Sugardaddyk és öregezés - avagy a Sound-belépőért fagottozó egyetemista kishölgyek legendája igaz

2022/02/04. - írta: Modor Tibi

De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább.

Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok SORBAN ÁLLTAK a sátruk előtt, annyira nem állt fel a keletnémet Sascháknak meg Jürgeneknek - na az ilyenek miatt pontosan azt hittük, hogy a Sound-belépőért oboázó tizen- és huszonéves lányok meséje is inkább a közösségi legendárium része.

De nem teljesen: most már tényleg nagyon megbízható, tuti haveri forrásból értesülhettünk róla, hogy a mindennapi sugardaddység egy teljesen bevett gyakorlat ennél a kishölgy-rétegnél.

Konkrétan mire is gondolunk itt?

Nem, nem is az Andy Vajna-féléknek és a náluk 40-60 évvel fiatalabb barátnőknek, feleségeknek tulajdonított klasszikus, durván túlzó, már-már sztereotíp (ám igaz), filmbe illő felállására, hanem 

a 40-es, 50-es, anyagilag és külsőleg is viszonylag jól szituált egyedülálló urak (ld. silverfoxok!) és a feltörekvő, erőszakos, gátlástalan 20-as hölgyek gazdasági- és érdekkapcsolatára.

Szóval nem feltétlenül akarnak ezek havi milliós zsebpénzt, albérleti- meg autóhasználati költségtérítést, kozmetikusi- és fitnesztámogatást, méregdrága utazásokat, kólapénzt, ékszereket meg dizájner holmikat: simán beérik ennél szerényebb hozzájárulásokkal.

Most mégis szerinted mihez kezdenék én egy 20-as pasival? Az gyerek még... Meg most ez lehet, hogy arrogánsan fog hangzani, de nekem fontos, hogy a Férfinak legyen már egy egzisztenciája...

Persze, anyukám - meg a másik fő probléma, hogy ők a szebb, karcsúbb kislányokat keresik a korosztályotokból, te pedig a szerencsétlen, nőt találni képtelen öreg informatikusokat próbálod meg lepiócázni minden juttatásért. Mert biztos mekkora DILI lesz majd elmesélnie az őszülő, kopaszodó, csillogó szemű házas vénembereknek a havi sörözésnél, hogy höjj, na én meg egy egyetemista kiscsajt kúrogatok, érted... 

Nem, szóval neki nem kell a milliós költőpénz: neki elég, ha beköltözhet a lakásodba, parkolhat a beállódban ingyen, elviszed éttermezni, nyáron a Balatonra, hétvégenként a hülye vidéki rokonaihoz - és esetleg az online vizsgáiba is besegítesz, hiszen egy közgazdász az úgyis mindenhez ért. Nem kell (egyelőre) az ékszer meg a ruhatár se: csak simán ugorj át összeszerelni a buzi bútorait (miután odaszállítottad), kicserélni az égőt (miután megvetted), felfúrni a tévékonzolt, bekapcsolni azt a kibaszott konvektort, esetleg elhozni valami buliból éjszaka - ő meg cserébe esetleg fagottozik majd egyet, hacsak nem gondolja meg magát időközben, mert neki is lehetnek mégis rossz napjai, amikor nagyon fáradt - bár ezt mindig utólag szereti csak közölni.

Szóval ilyen ez, és a kishölgy tökéletesen meg van arról győződve, hogy önmagában az ő kora már annyira vonzó tulajdonság az ilyen öregedő balek szemében, hogy bármit kérhet, és tulajdonképpen minimális ellenszolgáltatás fejében majd ő elszórakozgat, meglesz a személyes inas, szerelő, karbantartó, taxis meg minden. A fiatalság önmagában szépít! Nem.

-Több barátnőm is mesélte, hogy ők is csak nyárra keresnek partnert: felmennek május körül a Tinderre, vizsgaidőszak után pedig keresnek valakit, akikkel lehet nyaralni, szórakozni, csavarogni (!!), mivel UNATKOZNAK. 

A prostitúciónak valóban több válfaja van, és bármilyen formában megjelenhet az életedben:

lehet ez a szemétégetőnél silbakoló fajta, lehet a rosszlányos profi hirdető, lehet a hivatalosan masszőz - de ennek még brutálisabb és tartósabb fajtája az érdekből házasodó és szülő, vagy ez a korosodó férfiréteggel szívességekért meg meghívásokért, programokért unalomból szórakozó kis kurva.

