Olvasói rovat - Interjú felnőttfilmesekkel +16

2010/11/21. - írta: Modor Tibi

 

Styxx ismét a szerző - köszönjük szépen.

 

Interjú felnőttfilmesekkel

 

BPP Magazin: Fred Dumm, a Horibest Video férfi ztárja egyik interjúalanyunk. Gondolom, olvasóinknak a Horibest Videót - a magyar -, és nem csak a magyar felnőttfilm-piac egyik zászlóshajóját - nem kell bemutatnom. Fred Dumm pedig a felnőttfilm-produkciós cég kőkemény dárdájú élharcosa - hihi, ha értik, ahogy mondom. Persze olvasóink bizonyára több figyelmet szentelnek a Hori-istálló hölgysztárjaira: Tracy Fetishre, Goldy Dual Core-ra vagy Dípí Latinára. De ha nem teljesít Fred, a masszív bika - akkor bizony nem teljes a produkció. Frednek pedig mindig áll a zászló, jól mondom?

Fred Dumm: Jól mondod. Profi vagyok, ráadásul élvezem a munkám. Engem azért fizetnek, amiért a többi férfitársam egy valag pénzt fizet. Melyik férfi nem cserélne velem?

BPP Magazin: Haha, akár ki is sorsolhatnánk a következő nyereményjátékunkon fődíjként, hogy a szerencsés nyertes egy hétig helyettesíthet. :- ) [szmájli]

Fred Dumm: Alkatilag azért nagyon kevesen alkalmasak erre a melóra. És nem csak a hosszról beszélek, ami ugye egyértelmű. Az én szakmámban kőkeményen kell teljesíteni.

BPP Magazin: Pont meg akartam kérdezni, néha hogy bírod gyomorral? Például amikor a Dögös üknagyi 6-ban a partnered az a Ledér Berta volt, akinek még 1938-ban bevonták a bárcáját?

Fred Dumm: Minden nőben van valami szép. Egy vádli, egy nyakhajlat, vagy legalább valami beindító dolgot oda tudunk képzelni. A Berta néninél például azokra a guszta illatokra gondoltam, amikor a nagymamám a csipkebogyólekvárt kavargatta.

BPP Magazin: Hopp, megérkezett Horváth Hori Sándor is, vagyis ahogy a szakmában és a széles rajongói táborában mindenki ismeri: Hori.

Hori: Szia Ferikém, üdv. Elnézést a késésért. Épp egy új forgatási helyszínről tárgyaltam. Ha minden igaz, a budakalászi bányatavaknál fogjuk a vörösiszap-katasztrófa pornóváltozatát felvenni.

BPP Magazin: Hú, izgalmasan hangzik. Hori, te arról vagy híres, hogy mindenkivel közvetlen, barátságos vagy. Ha vadidegenek odamennek hozzád, udvariasan elbeszélgetsz velük. Mégis, amivel foglalkozol, az, hmm, hogy is mondjam, nem éppen kegytárgy-kereskedelem. Nem fordul elő néha, hogy letámadnak az úgymond „erkölcsi fertő” miatt, amit a társadalomra zúdítasz?

Hori: Jól tudod, szinte mindenki kedvesen szól hozzám, viszont hébe-hóba előfordul, hogy egy egy-két önjelölt erkölcscsősz válogatott átkokat szór rám. De néha még ennek is előjön a vicces oldala. Például egyszer épp egy vendéglőben ebédeltem, amikor odajött az asztalomhoz egy középkorú „úr” és részletesen előadta, hogy az erkölcsi fertő miatt a pokol legmélyebb bugyrában fogok elkárhozni. Amit csinálok, az förtelmes és gusztustalan. Ebben ugyan semmi nevetséges nincs, de amikor a részletekbe ment az átokszórás során, akkor olyan apróságokra is kitért, mint egyik sztárunk, a Zita Balconalo anyajegyeinek pontos leírása. Zitával legalább ötszáz filmet leforgattam, de esküszöm, én nem tudnám fellistázni ennyire pontosan az anyajegyeit.

