Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bimbódzó szexualitásunk hajnalán

2012/01/26. - írta: Kurtz ezredes

Mai visszaemlékezésünk a preinternetikus korokba repít vissza, hiszen alig 15-20 esztendővel ezelőtt bizony még merőben más idők jártak. Emberfeletti munkával kellett dolgoznunk nemhogy a partner, de saját kéjérzetünket illetően is. A szellemnek sokkalta hangsúlyosabb szerep jutott, mint az anyagnak, és mára már hihetetlennek tűnik, de tesztoszteronszintünket egészen apró dolgok is az egekbe bírták tornászni.

Az első magömlés és első aktus közé eső boldog békeidőszak, a maga csetléseivel-botlásaival, naivitásával és bájával nem véletlenül oly kedvelt témakör. Gondoljunk csak a méltatlanul népszerű Amerikai Pite sorozatra, esetleg ennek még borzasztóbb német (Hangyák a gatyában) vagy magyar (Tibor vagyok, de hódítani akarok) klónjaira. Mindezen szörnyűségek ellenére – vagy tán épp ezek miatt – jogos igényét éreztük végre egy korrekt, higgadt, tárgyilagos összefoglalónak.

A Parabola felejthetetlen képsorai Árkus József kellemes hangú, nyugodt aláfestésében. A nyomtatott sajtó képviselői: Reform, Kacsa Magazin, Szuper Pszt!. Elsődleges források voltak korosztályunk ellentétes nem iránt érdeklődő fiúinak, fedetlen keblek és női vonalak tekintetében. A haverokkal stikában bámult cicik és szőrös puncik csak elenyésző esetben nem a felsorolt csatornákon jutottak el a kissé zavarban levő, de az őszinte rácsodálkozások közt is magabiztosan röhögcsélő gyermeki énünkhöz.

Felsőbe lépve a bátrabb osztálytársak kezében megjelennek az első szexújságok, amelyek hosszú időre meghatározták nemi fejlődésünk irányvonalát. Lopva néztünk feléjük az újságosstandok eldugottabb részein. Odamenni és kérni csak a legeslegbátrabbak mertek. Általában megelégedtünk a vetésforgóban körbejáró példányokkal osztálytársak vagy haverok közt, bár nagyon rossz érzés volt viharvertebb állapotban visszakapni az eredetinél. Az olyan, mára fogalommá magasztosult márkák, mint az ÖKM, Spéci, Cica Magazin biztos alapokat teremtettek a privát örömszerzésnek. Ínyencségek kedvelőinek rendelkezésre állt a Popó Magazin, valamint a kevésbé szexuális fantáziák révén emlékezetes Extra Bizarr, amelynek - azóta szerencsére részben már betiltott -  különlegességei hónapokra voltak képesek sokkolni a fiúöltözőket, még a középiskolás évek folyamán is. Minden szexújságok alfája és ómegája azonban a mitikus Tutti Frutti Party, amely ámátőr és félprofi fotósorozataival, hirdetéseivel, állandó rovataival (Pinaráma), vállalkozó kedvű szerkesztőségével és mókás kísérőszövegeivel örökre beírta magát nemi életünk krónikájába. Hamisítatlan ezredvégi hangulatot sugalló képi világában ott csillogott a 90-es évek minden bája. Erősen molett, negyvenes háziasszonyai tökéletesen illettek a négyemeletes vidéki panel megsárgult tapétájú hátteréhez. Az eggyel fiatalabb kiadás rövid frizurával, karika-fülbevalósban leszbizett egymással – elhitetve naiv, tapasztalatlan gyermeki lényünkkel, hogy leszbikusok valóban léteznek. Emlékezetesek még a gyanúsítottként felismerhetetlenné tett szégyenlős exhibicionisták, akiket közvetlen családtagjaikon kívül valóban nem ismert fel senki.

A vizuális élmény mellé szervírozott szöveg koronázta csak igazán meg a művet. 

„K-né Marcsi törzsolvasónk régi vágya volt, hogy férje mellé egy csokidákóval is megörvendeztessük”
”Ügyes húsnak bő a leve: Egy csepp sem maradt a karókban”
”Detty dettó tuti!”

A TFP hirdetési oldalai már bepillantást engedtek a következő szintre, ami azonban jóval nehezebben elérhetőnek mutatkozott az eddigieknél. Ez ugyanis egyrészt videomagnót igényelt, másrészt biztos rejtekhelyre helyezhető műsoros kazettát. Ilyen paradicsomi körülmények csak nagyon kevés helyen adódtak, így a szerencsésebbek a családfő ilyen jellegű műsoros kazettáit igyekeztek elcsenni, a kevésbé szerencsések pedig tőlük kölcsönbe kunyerálni. Az ekkortájt meglehetősen népszerű német nyelv egyik titka az lehetett, hogy ez volt a pornó magyarországi nyelve. Finom erotikától (Liebe Sünde Wa(h)re Liebe) a pornóig nagy eséllyel Goethe nyelvén voltak hallhatóak a járulékos megjegyzések. Az évtized derekán, a magyar nyelvű csatornaválaszték bővülésével jelentek csak meg hazai tévéadókon is hasonló programok. Sok-sok boldog estét köszönhetünk az erotika határait erősen karcolgató műsoroknak. A Szív-TV-n felvilágosító jellegű, az MSAT-on viszont már erősen pornószerű (Electric Blue) behind the scenes jelenetekkel és sztárinterjúkkal megtűzdelt népszerű, már jó előre várt, és sok fantáziának megágyazó sorozatok futottak.

