Olvasói rovat - A leszbikus

2010/09/02. - írta: Modor Tibi

 

Szerzők: a leszbikusok
Szerkesztette: Kurtz ezredes és Gudea enszi (Gyűlölt ellenségeink-blog)

 

A modoros leszbikus nem leszbikus. Viszont minden leszbikus egyúttal modoros leszbikus is, tehát egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében. Ez a valós értelem a nők számára vélhetően kevéssé megfogható, hiszen ők a valósággal csak azokban a pillanatokban szoktak szembesülni, amikor a strucc feljön levegőt venni. Hát most felhúzzuk a fejét.

A tisztánlátás érdekében a "világítótorony-elvet" alkalmaztuk a téma megközelítésénél. A szerzők által kifejlesztett tudományos módszer lényege, hogy a vizsgált alanyt kiragadjuk eredeti közegéből, és próbára tesszük egy másik alany helyében. Egy olyanéban, amely a minőségével sziklán álló világítótoronynak tűnik a hullámok közt hánykolódó eltévedt, korhadt csónakhoz képest. A nemzetek közt a világítótorony az összesített életminőségben utolérhetetlen magyarokat jelenti. A nemek esetében természetesen a magabiztos és tudatos férfi a világítótorony - a sérülékeny, bizonytalan és döntésképtelen pedig a hullámok közt hánykolódó csónak. Az elv szerint ha a behelyettesítés eredménye komolytalan, akkor a vizsgálat alanyai közt a legkevésbé sem áll fenn az egyenrangúság.

A sokak által vágyott nemi egyenlőséget is érvényesülni engedvén, próbára tesszük tehát az ún. leszbikus manírokat férfiközegben.


 

Kázmér elvált édesapa volt, amikor 30 évesen átélte élete első meleg csókját. Azt vallja, hogy ez a mozzanat számára maga volt a megvilágosodás. „Azt éreztem, mintha addig vaksötétben éltem volna, és egyszer csak megpillantom a fényt” – meséli Kázmér.

”…Az egyik hétvégén kanbulit tartottunk, és elég rendesen becsíptem. A barátom felajánlotta, hogy pihenjem ki magam nála. Ennek birkózás, nevetgélés lett a vége, és elkezdtük felfedezni egymás testét.”

„Nyilvánvaló volt a köztünk lévő szexuális feszültség – az este hosszú csókkal végződött…”

„…és mit nézel má’, nincs abba’ semmi…”

„…két férfi szeretkezése a közvélekedés szerint "olyan szép…”

„Érdekes módon Antal is heteroszexuális előélettel rendelkezik, és első házasságából született lánya 11 éves.”

”Először megrémültem attól, amit teszek, de jólesett minden, amit azon a hajnalon átéltünk együtt…”

„Imádom a nőket, mindig is nőfaló voltam, de most úgy érzem, megérintett a férfiszerelem…”

„A döntés valójában akkor következett be, amikor az első hetek lebegése, felszabadult boldogsága után szembe kellett nézzek magammal, ahogy neki is önmagával. Akkor most hogyan tovább? Mit is akarunk? Mi lesz ebből? Abban egyeztünk meg, hogy addig folytatjuk, amíg mind a kettőnk úgy érzi, ez az, amire vágyott. Két év együttlét alatt sem jutottunk el addig, hogy bármelyikünk is kimondja, hogy akkor ő meleg vagy biszexuális.”

„Egy férfi mellett találtuk meg, amit kerestünk. Hogy mit? A határtalan bizalmat, a megértést, az inspirációt, a tökéletes elfogadást – azt, amit én személy szerint soha egy nővel sem éltem meg eddig.” (itt kicsit beszartunk, mert ez tényleg igaz - a szerk.)

„Egyszerűen – mint a legtöbb kapcsolat – elfáradt az egész, az eredendő különbségek pedig még markánsabban jelentkeztek. Most pedig csak pár pillanatra jut eszembe, hogy akkor a következő párom vajon férfi vagy nő lesz-e. Már nem hiszem, hogy ezen van a hangsúly...”

„Több pszichológus állítja, hogy a férfiak – feltéve, ha a szexuális beállítottságuk nincs kőbe vésve – azért fordulhatnak saját nemük felé, mert könnyebben beszélhetnek érzelmeikről férfitársaiknak, mint a velük élő nőnek.”

 

Végezetül pillantsunk bele a hegeli dialektika leszbikus változatába, amelyben hősnőink az antitézisre próbálnak tézist fabrikálni, hogy ennek feloldásaként maguk igazolják a totális antiszintézist.

Tévhit: A homoszexualitás meggyőzéssel, csábítással terjed.

Tény: Senki nem lesz leszbikus vagy akár még csak biszexuális sem attól, ha róluk olvas, velük beszélget, vagy egy ilyen szórólapot tart a kezében.

„Boldog (hetero) párkapcsolatban élek immár öt éve, de most valami, vagyis valaki elbizonytalanított.”

 

Tévhit: A homoszexualitást gyerekkori trauma okozza.

Tény: Senki sem tudja, mitől „lesz” valaki homoszexuális. Különböző elméletek léteznek, amelyek sokfélét állítanak az örökletességről és a környezet hatásairól. A legtöbb homoszexuálisnak semmi különös nehézsége nem akadt gyermekkorában.