BPP Magazin: Haha, a vén álszent. Ha egy balhés sztorid ennyire mókás, akkor mesélj el pár igazán vicceset is!

Hori: Egyszer az állatkertben jártam a párommal, egyszerű látogatóként, amikor az egyik apuka így szólt a tíz év körüli kisfiához:

 

* Fiam, állj egy kicsit arrébb, hogy Hori bácsiék is megnézhessék a kengurukat.
* Apa, te ismered a bácsit?
* Személyesen nem, de a munkásságát igen. Majd ha nagyobb leszel, te is megismered!

 

Vagy egy másik röhejes sztori, amikor egy animal-forgatáshoz kerestem helyszínt. Az egyik Lajosmizse melletti látványtanya internetes honlapján a felrakott képeken egy olyan bakkecske is fönn volt, amelyik szereplőnek is simán megfelelt volna. Meg is egyeztem a tulajjal a tanya kibérlésről. Erre, amikor leértünk a stábbal, mivel kedveskedett nekünk? Bográcsban rottyantott a tiszteletünkre grátisz egy príma kecskepaprikást. Mondanom se kell, hogy a nyersanyag nem más volt, mint akit a neten kinéztem főszereplőnek. 

Fred Dumm: Haha, azon oltári nagyot röhögött az egész stáb! De a kecskepöri nagyon finom volt. A Hori meg nem hiába tart ott, ahol, rögtön feltalálta magát és a bíborvörös pörköltszaft felhasználásával kaviáros filmeket forgattunk. 

BPP Magazin: Hori, te már közel két évtizede a topon vagy. Anyagilag is sziklaszilárd lábakon állsz, mégis józan életet élsz, nem szállt el veled a ló. Mit tanácsolsz a sztárjaidnak, hogy ne kallódjanak el? Hisz annyi kihívás éri őket.

Hori: A pénzüket a bankszámláikon, esetleg a házukban (értsd: ingatlanban) tárolják. És semmiféleképp sem a garázsukban (értsd: luxusautó), a gardróbszekrényükben (értsd: méregdrága ruhaköltemények), és főképp ne az orrukba (értsd: kokain) dugják! 

BPP Magazin: Bölcs, hasznos tanácsok. A lányomnak se mondanék különbet, persze ha lenne. Sokan a szereplőidet egyszerűen leprostizzák, erről mi a véleményed?

Hori: Mélységesen elítélem az ilyen közönséges beszólásokat. Ezek a lányok kőkeményen dolgoznak, hogy másoknak örömet szerezzenek, természetesen nem prostik.

BPP Magazin: De hát érzelem nélkül, pénzért közösülnek…

Hori: Az „emberszínészek” [a pornósok így hívják a nem pornószínészeket – BPP szerk.] is más bőrébe bújnak. Minél hitelesebben alakítanak, annál többet készülnek rá. Gyakran hallani, hogy egy-egy igazán nagy sztár, ha mondjuk könyvelőt alakít, akkor hónapokig számvitelt tanul, vagy ha szaxofonost, akkor meg szaxofonon játszani. Mégse mondja senki rájuk, hogy akkor most ők könyvelők, vagy zenészek.

BPP Magazin: Érdekes párhuzam. De mégis. Csak attól, hogy ott a kamera? Hát nem is tudom, még ugyanakkora ku….

Hori: [idegesen] Nézd, ha sokáig rugózol ezen a témán, akkor én meg átvihetem a Horibest Video Production összes hirdetését a ti BPP Magazinotoktól valamelyik konkurenshez, ne tudd meg, hogy napi szinten hányan keresnek…. 

BPP Magazin: Jaj, szó sincs erről, biztos félreérthető voltam. Én kérek elnézést! A BPP Magazin, vagyis mint olvasóink tudják, ott az impresszumban a teljes név: Budai, Pest Megyei és Pesti sikeres férfiak hetilapja, természetesen a továbbiakban is számít a Horibetre, mint az egyik legfontosabb stratégiai partnerére. [Ezt a részt a végleges változatból ne felejtsétek el törölni! – BPP szerk.]