Hogy melyikkel szeretnél közösködni, kedves Férfitársam, az csak rajtad múlik.

Jómagunk leginkább egyikkel sem.

54 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takony(Aki az élet vizet issza) 2022.02.04. 18:51:40

Na ezért jó csórónak lenni geci, minden ilyet megúszok.

Millerdraft 2022.02.05. 05:54:19

Tibikém, te most irigykedsz, vagy panaszkodsz?

murray 2022.02.05. 07:31:40

Ismerek én is pár ilyen fiatal lányt. "Összejönnek" a főnőkkel elvitetik magukat Tájföldre meg ezer helyre leveszik a palit pár millióra és csá. Ami a legdurvább az utazás alatti kúrást is megússzák mert olyan birka fickók vannak manapság hogy őrület. Én magam kértem meg a lányt hogy legalább ilyenkor feküdjön össze ezzel a szerencsétlen mókussal. Nálam nem úszta volna meg.

eßemfaßom meg áll 2022.02.05. 08:02:45

Lehetne egy hasonlóan jó poszt arról is, hogy az ég kék a fű meg zöld.

Muhammad Balfas 2022.02.05. 08:32:32

@Takony(Aki az élet vizet issza): No igen, csatlakozom az előttem szólóhoz. Azé’ egy napra kipróbálnám.:D

Bandibacsi34 2022.02.05. 09:16:13

@murray: a nő mesélte, hogy meguszta a qrast? Mert akkor az nem igaz, csaknugye ő ugy a menő! Thaiföldre meg milyen idiota visz nőt? Van ott dögivel csak elotte le kell csekkolni, hogy nő-e... A balf. szkodas az ámerikai szemlelet(mitú, Havas-Bauko stb.) begyűrűzése meg a katonasag(ugyis lehet meghalunk, akkor előtte elcicazunk-lasd Koba elvtárs zsenialis meglatasat Dilas elvtarsank) megszüntetése miatt is van.

Sir Yangus 2022.02.05. 11:29:47

Nemrég le kellett, hogy koptassak egy silver diggert. Én csak egy 35 éves budapesti multis munkavállaló vagyok, akinek van saját lakása, és ez szemet szúrt egy régi vidéki silverdigger ismerős lánykának, aki épp tanár egy vidéki iskolában, és zavarja, hogy sz*rul keres, ezért inkább ingyen ideköltözne hozzám a háziállatával együtt (!!!), mert "Pesten jobb lehetőségek vannak". Alkalmi szórakoztatásomat csupán áttételesen, tehát nem ígéret szintjén helyezte kilátásba. Ahogy kivettem a szavaiból, inkább az lett volna a fizetségem, hogy alkalmanként megpillanthatom, ahogyan hiányos öltözékben közlekedik a lakásban. Hint: nem tudja a címem és le is tiltottam. :D

Motorogre 2022.02.05. 11:42:22

tévedsz: nem csak a férfiakon múlik, mert nem látni előre hogy ki/mi lapul a fátyol alatt. Sok esetben a gyerekszülés (ami női monopólium) a fordulópont: a Nagyságos Asszony megtette a dolgát, egy életre elfáradt - csak a flanc és pucc (ejtsd: pénz-égetés) érdekli ... esetleg fiatal kanok.

Amúgy a poszt közhely: ezt látja, tudja minden férfi és nő. A piac itt is működik, mindenki olyat választ amilyenre ízlése-gusztusa és pénze futja. De a zsákbamacska módi nem fair.

Corvus69 2022.02.05. 12:06:06

Veled nem kúr senki az a gond?

Sir Yangus 2022.02.05. 12:33:19

@Corvus69: Ez egy összetett probléma szerintem. Jó külsejű és viszonylag jó anyagi hátterű emberek is manapság évekre párkapcsolat, szex nélkül maradnak az irreálissá duzzadt női elvárások miatt, önhibájukon kívül. Pusztán ezért ostorozni valakit pedig elég átgondolatlan.

eßemfaßom meg áll 2022.02.05. 14:03:08

@Sir Yangus: vagy esetleg az irreálissá duzzadt saját elvárásaik miatt?

