A kövér alfagyerek

2010/04/01. - írta: Modor Tibi

A strandolós poszt egyik kultikus figurájával sokan foglalkoztunk (legutóbb a horgászosnál), de a kis dagi többet érdemel. Nosferato barátunk közbeékelődő gondolatait idézőjelek között keressétek.

 

A nagydarab kisgyerek. Ő nem az a dagi, akit szekálnak, csúfolnak, vagy csúfolni mernek. Ő egy Csillik "Bika" Árpád a Tüskevárból (alapmodoros mű, még foglalkozunk vele részletesen), kortársainál egy fejjel nagyobb, harminc kilóval nehezeb - sokak szerint hormonzavaros jegyeket mutató kis uzsorás. Minden általános iskolás bandában van egy.

Az angol mindennapi kultúrában ő a "bully", a gecigyerek, aki elveszi az uzsonnádat ÉS az uzsonnapénzedet, ha volt annyi leleményed, hogy mindkettővel egy időben egy helyen rendelkezz, majd bezár a szekrényedbe (mert van szekrényed).

Genetikailag fejlődő vérvonal: apja ősapa, ő hibrid, unokája viszont már színtiszta öblös, vagy már fia is - ha felesége egy Zsuzsa.

A dagi sipító hangon, csámcsogva, nyálasan, túlartikulálva - de nagy testének köszönhetően már ilyenkor is öblösen beszél, fütyülős s-hangokkal. Pár éve kibújt, még csipkézett, aránytalanul nagy metszőfogai már most csorbultak, személytől függően fehér pöttyökkel tarkítottak. Gyakran enyhén szeplős az arca, géppel háromhavonta egyesre nyírt haja mindenhol fazontalanul szétáll - bézbólsapka viselése esetén tipikusan kunkorodik oldalra a pajesza meg a hátul meghagyott, göndör tincs.

Strandon hagyományos úszónadrágot visel, amit a rácsüngő úszógumi körben szinte spárgányira nyom össze, egyedül a hideg víztől peckesen szúrós iskoláskuki tűnhet fel a szemlélőnek. Hájas, hegyes mellein a mellbimbók a túlsúlytól befelé fordultak, a delták helyén, a felkar magasságban jellegzetes redő.

Időnként a hája alól felhúzza elöl a fecskegatyát köldökig, amely elmélete szerint teljesen eliminálja a dagadtságot a felületes külső szemlélődő számára. Ez nem áll ok-okozati összefüggésben hátul a seggdekoltázs (aka munkássegg) meglétével.

Amikor a töke már szőrösödik, de a combja még nem, kicsit visszavesz a tempóból - és ekkor szerzi be első bermudáját, amit viszont minden második lépésnél félig megesz' a segge: a két nadrágszár hátulnézetből fordított V-betűt alkot.

A dagi nagyon szeret a játszótéren és a környéken bandázni, Tacskóján és BMX-én búgó hangon kiabálni, hogy "közlegények, sorakozó a felderítéshez!". Szívesen tuningolja fel biciklijét visszapillantó-tükörrel, motorüléssel (banánüléssel), színesen kolompoló küllőtisztítókkal - illetve alakítja át BMX-szé kempingkerékpárját új abroncsokkal, tépőzáras-párnázott kormánnyal, sárhányóktól és láncvédőtől megszabadulva.

A kövérkés alfagyerek mindig kis professzora valamilyen tudományos területnek; az autizmust idéző lexikális tudásra tehet szert különböző témákban, amit tudálékos, túlartikulált hanghordozásán ad elő a hallgatóknak. Lehet pók-, dinoszaurusz-, csillagászat-, motor-, Egyiptom- vagy UFÓ-mániás, mindegy. Különösen vonzódik minden, rombolással járó időtöltéshez (gyújtogatás, petárdázás, üvegzúzás) - illetve kisállatok kínzásához, gyilkolászásához.

Búvárzsebkönyvet forgató-gyűjtő (3 megvan), idejekorán zsebesnadrágos, sokfunciós bicskája van. Kiránduláskor a tanár mögött másodiknak megy, néha
beelőz (út tudása).