Kedves olvasóink! Riportunk a következő számunkban folytatódik. Az időközben, egy forgatás után megérkező Dípí Latina is válaszol néhány kérdésre. Igaz, le sem ült. Mondta, hogy neki most az nem esne jól, hihi. Egy csomó további, izgalmas kérdésre kapunk választ. Például milyen volt, amikor Fred Dumm egy pozsonyi vendégszereplésen a szlovák sztárral, Candidia Trypperovával rendezői engedéllyel, óvszerrel forgathatott. Hogyan tehetünk csodát egy tubus sűrített tejjel. Miért furcsállták a boltosok, amikor Hori kezdő vállalkozóként mondjuk lexikont vett, de vibrátorokról kért számlát, mert azt tudta leköltségelni. Állások ezreinek megőrzése érdekében hogyan tudják felvenni a harcot az internetet elárasztó amatőr felvételek dömpingjével, vagy hogy miért gondolkodik Hori a teljes vállalkozás kitelepítésén Ukránba? Meg hogy szerinte miért az egyik legfőbb probléma az új állami szabályozással, hogy a pornóipart megregulázni akaró, újonnan kinevezett kulturális államtitkárnak nincs semmilyen hivatalnoki múltja, és lövése sincs a netes pornóról. Hori tapasztalatai szerint ugyanis a közszférában éveket eltöltő hivatalnokok szinte kivétel nélkül, napi szinten tájékozottak a legújabb internetes pornótrendekben.

72 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TorreCDO 2010.11.21. 20:28:35

Ez pont jókor jött a vacsorám mellé, tetszett.

nadivereb 2010.11.21. 20:32:41

Soha többé nem tudok ugyanúgy gondolni a csipkelekvárra, mint eddig.

Hal Stanton 2010.11.21. 20:58:10

Vörösiszap katasztrófa pornóváltozata. Szakadtam :)

Csigorin 2010.11.21. 21:50:15

Candidya Trypperova bazmeg ez qrvanagy :DDDDD

A Tyne folyó déli partja 2010.11.21. 22:30:43

"Ezek a lányok kőkeményen dolgoznak, hogy másoknak örömet szerezzenek, természetesen nem prostik."

miért, aki a sarkon áll, vagy a szobán fogad, az nem dolgozik kőkeményen ugyanezért?:)
imádom, mikor, ha kamera veszi őket, akkor már rögtön "színészek" lesznek, ha meg nem, akkor prostik.

2010.11.21. 22:48:31

:DDDDD

"A Berta néninél például azokra a guszta illatokra gondoltam, amikor a nagymamám a csipkebogyólekvárt kavargatta."

Nem az ilyen esetekre vannak a felszopólányok? :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.11.22. 07:19:48

amúgy tisztességes magyar ember a csipkebogyólekvár szót nem írja le és nem ejti, mert az magyarul bezony hecsedli:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.11.22. 07:27:09

@vészmadár (pica pica): ami "li"-re vegzodik, az magyar szo nem lehet! Amugy meg Berta nenire modjak azt, hogy "a szakma nagy oregje"

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.11.22. 07:33:24

Jo lett volna a konkurens "Emese Alma" produkcios irodarol es sztarjarol, Kuro Dorarol is hallani valamit. Kulonosen, hogy "Kocsogfa a jurta elott" cimu produkciojukkal elhappoltak az idei porno-oscart Horiek elol!

2010.11.22. 08:30:24

@vészmadár (pica pica): ajjaj, öcsémék főztek az idén...:)

azért igaz ami igaz, jó fizikum kell lennie egy ilyen munkához:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.11.22. 08:33:56

Einfach genial, genial einfach, ahogyan a művelt üzbég rabbi fogalmazna.

