Olvasói rovat - Ki kivel Kurt?

2011/05/14. - írta: Modor Tibi

 

Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.


 

KI KIVEL KÚR?

Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie, ha az orrtörlésnél komolyabb feladatot kell megoldania. Mi még ürüljünk, hogy csak innen, az agromerációból kell LEJÖNNÜNK. Igen, mert a Dunakanyarból mi jövünk le, földrajz, kedves felfuvalkodott pestiek!

- Lassítsd csak, figyeld azt a gigaplakátot! „Kondás Bori, a KGA üzletlánc háziasszonya” Na mit gondolsz hogy került oda a bige a plakátra? Jól sejted, de még csak nem is a Gázár fivérek, hanem az öreg Gázár ketyerészi!

- Nem mondod, Jancsi bácsi!

- Biztos forrásból Bandikám, ne sérts baszod, nem szoktam én handabandázni! – Persze a Gázár fiúk is megérik a pénzüket. Állítólag ezt az egész bohóckodást, ezt az ökrösfogat- versenyezést is azért erőltetik, mert közben végigkettyintik az összes matyóhímzéses hostess-lánykát a díjátadók után Mosonmagyaróvártól Csíksomlyóig. Áttolom a rádiót, ha nem gond, rühellem ezt a szélsőjobber Árpád híd rádiót. Persze ezen is megéri a pénzét ez a hírolvasó csaj, ez a Puliszkásné Vivien. A tisztaszemű, kelet-magyarországi származású, fiatal anya. Rovásírásmenyecske. Na, ki tolta be egész az Árpád híd Rádióig ezt a beszédhibás brojlercsirkét? Nem hiszed el, maga a Voga Ákos!

- Ne má’! Jancsi bácsi, nem hiszem el, hogy ilyen felelőtlen lenne, végtére is hívő, családos ember…

- Bandikám, nem lehetsz ennyire naiv! A Lőrés püspök feleségénél is kiborult a bili és beadta a válást. „Titkárnők” minden mennyiségben. Szegény asszony évtizedeken át nyelt a „szentéletű” mártír ura mellett. Erre most kiderült, hogy a Lőrés László püspök a saját legszűkebb családtagjaival, értsd nejével, fiával, vejével évek óta csak írásban hajlandó kommunikálni! Hogy szakadna rá a mennybolt!

- Na, pont ezt a buzoidot fogtuk ki itt a Krupp Rádión! A rojtosseggű, korrupt kommancsot. Állítólag a Fletójék ámokfutása alatt csak a lopásával múlta felül a nyalását. Megvette a fél Kanári-szigeteket time share-ben. Ilyen teljes üdülőfalukat, wellnes-központokat, főszezonos üdülési joggal. Na, kik a partnerei? Sztájlisztok mind egy szálig, erről ennyit. Annyira hányok a perverzétől, hogy még a birodalmi Kossuthot is előbb hallgatom, hogy miről hazudik. Át is tekerek. Jajj, csak ezt ne, a Gálffy „Képviselő Úr” parlamenti expozéja. Az ájhatatos kereszténydemokrata, a puffadt-piásfejű pinabubus. Állítólag azért vették be ezt a paprikajancsit az urbanisták a buliba, mert ő szervezi a legpervezebb orgiákat az egész Kárpát-medencében. Az Urbán a Silviót is meghívta egyre, de az még a vén-pedó digónál is kiverte a biztosítékot. Másnapra kibérelte a Bazilikát és egész estig imádkozott a Presidente.

- Jancsi bácsi, túl meredek dolgok ezek….

- Bandikám, tudom mit beszélek! Van az unokaöcsémnek ilyen web három per hármasa, ilyen Titoknet, ő szedi le az ilyesmiket. Ezek a dolgok a nyilvános interneten nincsenek persze fönt. Ki is törne a forradalom, a sok jóérzésű, jómunkás ember ha megtudná, hogy ezek a perverz fejesek miket csinálnak! Na, megjöttünk. Gáz ebben a presszóban a pletykafészek csaposbigének a fülledt karattyolása. Hogy ki kivel kever. Ahh, az asszonyállatok már csak ilyen pletykagépek! Na, mindegy, akkor az első kör az enyém, mert te álltad a fuvart. Lesz egy Á-víz. Persze, hogy buborékos, az a Palfi még akciós ? Szelj bele egy citromkarikát, kész limonádé. Nem, a Bandinak, ő még vezet. Nekem egy nagyfröccsöt.  

109 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zorgo 2011.05.14. 20:10:14

eröltetett humorú szar, de örülök,hogy erre is van érdeklődő :) Kétszer kellett elolvasnom mire megértettem,hogy ez nem tréfa,basszus.:)

2011.05.14. 20:57:59

Bocsi az offért, de a "Nem szeretem a Modorosblogot!" csoport a fácsén 3 taggal, az megvan?