Ez az! Csukás István könyveiben is mindig van egy, zsebeit kincsekkel teletömő gyerek - pl. Kis Rece, akinek a kiömlő ragasztó a sminktükröt, szemöldökcsipeszt meg a spárgát és még ki tudja, mit egyesített örökre. De ezek a srácok szeretnek iránytűt, matchboxot, telefonregisztert és hasonlóan praktikus holmikat hordani maguknál - belőlük lettek aztán a menedzserkalkulátor- majd PDA-tulajdonosok.

Ő tud szakszerűen tüzet rakni, sátrat verni, csomót kötni, tűzoltófogást alkalmazni.

Amikor a tudományt és a gyilkolást szülői támogatással kombinálja, akkor rovargyűjtő lesz, esetleg egereket boncol.

-Meglátod Magdi - gusztustalan dolog ez - de még komoly biológus lehet a Rolandból. Látszik, hogy nagyon ért hozzá és érdekli - inkább támogatni kéne ebben.

80 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszy 2010.04.01. 07:20:58

Szívesen felrúgnám Rolandot, hogy még időben észhez térjen.

hemill 2010.04.01. 07:41:44

:D
eszembe jutott Cartman.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.04.01. 08:40:12

Tüskevárat én nagyon bírom, úgyhogy az a poszt szerintem be fog találni nekem... habár mondjuk ha arra gondolok, hogy így fenyegeti az egyik gyerek benne a másikat, hogy "Tágulj, te langalló, mert összemorzsollak!", akkor lehet, hogy van igazság a modorosságban :)

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2010.04.01. 08:47:13

A kövér alfagyerek a Balatoni Siklóvadász Kommandó Dolph Lundgrenje, valamint a Havanna lakótelep Kojakja (persze a nyelvet színesítő nyalókával..)

G_P 2010.04.01. 08:55:16

Volt egy ilyen szomszédom, 19 éves, fehér suzuki tuning wagon r+, kocsiban Tiesto, öccsét terrorizálta! =D jó poszt

2010.04.01. 09:01:41

Lehet velem van a baj és sokszor olvastam a Tüskevárat és a Téli bereket, de nekem nem az jött át, hogy Csillik dagi lenne, inkább olyan izmos, sportoló alkat féle.
Amúgy az írás jó:)

2010.04.01. 09:37:26

Nálam csak a bicska maradt meg a zsebkészletből. Gyerekkoromban Tacskóm volt, de kissé irigykedve néztem a banánüléses, csopperes Csepel bicikli tulajdonosokat:)

bekbórd! 2010.04.01. 09:42:58

A dagigyerek egyből nagyon népszerű, amint a testi erejére van szükség. Pl. cigánylétrát kell tartani a kerítésmászáshoz, cseresznyelopáshoz, vagy be kell fenyíteni az ellenséges bandát, mert elvették a Gyufa (vörös srác) öccsének a bringáját, és eltört a sárhányó, mikor lógattak vele.

Kassian 2010.04.01. 09:45:06

Nálunk általánosban volt egy ilyen bandavezér típusú "fatty"...csak ott baszta egy a dolgot, hogy 2 évvel fiatalabb volt nálam és kb. 20 centivel alacsonyabb is. Úgyhogy nagyszünetekben a csórikám, a haverjaival együtt, néhány sallerral megtámogatva, a lány wc-be zárva végezte.:)

Igaz, ő sem bogárgyűjtő, sem intelligens nem volt.

Veronka 2010.04.01. 09:53:50

Jaaaaj!
Süle volt a dagi, nem a kis Rece!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.04.01. 10:05:15

@Veronka: mármint a filmsorozatra gondolsz :) az összeragasztott zsebű a Rece volt.

@Hadrian77: simán, bár a tévésorozatban meg pont egy Roli volt. Egy fenyítős Zúzó Roli.

