Olvasói rovat - Lakótelepi MILF-vadászok 18+

2010/02/28. - írta: Modor Tibi

Styxx könnyed, vasárnapi posztja következik - ahogy nála mindig, ezt a posztot is erőteljesen belengi a politikai és a szexuális túlfűtöttség. Méltó köszöntése a tavasznak!

 

LAKÓTELEPI MILFVADÁSZOK*

1 fő 20- és 1 fő 45+; a posztot az Országos Blog és Chat Testület (OBCT)

Ifjúságvédelmi Bizottsága

a 18+ korhatáros kategóriába sorolta

 

*MILF: [angol eredetű] szleng kifejezés: A „Mother(s) I('d) like to fuck” mondat rövidítése. Magyarul, nem szó szerinti fordításban (ha a T. Olvasó alapszinten beszél angolul, akkor azzal is könnyen boldogul.): olyan nő, aki már anya, de a férfiak így is szexuálisan vonzónak találják.

Sir David Attenborough és dr. Csányi Vilmos

 

Zozó: Á, Laja bá, megvettem a Pesti Horgászt, akkor most ez minek is?

Laja bá: A szolunáris táblázat miatt. Amíg a gyökér férjek a Kisdunába lógatják a kukacot, addig mi támadjuk a parlagon hagyott asszonykát. Jut eszembe, Jobbikos Kovácsnéra rástartoltál?

Zozó: Á, Laja bá, tiszta zizi az a nő. Megvezetett minket a Nagy-Magyarország bokatetkója. Pedig nyomtam neki a testre szabott szöveget, ahogy kell.

Laja bá: Konkrétan?

Zozó: Hát ahogy kell, baszod. Hogy azok a mocskos franciák. A Touron is csak a drog meg a dopping dönt. És, hogy kilencven éve is ilyen mocskos nyugati gyarmatosító koksszal szedték el tőlünk a Nemzettest kétharmadát. De csak nézett, nem értett. Pedig a Laja bá mondta, hogy ilyenkor egy nemzeti radikális MILF-nek már akkorát dobban a nunája, hogy csak órák kérdése, mikor nyomhatom a purhabot a szifonjai közé.

Laja bá: Zozókám, baszod, mondtam, ha hülye a MILF, az nem akadály, legfeljebb jobban a szájába kell rágni az elterelő szöveget. A lényeg, hogy az elején semmi direkt szexi téma, aztán meg már őt nem lehet leállítani a disznólkodós dumáról.

Zozó: Baszki, úgy csináltam. Kezdtem neki magyarázni, hogy tudja szomszédasszony, amikor az első világháború után nem csak bringázni, hanem úszni, meg futni is kellett, és átbasztak minket a geci arabnéger, kezezőfocistás franciák a triatlonban. Aztán csak nézett rám a nagy tutajos szemeivel: – Triatlonban? Nem Trianonban? – Az-az!- mondtam gyorsan bólogatva. Gondoltam ez már zöld fény, és hozzáértem a melléhez…

Laja bá: Azt a kurva, még a tanítvány túlnő a mesteren. És aztán?

Zozó: Á, hagyjuk Laja bá. Rácsapta a kezemre a liftajtót, és csak annyit mondott, hogy: ha egy mitesszeres kis pöcs őt meg akarja kúrni, akkor előtte sokkal több Wass Albertet olvasson.

Laja bá: Nem baj Zozókám, csak ne veszítsd el az elánod. Becsúszik néha egy-két kudarc. Pörgesd át inkább a Cölöpöket és cserkészd be a tésztaképű Szekfűs Jutkát, ő állítólag még ifjú Munkásőr is volt. Én is párszor futottam már lukra, csak sajnos nem úgy, és nem lett a végén tejfölös lángos. De tegnapelőtt megcsináltam az özvegy Matolcsinét!

Zozó: A D épületből?

Laja bá: Jaja!