Gour 2022.02.05. 14:18:39

Atyaég, mennyi téveszme kering erről a témáról.

Almandin 2022.02.05. 16:23:02

@Gour: Valóban, tudni kell kezelni fejben. Ez olyanoknak való, akik teljesen szét tudják választani a szexet az érzelmektől. Egy ilyen kapcsolatban ugyanis, hacsak nem tökéletesen hidegfejű emberek vesznek részt, felbukkanhatnak az érzelmek idővel. Ebből a szempontból talán jobb az alkalmi prostitúciót igénybe venni annak, aki ezt akarja, mert ott valóban csak a szexre tud szorítkozni a dolog.

Almandin 2022.02.05. 16:35:11

@Almandin: Hova tűnt az a komment, amire az előbb válaszoltam?

a nagy hohohorgász 2022.02.05. 17:45:15

Én erre csak azt tudom mondani mennyivel könnyebb a lányoknak... ezennel felszolitom a taszt és az összes hasonló erdekvedelmet, hogy a fiúknak is van joguk sugarmommyra!!!! Tessék intézkedni:))))

a nagy hohohorgász 2022.02.05. 17:47:14

@a nagy hohohorgász: a szabad piac imadoktol meg megkerdeznem hogy miért nincs kínálat a sugarmommyra amikor bőséges kereslet van:)????

antisocialnetwork 2022.02.05. 18:21:28

No a majom . Az bezzeg fogalmatlan. Azt hiszi ért hozzá. Idióta .

//VV\ 2022.02.05. 19:15:05

@a nagy hohohorgász: Na ja... Lölő exfeleségét én is nyalnám 5 kilóméter autópálya építési jogáért. :)))))

a nagy hohohorgász 2022.02.05. 19:23:00

@//VV\: azt hiszem ezt az üzletet Gyurcsány maxolta ki:)))

a nagy hohohorgász 2022.02.05. 19:33:46

@//VV\: vadai agicat valyon mennyiért dugják:)?

Sir Yangus 2022.02.05. 20:06:14

@eßemfaßom meg áll: Ha az irreálissá duzzadt saját elvárásokra gondoltam volna, akkor - és most igen egyszerű képlet következik - azt írtam volna.

Kunhalmi Nelymar 2022.02.05. 20:18:22

@a nagy hohohorgász: Az leszbi, nem tudtad?

a nagy hohohorgász 2022.02.05. 21:24:40

@Kunhalmi Nelymar: ezek szerint a nők tényleg mindenre képesek a pénzért:)))) még vadai ágicára is :)))))))

szvsz 2022.02.05. 21:27:08

@a nagy hohohorgász: szerintem Jákob, a parizeus ingyen is tolja.

bordon 2022.02.05. 23:22:36

A nők mindig is inkább státusz alapján választottak pasit. Nincs ebben semmi meglepő. Kinek mi a státusz persze... Fiatal férfiaknál a csoporton belüli népszerűség növeli a státuszt. Majd megjelenés, majd a karrier, vagyon, pozíció.
Nőknek csak azt kell eldönteniük, hogy egyetlen pasival vagy többel tartatják el magukat.

élhetetlen 2022.02.06. 03:26:28

@a nagy hohohorgász: „ezek szerint a nők tényleg mindenre képesek a pénzért:))))„. És a férfiak? Az, aki Semjént befizette arra a vadászatra, amiért nyilván várt valamit, mert ennyire nem szerethette, az nem kurva, csak fizető kuncsaft, és Semjén a kurva, aki pénzért szolgáltatást nyújt? És hány férfi van, aki mindenre képes, hogy elnyerjen egy pozíciót, bármi legyen a segítője kívánsága? Oh, a férfiak, akik csak a saját tehetségükből jutnak előre. Nem látod, hogy nincs különbség aközött, hogy egy nő vagy egy férfi képes bármire a pénzért?

Almandin 2022.02.06. 04:46:16

@bordon: Te minden nőt prostinak nézel. Évek óta csak ezt hajtogatod. Az, hogy egy ilyen poszthoz ilyet vagy képes idekommentelni, azt bizonyítja, hogy nálad a nő és a prosti azonos fogalmak. Szánalmas.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.06. 07:44:51

@élhetetlen: Azért aközött hogy valaki jópofizik, törtet, meg az hogy valaki szétteszi a lábát, mégiscsak van különbség.