-Úgy hallottam, griffmadarat is lőttetek!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 10:09:58

Ezekkel az alakokkal nekem elég sok dolgom akadt. Szigorú iskolába jártam, a Franzstadtba. Nem volt ritkaság (hanem inkább gyakori) a 16 éves nyolcadikos és legalább ennyire gyakori hogy 4-5-6 testvér járt egyszerre az iskolába. Értitek hogy mondom.
Na és külön pechem volt, hogy én voltam a környéken az egyetlen kövér, szemüveges intellektuel kisgyerek. Most mit mondjak? Kijutott a jóból rendesen.
A nagydarabok először is azzal szórakoztak, amíg elég kicsi voltam, hogy hátul összefogták a könyökömet, seggberúgtak jó alaposan és röhögtek, hogy az iskolaköpenyemről lepattognak a gombok.
És később, amikor már nagyobb lettem, durvult a helyzet.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.04.01. 10:27:56

Nálunk is volt ilyen rádfekszikmeghalsz típusú kölyök, ráadásul ő nőzött be először, mert bevállalta a 10-nél bepróbálkozom egy elfogadja stratégiát.

2010.04.01. 10:38:58

@Modor Tibi: .. és láttatok három szál nádat:)@Veronka:
Kedvencem a Téli berekből az elején a verekedős rész:
- Még jó hogy nem volt nálam a bicskám!:)

Igen, Süle volt a dagi, Kis Rece zsebébe meg egy indián főnök is beleragadt:)

Mitya Ivanov 2010.04.01. 10:39:22

megint nagyon jól eltalált bizonyos dolgokat a poszt.

Általánosban egy ilyen gyerekkel hozott össze a sors, és ő lett a legjobb barátom. Egyáltalán nem volt gecigyerek, soha nem használta az erejét, viszont ha kellett, megmutatta hogy mit tud. Igen, tűzoltófogást is bemutatott. ezenkívül a gyüjtőszenvedély is jellemző volt rá, meg az állatok, növények szeretete. Voltak macskái, egerei (egyszerre) halai, békái és teknősei.

egy másik alfa-dagigyerek, aki szorgos munkával vált csicskából alfává:

A seggnél bevágott bermuda alap, meg az is, hogy az ilyen dagi gyerekeknek serdülőkör táján brutális izzadságszaga tud lenni, mivel az osztályból a dezodort legutoljára ő kezdi el használni. Járulékos jellemző még az is, hogy szeptemberben Brosszos, decemberben depeses, januárban duranos, majd végül a slayernél köt ki, egészen júniusig. Vesz halálfejes Slayer pólót, szegecselt bőrcuccokban jár és szétizzadja mindenét. Sokszor berúg, vagy berúgatják, hősködik, majd kihívják hozzá a mentőket, és azzal erősíti alfa jellegét, hogy ő már volt a detoxban. előtte dagadt hülyegyereknek nézték, de a balhék és a bátorságpróbák miatt megnő a respektje, és elkezdik tisztelni.
Lesz egy együttese is, amelynek ő lesz a frontembere áés az énekese, feltörnek mint a talajvíz és mára filmekben is szerepel, együttesének több nagylemeze meg is jelent.
Na ki lehet ő?:)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.04.01. 10:48:51

@Hadrian77: -Lődd le, Tutajos! Le kéne lőni. Mégiscsak le kéne lőni azt a kányát.

-Ó, Béla! - Katica ráhajtotta fejét Bütyök széles mellére.

Azóta már tegeződnek.
-Kimosom! Kimosom és visszahozom...
-Maga doktor? Ilyen fiatalon?

De amúgy mindkét könyvből nagyon süt a patriarchális, városigyerek-lenéző, nőket "helyükön kezelő" vonal. Csodálom, hogy még nem tiltották be vagy írták újra az Egri csillagokhoz hasonlóan :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 10:50:19

@Modor Tibi:

Hát istenem, ilyen idők jártak.:)

Styxx 2010.04.01. 10:55:13

@hemill:
Amíg olvastam (azt egyébként nagyon jó) posztot, le mertem volna fogadni, hogy az első tíz komment között megemlíti valaki Cartmant, erre te a második helyen.
Tényleg, volt olyan cross over rész, hogy Cartman vs Beavis and Butthead? Na, azt szívesen megnézném.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 10:56:20

@Modor Tibi:

Jaj, ezt még elmesélem gyorsan, az "ilyen fiatalon"-ról jut eszembe.
Nagymamám egyszer kórházban volt és meglátogattam. És mikor jöttem el, az ablakból még utánam integetett, és kiabált, hogy "Gabi, Gabi!".
Na és erre két nénike megállított, hogy hogy lehetek ilyen fiatalon már rabbi. Én meg ott álltam, farmerben, pólóban, tövigborotvált pofával és néztem, mint a juhok.