Van még az a jelenség, amikor a különféle pózokat elnevezik ezek a pornó-technokraták, lehetőleg angolul. Például: spoonal (spoon-anal, fekve-hátulról-seggbe, vagy ATM: ass-to-mouth stb.) Persze ezzel nemcsak a mi pörköltszaftos Kelet-Európánk van így, divat ez a _tengerentúlon_ is, lásd még Dirty Sanchez, Cleveland Steamer, Tuna Sandwich és társai. Nem is beszélve persze az Anal-Bergsteiger-ről.
Vidám még az, amire a szerző is utal, hogy ezek művésznek képzelik magukat. Holott az ember nem a film dramaturgiai fordulatait csodálja, hanem azt. hogy ez a pasas már egy fél órája, féllábon állva, de egészen merev fasszal bírja egy tehénistálló mögött. A partnere, akinek legfeljebb a szeme nedvesedik a csípős friss trágyaszagtól, képes majdnem olyan fejet vágni, mint akinek nem fáj.
Mindazonáltal meg kell védenem a pornófilmek dramaturgiai egysíkúságát. Egy normál filmben is mindenki tudja, mikor fog a gonosz meghalni, és mikor csattan majd el a csók a pozitív (és az esetek 99%-ban különnemű) hősök között. Ehhez képest igazán semmi okunk sincs azt kritizálni, hogy a jelenet második percében a hölgy szopik mint a kisboci, izé mit beszélek én itt, az nem mutat a kamerán, ezért egy őrült szamuráj tekintetével (szegényke csak szenvedélyes arcot próbált vágni) a huszonkét centis farok felső harmadán szánkázik fel alá, közben a fogai egyfajta fonográf-hengerré változtatják a botot. Ha ez egy emancipált film, akkor rövid nyalás következik, a gimnáziumi "és most nyaljátok ki a pingponglabdát a csokipudingból" versenyek modorában.
Ezután kötelező a snitt, ekkor (gondolom) a romantikus szex nélkülözhetetlen előkészületei zajlanak, úgy mint a farpofák és a herék púderezése, genitáliák síkosítása. All lubed up, Hans-Günther beigazítja a bránert, majd minden átmenet nélkül 424 fővonali gőzmozdony üzemmódba kapcsol. Ha ez egy emancipált film, akkor időnként megdörzsöli a hölgy csiklóját, kb azzal a mozdulattal, ahogy hűséges muraközink füle tövét dörzsölnénk meg egy végigszántott nap után.
Ettől Heidinek olyan jó lesz, hogy vagy hatszor visítva elélvez, és szinte kívánja, hogy a fiú mostmár seggbe is tegye magáévá. Rövid snitt után (a csajt a szerződésre hivatkozva rábeszélik, hogy mégis lesz anál) be is teszi a srác a kétségbeesetten nyöszörgő Heidinek. 424, lásd mint fent. Amennyiben nincs a színen másik pasas, aki a double penetration fő kelléke, akkor nincs más hátra, mint a money shot, amikor is - hova máshova - a lány arcára élvez a fiú.

Namost, akárcsak Tuskó Hopkins, ezt tudják lóháton és trapézon is. A Star Wars pornó a fenti jelent Darth Vader sisakban, a Harry Potter pornó ugyanez varázspálcával a kézben (rendezői utasításra időnként a női szereplő ánuszát böködi a pálcával). A fétis pornó ugyanez fényes linóleumba burkolózva (milyen szag lehet ott).

2010.11.22. 08:38:16

@Professor Pizka: na most, hogy modoros legyél, azt kellett volna írni, hogy einfach genital...:)

Istenem, hol van ezen filmek hangulata a régi német heimaterotische bőrnadrágos alkotásoktól...:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.11.22. 08:45:11

@altoid: igen, sajnos az irónia nem li-re végződik, de azért keress majd rá arra is:)

Celtic 2010.11.22. 08:56:28

@nadivereb: Naigen :) Bar en meg a holyget olvasom felre, permanensen Latrinat olvasok. Ki lehet talalni, milyen filmek a kedvenceim...
:)

-er- 2010.11.22. 09:34:42

Mint Berta "néni" unokája igazolom a hecsedli lekvár finomságáról szóló, hetedhét országon ismert minőséget. boldog gyerekkoromban mindig kaptam belőle, miután beleülhettem szakállas bácsik ölébe, akik nagyon kedvesek voltak. sejj, azok a boldog szép idők. egyébként arra gondoltam a cikk elolvasása után, hogy árverésre bocsátom nagymamám régi képeit, fotóművészet és várostörténeti szempontból is igazi ereklyék, ritkaságok. előre is köszönöm a jelentkező mecénások adományait