Gyengébbeknek ott volt még a TV3 – ehhez képest jelentős visszalépést jelentő – kínálata, olyan sztárokkal, mint a Jelige: Vörös cipellők házigazdája, Mulder ügynök. A valódi megoldást azonban – mint oly sokszor máskor – az HBO jelentette. Az ezen sugárzott, először softcore majd hardcore pornófilmek végre elhozták az élményt mindenki számára.

Sajnos azóta lett internet, ami egyszersmind azt is jelentette, hogy vége a pornó igazi varázsának. Nem kell többé az ágy alatt dugdosni, ráhúzni a lepedőt, izgatottan számolni vissza a perceket 21.50-ig vagy 23.35-ig. Hitetlenkedni, hogy ilyen is van.

Azért szeretünk, xhamster! :*

70 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.26. 08:27:46

Igent Tisztelt Kurtz ezredes úr!

Örömmel vegyes meghatódottsággal olvastuk írását, amely hónapok óta gyötrő gondunkra jelent igazi gyógyírt. Lassan egy éve ugyanis annak, hogy elvesztettük dr. prof. Steingruber Andrást, Bandi bácsit, aki felejthetetlen írásaival mindenki másnál többet tett a hazai gyeptársulások ízeltlábú faunájának megismertetéséért a széles közvélemény, de különösen a tudni vágyó tanulóifjúság köreiben.
Halála azért is óriási veszteség, mert azóta is képtelenek vagyunk megfelelő stílusú szerzőt találni az 1911 óta megjelenő Magyar Entomológiai Értesítő ifjúsági rovatához! Az Ön írása azonban mind részletességében, mind stílusában méltó követője Bandi bácsi kedves, az ifjúság nyelvén beszélő, de mégis tárgyilagos írásainak! Könnyekkel küzdve olvastam azt a barátságos hangnemet, azt az értő feldolgozást, azt az információ-gazdag, mégis milyen könnyedén olvasható stílust, amelyet korábban Bandi bácsitól etalonnak tekintettünk a hazai tudományos ismeretterjesztésben!
Bandi bácsi háromszor nyerte el a TIT "Ismeretterjesztésért" aranyérmét, elévülhetetlenek az érdemei a Hidrológiai Közlöny "Mérjünk együtt vízállást gyerekek" rovatának beindításában is.
Kérjük Önt, tisztelt Kurtz úr, hogy keressen fel minket, vagy reagáljon levélben is megkeresésünkre. A szakmaiság felől ne aggódjon, Bandi bácsi öt évadra elegendő témavázlatot hagyott az utókorra, mire ezeket megírja, maga is a hazai réti ízeltlábú fauna szakértője lesz, ezenkívül mi is bármikor szívesen szolgálunk szakmai felvilágosítással, azonban ön nélkül a hazai entomológiai ismeretterjesztés válsága tovább fog mélyülni!
Honoráriumot fizetni jelenleg nem tudunk, mert ahhoz emelni kellene lapunk példányszámát, de az Ön írásaival ez minden bizonnyal sikerülni fog.
Kérem keressen meg minket! Címünk: 1066. Bp. Bajnok utca 53, II em 2. (Kapucsengő: Pachmann) drótpostán is tudunk levelet fogadni a magyarentomologiaiertesito@freemail.hu címen.

Válaszát nagyon-nagyon várva maradok ismeretlenül is, dr. Szabó Alajos, DSc., tanszékvezető egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Magyar Entomológiai Értesítő főszerkesztője nevében is

Őszinte tisztelettel:

dr. Pachmann Julianna
egyetemi docens
A Magyar Entomológiai Értesítő főmunkatársa

2012.01.26. 08:54:22

Hülye blogmotor

Dzsoni Kráncs 2012.01.26. 08:58:40

Tényleg,milyen lehet egy mai tizenegy-két évesnek,aki a saját szobájában,a saját gépén olyan elborult keféléseket nézegethet a neten,amilyet csak akar?
Nem kell kicsennie a fater,még 1982-ben Hollandiából hozott magazinját a szekrény aljából,ahol véletlenül,régi fényképek keresése közben akadt rá,majd sok tanulnivalóra hivatkozva lemondania a vasárnap délutánt a nagyinál,elintéznie,amit ilyenkor el kell és végül visszacsempésznie az újságot a helyére.
Nem kell,saját szobája és tévéje nem lévén,a nappaliban elbújnia és a sötétben kushadva bevárnia a megfelelő időpontot,amikor elkezdődik a sat1-en az Üzenetek a bőrnadrágból vagy a Háziasszony-riport.
Nem kell a nyáriszünet közepén,pulóverben,a város másik végébe buszoznia,majd annak ujjába rejtve hazacsempésznie a szexújságot.