Tökibá 2011.05.14. 21:10:49

@Turk Hava Yollari:

No, meg azt, hogy itt "fent" nálunk még fürödhető a Duna, de ahol 1.5 millióan szarnak bele, azt meghagyom a fővárosiaknak :)

kela-bá 2011.05.14. 21:16:58

Nyugi Emberek ! Ne haggyátok magtokat manipulálni ! Az egészségetekre ügyeljetek , az a legfontosabb !!!

További sép estét !

Hajrá Wolf Kati !

Mc_Fly 2011.05.14. 21:18:49

@tff: ebből kettő külföldi nevű:D:D kemény.

A posztban megénekelt típus lehetne "A bennfentes" is. Ő nemcsak hangoztatja, hogy "mindenki lop", hanem ilyen atombiztos információkkal alá is támasztja, ezáltal az egyszerű (nem annyira öblös) típus elismerését keresve.

Mostanában nagyon megszaladt ezeknek az online típusa, mióta a fősodratú médiában is divat lett a hőbörgés, meg bevezették a putriba is az internettet. Fészbukon kiváló csoportokat lehet találni, ahol egymást hergelik, bíztatják, licitálják túl. A téma általában politika. Közös tulajdonságuk az írás képességének csak részleges ismerete, illetve a kritikai gondolkodás és a logika vívmányainak elvetése.

Sákif za morro? 2011.05.14. 22:38:40

@tff: Lehet mégiscsak regisztrálok oda. :-D

Pesti Pisti 2011.05.14. 23:24:29

@Levéltáros: Lehet leszállni róla. Én kúrom.

Styxx 2011.05.14. 23:27:33

@Levéltáros: @Pesti Pisti:
Nem mondod, akkor alulról is megmosakszok.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2011.05.14. 23:36:56

Nem olvastam még a posztot. Segítséget kérek, érdemes elolvasni?

proton1701 2011.05.15. 00:13:31

Én szeretem a városomat. Akinek nem tetszik kapja be.........

Bandibacsi34 2011.05.15. 01:17:24

NA megint az a sok zsiros kulakparaszt meg videkre koltozott "ertelmisegi" szidja Pestet, aki belole el (itt a forumon). Amugy Pest adja a GDP 50-60% at, szoval kussssss. Be kellene vezetni, mint a jo 50 es evekben,hogy engedely kelljen a felkoltozeshez, inkabb menjenek pl. Gyorbe, Szegedre stb. es fejlodjenek azok a varosok. En nem vagyok videkiellenes, de sok kiskocsog egyetemistaval talalkoztam, aki elvezte Pestet es szidta is kozben. Mondtam is nekik, hogy nem kell idejonni, Szegeden is van egyetem stb.

Amugy meg azt a vizet megtisztitjak, de minden vizet kihugyozott mar valaki, max feljebb, Becsben vagy Pozsonyban. Szoval ennyi.
(Most ki se tertem arra, hogy a belvaros es a kulvarosok egesz mas vilag, meg hogy alig van jo pozicioban torzsgyokeres pesti, csak felkapaszkodott gazdag videki tuskok-en nem utalom a videkieket, csak ide tobbnyire a patkanya jon fel es obegat).

nesze nektek két harmad... 2011.05.15. 06:01:30

GARTULÁLOK!!!!!!! Szuper írás!!!!!

Maravillosa 2011.05.15. 08:16:57

Érdekes, én pestiként mért nem fikázom Szegedet, Nyíregyházát vagy Zalaegerszeget? Szánalmas ez az állandó pest vs. vidék "ellentét", amit persze a nem Pesten élők generálnak.

uszito 2011.05.15. 08:27:56

A Duna-kanyarból drága cimborám, te nem "LEJÖSSZ", hanem délnek jössz :)

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.15. 09:56:42

Na persze,nagy a pofád,mert nem kell ennyi koszlott szarzsákkal együtt élned.De várj csak,majd odaköltöztetem én a szomszédodba a gyöngyöspatai cigányokat,vállaljatok ti is sorsközösséget,a felzárkóztatás és integráció közös ügye a nemzetnek!Könnyű más faszával verni a csalánt...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.05.15. 10:05:16

Pest-vidék ellentét? Lófasz! Na amikor a nagypofájú tokióiak meg a proli köcsög saitamaiak kezdik osztani egymást, az VALAMI! Az az alap, hogy 10-es erősségű földrengéseket meg cunamikat kívánnak egymásnak, de ha elfajul a vita, bizony a szamurájkardok is kiröppennek a hüvelyekből!

?aztaaa? 2011.05.15. 10:16:05

nehany eve budapesten kellett dolgoznom 6honapig. itt gyorsan megjegyzem gyori vagyok.
na szoval termeszetesen megtalalt a sok pesti IQ huszar... hogy van-e nalunk szines tv meg ilyenek.. ::)
erre egy ido utna mar csak annyzit mondtam: belepisalok a dunaba , ti meg azt isszatok, hetvegen meg abba furodtok... innentol kezdve eleg gyorsan kuss lett :)

de a lenyeg: utolag kiderult hogy azok, akik kostolgattak , 80% -ban valahonnan az alfoldrol koltoztek pestre, cak hat 2-3ev utan eszallt az agyuk.