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.11.22. 09:39:39

amúgy ha nyelvészkedünk: a -li végződésű szavaink bezony tisztességes magyar szavak. Legfeljebb idegen eredetűek. Azaz a hecsedli csak annyira nem magyar szó, ahogy nem magyar szó (ezen logika szerint) a kék, a búza vagy a pásztor.

pláne, hogy eredeti alakjában (gondolom német), nem is -dli volt a vége. Persze a hecsedlit nem tudom biztosan, de ha jól sejtem, analóg a nokedlivel, nudlival, hokedlivel.

-er- 2010.11.22. 09:43:35

Néhány kép a gyűjteményből látható itt, a kedvcsinálás végett: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9118518
ez ne tévesszen meg, az igazi ínyecségeket még nem közöltem

-er- 2010.11.22. 09:47:10

@vészmadár (pica pica): bizony, a fandli, ebedli, kungli, halsli, tréfli stb.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.11.22. 09:53:17

@Professor Pizka: Ez is genial volt! Bár láttam szofisztikáltabb dramaturgiát is:
A film egy hangárban kezdődik, ahol csajok táncolnak rosszfiúknak. Az egyik csajt orvul nyakonlövik mérgezetnyíllal, egy rosszfiú karjaiban haldoklik, egy levelet ad át neki. Az ember elkezdi olvasni a lány líra memoárját, puha áttűnés, flash back, a csaj egy varázslatos görög szigeten kergetőzik egy sráccal, szerelem, minden. Majd éles vágás, és a srác már hátulról seggbe. Mindezt kb 4 perc alatt.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.11.22. 09:54:20

@-er-: EZek olyan jiddises hangzásúak, nem?

doszy 2010.11.22. 09:55:40

Styxx, valld be, hogy copy-paste a post, csak a neveket cserélted ki. :)

-er- 2010.11.22. 09:56:31

na és a Kudli(k) Juli?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.11.22. 09:58:40

@-er-: az olyan kis gödrös-güberlis trógli volt, nem?:)

-er- 2010.11.22. 10:17:12

a spachtli- val csináltam egy vinkli- t és a fógli-t a tipli-vel megcsináltam a zoklit :)

SzocsO 2010.11.22. 10:18:46

Erről a kecskés sztoriról eszembe jut, hogy mi van, ha a Kannibál Holocaust pornóverzióját forgatják le, szegény csajok... : D

bekbórd! 2010.11.22. 10:41:05

"...a széles rajongói táborában mindenki ismeri: Hori" ...aki nem tévesztendő össze a nagy Hohóval, többszörös bajnok birkózónkkal.

cd-r 2010.11.22. 10:53:12

nem értitek az igazi művészetet, de majd az utókor talán már felfogja pl csoky ice zenialitását.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.11.22. 11:35:13

Most úgy elképzeltem a Darth Vaderes verziót... :D

2010.11.22. 11:42:50

_Mindenki_ néz pornót - bizonygatja (és még hisz is benne) az összes pornószínész. Mindenkin értve - gondolom - minimum a teljes férfipopulációt, csecsemőtől aggastyánig, továbbá "a fikázók csak álmodnak arról, hogy oylan nőt valaha megkaphassanak, akikkel mi minden nap dolgozunk" (amely álom kb. 12-15.000 Ft-ból realizálható bármelyik kurvaoldalon), továbbá a "sok álszent itt fujjol, közben meg otthon ugyanezt csinálja".
Helyes, hogy utalt rá a poszt: "Ez ugyanolyan munka, mint bármely más."

2010.11.22. 12:14:00

Egyébként valaki közölje az igazságot: tényleg vannak felszopólányok (esetleg felnyaló fiúk)?
Nem látom be a szükségességüket, szerintem a művész uraknak az erekció elérése egy olyan rutinmozdulat, ahogyan én egy tértivevényért nyúlok a megfelelő rekeszbe...
Boldogult egyetemista koromban csekély belépődíj ellenében részt vehettünk egy forgatáson, de ott nem volt felszopó, a fiúk ráhúztak kettőt és már mentek is...
(Valójában sohasem voltam pornóforgatáson, de milyen lett volna már, ha úgy kezdem: Egy ismerősöm egyszer volt egy forgatáson és azt mesélte...)

