Pellengér - Válogatás közösségi oldalakról

2009/09/11. - írta: Modor Tibi

Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne?

Neve maradjon titokban küldte az elsőt:

Nem Férfi


Életkor 23


Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi életvidám ember vagyok, szenvedélyesen imádom az életemet. Szuper családom van és szerintem nekem vannak a legjobb barátaim a Földön. Egy egészséges srác vagyok, akit szinte minden dolog le tud kötni, az emberi kapcsolatoktól kezdve, a gazdasági folyamatokon és a gasztronómián át a különböző technikai újdonságokig, jöhet bármi. Imádok partyzni, új izgalmas emberekkel ismerkedni és belelesni más népek kultúrájába. Mindenképpen el fogok még egyszer jutni Japánba, Kínába, Brazíliába, Kaliforniába és még egy csomó más izgalmas helyre.

Időm egy részét vállalkozásom fejlesztésével és tőzsdézéssel töltöm, néha-néha még egyetemre is benézek Hamarosan megkapom mindkét diplomámat. Minden egyéb esetben a barátaimmal, haverjaimmal vagyok ill. megtalálhatsz valamelyik partihelyen


Ezt csinálom, mikor dolgozom
építem (az egyelőre kis) vállalkozásomat, tőzsdézek, pörgetem az egyéb bizniszeimet, és persze gyűjtök a Porsche 911-esemre :)


Ezt csinálom, mikor nem dolgozom suli, haverok, eszem-iszom, néha főzök vmi finomat, házi bulit szervezek, koktélozok, partizok, helikoptert vezetek (egyelőre csak játékprogramban), piszkos üzleteket bonyolítok :)

Biztos egészséges a srác.

Következő beküldőnk Padrino Nyelvész Józsi, egyenesen az Üzenőfalról másolt:

Kopernikusz Imre [Kopcsi] üzenete :
Jalos, Csimi és Balázska Haver Urak, egy kis könnyed muzsikaszó a
hosszú hétvégére:
https://www.youtube.com/watch?v=ZC7-k3Z4vJU
Bódog asztalaláesést!

Jöjjön Cs. zsákmánya:

Magamról: Bazsival 4 éve alkotunk egy párt, 2 éve élünk együtt, és
2008 szeptember 10.-a óta jegyben is járunk. (Mert szeret :D )

A JATE-BTKra járok informatikus könyvtáros szakra, 2006-ban kezdtem, és IMÁDOM.

2009 februárjában költöztünk be első saját kis lakásunkba Szentendrén. Azóta
igyekszünk elsajátítani aprócska háztartásunk vezetésének fortélyait.
Füllentenék ha azt mondanám, hogy zökkenőmentesen :D , de
tagadhatatlanul boldogan.
Köszönöm Anya, Apa, Hugi, Mama, Évi néni, Pali bácsi, Csabi
bácsi, Bazsi:D
Köszönöm mindenkinek az égben, a földön, hogy megmutatták, kis ember
is álmodhat nagyot.
És köszönöm a szempilláknak, hogy a kívánságok néha valóra vállnak...

Sokat mosolygok, és mivel egész életemben az volt az álmom, hogy
megtaláljam az igazi társat, most hogy megleltem már igazán boldog
lehetek. Taktikák nélkül élem az életem, úgy ahogy érzem, ahogy
szeretem. Szeretem az eső áztatta utca illatát, az éjszaka másvilágát,
szeretem a szelet, észreveszem egy porban fürdő madár szépségét,
hiszek az emberekben és a jóságban. Ha már élek, akkor teljes szívvel
teszem azt, annak minden könnyével, mosolyával, megélek minden
pillanatot, és MEREK SZERETNI!

"Bármilyen tehetséged van,
használd azt:
az erdő is nagyon csendes lenne,
ha csak azok a madarak
énekelnének benne,
akik a legjobban tudnak énekelni."
(Henry van Dyeke)

Szép. A könyvtárosoknál a helyesírás már nem annyira lényeges.

