Olvasói rovat - Nyomják a pofámba a szemetet!

2012/08/24. - írta: Kurtz ezredes


Jancsi bácsi:
Bandeszom, meddig még? Kinyitom az Internetet és csak úgy ömlik a mocsok és nincs hová kitérnem. Itt van ez a Singer nőci. Most miért kell nekem nap mint nap olvasni a trágár részleteket arról, hogyan varrják le több százan? Gyanútlanul rákattintok, hátha végre-valahára valami épületes, ismeretterjesztő, tudományosan értékelhető tartalom vár rám, de mindig ugyanaz a Szodómia és Gonorrhea.

Bandi: Jancsi bácsi, de hát ott a piros 18-as korkarika, akkor meg miért nyitod meg?

Jancsi bácsi: Hát ez az, provokálnak, manipulálnak, persze, hogy klikkelek! Ráadásul kiskorúak is hozzáférhetnek!

Bandi: Egyszerűen be lehet állítani a gépet, hogy ne…

Jancsi bácsi: Kinek van erre idege meg ideje? Most mit kötözködsz. És akkor még a nemzetgyalázó ciniknihill-gyárosoktól még nem is beszéltem. Minek rakják ki az ilyen Szentföldi Kamenkó-félék viccesnek szánt fekáliáját, amiben a Haza Kúszóbajnokát ekézi? Hát ember az ilyen?  Ennyire kell a klikk, hogy ilyet vágnak a pofánkba és sodornak minket a polgárháború küszöbére? A hgvponthu pedig ízléstelenül támadja azt a szegény hosszútávú kislányt meg még a mamáját is belekeveri. Mindennek a legalja. Könyörgöm miért az én adómból, miért nekem kell eltartani az ilyen firkászokat? Azt a rohadt fasiszta szemetet ne is említsem, amit már régesrég be kellett volna tiltani a szólásszabadság nevében! Gyűlölködnek, viccelődnek, bagatellizáltnak, mint ha nem tüntettek volna el hatmillió vizigótot a vandálok. A germánoknál persze bűncselekmény a vandál-tagadás! Ezért tartanak ők ott ahol, mink meg itt ahol.

Bandi: De Jancsi bá, hát hiszen ingyen van a neten. Nem kell megvenned az újságosnál, nem értem, hogy miért gondolod, a te rokkantnyugdíjad adójából fizetik az online tartalmat? Ha nem tetszik, ne olvasd. Se zsebedből, se zsebedbe.

Jancsi bácsi: Bandi, baszod, te most csak provokálsz itten mi?  Pedig szegény apádat is ismertem, forog is most, hogy itt szemtelenkedsz Jancsi bátyáddal. Mintha nem tudnád nagyon jól, hogy beépítik ezek a szemetek az áram árába meg a Közpézgép-közbeszerzésbe azt, hogy én hajlandó vagyok őket elolvasni, kommentelni meg klikkelni. Rajtunk élősködnek az ilyenek. Nincs ingyen ebéd, ingyen tartalom az újságokban, de még a blogokban se.

Bandi: De hát a legtöbb blogger egy vasat se kap…

Jancsi bácsi: Kóstolgatsz? Te is írogatsz. Most így egymás között, mennyit fizet a fehérgalléros-cigányfocista-bűnöző kerti törpe azért mert úgy írsz róla: „Miniszterelnök Úr”

Bandi: Viccelsz, egy vasat se…

Jancsi bácsi: Bandikám, nem most jöttem le a falvédőről, köztünk marad.

Bandi: (Sóhajt) Na jó, de csak neked mondom, senkinek egy szót se. Fizet, de ne gondold, hogy egy vagyont. Ötezer forint/ „Miniszterelnök Úr”, de legalább zsebre. Semmi ÁFA meg könyvelés. Ha címlapos, az már bulibb, akkor negyvenezer. De hát az se Közgéz-milliárd, és hát munka is van egy bloggal…

Jancsi bácsi: Tudtam! Nem mondod, egy valag pénzt kapsz, ha leírod, hogy „Miniszterelnök Úr”. Ki nem mondom, még aztán rajtam is keress, te kis pénzéhes-mocskospondró-geci. És ez így most hogy? Mégis hogy fizetnek ki?

Bandi: Nincs ez túllihegve. A Miniszterelnök Úr titkárságán összesítik, és a következő hónap elején a Parlamentnél, a Kossuth-tér meg az Alkotmány utca sarkán megáll egy nagy fekete szolgálati Rolls Royce. Miniszterelnök Úr a hátsó ülésen letekeri az ablakot, és kiadja egy reklámszatyorban a méltányos honoráriumomat, mert ugye munka-tehetség-miegyéb is van egy bloggal. Néha buzdításként mondd egy kedves mondatot, dakota közmondást, de nagyon nem szól bele a tartalomba. Azért nem verjük nagydobra, meg hát Miniszterelnök Úr is elfoglalt ugye, a kormányülés meg az edzések. Ott helyben meg sem szoktam számolni a pénzt, de eddig mindig stimmelt.

Jancsi bácsi: Azt a kurva-leborult félázsiai Gangeszpartot! Ő maga személyesen, nem mondod?! Mindjárt lepetézek. Ha én ezt a Klub Rádióban elmesélem…

Bandi: Mit is mondtál a végén?

Jancsi bácsi: Semmi, semmi. És mindig személyesen fizet ki? Nem hiszem el.