2010.04.01. 11:02:24

@Modor Tibi:
- Piri mama, Napóleon 32 éves korában Franciaország császára volt! :)

2010.04.01. 11:06:40

@El Topo (Sgt. Elias): a lecsatolható mobilpajesz otthon maradt:)

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.04.01. 11:19:29

Ha már a strand említésre kerül a posztban:
A szóban forgó dagi imád "bombákat" ugrani a vízbe, hiszen jól tudja, hogy nála nagyobb gejzírt senki sem tud produkálni. Felsőbbrendűségét érezve emelt fővel mászik ki a medencéből, csak éppen azzal nem számol, hogy egyik orrlyukából hatalmas taknyosfika lóg ki az ugrásnak köszönhetően.

És hogy hivatkozzak egy méltán népszerű blog legfrissebb posztjára, hozzáteszem, hogy a dagi 10 fokban már (XXXL-es) pólóban megy iskolába, kezében lóbálva a Budmil táskát.

sertra linne 2010.04.01. 11:34:37

Az ilyeneknek volt a nyolcvanas években váras legójuk, a kilencvenesekben kalózos, a kétezresekben meg Transformeres.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 11:43:37

@Hadrian77:

Akkoriban még simán növeszthettem volna sajátot, ha éppen akarok. Mostanában már nem lenne annyira egyszerű.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 11:44:36

@misbelief:

És nem is tud a medence szélére kimászni, mindig elúszik a lépcsőig kutyában.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.04.01. 11:47:38

Ha felno, o lesz Az Amerikai Historia X dagadt skinhead hulyegyereke.

2010.04.01. 11:49:05

@afromagyar: a kis Berkes volt anno a Keménykalap kisdagija, aztán hogy "kinőtte" magát:)

Xera Myron/Hegedűs Dezsőné (törölt) 2010.04.01. 12:06:48

Hihi:) nekem is volt ilyen iskolatársam. De tőlem nem az uzsonnámat illetve a nemlétező pénzemet próbálta kicsikarni:DDD

TradeMark 2010.04.01. 12:24:52

Tibikém, a poszt személyes tapasztalaton alapul? :D
Egyébként zseniális! Nálunk a LTP-n is volt egy ilyen csávó és egészen véletlenül Rolandnak hívták. Mindig elverte a kisebbeket, de volt nála mindig vatta meg leukoplast is, ha esetleg vérzett volna valaki.:)

Dr. No 2010.04.01. 12:28:41

Enyhe hasadást érzek a posztban szerintem két hasonló, de nem azonos típust egyesít. A "bully" általában nem intelligens és nem gyűjt semmit az osztálytársak uzsonnáján és zsebpénzén kívül. Esetleg cipőket az iskola környéki boltokból. (Az általános iskolánkban volt egy gyerek, akinek, hogy, hogy nem, negyven pár cipője volt otthon annak ellenére, hogy zsebpénzt nem kapott és a szülei sosem vettek neki cipőt. A szülők azzal intézték el, amikor föltűnt nekik, hogy "tüntesse el otthonról".)

A kis intelligens dagiktól meg a következő a kedvenc párbeszédem:

Helyszín: iskolai könyvtár.
Dagi: - Van könyv az atombombákról?
Könyvátros: - Nincs.
Dagi: - És a mérgeskígyókról?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.04.01. 12:32:18

@Dr. No: így van. Az erőszakos gyerek inkább nosferato adaléka, de nekem így tetszik igazán. Egy kis személyiségparabola :)

@TradeMark: itt MINDEN személyes élményen alapul. Lehet, hogy én vagyok az? :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.01. 12:47:24

indeus szerint a Fatboy album borítón rajta van illusztrálva a kövéralfa! :))
www.hollywoodsquared.com/jamsbio/albumart/fatboyslim.jpg

A "Gyufa = vörös gyerek" kiegészítés nagyon kellett :D

Kösz a beidézéseket Tibi, magam részéről a tűzoltófogáson még most is röhögök. Illetve bármilyen probléma megoldására BAK TARTÁSA, untermanság felválallása erőből fakadóan! morpheusi önzetlenség.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.04.01. 16:58:20

@Modor Tibi: Becsületembe gázolt az a nyomorult Fuszekli!