Bandibacsi34 2011.05.15. 10:52:52

"de a lenyeg: utolag kiderult hogy azok, akik kostolgattak , 80% -ban valahonnan az alfoldrol koltoztek pestre, cak hat 2-3ev utan eszallt az agyuk. "

NA ez az!!!!

Ha mar ezeknek a zs knak akkora hatalma van(IMF elnok, izraeli koztarsasagi elnok), akkor minek kezdenek ki latin-amerikai repedsarku szobalanyokkal, meg titkarnokkel, es miert hagyjak magukat birosag ele citalni?

Stronci 2011.05.15. 11:07:56

@Pesti Kolok: amíg nagy cégek székhelye Bp-en van úgy kijön a GDP 50-60% aránya...

2011.05.15. 11:17:02

@?aztaaa?: Én éppen azt szeretem Pesten, hogy mindeki jön valahonnan, ha nem ő akkor a szüleik, mindenkinek van vidéki mama, vidéki rokon, van akinek az ország 2 különböző részén.

Én elsőre közlöm mindig, hogy nem vagyok pesti, tehát bizonyos helyek nekem nem természetesek, de hát én megszoktam, mert Miskolcon dettó ez volt. Bár ott engem kitanítottak, hogy mit jelent találkozni a villanyrendőrnél, vagy a fő utcán mit jelent a forint - fillér.

Peten azért jobban elboldogul az ember. Legalább is én, mert kis város, és minden magyarul van kiírva.

QTI 2011.05.15. 11:24:12

Hehe Pesten már csak a bunkók laknak meg a maradék panel proletárok. Szívjátok gázt! Kipufogottat:-)

Bandibacsi34 2011.05.15. 11:53:44

@Stronci: JA azok a cegek, emelyek tele vannak adomentesseggel?
Az osszes nagy ceg videkre telepult-Suzuki, Samsung, Nokia stb.

QTI Teged meg ki kerdezett? De a kutya ugat, a karavan halad ugyebar

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.05.15. 12:04:16

Igazi vasárnapi flash! Jancsibá az a típus, aki "dirrekte nincs az iwiwen", mert azt az Orbánék, meg a fészbúkon, mert azt az Obama figyeli. A szerencsétlen Láden gyereket is azonnal lekapták, amikor valami pornó oldalt lájkolt. Egyébként is fenn az égben van egy kurvanagy műhold, a CIA forgatja, és még a légyfingást Csömörön is fullhádé minőségben tálalja a pentagonba.

Bandibacsi34 2011.05.15. 12:07:49

Termeszetesen sok ember=sok lehetoseg. Meg sokminden ide koncentralodik. De videken is lehetne gazdasagot csinalni. Mellesleg szaporodni kellene, mert akkor kevesebb solizott lenne ott is.
Amugy megint mas a falu vs varos, kisvaros/megyeszekhely vs Pest ellentet. A legtobb hoborgo kisvarosban el. Mondom, nekem nincsen bajom a videkiekkel, csak azokkal, aki jartatjak a pofajukat, hogy PEst igy-ugy amugy.

www.youtube.com/watch?v=cktx5NnBVwU

Szocio Pata (kikvogymukblog) Jaja. A CIA figyeltette a kecskeporno oldalakat.

2011.05.15. 12:17:04

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Jancsibá kicsit paranoiás, de attól még lehet, hogy tényleg lehallgatják és megfigyelik:

www.titoktan.hu/_raktar/_e_vilagi_gondolatok/1.GondolECHELON.htm

Büszke_troll 2011.05.15. 12:31:08

Nem értem ezt a BUDAPEST-vidék ellentétet. Hát bántom én az ostoba parasztok fatornyos faluját? Talán tanulni kellene a vidékieknek is, (nem az iskolára gondolok), akkor majd nem csodálkoznának rá a villamosra vagy állnának meglepve a mozgólépcső tetejénél.
Lehet hogy fájdalom, de a FŐVÁROS az ország szellemi, kulturális központja, vidéken csak sodri bunkók teremnek. Nem az ő szégyenük, hogy műveletlenek maradnak. Igenis a budapesti emberfők műveltebbek, mert több lehetőségük van a műveltségre. Mert egy vidéki vidéken van két kocsma és jó napot, az ország közepén koncertek, színházi előadások, egyetemek.
És hiába fáj, Bp. termeli az ország GDP-jét, nem a lusta falusiak, akiknek csak arra van eszük, hogy feltraktorozzanak Pestre, a nagyobb segélyért és támogatásért.