Maradjon csattanónak MM csajozós szövege:

Néha terhes a jelenlétem, néha tolakodó a stílusom, néha stílustalan vagyok, néha önmagam vagyok, néha kásás vagyok, mert a mutató mutatja, hogy full, mert ittam. De az életem homokórájában a szemcsék lassan lassan peregnek, minden szem perzseli a lelkem, mert érzem az életet. Az ÉLET négy betű, de ennél sokkal több. A Balaton és a fények és a boldogság nem vizsgakérdés, nem teszt, hanem türelmetlenség, őrület, zagyvaság és boldogság néha. De annak ellenére, hogy nem ismersz, mert nem is várhatom, hogy ismerj, és nem is kérhetem, meg a státuszok úgyis meghatározzák a sorsunkat – ki merre tart – én török előre. Néha szelíd vagyok, mint egy gomolyfelhő, ahogy a gépről fentről nézed és boldog vagy, mert úgy érzed hatalmad van felette és ölel a biztonság. Én örülök hogy ismerlek, egy kissé, egy szemcsényire, mert több nem is volt. Egy éjszaka, de olyan éjszaka nem lesz már soha. Talán a pezsgő nyomta fel az alkoholt az agyba és azzal rontottam, rontottam kedvet, hatást, hangulatot, de puszit adtál és csodásan mosolyogtál, kacér meleg barna csillogó szemed villant, így emlékszem – lehet hazugság! De én nem akarok kőként nehezedni senkire, se Rád, és nem is fogok, de szólok, mert hangom van, és a hangom hasít. A szavaknak ereje van, Sartrnak, Shakespearenak, a cassiopeia-nak fénye van és Luci-fer a fényhozó. Demokritos atomjai néha összeütköznek és találkoznak, aztán a erő űzi őket tovább és újabb és újabb atomokkal ütköznek, vívják örök harcukat. Köszönöm az ÉLETnek, hogy találkoztunk és ígérem nem zavarlak, és nem húzok lapot többet, mert le vagyok játszva, de ezt el kellett mondanom, és számomra olyan éjszaka nem lesz már soha. Köszönöm.

 Na ez egy igazi aranyos srác. És előbb-utóbb még be is jöhet neki.

139 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2009.09.11. 15:25:27

@Frengi: ilyen nyaralós-jajdeszarvoltos témához: most futottam bele egy cikkbe a világ 10 legrosszabb tengerpartjáról. Az, hogy tipikusmagyar, egy dolog. De ez nem olyan, mint mikor az egyszeri _túrista_ megtér _Olaszból_, és mondja az okosságot a vállalati menzán, hogy 'Á, granadirmars...? Én a pasztasutát se bírom...'?? Olyan kis sznobéria.

2009.09.11. 15:32:38

"Időm egy részét vállalkozásom fejlesztésével és tőzsdézéssel töltöm"

Hát itt hangosan feljajdultam, mert akiket én ismertem, és elhintették magukról, h a "vállalkozásukat fejlesztik", azokról rövid _puhatolózás_ után mindig kiderült, h mlm-piramisba regisztráltak, eddig buktak egy csomót, és most futnak a pénzük után.

"Azóta igyekszünk elsajátítani aprócska háztartásunk vezetésének fortélyait."
Ha lesz valaha Modorgyűjtemény, akkor ígérd meg, h ez bekerül majd az első 3 közé. Respekt!

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.09.11. 15:42:57

Nem veszitek észre, de Erzsébet köhintett egy ragyogóan modoros beszólást. Nagyon nagy művész!

sorica123 (törölt) 2009.09.11. 15:45:18

@HalivudEstevez: 'Az ilyenek' és társaira gondolsz? Előfordul:)

Balance Of Power 2009.09.11. 16:09:06

@Frengi: Berlin jo hely, de hogy merceje lenne annak, hogy "ki hova tud eljutni", azt ketlem...

zebraman 2009.09.11. 17:18:22

Hehehe, jó kis gyűjtemény, a kedvencem a könyvtár-informatikus szakos, utána MM, majd a 23 éves élet császára.

2009.09.11. 17:30:09

@Balance Of Power: én is ezen csodálkoztam+ hülye pasival

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.11. 17:30:43

@Balance Of Power: mindenkinek más a mérce, van, ahol az, hogy egyáltalán külföldre eljut, már menő dolog. Ahogy vannak olyan emberek, akik büszkék arra, nekik valódi 8 általánosuk van, nem ám kisegítős. Nem mindenki ebédel Berlinben, vacsorázik Rotterdamban.

2009.09.11. 17:33:04

Két millió boldog ember az iwiwen - na meg az Anna Karenina szindróma!

