Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Most szopsz vagy szopatsz? Orálmodor

2009/11/26. - írta: nathanp

 

Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós csajosbulik során kibeszélt furcsa szokásairól. A szövegben gyakran szerepelnek szókimondó szavak, ennek oka, hogy nem szeretnénk a saját csapdánkba esni, illetve szeressük nevén nevezni a gyereket.

Hölgyolvasóink iránt érzett tiszteletünk jegyében jöjjenek hát először az Urak.

 

A ficánkoló

Indirekte akar szopatni. Addig mozog a petting során a kinyitható kanapén, míg a lánynak szemmagasságba nem kerül a bré. Semmi erőszakosság, de a végén vagy a karfán áll kigombolt sliccel, vagy a nőt tuszkolja be úgy az ágyneműtartóba, hogy a feje a lába közé kerül, és miközben szelíden megkérdezi, hogy nem lenne gond, megsimogatja a csaj haját.

A papírzsepis

Kirakja előre az asztalra a tizes csomagot, egyet kivesz, kiteríti, és megjegyzi, csak hogy kéznél legyen.

A nedveskendős

Ha látod a DM-ben intim fasztörlő utántöltőt venni, ő az. Van hozzá travelbox-a, abból húz elő egyet akkor, mikor a répa már farkasszemet néz a kiscsajjal. így ni, mondja, miközben tisztálkodik.

A hanyattfekvős

Kizárólag fekve szereti. Lehámozza magáról a gatyát, és azonnal hanyattbassza magát. Ha nincs ágy, a földön. A csajszik meg kénytelenek átgondolni a helyzetet térdelőpózban. Az ilyen arc nem néz oda.

A másik kameraállásos

A kikapcsolt tévé előtt terpeszkedve, a kanapé támláján kinyújtott karokkal mozizza a golyóit a tükröződő képernyőn. Csak rövid hajúakat szopat.

A figyelmeztetős

Bizonytalan a nyeli-nem nyeli kérdésben, ezért inkább időben próbál szólni. Nem sikerül. Figyelj! Ja nem... Figyelj! Nem még... Na most figyelj! Mégse'... Persze a csaj azt hiszi, mondani akar valamit, így eltart az akció egy ideig.


        DANTE
        I'm thirty-seven?

        VERONICA
        I'm going to class.

        DANTE
        Thirty-seven?!
           
        My girlfriend sucked thirty-seven
        dicks!

        CUSTOMER
        In a row?                                         /
Clerks/

 

 Miután a Hölgyek kikuncogták magukat, velük folytatjuk, rögtön szembe sülhetnek Styxx néhol igen éles megállapításaival.

 

A Kelemen Anna-imitátor


Teátrális, elnagyolt mozdulatokkal cummantja a bránert. Gyakran tüntetőleg hátrakulcsolja a kezét, hogy még véletlenül se merüljön fel
kezezésgyanú. Átszellemülten ripacskodik, meg van győződve róla, hogy performansza legalább annyira hiteles, mint Liv Ulmanné egy off-off Oslo társulat formabontó Kalevela adaptációjában. Nem mindig nyeli le, de amikor megteszi, abból akkora ügyet csinál, mintha minimum a Mount Everestet mászta volna meg az északi oldalról, oxigénpalack nélkül, tolókocsiban. Tipikus, hogy a brét szédelgően feldicséri, huhh, mindig ilyen óriás!

 

Műszaki szaki

Jellemzően sörpecsétes kockásinges, zsíroshajú, húszdioptriás vakegér. Olykor mindez  csípőficammal megsépkelve, aki a természet kibaszását emeltszintű szopástudásával kompenzálja. Gyakran BME-s, így a merevtestek statikájából négy szemeszteren elsajátítottakat megfelelően alkalmazza eme páros tevékenység virtuóz fokon űzésében.  A mélytorok nála alapfícsör, amit egy féléven belül megtapasztal a fél koli. A kezdeti folyosói „hu bazmeg!” férfi pletyó hetek alatt fásult „tudom, nekem is már csinálta” napi rutinná kopik.

 


 

Az angolkisasszony

Eltartott kisujjal gyűri a brét és szürcsöl. Még szerencse, hogy nem csak ötkor hajlandó szopni, de akkor a legesélyesebb.

A hosszú O

Nagyra tát, bevesz, nem mozdul. Hüvelyk és mutatóujja a rövid o, rákulcsol makk alatt, néha piciket húz. A befejezés ritka nála.

A krahácsolós

Köszörüli a torkát, mielőtt beveszi. Addig is át tudja gondolni, hogyan tovább, aztán arra koncentrál, hogy juj, hát legyünk őrültek, de hamar lejön a flessről. Köszörül újra.

A rúzsozós

Gyakorlatilag egy pillanatra sem kapja be, csak csücsörít, és köröz a brével az ajkain. Két ujjal fogja.

A magnumos

Jégkrémen gyakorolt, így mindig nagyot cuppant, mikor lecuppan. Persze a végén harap.

A gégemikrofonos

A nyakához nyomja és rászorítja az állát. Mélytorok külsőleg. Viszont marokra fogja, és az elején jobbról-balról puszival köszön a fasznak, azaz maga szerint szopott.

A gluglu

Kifejezetten ügyes, odaadó, jókor vált ritmust, ha kell gyorsan befejezi, ha úgy a jobb hosszan eljátszik a brével. Radásul élvezi, amit kicsit túljátszik. Mümm-mümm és glu-glu, mondja közben gyakran, és hangosan.

A csaló

Nem szopik, a hanyattfekvősöket simán átveri. Kézimunkában kimagasló, száját a megnyalt bal tenyerével helyettesíti, olyan mozdulatokkal, mintha gömböt formázna a fazekaskorongon.

 

Természetesen távol álljon tőlünk, hogy e típusok fölött ítéletet mondjunk, hiszen minden kapcsolat alapja a bizalom és az érzelem, az egészséges szexuális fejlődésé pedig az időben történő felvilágosítás.  Legyetek akár macsó, magabiztos palik, vagy csendes, szende lányok, a legfontosabb, hogy a szellemi társatokat megtaláljátok. 

Ha ezen felül még minden sallangtól mentesen szopattok, vagy profi oboakirálynők vagytok, az már csak külön öröm. Mint a műszaki érzék, vagy a háziasság.

A kommentekben rá lehet cuppanni a témára!

272 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökös Veréb 2009.11.26. 10:24:31

szeretsz?
igen!
akkor miért nyomod a fejem?!

oriza triznyák 2009.11.26. 10:32:48

Öőőőő... ez modoros téma????

Amúgy tényleg létezik nedves törlőkendős pasi?

Ernoke 2009.11.26. 10:39:34

@oriza triznyák: én is pont ezen gondolkoztam, az a része nekem nem egészen világos:D

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 10:41:15

Baszki, ma akkor sem kommentelek, ha kidurran az oldalam!:D

virágelvtárs 2009.11.26. 10:42:19

A férfitípusok között ott van a Kérdőjelbegörnyedős, aki maga sem hiszi el mi történik: ott áll a nappali közepén, néz lefelé, amíg vége nem lesz.
A nők közül is azért van mit bővíteni: Ott van a Beszélgetős például, aki vagy pornóból, vagy valamelyik pasijától tanult a párhuzamos verbális izgatás módszereiről. Nagyon lehangoló is tud lenni, főleg ha közben filmet néznél.
Meg a másik a Kapkodó, aki semmit nem vár meg, beveszi, mielőtt nem késő, a nevedet sem kérdezi meg (minek is?). Az ilyen gyakran Fakopáncs is.
A Fakopáncs semmilyen nyelvtechnikát nem ismer: fel-le-fel-le, sokszor becsukott szemmel, mert ugye teljesítménysportról beszélünk. Ha vége kifárad, és erőltetetten mosolyog.

coucou 2009.11.26. 11:05:17

nathanp tesó, jó látni hogy élsz ;)

Blackrock (törölt) 2009.11.26. 11:12:14

Szopat, szopat, szopat...jól meg szopatlaaaaaak!
Na, ktől idéztem (magamon kívül?)

Vágási Matyi 2009.11.26. 11:16:29

baszki, van intim fasztörlőből utántöltő?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 11:22:28

@Vágási Matyi:

Én már azt sem tudtam, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, nemhogy utántöltő.
Én ugye mindközönségesen a függönybe szoktam.