Zozó: De Laja bá, az a nő egy full lecsúszott alkesz. A játszótér mögötti szelektívbe szokott kukázni. A Ricsiék a betonpingpongasztalok mögött néha fogadásból leszopatják. A vesztes vesz neki egy dekást, meg hagyja magát leápolni

Laja bá: rosszindulatú, irigy kis pöcs. Én itt vigasztallak, te meg lefikázod a trófeámat…

Zozó: Jóvan, jóvan. Laja bá, tudod, hogy tisztellek, meg minden. Amúgy, hogy megdurrantottad a trafikos Etelkát, előtte meg két héttel én is, most mi olyan generációkon átívelő, látens homokos csapat vagyunk ám!

Laja bá: Hö? Ezt meg honnen a faszomból szoptad ki?

Zozó: A húgom Bravójában olvastam. Ott van ilyen "szexológus válaszol"-rovat. Nagyon vágja. Azt is megírta, hogy nem lehet tampontól teherbe esni…

Laja bá: Elmész te a picsába, mitesszeres kis pöcs. Hát kire pazarlom én oktatói vénám? Méghogy látens buzik lennénk? El is vetted a kellemes utóízét az egésznek. Most már csak a te tejfölös lángosképed ugrik be, ha visszagondolok, és nem az ő sajtos-tejfölös lángosának a bukéja.

Zozó: Jóvan, jóvan, Bravót többet nem olvasok…

Laja bá: Nagyon helyes, de ez csak a kisebbik rossz. Hát nem azt ugatom, hogy egy MILFvadász nem áll szóba harmincöt alatti gyereklánnyal? Akkor meg mit karattyolsz a húgoddal?

Zozó: De Laja bá, há’ mégiscsak a húgom, alattam alszik az emeletes ágyban, baszod. Mit csináljak, ha mondanom kell neki valamit?

Laja bá: Van mobilja?

Zozó: Persze.

Laja bá: Hát akkor küldj neki SMS-t.

Zozó: Ááá, ez tuti tipp. Laja bá, hallottam egy brutál ütős viccet, tolhatom?

Laja bá: Csak ha MILF-es, nincs időm mórickázni.

Zozó: Hát persze. Na má’ mondom is:

  • Mi van MILF?

  • Anyád MILF!

  • Ja, ő is, csak őt meg a te fiad fogja lekúrni!

 

Laja bá: Háhá! Háháháháá! Csapkodom itt a térdem, mint a Sas Kabaréban, baszod. Nem is vicc ez gyermek, hanem maga az élet! Na, húzzunk a C épületbe terepszemlézni. Állítólag beköltözött egy frissen vált ápolónő. Huu, ne tudd meg, hogy azok mi mindenre képesek! Szabályozott orgazmus, bio-prosztatamasszázs. Baszki, két perc alatt lekaparod a kanapé mögötti fotótapétáról a kókuszpálmát!

Remélem, valós élményeken és vágyakon alapszik a párbeszéd. Hajrá, Styxx! :-))

95 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.28. 10:21:15

Ez a lakótelepi MILF vadászat a Falfúró c. filmet juttatja az eszembe:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 10:22:06

Mindenkinek a Falfúró jut az eszébe, vagy csak nekem?

zwilling 2010.02.28. 12:07:25

elnöki, ha érted hogy mondom.
a 35 alatti gyereklányokon besírtam.

Styxx 2010.02.28. 12:28:17

@Hadrian77: @El Topo (Sgt. Elias):
A Falfúró alap,de nem jutott eszembe posztolás közben (hacsak nem tudat alatt).
@zwilling: ksz. a 35 év alatti gyereklány az érett nőkös blogger sráctól koppintott szöveg.