joha 2011.05.15. 12:38:20

"Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie, ha az orrtörlésnél komolyabb feladatot kell megoldania. Mi még ürüljünk, hogy csak innen, az agromerációból kell LEJÖNNÜNK. Igen, mert a Dunakanyarból mi jövünk le, földrajz, kedves felfuvalkodott pestiek!"
Édesistenemdejólesett! Én vidéki vagyok és mindig is utáltam a fővárost, de MUSZÁJ volt idejönnöm, mert amikor végeztem, csak itt találtam munkát magamnak a végzettségemnek megfelelőt. Úgy gondoltam, pár év elég lesz, míg valamelyest megerősödöm anyagilag, aztán vissza az embri körülményekbe! De nem így lett, mert ebben a kibaszott országban nincs munka, lakást eladni lehetetlenség, marad ez a tetves város, ami már treljesen megbetegít, de tehetetlen vagyok!!! Undorító, síkhülye proletárok, hajléktalanok, cigók, sötétagyú, magukat úriasszony/embernek gondoló nyugdíjas hordák, akiknek annyi közük van az élethez, hogy a felhízlalt kutyájukat kiviszik a parkba, amiről persze azt gondolják, hogy a természet! A gyerekek sötét, dohos börtönudvarokon rohangálnak a szünetekben, szívják a gázt, ahogy persze én is, már arra a gondolatra is okádnom kell, hogy lemenjek az utcára, és elintézzek néháyn dolgot. A munkahelyek csakis a kizsákmányolűsról szólnak, ha pedig nem keresel eleget, rázkódhatsz a bűzös tömeggel napi 2-3 órát a munkahelyedre és vissza, igaz, autóval se jobb, mert araszolsz és gyilkolod a többi embert a géázaiddal, bár annak előnye kétségtelen, hoyg ezalatt nem kell érintkeznek az undorító tömeggel. Mentesen meg valaki, kérem szépen, induljon be az ingatlanpiac, hogy el tudjam adni a lakásom és soha többé ne kelljen visszajönnöm... Föjjj, de szánalmasak ezek a pestiek, "megyünk a telekre", "A Gabi, A Peti", "jaj, ha elköltözöl, milyen iskolába jár majd a gyereked", "Jaj, ott milyen orvosok vannak", hogy a jóanyádat hallod, korlátolt barmok, mintha a fővároson kívül nem lenne élt, pedig tényleg 8! millió ember él ezen a mocsadékon kívül, hát akkor miről beszélünk?? Na tessék, ezen a témán mindig így felhúzom magam.

never again 2011.05.15. 12:43:19

@Büszke_troll: Remélem, hogy ezt iróniának szántad...

kvadrillio 2011.05.15. 12:45:11

hmm...én csakaszt tudom, hogy a Kahn, na az nem kúrt senkivel ! :)

mereza hülye, nem escort szolgálatot vett igénybe, hanem egy szobalányt akart ledönteni iziben meztelenül, de a csaj megláthatott valamit rajata, amitől egyből nem volt kedve hetyegni a IMF legmagasabb rangúúújával ! :O)

err, ez a NAGYTUDÁSÚ szégyenében hanyatt-homlok elbújdokolt még a mobilját is hátrahagyva az utókornak .....:))))

wovbagger 2011.05.15. 13:41:04

érdekes, hogy mindig az első generációs fővárosiak a legnagyobb "pestiek" - ők azok, akik a "legjobb" vidéki vicceket gyártják, és öntudatosan szidják a nem budapesten élők/alkotók gondolkodását, és felemelt fejjel hirdetik, hogy ők "otthon a piacon" mennyivel szebb retket meg kecskesajtot tudnak venni, és mennyivel olcsóbbért.

igen, a fővárosba költözést - ugyanúgy, mint a netbekötési lehetőséget és a gyermekvállalást - erős és alapos pszichológiai vizsgálat alapján kellene a humanoid hordáknak kiérdemelniük.

2011.05.15. 13:47:58

Mielőtt átmennétek megint abba a falu-város, Pest-vidék vitába, közlöm veletek, hogy aki azt hiszi, hogy az életminősége attól függ, hogy hol lakik, az nagyon téved. A fontos, hogy a helyén legyen valaki.

A Tyne folyó déli partja 2011.05.15. 13:55:44

@altoid: csatlakozom. nekem sincs fingom se, hogy miről is van szó....

A Tyne folyó déli partja 2011.05.15. 14:05:41

@Pesti Kolok: képzeld, rengeteg embernek esze ágában se lenne felköltözni Pestre, ha nem lenne nekik muszáj...nagyon is szeretnék, ha a cégek Szegedre, Győrbe, stb. települnének, és nem mindenki Pestre menne. de sajnos nem ez van. muszájból költözik fel egy csomó ember, nem azért, mert olyan hú, de jó.

A Tyne folyó déli partja 2011.05.15. 14:17:14

amúgy tegnap este jó nagyot vitáztunk erről (hogy a "vidék" az csak a pestiek )esetleg környékiek, a tegnapiak szerint) jelenti azt, hogy "nem Pest.".
a vitázók: két miskolci, egy veszprémi, két százhalombattai, egyik eredetileg szabolcsi (ők ketten ragaszkodtak ahhoz, hogy de ami nem Pest,az vidék), meg egy pesti, aki egy szót se szólt bele a vitába:)

Krujs 2011.05.15. 14:32:24

oltják pöstöt, de nem láttam még olyan vidékit aki az első egyetemista évét ne baszta volna el a nagy csillogásvillogás okozta sokk miatt... azt se tudják hova kapjanak, nagy az élet, folyamatos pezsgés, nem csak péntek este a bisztróban...

az ám...