Judith Butler gender-főideológus ortodox zsidó édesanyja előbb a konzervatív zsidó ágra váltott, mielőtt a férje által mindvégig követett reformjudaizmushoz kötelezte el magát. A bizonytalankodó, és a férfit szolgaian másoló nőminta tehát adott volt. Ehhez azonban fiú/férfi is kell, akit a kis Butlernek külső adottságai okán esélye sem volt fogni magának. Judith továbbá egy interjúban 40 évvel az események után idézte fel, hogy rémülettel töltötte el a zsidó iskola, valamint az iskolában megbüntette a rabbi. 

 

Tévhit: A nők azért lesznek leszbikusok, mert még nem volt kielégítő szexuális élményük férfival.

Tény: Mivel a leszbikusok nem a férfiakhoz vonzódnak, hanem a nőkhöz, így természetszerűleg igaz, hogy nem elégíti ki őket a férfiakkal folytatott szex. A leszbikusok egy része azután ismeri fel határozottan saját valódi vágyait, amikor megtapasztalja, hogy sehogy sem tudja élvezni a szexet férfiakkal.

„Imádom a férfiakat, mindig is férfifaló voltam, de most úgy érzem, megérintett a női szerelem.”

”Mindkettőjükre szükségem van, de tudom, hogy ez a románc (a nővel - a szerk.) hosszú távon a párom (férjem - a szerk.) és köztem konfliktusokhoz vezetne, és nem akarom őt elveszíteni.”

„…teljesen mindegy volt a neme.” 

 

Tévhit: A leszbikusok férfiak akarnak lenni, a meleg férfiak pedig nők.

Tény: A legtöbb leszbikus és meleg jól érzi magát olyan neműnek, amilyennek született. Azért mert egy leszbikusnak rövid haja van és nadrágot hord, még nem érzi magát férfinak, és egy ékszereket viselő fiú sem akarna nő lenni.

Judith Halberstam gender-főideológus Jacknek hívatja magát, amióta a Dél-Kaliforniai Egyetemen dolgozik. Ma már a Wikipediás adatlapja is a Jacket említi neveként. 

 

Tévhit: Azért lesz valaki homoszexuális, mert nem kell az ellenkező neműeknek.

Tény: Sok meleg és leszbikus az ellenkező neműek számára is vonzó. Ők azonban nem keresik velük a szerelmet, mert a saját nemükhöz vonzódnak.

„Azok a leszbikusok, akik időről időre újradefiniálják szexuális orientációjukat, fekete lyukat képeznének a sokszínű galaxisunkban. Márpedig egy felmérés szerint kétharmaduk szívesen él a szabad párválasztás széles spektrumával és egy nő után akár újra férfival is boldog lehet.” 

 

A maradék egyharmadból nyújtunk át nektek búcsúzóul egy szerény csokrot. Fogadjátok szeretettel!

 

92 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.02. 07:42:51

És kezdődjék a békés; egymásra mosolygó buzizás :-)

hadroncollider (törölt) 2010.09.02. 08:16:35

Már látom magam előtt, ahogy este hazaérve hátradőlök a székben, és egy jó habos kakaó társaságában repeső lélekkel vetem bele magam a 300+ (arányiaban főleg címlapos)kommentbe, előre is piszkosul köszönöm a szórakoztatást :D

Ms. Tunyacsáp (törölt) 2010.09.02. 08:27:27

Hát ne haragudjatok, de a fácsés beharang után többre (mármint minőségileg) számítottam. Egyedül a szerk. megjegyzésén röhögtem el magam. :-))))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.02. 08:28:20

"Egy férfi mellett találtuk meg, amit kerestünk. Hogy mit? A határtalan bizalmat, a megértést, az inspirációt, a tökéletes elfogadást – azt, amit én személy szerint soha egy nővel sem éltem meg eddig.” (itt kicsit beszartunk, mert ez tényleg igaz - a szerk.)" - zsenialis! :))

Hepciás 2010.09.02. 08:30:13

Kiváló poszt, viszont a legújabb kutatások megállapították, hogy a homoszexualitás pusztán fordítási hiba. Ők jó kedélyű emberek.
konyves.blog.hu/2009/03/25/a_forditas_es_a_szaklektoralas_magasiskolaja

Mitya Ivanov 2010.09.02. 08:34:03

hát ez elég piszire sikeredett, meg köll mondjam.
a felületes olvasó még talán azt is hiheti, hogy a dolgozat forrásmunkája a trendy amerikai kiadványok minden második oldalának első bekezdését feldolgozó velvet.hu. Azonban a rutinos kommentelő átlát a szitán: itt nincs szó a leszbikusokról, a cím, a bevezető felesleges.

scsaba1 2010.09.02. 08:36:29

Kommenttörténet:

A törzsolvasók 1/3-a azért nem fog kommentelni, mert nagyon piszinek akar látszani, ezért még pozitív kontextusban sem mer írni a buzikról, nehogy azt gondolják róla, hogy homofób, azaz egy gyors átkötéssel náci.

A másik 1/3 azért nem fog kommentelni mert nehogy azt gondolják róla, hogy meleg, mint a déli busz.
A velük megesett történeteket általában egyes szám harmadik személyre vetítik ki: "volt egy kollégám, aki..., "egy ismerősöm volt egy buzibárban, ahol..."