-er- 2010.11.22. 12:19:46

@Brother Love: még nagyon fiatal voltál. 40 felett már szükség van felszopó lányokra, vagy a viagra/cialis párosra, mert egyedül nem megy. sajnos, személyes tapaszt(ny)alat

cd-r 2010.11.22. 12:20:47

azért valljuk be, a pornózáshoz nem kis homoszexuális hajlam is kell, vagy csak nekem lenne fura a szendvicsjeleneteknél egy markáns szőrzetű férficomb csiklandozása?

-er- 2010.11.22. 12:33:08

@cd-r: ez egy egészséges hozzáállás. régebben, amikor még a katolikus 1ház még nem volt tényező, sőt még régebben a szex alapvetően biszexuális volt, lásd Szodoma és Gomora esete. a régi görögök sem tettek különbséget, kizárólag a fajfenntartás miatt volt szükség a kutyapóz alkalmazásával a nő-férfi párosodáshoz ( link). az igazi örömforrást az érzelmek

Dr. No 2010.11.22. 12:36:00

Még amikor a Hajógyári szigeten dolgoztam, előfordult, hogy az ember vitte az irodabérleti díjat T. úrnak, és a hozzá vezető folyosón könnyen forgatási környezetbe lehetett belefutni: a lányok magassarkúban és rojtos, csillogó latexbikiniben tereferélnek, a fiúk suhogós melegítőben cigiznek, miközben jelenésüket várják, és a nyitott ajtón át a műteremben felfújt, vízzel félig töltött gumimedence látszik (állítólag a Hídember XXX-változatát forgatták).

-er- 2010.11.22. 12:39:56

„Eros, azaz a szerelem, mint téma nagyon elterjedt volt az ókori művészetben, a szenvedély egy olyan univerzális dolog volt, amely összefogta a társadalmat. Nem volt egyszerű úgy összeállítani az anyagokat, hogy mindezt hűen tükrözze". eros.cycladic.gr/
és ez nem egy perverz, modern dolog, hanem ahogy régen(is) a dolgok természetesen működtek csak nekünk tűnik furcsának több ezer év távlatából. hiszen az agymosás, ugye hatott...

Mitya Ivanov 2010.11.22. 13:08:42

@Brother Love:

egyszer, még a netes fórumok hajnalán a vitapartner totális megsemmisítésére az alábbi beszólást olvastam:
"Legfeljebb egy bangladesi animalpornóban lehetnél tartalék felszopó"

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.11.22. 13:28:27

Ábazmeg, most törlgetem a spameket a céges emailből: Tokajicum borház. Na, hol választottam el gondolatban, na hol?

Toeck Filkow 2010.11.22. 13:33:00

@Professor Pizka: A magyar helyesírás szabályai szerint is ott kell...

Celtic 2010.11.22. 14:40:42

@SzocsO: Van. Minden van :) Bar sztem a nonplusultra vmi ilyesmi: Sex with living deads. Zombiporno. Hiaba, a regi olaszok tudtak "erdekes" filmeket kesziteni.

totyizselé 2010.11.22. 14:48:24

@Professor Pizka: Bazmeg, ezzel együtt kerek a poszt :D Mindkettő zseniális.
Kedvenceim a mélytorok erőltetésétől öklendező, fuldokló lányok, nagyon izgató.