2011.05.15. 15:20:30

@joha:

Hűha, te nem a Modor Tibi vagy a Józsi vagy inkognitóban? :)

2011.05.15. 15:30:08

Csak emlékeztetőül, csodálom, hogy senki nem linkelte még be:
www.youtube.com/watch?v=cktx5NnBVwU

Don Quixote de la Ferko 2011.05.15. 15:40:05

@never again:
Miért lenne irónia?

Ez a színtiszta valóság. Ember felköltözik vidékről, majd a koszos, büdös, nyuggerekkel teli városból visszaköltözik inkább vidékre. Hiszen ott sokkal jobb.
Tisztaság, életvidám, 80-100 évig betegség nélkül élő nyugdíjasok, betöltetlen álomállások tömkelege, kutyaszar nélküli, frissen nyírt, álomjátszóteres parkok minden faluban.

Csak tudnám, akkor minek jött fel?

Valami nem smakkol.Vajh miért jönnek tömegével a vidékiek, ha az ő világukhoz képest itt kosz, bűz, és nyuggerek (nagyszüleik korosztálya)tömege fogadja.

2011.05.15. 15:50:19

Most miért azon a pár első mondaton rugózik mindenki?:) A lényegi téma elsikkad...:)

A Tyne folyó déli partja 2011.05.15. 15:51:33

@luciferko: "Csak tudnám, akkor minek jött fel?"
lassan írom, hogy felfogd. MERT NEM VOLT MÁS VÁLASZTÁSA!!

Onoff 2011.05.15. 16:09:17

A csúcson kell abbahagyni, Tibi.
Tedd múltidőbe.

Don Quixote de la Ferko 2011.05.15. 16:39:31

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Lassú írás helyett inkább lassan olvasd el, amit írtam. Akkor talán megérted.

Egy kis ismétlés. Ha itt van a kosz, a szemét, a bűz, ergo ott nincs, akkor miért jött fel?

Érted már az ellentmondást, vagy rajzoljak belőle képregényt, hogy felfogd?

never again 2011.05.15. 16:49:23

@luciferko: Azért, mert Budapest sem a 2 millió atomfizikus városa. Elég csak a "nyóckert" megnézni. Bunkó és sötét emberből földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül mindenhol akad.

Az ellentét-szítást én sem értem. Mindenki lakjon ott, ahol szeretne, ha ez nem megy, lakjon ott ahol tud, csak ne sírjon, hogy az rossz, igyekezzen jobbá tenni környezetét... vagy valami ilyesmi:)

@Hadrian77: Mert engem nem érdekel, hogy más ki hol merre meddig és kivel, így abban a részben nem érzem kompetensnek magam.
Nemrég olvastam egy blogon: A nagy emberek az ölteteikről beszélnek, az átlagemberek a dolgaikról beszélnek, a kis emberek más emberekről beszélnek. És hogy ez milyen igaz.

Don Quixote de la Ferko 2011.05.15. 16:53:21

@never again:
Jó válasz.
Vajon sokan miért nem értik meg?

Stronci 2011.05.15. 17:02:32

@Pesti Kolok: vidékre települtek lehet, de amig a NAV kiemelet adózók osztályához tartoznak nem biztos, hogy helyi eredményekbe számolják be teljesítményüket. Lehet nyereségadót nem fizetnek, de szerintem járulékot elég sokat. A GDP amúgy nem az adóbevétellel egyenlő.
ave

Lewzor 2011.05.15. 17:24:17

már a rómaiak is tudták: oszd meg, és uralkodj :)
csak így tovább, legyen még több feszültség. mindegy kivel, mindegy miért, csak legyen...

a fővárosban születtem, éltem ott, meg agglomerációban, meg vidéki kisvárosban, meg nagyvárosban, megyeszékhelyen... és ezek után sem értem miért van ez az ellentét? én mindenhol jól érzem magam :) Miért kell szétszakadnunk mindenáron, ha más nincs akkor azért, hogy ki hol lakik...?

jah. index címlap rulz :)

Büszke_troll 2011.05.15. 17:49:33

Én már értem. A fasz vidékiek akik FELköltöznek a FŐvárosba fikázzák a vidéken maradt vidékieket.

Tehát az echte FŐvárosiakkal nincs baj, ők nem nézik le a vidékieket, csak a frissen FELköltözöttek.

kvadrillio 2011.05.15. 17:53:59

@never again: hjahhh....és van aki azt hiszi, hogy mindez igaz ! :O))))))))))))

kzolika 2011.05.15. 18:01:27

@joha: Add ki a lakasod es koltozz videkre. Olcsobban lehet ugyanazt a minoseget megkapni. Meg penzed is marad.

kvadrillio 2011.05.15. 18:08:41

...amúgy jó ez a poszt, elmésen mutatja be a rencerváltoszás hasznosulását bizonyos körökben......:)

Bandibacsi34 2011.05.15. 18:21:34

Szeretem ezt az "idefelkellettjonnommertnincsmasalternativa" hivatkozast.
1 kimenni a mezore kapalni, mint mas tisztesseges ember
2 olajat szokiteni, kendert termelni
3 Belepni a PART ba, es kockarol kockara epitkezni, mint Lazar Janos
4 Kulfoldre menni

......