MortálWombat 2009.11.26. 11:29:10

A tudatlanoknak:
Az intim fasztörlőkendő alapjáratban babaseggtörlőkendő. De mivel fasztörlésre is kíválóan használható, és megspórolja az aktus után való kényszeres fürdőszoba attakot, ajánlott mindnekinek, aki nemi életet él. Nem szólva arról, hogy nem kell otthagyni egy percre sem a kedvest, lehet utójátékozni/szopatni.

A poszt amúgy fergeteges lett!

Ja! És felesleges dobozos ftk-t venni, az utántöltő is tépőzáras, viszont jóval kedvezményesebb.

MortálWombat 2009.11.26. 11:32:37

És bővíteném a női részleget:

Van, aki beveszi, dolgozik rajta lelkiismeretesen, hagyja beletölteni, majd rohan ki a fürdőbe köpni egy csattanósat.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 11:40:00

@MortálWombat:

Képernyőt is lehet vele törölni, mégse képernyőtörlő kendő.

wagabound 2009.11.26. 11:43:08

Ez jó vót, virágelvtárs kiegészítése is szuper! :-)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 11:51:00

jaj, a pornószínésznő imitátor kimaradt, aki szopás közben is olyan hangokat hallat, mint aki elmenni készül, holott egy ujjal sem érnek hozzá. nagy valószínűséggel az orgazmust is imitálni fogja, ha arra kerül a sor.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 11:58:35

Jo kis analizis.
Azt ertem, hogy a szerzonek vannak tapasztalatai nok teren, de honnan ismeri ilyen jol a ferfiakat? :)

Baszod 2009.11.26. 11:59:35

Van még a hipohonder vagy STD-paranoid type: csak gumival. Bár nem szereti az ízét, szagát, de csak így tartja elég biztonságosnak és higiénikusnak. Ráadásul átvágja a nyeljem vagy ne nyeljem gordiuszi csomót is.
A másik a Hágató (Aka. Pinaszájú). Olyan, mint a Hosszú O, de kézzel sem érinti a brétet. Tátog mereven, hagyja, hogy a szerencse lovagja dolgozzon rajta.

fade 2009.11.26. 12:00:26

Mind közül a legrosszabb az, amelyik nem hajlandó rá, mert fúj, az gusztustalan. Aztán addig mondogatod neki, amíg hajlandó kinyitni a száját, de olyan undorodott fejjel csinálja, hogy "elszáll a harci kedv" 2 másodperc alatt...
Aztán keményen megküldöd hátulról hogy azért bizonyítsd, itt te vagy a férfi :)))

paaj 2009.11.26. 12:01:15

Kösz, vinnyogva röhögtem:DDD

Karachar Nevian (törölt) 2009.11.26. 12:01:24

Sztem ez azért ledegradáló a nőkre nézve.
A legtöbbjét max 3-4 pali dugja az egész életében, szóval nemigen van oda a szopásért, hát még ha úgy is nevezik hogy 'szopás'...
Bár tény, amelyik csaj szopásnak hívja, többnyire jobban is csinálja, kevesebb gátlása van.
Ha azt látják. hogy ennyire flegmán és fikázva írnak férfiak az élményeikről, nem hioszem hogy sokat javít a helyzetükön.
De ez csak egy vélemény.

psmith 2009.11.26. 12:04:40

@MortálWombat:
két gyerek szaros seggének törlése után tutira nem használnád, nekem már a johnson & johnson sampon szagától is hányingerem van.

Acmee 2009.11.26. 12:06:19

Nathanp: Picsába, mivan a Tardabloggal???

Amúgy a cikk tényleg odabasz, már a főnök is itt röhög mellettem :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 12:09:01

@afromagyar:

Izé visszatáncoltam, mint a bazári medve, mi?

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 12:12:20

@El Topo (Sgt. Elias): hat ja. Hogy on legyek, szopatsz itt mindenkit :).

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 12:15:25

Karachar Nevian létező problémát vet fel. nekem is az a tapasztalatom, hogy a nők többsége nem szereti, ha a bevett, nyers férfiszókincset használjuk a szexben, mert valóban degradálónak érzik. ha viszont finomkodunk, akkor megint modorosak leszünk: "csinálnád szájjal?" vagy a még homályosabb "lenne kedved?" kérdés megtámogatva jelentőségteljes pillantásokkal a meredező ezredes irányába. hát, eléggé ki tudnak zökkenteni.

és akkor megint ott tartunk, hogy nincs normális szókincsünk, amivel a szexről beszélhetnénk úgy általában sem. mert vagy vulgáris bunkónak tűnünk, vagy finomkodó, modoros lúzereknek.

de ha valakinek van valami bevett és a csajoknál is jól működő szófordulata arra, hogy "most jól esne, ha leszopnál", akkor megoszthatná. előre is köszi.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 12:16:16

@afromagyar:

Pedig monogám alkat vagyok, tesau.

Na most már mindegy, az a helyzet, hogy annak idején én meglehetősen sok csajjal találkoztam, akiknek még a khmmm cunnilingus benevolentiae is problémát okozott, nemhogy a szopás.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.11.26. 12:17:03

@dildozer: de ha valakinek van valami bevett és a csajoknál is jól működő szófordulata arra, hogy "most jól esne, ha leszopnál", akkor megoszthatná.

a most jól esne, ha leszopnál pont jó.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 12:17:59

@dildozer: siman rautalo magatartas. Nem kell mindig megbeszelni vagy 3 nappal elotte irasos kervenyt benyujtani.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.11.26. 12:20:56

"intim fasztörlő utántöltő" :))))) Én nem tudom, mi az, de csodálatos. Viszont aki szerint ez a tárgy a függöny, az számítson rá, hogy előbb reluxa, majd redőny lesz belőle, hamar elszalad az idő!

Azért anélkül, hogy ítélkeznék, a rúzsozóst csak meg kellene büntetni.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.11.26. 12:22:12

@nathanp: bevett szófordulat: "megnyalogathatnál kicsit"... ebben is van problémás szó, a "kicsit".

Tökös Veréb 2009.11.26. 12:22:53

szopás közben kérdés : mi a faszom van a szádban? :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 12:24:15

A szókincs is változhat, ha helyesen áll hozzá az ember. Ismertem olyan lányt aki a kapcsolatunk elején a "szeretkezni" szót is hosszas habozás után és pirulva tudta csak kimondani, aztán meg höjjj...
Wo sind die schönen alten zeiten?

terra incognita 2009.11.26. 12:28:48

@dildozer: ha szólni kell, régen rossz. szexelj olyannak, akivel passzoltok:D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.11.26. 12:33:14

Angolszász: blowjob, bj, to give head, to go down on sy. Magyarban utóbbi asszem "lemenni keszónba", bár nem vagyok jártas a nehézbúvárkodásban.

Vágási Matyi 2009.11.26. 12:34:33

@El Topo (Sgt. Elias): Kiváló alternatíva! Én a lepedőt és a fűrészporos tapétát is favorizálom.

@MortálWombat: Kleenex ér?

@Karachar Nevian: Inkább 4-5 év az a 3-4. Aztán 26-27 éves kortól már csökken. Persze nem feltétlenül...

Clerks-ben a kiragadott részlet után nem sokkal volt a habcsók fogalma kitárgyalva, ugye?

MortálWombat 2009.11.26. 12:35:13

@dildozer: Utaló magatártás pont elég. Ha a csaj nem vágja, akkor nem akarja vágni, magyarán nem akar orálisan boldoggá tenni.

A "Leszopsz?", "Leszopnál?" vágylohasztóak, és ha addig volt is kedve a lánynak, azután biztos nem lesz.

oriza triznyák 2009.11.26. 12:35:56

Leggázabb "kímélős" szöveg amivel találkoztam: adnál rá egy puszit?

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 12:45:30

@Vágási Matyi:
"Kiváló alternatíva! Én a lepedőt és a fűrészporos tapétát is favorizálom."
Vaze'! Hát férfiak vagytok Ti? Lepedő, meg függöny? Hát nincs nektek bicskátok? Az enyém svájci, vagy tizenhatféle kütyüvel, így marad izgalom a végére... dugóhúzó vagy sörnyitó kerül elő? :)

Vágási Matyi 2009.11.26. 12:45:44

@nosferato: Go downtown, oral exam, vagy csak simán blow sy. Mondjuk a blow az kokót is jelent.