Dr. No 2010.11.22. 15:47:26

@Celtic: Régi (nyári) hír
www.reuters.com/article/idUSTRE66K3SG20100721
"film featuring alien zombies scouring Los Angeles for dead bodies and gay sex"

nadivereb 2010.11.22. 17:23:38

@Professor Pizka: Meghalok a kíváncsiságtól, hogy mi az az Anal-Bergsteiner, Cleveland Steamer és társaik. Világosíts fel engemet!

nadivereb 2010.11.22. 17:30:23

@Mitya Ivanov: Épp Erasmuson vagyok, és az egyik cseh lány (az angol nyelvvel kapcsolatban, hát, vannak hiányosságai) a házibuli- és egyéb meghívókat mindig úgy zárja le, hogy "Tell me when your cumming or not". Az ír csókával rendszeresen szakadunk is ezen, de ennyi idő után már nem akarunk szólni neki:)

GERI87 2010.11.22. 17:31:05

Szerintem sincs különbség a kamera előtt pénzért dugó és az utcasarkon pénzért dugó között..
Sőt.
A pornóst milliók látják, míg a sarkonállót senki...:)
Most akkor melyik az erkölcstelenebb?:D

Ugyanolyan csak az egyik legális és valamenyire elfogadott (TV-be szerepelnek, műsorokban, partikon stb) a másik meg nem...

Szerintem álszent hogy a prostitúció illegális de a kamera előtti meg nem....azt mindegyik pénzért baszik.

A Tyne folyó déli partja 2010.11.22. 20:18:31

@Brother Love: erről eszembe jut, hogy a múltkor olvastam egy ilyen iparban dolgozó hölgyeménnyel készült interjúban, hogy aszongya: "olyan életem volt, amilyenről sok lány csak álmodik."
már, hogy kamerák előtt, 20 férfival. igen, természetesen minden lány erről álmodik:)

A Tyne folyó déli partja 2010.11.22. 20:19:27

@-er-: esetleg fel lehet azt venni pár nap alatt is, aztán összevágni:)

A Tyne folyó déli partja 2010.11.22. 20:23:17

Harminc dolog, amit a pornófilmekből megtanulhattunk

1. A nők az ágyban mindig magassarkú cipőt hordanak.

2. A férfiak mindig kőkemények, és mindig készen állnak egy kis akcióra.

3. Amikor egy nőt kényeztetünk, elég rá tíz másodperc is.

4. Ha egy nőt maszturbálás közben megzavarja egy idegen férfi, akkor a nő nem fog ijedten sikoltozni, sőt, ragaszkodik majd hozzá, hogy a férfi szexeljen vele.

5. A nők boldogan mosolyogva fogadják az arcukba csapódó spermát.

6. A nők szeretnek ronda, középkorú férfiakkal szexelni.

7. A nők szopás közben összevissza nyögnek.

8. A nők mindig akkor élveznek el, amikor a férfiak.

9. Egy nő mindig megúszhatja a gyorshajtást egy szopással.

10. Minden nő hangosan kefél.

11. A hetvenes években az emberek nem tudtak kefélni, ha nem szólt a háttérben vad gitárszóló.
1
2. Férfiak általános és közkedvelt élvezeti forrása, hogy félkemény farkukat egy nő fenekéhez csapdossák.

13. A férfiak elélvezéskor mindig azt nyögik, hogy OH YEAH!

14. Ha két férfi is van, akkor pacsival gratulálnak egymásnak (és a csaj ezen nem csodálkozik!)

15. A szendvicsdugástól a nők elégedetten elmosolyodnak.

16. Ázsiai férfiak nincsenek.

17. Ha véletlenül egy szerelmeskedő párocskába botlunk a bokorban, a fiúnak a leghalványabb ellenvetése sem lesz az ellen, hogy a barátnője szájába gyömöszöljük farkunkat.

18. A nővérkék mindig leszopják a betegeket.

19. A férfiak elélvezés előtt mindig kihúzzák a farkukat.

20. Ha a barátnőnk rajtakap bennünket, hogy a legjobb barátnőjét szopatjuk, csak pár pillanatig lesz mérges. Utána beszáll ő is.