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.05.15. 18:22:45

Figyelem! Aki ennyire a "Pest"-Vidék problémán akar pörögni, az olvassa el ezt újra:

modoros.blog.hu/2010/08/26/a_sertodott_videki

meg ezt:

modoros.blog.hu/2010/05/20/hajra_videk

kzolika 2011.05.15. 18:23:10

A posztban van nemi ferdites. Szerintem az oreg Gazar mar evek ota nem kettyint senkit annal az egyszeru oknal fogva, hogy mar nem el. A Gazar fiverekre meg nem azert tapadnak a nok, mert okrosfogatot hajtanak, hanem a penzuk miatt.

vukki 2011.05.15. 19:05:45

Sziasztok!

Én csak azért regisztráltam ide, hogy gratuláljak a "szájbatoszott országban" szép magyar nyelven beszélő, mindenttudó PRIMITÍV bolgolónkak.
1. Ha írok az országomról, akkor illik megütni minimum egy szintet.
2. Ha a közvéleményt formálom szintén illik (illene :(....) megütni egy szintet...

Egyetértek Frengivel és Lewzorral.
Ui.: A fővárosunk sajnos tényleg élhetetlen....ettöl a blogtól meg nem lesz jobb, csak az utálat lesz nagyobb.... Igazán tényleg gratuálok a kedves grafomán bloggernek.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 19:24:23

@vukki:
Szia
Te egy fasz vagy, szóval a poszt részben rólad szól.

vukki 2011.05.15. 19:31:26

Kurtz ezredes!
Te is végtelenűl primitív vagy!
Gratula Neked is :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 19:39:07

@vukki:
Kezdem úgy látni, hogy te inkább picsa leszel. Legalább jól nézel ki, ha már ilyen végletesen hülye vagy?

vukki 2011.05.15. 19:42:36

:D Ez legalább vicces volt...mégha bunkó is

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 19:50:52

@vukki:
Köszi a bókot, imádom ha egy csaj lebunkóz, de a kérdésre válaszolj! Jól nézel ki vagy nem?

vukki 2011.05.15. 19:54:51

Nem vagyok hülye, csak nem szeretem ha valaki szájbabaszott országozik, meg alapvetően nem szeretem a tudálékos pöffeszkedő bloggereket akik azt hiszik, hogy mindent milyen jól tudnak és majd jól megaszondják, miközben a rajongói tábor tapsikol. És sokszor többet rombolnak mint építenek....és amúgy nekem az áltahóskodó stílus sem vicces, ha erre épül az egész, ezt a dolgot már százan elcsépelték többezerszer...akkor is már sok volt .... Nem is tudom mit keresek itt :)...csak felhúzott a dolog, nem akartam megzavarni a blogger és egy harmadrangú műve dicsőítését :)...

Sanya1965 2011.05.15. 20:00:34

Én mondjuk "harmadik generációs pesti" vagyok (vagy második), a nagyszüleim költöztek ide anno a harmincas években. Mindig itt laktam (kivéve másfél év Tatát á la MN4989, de azt a várost is szeretem ezzel együtt.) És naggyon nem értem ezt a pest-vidék szembenállást (igaz most Budán lakom). Viszont kulturált úri környezetbe születtem és nőttem fel és szereztem életem első húszegynehány évében tapasztalatot (Nyócker-Népszínház-Lujzautca-Danó utca és környéke, Zugló, Kőbánya, Angyalföld, Nagybani Piac) és mindig is ilyen jó helyeken laktam. Szeretek itt élni de nem zavarna mondjuk ha egy közeli/távolabbi faluban, vagy vidéki városban kellene laknom. Az élet elsodor valahova és ott meg kell élni, környezetem jobbá szebbé tenni.
Lehet valami baj van a fejemben???

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 20:06:07

@vukki:
Teljesen hülye vagy, ez már az első kommentedből világos volt. Lófaszt nem értesz belőle, de véleményed az van, ráadásul a csúnya beszéd meg a bunkózás fogott meg, tehát még nő is vagy. Most már csak az érdekelné a modorosblog szerzőgárdáját, hogy ronda, diszfunkcionális nő vagy, vagy legalább a külsőd hasznosítható-e az emberiség számára.

K úr 2011.05.15. 20:07:40

úgy sejtem, itt is kialakulófélben van egy akkora kollektív őrjöngés a kommentelők részéről, mint amekkorát anno a GASZTROBLOGGER téma váltott ki.

:DDDDD

vukki 2011.05.15. 20:24:27

A kíváncsiság öregít..., de amúgy hasznosíthatónak tartom magam, ha már ennyire érdekel.
....én meg arra voltam kíváncsi, hogy valakit megérint-e , hogy ha az ember közvéleményt formál akkor azt bizonyos szint fölött érdemes tenni. De itt úgy látom a fejétöl bízlik a hal, ráadásul ti itt egymás hátát veregetitek, hogy ki a primitívebb :D....