Tibikém, fikció, valahol a Zozó és Laja bá közötti generációba tartozom és a Pesti Horgászt se járatom:-)

gezabá (törölt) 2010.02.28. 12:47:02

höhö, szép kis parafrázis, vagy mi. szegény Qtipi, vagy ki, most sajnálhatja magát, hogy átültették a magyar rögvalóságba a dumáját. én itt élek, tudom a tutit. na cső, megyek tévét nézni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.28. 13:01:13

a Faltúrót nem ismerem, de ez alapján nem is akarom megnézni:)

untermensch (törölt) 2010.02.28. 13:04:11

Ez a milfezés valamiért hirtelen elterjedt a blog.hu-n, eddig soha nem találkoztam a témával és most meg állandóan címlapon van. Nem értem, miért, és egyáltalán mi a lényege ennek a baromságnak. A styxx nevű blogger a koránál és a helyzeténél fogva érdeklődhet ugyan az ötvenes asszonyok iránt, de ez miért tartozna az egész világra? A modoros ha nem is olyan már, mint az indulásakor, azért valamit még megőrzött a régi patinából. Nem kellene bárkinek engedni, hogy írjon bele. Ez most kifejezetten szar és erőlködő poszt volt, bocs.

Motorpenis 2010.02.28. 13:07:23

Nem jutott eszembe a Falfúró, de azt hiszem, ismét ideje megnéznem! Felejthetetlen alkotás!

2010.02.28. 13:13:25

@vészmadár (pica pica): ne ezek alapján ítéld meg a filmet:) jó az!:)
középiskolás koromban is megnéztük a 30-as jó testű anyukákat, az is egyfajta MILF, de 20 éve az ember nem tudta még ezt:)

66th Zealot platoon 2010.02.28. 13:13:35

@untermensch: "styxx nevű blogger a koránál és a helyzeténél fogva", szerintem te kevered sixx nevu bloggerrel, az olyan ven szarfaszu bacsika.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 13:15:54

Szia Szívem!;-) Ismét egy pompás darab tőled. Azért azt elárulhatnád, hogy a baszki honnan jött...;-)

jerryboi 2010.02.28. 13:25:27

Mother-In-Law Fetish, anyone?

Sikonya Gyula 2010.02.28. 13:36:17

Magyar megfelelője a
MAMBA: Mama Akit MegBAsznék
és az
AHA: Alig Használt Anyuka

Styxx 2010.02.28. 13:36:24

@Hirmondo Helen:Ksz Kedves:-) Látensen biztos tőled. Egy prűd fiatalasszony blogjából tapad az emberre a modoros szókincs:-)
@cs666: Stimmel, az az Index-közeli Six bácsi csak hasonló nevű. Én egy sima, mezei kisblogger vagyok (persze attól még lehetnek szarok az írásaim:-)).

Sikonya Gyula 2010.02.28. 13:44:25

Amúgy az írás nagyon elnök lett, a szerző sokat meríthetett az erettnok.blog.hu-n olvasottakból: 35 alatti husik oltása, lángosozás, nagy pofával ész osztás aztán ramaty kamatyról beszámolás... :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 13:44:57

Lehet hogy csak az én hisztim ez a nemzedéki hiszti, de én emlékszem még arra az időre, mikor egy harminc éves, pláne gyerekes nő nyanya volt nekem. Most meg...

xenuka 2010.02.28. 13:51:49

Huszonéves srácként negyvenéves nőkre hajtani?
Mi ez, az öreglányok önreklámja, hogy legyen már valaki?

medvedr 2010.02.28. 13:52:09

Nekem is egyből a Falfúró ugrott be. Nekem van egy haverom aki a válása után a játszótéren szedett össze kisgyerekes anyukákat. Úgy készült fel az eksönre, hogy körbejárt 3 boltot hogy mibe fáj az egyszerhasználatos pelus. Nem volt hiánya, na de a végzet utólérte végül elvett egy csajt gyerekkel, a saját kettő mellé.

Dr. Cica75 2010.02.28. 13:55:37

Felesleges volt szar posztot irni, elég lett volna az erettnoket belinkelni.