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2010.04.01. 17:02:40

És íme egy Dagi, aki felnőttként pórul jár:
www.youtube.com/watch?v=yj4LnfkdJDM

és minderről egy kiváló poszt, nem csak az anális erőszak szerelmeseinek:
filmvilag.blog.hu/2010/03/30/tarantino_nyomaban_gyilkos_tura#more1873440

Üdv dagiknak és szakadtaknak, meg a többieknek és sok locsolkodót hölgytársaimnak.

Fapuma (törölt) 2010.04.01. 17:57:08

szerintem azert nem tetszett mert kover alfagyerek voltam, viszont mostanra dagadt alfahimme nottem ki magam...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.01. 18:32:13

azt azért ne felejtsük el, hogy ezek a Cartmanek általában meglehetősen intelligensek, bár ezt a legritkább esetben használják jó célok elérésére

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2010.04.01. 18:43:07

Szinte előttem van a kép, ahogyan a kis pufi nyár közepén céronaldós mezben, napelemes- propelleres baseballsapkával a fején, Magnum jégkrémpálcikával a szájában (persze csupa csoki a szája sarka) a zsebpecával megy békát fogni, hogy utána megkínozza a strandolók előtt. Mondjuk úgyis csak snecit fog majd :)

Motorpenis 2010.04.01. 18:58:32

@Mitya Ivanov: Molics Zsolt? Bár ő tudtommal nem szerepelt filmben, viszont zsíros.

Italo Balbo 2010.04.01. 19:06:16

Nagyon jók a kiskölkös posztok. Visszaadnak mindent amiért érdemes-szar volt gyereknek lenni. Jah és véletlen pont eszembe jutott: az osztálykirándulás még nem lett befejezve

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.01. 19:07:59

Nathanp mindenhol ott van báze? Igen csak termékeny író ember. Le a kalappal.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.01. 19:10:41

szinte látom magam előtt, ahogy Lakodalmas Lajos elveszi a kajapénzt a kisebbektől muhaha

amúgy igaza van annak, aki azt írta, hogy ez valójában két karakter. Cartman nem igazán "bully", ő csak simán alapból gané, de annál sokkal összetettebb személyiség, ahogy általában ezek.. a bully az pl. Nelson Muntz a Simpsonsból.

twinkedli 2010.04.01. 19:32:52

@nosferato: nekem is ez a kép ugrott be

Mesebeli Disznó 2010.04.01. 19:44:07

@Motorpenis: bazeg, már el is felejtettem hogy volt egy Molics Zsoltunk... Gyors meg is büntettem magam egy kis Classicaval. Még mindig katasztrófa...:)

Jim Raynor 2010.04.01. 19:51:33

a "színesen kolompoló küllőtisztító" official neve "küllő dekor" volt.

Az én Csepel Tacskómon is ott zizegtek :D :D

peti papagáj 2010.04.01. 20:07:55

én azt figyeltem meg már sok évvel ezelőtt, hogy a dagigyerekek felülreprezentáltan kommandósnak vagy nindzsának vagy kommandós nindzsának hiszik magukat, és ennek megfelelően állandóan harci mozgásokat végeznek szájon kiadott kísérő hangeffektekkel
a bullyingre való hajlam valami kompenzáció lehet a vízilóság miatt

bekbórd! 2010.04.01. 20:26:47

@Jim Raynor: Régebben meg a tengely tisztítására szoktak az akkoriban az utcai munkagödrök elkerítésére használt, piros vagy fehér láncszemet befűzni. Én is loptam olyat magamnak a szputnyikra.