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.11. 17:51:42

@tff:

"Hát itt hangosan feljajdultam, mert akiket én ismertem, és elhintették magukról, h a "vállalkozásukat fejlesztik", azokról rövid _puhatolózás_ után mindig kiderült, h mlm-piramisba regisztráltak, eddig buktak egy csomót, és most futnak a pénzük után."

LOL
bazmeg, ez tényleg így van... nekem is vállalkozásom van, de még az életben ki nem ejtettem a számon a "fejlesztem a vállalkozásomat" mondatot.

Erzsebet 2009.09.11. 18:19:38

Tudom, hogy egyszerre lehet két szakra is járni. 23 éves korra lehet két diploma. Az ilyen pörgős fickóból nem nézném ki. Mikor van ideje tanulni egyetemre járni..Az én gyerekem alapképzésre jár, de ott kell ülnie az egyetemen, tanulnia kell mint a güzünek. Nyáron is nyelvvizsgára készült.

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.12. 00:10:36

"Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne?"

Hát gratulálok! Nem baj, hogy pl. iwiw-en a leírásokra is rá lehet keresni. Az első kapásból meglett, a többit nem néztem, mert annyira nem érdekel.:DD

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.12. 00:22:29

@Hegyi:
Esetleg a fénykép lehetett még tükrözve... Nem tudom, nem láttam, csak ötlet.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.12. 00:28:19

@Bérgyilkos Bohóc:

Hadd mesélek el egy szakítósblogon történt vicces esetet. A posztot egy csaj írta, amiben mindenféle lúzernek elmondta az exét, külön részletezve, hogy az ágyban nagyon fantáziátlan és úgy összességében béna volt a srác. Kisvártatva megjelent a posztban szereplő lúzer hasonlóan lúzer haverja, aki közölte, hogy szerinte ismeri a srácot.
Majd egy hasonlóan intelligens hozzászólásban azt is közölte, hogy "Ott van a srác a wiwen a közös ismerőseink között, a Magamról rovatban pedig az XYZ szöveg szerepel. Ugye ő az?" Sajnos ő se tudta, hogy a wiwen a leírásokra is lehet keresni, a közönség viszont igen, így aztán neki köszönhetően hamarosan egy csomó vidám szakítós-olvasó özönlötte el a szerencsétlen srác wiwes profilját.

EPIC FAIL.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.12. 00:30:24

Az informatikus könyvtáros csaj viszont valóságban is az.

BÖLCSÉSZFAIL.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.09.12. 00:36:48

@Bérgyilkos Bohóc: És valóban! Minden nap tanul az ember valamit :D
Amúgy a fent idézett arcok messze nem gázosak szerintem. Ha kicsit el van szállva az emberünk a nagy büdös álomvilágban, még lehet irritáló, de amíg nem vagy közvetlen ismerőse, baj semmiképpen sem származhat belőle.
Ha igazi surmóság kell, ott a privi.hu. Abból kérek egy új gyűjteményt, de kizárólag az "EPIC!" kategóriából ;D

Indiánsrác 2009.09.12. 00:38:30

némelyik nagyon napiszaros volt!

gitáros 2009.09.12. 00:40:39

@noirp:
Mármint id. Róka György másodéves biológushallgatóra gondolsz? :))

terran 2009.09.12. 01:00:20

@Balance Of Power:
felesleges, úgy látszik te így is kitalálod :)

terran 2009.09.12. 01:03:36

@sorica123:
HARAGÖNTŐ
ezen szakadtam :D

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2009.09.12. 01:06:33

@vészmadár (pica pica): Manapság legalább 3 és fél évesek a képzések. Tehát az a 21 inkább már 22. ha meg vesztes is valaki, akkor már lehet több is , mint 22, hiszen kapásból 19 évesen kezdi az iskolát.

azallamenvagyok 2009.09.12. 07:18:06

szakmunkásbizonyítvány = menő
diplomával felvágni = nem menő

nekem van targoncás végzettségem (is) :P

azallamenvagyok 2009.09.12. 07:21:29

saját vállalkozásomat építgetem = eljárok haver anyukájához megszerelni a számítógépét, és ezért pénzt is kérek tőle

legújabb tervem, hogy nyitok egy másik paic felé is, és a miséről hazafele sétáló nyugdíjasoknak is teljeskörű IT szolgáltatást fogok nyújtani

:D

scsaba1 2009.09.12. 08:10:12

Az iwiwen akkor is a üzenőfal a legjobb. Csak ezért megéri fent lenni A chatelések, amiből csak az egyik felét látja az ember általában.... Az idióta hoaxok, folyamatosan (Hold méretű Mars, teszkóban elrabolt kisgyerek, gigavírus, ami kiégeti a vincsesztert.... Van egy ismerősöm, aki hetente 2-3 Coelho idézettel szórakoztatja az ismerőseit, leginkább a "Fény harcosának kézikönyve" című modorgyűjteményből.