21. A nőknek sosem fáj a fejük. És nem is menstruálnak.

22. Amikor egy nő egy férfi farkát szopja, nagyon fontos, hogy a férfi folyton emlékeztesse őt erre a tényre.

23. A segglyukak mindig tiszták.

24. A nők mindig kellemesen meglepődnek, amikor kibontják a férfi nadrágját, és egy farkat találnak benne.

25. A férfiaknak nem kell könyörögniük.

26. Ha egy férfi állva élvezi a szopást, egyik kezét mindig büszkén a derekára teszi, másikat a nő fejére.

27. Minden férfinak akkora pénisze van, mint Rocconak.

28. A nők mind gyantáztatnak.

29. Ha egy nőnek copfban van a haja, akkor ő már tinilánynak számít.

30. Minden más nő pedig MILF.

GERI87 2010.11.22. 20:23:53

Nem azt mondom hogy mivel gyak. prostitució a pornó ezért tíltsuk be...ellenkezőleg.

Az "ősi mesterség" mindíg is létezett és létezni is fog, kár tenni ellene mert egyszerűen nem lehet...
hiába a tiltó törvények kiskapuk mindíg lesznek.

A fűvel is szaroznak még, de ha legális lenne lejjebb menne az ára csökkenne a köré kiépült szervezett bűnözés és kevesebb gettonéger halna meg golyó által:)

GERI87 2010.11.22. 20:24:58

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): lehet ő a pénzre (is) gondolt:)
Bár ilyen áron így se kellene sokaknak..

Rowar Atkinson 2010.11.22. 21:17:49

Megérne egy "misét" a férfi szinészek névválasztása is.

Pl. a már fent említett Csoky Ice, osztán Frank Gun, Pierre Woodman, Lexington Steele.

Kizárólag kemény, vagy lövésre kész tárgyakról nevezhetik el magukat, más szóba sem jöhet.

Celtic 2010.11.22. 21:27:02

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ezt mar olvastam, de nekem egyedul a 11. tetszik. Az viszont nagyon :) A 26. meg logikus...
:)

Celtic 2010.11.22. 21:30:18

@Celtic: Egyebkent igy a 26. kapcsan jut eszembe egy haverom, aki talan eppen Hrabal egyik konyvet olvasta, es az volt az alma, hoyg mikozben a baratnojevel hatulrol kefel, egy korso sort rak a csaj hatara es neha kortyol belole. Azt nem tudom, megcsinalta-e, dehat miert ne?

nadivereb 2010.11.22. 22:57:15

@Rowar Atkinson: Ki ne maradjon Bob Terminator se.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.11.22. 23:13:13

kovi tipikus művészlélek.

Szalonnassy Albin urfi 2010.11.23. 01:38:31

@Brother Love:
Tudom, megrazo lesz, de ideje szembenezned a sotet multaddal. Itt baratok kozt vagy, titkodat mindorokke megorizzuk.
Most elmondhatod mi is tortent VALOJABAN azon a forgatason!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.11.23. 10:55:45

@Modor Timi: igen, ezért mondtam, hogy biztos vagyok benne, a nudli, a nokedli meg a hokedli mintájára keletkezett.

Maisie MacKenzie 2010.11.23. 14:52:40

@vészmadár (pica pica):

Gersli, rahedli, cvekedli, tarkedli, pukedli,

A Tyne folyó déli partja 2010.11.23. 19:31:25

@Modor Timi: én is akartam neki tegnap emlegetni, hogy mibe fogadjunk, hogy onnan jön:)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.11.23. 19:37:21

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): 16/b Mivel ázsiai férfiak nincsenek, ezért az apró, kislánynak öltöztetett ázsiai nőket hatalmas árbocú, ősember-koponyájú afrikaiakkal (afro-amerikaiakkal) hozzák össze.
+1: Az ázsiai nők már egy sliccgomb látványától is úgs nyüszítenek, minmtha sejtenék a 16/b kifejletet.

Modor Timi 2010.11.24. 01:01:20

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Kérlek ne viccelődj! Hiszen tudod, hogy mi "sótlanok" vagyunk :))

Celtic 2015.01.10. 22:52:33

@Celtic: Nahat, ezert jo az Alzheimer. Meg voltam gyozodve, hogy en ezt meg nem lattam, visitva rohogtem az 1938-ban bevont barcan meg a hecsedli-lekvaron es erre most latom, hoyg valamikor mar hozzaszoltam.

Nembaj, nagyon jo kis poszt, erdemes volt ujra ratalalni.
süti beállítások módosítása