Sir Yangus 2022.02.06. 11:12:38

földi halandók között pedig, a puncs.hu - idős úr igényekkel piacon túl, a Tinderen, majd' minden női profil így kezdődik:

- min. 190 cm (sorry törpék)
- EQ/IQ
- ne legyél csóró
- legyen és ne legyen gyereked egyszerre
- multisok, mamahotelesek kíméljenek
- gyökerek kíméljenek
- nem érdekelnek az utazós és kutyás képeid

klebit 2022.02.06. 11:44:12

Sugarmommy-k is léteznek.... fiatal sportoló fiúcskák tudhatják igazán ezt. Több röplabdás sztorim is lenne... Legnagyobb magyar vonatkozású celeb Sugarpapi meg ugye Vajna bácsi volt....kezdte a Dobó Katával... Aztán Timikének még az is el lett intézve, hogy a szerencsétlen Damu még üljön is. Mekkora szerelem lehetett az.... És ott van az aktuál Lölö Várkonyival... Lölö sem fog örökké élni. Bármikor lefordulhat a pacal zabálás közben a székről és kerülhet egy elégedetlen orvos kezei közé aki a nép többségének akaratát beteljesítené(gladiátoroknál lefelé mutató hüvelykujj)... mondjuk kicsit később drótozná meg (még sorolhatnám a trükköket, hogyan is lehet ezt diszkréten és etikusnak tűnően csinálni) ... Lölö tekintetében más rizikó faktor is felmerül... valaki egy jó távcsövessel ugye. Franciáknál a 2. VH után a nagy béke jegyeiben lenyírták a hajukat és jól elagyabugyálták azokat a néniket akik a nácikkal összefeküdtek. Várkonyi Andreát és Timikét megnézném kopaszon kicsattant szájjal... a régi szép idők.

Muhammad Balfas 2022.02.06. 12:47:45

@klebit: Annó voltak ilyen legendák, hogy a Zserbőban idős gazdag nénikék várják a bármire képes fiatalembereket. Még arról is voltak sztorik, hogy hányszor kell megkocogtatni a kiskanállal a csészét, jelezve a hajlandóságot. Biztos jókat röhögtek a pincérek a betérő balfékeken, akik bevették ezeket a meséket.:)

klebit 2022.02.06. 13:14:00

@Muhammad Balfas: Amiről én beszélek nem urban legend... 3 eltartott fiúcskáról is tudok... azóta kettő tisztes családapa, a harmadik nem röpis volt, hanem konkrétan elvette a tanárnőjét... ott nem merem azt mondani, hogy nem volt érzelem, de szerintem csak szexnek indult az is... A röpiseknél viszont konkrétan csak a havi apanázsról és a "kemény"szexről szólt a ki nem mondott egyezség. Az egyiknél volt hiszti is, ha más nőre is rámozdult az emberünk, mondjuk csak nem kapta meg azt a cipőt amit szeretet volna... A másiknál meg addig fajult a dolog, hogy kölcsönadták a srácot a sugarmommy barátnőnek, de az már annyira nem tetszett neki...(mármint a hölgy) tudtommal itt szakadt félbe a kapcsolat. Azt kell, hogy mondjam nincsenek nagy csodák uraim... Azt hozzá kell tennem a történethez, hogy a külföldi srácnak a műszer hegye kilógott a nadrágból... fiatalabb, korosztálybeli lányok rendesen féltek tőle. Ezért környékezte meg őt a vén csaj aki egyébként akkoriban nagyon kívánatos darab volt... és nem is nagyon volt titok ebből... a srác sem szégyellte, sőt... ezért is tudok erről. Nem volt cinkes, ha elmesélte, hogy hol nyaralt:-)... inkább irigykedés ment.