Pepe masnit köt (törölt) 2009.09.12. 08:21:56

erre a blogra se kattintsak többet... vmi szerencsétlen idióta kigyűjt olyan embereket, akiknek - ellentétben vele - vannak (pozitív) gondolatai, aztán mint az oviban: hú, te modoros vagy, júúúj! közösítsük ki! huh.... de sok időd van, inkább menj és szedjél szemetet az utcán, vagy van olyan is, hogy önkéntes munka (új fogalom ez neked, ugye? kár)

.... hogy kapj egy nyelvi panelt tőlem is: ilyenek is kellenek a társadalomba (ja, nem: a szélére!)

magyar-magyar szótár 2009.09.12. 08:44:06

"nem azzal kell élned, akivel tudsz, hanem azzal, akivel szeretnél" [falvédőről lesíró mailánybölcsesség]

cd-r 2009.09.12. 08:45:09

@Pepe masnit köt: linkeld a profilod vagy kuss

azallamenvagyok 2009.09.12. 08:53:29

@Pepe masnit köt: megszólalás előtt javallott a tájékozódás, pl: "Akár tiéd az Arany Farmermellény 2008 vagy csak van benned egy kis manír, nem kell felháborodnod. Modor Tibi ott lakik mindenkiben. Mi sem vagyunk kivételek. :-) Ha még így se tetszett, akkor gondolj arra, hogy legalább ingyen volt. "
vagy elveszett minden, ami (ön)irónia és szép és pozitív

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.09.12. 08:53:31

@Pepe masnit köt: melyik vagy a 3 közül? :)
Érdekes jelenség amikor valaki nem tudja megkülönböztetni az pozitívot a közhelyestől, bár legalább már tudjuk, kik írnak ilyen hülyeségeket a profiljukba :)

menetszel 2009.09.12. 09:02:27

Mottó: "Ki vagyok én, hogy leszóljam más bogarát?"

Régen faluhelyen a vénasszonyok ültek a kispadon a házuk előtt és kibeszélték az előttük elhaladókat, meg azokat akik épp az eszükbe jutottak. Ma már ez nem szokás, helyette itt ül Modor Tibor és azok akik együtt fújnak vele mindenre, ami az ő emelkedett izlésükön kívül esik... Kíváncsi lennék az ő profilszövegükre, egyáltalán bárkiére, aki képes erre a felületre olyat alkotni ami nekik tetszik. Ugyanez vonatkozik az általuk pellengérre állított sok minden másra. Istenem mekkora gáz ez, ebben élni ki magunkat.... Szerintem. Nade, lásd a mottót még ez is belefér :D

scsaba1 2009.09.12. 09:13:09

@menetszel:

Jónagyokat kívánok főmérnök úr. Engedje meg, hogy egy idevágó bölcsességgel ejtsem szerét a válaszadásnak: Aki nem tud magán nevetni, azon nevetnek majd mások.

YessicaHard 2009.09.12. 09:15:59

Ó édes istenem, ez a szegény bölcsészlány! Ez mekkorát fog csalódni, amikor kiderül majd, hogy Bazsikája titokban a legjobb barátnőjét kúrogatja, illetve amikor elhelyezkedik majd a nettó 85 ezerért könyvtárosnak! Bár azt hiszem az ilyen mértékű optimizmus (naivitás) megingathatatlan. Én irigylem. "Boldogok a lelki szegények"
Atyám, hányan hazudnak maguknak boldogságot!!!!

cd-r 2009.09.12. 09:22:24

@YessicaHard: szerintem inkább másoknak hazudnak sokan boldogságot. hol láttál olyat, hogy "megbuktam a suliban ezért nem vesznek fel sehová melózni, most épp anyámék nyakán élek hatodik éve, csajom sincs, ezért netpornóra rejszolok napi háromszor és hétvégenként részegen nettó félmilliós kárt csinálok a város köztereiben"

janomano 2009.09.12. 09:23:19

A partyzni az egy lengyel szó!?