Vágási Matyi 2009.11.26. 12:47:08

Most nézem a link címét, manír a fasz mindkét végén, beszarás :D

Hidalgo 2009.11.26. 12:47:10

nemlenyelés esetén követendő procedúra (régi klasszikus):
ha végeztél és már épp menne a füdőbe köpni (ld. Mortál Wombat) meg kell kérdezni:
- mit kérsz karácsonyra?
- mmmmm (nyel)... Bundát.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 12:48:06

@terra incognita: olyanokkal szoktam, de a gondolataimat ők sem találhatják ki.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.11.26. 12:48:11

Tökéletesközeli.
@nathanp: A tardabloggal mifasz van már?

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.26. 12:49:12

@oriza triznyák: Azt hiszem, ott röhögném el magam, szegény finomkodó meg kamillázna :D Létezik ilyen?! Egy ilyen hapsi normálisan sosem fog megdugni, az tuti, neki akkor az angolkisasszony lehet való...

Ha ismered a partnered, fél mozdulatból tudod, mit akar, ha nem, megkérdezed, ma mihez lenne kedve, aztán kész. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

Ahogy meg észrevettem, a hapsik imádják az extra szopást (ez így hülye kifejezés, de most hirtelen nem jut eszembe jobb), amikor nekik cserébe semmit nem kell adni, csak úgy kapják, mert a csaj akarja és kész.

GAbica 2009.11.26. 12:51:17

Nem nyilatkozok a saját típusomról, de ott van a listán :)
király kis poszt lett

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 12:51:38

@Hidalgo: egyebkent mi a jo abban a ferfiaknak, ha a no lenyeli? Oke, hogy "undi", ha kikopi, de ha diszkreten zsebkendobe rejti, az nem jo ugy? (Termeszetesen nemmagamrol beszelek, egy baratnom kerdezteti :D).

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 12:52:23

@Vorg a Halhatatlan Báró: Semmit? Úgy érted, a szokásos tíz rugón felül? :)

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 12:55:21

@afromagyar:
Ha emelkedett (nőkre szabott) választ vársz: mert az elfogadást jelzi.
Ha őszintét: mert így perverzebb. :)

elvesztettemanevem 2009.11.26. 12:56:49

@nathanp: a guglut nem vágom, mármint a hangot. ez az, amikor torokra is megy?

insula 2009.11.26. 13:04:34

Ritkán olvasni ilyen letisztult és életes írást... Komolyan, ne vegye szopatásnak senki...

IndaMuncher 2009.11.26. 13:05:00

@dildozer: A "Lecummantasz?" nem jó, vagy az is finomkodó?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.11.26. 13:06:17

@nathanp: nagyon várjuk, keszó!

A mai kislekszikont meg köszönjük szépen, sokat tanultunk belőle :-))

Locke 2009.11.26. 13:06:50

@dildozer: jó a felvetés, csak az a kérdés, mi a faszért nem képes rá magától? Miért kell azt mondani neki? Basszus ha egy csajt akkor nyalnának ki, ha előtte megkéri rá a pasit, akkor még most sem tudná egyik sem, milyen is az! :)))

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 13:08:25

@afromagyar: Not at all!

És ha további kérdéseid lennének, inkább NE tedd fel! Jobb, ha nem tudjátok, milyen mocskos egy átlag férfi fantáziája, ha szexről van szó! Vagy bármi másról... :)

Ernoke 2009.11.26. 13:09:20

@MortálWombat: te ezt honnan veszed??? szexben egyedül a finomkodás lohasztó, nem oda való.

amúgy tényleg ilyen sok nő a faszt is kesztyűs kézzel megfogó picsa? mert akkor a nevükben is szégyellem magam.

MortálWombat 2009.11.26. 13:10:04

@afromagyar: Mi a jó a nőnek abban, hogy bekerül a szájába és diszkréten vagy nem, kiköpi? Mit csinál a szájbanforgatás és a köpés közt? Öblöget vele, vagy mi? Lenyelni, tiszta ügy és kevésbé picsoid.

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:12:02

A problémára, hogy igényeinket hogyan juttassuk kifejezésre:
Nyald akkurátusan, alaposan, lucskosra a puncit, ha egy csöpp becsület van a nőben, azután szopni fog...

Ennek alapján soroltam is be a pinákat magamnak:

1. Semmiképpen szóba sem jöhet, hogy számra vegyem (persze ő azért szophat, sőt, kell is neki).
2. A fent kifejtett kölcsönösség reményében a jó iparos rutinjával elvégzem a munkát.
3. Magáért a nyalás öröméért teszem, belefeledkezve, szinte flow-t átélve... :)))

A felsorolásból szerintem hiányzik a fogazós-túl erősen bőrt visszahúzós kétbalkezes, "inkább hagyd abba!". A műszaki szaki mutációja pedig a százkilós, cigarettázós, erősen sminkelt csemegepultos, akit meg a telepi srácok ismertek mind... (én is).

hawkeye 2009.11.26. 13:12:36

Nekem a csúcs az volt, amikor a brén végig az Örömódát zümmögte.
És egyszerre lett vége mindkettőnek.....

Komoly!!!!

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:13:26

@F.house: hát, még nem próbáltam, de bennem olyan vicceskedő tahó benyomást kelt. de néha épp erre van szükség. :)

egyébként meg az a legegyszerűbb, ha jól kinyalod a csajt, és akkor magától fog rábukni a brére. csak ugye van, hogy nincs kedvem nyalni, de a szopás meg azért jólesne.

ÁSÉS gyerek · http://ases.blog.hu 2009.11.26. 13:14:44

Talán még a kissujazókat érdemes megemlíteni, bár magam sem vagyok biztos benne, hogy kik azok: az, aki úrinő módra eltartja a kisujját, vagy az, aki minden áron bele akarja dugni a seggedbe, vagy amelyik a faszodba?! Mert ez a három létezik, és ebből valamelyik 2-vel baj van!

666E 2009.11.26. 13:15:23

a női részlegbe indítványozom felvenni a következő kategória képviselőjét: a légszomjas.
ő egy levegővétellel csinálja és amikor már fulladozik leszáll a bréről, sóhajtozva kifújja magát majd újra nagylevegő és folytatja..

oriza triznyák 2009.11.26. 13:15:49

@dildozer: igen, az a férfiaknál elég gyakran előfordul, hogy nincs kedve nyalni, de a szopás jól esne. Fordítva meg soha nem fordulhat elő...

MortálWombat 2009.11.26. 13:15:52

@Ernoke: Akkor nem lohasztó, ha a bejáratott _kedveseddel_ csinálod. Mondjuk akkor a poénos finomkodás sem az, max röhögésbe fullad a romantikus baszás.

Lehet, hogy neked bejön az első éjszaka a "Nyeld be a faszom manduláig bébi, és ne feledd a golyókat se!", én nem szégyellem magam helyetted se ezért : D

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:17:30

@Hakkar: hát ennek millió oka lehet. amivel én találkoztam:
1. szegyenlős
2. lusta
3. önző
4. általában nem szeret szopni, csak ha nagyon muszáj.

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 13:17:43

@hawkeye: "És egyszerre lett vége mindkettőnek....."

A szopásnak és a kapcsolatnak? Most komolyan, Örömóda? Jó, hogy nem a himnusz...

Lehet, hogy mégis a nők a perverzebbek? Jól megnézted, biztos nő volt? Nem futottál bele véletlenül egy kis Crying game-be? :)))

MortálWombat 2009.11.26. 13:18:48

@ÁSÉS gyerek: megvót

Az angolkisasszony

"Eltartott kisujjal gyűri a brét és szürcsöl. Még szerencse, hogy nem csak ötkor hajlandó szopni, de akkor a legesélyesebb."

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:19:46

@666E: Az lehet, hogy csak náthás, vagy allergás vazze'....

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 13:20:50

@Cartman (ex Cartman): @MortálWombat: varjatok mar, konferenciahivason vagyok, nem tudok egyszerre ennyifele koncentralni :).

