:

Azok a kiscsajok, akiknek sokat mondják azt, hogy "de szép vagy", azt meg, hogy "milyen okos / ügyes vagy", egyszer sem, gyaníthatóan a külsejükkel akarnak majd érvényesülni. Ezt a természeti törvényt a CSI-ből ismertem meg, de gyanítom, hogy erre a konkrét esetre is alkalmazható :-)

sorica123 (törölt) 2009.09.28. 13:33:10

@Erzsebet: egy-két mondat kimaradhatott volna (mert mi az, hogy nyomorék, meg gusztus, örülj, hogy neked két lábad van, ha neked ez az egy a fontos), de valóban ez történik: hol ezért nem dolgozik magán, hol azért (lusta, magára marad, stb), és így vagy pultos- és egyéb időszakos megélhetésre kitalált melókat végez, vagy teljesen ráhagyatkozik a pasijainak a keresetére. Akik persze jól azt hiszik, hogy akkor a csaj meg is van véve, pénzért.
@afromagyar: vagy a nagyon elkényeztetettek, akik gyakorlatilag mindenre kaptak egy vállveregetést, és külső kontroll nélkül összecsuklanak, vagy épp ellenkezőleg, az emberi dolgokban iszonyat elhanyagolt, otthon észre se vett csajszik is lehetnek ilyenek.
@Ön: ez is igaz. Ha már egy szülő eljut odáig, hogy nem csak 'baszogatni' kell a gyereket, hogy ezt jobban, azt okosabban csinálja, hanem dicsérni is, ugorjon már még egyet, és gondoljon bele, milyen az, ha csak egy vonását hangsúlyozza a kölöknek. Pl 'de szép vagy' feszt - mintha egy barbie-baba lenne az a gyerek, vagy 'de okos vagy' - mintha szép nem is tud(hat)na lenni.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.09.28. 13:33:23

És akkor még nem beszéltünk azokról az ösztönnőkről, akiknek esze is van. csak nem használják, vagy nem arra, amire való.
Híííííííj, az még csak a durva!!!!!!!!!!!!!

BUNKÓ 2009.09.28. 14:23:36

Az én városomban van egy olyan csaj, aki a derekára tetováltatta a volt csávója nevét, mert az szerette nézni dugás közben... A csávó aztán kidobta
(Ja és iszonyat gazdag volt a tag)
Szánalmas....

BUNKÓ 2009.09.28. 14:25:45

Egyébként nem ilyenekből lesznek a női öblösök kb 40 után? Szép színes fogazattal, meg napi egy doboz cigivel.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.28. 14:47:38

@BUNKÓ: :) lassan mar mindegyik notiusbol oblost akarunk "faragni" :)

BUNKÓ 2009.09.28. 15:46:01

@afromagyar: csinálhatnánk egy ilyen igazi magyar rántottcsirkeladaszotüdülőbalcsi pronyó családot, egy tetszőleges történettel, benne zz összes karakter elemzésével :)

sorica123 (törölt) 2009.09.28. 17:54:16

@BUNKÓ: a saját nevét szerette olvasni még a nője derekán is kiplakátolva???? Hű meg ha, még jó, hogy politika közelébe nem került a csávó! (Nehogy valaki azt mondja, hogy ahhoz ész is kell, történelmi példák bizonyítják, hogy nem árt, ha van, de nem olyan nagy hátrány az se, ha csak annyi, mint egy sofőr nélküli úthengernek).

LyukasBogrács 2009.09.28. 18:08:31

@zebraman:
En olyat hallottam, hogy ugyan rossz neki, amikor Tibi megveri, de utana mindig vesz neki valami nagyon draga dolgot.

"k" (törölt) 2009.09.28. 18:28:21

nálunk az urbánus kultúra védelmezője, lenézi a parasztot, a parasztos beszédet (tájszólás), a föl-t pedig minden esetben fel-nek ejti.
gyakran Pestre jár vásárolni, szórakozni. ifjabb korában szidja a sorost amiért "szar ország szar városába" kellett születnie.
aztán város környéki faluba házasodik, kamionos vagy akár földműves-seftes igazi férfi mellé.