A harmadik 1/3 csak ilyen egymondatos kommenteket fűz majd hozzá, hogy "Nagyon jó írás, szét röhögtem magam..." "Köcsög homofób (érted), antiszemita náci.", "Szánalmas ez a poszt", "Őőőő, nem értem, akkor ez most miről is szól?"

Így tovább...

Styxx 2010.09.02. 08:40:36

@scsaba1:
Komment lottót kellene szervezni. Melyik posztra hány komment érkezik, abból mennyi a trollkodás, mennyi a hájpolás, stb. Tibi sorsolhatna értékes tárgyutalványokat, pl. utángyártott Arany Farmermellényt.

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2010.09.02. 08:48:41

@Styxx:
a trollkodóknak pedig kisorsolnánk egy Modor Radar Erősítő Berendezést (M.R.E.B.)

Ernoke 2010.09.02. 09:13:16

hetero nő szt a férfiak jó szagúak, a nők pedig büdösek, namost aki ennek az ellenkezőjét gondolja, az a leszbi. _legalábbis szerintem._ megoldottam vmi fontos kérdést biztosan most, kérek díjat!

totyizselé 2010.09.02. 09:18:05

Hú, ez így "lefordítva" nagyon súlyosan hangzik.
A szerkesztő megjegyzése hab a tortán, és mennyire igaz... ;)
Gender-főidelógus? :D
A piszi az mit jelent?

totyizselé 2010.09.02. 09:18:47

Ja, majd elfelejtettem.
Van akváriumod?

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2010.09.02. 09:21:32

óbasszus azt hittem vicces poszt lesz... én mondjuk modoros leszbikus vagyok, és szívesen megírnám, csak attól félek, rajtunk kívül nem értené senki, ha a verekedős leszbibulikról, a csajcsávókról és a beginázott femmekről írnék.

Hepciás 2010.09.02. 09:32:26

@Bettie Page:
miért lenne egy modoros poszt vicces? Ez nem Sas-kabaré. Egyébként együttérzek veled és sajnállak, ráadásul a Katit is betiltják,

index.hu/belfold/2010/09/02/eldolt_betiltjak_a_katit/

a pörgős buliknak annyi, hacsak nem mentek át a Mária-Valéria hídon (most milyen egy leszbi hídnév?) Párkányra.

2010.09.02. 09:44:04

A kétkapura játszóknak meg van az az előnyük, hogy nagyobb hálóval meríthetnek.

Az én mottómat azonban Milla Jovovich mondta ki a .45 című film végén:
"Az élet olyan mint a szex, ha élvezni akarod, magadra vagy utalva."

2010.09.02. 09:56:15

Amikor Sámsonról elterjedt, hogy buzi....

IndaMuncher 2010.09.02. 10:20:29

@Ernoke: :D Így van amúgy tényleg.

Nyertél három Internetet!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.02. 10:30:14

Hú de kár, hogy már korábban leírtam látogatásom történetét Hong Kong egyik jónevű úri buzimasszázs-szalonjában, mert ide jobban passzolna...

a_fater 2010.09.02. 11:00:41

Tibi tegnapi beharangozója után azt hittem, valami durva lesz ma...mondjuk ez sem rossz, főleg a szerkesztői megjegyzéssel :-)

Ernoke 2010.09.02. 11:04:04

@F.house: de jó, már alig várom, h átvehessem a 3 dvd-t!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 11:05:37

Ha valakinek nem volt teljesen egyértelmű, a vonal alatti részhez mi pusztán annyit tettünk hozzá, hogy a nőt férfira és a leszbikust pedig melegre cseréltük. A poszt tulajdonképpen nem a mi munkánk, hanem a leszbikusoké. Köszönet érte.

Hepciás 2010.09.02. 11:09:39

@a_fater:
igen, ez az egyik legjobb szerkesztői megjegyzés ever:-)

GERI87 2010.09.02. 11:10:35

"Ennek birkózás, nevetgélés lett a vége, és elkezdtük felfedezni egymás testét.”

vláá fújj:D

Két nő enyelgése (csak ha szépek) az jó de EZ vláá

Amúgy meg az igazi (nem divat) leszbikusok rondák.
Az egész genetikai dolog és ezek tele vannak férfi hormonnal meg az agyuk struktúrája is olyan mint egy férfié..

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2010.09.02. 11:12:49

@Ernoke: Sztem a férfiak jó illatúak, és a nők is itt az irodámban, viszont a buszon mellém állt egy hónaéjszagú faszi, és az büdös volt nekem, és az egy emelettel lejjebb dolgozó kollegina után meg beszálltam a liftbe és azt hittem, elájulok a szagától. Tegnap a barátaimmal társasoztam, és senki nem volt büdös. Most akkor most én valójában biszex vagyok, a munkahelyemen meg heteró, és ha a barátnőimmel találkozom, akkor leszbi? :D :D :D

2010.09.02. 11:18:27

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: én biztosan nem vagyok leszbi, ezt bizonyítja, hogy a multkor két pasi egy hatalmas szekrényt cipelt a lépcsőházban, igyekeztem feltűnés nélkül mélyeket szippantani a levegőből.