Styxx 2010.02.28. 14:02:52

@Cica75:
Dehogy, hidd el szar posztot írni legalább olyan trip, mint fika kommentet és még tovább is tart az élmény:-) Az érett nők blog nagyon ott van, abban egyetértünk. Személy szerint nem is annyira a téma miatt élvezem, hanem mert az írójának hihetetlenül jó az a profetikus, kinyilatkozós stílusa. Ha valamelyik pártnak lenne hozzá elég gógyija, leszerződtetné szövegírónak. (bocs, ha már megtették).

untermensch (törölt) 2010.02.28. 14:10:01

@cs666: bakker igazad van, akkor bocs az előbbiért, tényleg benéztem. nem ugyanaz a kettő.

Dr. Cica75 2010.02.28. 14:12:27

Nahát ez érdekes, lehet hogy kipróbálom!

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 14:20:04

@Styxx: ;-) Mondd, hogy burkoltan magadról beszélsz, oh mondd, és már élvezek is...:D

Styxx 2010.02.28. 14:27:16

@Hirmondo Helen:
Igen b+. Valójában abból tartom el a családomat, hogy a Havanna lakótelepen fiatal felnőtt férfiaknak MILF-vadász tanfolyamokat tartok. Munkanélkülieknek a Munkaügyi Központ téríti:-)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 14:35:56

@Styxx: ...és amúgy van felvétel nálad? Mert szívesen jelentkezek tanárnőnek, mondjuk nyelvoktatásra.:-) Előtte akár tesztelhetsz is.:-)

Blava 2010.02.28. 14:37:51

@El Topo (Sgt. Elias): hát nemb+ :) Pont ezen agyaltam én is, amikor a postot olvastam. Huszonévesen úgy beszéltünk a harminc feletti nénikről, mint akit bottal nem piszkálnánk meg, eleve, ha valaki kicsit idősebb nővel járt, már gyanús volt, h vmi defektje van. Most már harmmincon túl ezen csak mosolyogni tudok :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 14:40:26

@Blava: Jah, most már jöhetnek a tizennyolcasok.;-) Nekem is az a korosztály a bejövős.

Blava 2010.02.28. 14:41:25

Egyébként post teljesen rendben van, abszolút életszagú, kristálytisztán előttem van a betonpingpongasztal melletti szopatás és az egész falat betakaró, óceánpartot és pálmafát ábrázoló fényképtapéta megszaggatása. Igaz, a kishölgy akkor egy forgó zongoraszékről tépkedte azt :P

Styxx 2010.02.28. 14:50:52

@Hirmondo Helen:
A szád látom most is nagy, mint midig. Képzelem milyen pofát vágnál, ha tényleg bevágódnék egy palack vermuttal meg egy tálca krémessel, hogy: - Helló-helló, megjöttem tesztelni:-)
@Blava:
Jajj, végre egy értő olvasó:-) Pedig bevallom, nekem a betonpingpongasztal valójában nem volt meg, de egy debreceni lakótelepi játszóteres homokozós élmény (a helyszín hangzása ellenére, full hetero volt a szereposztás) bearanyozta a kilencvenes éveimet. Azonban a "játszótárs" akkor még nem volt MILF.:-)

Pong 2010.02.28. 15:35:07

Ez milyen template már?

S igen, MILFség az elterjedt a blog.hu -n, de ezzel semmi baj nincs, hadd tudatosodjanak, a vaduljanak ezek, salsa bárok, szinglipartik, s esetleg tényleg meggondolom, hogy vizvezetékszerelő legyek e.(standard porn)

Blava 2010.02.28. 15:43:23

@Styxx: Töredelmesen nekem is muszáj bevallani kicsit offolós jelleggel - MILF post alatt vagyunk - a betonpingpongasztalos játszótársam akkor szintén nem a négybetűs kategóriába tartozott.