Zorita 2009.11.26. 13:21:30

a műszaki szaki-típus az nő??? jó, hogy nem muszáj odanézni, de akkor már inkább az ötcombúzás, nem? Jó, persze, esélyegyenlőség van, meg minden. fene sem érti a férfiak lelkivilágát :)

Bozdurgán 2009.11.26. 13:24:05

Szerintem még van az állmélytorkos.
Mivel nem elég képzett a normál mélytorokhoz,úgy oldja meg hogy megpróbálja bepaszítrozni a brét pofazacskójába.Mint valami mutáns hörcsög.
Ha valami hihetetlen csoda folytán ez sikerül neki akkor azt ő már mélytoroknak éli meg, és hetekig meséli a barátnőinek, hogy az ő pasija nincs oda a szopatásért.(mondjuk ő ezt huncutkodásnak hívja, mert a szopás lealacsonyító)

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 13:24:12

@666E: Kemény vagy! Ha áll a zászló, akkor még egy asztmás roham se tarthat vissza? :)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:24:12

@The Green Manalishi: nálam példák a típusokra:
1. marx-szakállsa pina (a legdurvább dzsumbujt egy gyönyörű nő lábai között találtam. semmi nem utalt rá, hogy ilyen meglepetéseket tartogat.)
2. borotvált, de nincs jó íze/szaga még egy alapos mosakodás után sem.
3. a tökéletes pina: szép (borotvált, formás, arányos, hívogató szeméremajkakkal), jóízű, vadító szagú és lucskos. az ilyet hobbiból és viszonzás nélkül is. elég ritka példány, de létezik.

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:26:18

@Bozdurgán: Mutáns hörcsög, bazzeg, leesek a székről...

Vágási Matyi 2009.11.26. 13:28:28

@ÁSÉS gyerek: Szóval azzal a lánykával érdemes vigyázni, akinek a kisujján gyanúsan rövid a köröm, a másik 9-en meg orbitális delfines műkörmök díszelegnek?

A pinky meg inkább brain-nel legyen, mint a brében, vagy a bélben.

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:29:18

@Zzz_: Hát ennek kevés köze van a lélekhez... Jól szopik, oszt kész. Egy jó szopatás meg (pláne ingyér) csak jobb, mint Marok Marcsa. Igaz, egy kapcsolathoz ez kevés. Nekem volt egy perfekt szopós barátnőm, de ezen kívül annyira semmi jó nem volt (számomra) benne, hogy pár alkalom után hagytam.

K. Z. 2009.11.26. 13:30:06

@MortálWombat: az ember lánya azt szeretné megúszni, hogy nyelés után a nyelv hátsó részén jelentkezzen az a sokszor kellemetlen íz (igyatok ananászlevet, baz!)
persze vannak kivételek

standup 2009.11.26. 13:30:16

@oriza triznyák: Egy kivétellel élek együtt :) Amikor jó fej akartam lenni, értetlenül nézett, hogy nekem ebben mi a jó, ne izéljek már, neki úgy nem jó, ha csak ő kap, meg ciki, meg...
Egy órát lelkiztem neki, hogy oké, 10 alkalomból 10-szer gáz lenne így, de időnként miért baj neki, max majd máskor meg nekem lesz gyereknap. De akkor se. Szíven szerint jól hókon vágtam volna, hogy legyen már egoistább picivel...

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:30:18

@oriza triznyák: dehogynem, előfordulhat. és ezzel nincs is gond. csak valahogy le kell tisztázni menet közben, ráadásul gyorsan és úgy hogy egyikünk se akadjon fenn rajta. ehhez kéne valami elfogadott, természetes szóhasználat, de eddig még senki nem mondott ilyet. úgyhogy marad az agyalás, hogy vajon, aki épp az ágyamba vetődött, annak mit is mondjak.

MortálWombat 2009.11.26. 13:31:23

@Bozdurgán: Aztán hogyan hajtogatja be az arcába a fütyit? A nyelvével origamizik rajta vagy ez az álművelet csak méreten alulival kivitelezhető?

Cartman (ex Cartman) 2009.11.26. 13:35:07

@MortálWombat: Olvashattad, pofazacskója van neki. Láttál már hörcsögöt, amikor telepakol egy ilyet? Azt képzeld el, csak nagyban... :)

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:35:49

@dildozer: @dildozer:
1.-es típushoz hál' Istennek, talán sohasem volt szerencsém, engem is taszítana, ha a bugyiban egy angol testőrkucsmát találok... nem is praktikus, undok a szájba kerülő pinaszőr, eltakarja az érzékeny, környező börfelületeket is, stb.
2. Van ilyen is.
3. Ritka madár - de annál élvezetesebb! Persze ez nem jelenti azt, hogy csak ilyet.

Gondolom, a te típusaidnak is megvannak az alfajai és mutánsai, illetve keverékei...

standup 2009.11.26. 13:35:57

@dildozer: Szerintem is elég a ráutaló magatartás. Nem a tarkónál lenyomós, mert azért pofon jár :)
De lehet szemmel inteni, vagy tényleg finoman lefelé tolni a delikvenst.
Mondjuk a fentiek inkább friss ismeretségre vagy egyéjszakásra vonatkoznak. Párkapcsolatban szerintem simán nevén lehet nevezni a dolgot. Sőt, gáz, ha finomkodni kell.

Az elején még persze, hogy bizonytalanabb mindenki és ott könnyű véletlenül megsérteni/megalázni a nőt egy béna szófordulattal. De ha már összecsiszolódtak, akkor inkább zavaró a nyökögős, bizonytalankodós hozzáállás.

GAbica 2009.11.26. 13:36:29

@nathanp: jó lenne, hiányzik már hogy új poszt legyen!

MortálWombat 2009.11.26. 13:40:09

@K. Z.: Ja, vágom. Akkor én most csendben örvendezek : )

greggrant 2009.11.26. 13:40:41

plusz nőtípus: csak ötperces. van öt perced, hogy kiélvezd, ezalatt bármi lehet - de utána leszáll, mert "megfájdul a szája". az angolkisasszony egyik alfaja

Zorita 2009.11.26. 13:41:14

@The Green Manalishi: oké, értem, meggyűlik a zacsi, üríteni kell. ha még le is nyelik, az ftk vásárlás is elkerülhető. persze, persze, már megint figyelmetlen voltam.

vrolee 2009.11.26. 13:41:42

Nagyon-nagy post! Gratula! :)

GAbica 2009.11.26. 13:43:45

@standup: egyetértünk

@dildozer: szerintem is teljesen jó a ráutaló magatartás. nem arról van szó, hogy nem izgató nevén nevezni a dolgokat, de nincs rá mindig szükség. van olyan is, akivel annyira jó, hogy értelmes szó úgysem tudja elhagyni a szádat, még ha akarnád sem. :)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:46:18

@The Green Manalishi: persze-persze, mindenféle kombináció van. a szőrbundán kívül a legmeglepőbb az a csaj volt, akiből sűrű, fehér krémszerű trutyi jött ki izgalmi állapotban. azt hittem, hogy valami kenőcs, de aztán kiderült, hogy nem. az íze se volt túl jó. senki másnál nem láttam ilyet.

meg volt egy biszex csaj, aki azzal stresszelt, hogy a nők sokkal jobban nyalnak. utána már nem is nagyon volt kedvem hozzá.

visszatérve a szopásra. elég kevés nő tudja igazán jól csinálni, és élvezettel. de biztos mi sem vagyunk jobbak a nyalás terén. "modorosan nyalakodó férfiakról" nem lesz poszt?

The Green Manalishi (törölt) 2009.11.26. 13:48:42

@Zzz_: Erről van szó... Azért azt hozzáteszem, ez a fajta megoldás a dagadt Andival (tetszés szerint behelyettesíthető a lakótelep aktuális szopós csajával) legalábbis nálam, kb. addig tartott, amíg a hosszúhaj-motorosdzseki-ironmaidenpóló-szűkfarmer-magasszárú edzőcipő korszak.. A középiskola befejezéséig. Ma már nem tűnne izgalmasnak a panelház pincefolyosóján vagy a 11-ik emeleten, a liftgépház mellett szopatni egy dagadt csajt (aki annyira rutinos volt, hogy még a cigarettát sem oltotta el, - hisz arra a kis időre minek?):)))

standup 2009.11.26. 13:49:17

@dildozer: Nem akarlak elkeseríteni, de azt gombás fertőzésnek hívják. Sajnos aki hajlamos rá, annál minden higiéniai szabály betartása ellenére is előjöhet (pl sok cukrot eszik). De épeszű nő olyankor egyetlen férfinak hajlandó megmutatni - az orvosának...