Bandi: Pedig de. Na jó, néha külföldön van, akkor nem, de mobilon felhív, és ilyenkor általában a Janit vagy a Tónit küldi. A múltkor meg éppen a Tomit küldte, aki pont akkor otthon volt Brüsszelből, amikor a Miniszterelnök Úr meg odakinn. Elég pipa volt a Tomiboy. Káromkodott, hogy valami apasági miatt rángatták haza, mintha nem lenne mentességije. Rohant, szabadkozott, mondta csak euróban tud kifizetni, ha nem gond, de hát ezen nem problémáztam.    

Jancsi bácsi: Azt a Q! Bandesz, te most csak hülyítesz?  

Bandi: Igen.


Styxx

18 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blur7 2012.08.24. 15:16:30

"A Miniszterelnök Úr titkárságán összesítik, és a következő hónap elején a Parlamentnél, a Kossuth-tér meg az Alkotmány utca sarkán megáll egy nagy fekete szolgálati Rolls Royce."
Amit mindig is szerettünk volna tudni, de nem mertük megkérdezni.

KürtiT (Tromb74) 2012.08.24. 15:36:11

Ó, csak a feléig jutottam, de nem tudom megállni szó nélkül, hogy meghatóan gyönyörű a nyelvezete.
"Kinyitom az Internetet"
"Szodómia és Gonorrhea"
"beépítik ezek a szemetek az áram árába"

Könnyekig hatódtam, de tényleg.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.08.24. 15:43:35

én bírom a singernőcit, bár libább, mint elsőre reméltem, de azért rendes nő. Természetesen ezért most lehúzom egy ötösre:)

A Tyne folyó déli partja 2012.08.24. 20:06:14

én asszem lemaradtam. ki az a singer nőci?

Celtic 2012.08.24. 22:44:18

Ja, ezt en sem tudtam. Neha beleolvastam, de valahoyg nem tudott lekotni. Oregszem, abszolut nem erdekelnek ezek a sikamlos tortenetek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.08.25. 09:40:10

Végre új poszt! :D
Kár, hogy rövid lett, ebből simán olvastam volna sokkal többet! :D

2012.08.25. 10:03:21

Látjátok testvéreim, szar az élet, tök a tromf!

j.gabi 2012.08.25. 10:32:13

@vészmadár (pica pica): A swingernőci az olyan, mint a kurva, csak ingyen?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.08.25. 11:40:35

jó az a singernőci blog, csak kár hogy egy potrohos, avaszsírszagú bölcsészkrapek írja rejszolás közben

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.08.25. 11:41:51

@j.gabi: a te fogalomrendszeredben gondolom igen, bár sztem ha egy kurva nem kér pénzt, akkor definitive már nem kurva. És a swinger azzal megy el, aki neki tetszik, nem akárkivel. De hát ezt beszéld meg a bloggazdával:)

2012.08.25. 12:42:14

@vészmadár (pica pica): bizonyos primitív törzseknél ez ma is így működik:)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.08.25. 16:18:36

jancsi bácsinak ajánlanék egy gombkombinációt, amivel gyorsabban küldheti be a kommenteket: alt+f4

2012.08.27. 22:04:06

@vészmadár (pica pica): én bele olvastam, hát mit mondjak? Neki sem egyszerű az élet.

Sajnáltam nagyon hogy ennyire hülye, ha már ennyire oda van akkor csinálhatná pénzért is, de így? hát nem sok esze van a szerencsétlennek, mert hogy igy is ugyis kurvának tartják az is biztos, de igy még hülyének is ráadásul.

eulimen_ 2012.08.29. 21:51:43

@vészmadár (pica pica): @Frengi:
azért kíváncsi lennék, miből lesz a negyvenes swinger (márminthogy pölö 20 évesen milyen ismerkedési szokásai voltak). Gyanítom, hogy önmagának relatív értékrendje nem sokat változott... Én konkrétan ezeket a csajokat messzire kerültem az egyetemen. Most meg örülök, hogy a feleségem defaultból nem abból a szvingeres fajtából való. :)

Egyébként vicces, hogy Józsibácsi sokkal jobban bepipul a Miniszterelnö Q-ron, mint a Singeres altesti tátika nőkön...

KürtiT (Tromb74) 2012.08.30. 17:22:22

@eulimen_: "Egyébként vicces, hogy Józsibácsi sokkal jobban bepipul a Miniszterelnö Q-ron, mint a Singeres altesti tátika nőkön."

Azért ebben valószínűleg nem különbözik a társadalom nagyobbik felétől.

Rákerestem a swinger club kifejezésre, úgy tűnik van piaca ennek a fajta passziónak, nem is kicsi.
(A hirdetéseket olvasgatva pedig elgondolkodtam az "önmagára igényes" kifejezésben rejlő jelentéseken :D).

mojoking77 2012.09.12. 18:36:00

@Frengi: Nem postom vedeni a csajt, de egy dolog miatt erdemes olvasni a blogjat. Neha neha kirakjak az index cimlapjara, es akkor azonnal megjelennek az idiotak, akik iszonyatosan erkolcsosnek es okosnak tartjak magukat, es mindenkep le kell kurvazniuk a szerzot a blogot, meg ugy mindenkit, en meg hatradolve rohogok. Varjunk csak? Mintha lenne masik ilyen blog is?
süti beállítások módosítása