Goldenblog 2009 / Modoroskodók kicsiny közössége

2009/07/02. - írta: Modor Tibi

Lányok, fiúk!

Nyelvész Józsi szellemi szülőatyám nagyon megérdemelt sikerén és egyesek győzködésén felbuzdulva ("a barátnőim neveztek a szépségversenyre") úgy gondoltam, a Goldenblog Szórakozás rovatában jól mutatna a Modoros a legjobb 10 között - még ha a mezőny roppant erős is lesz idén, módfelett megnehezítve ezzel A Zsűri dolgát.

Aki úgy érzi, itt nevezheti jövő hétfőig a modorvadászok Mekkáját, ideális esetben közönségzsűrizésre jelentkezve, hogy ott kedvenceinket:

(nem kívánt rész törlendő) jutalmazhassa.


 Más.

Aki úgy érzi, szeretne valahova tartozni, az csatlakozzon az indás közösségünkhöz.

Hátha nathanp bevesz minket alkalomadtán valami közös társasozásba! :-))

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.03. 01:50:36

Drágák vagytok. Most tényleg elérzékenyültünk a sok gyűlölködés mellett is... Én anyukámnak köszönöm ezt a megtisztelő jelölést!

◄ViZion 2009.07.03. 08:45:06

Off:
Tisztelt Modoros Urak!
A lovagrendekről, és hogy ma már mindenki őrnagy, lord, meg iesmi... pfff... na erről a modorosságról bejegyzés születik-e, ha meg nem sértem?

Utóirat:
A Magyar Lófedeztetők Hagyományörző Nemzeti Kissebségi Lovagrend tagokat toboroz, jelentkezni Lord tábornok nagymester ViZion-nál...
:)
süti beállítások módosítása