Gumineaux 2009.11.26. 13:52:53

Ez olyan…kicsit ízléstelen poszt lett?
Nem tom, ki hogy van vele, a szopás intim tevékenység. Ergo nem csinálom csak úgy bárkinek, bárkivel. Megválogatom, kinek a farkát veszem a számba, persze elfogadom, ha más válogatás nélkül, ez mindenkinek a magánügye.
De ha már olyan nexusban vagyok az illetővel, akkor valahogy a nyelvezet is adódik hozzá, meg tudjuk beszélni, hogy ki, mit, hogyan, merre, meddig élvez és mit szeretne. Intelligencia kérdése.
Persze lehet hogy én vagyok a prűd, de ezt vállalom.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 13:54:45

@standup: hm, és csak izgalmi állapotban jönne elő? és nem kéne, hogy szaga is legyen? a fehérfolyás az nem olyan, hogy folyamatosan van?

K. Z. 2009.11.26. 13:59:17

@Gumineaux: mondja mindezt egy guminő

vénkujon 2009.11.26. 14:00:36

Gumineaux...ilyen névvel tolod az angolkisasszonystílust??:))

bocs. én egy gennyes alak vagyok. tudom.

standup 2009.11.26. 14:00:50

@dildozer: Dióhéjban (gyenge gyomrúaktól elnézést).
Ha kívülről tisztálkodik, akkor nem látszik. De izgalmi állapotban kifelé lökődik minden, ami bent volt. (van néhány centinyi út, amit meg kell tennie a cuccnak a kijáratig, az izgalmi váladék könnyebben kifelé mossa).
Az un. fehérfolyás inkább opálos. Az és az átlátszó váladék normális. Ha teljesen fehér,az biza gomba. Főleg ha kesernyés ízű.

Hölgyet ilyenkor el kell küldeni orvoshoz, három napos kezeléssel tökéletesen gyógyul általában.

És ezúton kérném az urakat, hogy akció előtt mossanak kezet, mert könnyű koszos kézzel fertőzést előidézni.
Eldugultam :)

mousye 2009.11.26. 14:01:35

Hát, mitmondjak..... azt hiszem az elképzelés nem rossz, de ennyire nem lehet kategorizálni :)

mousye 2009.11.26. 14:03:52

@Gumineaux: nem vagy prűd, csak nő. A pasiszem másképp lát, és ez nekünk nem mindig tetszik, de ez van.

Gumineaux 2009.11.26. 14:05:10

@vénkujon: "Gumineaux...ilyen névvel tolod az angolkisasszonystílust??:))"
Te nagyon el vagy tévedve, de nem baj. :)

vénkujon 2009.11.26. 14:09:34

jóvanna...írtam is fentebb, hogy 1 féreg vagyok.:))
és igen... el vagyok tévedve.

mousye 2009.11.26. 14:10:11

@dildozer: a nők tudják (szerintem), hogy a férfiaknak általában bármikorbárholakármeddig jólesne :)
Akinek csak úgy tudod mondani, annak mondd úgy, akivel közös a hullámhossz, az úgyis tudni fogja.

mousye 2009.11.26. 14:12:29

@dildozer: :) most, hogy mondod :)

lárvalányhaj 2009.11.26. 14:14:40

@dildozer: beszéljünk a hüvelygombásodásról...

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 14:16:11

@dildozer:

Híj, tesau, ezt egyszer én is nagyon beszoptam. A nő, akibe nagyon szerelmes is voltam mellesleg, túl gyakran álmodott egy bizonyos színésznővel. És el is mesélte. Ma már csak röhögök rajta, de akkor hülyére paráztam magam.

Ernoke 2009.11.26. 14:16:17

@MortálWombat: a szex az szex, semmi köze ahhoz, h ismeritek egymást v nem. nincs az életnek még egy olyan területe, ahol ennyire ok lenne a trágárság és ennyire visszataszító az eufemizmus meg a finomkodás. szerintem.

goldmedal 2009.11.26. 14:21:20

A felsorolt nőtípusok a szopás elemi, maximum középiskolája. A prosztatamasszázzsal egybekötött performansz a Yale Egyetem. Annak, aki megérdemli.

lárvalányhaj 2009.11.26. 14:21:37

@dildozer:

"a nők többsége nem szereti, ha a bevett, nyers férfiszókincset használjuk a szexben, mert valóban degradálónak érzik."

pfff, mindig meglepődöm, hogy nőtársaim milyen finomkodó picsák tudnak lenni. engem pont felizgat, ha egy férfi az ágyban is határozott, férfias módon nyilvánul meg, és a nevén nevezi a dolgokat. én is ásónak nevezem az ásót, hogy angolszász-modoros legyek.
meg eleve, mekkora fasz hozzáállás már az, hogy "a szopás megalázó". miért lenne megalázó az, hogy örömet szerzek annak az embernek, akit a legjobban szeretek?

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.11.26. 14:21:39

"Még szerencse, hogy nem csak ötkor hajlandó... "

de mennyire hüJe vagy te! :)))

Ernoke 2009.11.26. 14:21:54

amit még nem tudok, és vki elmagyarázhatná, az a le nem nyelés... eleve ugye olyan pasi farkát veszi a szájába az ember, akinek jó a szaga, tetszik, feltételezhető, h ápolt is és jó íze is van. akkor meg miért kell kiköpdösni?

Ernoke 2009.11.26. 14:23:57

@lárvalányhaj: pontosan. én ezt úgy mondanám, h amelyik férfi nem tudja hangosan és azonnal kimondani, h "fasz", "pina", v "szopjál le", hááát... az leginkább csak hímnemű.:D

lárvalányhaj 2009.11.26. 14:26:02

egyébként ha a nők többsége tényleg ennyire gátlásosan viszonyul a dolgokhoz az ágyban, akkor nem csodálom, hogy sokan képtelenek élvezni a szexet.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 14:26:14

@standup: na, bazz. most elég hülyén érzem magam. a kézmosás persze alap.

standup 2009.11.26. 14:26:40

@Ernoke: Igen, ezt én se értem..

MortálWombat 2009.11.26. 14:27:24

@Ernoke: Hát te nem vagy finnyás, az tény. Gondolom a cigit sem veszed ki a szádból egy kalippónál. : ))

goldmedal 2009.11.26. 14:28:00

@Ernoke: Van olyan, aki kiköpi???
Fogyókúrában kifejezetten ajánlott alapanyag. Kalóriaszegény, vitamindús.

Beau D.N. · http://beau.hu 2009.11.26. 14:28:49

@lárvalányhaj: látom csak megtalálta a kereslet a kínálatot.

MortálWombat 2009.11.26. 14:29:25

@Ernoke: Már feltettema kérdést, a válasz a hátsó ízlelőbimbókon elfekvő kesernyés utóíz volt. Meg, hogy egyenek több ananászt.

standup 2009.11.26. 14:29:58

@dildozer: Gondolom nem nőgyógyászként dolgozol, úgyhogy nem feltétlenül kell tudnod.
Olyat el tudok képzelni, hogy pont akkor lobbant be és még a nő se vette észre. Ha csak ez a gond, akkor tényleg elég a doki és néhány nap önmegtartóztatás, utána mehet minden továbbb.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2009.11.26. 14:30:56

@lárvalányhaj: hidd el, sosem tettem eddig. be is nyaltam az első szembe jövőt. majd inkább utánaolvasok. mindenkitől elnézést, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle.

Ernoke 2009.11.26. 14:32:01

@MortálWombat: persze, hogy nem, naponta le is ápolom a fél telepet a liftben.:D
amúgy abban kifejezetten finnyás vagyok, h milyen kinézetű férfival állok össze. de hogy vele mit csinálok, abban már valóban nem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2009.11.26. 14:32:45

Kösz, jót röhögtem, meg persze taunlságos is volt. Legközelebb figyelem, hogy a csajszi tényleg benyeli-e vagy suttyomban kezez...

MortálWombat 2009.11.26. 14:33:45

@goldmedal: Aztán milyen vitamin benne, mesélj.

svdkert 2009.11.26. 14:34:28

..........drágám, te olyan okos vagy. csak tudsz fejben tartani valamit tíz percig............