Erzsebet 2010.04.01. 20:29:29

Az én ált. sulis koromban, még a 70-es években is voltak ilyen alfa kölykök. Az egyik 3. o-s koromban keserítette az életemet a napköziben. Ő 4o-s volt, én pedig legkisebb a csoportban, egy 20kg-os kiscsaj. Ez az Ákos nevű dagadék állandóan zaklatott, lábamra lépett, belém törülte a kezét stb. Ő "védett állat" volt, egy tanárnő fia, így nem lehetett szólni ellene.Végül is a doktor néni tiltott el a napközitől, úgy ki voltam borulva. Felső tagozatban is volt egy ilyen Gyuri nevű osztály társam. Eminens tanuló és úttörő, amolyan szobatudós alkat. Népszerű volt a csajok között is. Egy csúnya, szemüveges állat volt. Tesi órán lógott a cicije. Neki nagyobb volt, mint a lányoknak. Irtó nagy arc volt. Érettségi után könyvesboltban kezdtem dolgozni. Ő, mint egyetemista bejárt vásárolni, de büdös volt nekem köszönni. Egy helyes, szőke barátnője volt. Úgy tudom, jogi karon végzett, utána mi lett vele, azt nem. A mamája védőnő volt, ő tartott nekünk először szexuális felvilágosító órát.

bekbórd! 2010.04.01. 20:35:43

@Erzsebet: Micsoda régi sebek szakadnak fel ma :)

scsaba1 2010.04.01. 20:37:11

@Szigi.:

Mondjuk meg kell nézni, hogy melyik évtizedben írta Fekete István... ('50-es évek első fele). Akkoriban máshogy beszéltek. Mai megfelelője: Húzz innen, te köcsög, mert szájba rúglak.

Na.

scsaba1 2010.04.01. 20:50:14

@Mitya Ivanov:

Akkor ő inkább Bütyök volt a Tüskevárból. (Már akivel összebarátkoztál)

2010.04.01. 20:50:21

@scsaba1: Tüskevár 1957, Téli berek 1959 - hátha bekerülök modorosba majd ;)

Mitya Ivanov 2010.04.01. 21:03:15

@Erzsebet:
"Népszerű volt a csajok között is. Egy csúnya, szemüveges állat volt."
hm érdekes izlése lehetett a csajoknak:)

scsaba1 2010.04.01. 21:07:02

@Hadrian77:

'56 nyarán-őszén írta, de előtte évekig gondolkodott rajta és érlelte magában.

A Téli berekbe a levert forradalom után fogott bele.

Nem véletlen a durva ellenpontozás a két regény között.

Másrészt nem igazán ifjúsági regény egyik sem. Kár, hogy kötelező olvasmány, mert így kellőképpen megutálják a gyerekek.

Illusio Nista 2010.04.01. 21:11:25

Csak nekem ugrik be Dudley Dursley a HP sorozatból?

2010.04.01. 21:11:44

@scsaba1: igaz, én a megjelenést írtam. A Ballagó időt és más életrajzi novellákat olvasva visszaköszönnek a szereplők.

hun_gary 2010.04.01. 21:16:58

a munkássegg az nem a _kőművesdekotázs/kamionosdekoltázs_?

Mindfield 2010.04.01. 22:34:35

@hemill: Ááá, Cartman tipikusan nem ilyen. Ugye a 1209-ben még Wendy is megveri. Inkább a Harry POtter Dudley-ja a tipikus kövér bully.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.01. 23:56:43

Milyen érdekes, hogy itt mindenki kockahasú béta (volt). Én büszkén vállalom, hogy alfagyerek voltam, felgyújtottam mindent, amit lehetett, és ufó-mániás is voltam, meg elvettem az uzsonnátokat. Fecskében meg most is szexi vagyok.

Tulazon 2010.04.02. 00:07:24

Kubiac a Parker Lewis-ból

meis (törölt) 2010.04.02. 06:56:01

erről hagyó miklós ugrik be. az biztos ilyen volt.

scsaba1 2010.04.02. 07:37:05

@Dr. No:

De itt nem is igen az intelligenciáról van szó, hanem a posztban is említett perverz érdeklődésről a rombolás iránt. Imádja arról olvasni, hogy milyen gyorsan halt meg több tízezer ember, hogyan égett bele a betonba, és hányan (és főleg hogyan) haltak az emberek a másodlagos sugárzás miatt.

Így hát kurvára elszomorodik, amikor a könyvtáras néni egy atomfizikával kapcsolatos könyvet nyom a kezébe, féloldalas képletekkel meg levezetésekkel.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.02. 08:08:33

@pedoform:
@meis:
Na jó a nindzsázás és a hagyómiklós alapján ez most már tuti, hogy én vagyok! Csak nindzsázáskor még 30 kiló voltam, 16-ig Y tengely mentén, 16 utántól viszont középpontosan növekszem.