Ha jól hallom már volt itt ilyen fajta "kollektív őrjöngés", ergo lehet nem bennem van a hiba, mint átlagos egyéni véleménnyel rendelkező (bloggerkörökben="picsa")egyénnek. További jó mulatást kedves intelligens szerzőbrigád. Kurta ezredes, én úgy gondolom, hogy te nem értesz lóófaszt abból amit én itt leírtam mert egy pöffeszkedő tuskó vagy. Már az első benyaller bejegyzésedből kristálytisztán kiderült.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 20:29:23

@vukki:
Egyszer csinálunk majd poénmagyarázatokat a posztok mellé, hogy a bizonyos szint alatt ragadt, csökkent olvasóknak is adjunk esélyt a tartalom megértésére.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.05.15. 20:31:39

@vukki: "ha az ember közvéleményt formál" - Tibi nevében is kösz a bókot! :)

Firefoxer 2011.05.15. 21:17:09

Szerintem a pestieknek 1 db agysejtjük van! de az összes vidéki hülye! ráadásul ez is a barom fidesz miatt!!! nem is beszélve a gyökér zsindesz mszp-ről, a náci jobbikkal együtt.

és most ::FIGHT::
(picit még várjatok, míg kész lesz a popcorn)

Hintz ezredes 2011.05.15. 21:19:32

@Kurtz ezredes: Minek? Nem egyszerűbb tarkón lőni őket? :D

bőrmók 2011.05.15. 21:24:50

-Hogy honnan szalajtották ezt a sok tehetségtelen irodistát, akik most nemzeti erkörcsről papolnak? Megmondom. Az Orbánnaggyűléseken sikoltozó kúratlan fideszes csitrikből! Aztán végigment rajtuk a Rányali "Büdöskurva" Filip, de ez már egy másik tészta. Na, ezek csinálják a műsorokat. Köözpénzböl. Hoppá.

-Ja. Ebben a bandában szerintem már mindenki mindenkivel dózerolt.

-Nézd, ebben az országban már csak a szerzetesek szentéletűek, illetve azok se, elvégre átjárnak az apácákhoz hancúrozni, amikor kedvük tartja. De nem csodálom, ha olyan példaképeik vannak mint ezek a pedofil papok, sőt, még örülhetünk is.
-Tökmindegy Lacikám, nemsokára olyan diktatúra lesz itt, hogy Orbán személyesen fog végigmenni minden nőn, mint a török Dzsingiszkán.

kzolika 2011.05.15. 21:52:31

@vukki: "meg alapvetően nem szeretem a tudálékos pöffeszkedő bloggereket akik azt hiszik, hogy mindent milyen jól tudnak és majd jól megaszondják"

Hogy egy mondat mennyire igaz lehet úgy is, ha benne egy szót egy másikra cserélünk... (blogger, kommentelő, a többit mindenki oldja meg). Alapvetően idegesítenek a hülyék, de néha tudnak szórakoztatóak is lenni.

2011.05.15. 22:06:24

@Kurtz ezredes: Vukki szerintem a sunázható kategória.
És hasznosítható, mindenkinek a tetszése és szokása szerint.
Ezt azért gondolom, mert az okos csajok mind bűnrondák. És csak mint politikusok, közgazdászok vagy egyéb, b*szatlan munkakörben találhatók.
És nem írnak olyan kommenteket, mint ő.
Remélem, segítettem.

Firefoxer 2011.05.15. 22:09:44

Jessz! Ne hagyjátok abba :)

Szerintetek Rejtő Jenő is sivatagban szolgáló idegenlégiós volt?

2011.05.15. 22:27:18

@Firefoxer: nem, viszont ő volt az első, aki több, mint kétharmadot ért el.
Akik olvasták az ő bármelyik könyvét, azoknak több, mint a kétharmada ma is halálra röhögi magát a be-, ki-, le-, fel-, szét-, össze-, vissza- és egyéb szólásokon.

Táskás Tóni 2011.05.15. 22:44:26

@Modor Tibi: Mindenkire " rája ismertem ". Na de ki vette meg a fél Kanári- szigetet? Help! Nem bírom kitalálni.

2011.05.15. 23:00:15

Nekem Lőrés püspök úrra való utalás is tetszett. Kár, hogy senki sem meri folytatni (én sem).
off
Tényleg, Lőrés püspök úr vallása a Zújalaptörvény szerint legális, vagy illegális? (én is csak hasznosítható vagyok)
on

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.05.15. 23:19:11

@vanvelemenyem:
Ismerem én őt jobban mint saját maga, csak jobb ha nem adsz mindent a nők szájába, mondják csak ki ők maguk az igazságot, ritka pillanat az ilyesmi.

Bandibacsi34 2011.05.16. 01:21:16

Kedves kis tortenetek egy irodabol(ugyvedi egy nagyobb cegen belul) (videkiek kozott (is) meloztam).