Ernoke 2010.09.02. 11:20:47

@GERI87: én egy szép arcú, nőiesen öltözködő leszbikus párt ismerek, akkor most mi van ezzel a rondasággal?:D

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: nem mosdatlanságról és parfümökről van szó, hanem az izzadság és a nemi szervek szagáról. egy leszbikus nő pl. nem hiszem, h kedvvel le tudna szopni egy férfit. ugyanúgy egy hetero nő kipróbálhatja nőkkel a szexet, de még egy extra ápolt nőt is büdösnek, rossz tapintásúnak (puha, más, mint egy férfi) fog tartani. tapasztalatok is alátámasztják ezt az elméletemet, de attól még lehet hülyeség is.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.09.02. 11:24:13

Ájj, Tibi! Dobd el a billentyűzetet és fuss ha ez cmlapra kerül!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.09.02. 11:25:44

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: Látens homoszexuális vagy, aki transszexuális mivoltában titokban leszbikus szeretne lenni, de a felesége nem engedi.

2010.09.02. 11:31:29

Én egyáltalán nem akarok PC-nek tűnni, de ez a poszt most szerintem nem igazán sikerült...
Persze én egy hülye buzi vagyok, mit számít a véleményem.:)

Hepciás 2010.09.02. 11:33:52

@Brother Love:
ha tényleg az lennél, akkor nagyon is számítana:-)

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2010.09.02. 11:38:31

@GERI87: én sem vagyok ronda, meg a csajom se:)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.09.02. 11:43:01

Akinek ez a mai nem tetszik, az szerintem egyszerűen nem érti. Nem szégyen: nekem is kb. 3x kellett elolvasnom, mire ráéreztem - MERŐBEN szokatlan a nyelvezete és a logikája.

Ez nem egy karikírozó leírás vagy tipológia - ez egyszerűen egy válogatás a magukat leszbikusoknak tartók önmeghatározásaiból, nyilatkozataiból - ezeket egymással bravúrosan és kíméletlenül szembeállítva.

2010.09.02. 12:07:12

@Modor Tibi: Abszolút érthető, csak nekem itt egy kicsit idegen. Persze ez meg a te blogod, úgyhogy mit pofázok bele...

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.02. 12:13:00

@Modor Tibi: Ugyan kéhlek, Tibikém. Valld csak be, hogy kizárólag a címlapos kommentek kedvéért hoztad le. :)

lárvalányhaj 2010.09.02. 12:18:13

@Modor Tibi:

A cikk középső része _rendbenlevős_, nekem a leszbikus dialektikával van a bajom. Az a gáz vele, hogy olyan állításokat tüntet föl egymásnak ellentmondónak, amik valójában nem mondanak ellent egymásnak.

GERI87 2010.09.02. 12:24:23

@Ernoke: @Bettie Page:
Nem kell komolyan venni amit irtam csak lemaradt a szmájli:)
Egy leszbikust sem ismerek.

totyizselé 2010.09.02. 12:35:51

@Tituszazeb: bazmeg, sose jöttem volna rá! :)
Köszi!

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2010.09.02. 13:22:51

Jézusom.

Hogy mondhattatok ilyet meleg polgártársainkra? Mintha csak nem is emberek lennének. Végig olvastam, de nem kellett volna.
A fűves joint kiesett a kezemből, igy nem üt akkorát. Fuj!
Modor! Szaladj, mert elkapunk!

Jó a poszt, de egy kérdés, miért?

a_fater 2010.09.02. 13:36:49

@Modor Tibi: dede, értettem és tetszik, igaz, valahol az első harmada táján esett le, miről van szó :D

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.09.02. 14:10:13

Az nevet a végén, aki utoljára értette meg a viccet.

Szerintem a poszt sechskommanull és priceless!

Mitya Ivanov 2010.09.02. 14:11:06

@Modor Tibi:
(nem vagyok sem leszbikus nő, sem leszbikus férfi)
De azt nem értem, hogy miért kell bravúrosan és kíméletlenül szembeállítani ezeket a kijelentéseket. Ezek nem szembeállíthatók, mert nincs meg az az általános vezérfonal, ami mellett haladni lehet.
A módszer az, hogy a tévhitet magyarázza az idézet, és így ellentmond a ténynek, amivel a tévhitet magyarázzák a szerzők, akiknek a célja az volt, hogy cáfolják a leszbikusok "hivatalos" öndefinícióját, amit a "tény" testesít meg. Csakhogy ezzel az a baj, hogy az idézetek tartalma sem általánosítható egységesen és itt borul az koncepció. Bár ha belegondolok, akkor akár ez is eszköz lehet arra, hogy általánosító öndefiníciókat tegyünk bárkire is, mint teszik azt önmagukra gyakran a "mások".

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 14:28:01

@Mitya Ivanov:
"egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében"
Nagyjából ez volt az általános vezérfonal, te egyébként a holland nép létezését is kritikátlanul elhiszed?

Conan a barbar 2010.09.02. 14:35:53

OFF: eszembe jutott egy tipus, szoljatok, ha volt mar: a modoros politizalo. Minden posztrol, minden targyrol, minden esemenyrol egybol GY.F. vagy O.V. jut eszebe, illetve egy-ket politikus meg, akik az indexes hirekben szoktak szerepelni. termeszetesen negativ toltet kapnak az asszociaciok, pl. a tamponrol GY.F> jut eszebe (piros-feher), stb...
Volt mar ilyen? Valaki bevallalja, ha nem? :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 14:49:13

@Mitya Ivanov:
Ahol az egy egyet, a kettő pedig kettőt jelent, nem egynek vagy kettőnek mondott nullát, illetve másfelet. Hogy még világosabban mondjam, attól mert a kiszárított tengerfenéken termeszted a tulipánjaidat és kicsit hülyébben beszélsz németül a hochdeutschnál még nem leszel önálló nemzet, akármennyire is ezt szeretnéd képzelni. Ez a klasszikus Napóleon-szindróma.

