Posztajánló: Modor Tibi vs. magyarfoci

2009/09/04. - írta: Modor Tibi

Mint derült égből a gumibot, úgy ért végh hanta megkeresése a Labdabiztosról, miszerint ideát a Modoroson annyiszor énekeltük meg a magyar labdarúgás és imádnivaló szurkolói sajátosan közhelyes fordulatait, bölcsességeit, hogy esetleg volna-e kedvem szakmaibb berkekben is népszerűsíteni a Magyarfocit mint olyant.

Már hogyne volna, tessék, olvassátok!

Már hogyne volna - még akkor is, ha a Loki profi iparosmunkával kibrusztolt BL-részvétele és válogatottunk újból felcsillanni látszó VB-reményei folytán ismét ideiglenesen megnövekedett a hazai labdarúgást támogatók száma. Alapból kerülni szoktam az egyértelmű állásfoglalásokat, és csak sejtetni szoktam a véleményemet, de most kivételt teszek...

Tovább

Jövő héten pedig kezdődik (folytatódik) A lelátó népe c. összeállításom a hazai szurkolókról, jelen állás szerint több részben.

A Labdabiztos srácoknak köszönöm szépen a felkérést, és további sportsikereket kívánok Nekik! :-))

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

égafater 2009.09.04. 10:57:10

magyar foci? azmegmi? én nem ismerek olyat.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.09.04. 15:01:28

Nem teljesen értem miről szól a cikk, vagy mit szeretne tőlem.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.09.05. 10:38:50

Mi pedig köszönjük a vendégszerzést. Hálásan.
süti beállítások módosítása