K. Z. 2009.11.26. 14:35:51

@goldmedal: volt már, hogy csak ennyi volt a reggelim
nem maradt másra idő :)

MortálWombat 2009.11.26. 14:37:25

@Ernoke: Hát akkor nincs min különösebben vitatkozni, asszem :)Hasonlóan érzünk, csak én nem szeretem különösebben a szófosást, meg a felesleges irányítgatást - bár, najó, férfitól függ. Szal, mégis : D

Megzavart ez a poszt, 'szom.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 14:41:21

Na szépen néztek ki!:)
Na mondok még egy titkot. Volt egy lány, aki két percig kapkodta a levegőt, mikor először azt mondtam neki, hogy "kis ribanc". Később meg ez volt a kulcsszó az orgazmusához.

goldmedal 2009.11.26. 14:41:42

Megsúgom, nemcsak vitaminok, hanem a fémek közül a szervezetbe jutó arany is csak ondóval ürül. Egy év alatt - szorgalmas szájalással - össze lehet szopni egy jeggyűrűt:-)

goldmedal 2009.11.26. 14:43:47

Megsúgom a vitaminok mellett a fémek közül az arany is csak ilyen módon távozik Kellő szorgalommal egy év alatt össze lehet szopni egy jegygyűrűt...

Dr Víz 2009.11.26. 14:46:27

Egy amolyan csajos filmben, pasi áll letolt gatyával egy milf mama csodálkozó fejénél (bré kb szemmagasságban) hangzott el a következő alternatíva: "... Na mi lesz Mama? Ez nem fog magától leszopódni..."

GAbica 2009.11.26. 14:47:15

A legegyszerűbb megfogalmazás: Két ember között bármi megengedett, ami egyiknek sem okoz kárt, és nem sért törvényt. Aztán ezen belül ki-ki vérmérséklete szerint :D (hú, ez jó modoros volt)

MortálWombat 2009.11.26. 14:50:40

@El Topo (Sgt. Elias): Hehe. Egy ismerősnőm mesélte, hogy az aktuális pinaellátója egyszer azt találta mondani a nagy hévben, hogy sikíts te ribanc, mire a csaj megkínálta egy sallerrel majd leszált róla és kirúgta. Olyan fél éve együtt háltak már akkor...

Gumineaux 2009.11.26. 14:52:24

@Ernoke: "amúgy abban kifejezetten finnyás vagyok, h milyen kinézetű férfival állok össze. de hogy vele mit csinálok, abban már valóban nem."
Na ugye, hogy ugye. :)

Azt veszem észre, hogy ha egy nő megválogatja a partnereit, rögtön megkapja az angolkisasszony jelzőt. Az ínyenc nem azt jelenti, hogy cérnakesztyűben eszi a bélszín Sztroganoffot...:)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 14:53:57

@MortálWombat:

Hülye!:D
Gondolom a szexrodeót mindenki ismeri.:D

egymilliopicikrisztus 2009.11.26. 14:56:29

-Nem akar szopni az asszony! Mit csináljak?
-Kend be csokoládéval, akkor majd szopik!
-Nem jó, már próbáltam, nem fért hozzá a gyerekektől!

malackarosszarc 2009.11.26. 15:09:35

végre egy téma amikor senki sem finnyáskodik, hogy júj ez nem is modoros, sehol egy angolkisasszony vagy fasztörlős, hogy márpedig ezt cska így lehet csinálni... Zseniális

Büszke vagyok az egész bandára

Beau D.N. · http://beau.hu 2009.11.26. 15:11:31

@malackarosszarc: na szerinted miért nem vállalja fel egyik szerepet se senki?

SupremeRulah 2009.11.26. 15:12:20

Clerks dialóg folytatás:

VERONICA:
(kimegy a shopból)

DANTE (utánaszól):
"And try not to suck any dick before you reach the parking lot!"

:)

MortálWombat 2009.11.26. 15:16:06

@Beau D.N.: Mert az olyanok el se olvasnak egy 18+ posztot.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 15:16:16

@SupremeRulah:

A világ egyik legjobb filmje és két deka tökmag árából készült.

malackarosszarc 2009.11.26. 15:18:48

@Beau D.N.: modoros Indie-nek mennyivel jobb lenni, mint modoros szopónak/szoptatónak? :))))))

malackarosszarc 2009.11.26. 15:19:55

@Beau D.N.: a modoros indie-t miért jobb felvállalni? :))))

Blackrock (törölt) 2009.11.26. 15:25:17

Gyerekek, nem beszélni kell a szopatásról, hanem csinálni!

Blackrock (törölt) 2009.11.26. 15:26:29

@SupremeRulah: angolul idézni az egyik legkiválóbb szinkronnal megáldott filmből nagyon modoros...

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 15:28:01

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Persze! Én írom, és külön megemlékezem benne az erőszakkal kinyalt, nyelvvel bántalmazott nőkről!

malackarosszarc 2009.11.26. 15:28:05

@Beau D.N.: hát miért pont én???? Én tényleg örülök ennek az összetartásnak... :

Ernoke 2009.11.26. 15:35:24

@El Topo (Sgt. Elias): te nagyon hülye vagy!:D ráadásul Willem Dafoe, a világ legjobb pasija a képed, hát lehet belédszeretek.:D

vincere 2009.11.26. 15:37:21

@Ernoke: (én mér rég beleszerettem...)

dru. (törölt) 2009.11.26. 15:44:32

@Vágási Matyi: "Inkább 4-5 év az a 3-4. Aztán 26-27 éves kortól már csökken. Persze nem feltétlenül..."
ez max a kurváknál Matyikám!

amúgy meg nem értem miért baj, hogy nincsenek rendes kifejezések a szexre a magyar nyelvben. csinálni kell mondjuk, nem pedig beszélni róla. ha meg a két ember ennyire nem érti meg egymást, akkor az a párkapcsolat úgy rossz ahogy van.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 15:49:58

"Ti leányok ne tegyétek"

Szemüveges vagyok és csúnya. És a kukim is kicsi.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 15:51:38

"Ti leányok ne tegyétek"

Szemüveges vagyok és a kukim is kicsi.

oriza triznyák 2009.11.26. 15:52:26

@El Topo (Sgt. Elias): a második kommentből a csúnyát már kihagytad :-)))))))))

vincere 2009.11.26. 15:54:55

@oriza triznyák: :-))))) lehet, h. közben meggondolta, és mégsem akar minket totálisan kiábrándítani magából...

oriza triznyák 2009.11.26. 15:55:49

@El Topo (Sgt. Elias): Vigyázz, ezzel nem segítesz, a lányok az őszinte pasikat szeretik!

Vagy legalábbis eleinte azt hiszik... :-)))

Vágási Matyi 2009.11.26. 15:59:10

@dru.: Szóval ha valakinek fél évig tart egy kapcsolata, és közben van pofája dugni egyet, akkor kurva? És ha 3 hónapig?

MortálWombat 2009.11.26. 16:02:38

@virágelvtárs: Ernőke valahol már kámináutolt, meg amúgyis úgy ír, mint egy csajszi :)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 16:10:42

@oriza triznyák:

Később kiderül, hogy az őszinteségnél tőbbet nyom a latban a 26cm+kalap.

Ernoke 2009.11.26. 16:21:28

@El Topo (Sgt. Elias): de egyelőre képzelhetem úgy, h willem dafoe vagy inkognitóban

dru. (törölt) 2009.11.26. 16:50:41

@Vágási Matyi: nem arról van szó, de az embernek huszonéves korára már nem 3hónapos kapcsolatai vannak, hanem inkább éves. de mindegy, ez nem törvényszerű.

cd-r 2009.11.26. 16:58:03

alakulnak itt a csetes szerelmek :)

Fapuma (törölt) 2009.11.26. 17:04:32

az termeszetes vagy/es modoros ha egy szopos posztban osszejonnek a kommentelok kortol es nemtol fuggetlenul?

szopjatok le egymast!

na jo, csak vicceltem...

nudebaby 2009.11.26. 17:12:33

én szeretem ha szopatnak a srácok, és cserébe mindig alaposan meg is ujjazom őket :)

nudebaby 2009.11.26. 17:14:10

@Ernoke:
az igazi defoe-nak jó farka van

seahawks 2009.11.26. 17:15:27

veszprém, ipari szakközép, 1989: egyik kedvenc elektrotechnika tanárunkat kérdeztük a szőke,középkorú fizikatanárról:
-a K..I???...ő a f@szt is szalvétával fogja meg!

petőfi lajos 2009.11.26. 17:18:29

Uraim, elárulná nekem végre valaki, hogy ki a faszt érdekel, hogy lenyeli-e? Nem mindegy, mit csinál vele?
Tőlem gyűjtögetheti petricsészében is.