YessicaHard 2009.09.12. 09:25:23

@cd-r: És ebben mennyire igazad van! :)))) De ez a lány oly naiv, oly messze van a valóságtól, ő szerintem magát is becsapja.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.09.12. 09:26:39

nem vagyok nagy véleménnyel az ifjú tőzsdetitánokról..

de ettől függetlenül azt nem vágom, hogy a kedves posztolónak mi baja van azokkal az emberekkel, akik akarnak valamit az élettől és tesznek is érte?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.09.12. 09:33:27

@Erzsebet: Hogy lehet valakinek 23 évesen 2 diplomája?

úgy, szívem, hogy van aki leül a seggére és tanul. meg van, aki olyan jó képességű, hogy még nagyon leülnie sem kell.. és NEM büfészakról beszélek! és nem is magamról, de ismerek ilyen embert; két nagyon komoly szakot csinált egyszerre és ha kellett, hajnal 4kor kelt, de megcsinálta mindkettőt. És nem egy stréber tanulógép, csak vannak ambíciói és esze hozzá.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.09.12. 09:37:01

@azallamenvagyok: "saját vállalkozásomat építgetem = eljárok haver anyukájához megszerelni a számítógépét, és ezért pénzt is kérek tőle"

hahaha!! na egy ilyen vadbarmot én is ismetem egyszer! :))))

Lord_Cica (törölt) 2009.09.12. 10:11:40

1. apuci pici fia
2. ez tök normális
3. a végtelen szeretet és hála (csak nehogy valaki összesározza az előszobát, mert meghal)
4. Engem idegesít a stílusa, ez alapján nem dugnám. (na jó mégis)

Otthon édes 2009.09.12. 10:14:58

Party az életem, ez a kedvenc fordulatom. Szeretem, amikor 40-esek is beírják, végülis az örökké fiatalon tart...
Van egy ismerősöm, ilyen korú, az mulatkának hívja, amikor odalép az éjszakának, de előtte elmegy vacsizni valami jó helyre, de elővigyázatos, időben foglal egy szép ki asztalt :D

faragatlan · http://www.faragatlan.hu 2009.09.12. 10:37:12

A közösségi oldalak mellett a társkeresők is "igazi aranybánya".
Én egyszer egy ilyen oldalról gyűjtögettem:

faragatlan.freeblog.hu/archives/2007/06/25/Hogyan_udvaroljunk/

Pizsi16 2009.09.12. 11:09:58

A külföldi kirándulásokról annyit, hogy elmegy a drága Londonba, Amerikába, de az itthonról hozott sertésmájkrémet nyomja, és lépcsőházakban , vagy mikor hol alszik.....inkább akkor nem megyek sehova.
A másik: egyedülálló nő vagyok ...cm, ...kg , ...szemű,....hajú, a testvérem xy, és a képgalériában bemutatom a kicsi lakásom összes helyiségét....Nos, aztán majd csodálkozik, ha ráakaszkodik egy élősködő , haszonleső fasz. Vagy netalán kirabolják...
A harmadik tipus, aki házas, de nem ír semmit arra a pontra, a galériában mindenkivel látható, idegen lánykákkal csak a kedves feleségével nem.

janomano 2009.09.12. 11:34:49

@Pizsi16: Most a májkrémmel meg mi a baj!? Én azon nőttem föl. Szép gyerek is lett belőlem... :-)
(micsoda finnyás csajok vannak!)

Pizsi16 2009.09.12. 12:14:44

Én is szerettem gyerekkoromban, de ha már külföldön vagyok , akkor meg szeretnék kóstolni valami helyi specialitást. Bár Anglia sem az USA nem a konyhájáról híres...Lehet, hogy azért vagyok ilyen kritikus, mert konkrét személyről írtam , aki orvos, de a gyógyszer ügynökök által hozott maradék bontott gyümölcslevet is hazalopja.... mit csinálhat az ilyen ott ahol nem ismerik...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.09.12. 13:08:18

"Egy idő után megtanulod a finom

különbséget a kézfogás és

az önfeláldozás között......és

megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel...és

a társaság a biztonsággal....és

kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét....és

a bók nem esküszó....és

hozzászoksz, hogy emelt fővel és

nyitott szemmel fogadd a vereséget,

a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével...és

belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd,

mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.....

egy idő után kitapasztalod,hogy még a napsugár is éget,

ha túl sokáig ér.....

műveld hát a saját kertecskédet,

magad ékesítsd fel lelkedet,

ne mástól várd , hogy virágot hozzon neked......"