Styxx 2010.09.02. 15:08:14

@Kurtz ezredes:
Fiúk, ti a tökélyre fejlesztettétek, hogy mindent le tudtok vezetni a népek hülyeségéből:-)!
Priceless.
Tulajdonképpen a spanyolok kétszer verték meg a foci vébén a németeket. Másodszor a rugdalódzó, tenger fenekén a tulipánok között futkározókat.
Tanulság. Paul a polip még sem ért a focihoz, de az is lehet, hogy a sokcsápú puhatestűje simán leszbikus:-)

petrice 2010.09.02. 15:12:48

@Bettie Page: Egy jó írás 'bentről' igazán érdekelne.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 15:16:22

@Styxx:
El ne felejtsük h az egészet úgy kezdték, hogy kiszoptak a németektől, sőt én azokat könnyed szívvel nevezem náciknak.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.02. 17:48:39

@Kurtz ezredes:

Szuper poszt! A tisztánlátás érdekében a szerzők által kifejlesztett "világítótorony-elvet" alkalmazom az első kommentedre, azaz ezt:

"a vonal alatti részhez mi pusztán annyit tettünk hozzá, hogy a nőt férfira és a leszbikust pedig melegre cseréltük. A poszt tulajdonképpen nem a mi munkánk, hanem a leszbikusoké."

kicserélem erre

"buzi vagyok".

Egyértelműen szuper módszer! :)

-------------------------------------

Ha valakinek nem volt teljesen egyértelmű, buzi vagyok. Köszönet érte."

yenoee 2010.09.02. 17:57:41

Úgy tűnik, több hiteles van ebben a buzi országban.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 18:03:24

@Levéltáros:
Ne már ez így nem igaz. Mi csak egy héten egyszer-kétszer összejövünk Gudeával, jól érezzük magunkat, nagyokat sétálunk, csókolódzunk, szeretkezünk, de addig még nem jutottunk el, hogy bármelyikünk is kimondja, ő meleg, vagy biszexuális.
Olyan kegyetlenek a mai nők. Elvárják, hogy felfúrd nekik a polcot a falra, kicseréld a kereket, meg megnézd, hogy mi volt ez a furcsa zaj éjjel kettőkor. Én nem fogom hagyni, hogy állandóan kihasználjanak, ezért inkább keresek valakit, aki sokkal jobban megért engem, teljesen mindegy a neme.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.02. 18:07:51

@Kurtz ezredes:

Nincs is jobb a birkózásnál és a nevetgélésnél, megértelek!

bajor gizella 2010.09.02. 18:23:55

de miért nincs világítótorony-effektus a pornóiparban? mármint ha mindegyik leszbipornó elött kötelező lenne megtekinteni egy ilyen világítótornyos cserét, biztos nem kérdezné meg egy srác se a második randin hogy na? lányokkal csináltad már?
meg a subbán se az lenne a hét fő atrakcióa hogy melegek IWIW képeit mutogatják tonnaszám.
mennyivel jobb világ lenne.

Gastroger 2010.09.02. 18:26:57

Jól értem, hogy a poszt lényege, hogy kicseréltük a nemeket, és a női leszbikusság nyelvezete modorossá vált egy homo férfiközegben?
Mert alapvetően jó gondolat, de nekem nem modoros, kicsit furcsa, elgondolkoztató, de nem modoros. Mivel egy nagy gond van, hogy a férfi és női lélek, viselkedésminta, felvett szerep, stb. alapvetően más, függetlenül attól, hogy két ffi, vagy 2 nő között zajlik ezen interakció. Modorosságot a külső véleményekben keresnék:
- Két nő szeretkezése szép, két férfié undorító.
(bár ez se modoros, mert ezzel egyetértek :), persze én is modoros vagyok.)
- Nekem semmi bajom a buzikkal, csak csinálják a négy fal között.
- Nem vettem meg a melegeket, nekem is volt meleg ismerősöm, és jó fej volt.
- A melegbárokban lehet legjobbakat bulizni
- Addig nincs bajom a buzikkal amíg nem az én farkamat taperolják
- Ha azt mondod egy nőnek, hogy meleg vagy, figyelj öcsém, simán megfekteted mert hajtja a kihívás.
- Szerintem meleg a srác, mert nem láttam még nővel.
- Mi van azzal a csajjal, akit tegnap fűztél a buliban? Megvolt? - Meg a lófaszt, lelépett hajnal kettőkor, szerintem egy leszbikus picsa.
- "oké, de semmi buzulás!" (Torrente I.)
- Hetero férfiak körében poénkodásnak gondolt buzizás. "Puccsíccs csak, édes". "tegnap megcsaltalak a Janival", kúrás imitálása, mert az olyan vicces.
- Divatleszbikusság.
- Divatleszbikusság kettő: a csaj hetero, smárolás közben kinéz a pasira, hogy beinduljon.
- Mindent ki kell próbálni.
- Aki az anális szexet kedveli az látens buzi.
- Ja, ez a látens buszi, leszbikusság is tud modoros lenni. Nem buzi, csak látens buzi.
- Te, az olyan meleg, hogy a kezével vasal.
- Kipróbálnám, hogy ketten toljuk a csajt a haverral, csak a farka ne érjen hozzám
- Kardoznak (két merev hímvessző, ha találkozik).

