Olvasói rovat - A dicsérő néni

2013/04/21. - írta: Modor Tibi

Hartay. Olvassátok, kövessétek, szeressétek.

Gyönyörű ez a ruha rajtad. Fantasztikus. Gyönyörű vagy. És ez a haj, hát ez valami isteni. Nem is voltál fodrásznál? Akkor valami szuper samponod van. Isteni. Nagyon jól áll. Meg se mostad? Hát ez valami fantasztikus akkor is. Jó a hajad eleve. Nagyon jó hajad van. Beletúrhatok? Jó a tartása.

Beköltöztetek? Már öt éve? De rohan az idő. Szuper. De jó. Aha, látom. Ahan. Ez valami gyönyörű ez az előszoba. Mennyi cipő és kabát van itt máris. De sok szép kabát. Nyáron biztos elpakoljátok majd. Jaj, bocsika, belerúgtam ebbe a szép cipőbe. Dehogy volt útban, én vagyok ügyetlen. És a konyhátok, hát ez lenyűgöző. Mennyi edény. Hogy csillognak. Most akartad elrakni az edényeket? Én meg zavarok itt. Na, jól nézünk ki. Szuper. És ezek a falak. Mikor volt festve? Nem volt? Akkor is ragyogó. Szépek vagytok.

Ő a Zsoltika? De szép gyerek. Hány éves is már? 11? Már tizenegy? A mindenit. Az eszem megáll. Kész férfi. Nagyon helyes. Sármos. Férfias. És milyen jó alkata van. Sportol? Kajakozik? Nem? De akkor is. Máris olyan izmos, olyan férfias. Nem baj az drágám, dehogy baj az, hogy túlsúlyos a Zsolti, dehogy baj, miért, fújja el inkább a szél? Jó étvágya van, egészséges. Annyi kis pocak kell egy 11 éves fiúnak. Jól van Zsolti, ügyes vagy. Szép gyerek. Komoly férfi máris. Gondolom kitűnő. Nem? Nem baj. Aki kitűnő az olyan is. Stréber. Egy fiú legyen inkább vagány. Ki kellett venni a suliból? Annyi mostanában a rossz iskola. Nem baj az, legalább máshol is megállja majd a helyét. Zsolti, hm. De megnőtt. Helyes fiú lett. Biztos tetszik a csajoknak. Megőrülnek érte. Biztos. Szuper.

Az autó új? Nagyon szép. Piros. Kedvencem a piros autó. Nem is új? Olyan újnak néz ki. 14 éves? Nem mondod. Besszarábia. Hát ahhoz képest újnak néz ki. És milyen tiszta. Mindig lemossa a Tibi. Nem mosta most? Régen mosta, ahan. Akkor is olyan ragyogó, mert jó a színe. Ti mindig jó kocsikat vesztek. Újakat.

Tibi? Dolgozójában? Szuper egy férj. Szerencséd van. Csak mondom, más is megcsalja a feleségét, nyugi. De Tibi legalább elmondta, mert őszinte. Lebukott? Nem mondod. Na, fene. De biztosan elmondta volna egyszer, és ezt becsüld meg benne, drágám. Szerencséd van vele. Ennyit letenni az asztalra a mai világban, köszönd meg neki százszor. És igya csak meg. Hadd igya! Más is megissza. Igya csak. Addig örülj, amíg nem jár kocsmába a Tibi. Ő nem olyan. Eljár? Nem mondod. Szuper. Kell az a kis kikapcsolódás neki, különben robbanna. Becsüld meg. Ennyi pénzt hazahordani, mint a Tibi. Nincs már az irodán? Szuper. Nem mondod? Akkor az előléptetés. Gratulálok. Ja, hogy targoncán van. Aha. Ahan. Hát, akkor ott van rá szükség, azért. Szerencséd van ezzel a Tibivel. Más a tartozását nyögi. Becsüld meg. Ti még mennyivel is? Csak egy tízes? Az semmi. Szuper.

De szép cica. Valami fajtatiszta? Gyönyörű. Rühes? Melyik nem rühes. Majd kinövi. Nem, drágám, nem simogatom meg, sietek. Gyönyörű macska. Cirmike, szia! Nem szeretem a macskákat, de ez valami gyönyörű.

Benji megvan még? Jó kutya. Melyik ne marna meg véletlenül egy kisgyereket, ha az piszkálja. Na, látod. Jó kutya a Benji. Jó kutya. Milyen szép a szőre. Ott oldalt kihullott neki? Nem baj az. Jól van az. De gyönyörű kutya. És hogy vicsorog. Szuper. Megvéd benneteket. Hogy nem ugatott, amikor bejöttek a kertbe? Annyi baj legyen. Csöndes kutya. Nem baj az. Legalább nem lármázik. Okos kutya. Okos kutya. Szuper.

Nagyon örülök, hogy láttalak. Irigyellek. Szupikák vagytok. Na, puszika. Pusza. Tibit üdvözlöm, mondd meg neki, hogy itt voltam, puszika neki. Szia Zsoltika! Tanul? Azért nem köszön, megértem, tanuljon csak. Játszik a gépen? Szuper. Fejleszti a képességeit. Úgy kell. Kell azt is. Hadd játsszon. Nagyon tehetséges. Gyerek még. Kész felnőtt.

Pusza. Puszika, majd rádcsörömpölök a héten. Szépek vagytok. Szuperség.

Ja, még itt a kapuban halkan csak annyit, hogy az a tetű geci Roland megint csalja Anitát. Tiszta alkoholista lett a Roland, kinéz hatvannak. De Anita meg is érdemli. Amúgy hallottad? Nem akarok pletyizni, csak neked súgom meg, de én utálom őket. Rendetlenek. Egy disznóólban élnek. Igénytelen mocskok. A gyerekük meg egy elhízott, elkényeztetett kis bunkó köcsög. Szerintem buzi lesz, kinézem belőle. Olyan görény az a gyerek, mint a patkány szülei. Köszönni sem tud. Anita is egy kurva. Egy ribanc. Sose csíptem. És az a tragacs, hát az meg majd’ lerohad alattuk. Lenne pénzük rá, hogy vegyenek egy újat, de olyan sóher tetvek, hogy sajnálják a pénzt maguktól is. Na, de ezt csak neked mondtam. Nem is mondtam semmit! Pusza. A héten csörgetlek. Puszika. Szupika volt nálatok. Tibit puszilom.

Címkék: nők olvasói hartay
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása