Olvasói rovat - A velvetes cikk

2012/11/20. - írta: Modor Tibi

Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk mindenkitől, de hát mi is gyarló, túlzottan énközpontú emberkék vagyunk.

Na de ha már A. úr a múltkor olyan szépen írt a szakállasokról, kár lenne, ha levelének a másik felét parlagon hagynánk. Méghozzá: 

 

A velvetes cikk

Az Index korántsem hibátlan testén az egyéb ragyák és szőrös bibircsókok (fizetett blogok) mellett ott  éktelenkedik egy különösen undorító, naponta kifakadó gennyes tályog: a Velvet.

Sokan évek alatt sem tudtak még hozzászokni ahhoz az elmebeteg tematikai hullámvasúthoz, ami az Indexen fogadja az olvasót: Megint nőtt a hiány, Az EU szigorúbb válsággazdálkodást akar, Elhunyt Fejtő Ferenc, Jól fogadták a magyar filmeket Cannes-ban, Justin Timberlake-nek büdös a farka, Heti póz: libikóka arccal a segglyuk felé, Heti pornós: Bridget, the midget, a perverz törpe …aki popiba szereti, és belefér egy elefánt is.

Szóval az ilyen meredek váltások egy jóérzésű ember idegrendszerét alaposan megviselhetik, de nincs pardon, aki indexet akar olvasni, annak számolnia kell az ilyen jellegű címekkel is, mert ezek kegyetlenül az ember pofájába vannak dörgölve, ugyanis mind ott díszelegnek rögtön a címlapon. És már hiába jön utánuk 18-as gomb, a Velveten a „farok-punci-dugás” lírai hármasegysége, a már baromi kínos és erőltetett pornós-kultusz / heti póz még nem számít korhatárosnak, így címlapon a helyük!

A szerzők azért valamennyire tisztában lehetnek munkásságuk megítélésével, mert amíg velvetes mércével már vállalhatóbb, de szintén nagyon magasröptű cikkeknél (nagy flip-flop körkép; mindannyiunk kedvence, a gyümölcssaláta) ott láthatunk egy-egy diszkrét monogramot, vagy vezetéknévre utaló ravasz kis anagrammát, esetleg nagy ritkán egy teljes nevet is, addig a jellemzőbb irományoknál előkerülnek a lady pinkass, miss hole vagy cuni14 jellegű ötletes irodalmi álnevek. Némelyik már egyenesen arról tanúskodik, hogy a gazdája láthatta a Ford Fairlane-t, vagy csak mivel az igenjófej, hawaii inges barátja munka után mindennap megnézi egy-két torrentével nyakonöntve, végül az évek alatt rá is ragadt valami kultúra.

Az is elég komikus még, ahogy a művésznők kínosan ügyelnek arra, hogy ha fotóriport is van valami árukörkép kapcsán, akkor még véletlenül se látsszon a fejük a képeken, bár ki tudja, talán jobb is így mindenkinek.

Szóval a Velveten alkotó hölgyek valószínűleg nem küldenek linket sem a mamájuknak, hogy nézd anyu, az új cikkem, érdemes volt taníttatni:

„Hogy dug a magyar?” „A pucér vagy a szőrös punci a menő?” „Ön inkább testre vagy szeme alá kéri a spriccet?”.

És az egész agyatlan fertő tetején biztosan ott ül egy ürestekintetű fásult főszerkesztő, akiről minden lepereg és maximum csak annyit mond, hogy “igen, ilyen van, és bulvárnak hívjak. Ennyit se tudsz, primitív? És tele vagyunk kattal is, igény van rá, és azért vagyunk címlapon, mert belőlünk él az egész index, úgyhogy téma lezárva.”

Ez biztosan be van tanítva a szerzőgárdának is, de úgy tűnik, még egy ilyen könyörtelen logikájú és kikezdhetetlen öndefiníció sem segít vállalni, ami egy szaros blog esetében még elmenne, de az ország egyik vezető és mérvadóskodó médiatermékénél továbbra is elég disszonáns.

Viszont amíg a Blikkes copyn és Daily Mail-es félrefordításokon túl a szerzői vonalat jobbára a “pina, fasz együtt basz”-jellegű tematikák képezik, addig már szinte minden mindegy. Persze, értjük, hogy ez baromira progresszív, állatira menő, kurvára laza, meg minden, de mégis…

Legalább lenne a Totalcar utánra „időzítve” (vagy esetleg a legeslegeslegvégére), mert az ember akármilyen gyorsan próbál átgörgetni fölötte, a pillanat tört része alatt összekenheti magát a sorok közül szivárgó testnedvekkel, mindenféle szutykokkal, a nehéz altesti pára azonnal makacs foltokat hagy a gondolatain és akármennyire is igyekszik nem odanézni, szinte már hallja a pinaszőr sercegését, a büdös flip-floppok slattyogását, és értelmét bekebelezi a kilógó seggek buta maffogása, a feltöltött bimbók bámész ruppogása, a kipállott ágyékok ostoba nyakkogása, és megcsapja az orrát a testápolóval kevert lidérces hónaljszag és az otthon, ételmaradékból vajákolt arcpakolás fojtogató, savanyú deleje. Mert egy rothadást böfögő förtelmes ingovány ez, aminek sűrű levegője gyorsabban elkap, mint a burundanga, és nyákos göröngye pusztítóbb, mint a krokodil*.

(Ezek után az eszelős “abu-DZabi”-zás már szinte fel se tűnik, pedig az már egy ugyanolyan kemény rögeszme, mint amilyen anno a “null-nulla” súlyos problematikája volt az mtv sportosztályán.)

 

Akkor talán nézzünk is pár velvet-kompatibilis címet és néhány további magvas gondolatot:

Tudta ön, hogy az orális szex növeli az intelligenciát?

…viszont az anál cukorbetegséget okozhat.

Így verje ki párjának az aranyerével! (videó)

Jordan egy viktoriánus zongoralábbal és egy katonai gyalogsági pontonhíd elemeivel dugta volt férjét.

Próbált már anált az orrával?

…nagyorrúak előnyben!

Bréking: A mai fiatalok lényegesen többet dugnak!

Ismeri ön a pukiszexet?

…ha még nem, itt az ideje!

Hogy dug ön?

…nagy magyar szex-teszt

Kim Kardashian ismét kerek segget és egy karély puncit villantott

… de közben kilógott a csöcse is. (fotók)

Szavazzon a legnagyobb magyar villantásra!

Döbbenet: A magyar nők 45% -a dugott már pénzért!

Menő v. Ciki: magassarkú márványfarmer-bokaveszkó mobiltokkal az oldalán

Sokat fingik a magyar!

Egy kutatás szerint a magyarok 30%-kal többet finganak, mint a nyugat-európai átlag. Ez valószínűleg a közismerten egészségtelen magyar konyha sajátosságaira vezethető vissza. És a kutatás szerint a magyar nem átallik fingani az irodában, a metrón, a mozgólépcsőn, a liftben, és persze otthon sem.

A kutatás azt is kiemeli, hogy a magyarok végbelében gyakoribbak az elváltozások is, mivel a sok krumplilevestől gyakorlatilag rojtosra fingják a seggüket.

Szavazás:

Ön is sokat fingik?

- igen

- nem

- csak, ha ideges vagyok

- leszarom


Justin Timberlake-nek büdös a farka

Britney Spears a minap egy interjúban elárulta, hogy Justin Timberlake-nek büdös a farka.

Még a Mickey Mouse Club öltözőjében történt, hogy a büdös farkú Justin kivette a büdös farkát, ami olyan büdös volt, hogy mindenki ájuldozott az egész felvétel alatt.

Szavazás:

Ha ön férfi, önnek mennyire büdös a farka?

- kicsit

- nem kicsit

- nem tudom

Ha ön hölgy, szereti a büdös farkat?

- igen, és az én puncim is büdös

- nem, mert büdös lesz tőle a szám

- mindegy, csak legyen

Hát igen, ecce homo. Persze a Velvet behatóbb tanulmányozásával valószínűleg sokkal jobb bejegyzést is lehetne kanyarintani, de ebből most talán elég ennyi is.

* mindkettő drog

80 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.20. 08:08:54

a paradicsom akkor is gyümölcs. Amúgy sunáznám a posztot.

KürtiT (Tromb74) 2012.11.20. 08:24:37

A paprika is.
Ez a poszt a fikázás okán pinázás szellemében íródott?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.20. 08:30:28

megtaláltam a hét legmodorosabb képét:

www.facebook.com/photo.php?fbid=366185290140437&set=a.293810677377899.66828.288846181207682&type=1&theater

minden rajta van: a szép pulóver, a pohár bor, a kandalló, a szépen fésült haj és a jó könyv: minden, ami egy érzékeny, művelt férfit jellemez. És ezt a reklámosztályon valaki TÉNYLEG megnézte, meózta, átvette, tetszett neki. Faszom, azt.

Donjon 2012.11.20. 08:42:33

@vészmadár (pica pica): Miért ne tetsszen nekik? Ők is ilyen "életstílusra" vágynak. Ebből nekem csak a könyv van meg, az bőven elég.

A szavazásról jutott eszembe, egy ismerősöm megosztotta a közösségi médiában (de szép szó :)), hogy a tv2 megszavaztatta magas értékű nyereményért, hogy miért ölték meg a kisfiút, akit aztán elásott két hajléktalan. Ezt überelje valaki mocsokságban.

Mitya Ivanov 2012.11.20. 09:05:04

jó poszt, a Dívány dettó ugyanilyen, persze kevesebb nemiszervvel és több kakával büfivel, hisztivel és pszichoanalízissel.
Űbermodoros náluk a shopacholic (a nagy vajteszt nyertes egy margarin) és az alapkonyha (orégánós chilis csokoládés vajaskenyér)

KürtiT (Tromb74) 2012.11.20. 09:13:35

@vészmadár (pica pica): A tipográfiából következtetve nincs reklám osztály. Közepesen kreatív, de nagyon buta Bözsike vett egy konzerv fotót, oszt ráíratta a szöveget az informatikus pityuval.
Nem kell mindenhová óriási marketing gépezetet vizionálni, a sufni tuning még nagyon elterjedt a közepes és nagyobb cégeknél is.

Donjon 2012.11.20. 09:19:48

Jut eszembe, némi segítség a gusztustalan részek elkerüléséhez:

www.youtube.com/watch?v=IrRVEw5C4EQ

2012.11.20. 09:24:44

@Donjon: ezt én is hallottam, de azt gondoltam kacsa, annak viszont nagyon szar.
@vészmadár (pica pica): szerintem csak egyszerűen fantáziátlan. (és távol van a valóságtól, vagy iszok vagy olvasok, de ha már van hozzá egy kanape, hát nem üldögélek rajta könyvvel a kezemben ha le is fekhetek.

A Velvetet a totálkáros Anna tudta feldobni a hülye receptjeivel.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.11.20. 09:31:13

Egyszer voltam a zsindexben még valamikor 2000-ben, már rögtön az elején szemet szúrt hogy mindenki szívta a bagót, slampos zsélányok csoportokba verődve lebzseltek a dohányzásra kijelölt helyek környékén és ezek közül is kitűntek a velvetes picsák, akikről később tudtam csak meg, hogy igen ezek azok és minden prekoncepcióm és előítéletem velük kapcsolatban sziklánál is szilárdabb megerősítést kapott.
Szóval tényleg gecironda nőket kell elképzelni, akiknek görbe a hátuk, kellem és báj mentesek, lusták és vonszolják magukat mint a tetvek, a cigitől pedig büdösek. Összességében van bennük valami avas, romlott XXI. századelejiség. Hüjj.

bekbórd! 2012.11.20. 09:47:19

A hitelesség kedvéért minden cikkben megszólal 5-6 fő 30 év körüli irodaházi dolgozó, akiből a fele az egyik, a fele a másik álláspontot képviseli. Persze csak keresztnévvel és (életkorral).

Riley? 2012.11.20. 10:24:59

@bekbórd!: mint az összes női magazinban is általában. :)

Mitya Ivanov 2012.11.20. 10:54:04

@Somló November: Velvet 2004 januárja óta van. De atótl még a zsindexben lehettek ilyen hülyepicsák 2000-ben

vitaygeorgina 2012.11.20. 11:21:38

Én már kifejlesztettem egy olyan index-olvasó-legördítő technikát, hogy a velvetig semmiképp ne gördítsek le, hogy ne kelljen olvasnom azt a sok szennyes, igénytelen baromságot, amit már az ajánlódobozban összehordtak.
A férjem felhívta a figyelmem a múltkor, hogy a dívány van a velvet helyén - ez magasan a legjobb húzás volt az index új dizájnjában.

RTB 2012.11.20. 11:45:35

@vészmadár (pica pica): miért gyümölcs?
amúgy nem az

2012.11.20. 12:51:17

@bekbórd!: "Levente (37) szerint nem is annyira az orál technikája, sokkal inkább a partnere hozzáállása a döntő: ha az látszik, hogy a nő örömet akar szerezni ezzel, élvezettel csinálja, akkor már nagyon nagy gond nem lehet. Patrik (35) ezzel szemben azon az állásponton van, hogy a jó technika mindent überel, végül is kit érdekel egy jól kivitelezett mélytoroknál, hogy mennyire élvezi a csaj... Hasonlóképpen vélekedik Thomasz (27), bár hozzáteszi, ő úgy figyelte meg, az tud igazán jól szopni, aki szereti is; ráadásul fontos a látvány is: húsos, vastag ajkak, jó, ha orál közben a partner szabad kezével kéjesen simogatja magát, a mellét, punciját, stb. és kedveli a keményebb formákat is, egy kis fejnyomkodás, hajcibálás bőven belefér."

Természetesen a Velvet olvasóinak nem áruljuk el, hogy Levente (37) egy balfasz, elhízott, nős férfi, aki a felesége nagy néha hosszas unszolásra leszop (nyelés, arcraélvezés kizárt!), ezért próbál örülni annak, ami van.
Patrik (35) egyszerűen szeret szopatni és van is kit, ezért nem nagyon köt kompromisszumot, míg Thomasz (27) már a netes pornón szocializálódott ifjú, akinél alapkövetelmény a felsőfokú kardnyelő képesítés, egy szőrös puncitól már megijedne és az orál nála valójában az uralmi viszonyok kifejezésének kézenfekvő eszköze.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.11.20. 17:38:01

Azért a velvetes szipirtyók tisztában vannak munkájuk színvonalával, mert már több mint egy éve megszűnt hogy kommentálni lehessen a cikkeiket :-)

Amúgy én nem valami válogatott rondaságokat képzelek a szerkesztőiknek. Inkább amolyan nagyon trendiségre törekvő, média-ruhatárszakot végzetteket.
Akik nagyon törik magukat, hogy sixx vagy tótawé stílusát utánozva próbálnak írni, de hiába. Egy gimnáziumi kibeszélő-gyülölködőkör szintjén ragadtak meg és nincs elmozdulás.

Néha még azt is észrevenni, hogy hiába írnak ellenszenvesen valamelyik magyar celebnőről, a sorok közt kitűnik hogy majd megvesznének érte ha ők lehetnének az illető helyében, ha ők lennének Valaki, akiről írnak :-)

Vidéki kislány 2012.11.20. 18:03:50

Ja,az (életkor)kiírása minden tulajdonnév után!Az egyik méltán felkapott napi bulvárfosban egy baleseti riportnál (riport...kacc-kacc)még szegény Győrfi Pál (57)OMSZ szóvivő esetében is kiírták. Miután megtudtuk, hogy László(35) késsel támadta meg orvvul anyósa kutyáját,mire szegény anyós,Ica(62) szívrohamot kapott. Bekecs István (52) rendőrszázados is reagált az esetre...
Amúgy a Velvet meg hasonszőrű tsai igazából online ikertestvérei a Joy, meg Cosmopolitan szintű pinamagazinoknak...Szerintem az írógárdát is egymás között cserélik. Beltenyészet ez...

Jolika neni a szomszedbol 2012.11.20. 18:51:25

De hová tűnt Szabó Patrícia? Ha már így témánál vagyunk.

A Tyne folyó déli partja 2012.11.20. 21:09:37

@Vidéki kislány: szerintem ezt a keresztnév, zárójelben kort még az ilyen külföldi bulvárszarokból vették. emlékszem, anno az Adrian Mole-ban is volt, mikor cikket írtak róluk:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.21. 10:26:29

mivel itten sok a németes szagértő, ha a tortenboden zweimal durschneiden, akkó végülis 3 darabba köllene vágni? 4-be? kettőbe? vagy ez már a "szórd meg halszószos eperfagyival" rész?

2012.11.21. 10:40:00

Azt tapasztalom - és ez nagyjából minden hasonlóra, a blogokra is - igaz, hogy az ifjúság mihelyt rá jön hogy mire lehet használni azt a valamit a lába között, azonnal ki akarja próbálni, és ha már nem tudja , akkor állandóan arról beszél, mindenről az jut eszébe neki mint Mórickának.

Nekünk, akik már hosszú évek nagy gyakorlatával évtizedek óta űzzük ezt a tevékenységet sok újat már nem igen lehet mondani ebben a témában.

Ennek ellenére mégis rákanttintok, hátha...
De nem. Csalatkoznom kell újra és újra.

Van azért min csodálkozni is, mégpedig, hogy 20-30 körüli, magukat már felnőttnek képzelő emberek még mindig Móricka szintjén nyomják, de nem ám csak úgy egymásközt a budiban a nagyszünteben, hanem le is írják, ide tolják az orrunk elé, mint valami novumot, és azt hiszik, hogy most aztán feltalálták a kanálban a mélyedést.

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2012.11.21. 13:33:26

A fingós rész zseniális volt, Tibcsi. :)

Maer Hen 2012.11.22. 01:20:17

Szerencsére egy éve rájöttem, hogy a reklámszűrő bővítmény ki tudja szedni, ha megtanítom rá. Azóta se velvet, se dívány!

vitaygeorgina 2012.11.22. 09:31:14

@Maer Hen: Ez igaz, vagy csak én vagyok olyan naív, hogy ezt elhiszem? Annyira szeretném, hogy igaz legyen. Hogy csináltad?

zotyesz11 2012.11.22. 10:26:01

Én még a JimmyfiaKrisztánt szoktam megkattingatni.
Nagyon érdekes.

Maer Hen 2012.11.22. 11:02:10

@vitaygeorgina: Igaz! Tényleg ki tudja szűrni. Én is hálát adtam, hogy megszabadultam. Nálam chrome alatt fut az AdBlock kiegészítés, pár kattintással meg lehet tanítani az "Egy reklám blokkolása az oldalon" funkción keresztül.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.22. 15:34:27

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: csak nem te is írsz oda?:)

amúgy emlékeim szerint anno nyílt pályázaton kerestek cikkírókat a díványhoz és a velvethez...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.11.22. 16:02:02

@vészmadár (pica pica):

de, én szoktam a seggbőlszájbaguminélkül posztokat írogatni, meg kovit meginterjúvolni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.23. 09:01:21

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: hűha, mennyit fizetnek azért, ha Richárd ügyvéd(35)-ként elmondom, hogy "én elvárom, hogy a csajom lenyelje"?

sírjatok 2012.11.23. 13:31:10

@JulWCZar: ez rohadt jó, az hinné az ember, hogy ez már paródia, de nem :)

Gaius Plinius Secundus 2012.11.23. 23:10:13

Akinek nem tetszik a Velvet az antiszemita Zorbánbérenc.

Napi kvíz:

Tudod kik találták ki a bulvár újságírást? Nem, nem a skandinávok.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2012.11.25. 13:24:29

@RTB: de az.

A paprika is. Gyümölcs=termés.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.11.25. 18:07:17

a két cica konyhájában találtam ezt a gyöngyszemet...
"Magyarországon mostanában nehéz pihenni: ahová lépek, problémákkal, depressziós emberekkel találkozom - ha mégsem, utolérnek a hírek. Mintha a levegőben lenne valami rossz érzés. Lehet, hogy csak én érzem így, de attól még akadályoz a kikapcsolódásban. Három napra pedig nem lehet messze menni, ezért Dél-Burgenlandot vettem célba, amit két évvel ezelőtt már kipróbáltam, és nagyon jó élményekkel tértem haza."

-Sarq- 2012.11.26. 00:09:18

Blogokról direktcastingolt "újságírók" írják a velvetet. Egyszer biztos jó pont lesz a cv-jükben :). A poszt 101%-os, ennek ellenére max. egy kis fölényes megvetésre készteti majd őket a hétfő reggeli szerkesztőségi értekezleten.
A kommentelést akkor szüntették meg, amikor rájöttek, hogy a kattintások nagyobbik része nem a cikkek, hanem a kommentek miatt érkezik. Nagy hiba volt :).

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2012.11.26. 10:17:02

Amit marhára nem értek, hogy ez állítólag NŐI rovat a kifinomult női igényekre, amiket közismerten össze se lehet hasonlítani a primitív, álló farkú kanokéival (bár az Alkony, a Szürke 50 meg Coelho után vannak kételyeim, ezeknél a Mónika és a ménes 1-8 legalább becsületesebb), oszt a színvonal mégis egy alsó tagozatos fiúbudié.

2012.11.26. 14:25:47

@Keresztény szellemiségű luxuskurva: nem nagyon vagyok képben, ezért megvettem otthon a szürke 50-et, de nem tudtam az első pár oldalnál tovább kinylódni vele. Azt hittem bennem van a hiba.
A menyem is meg vette, neki nagyon tetszett, de hát neki coelho is tetszik.

pocaklakó minimanó 2012.11.26. 15:16:45

@Frengi:

Otthon nem mondtad el soxor a fiadnak, hogy "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát": :)

2012.11.26. 18:26:25

Tanuld meg: a menyedről jót vagy semmit.

Virgo1975 2012.11.26. 19:40:43

@Frengi: pedig, ha olvastad volna az indexet, tudtad volna, hogy borzalmas. a szar fordítás miatt (meg a leiterjakab) miatt beleolvastam az eredetibe, nos, nem kell hozzá nagyon irodalmilag szakértőnek lenni, hogy megállapítsa az ember, hogy nulla.

2012.11.26. 20:12:29

@Virgo1975: nem olvastam.
Bementem egy boltba Balasagyarmaton és megkérdezetem, hogy ugyan mondja már meg mit olvasnak a népek mostanában?
- Hát... ?
- Nini mintha ezt hirdetnék?
-.... ?
- na jó, hát akkor adjon egyet, meg adjon valami magyart is.

Igy vettem meg a legujabb Jókai Annát (jó volt), meg elhoztam egy Ken Foletet, de csak otthon derült ki, hogy a második részt. vissza a boltba az elsőért. Itt jöttem rá, nagy ésszel, hogy ez egy trilógia, és kezdtem keresni a neten a harmadik részt, de rájöttem, hogy azt még nem adták ki.
karácsonyig szerintem még ráfanyalodok a szürkére, mert már nem nagyon van más mit olvasni, de most már komolyan elhatároztam, hogy az évek óta halogatott e-book vásárlást megejtem, mert már 50€-rt is van (jó nem wlanos), de ha belegondolok ettől azért többet hagytam ott a könyves boltban amiből csak a szürke majd 15€-volt, hát szerintem hülye vagyok ha még mindig papír könyveket olvasok.

Egyébként itt is tele vannak vele a boltok, a Thalianban nagy halomban áll, de itt valahogy szebb a pink rózsás borító, valahogy többet árul el a lényegről.

totyizselé 2012.11.26. 20:40:09

nem olvasok velvetet, viszont bazmeg, egy poszt a modoroson, amin könnyesre röhögtem magam, vinnyogva!!!

KürtiT (Tromb74) 2012.11.26. 23:13:39

Aranybánya:

www.facebook.com/bodisylvi

A majdnem életveszélybe kerülés megrázó történetét érdemes elolvasni.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.11.27. 07:12:51

@KürtiT (Tromb74): Szilvi lefotózta Debreceni Nagy Zita csini ruciját. Azért ezt nem teszed zsebre.

KürtiT (Tromb74) 2012.11.27. 09:23:45

@Somló November: Na de az egész arról szól, hogy Zita (ezeket illik keresztnév alapján azonosítani) "BEfotózta SYLVI" egyik ruháját.
Felhívnám a figyelmedet a keresztnév helyes írásmódjára: Sylvi és nem pedig Szilvi.

pocaklakó minimanó 2012.11.27. 10:53:50

@KürtiT (Tromb74):

"Gyakorlatilag egyszerre érkeztünk a thypoonnal..."

Akinek snassz leírnia a TÁJFUN szót (mert az olyan mucsaian magyaros) és aki nem tudja leírni (angolul) a TYPHOON szót, annak marad a THYPOON. :)

PIRmitív... :)

pocaklakó minimanó 2012.11.27. 11:23:41

Vááááá...!!! :))))

Barbilány megmondja a spirituális tutit. :)

velvet.hu/celeb/2012/11/26/valeria/#

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.27. 11:47:58

@pocaklakó minimanó: őszintén szólva, valamiféle asztrológiai-fengshuis-zen-buddhista teológiai rizseshúst vártam, ehhez képest egy sima test és lélek egyensúlya mellé szúrta be, igen józanul, hogy a jövő megjósolhatatlan...

pocaklakó minimanó 2012.11.27. 11:49:48

@vészmadár (pica pica):

"A zsenik végeláthatatlan káosza hamvadó beteljesülést ígér", mondaná Coelho, ha generátor lenne.

Virgo1975 2012.11.27. 13:16:45

@Frengi: a papírkönyv ok, nekem sincs e-olvasóm. még a ponyva is ok, csak tudd megkülönböztetni a szépirodalomtól:)

2012.11.27. 13:21:26

@KürtiT (Tromb74): Tájékoztatlak, hogy Regi is BEfotózta "az őszi kollekcióm egyik nagyon szép darabját"...
Ez valami olyasmi, mint ahogy a sitten is BEtagadni szokták az étkezést?
Amúgy Sylvy egy tramply zsiráftehénteve, Zyta egy ló, Regy meg egy majom, szóval szép egy állatkert gyűlt ott össze.

2012.11.27. 14:00:51

@pocaklakó minimanó: Ez volt az, ami nekem is eszembe jutott...
Amúgy az oldal agyhalál. Még szép/bölcs idézetek is vannak, környezetvédelmi propaganda (Sylvy nem tankol a Shell-nél!), faölelgetés, etc., no meg persze a sok szép új kollekció.

2012.11.27. 14:46:18

@Virgo1975: nekem már van, most kezdem rá töltögetni a Magyar Elekrtonikus könytárból a kedvenceimet, mert a jó könyvek már nem fizetősek.

KürtiT (Tromb74) 2012.11.27. 15:04:17

Ez ilyen divatfotós műszó, szóval olyasmi. Csak hát nem divatfotósként tartózkodik az ember az ilyesmitől.

Hát a Zyta nekem se gyün be, de a Sylvi és a Regy azért nem rossz.

A rajongók is érdekesek, emlékeztetnek kicsit Miniszterelnök Úr facbookos kommentelőire.

2012.11.27. 15:16:39

@KürtiT (Tromb74): Kéhlek alássan Zytát megtekintheted, konditermi edzése közben a Gilda Max II. műintézményben, azonban felhívom szíves figyelmed, hogy "élőben", smink, stb. nélkül olyan jelentéktelen, tizenkettő-egy-tucat kisegér, hogy meglehet, fel sem ismernéd, kb. mint egy jobb Tescós pénztáros csaj.
Sminkes-jó fotós-Photoshop ruleu!