"k" (törölt) 2009.09.28. 18:31:09

@BUNKÓ: szerintem Judit értelmiségi, és jófej fiatal korában is. Ezek a luvnyák nem.

sorica123 (törölt) 2009.09.28. 19:01:19

@LyukasBogrács: 'rossz rossz, de hát nem így szokás...? És olyan erős... hiszen férfi, nem valami nyámnyila tesztoszteronhiányos pöcs... és különben is jó apja a gyereknek/voltak jó pillanataink/egyéb önigazoló duma.'
@"k": tájszólás: 'azoka ziggénytelen parasztok beszélnek így, akik nembírnak rendessen beszélni'. Csúcs. Néha egész értelmes csajoktól is hallok ilyet, gimis korunkban abban reménykedtek, kinövik (sztem az a csaj ki is nőtte:))

G_P 2009.09.28. 19:58:40

EZ HATALMAS VOLT!

Nagyon jót szórakoztam, és benne volt a valóság is, ugye, amikor kiélik a dolgozókon elfojtott agressziójukat. Annyira durván tipikus és igaz az egész irás, hogy kb 3 házat kéne mennem max, hogy találjak ilyet az utcánkban. :) Grat

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2009.09.28. 22:07:52

Ez jó volt banyek, ezekből lesznek a jutkák meg az öblösök.

"Gyere már Andrea! Faszom, Jociék má' egy órája lenn vannak a renbóba, te meg itt totojázol faszom!"
"Kurvaanyád bazmeg Zsolti bazmeg LETÖRÖTT A KÖRMÖM BAZMEG TE FASZ!"

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.28. 22:15:29

@SzabadkaiAttila: "hangosan röhögtem a példamondatokon! :)"
A diznis és bjutizós példamondatokba besegítettem ugyan, de ezeket - amúgy - mindig a Nyelvész Józsi találja ki, őt illeti a fő dicséret :) Én a stáblista alján vagyok, de azért köszönöm :)

szliper 2009.09.29. 00:54:38

Az ilyen csajok úgy lesznek öngyilkosok, hogy leugranak az egojukról az IQ-jukra...

Dr. No 2009.09.29. 16:39:47

@doszy: Lecsapni??!!

- Te figyuzzá má, Kukac, dobjad el az Ibit a butikba, mer én éppen nem érek rá, a ÖMV parkolójába kell árut átvennem, neked meg úgysincs semmi dolgod, megbeszéltük?

forumuser 2009.10.01. 01:46:38

Lyály. Hogy női fórumokon mennyi ilyen van...
Először sajnáltatja magát, hogy veri a pasija, és minden este testüregi motozást hajt végre rajta, továbbá ellenőrzi a telefonját és az e-mailjeit, hogy nem csalta-e meg. Aztán jönnek az "akkor mi a francnak vagy vele?" típusú hozzászólások, és visszakozik; "deee egyébként olyan aranyos, és tudom, hogy szeret".

Dr. Panasz Muki 2009.10.02. 10:35:57

HRita, gratulálok, nagyon jó írás!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.10.02. 12:40:08

@Panasz Muki: Az ösztönnőt BL írta, őt illeti a dicséret. A smasszert írtam én, de még régebben :)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.10.06. 15:16:25

Lehet még árnyalni a képet, mivel a belépő fiatalabb korosztályok hozzák magukkal a tinipicsa kellékeket (hellokitty-plébojnyuszi, rózsaszín ruhák, csicsázott-gügyögős nyelvhasználat és szövegalkotás a közösségi portálokon).

Az viszont jellemzőjük mindegyiknek, hogy Maci(ká)nak szólítják az összes párjukat.

flymazs (törölt) 2009.10.15. 21:07:11

@Blassius: Nekem a női öblös inkább "vállalatnál" melózik, régi kommunizmusbeli hangulatot árasztó helyen (akár oda van most biggyesztve, hogy Rt., mert már ma úgy híjják).

Ott van a kollektíva, a "brigád", a Józsi és a Karcsi, aki felköszönti a kollektíva nevében pénisz alakú tortával.

flymazs (törölt) 2009.10.15. 21:18:27

@no-night: ja, ráadásul minden második mangalánynak öltözik és sminkel :D
süti beállítások módosítása