2012.01.26. 08:58:49

Na szóval, jó lett ez, de amit hiányolok:
- 90-es évek első fele, Sat1., RTL péntek és szombat este 11-től régi német huncutkodós filmek nézése,
- a Tutti Frutti tv műsor, amiben derékig mutatkoztak a lányok vetélkedős keretek között, ott tűnt fel Donatella anyukája is:)

Dzsoni Kráncs 2012.01.26. 09:22:49

@Hadrian77: A Tutti Frutti nagy kiugrási lehetőség volt a magyar lányoknak,volt benne a Gábor Judit is,akit az Angyalbőrbenből ismerhet a közvélemény.
A Reformban voltak még pucér nők,be lehetett küldeni amatőr fotókat,szigorúan csak melleseket,egy valaki volt,aki ezt nem vette figyelembe,ezért a puncit ki kellett takarni:Donatella mamája.

2012.01.26. 09:35:08

Amikor én csutka voltam az osztályban a vetközös toll volt az abszolut menő, nem tudom emlékszik-e rá valaki, a fiatalok kedvért:Egy golyóstoll, amin egy nő van fürdőruhában, ha megforditod akkor leolvad róla a fürdőruha, és ott áll csupaszon. Bécsből hozták a szerencsések, elvileg írni is lehetett vele.

Mitya Ivanov 2012.01.26. 09:35:52

@Hadrian77: bizony bizony, a bőrgatyás dirndlis német huncutfilmek, bögyös bajor asszonykákkal és lánykákkal.
Sohasem volt benne nyílt aktus, de annyira erotikus volt az egész, hogy az kész. Erős volt benne a népi vonal, pl egy halpucolós vagy kolbásztöltőős , vagy tehénfejős jelenetet durván erotikusra tudtak megcsinálni. MAjdnem állandó szereplőkkel dolgoztak, ha nem csalnak az emlékeim.
Címeket tudsz esetleg?

Nekem ezek jelentették a "pornót", meg a Tutti Frutti, amiben talán Kiszel Tündét is láttam egyszer kétszer.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.26. 09:36:08

@Hadrian77: a németes vonalat egész szépen kibontotta Kurtz ott a vége felé, Electric Blue meg társai.

Hát...
1. Playboy
2. ÖKM (egyik gyerek meg volt győződve, hogy az Österreichisches Kirchenmagazin)
3. Amíg nem volt Westend, a pu. felőli mozgólépcsőt szinte kizárólag csak a középiskolás fiatalok használták, aki mentek 200 Ft-os Diáklányokat meg TFP-t vásárolni. "Fiam, hát a diáklányokat ne itt keresd, höhhö!!" Fekete-fehér Privát!
4. HBO-paradicsom, persze kamudekóderrel. Fagyott gomb, Mathilde illata, Jezebel, Látogatók (a Jöttünk, láttunk, visszamennénk újraértelmezése) - első szembesülés, hogy bizony itt minden nő magyar.
5. Borzasztó videós megoldások: kazettát mindig rendesen visszatekerni oda, ahol volt - váratlan kulcscsörgésre kiadatni a VHS-t óráknak tűnt, közben mindent elfogadható állapotba hozni, persze soha nem sikerült. Nappali mindig nyitva levő ajtaja vajon miért van csukva? Muterék újságok megtalálás, meglepődés, hogy hát minden gyerek ilyeneket nézeget, de hogy TE is??

Ja, és ezek nem saját élmények, egy haverom mesélte.

2012.01.26. 09:49:59

@Mitya Ivanov: címeket sajnos nem

@Modor Tibi: arra emlékszel, hogy a 80-as évek vége felé megjelent egy szex oktató vidijó, amiben székekkel modellezték az embereket és valamelyik tévés adta hozzá a hangot?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.26. 09:54:22

@Mitya Ivanov: klasszikus volt a Zieh dein Dirndl aus (az itthoni VHS-világban csak Tiroli szex), aztán még régebbi a Josephine Mutzenbacher (die Hure aus Wien) - és még ehhez a Schulmädchen-Reportage talán (Iskoláslányok jelentik), bár ott vajmi kevés volt a népies elem, azt hallottam.

@Hadrian77: milyen hangot? :D sajnos nem ismertem. Kaptam viszont egy Örömszerzés c. oktatókönyvet egy kedves barátomtól, ahogy egy kefebajuszos fiatalember örömszerez a kishölgynek különféle Stellungokban. Székre nem emlékszem.

2012.01.26. 09:56:43

@Modor Tibi: aki az egyes pozíciókhoz a tudnivalókat elmondta, asszem valamelyik Déri műsorban röhögtek rajta.