OftF 2009.11.26. 17:26:20

A csalón _konkrétan_ sokáig _kuncogtam_ köszönöm.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 17:28:28

@petőfi lajos:
Ebben nem tudok segíteni neked, mert engem speciel pont nem érdekel.

anyahajókabinajtóhajtogató 2009.11.26. 17:29:01

......amelyiknek nincs nyála........és tényleg csontszáraz!

teljesenertelmetlen (törölt) 2009.11.26. 17:35:40

Klasszikusokkal élve:
Nincs a szexben semmi gusztustalan.
Kivéve, ha igazán jól csinálják...

Styxx 2009.11.26. 17:39:28

Ki hitte volna, hogy a nyelvtannáci miatt többen szopattak, mint ezért:-)?

nudebaby 2009.11.26. 17:44:31

@phaszfej:
aki egy ilyen joepesci félét leszop, meg is érdemli :)

phaszfej 2009.11.26. 17:54:54

szerintem se kell nagybetűvel kezdeni a mondatot. minek? úgyis ott van a pont előtte a másik mondat végéről. holnap felmentem egy haveromhoz, benyúltam a tigrispitonjának a száján a seggéig, a hegyes kis farkát kívülről benyomtam, mint a paplanhuzat csücskét, mikor kifordítod, és kifordítottam a kígyaját. szóval ha már egy nő veszi a bátorságot, hogy odaadja magát meztelenül egy férfinek, akkor utána kuss van. onnantól kezdve a nő elveszíti emeberi mivoltát, odaadta magát, ne csodálkozzon, hogy dugják orrba-szájba, hajánál rácigálva szopatják stb.

Francekellregisztralni 2009.11.26. 17:56:03

Es mi van azzal aki okolodik ... annal azert nincs lehangolobb ... es az eleg reflex mozgas ahoz hogy ne tudja kontrolalni...(egy konnyen.)

Vágási Matyi 2009.11.26. 17:57:52

@dru.: Ha évesről beszélünk, akkor is kicsit erős volt a véleményed, mivel én is arról írtam. Abban viszont egyetértünk, hogy az időtartamok egyénenként változóak.

Zorita 2009.11.26. 18:00:36

@Styxx: nagy slágergyáros vagy te

Paul Newman Jr. 2009.11.26. 18:07:54

Nem olvastam minden posztot a blog történetében, de ez messze a leggyengébb, nem is való ide, ötlettelen, stílustalan, erőltetett > ezáltal gagyi.

Balance Of Power 2009.11.26. 18:19:33

Zseni ez a poszt. Eszembe is jutott a modoros vicc, még úgy látom nem volt, miszerint két ősmagyar beszélget:
-Nem megy már az szopás.
-Hát akkor próbálkozz az nyalással.
-Az segít?
-Nem, az pináját.

Hehh. Viszont sajnos kevés a címlapos erkölcscszősz :(

Balance Of Power 2009.11.26. 18:22:30

@petőfi lajos: Amint végzett, rögtön köpi ki vagy rohan kiküpni... elég kiábrándító, valahogy hiteltelenné teszi az előtte történteket. Mintha nyalás után kimosnánk mi is a szánkat...

Balance Of Power 2009.11.26. 18:24:08

De tényleg vannak még ilyenek, akik szerint "fúj, gusztustalan"?! A mélyen vallásosak között még meg is értem, de amúgy...? Bár egy haverom mesélt olyat, hogy a csaj "nem tudta megfogni a faszt" A társaság, fiúk-lányok vegyesen, csak néztünk, hogy WTF??

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.26. 18:26:30

@Balance Of Power:

Hmmmm, nincs is jobb annál mint amikor az ember rákapathat a fellációra egy jó kis mélyenvallásos apácanövendéket. Azok lesznek aztán a legromlottabbak. Whehehe!

Jedlik 2009.11.26. 18:29:23

És milyen a modortalan szopás?

Balance Of Power 2009.11.26. 18:30:58

Tényleg, "szememmel leszoplak"-tekintet megvan?

malackarosszarc 2009.11.26. 18:52:12

@Paul Newman Jr.: Hát pedig rajtad kívül mindenki jól szórakozik

malackarosszarc 2009.11.26. 18:54:22

@Balance Of Power: az milyen tekintet, mert ugye egy nehezebb nap után ezt egy tekintettel el lehetne intézni...

malackarosszarc 2009.11.26. 18:55:35

@Styxx: a szopás téma láthatóan nem az az árokásós műfaj...

gogo boly 2009.11.26. 19:04:54

Hat kedveskeim Liv Ulman lehet hogy Sved a Kalevala mes Finn??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Epokit Drive 2009.11.26. 19:24:38

Eric Berne szerint a szexre négy szó elég. A Szülő két szava az igen és a nem, ezek afféle erkölcsi ítéletet fejeznek ki. A Gyermek két szava a hű és a fúj, ezek pedig a "játék" milyenségét, hogy kielégít vagy sem. Azt hiszem, bár már láttam nőt élőben, a lényeg, hogy amit csináltok, az a bennetek lévő Szülő szerint "igen" legyen, és úgy csináljátok, hogy a Gyermek a végén azt mondja: "hű!".
Van egy nagyszerű partnerem, akivel eddig minden igen és hű volt, persze komoly érzelmi háttérrel. Úgyhogy vagy 20 percig röhögtem a poszton és a kommentelőkön. Modorosság, azt hiszem, akkor áll elő, ha a szopás "nem" és/vagy "fúj" az egyiknek vagy másiknak, talán többnyire a nőnek.

Bocs, túlokoskodtam, de nem érdekel, leszophattok...

mintima 2009.11.26. 19:38:20

Na
Szerintem mindegy, hogy a pasi mit mond, de ha a kezével lefelé irányítja a fejem, az nálam 'válóok'. Rendkívül megalázónak tartom.
Egyébként nem kell mondani semmit, szerintem természetesen jön, hogy mindkét fél kölcsönösen odatalál egyszer...
A nedvestörlőkendős nekem új. Nem hiszem, hogy lenne hozzá gusztusom!
A poszt női változatát én is kíváncsian várom, de nem hiszem, hogy egy pasi meg tudná írni...

gogo boly 2009.11.26. 19:41:15

@Epokit Drive: Hat ha nagyszerü partnerd mast jutalmaz meg a szopasaval ,amig te aszt hiszed hogy Csak teged szop!

rezfaszubagoly (törölt) 2009.11.26. 19:43:58

@El Topo (Sgt. Elias): @Balance Of Power: bizony volt szerencsém vallásos lányhoz, úgy szívta be a farkam, hogy behorpadt a hátam. Ha nem voltam felizgulva, a lógó faszt 2 másodperc alatt állította fel. Miután elmentem keresztet vetett és elmondta, hogy ezt meg kell majd gyónnia. Ó, pászmeg, remélem a pap élvezni fogja a sztorit, csak a nevemet hagyd ki belőle.
Kézzel nagyon tudott, amúgy meg egy pszichopata csaj volt.

Motor Tibi 2009.11.26. 19:45:25

Hihetetlen, hogy ezt még senki sem linkelte be eddig: www.youtube.com/watch?v=4G9Fs-0RlE8

MontanaLaOnda 2009.11.26. 20:08:01

Lehet, hogy szarul dugok, de istenien szopatok...

terran 2009.11.26. 20:09:36

Magától ez nem szopódik le, mama!

nemfogfajni 2009.11.26. 21:18:36

@MortálWombat: Mortááálkaaa!!!!!

Eszem a zuzádat, de rég láttalak!!!!!

MortálWombat 2009.11.26. 22:06:10

@nemfogfajni: Héjj, bébi!! :)) Okosodsz te is a poszból? : D

szilda 2009.11.26. 22:17:34

@dildozer: Létezik az a nő, aki erre a mondatra készségesen azt mondja, hogy persze drágám:D csak megkérdezi mit is kap cserébe... mert hát van ez fordítva is(és igen, ezen a területen a web világában én is a modorosan beszélő fajta vagyok...)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.11.26. 22:22:20

Minden szép és jó, de egyvalaki véleménye nagyon hiányzik innen.