Egyébként Hagyóval együtt nindzsáztunk, ő mindig fehérnindzsa volt, én meg fekete. Hájááááá! MOST NEM ÖLHETTÉL MEG, MERT FÜSTBOMBÁT DOBTAM LE! Hogy ölsz meg, ha nem is látsz? AKKOR miről beszélünk? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.04.02. 09:02:54

Én is ilyen voltam :) Mármint nem a bully fajtából :)

Styxx 2010.04.02. 10:03:50

@nosferato:
Hagyó nemsoká kommandósokkal szemben kamatoztathatja a nindzsa tudását.:-)

lárvalányhaj 2010.04.02. 10:23:41

Nem tudom, de az én környezetemben a kövér gyerekek sose alfák voltak, hanem jellemzően lúzerkategóriásak.

Dr_utcai_arcos 2010.04.02. 10:32:47

@lárvalányhaj: jaja,pl a H Béla. Na Ő dagadt volt, 7-ben legalább már 110 kilo. Meg ott volt még a H Lóri, meg a J Béci de ők jó arcok voltak, főleg a Béci. Hm, ha valaki találkozna vele,mondja meg neki, hogy még lóg nekem 500 forinttal mert a Bibliától eltérően nem jött el 2000-ben a világvége.(NA! 1985-ben az marha nagy pénz volt phsom se gondolta, hogy 2000-re már nem lesz forgalomban :S )

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.04.02. 20:30:47

@scsaba1: ezt nem is tudtam. Pedig a Téli Berek tényleg nagyon depressziós, főleg az eleje a Tüskevárhoz képest.

Erzsebet 2010.04.03. 16:29:30

@bekbród@Mitya Ivanov: Sokszor eszembe jut a gyerekkori szenvedéstörténetem, de már csak röhögök a történteken. Gyuri nevű hájpacni osztálytársamat az eszéért szerették az osztály eminens csajai. Több helyes srác is járt akkor ebbe a suliba. Nagyrészük rossz tanuló és botrányos magaviseletű volt.
Eszembe jutott egy 5-os tesi óra. Még akkor koedukált volt. Fekvő gyakorlatokat végeztünk. Gyurinak szerencsétlenkedés közben kilógott a bré a torna nadrágból. Óra után a lány öltözőben megtárgyaltuk, hogy a nagy testéhez képest milyen kis töpörödött szerszáma van. Megállapítottuk, hogy a fiúknak sokkal rondább van, mint a lányoknak.

Dr_utcai_arcos 2010.04.04. 10:42:01

@Erzsebet: Mesélj!Merre is a Hernád partján? Mert egy két iskolát kizártam, mivel érintettség okán :).Mérától lejjebb vagy feljebb :)?

Erzsebet 2010.04.04. 15:48:03

@utcai-arcos: A fent leír eset Miskolcon történt az ált. suliban. Gimibe jártam Szikszóra, az ottani tesi órákról is írtam. Oda nem jártak alfa gyerekek, az ott tanuló fiatalok rendes arcok voltak. Kb. 200-an voltunk, testvériesen éltünk egymással.

Erzsebet 2010.04.04. 16:09:02

Eszembe jut még egy 5-os klubdélután is. Ez a Gyuri egy jószívű gyerek volt. Rávették a többiek, hogy táncoljon velem, neki nem volt égés. Én rüheltem a klubdélutánokat és táncolni. Ez olyan volt, mint az amerikai filmekben a bálkirály táncol a rút kiskacsával és végül belé szeret. A hetes párom is ő volt, utána következtem a névsorban.

hutp 2012.12.08. 00:34:07

Zseniális!!! De nekem úgy tűnik, itt két kategória van összekeveredve: van egyszer a "gecigyerek", aki a Harry Potter könyvek Dudley Dursley-je (-ja), meg van a kis nagyokos. Az utóbbi(az írás második felétől) amúgy egy az egyben én voltam (vagyok:D) olyan szinten magamra ismertem, hogy nem igaz:D 10 évesen már fújtam az összes rovaros könyvet, és még mindig mániám a sokfunkciós kütyük gyűjtése, a csillagok alapján tájékozódás meg a túlélési technikák :D
süti beállítások módosítása