Ugyanakkor a betonpingpongasztal fenoménját kicsit kiegészíteném, kibővíteném: általában az ún. dühöngő (érsd: több méter magas vaskerítéssel körbekerített minimál aszfaltdarabka, amelyen a telepi srácok rúgták a bőrt. A pályára felszerelt kapu gyakran már hiányos volt, vagy egyáltalán nem létezett) mellett található betonpingpongasztal a korabeli telepi társadalmi élet egyik központi fóruma volt. Kicsit tényleg olyan, mint az ókori Rómában a Forum Romanorum. A telepi hierarchia kristálytisztán megmutatkozott az összegyültek körében. Ott voltak a nagypályások és a csicskák, lányok (szigorún ebben a sorrendben!). Természetesen több kisebb-nagyobb baráti társaságok között megfigyelhető volt némi átjárás, részleges átfedés. Itt találkoztunk általános iskola után, itt rendeztük le a nézeteltéréseket, amely a korszaknak megfelelően sajátos fegyverekkel vívtunk meg. Ki ne emlékezne például a Bros, Modern Talking, Sabrina korszakkal - a diszkósokon kívül az osztály másik fele kőkemény metálos volt, alapvetően a brutál vonulatot képviselve: Metallica, Slayer, Destruction, és a magyar Tormentor zenekarok - párhuzamosan futó diplomata táska őröletre? Az egyik legbrutálisabb bunyó az ún. diplomatatáska-bunyó volt. El tudjátok képzelni mekkorát lehetett súlytani egy nyílt karos, 360 fokos körben megpörgetett számzáras, fémvázas diplomatatáskával? Naugye. No mercy. Természetesen békésebb témákról is szó volt a pingpongasztalokon ülve. Itt pattantak el az első cigók. Itt beszéltük át az első szexuális - ebben az időszakban elsősorban még - vizuális élményeinket. Itt tudtuk meg a kamionsofőr apukával rendelkező osztálytársunk által családi rejtekhelyről kilopott poreszmagazinokból, hogy a pina több mint egy fordított fekete háromszög. Itt cseréltük órák hosszán át 150-200 darabos jedi-képgyűjteményeink legszebb darabjait egymás között. A rendszerváltás pedig úgy ért le a pingpongasztalok zárt világába, hogy 1989/90-ben itt gyulladtak fel az oroszkönyveink.

Persze lehetne ezt még stilizálni, csak hirtelenjében szakadt ki belőlem ez az emlék-tolulás :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 16:36:32

@Styxx: Francia krémesre gondoltál?;-) Amúgy az még jobb felállás volna, ha egy érettségi előtt álló csajt hoznál magaddal...:-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.28. 17:11:01

@Hadrian77: nem a MILF-ekkel van baj, hanem a szar szövegekkel:)

monduku 2010.02.28. 17:21:18

Ez a poszt hiba volt.

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2010.02.28. 18:13:37

Megtisztelő, hogy beemelte a lángosom :)

2010.02.28. 18:25:38

@Blava: szépen összefoglaltad, grat:)

cseszterke 2010.02.28. 19:23:42

nagyon jó lúzer!!!
csá köcsög !
ÁLL A FASZOM MÁR!
Csajok szopni ide!

Madamrekamé 2010.02.28. 20:09:59

A Falfúró c. film alaptörténete igaz. A egy észak-nyugati város egyik lakótelepén szerveztek a nők GYES-es kupit a 80-as évek elején. Katalógusból lehetett választani a kocsmában. Úgy derült ki, hogy egy férj megnézte a katalógust a kocsmában....

2010.02.28. 20:12:28

@Madamrekamé: és egy ütvefúró micsoda kincs volt akkoriban:)

2010.02.28. 20:13:31

@Madamrekamé: és az ütvefúró is micsoda kincs volt:)

2010.02.28. 20:14:04

hülye blogmotor.....

no mail, no problem 2010.02.28. 20:51:01

@El Topo (Sgt. Elias): Óóóóóó, ahogy a mackónadrágban, terpeszben, berogyasztva, fejével még mindig a kocsi ablakának magasságában, a távolodó meseautó után kiabáló Andorai Pétert nekifutásból, hátulról tökönrúgják, az maga volt a mátyási igazségszolgáltatás. Évekig ez jutott eszembe ha megláttam a figurát valami filmben. A Bán Jánosnak meg néha egyetlen szavában benne volt az egész lakótelep keserűsége. Meg kellene nézni, hogy milyen 25 év után, a bemutatója óta nem láttam.