Méghozzá kedves Arany Farmermellény-győztes ifj. Farkas Gyuláé. Vajon ő hogy gondolkodik a fújatás intézményéről, akár fizikus szemmel..?

szilda 2009.11.26. 22:30:48

@Hakkar: ott a pont:P da ha egyszer rájött utána kérni fogja:)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.11.26. 22:40:41

@Modor Tibi: ez valoban jo kerdes. Remeljuk, hamarosan megjelenik a remek egyetemi hallgato.
Bar olyan erzesem van, Skolasztikaval nem vezettek meg be egymast az oralis elvezetek vilagaba.

Ugy is mondhatnam, Gyula csak az olvasokat szopatja.

elvesztettemanevem 2009.11.27. 06:52:12

szerintem a téma megérett a folytatásra
most légy okos, nathanp

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.11.27. 08:46:04

Urban legend, Hegyeshalom befele, elöl szakadt magyar kadett, benne vendégmunkások hazafélé, mögött piros sportos kabrió, benne szőke picsa, rajta német rendszám. Mármint a kabrión.

A melósok összeröhögnek, "Na, szerinted hány faszt kell ezé' a kocsiér leszopni?"

Szőke picsa, angyali mosoly, amitől a határőr kezében megáll a bélyegző, kisüt a nap: "Egyet, de azt sokszor."

2009.11.27. 09:07:59

Hosszú évek nagy tapasztalata mondatja velem, hogy az orális szex a merevedési zavarral és kicsiny méretekkel rendelkező férfiak kedvenc sportja.

Sajnos belőlük van több, és mivel 35 felett gyakorlatilag a legtöbb férfi impotensnek tekinthető, igy az ember lánya kénytelen alkalmazkodni.

Ha már nincsenek férjhez menési szándékaink, a kis elemes az abszulút jó választás.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.27. 09:11:27

@Frengi:

Jaztakurva! Azt hiszem megyek és szanzsén felkötöm magam.

Zorita 2009.11.27. 09:27:24

@Rebegő ajkak: tényleg!!!!!! hogy nem is jutott eddig eszébe senkinek :D "la puta que eres"

butatót 2009.11.27. 09:30:25

@Frengi:
Ez most komoly? Mert viccnek durva...

K. Z. 2009.11.27. 09:46:44

@Frengi: ezzel azért tudnék vitatkozni
bár a szavaidból úgy tűnik, te sokkal nagyobb mintát vizsgáltál

Balance Of Power 2009.11.27. 10:08:02

@malackarosszarc: Rád még nem néztek kihívóan úgy, hogy azt érezted, leszop a nő a szemével?

@rezfaszubagoly: Én pont erre az identitászavarra gondoltam. Lehet, hogy élesben az agyvelődet is kiszívja, de társaságban nyilván műfelháborodik stb. Meg ez a gyónás bazze...

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ja, meg a másik történet, amikor a trabantos bácsi meg a sportkocsis csaj egymás mellett áll a piros lámpánál: "40 év a Csepel Művekben, na az a szopás" :))))

@Frengi: Ez most melyik oldal által végrehajtott orális szexre értendő? A kisméretű, impotens férfiak inkább nyalnak?

MortálWombat 2009.11.27. 10:21:53

@Balance Of Power:

A szemmel való leszívó nézést tutajos tekintetnek hívják, ha nem tévedek nagyot.

Szerintem az még nem identitászavar, ha a társaság előtt nem beszél a szopótechnikájáról, viszont annál inkább műveli azt négyszemközt. Persze ez a gyónás dolog kissé beteges, dehát, ha valakinek annyi szabadideje van..

Zorita 2009.11.27. 10:31:20

@Rebegő ajkak: meg ez is "A felesége egy kurva": www.youtube.com/watch?v=CrrJvWt7IZU&feature=related

"follar no, que me canso" baszni nem, mert elfáradok :))
aztán meg a férj:
"en 12 anyos nunca me la ha chupao" engem a 12 év alatt egyszer sem!
és kész. nagyon jóó :)

malackarosszarc 2009.11.27. 10:33:31

@Balance Of Power: hát nem... maximum én nézhetnék így ... :D

Balance Of Power 2009.11.27. 10:45:42

@MortálWombat: De identitászavar. A vallásos fiatalokra ez mind jellemző. Szívesen beszélne csúnyán, mesélné el a szop(at)ásélményeit, elemezné ki a nőket-pasikat barátaival, de elvileg nem teheti. Emiatt pedig szorong.
Ha pedig már házasságban él, ha problémák vannak, inkább marad a szar kapcsolatban, a dolgok megbeszélése nélkül. Tisztelet a kivételnek, ha van itt ilyen, jelentkezzen.

Zorita 2009.11.27. 10:50:47

@Motor Tibi: bocsi, ugyanazt linkeltem be, amit te
most látom csak

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.11.27. 11:51:32

@Balance Of Power: Meg kéne ezt a nőt ismerni közelebbről, jó arc lehet, és valszeg jól is szop... :)

2009.11.27. 12:59:52

@K. Z.: hát igen, a nagy számok törvénye alapján erre következtettem

@Balance Of Power:szerencsére van aki tisztában van a képességeivel.

cso zsi 2009.11.27. 13:35:44

@Frengi: Hosszú évek tapasztalata mondatja velem, hogy mint annyi mindent, ezt is tanulni kell(ene).
A témaindítóban igenjellemző típusok vannak leírva.
Van aki tanítható, van aki nem tanul, mert nem akar.

Hogy szerinted 35 fölött impotensek, és kisfarkúak lennének a férfiak, az valami rossz tapasztalat lehet nálad. Vagy még nem láttál egy ilyen embert sem közelről. A kommentelők között biztos találnál jelentkezőket.

cd-r 2009.11.27. 13:59:29

@MortálWombat: "Persze ez a gyónás dolog kissé beteges, dehát, ha valakinek annyi szabadideje van.. "

felénk konkrétan a szopást hívják gyónásnak, szopatást gyóntatásnak.
"-te bazz tegnap gyóntattam végre az ágikát..." stb

2009.11.27. 15:55:18

@cso zsi: nem mondom, hogy nincsenek kivételek, mert azért szerencsére akadt abból is, de messze kerülöm az olyan pasikat akiknél ez a főmenü. Persze ha már máshogy bizonyított akkor lehet róla szó,de csak választék bővítésként.

2009.11.27. 19:41:39

@Nyelvész Józsi:

Ez se maradjon ki az upgrade-elt pólófeliratok közül. Klasszik. :)

2009.11.27. 21:56:03

@dildozer:

"Meghívhatlak egy túrós fagyira?" Ez szerintem elég diszkrét és udvarias. :)

cso zsi 2009.11.30. 06:46:32

@Frengi: Még annyit, hogy egy kiadós orál a szeretkezés előtt igen jót tesz a nőnek is.
Fiatalabb fiúvak fektétenül, aki mg nem tud uralkodni a vágyain, de a korosabbja is meg tudja hálálni, ha az első patronnal nem kell a női élvezetet végigvárni.
Egy szopás-nyalás-szopogatás-dugás menetrend nem másfélperces akció lesz, hanem akár másfél órás.
Mindenki gyönyörűségére.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.11.30. 20:30:18

@tff: A Gyulabá-matricán van. Kérjél olyat a könyvhöz. :)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.12.02. 17:15:59

@El Topo (Sgt. Elias):

hülye... :D

(bár viccet félretéve, sajnos ilyen is van, főleg a kislányokat zaklató pedofilok között, akik betenni nem merik, mert akkor ugye van fizikai sérülés és van bizonyíték, de ezt simán megcsinálják.)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.02. 17:55:19

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Annyira, de annyira tudtam, hogy te ilyet is tudsz!
Azt mondd már meg milyen fajta erőszak NEM létezik?

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.02. 18:22:06

Azt hittem rosszabb lesz, de nem, elég kulturált volt a témához képest!

Jaguar 2009.12.02. 19:16:20

@dildozer: Bocizol? (szlengblog-ról)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.02. 19:31:09

@Jaguar:

Hát ezt így nem nagyon tudom elképzelni.
Bocizni nem szoktak, csak bociztatni.

hayamushka (törölt) 2010.04.03. 20:23:43

@Frengi: 35 alatt ágyba sem érdemes bújni velük. Nekem nem jön be a fiatal, de varrógép módjára működő férfinép.

hayamushka (törölt) 2010.04.03. 20:29:52

@Frengi: Főmenü után desszert is dukál.
süti beállítások módosítása