Mitya Ivanov 2012.01.26. 10:14:00

@Hadrian77: valami rémlik, asszem tőle hallottam először a klitorisz szót

@Modor Tibi: köszi ez az,
igen ezekre gondoltam. Lehet hogy ma már nem tudnám őket megnézni

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.01.26. 10:28:39

Az Örömszerzés nekünk is megvan. Vicces, mert minden képen elfordítják a fejüket. Hiába, akkor még nem volt fotosopp =D

ratane 2012.01.26. 10:47:31

Az illatos kert megvan? Olyan arab káma-szútra féle könyv, ilyenek vannak benne hogy: "A dicséretreméltó férfiakról", "A megvetendő férfiakról", "A férfi hímtagjának ritka neveiről" és hasonlók. Emlékszem, mindig pontosan ugyanúgy és ugyanoda kellett visszatenni a könyvespolcra, nehogy valaki észrevegye. Mondjuk nagyon nem volt eldugva. Nem is értem, hogy anyu hogy is gondolta, hogy a könyvmoly lánya nem találja meg kb tízévesen... :D

Richard Lenoir 2012.01.26. 11:09:12

Egy osztálytársam "annó decibel" mindig valami ismeretterjesztő filmnek álcázta a pornókazettáit, ilyen címekkel, hogy "Kazah puszták öntözőrendszere" meg "Szváziföld mezőgazdasága".

Ő volt az, aki 14 évesen tekintélyes óvszergyűjteményt tartott az iskolai öltözőszekrényben, amihez a szüleivel vetetett tartódobozt (ők úgy tudták, hogy a rajzcuccok számára). A gyűjtemény természetesen nem került rendeltetésszerű felhasználásra.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.26. 11:40:00

megjegyzem az egész poszt hibázik, hogy amikor az ember szexualitása bimbadzik, akkor még általában nem is tud olvasni...

comad 2012.01.26. 11:42:05

Emlékszik valaki a '80-as évek elején megjelent "Szexkalauz" c. oktató füzetecskére? Tenyérnyi méretű volt, színes. Be akartam linkelni, de egyszerűen nem tudok a neten a nyomára bukkanni!

lr 2012.01.26. 12:08:28

Őszi Kulturális Magazin 8)
Közös olvasmányélmények a fiúwc-ben.

sep · http://prizmafolyoirat.com/ 2012.01.26. 12:13:53

A "pikáns" humormagazinokból is sokat lehetett tanulni, Móricka, Morbid, Szaft, ezekben láttam először pl. nőt lódarázzsal közösülni, ami azóta is meghatározó élmény. Meg a hirdetéseken keresztül lehetett ismerkedni a hazai pornófilmkínálattal is, körömpiszok-felbontású képek, de ha kibogarászta az ember, kuncoghatott a Homokóra 4-en és társain.

Mitya Ivanov 2012.01.26. 12:23:26

apám ezt a könyvet vette nekem a témába való bevezetés gyanánt:
books.hu/a_budapesti_prostitucio_tortenete
aztán meg ezeket is lehetett kapni az újságosnál:
books.hu/erkolcstortenet_erotikatorten-antikvar

voltak benne magánlevelekből idézetek, amik hasonlóak voltak, mint ma azok a weboldalak, ahol a kurvákat értékelik ki.

belekotyogok 2012.01.26. 12:32:52

@Modor Tibi: tiroli szex, igen, köszönöm, első pornóélményünk, voltunk vagy 15 évesek és négyen lányok, volt némi döbbent értetlenkedés, de aztán könnyesre röhögtük magunkat a színészi játék, a "szinkron" és a "forgatókönyv" miatt.

Drago Brutic 2012.01.26. 12:35:14

Bimbózó szex 80's:
Lady Chaterley szeretője
Kék Lagúna - ez alap, aki elvitt egy csajt a Kék Lagúnára, az már olyan volt, hogy lefeküdt vele.
Igényeseknek Pasolini Dekameron a Filmmúzeumban(ha végigbírtad a többórányi művészetet, bőven kárpótolt a sok punci, sőt...)
Fekete-fehér pornóképek Párizsból by kamionos apukától elcsenve.
Amerikai pornófilm 16 mm-es vetítővel.
Tollasbál újság mellékletekkel
Üvegezés - puszira vagy vetkőzésre.
A 80-as évek közepére már keményedett a dolog, jött a VHS, és a felejthetetlen Teresa Orlowsky

Drago Brutic 2012.01.26. 12:42:57

Egyébként milyen cím ez már? "Bimbózó" "Hajnalán"...ilyennel nem lehet index címlapra kerülni!
Ilyesmi kéne: RecskaRetró, avagy te mire rántottál rá?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.26. 12:46:13

@Drago Brutic: igen, Térézá a legjobb. Foxy Lady, "Hi-Fi Stereo" hanggal. "Das ist meine Spezialität".

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.01.26. 13:31:02

@Dzsoni Kráncs: szar. Bár ő nem így gondolja, nyilván, de szar.

Dzsoni Kráncs 2012.01.26. 13:39:12

És az erotikus videóklipek a (nekünk) új MTV-n:Madonna,Twenty Fingers-Short Dick Man,Salt N'Pepa,Janet Jackson...
Korabeli párbeszéd:
-Jók ezek a Hanson csajok!
-Azok csávók,te gyökér!...csak nem,de...te rájuk...
-Dehogyis,hülye vagy!
Vagy ugyanez régebbről Ru Paullal,fasz se tudta,hogy vannak buzik is,aztán persze Sin és Sebastian bebizonyította ezt is.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2012.01.26. 13:49:46

Null-null-eins, acht-null-neun, fünf-sechs-drei und vier mal die null.