2010.03.01. 07:35:54

Nagy Bandó András és a Kocka utca
- Én a te feleségeddel, hahaha!
- Te az ő feleségével, hahaha!
- Ő az én feleségemmel, hűűűűha!

Szalacsi_Dezső 2010.03.01. 08:26:16

@Styxx:
"bearanyozta a kilencvenes éveimet" :-)
90 évesen, egész jól tartod magad.
nagyon jó kis írás, télleg szegény QTpie a kardjába dől, hogy itt kifigurázzák a szisztémát. :-D

Styxx 2010.03.01. 09:24:53

@QTPie:
Viccelsz, hogyan is hagyhattalak volna ki? Főképp a te munkásságod ihletett. Mint korábbi kommentben is írtam, főleg azt élvezem, amikor szinte prédikálva hirdeted a MILF-igét. Ilyenkor elképzelem, hogy mint Németh Sándor HITgyülis vezető lelkész Vidám Vasárnap, egy tele csarnokban, szenvedéyesen adod mindezt elő, elegáns Hugo Boss öltönyben:-)
@Szalacsi_Dezső: Kössz, QTpie szerintem veszi a lapot, egy kilencven évesre csak nem orrol meg:-)

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 09:37:45

Szerintem több tiszteletet érdemelnének családanyáink.Nem mindegyik ótvaros kurva,szemben az ócska pornófilmek sugallatával.Nem jó irányba tart a világ,hiszen pornón szocializálódik az ifjúság nagy része,amin jókat vigyorgunk,viccelődünk az sajnos visszaüt "akárki meglássa". Szvsz.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 09:44:04

@somkötőhídfékszerű:

Nagyon igazad van!
Tűrhetetlen, hogy Mária országában így beszéljenek tisztes családanyákról ezek a pernahajderek! Hát hol itt a tisztelet, az édesanyák megbecsülése, a családnak, mint a társadalom alapegységének védelme?
Átkozott, pornográf idők!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 09:49:41

@somkötőhídfékszerű: tiltsuk-e be? a tisztátalan gondolatokkal együtt?

amúgy az elfojtás kifejezést javaslom tanulmányozásra...

komolyabban: még éltek néhányan, akik szerint vannak csoportok, amelynek tagjai automatikusan tsizteletet érdemelnek (papok, nők, anyák, idősek, tábornokok), de szerencsére haltok ki.

GAbica 2010.03.01. 09:50:35

@Styxx: Tudod, hogy imádlak, és ez megint kibebaszott jó lett :D

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 09:52:16

@El Topo (Sgt. Elias):
Neked csak azt kívánhatom,hogy édesanyádat és majd gyermekeid szeretett anyját is molesztálják mitesszeres kis pöcsök minél többször. Remélem virulni fog a fejed akkor is! Addig is kellemes recskázást!

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 09:55:58

@El Topo (Sgt. Elias):
Neked csak azt kívánhatom,hogy édesanyudat és leendő gyermekeid szeretett anyukáját molesztálják minél többször mitesszeres kis pöcsök. Remélem akkor is így virulsz majd.Addig is kellemes recskázást!

Cenzúrázunk,kicsibék??!

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.03.01. 09:56:34

Érzékeny témaválasztás, életszagú párbeszédek, aktuális üzenet, 10 pont!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 09:58:32

@somkötőhídfékszerű:

Most miért vagy ilyen, testvérem?
A magam részéről gyakran volt dolgom szeretetre méltó családanyákkal, és mindig a legnagyobb tisztelettel részesítettem őket a cunnilinguatio benevolentiae szentségében!