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.02. 18:30:08

@Gastroger:
Bármilyen szexuális aktus leírása Magyar Emberként a Picsa, Fasz és Geci szavak használata nélkül 100%ban modoros. Lásd: "felfedeztük egymás testét"

Gastroger 2010.09.02. 18:33:10

Női leszbikusság:
- mivel a férfiak nem tudják mi a jó egy nőnek
- végre nem egy beképzelt 2 perces menetre való valaki vagyok, hanem törődnek az érzéseimmel is
- mi nők jobban meg tudjuk érteni egymást
- a pasikat amúgy is beindítja, ha egy csajjal smárolok (lásd fenn divatleszbikus)
- a pasik kezdenek elnőiesedni, vagy bunkók és érzelemmentesek.
- már az ókori görögök is tudták mi a jó
- a leszbikus nők férfinak öltöznek, és rövidre vágatják a hajukat
stb.

Gastroger 2010.09.02. 18:43:37

@Kurtz ezredes: Értem. Akkor pölö egy leszbi aktus modorosítva.
Sosem gondoltam volna, hogy velem ilyen megtörténhet. Lány létemre egy nővel töltsem el az éjszakát. Hát ez is megtörtént. A kezdetek egy kis piálással kezdődtek, filmet néztük, majd összeért a testünk. A forró ágy hullámai mindkettőnket átjártak. Érzetük, hogy szinte vibrál a levegő kettőnk közt. Ránéztem, és valami furcsa fényt láttam a szemében. Gyengéden a combjára helyeztem a kezem, és körmömmel karcolgattam.. Aztán azt vettem észre, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt, s szó-mi szó, én is kezdtem beindulni.. Mikor feljebb vándorolt a kezem, a kéj forró barlangjának tüze szinte sütötte kezem.. Elindult hát vándorútra oda.. befelé.. Ajka ajkam hoz ért, s éreztem, hogy ez a szokatlan, de vadító érzés egyre inkább elragad. Hatalmába veszi minden idegszálam, s kívánom, hogy hozzámérjem. Telt ajkai ajkamhoz értek, s nyelvem belecsusszant szájába. Átöleltük egymást. Egy perc, egy pillanat, mely öröknek tűnt, ott és akkor elvesztem a pillanat gyönyörében. Lágyan megcsókolta a nyakam, és a szemembe nézett. - Tudod, hogy ez nem helyes, de Te is akarod. - És én akartam. Vágytam rá, szinte izzott a testem. Hagytam, hadd sodorjon az ár, vigyenek az érzékek, ragadjon el a vágy... Úgy mint még sose.

Aztán elővett egy nagy vibrátort, de abba nem találtunk góliátelemet, így csak feltöltöttük meleg vízzel, hogy élethűbb legyen, bekente valami szar testápolóval, amitől másnap kipirosodott a seggem, belenyomta a valagamba, rángatta egy kicsit, én meg amikor meguntam sikítottam egy nagyot, mint aki elment, aztán elmentem szartam egy cefreszagút köszönhetően a sok bornak, amit délután benyakaltunk.

Gastroger 2010.09.02. 18:47:03

ágy helyett vágy, de csak azért írom, hogy modoros legyek. Ja meg mindkettőnek van értelme, így félreérthető. Más, kisebb hibák, maradnak úgy ahogy vannak, leszarom. :)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.09.02. 19:44:00

"egy férfi mellet találtunk meg" jobban örültem volna egy női mellnek.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.09.02. 21:06:31

a látens buzikról meg a kínos 25 perces csendek jutnak eszembe: clientsfromhell.net/post/1048147641/really-im-not

Der Beste 2010.09.02. 22:36:28

@Modor Tibi: Ez egy helyenként érthetetlen, helyenként pedig gusztustalan poszt.
Amúgy szerintem melegnek és/vagy leszbikusnak lenni az egyik legmodorosabb dolog a világon.

lárvalányhaj 2010.09.02. 22:38:30

@Bachterman: pffff, ez nagyon kész :D jobban tette volna a pasi, ha nem mond semmit. :P

lárvalányhaj 2010.09.02. 22:40:27

@Gastroger:

Az ilyeneket nem lányok szokták mesélni, hanem férfiak írják recskázni vágyó férfitársaiknak.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.09.02. 23:32:17

Vannak buzik meg nem buzik. Aztán néha egy nembuzi, bebuzul. De akkor rájön, hogy bazki, gáz van, kakás lett a fütyülőm. És akkor elkezdi titkolni, vagy mittudomén micsinál.
A nőknél meg az van, hogy ők olyan lányosak a természetüknél fogva, szóval amikor egy felhúzott térdel a kanapén ülünk egész este című traccsparti rendeznek, akkor végül kettesbe marad a kislányos, de azért baszni szerető csaj azzal a kicsit öregebb, de drabális, rövid fiús hajú culával, aki fingik-böfög, szivarozik, hangos, odamondogatós, aztán gondolom elkezdik egymást ölelegetni ahogy a csajok szokták, meg pityeregnek, hogy minden férfi egy utolsó ganajtúró geci, és végül azon kapják magukat, hogy már felcsatolt műhímtaggal nyomatják egymásnak.