G.kommenter 2012.01.26. 14:09:24

@ratane: Biztos vagy benne, hogy nem szándékosan volt otthagyva? Nálunk is egymás mellet volt a kettő a könyvespolcon, és én is titokban próbáltam hozzájutni mint annyi más itt felsorolt dologhoz. De szerintem tudatos volt a dolog, ha el akarták volna rejteni előled akkor a ruhás szekrény legfelső polcán a ruhák alatt vagy az "iratos" szekrényben a többi gyereknek uncsi papír között borítékban, ahogy nálunk is. Milyen jókat recskáztam azokra az újságokra, és fénymásolt képregényekre. :)
Szóval szerintem a dolog tudatos volt, azok a könyvek elég igényesek ahhoz, hogy tanulj belőlük.

A wahre liebe és a liebe sünde szerintem nagyon igényes magazinok voltak a szexualitásról. Most nem tudom, hol találnék ennyire igényes ismeretterjesztő tartalmat. Igaz a világ is sokat változott.
Az electric blue pedig jóval töményebb szexualitást sugárzott mint a többi tv-s cucc, pedig nálunk csak a szoft-os változatot adták. Az ugyan úgy két változatban lett forgatva mint a pornó csatornás anyagok. Viszont nem tűnt erőltetettnek mint azok. Persze ezt lehet, hogy csak az eltelt idő megszépítő hatása miatt érzem így.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2012.01.26. 14:16:27

@Dzsoni Kráncs: C.C. Catch, Samantha Fox? Tácssmi.

Ja, és ha már Samantha, akkor Samantha Fox Strip Poker C64-en? Abból tanultam meg, hogy a pókeren csak veszíteni lehet.

Dzsoni Kráncs 2012.01.26. 14:50:42

@Püspök utcai gombaszedő: És a legnagyobb,Sabrina-Boys,boys,boys.

Dr. GGG77 2012.01.26. 15:06:51

94-ben jöttek ismerősök Amerikából. A férj bejött a szobámba, azt mondja ezt nem akartam anyádék előtt odaadni. A friss Playboy volt. :)

átlátó 2012.01.26. 15:07:44

A Donatella mamája falusi kocsmák bádogasztalain is vetkőzött, műsoradás szempontjából, - ami eredendően nem baj... olyan kucsma volt alatta, hogy a népek mikor meglátták Marx műveire nem, de az elvtársi Engels szakállára erőteljesen gondoltak...meg is libbentette ezt a térdig érő hajzatot a szellő, ha kereszthuzat keletkezett... Mórágy és Bikal falvakra konkrétan emlékezek, mert akkor még Trabant Kombim volt. :) A művésznő helyet is foglalt benne.

átlátó 2012.01.26. 15:11:32

Azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy a helyi kocsmaerő a Donatella mamájának a Marxizmus- Engelsizmusa kapcsán egyáltalán nem énekelte el az Internacionálét, mert más szakkifejezéseket emlegettek üveges szemekkel.

lutria 2012.01.26. 15:26:07

Azért a TFP-PSC már akkor is eléggé nevetséges kezdett lenni,a képen egy amerikai díszegyenruhás katona dug egy hatalmas mellű szőke csajt selyemágyneműk között,a képsorozathoz írt kommentár meg arról szólt hogy Kati és Feri mennyire kívánják egymást és hogyan teljesül be a szerelmük.:)
Az Electric Blue meg csak a vége felé kezdett pornográf lenni,emlékezetes számomra hogy az egyik utolsó részben volt egy hatalmas mellű csaj aki egy fürdőkádban kényeztetett egy srácot-orál,spricc stb.-már kezdtem örülni hogy mostantól mindig nézni fogom,persze 1-2 hét múlva csődbe ment az Msat.(a Zalatnay nagy bánatára is)

Johnny336 2012.01.26. 15:27:33

Én Dolly Busteren nőttem fel, aztán tini koromban már alakulgatott a betárcsázós internet, úgyhogy volt lehetőségem ordenáré minőségű, és aljatartalmú képeket is begyűjtenem.

Lucius Flavius Arrianus 2012.01.26. 15:42:04

A 70-es évek második felében nekünk a keletnémet DAS Magazin volt az erkölcstelenkedés non plus ultrája: abban MEZTELEN NŐ volt látható, szigorúan fekete-fehérben.