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 09:58:55

@vészmadár (pica pica):
Öcsisajt,csak arról van szó,hogy azt a 18-as karikát nem viccből találták ki. Szerinted jót tesz a gyereknek,hogy 25 éves korára egy kiégett depressziós roncs lesz belőle? Nekem az a véleményem,hogy szerencsére éppen ezek halnak ki lassacskán a természetes szelekció miatt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 09:59:35

@somkötőhídfékszerű:

Látod, milyenek ezek? Még a blogmotort is megbütykölik, csak hogy téged zavarba hozzanak!

GAbica 2010.03.01. 09:59:36

@somkötőhídfékszerű: Elgurult a gyógyszer? Segítsünk megkeresni?

@vészmadár (pica pica): Mikor a DHL balhé volt, ott is volt aki felvetette, hogy a tiszteletet miért nem adták meg a rektornak...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 10:05:58

@Gabica [almighty]:

Ez nagyon betalált, ugyanis éppen ez a polgártárs volt.:)

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 10:05:59

Értem én a tréfát,jókat vigyorogtam én is az íráson.Csak másik oldalról is rá akartam világítani a kérdésre.
Persze mélységes felháborodás övezné írásomat,hogyha zsidó asszonyoknak tartott fitymaszépségversenyről szólna,melyben végre kipróbálhatnák a kapucnit... :)
Minden csak nézőpont kérdése.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.03.01. 10:08:23

@somkötőhídfékszerű: írd meg & küldd át, én nem szoktam cenzúrázni. Amúgy egyetértek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 10:08:38

@somkötőhídfékszerű:

Úgy van! Ha fitymakapucnis zsidóasszonyokról írnál, azt bezzeg nem venné be a gyomruk ezeknek a kozmopolita spermahajdereknek!

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 10:08:47

@El Topo (Sgt. Elias):
Így igaz és renkívül élvezni fogom,mikor a következő kormány utasítására kedvenc politikusaitok nyakán térdel a fél rendőrség.
Hogy fogtok akkor nyíni! :D

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 10:11:56

Nem mintha az említett vezér nem közéjük tartozna,csak a rang és emberi méltóság védelme miatt sajnálkoztam a történtek felett.Mivel ítélet még nem született az ügyben ártatlannak kell tekinteni a liberális törvények szerint.Ugye?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.01. 10:14:07

@somkötőhídfékszerű:

Addig álljál fél lábon, kedvespajtás, míg én nyíni kezdek egy politikusért, akinek rendőr térdel a nyakán!

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 10:18:40

De sokan nyíni fognak,hidd el... :) Főleg ha elapad az aranytojást tojó tyúk.

2010.03.01. 10:21:20

Az nem szokott elapadni, maximum másnak termeli az áramot!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 10:52:07

@somkötőhídfékszerű: én jót nevetnék rajta, ha jó lenne az írás, de elég sótlan karaternek tűnsz, úgyhogy ne te írd meg ezt a zsdós kapucnisat:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 10:54:27

@somkötőhídfékszerű: "rang és emberi méltóság védelme miatt sajnálkoztam a történtek felett"

a rang védelme szókapcsolatot értelmezd kérlek nekem, mert én nem értem...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 10:57:36

@somkötőhídfékszerű: amúgy drága öcsém, ha már ilyen szépen leöcsisajtoztál: a 19-as karikát az olyan retardált félanalfabéta büdös posztkomcsiknak találták ki, aki most éppen ugyan nemzetvédő szerepben tetszeleg, de a mentalitást azt a nyomorult kommunizmusból örökölkte, azaz akinek a szájába kell rágni, hogy öcsém, ezt gondold erről. És aki azt hiszi, a világot ki lehet takarni, ha nem veszünk róla tudomást. A gyereknek hazudunk egy másik világot... Lenin elvtársnak meg saját újságot nyomtatunk, fel ne izgassa magát.