Intizar 2010.09.03. 00:32:56

@Modor Tibi: Ennyit még föl is fogtam magamtól, de akkor sem értem a lényeget. Össze van gyűjtve a hitvalló buzik hitvallása és egymás ellen fordítva? És? Mi a fütyikém van akkor?
Nem az, hogy a Modoros nem ilyet szokott (zágson), a Gyűlölködők sem ilyet szoktak (der Mensch ist ja ein Gewohnheitstier, aber ich bin nun einmal gewöhnt, zum Lachen gebracht zu werden).
Most akkor hú de lelepleztük EZEKET, hogy nem ugyanazt mondják és nem ugyanarra gerjednek?
Ojvé, ojvé, kiderül róluk, hogy ők is emberek valahol a szívük mélyén?
Na ne má, ne...

killercsiga 2010.09.03. 00:40:00

Ne haragudj Tibi, de ez a mai poszt átlagon felüli, okosabban és tartalmasabban van felépítve mint a többi modorposzt.
Csavaros, poénos, és legalább annyit (ha nem többet) elmond a nőkről (a modoros nőkről!), mintha hetero csajokról szólna.

Tetszett, pedig a buzi nőktől is úgy idegenkedek (hacsak nem kamu pornófilmen vannak), mint a buzi férfiaktól.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.03. 00:59:16

@killercsiga:
Örülünk, hogy néhányan megértették a mondandót. Annyit viszont hozzátennék, hogy a buzi férfiaktól egészen másképp idegenkedünk, mint a "leszbiktől". Amíg a buzi férfiak minket kihagynak a bulijukból, egy cseppet sem zavarnak bennünket, hiszen egy szép, szabad világban élünk, ahol mindenki azzal kefél, akivel akar. Viszont ők többnyire genetikailag azok amik, nem pedig önbecsapás által válnak buzivá, ezért többre tartjuk őket a "leszbiknél".

A "leszbiknél" sem az zavar minket, hogy kivel kefélnek, hanem az önbecsapás, és a kétségbeesett önigazolásra kitalált hazugságok, amiket a világ meg kritikátlanul elhisz. Itt a válasz azoknak, akik nem értik, hogy jön ez a cikk a Gyűlölt Ellenségeinkhez.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.09.03. 09:54:04

@killercsiga: örülök, általában mások mindig jobban és csavarosabban írnak, mint én - én az egyszerű emberek nyelvén próbálok megszólalni, hiszen másképp nem is menne. Ajánlom a srácok blogját (gyuloltellensegeink.blog.hu) kiolvasásra.

Styxx 2010.09.03. 10:30:00

@Modor Tibi:
Ez nagyon lovagias és nagyon diplomatikus, de nem hiszem el, hogy full őszinte (ami nem baj).
Szerintem mindenki aki bármilyen felületen, a saját örömére ír. Kőtábla, könyv, blog, komment stb. beleesik a "saját szarom málnaillatú" csapdába. Szereti, akár imádásig is rajonghat mások írásáért, de a saját az valami szent, mint a tehén Indiában.
Persze jó, ha valaki barátilag beleveri az orrát a saját csúnyájába, de az egy picit belül mindig fáj, akkor is, ha kénytelenek vagyunk igazat adni a kritikusnak. Persze lehet, hogy csak én vagyok az egoista állat, te meg az ultrarealista.
P.S.:
és az írásaid többnyire g. jók, kár, hogy nem tartod őket sokra:-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.09.03. 11:03:02

@Styxx: a srácok valóban kurva jól és élvezetesen írnak, még ha nekem néha nehezebb is ráállnom.

De ez csak egy viccelődés volt azon felbuzdulva, hogy itt az értetlenkedő kommentek nagyrészt nálam éltek panasszal + akinek meg tetszett, az meg szintén engem oltott :)

Styxx 2010.09.03. 11:31:17

@Modor Tibi:
Tudom, ha nem is rendszeresen, de olvasom őket, és max respect, vállaltan le is koppintottam őket, igaz, a kutyát se érdekli: slabogovorimsrpski.blogspot.com/

Szerkesztői-aktív írói átok:-) (mint a játékos-edzői sors), de érik bennem eg yposzt-tervezet, csupa-csupa troll komment kopipejsztből, a 10 pontos címmel:
Kedves Blogger, A KURVA ANYÁDAT!:-)

killercsiga 2010.09.04. 20:37:27

@Modor Tibi:
Oppá, azért ne vedd komoly oltásnak.
Maradok minimálkommentes hűséges törzsolvasó. :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.06. 09:53:58

Nagyon jó ez a tudtadblogos tudományos megközelítés. Nem állítom, hogy első olvasatra átjön az egész, de a férfibehelyettesítés tényleg szép paródia :)) "Két év együttlét alatt sem jutottunk el addig" :-D A tabló a végén kicsit igazságtalan, számos jóképű példa hozható a maradék egyharmadra, akikkel kapcsolatban akár zavarhatna is minket, hogy miért leszbikusok, de miután ettől függetlenül is éppen olyan elérhetetlenek, mint Monica Belucci, tellllljesen mindegy. De az írás sokkal találóbb, mint amennyire humoros. (Vagy ha ezt itt mindegyik írásra el lehet mondani, akkor ez is szimplán kurvajó.)