Erzsebet 2012.01.26. 15:45:24

@Frengi: Óvodás koromban láttam ilyen bécsi vetkőzős tollat először. A szomszéd bácsi hozta, ez még a 60-as években volt. Fiú barátaim voltak, velük néztem. Később, már a 80-as években oroszoknál láttam viszont az ilyen tollat. Kivonultam, amikor ezt használták. Abban az időben könyvesboltban dolgoztam, kezünkből árultuk az "Illatos kertet"? "Káma szutrát" és a "Lady Chaterly" c. könyveket. Ezek disznó műveknek számítottak. Idősebb, vallásos főnöknőnk nem is akarta ezt eladni, de ebből volt bevétel. Úgy tudom, csak ismerősök kaptak. Még egy Das Magasin c. német újság is létezett. A szomszéd srácok megpróbálták ezt, de gyerekeket nem szolgáltak ki.

Dezsőjóska 2012.01.26. 15:52:49

Óriási! Köszönöm az időutazást.

Dezsőjóska 2012.01.26. 15:55:01

Ja, kiegészítésnek:
ÖKM = Öreg Katonák Magazinja

Leonard Zelig 2012.01.26. 16:00:17

Szalai Annamária nevére 0 találatot ad a blogpost és a hozzászólások is. Akkor - ahogy Besenyő MMIV Pista bácsi mondaná -: Igazam van, vagy nincs igazam? Igaazam van! EGY!

TetraB 2012.01.26. 16:12:42

hehehe, azt hittem már csak én voltam olyan gáz, hogy ezeket a német szarokat vártam hétvégén 11-kor Junoszty TVmen, pokróccal sötétítve.
az első valódi sokkhatás akkor ért, amikor egy srác igazi pornóújságot hozott az osztályba, ami először sok is volt a német és egyéb szoft cuccokon nevelkedett lelkünknek.

vfun (törölt) 2012.01.26. 16:58:01

Huh, mennyi emlék:

Szerdánként a Liebe Sünde a Pro7-en Matthias Frings, Andrea Thilo, Mo Asumang vezetésével.
Csütörtökön és vasárnap a PEEP! Amanda Lear-rel az RTL2-n.
Vasárnap a Wahre Liebe Lilo Wanders-szel a Vox-on...

Az HBO filmjei: Drakula, Születésnap, Hotel Ámor, Henry Shane magánélete, Jezebel, Elképzelt valóság és a szereplők: Roberto Malone, Cristoph Clark, Draghixa:)....

JanDítě 2012.01.26. 17:26:26

a délutáni teleshop elődje egy fogyasztógép reklám, a csajszi csodaszép volt és fürdőruhába állt vagy fél órán keresztül miközben a kamera a teste minden zugát megmutatta.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2012.01.26. 17:55:21

Vetkőzős tetris megvan valakinek? még valahol a vga-korszak hajnalán... igen jó minőségű fotók, 640*480 felbontásban, fullscreen-ben, szigorúan 256 színben.
És minél ügysebben tetriseztél, annál több sor látszott. Persze minnél több sor látszott, annál kevésbé tetriseztél jól:)

Donjon 2012.01.26. 18:00:23

Tiroli szex-Illatos kert-Sat1-RTL-TFParty ezek megvoltak mind. Osztálytárstól VHS kölcsönzés, pörgetve nézés szintén.
Emlékszem volt még a német RTL-en a Playboy Late Night Show (igényeskedő erotika), kedvenc rovat a kukkolós házivideós volt. Ez úgy nézett ki, hogy egy ff felment a háztetőre és mindig lefilmezett igényesen, szépségesen egy panorámaablakos nappaliban szexelő párt. Mindig mutatták, hogy épp mit vesz, de csak abban különbözött a külső felvételtől, hogy a rec felirat ott volt a felső sarokban.
Én is vártam mindig a péntek-szombat estéket, mert nem kellett suliba menni és későig ment a felnőtt tartalom.
Apám nem örültneki, anyám mindig azt mondta neki, hogy hagyja, ez is hozzátartozik a felnőtté váláshoz.
Persze így is titokban néztem, ha kijöttek WC-re akkor rögtön kapcsol másik csatornára és-vagy alvás szimulálása.

Presszós Laci 2012.01.26. 18:27:45

Jaj, de jó is volt 14 évesnek lenni…!

escargot 2012.01.26. 18:42:56

Verona Feldbusch, valaki?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.01.26. 18:58:39

és a vén faszokra ki gondol? bimbózó szex a komenizmusban, azaz a hatvanas évek dugi erotikája.

Picsasereghajtó 2012.01.26. 20:02:55

Én úgy lennék tini, csak egy hétre, a mai időkben. MINDENÜK megvan, amire mi csak csorgattuk a nyálunkat a 80-as, 90-es években - erre itt depiznek, emóznak meg öngyiznek a nyomorékok...