Sir Yangus 2022.02.06. 15:57:14

@eßemfaßom meg áll: Semmilyen szinten nem tudok egyetérteni, mert teljesen más mind a saját, mind a környezetemben lévő emberek tapasztalatai. A társkereső appok sajátosságai tovább torzítják a valóságot - a sok férfi és kevés női felhasználó miatt közepes adottságú hölgyek is úgy érezhetik, hogy egymást ütve epekedik értük a kontinens fele, ami meglátszik az elvárásaikban is. Mindezt csak azért írtam le, hogy legyen érv is az állításom mögött. Még csak azt sem állítom, hogy ez baj. Szaporodjanak csak a marokkóiak meg a cigányok itt Európában, biztosan ők életképesebbek valamiért. :D

Burgermeister 2022.02.06. 18:25:06

@Gour: 30-60 ezer alkalom?? Viccelsz? Ne ma'...nekem rendszeresen vannak olyanok hogy kapnak egy teat vagy cappucinot és jonnek fel. Sot, nemegy volt, akinek meg ez sem kellett.....faszomnak bonyolitani a kutyaval..:)

Muhammad Balfas 2022.02.06. 19:37:31

@Burgermeister: Sztem tuti hogy az..A nők szexualitása teljesen másképpen működik, mint a férfiaké.

Muhammad Balfas 2022.02.06. 19:40:54

@Burgermeister:

Akkor vagy te vagy az ifjú Brando reinkarnációja, vagy ők volta kurva rondák.:)

klebit 2022.02.06. 20:56:20

Kicsit olyan az írás mintha a szerző nem kapott volna meg valakit... vagy esetleg otthagyták... elvették a játékát:-) A qrva mindenkivel lefekszik... a rossz qrva csak veled nem, a jó meg csak veled (reméled)...

élhetetlen 2022.02.07. 08:08:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Persze, persze. Egy férfi csak jópofizik, és ezért megkap mindent, amit akar. Soha nem adná el el a testét is, ha az az ár valamiért.

élhetetlen 2022.02.07. 08:35:05

@a nagy hohohorgász: Nyitott kapukat döngetsz. A fiúkra is van kereslet, mind az idős hölgyek, mind az idős urak részéről.
„megkerdeznem hogy miért nincs kínálat a sugarmommyra amikor bőséges kereslet van:)????” Vagy félreértettem a kérdést, vagy egyszerű a válasz. Azért nincs kínálat sugarmommyra, mert nem a fiúka bérel, hanem őt bérlik, tehát ő kell legyen a kínálati listán.

élhetetlen 2022.02.07. 08:56:59

@Muhammad Balfas: „hogy hányszor kell megkocogtatni a kiskanállal a csészét, jelezve a hajlandóságot.”. Ez viccnek jó csak, mert három nő, négy bérelhető fiú, ki kocogtat, és az kinek szól. Valószínűbb, hogy a pincérek nem röhögtek, mert ők vitték ki a kávét a paciensnek, a szalvétán az árral, és, ha összejött az üzlet, vagy az egyiktől, vagy a másiktól, vagy mindkettőtől jutalékot kaptak. Nincs fantáziád.

#szájbergyerek# 2022.02.07. 09:14:21

Nem tudom mi ebben az új.
A huszonéves lányok szeretnek d...ni. Akár naponta többször is. Nem kopik el nekik. Ha ezzel pénzt lehet keresni, előnyökhöz jutni, akkor olyannal is összefekszenek, akivel egyébként nem. Már akinek van hozzá gyomra.
Márpedig pénze, vagyona az idősebb korosztálynak van (ha van) és ha áll még a cerka, akkor d..ni is lehet velük. Most éppen sound belépőért, még egy pár cipőért, szép ruhákért. Később fizetésemelésért, előléptetésért.

Muhammad Balfas 2022.02.08. 17:27:27

@élhetetlen: de te is csak hallomásból tudod ez. A legendák márcsak ilyenek.

Szekrényszagú néni 2022.02.10. 09:19:50

De ha ezekkel nem akkor kivel?

eßemfaßom meg áll 2022.02.13. 11:14:06

@Sir Yangus: az "irreálissá duzzadt saját elvárás" olyan, hogy te nem érzed annak tehát a te és környezeted saját tapasztalata pont irreleváns mint érv.

eßemfaßom meg áll 2022.02.13. 11:17:40

@#szájbergyerek#: nem csak a huszon, a 30-40-50... évesek is

#szájbergyerek# 2022.02.27. 21:07:12

@eßemfaßom meg áll:
Csak azokat egyre kevésbé szexuálják meg pénzért, mikor ilyen konstrukcióban vannak fiatalabbak is.
süti beállítások módosítása