A témában szeretném ajánlani ezt a szociológiai terepmunkát:
bthebest.blog.hu/2010/02/26/amikor_kiprobaltam_a_melegseget

:))

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.06. 09:55:04

(geci modoros bármit szociológiai terepmunkának nevezni úgy, hogy nem vagyunk szociológusok, és gazdaságszociológián és szoc.pszichológián kívül mást nem is hallgattam. én befejeztem!)

Zorita 2010.09.06. 12:55:37

íh, sokkal több / jobb kommentet vártam volna ide

@Blassius: mondjuk benned nem csalódtam :)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.06. 14:51:59

@nosferato:
A tabló egyáltalán nem igazságtalan. A "leszbikusok" 2/3-a a "leszbikusok" saját bevallása szerint is él a párválasztás széles spektrumával, férfiakkal és nőkkel egyaránt. A tabló - amint írtuk - csak a maradék 1/3-ot ábrázolja, akik szintén szívesen élnének a párválasztás széles spektrumával, csakhogy más nem él ezzel velük szemben, mert szerencsétlenségükre annyira rondák.

sorica123 (törölt) 2010.09.07. 22:10:36

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: nem, csak van szaglásod:)
@Gudea enszi: természetesen lehet 'elvből', valami 'helyett' is leszbikusnak lenni, csak azt látni kell, hogy ott nem a leszbikusság/melegség a lényeg, hanem a hárítás. Valami helyett, ez a kulcsszó. Akkor jön a duma, a politika stb.
Én csak azoktól búsulok meg igazán, akik méla undorral néznek a többi emberre. Értem én, hogy nyilván kapnak elég negatívumot a környezettől, de minek lemenni a szintre és visszaköpni? Ha valaki tényleg egy egynemű partnert talál, akivel jók együtt, vigye, legyen vele boldog, úgyis lesz egy adag külsőkontrollos családvédő, akinek ezzel baja lesz, úgyhogy kár sz idegekért.
Meg azt se szeretem, ha valaki 'dafke' jön össze egy csajjal. Pofátlan dolog valakit demonstrációhoz, pasibosszantáshoz felhasználni azzal a rizsával, hogy tetszik.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.10. 10:27:24

De genyák vagytok, most miért kellett az utolsó szalmaszálat is elszedni a strucctól? Ezeket a mondatokat nem is magukat leszbikusoknak hazudók tákoltál össze.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.09.11. 19:45:03

@sorica123:
Ez mind szép és jó, csakhogy az ún. leszbikusok által írt cikk tanúsága szerint fölösleges belemenni efféle kategorizálásba, hiszen az összes fajtájú és motivációjú ún. leszbikus csak önbecsapás által lett azzá. Ez az állapot csak egy tudatalatti ferdítés, a valósággal köszönőviszonyban sincs.

Spiritmonger 2010.09.28. 20:26:33

az pedig nem tévhit, hogy azért lesz valaki leszbikus, megt nem baszták meg rendesen.
ez tény, bárki bármit is állít ennek ellenkezőjéről

az a nő, akit életében legalább egyszer fasszal jóllakattak/megcsináltak, onnantól kezdve biszex
nem fog soha lemondani a jóról, egyenáramról és váltóáramról egyaránt működik majd

lárvalányhaj 2010.09.29. 18:19:25

@Spiritmonger:

Mindig sejtettem, hogy neked valójában puncid van... (Egyébként miért nyilatkoznál ilyen magabiztosan a nők, sőt, a leszbikusok nevében a fasszal történő jóllakatás témakörében? :P )

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.30. 08:51:30

@Spiritmonger: na ez... gyönyörű. Teljesen igazad van, h vannak,a kik egész életükben nem dugnak egy rendeset, és ezért nem szeretik, leszarják, beérik vmi kevéssel, de ezek a szárazpinák. A leszbikus, az leszbikus, nem a faszt szereti, mint ahogy te se. De úgy egyáltalán nem. Nem a divatcsókolózósokról beszélek, meg arról, hogy egyébként majd' minden nő kipróbálja, h milyen, vagy biszex, akár évekig együtt él egy csajjal, de a végén már hányzik a fasz neki, hanem arról, aki kő leszbikus. Van, aki meg kőbuzi. Ők azonos neműekkel szeretnek dugni, akármit csinálsz, szerintem sértő lehet, hogy te meg akarod magyarázni, hogy ez nem így van. 20.000 éve minden tizedik ember homok. Ennyi, nem kell vele semmit csinálni. Chasing Amy!

Célozz át a gimis szerelemből házasságba vonult, 1 (zokniban dugó) faszival volt életében de 26 évesen elvált csajokra. Ott tuti működik, amit mondasz, sőt, működjön!

Kelly és a szexi dög 2011.07.17. 12:50:50

Egy jó kemény fütykös minden leszbikust a helyes irányba tud terelni!

Dalma Mészáros 2016.06.20. 11:49:26

A leszbikusok undorodnak a pénisztől, úgyhogy a kemény farok nem győzi meg őket!
süti beállítások módosítása