Nem Penny hajója 2012.01.26. 20:21:29

Péntek 11:00-kor kezdődött mindig az Iskolás lányok jelentik a Sat1-en... :)

2012.01.26. 20:43:24

@dr. Nem Penny hajója:

...és ezzel megint eljutottunk a látens pedofíliáig. :)

A Tyne folyó déli partja 2012.01.26. 21:27:07

@ratane: nekünk is volt valami Káma Szútrához hasonló (meg nevezett is, a mamáméknál). de nem ez volt a neve, amit említesz. és nem csak szex van benne.

fotós p. 2012.01.26. 21:49:57

és ki emlékszik a mmmmámorra (azt hiszem így volt írva:)) aztán kicsit később a pro7-en keddenként éjfélkor erotikus film-hogy rohadtak volna meg- mindig mint egy mosott szar mentem suliba szerdánként!:))

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.01.26. 22:41:08

Hát az Erato magazint senki nem lapozgatta? Művészieskedő aktok adták a képi anyagot, de azért mégiscsak aktok voltak azok, nem is olyan rossz csajokkal. A másik oszlopos motívum a régebbi irodalomból, "klasszikusoktól" nyilván maximálisan művészeti szempontok alapján kiválasztott pornó-novellák voltak. Hol buják, hol baromi buják. A kultúra részt még a szexuális felvilágosító írások erősítették, amelyekre ma is nagyon nagy szükség lenne, mert sajnos a kamasz ma azt hiszi, hogy az otromba pornófilmek áttekintése után már mindent tudnak a szexről. Emlékezetes a felláció szakértői ismertetése, egy hosszabb cikk egy szakaszaként, nagyjából így szólt:
"Hogyan kell szopni?
Vedd a szádba a péniszt, és szopd."
Végül is ennél komplikáltabb magyarázat nem is feltétlenül szükséges. :-)) De persze ennél sokkal részletesebb és a dolgokat nem nagyon kerülgető magyarázatok is olvashatók voltak, Laca Márta kissé malacfejű nőivel grafikailag @ratane: illusztrálva.

Az "Ich komme" varázsszóról a poszt megfeledkezik. Egy generáció beavatottságát eláruló jelszó volt ez, innen lehetett tudni, hogy kinek van videómagnója. :-D

@Püspök utcai gombaszedő: "Samantha Fox Strip Poker C64-en? Abból tanultam meg, hogy a pókeren csak veszíteni lehet. "

Meg kellett tanulni kicsit programozni, és akkor máris kiderült, hogyan lehet a képeket játék nélkül is megnézni. :-)

Samantha Fox méretes dudáiról még egy külön füzet is megjelent, iszonyú szar minőségű fekete-fehér fényképekkel a félfamentes rajzlaphoz hasonlítható papíron.

Ifjúsági magazin, amelyben fix rovatként volt látható a heti jó nő fürdőruhás képe? Veres Pál elég surmó@Erzsebet: jótanácsai társaságában.

A Lady Chatterley szeretője című filmet csak a Filmmúzeum moziban vetítették, filmklubnak álcázva, és izgatott pusmogással mesélte mindeni az ismerősöknek, hogy hú. Az Emmanuelle pedig már egy szaftos pornó volt, amelyet kézről-kézre adtak nyolcadik másolatú videókazettákon. Mellesleg nem is volt olyan rossz film. Sylvia Kristel mesélte jóval később, hogy gyakorlatilag stikában filmezték az egészet Bangkokban vagy hol, végül kiutasították őket.

@Drago Brutic: "Amerikai pornófilm 16 mm-es vetítővel."

Nyolc perces svéd pornófilm Super 8-as némafilmen! Volt ott egy angyali szépségű, ártatlan nézésű, szőke kislány, hát, elég volt egyszer bíztatni. Ne higgyünk a látszatnak. :-)))

A Tollasbál megjelenéséről riadóláncban értesítették egymást az emberek. Aznap délután már csak isten háta mögötti kis újságosbódékban lehetett reményed arra, hogy talán ott találsz egyet. Ha az újságos néni volt, már nem is volt érdemes megkérdezni. Bo Derek profilból, tetőtől talpig. Akkor még nem volt mindennapos látvány, hogy az eső elől behúzódhatnál a mellei alá. :D

@ratane:"Az illatos kert megvan? ... nagyon nem volt eldugva. Nem is értem, hogy anyu hogy is gondolta, hogy a könyvmoly lánya nem találja meg kb tízévesen."

Lehet, hogy bízott abban, hogy megtalálod. Elég unalmas könyv, a nagy zavarban kölcsön adott Káma Szútrához hasonlóan. Körülbelül az volt bennük az izgalmas, hogy végig a szexről beszéltek benne, egy időben ez önmagában is nagyon izgalmas volt. Egyébként csak katalogizálták a technikákat, meg mindenféle más tudós felsorolások voltak bennük. Az Énekek éneke, az már valami volt, a szerelmemmel még el is próbáltunk belőle ezt-azt. :-))

Egyébként egy tízéves gyerek még inkább csak értetlenkedik ezen az egész szexes dolgon, mégis jó kézben volt az a könyv nálad is. Ma is jó lenne, ha az állami prüdéria nem akadályozná a példaadó szexről szóló filmek és könyvek szóróajándékként való elosztását a kamaszok között. A pornót a gyerek úgyis megtalálja, de mégiscsak jobb lenne, ha nem az anal fistinget tanulja meg előbb, hanem az ártatlan kézimunkázást.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.01.26. 22:52:52

Elnézést kérek, @ratane: és @Erzsebet:, a véletlenül rossz helyen beszúrt hivatkozásokért.