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 11:06:42

Inkább kend ne izgassa fel magát ennyire! A rang védelme ami egy tábornokot,főbírót etc megillet. Egyszerűen nem szokás leteperni őket. Bezzeg a cigánytelepre be sem mernek osonni a rangos urakhoz bátor őrzői a rendnek.
Üdv: egy sótlan karakter

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 11:10:57

@somkötőhídfékszerű: miért illeti meg? mert tábornok? szval ha egy tolvaj véletlenül tábornok, akkor kesztyűs kézzel kell vele bánni?

jesszus, rájöttem, ezt te tényleg komolyan gondolod:)

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.01. 11:22:26

Értem,akkor szerinted csak a politikus SZENT,akit illet a mentelmi jog!
Hiába is magyaráznám neked,ha szerinted a két általánost végzett gyilkos cigó egyenértékű (sőt,értékesebb),mint egy tábornok vagy bíró.
Pedig engem csak az zavar,hogy míg pl a siófoki felvonuláson egyetlen rendőr sem merte odadugni a képét a duhajokhoz,addig egy csalás gyanusítottjához kivonul a rendőri ezred.
De hagyjuk,ez nem a MILF témához kapcsolódik... :)

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2010.03.01. 12:31:07

@Styxx: Ugyan... Bár a kilencvenes években még nem ment a lángos projekt :)

Wendriner Tódor Emánuel 2010.03.01. 12:44:00

ez a poszt semmiképpen sem üti meg a szint. egyrészt, mert aki így nőz, az nem is tudja, mi az a MILF, nemhogy ismételgesse, másrészt szimplán a fogalmazás is gagyi.
újra tábla.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.03.01. 12:44:38

@somkötőhídfékszerű: nem járna az én szememben a politikusnak SEM. És igenis egyenértékű abban, hogy ugyanúgy, ha vaj van a fején, oda kell lépni és elvezetni... ha cigány, ha tábornok, ha a pápa.

alien 2010.03.01. 13:46:25

atomkirály, éljenek a milfvadászok

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.01. 15:01:51

@cseszterke: ezt a kommentet valaki magyarázza nekem! :)))) A betonpinyóasztalt meg külön köszi. Félek h az említett Faltúrókban alapművet tisztelhetek, pedig nem láttam!

Szalacsi_Dezső 2010.03.01. 17:51:56

@El Topo (Sgt. Elias): "fitymakapucni"
A Joseph Hellernek van egy könyve Isten tudja címmel.
Abban szabja feladatul Dávid vagy Salamon király, hogy be kell gyűjteni 300 filiszteus előbőrét. És viszik a sok fitymát talicskákon. Na azt már nem hagyná szó nélkül a mainstream média. :-))

vincere 2010.03.01. 18:02:08

@Blava: ezt tényleg szépen írtad le :)

vincere 2010.03.01. 18:03:32

@El Topo (Sgt. Elias): úgy látszik, ma egy ilyen nap van. hogy honnan jönnek?

GAbica 2010.03.01. 20:28:46

@nosferato: ideje pótolni, az mtv videótárából gyorsan meg is teheted :)

dianafan9 (törölt) 2010.03.02. 11:24:49

nem jön be nekem ez a styx stílus sokadszor se

a_fater 2010.03.04. 16:40:35

Hasonló cipőben járok most én is. Egyedül élek egy számomra azelőtt idegen város lakótelepén, és most, 1-2 év elteltével megtaláltak a MILF-ek. Érdekes kérdéskör, lehetne valami folytatása a postnak.

igorka10 2010.10.30. 01:11:23

a posztot olvasva jövünk rá, hogy mekkora egy film a falfúró ;)

Fejben Futó 2015.06.15. 15:37:37

Ki emlékszik a Falfúróban a "Tanácsi tisztviselő"re, aki engedélyt ad BánJaninak a falfúrásra?

tilla tylla 2015.06.29. 08:05:35

Ilyen hazaáruló posztokat nem kéne engedni, komolyan örültem, hogy találtam ilyen jó blogot, remélem ez a fajta undormány azért nem jellemző. A MILF vadaszat jó pedig jó téma is lehetne...
süti beállítások módosítása