1. JElolt "Ajj itt Pesten annyira meg van mar mindenkinek a helye az ugyvedi irodakban. lehetetlen jo helyre bekerulni." Mire az ugyved kollega. "Na de azert nalatok videken, Szolnokon, ahol laksz, ott meg jobban meg van ez. A Swarzit (T-800) kellene odakuldeni, hogy legyen munkatok.

2. "NA azert nem gondoljak, hogy egy szegedi ugyvednek majd annyit fizetunk ugyvedi koltsegre, mint egy pestinek. Kapja csak kb a 70% at. Azert fontosak a penzugyek is." (gazdasagis).

VAn nekem is ismerosom, aki Gyomron lakik es utalja Postot. Persze Pesten dolgozik (hol hol nem), de ha nem melozik, neki a nagy utazas a helyi teszko.

Bandibacsi34 2011.05.16. 01:36:45

Ja eszembe jutott

3. Diakmeloztam. KErdem a kollegat: Na es van nalatok diszko? "Ja 3 faluval odebb 3 hetente egyszer. Meg roma dizsi, de oda inkabb nem megyunk." NA az nem jo. Na es csajok? Ja, de 10 fiu van es 3 lany, akikre jobb nem ranezni.
Elkezdtem sajnalni szegenyt....

4. Kitelepult. Hat igen, nekem Vac-ra kellett volna mennem, mert oda tartozom, de tudom,mert itt laktam hogy Peterffy korhaz jobb, es inkabb ide jovok kezelesre.

lárvalányhaj 2011.05.16. 10:31:09

Áááuuuhhh...
ennél hálásabb téma kevés volt még ezen a blogon, ki lehetett volna tárgyalni a legfrissebb pletykákat, különös tekintettel arra, hogy KI KIVEL KÚR. De nem, ti az egymilliószor lerágott-megcsócsált Budapest-vidék gumicsontot rágcsálgatjátok tovább. Ó, he...

Maisie MacKenzie 2011.05.16. 11:09:25

"Igen, mert a Dunakanyarból mi jövünk le, földrajz, kedves felfuvalkodott pestiek!"

A főváros (fej!város) van legfelül, ide még a Kékes-tetőről (van ott egyáltalán valami falu?) is csak felfelé lehet menni!
Ez nem földrajz, b+, ez etimólogia.

Nadiposzi (törölt) 2011.05.16. 12:21:10

@lárvalányhaj:
Lehetne persze, lehetne. De ahhoz minőségibb trollok is kellenének.
Egy időben a tévés közszereplők buzulásai terjedtek szájhagyományként itt a végeken.
"Á, haverom mentős Pesten, aszt ő mesélte, hogy a váltótársa mondta, hogy éjjel be kellett vinni XY híres embert az ügyeletre, mert ilyen túlméretes bránerű román cigót csípett fel, azt szétszakította mint a szart. Úgy varták össze, tutira. Z? Az meg nem csak buzi, perverz is. Egy pezsgős üveget operáltak ki belőle, hallod, a pimaszabbik végével. Ugyanez a haver mondta, együtt szokott sörözni néha az ügyeletes arcokkal, na vannak sztorik. Persze nem írja meg a Blikk, érted."

Styxx 2011.05.16. 13:54:37

@lárvalányhaj: @Nadiposzi:
Számomra (most függetlenül attól, hogy az enyém a szösszenet) még csak azt se mondanám, hogy nem elég "minőségiek a trollok" (habár 10 pontos beköpés:-)) is meglepő, hogy a Budapest-Vidék tematika lett a fősodor a kommentekben. Persze a kommentek egy csomószor kiszámíthatatlanul átcsapnak Off-ba, meg 1/15-öd Off-ba (mint kb. most) de fordítva tartanám inkább logikusnak. Mondjuk egy Budapest Vs Vidék posztban egy sikalmós "ki-kivel kúr?" félmondat simán elvinné a kommenteket a fülledt celeb-hálószobatitkok felé. Legközelebb ha lottózom, azt kívámon, hogy legyen kettesem, hátha úgy jön össze az ötös.:-)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.05.16. 17:15:01

Pest szánalmas, még operába is Bécsbe járok, az úgyis közelebb van és nem drágább. Csak jobb.

Bandibacsi34 2011.05.16. 18:18:57

Es minek mesz zOperaba?Wc-s neninek? Ott biztos jobban fizetnek...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.05.16. 19:01:09

@Pesti Kolok: Gratulálok. Megnyerted a "hogyan csináljunk magunkból komplett hülyét egyetlen kommenttel" díjat!

Bandibacsi34 2011.05.16. 19:13:37

Jujj tobb neven is regelt valaki

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.05.16. 19:16:07

@Pesti Kolok: És megint megvolt!!! :))) Csak így tovább, három a magyar igazság!

eccerüvagyok 2011.05.16. 20:12:56

@tff:
Echelon, UKUSA, NSA? Sok olyan dolog lehet, amiről legtöbbünknek fogalma sincs. De talán jobb is ez így...!
...
Legyen optimista mindenki!

QTI 2011.05.24. 06:31:34

@Bandibacsi21: Ugye hogy igazam van:-)De!
süti beállítások módosítása