KürtiT (Tromb74) 2012.11.27. 15:41:29

@Brother Love: A Zytát már láttam élőben (érted, élőben)- valami kávézóban karmolgatta az Iphone-t a körmeivel - tényleg nem túl feltűnő jelenség, pedig ott teljes harci díszben jelent meg.
A szylvi meg kifejezetten átlagos helyes csajnak álcázza magát az utcán.
Mindkettőre érvényes az ízléstelen (picsás) öltözködés, de egyébként nem ellenszenvesebbek az átlag plázapicsánál.

2012.11.27. 16:08:09

@KürtiT (Tromb74): Eh, nem is a megjelenésükkal van gond, hiszen az ízlés dolga.
Ami idegesítő, hogy egy idő után mindegyik elkezd bölcselkedni, okoskodni, kreatív lenni, csillapíthatatlan magamutogatásba kezd, stb.
A rajongókról és értelmes hozzászólásaikról ("Ennyi. Lájk. <3", "Mennyire igaz!" nem is szólva.
Az utóbbi kommentért nálam alapból főbelövés jár.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.11.27. 16:44:37

@Brother Love:

én is BEfotóztam a kollekcióm darabjait, csak az enyémeket a kutya se akarja megvenni, pedig nagyobb csöcsöm van, mint ennek a háromnak együttvéve, és mindjárt karácsony van.

ez itt a pofátlan önreklám helye:
www.facebook.com/ekszeres.ladika
www.swarovskiartisan.etsy.com
www.ekszeresladika.meska.hu

"modoros" jeligével vásárlóknak 10% kedvezmény!

2012.11.27. 21:37:48

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Remek, remek bár háromszoros méretű csöcseid fotóját és a szép idézeteket hiányolom az oldalról, de mindezért kárpótol, hogy a swarovski önmagában modoros.
Sajnos nem vehetem igénybe a 10% modoros kedvezményt: egy kopasz-szakállas nagydarab marhán hülyén mutatnának a műveid...

pocaklakó minimanó 2012.11.27. 21:39:00

@Brother Love:

Elolvastalak és csak annyit fűznék hozzá: Mennyire igaz!

2012.11.27. 21:54:31

@pocaklakó minimanó: Csodálatosan megfogalmaztad! Én is éppen így érzek!

KürtiT (Tromb74) 2012.11.27. 23:03:50

@Brother Love: nézegettem ezt a bizar barbi lányt, miközben azon gondolkodtam, van-e testrésze amihez nem nyúlt még plasztikai sebész. Oszt most látom, még a neve is LUKJANOVA.
Nincs is több kérdésem.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.11.28. 07:53:51

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: mer' hülye vagy a maimarketinghez, feminista szakon nem tanítsák? a háromszoros csecsről kell fotót kirakni, és egyből lesz rendelés.

Minden férfi disznó.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.11.28. 08:14:35

@Brother Love:

pedig a szivárványszínű kollekcióm darabjai bisztosan nagyon népszerűvé tennének a gaybear közösségben :)))

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.11.28. 13:08:43

Tibi, ezt a posztot a velvet szponzorálta?
(Persze biztosan kisfijjam, kérdezzél nyugodtan csak hülyeségeket)

Zorita 2012.12.04. 22:30:42

@Somló November: Ilyen egy csoportos törpeesküvő Kínában (és lám, a sárga törpék nem is olyan amorfak, mint a fehérek!)

Diamond Dave 2012.12.24. 11:03:00

Olyan szinten hányinger a Velvet, pedig nem vagyok prűd. Főleg abból a szempontból hányinger, hogy az Index gárdája magát fiatal, haladó értelmiséginek tartja. Vagy csak egyenlőbbnek másoknál. És nem igaz, hogy az összes ZSÉ ilyen igénytelen, mert az Élet és Irodalom az teljesen rendben van.
süti beállítások módosítása