Valamilyen késő esti szexműsorban egy német adón néhány percet sztereó képpel adtak. Talán a Tutti Frutti volt az. Csak sehol a világon nem lehetett hozzá szemüveget szerezni. Később kapcsolt valami kisiparos, csak aztán megszűnt a műsor. :-)

Bandibacsi34 2012.01.26. 23:51:00

@Dezsőjóska:
ÖKM: Österreich Kulturische Magazin

Mikor bejött a Sat1 (1992), mindig adtak "erotikus" filmeket szombat este. Mindig fenn voltam, és kurva dühös lettem, ha valami hülye talk-showt adtak oktatófilm helyett!!!!

vfun (törölt) 2012.01.26. 23:54:16

ismerős ezermester barkácsolt olyan HBO-dekódert, hogy csak az az egy csatorna jött be rendesen, a többi meg nem. a keménypornót általában csütörtök éjjel fél kettő körül adták. este dekóder bekészít, óra felhúz. a Tv-t pedig kapcsolós hosszabbítóba dugtam ,hátha bedöglik a távirányító:), miközben anyámék kijönnek éjjel wc-re...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.01.27. 01:28:04

@Püspök utcai gombaszedő: XD Lám csak, mit tesz a megfelelő motiváció!

akion 2012.01.27. 02:17:58

"Ah Hans, komm, komm spritzt, spritzt!
Haha, ja geil, Spermageysir!"

A legjobbak a rámondásos szinkronos filmek voltak, olyan szenvtelen hangokkal, kb. mintha épp müzlit reggeliztek volna felmondás közben a szinkronszínészek.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.01.27. 06:00:16

@Androsz: A tutti frutti party volt az, de nekem volt hozzá szemüvegem, ha jól emlékszem, talán a Rémálom az Elm utcában 3D-s verziójához adták a moziban... Nem volt valami nagy szám, a vetkőzős különszámok voltak 3D-sek, de ott is főleg annyi, hogy a háttérben valami biszbaszok hullottak és annak a térbelisége volt feltűnő, amennyire emlékszem, a csaj maga nem volt 3D-hatású.
Hejj, a régi szép idők...

Ernoke 2012.01.27. 09:37:31

@Drago Brutic: volt még valami "Madame Claude" című film is, 11-12 éves korom körül leltem rá anyámék kazettái között. sajnos nem találom most, pedig maradandó élmény volt, minden volt benne, leszbizés és maszturbálás is, persze csak szépen, semmit nem mutatva, lágy aláfestő zenével, mint az Emanuelle-ben.

@Dzsoni Kráncs: Prince!
www.youtube.com/watch?v=6msW7wNh85E
hirtelen nem értem, mitől volt ez annyira nagy szám nekem akkor, biztos megöregedtem.
Madonna meg a legkirályabb, kislányszemmel is izgalmas volt pl. a Justify my Love meg az Express Yourself, vagy a fiúk jobban buktak a nagy dudák nyers látványára?:)

Dzsoni Kráncs 2012.01.27. 10:34:43

@Ernoke: Madonna volt akkoriban a szexistennő,nem is a dudák miatt,ha visszagondolunk akkoriban az eszetlen méretű mellek nem voltak feltétlen kellékei a jónőségnek,szilikonos mellekről meg nem is hallottunk.Persze a Lolo Ferrarit megbámultuk,de inkább természetes kiváncsiságból,néztük a pornót,mert felizgatott,de szépségideálnak mondjuk Kováts Adélt vagy Sandra Bullockot tartottuk.

Ernoke 2012.01.27. 13:06:26

a beastie boys válasza a modoros nosztalgiaposztjaira:)
www.youtube.com/watch?v=Naf5uJYGoiU

Édy, aki Endre 2012.01.27. 20:10:14

Ezt a fertőt! Pföjj! :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.31. 03:01:22

@Modor Tibi: És a villámgyors taktikai mérlegelés, h van-e idő a kazetta kivételére és láthatatlan helyre továbbítására, vagy inkább benne hagyni, és a mindent az eredeti állapotába visszaállítás többi elemére összpontosítani, miközben a zörgésből ítélve pontosan tudható, hogy a folyosón hol tart a hazaérkezett szülő. :)

Te jó ég! :) szombat, VOX 23.00 Wa(h)re Liebe, 23.50 Das erotische Film, SAT1 23.00, később 0.05
aki nem bírta kivárni a szombatot, szerdán a PRO7-el vigasztalódhatott :)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2012.01.31. 17:39:03

Ennek kérem minden mondata telitalálat (de az utolsó is...), csakúgy, mint a kommentelők többsége.

Volt aki nagyon fején találta a szöget nálunk általános iskolában, azzal, hogy Önkielégítő Magazin-nak nevezte ama bizonyos hárombetűs újságot, de az Öreg Katonák Magazinja is kellően megalapozott név volt már középiskolás éveinkben is...

Mi egyébként mindig biológiaóra előtt néztük a szakteremben lévő videón a különféle otthonról hozott filmeket, de egyébként újságok és tévéműsorok tekintetében nekem is ismerős ez az út... ;-)
süti beállítások módosítása