Én ezért tudnék ütni, iwiw-en minden második nőnek ez a dumája. :S Idióták.

blackbarika 2009.09.12. 13:22:09

Háhá az elsőt én is megtaláltam, és kérlek úgy lehet neki 2 diplomája, hogy az egyik az csak egy OKJ-s felsőfokú szakképzés, a másik amit odaírt azt nem tudom micsoda. szóval...:D

respecta /01 2009.09.12. 13:31:36

Egészséges srác akaroook lenni!

Aranyos srác, nos...félelmetes, meg jó ég (nekem) "Néha szelíd vagyok, mint egy gomolyfelhő, ahogy a gépről fentről nézed és boldog vagy, mert úgy érzed hatalmad van felette és ölel a biztonság."
- ah! és eh! inkább a pilóta hatalma légyen felettem nem felhőként....

Könyvtáros: Áh, dehogy ismertem régi önmagamra....

_g87 2009.09.12. 13:35:12

jajj, Tibi, iwiwen azé' vannak ezeknél sokkal durvábban modoros dolgok is ;)

flymazs (törölt) 2009.09.12. 13:50:57

@menetszel: mennyi, de mennyi olyan hozzászólást lehet olvasni, amelyben a kommentelők magukra ismernek és nevetnek...és ott a mottó, ők sem kivételek :D

Egyébként meg mi a fenének kell kitölteni a "magamról" rovatot? Nekem - és az ismerőseim 99%-ának nincs ott semmi. Elvégre "aki ismer, az úgyis tudja, milyen vagyok, aki meg nem, az..." :D

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.12. 14:10:20

@immortalis: Az az...Ettől már konkrétan agyérgörcsöt kapok amikor meglátom, és tényleg minden második nőnek ez az életfilozófiája. De ne feledkezzünk meg a másik nagy kedvencemről:

"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."

Na ez is kemény.

veronyy 2009.09.12. 14:10:47

A társkerseső oldalakon valóban jól lehet szórakozni az ilyen bemutatkozásokon, de sajnos a színvonalromlás nem tesz jót ezeknek az oldalaknak. Lassan lekoptam én is ezekről az oldalakról többek között ezzek miatt.
Még (nem írom le, hogy melyik) egy szabadidős társkereséssel foglalkozó oldalt próbálgatok, ahol még normális emberektől kapok üzeneteket, igaz ott sporttársat keresek, nem randizok...

blackbarika 2009.09.12. 14:11:32

Hot dogon egyébként sokkal durvábbakat lehet találni mint iwiwen. :D
Azt bírom hogy a mit nézel a tv-benhez mindenki egyöntetűen azt írja: nem nézek tv-t, mert csak a baromság folyik belőle. Na de akkor miből élnek az adók? :DDD
Én mondjuk azért nem nézek tv-t, mert az albiban nincs :D haza meg havonta egyszer megyek.

blackbarika 2009.09.12. 14:13:07

@Bérgyilkos Bohóc: Ezt se láttam még senkinél :S
A kedvencem: "Ha ismersz úgy is tudod, ha nem akkor meg minek jelölsz be?" Ez rohadt jó :DDD

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.12. 14:23:21

@flymazs: Ja, meg ez a másik: "aki ismer, az tudja..."
Egyébként ez is nagy marhaság. Miért ne írhatnék egy rövid jellemzést magamról. Nem csak anyám, a testvérem meg a közeli rokonaim vannak az ismerősein között, hanem pl. 10 éve nem látott ált.iskolai osztálytársak.

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.12. 14:29:05

@blackbarika: Az ismerőseim között anno rengeteg helyen láttam. Aztán lehet, hogy cikinek érezték vagy nem tudom, de mostanában eltűnt. Átköltözött a társkeresőkre...:DD
De még most is rengeteg találat jön fel ha rákeresel az ominózus idézetre:)

flymazs (törölt) 2009.09.12. 14:37:56

@Bérgyilkos Bohóc: nem tudom, én feleslegesnek érzem.

Neked is igazad van, de én másképp látom. Ha informálni akarom őket pl. arról, hogy jelenleg milyen a családi állapotom, hol dolgozom és mivel töltöm a szabadidőmet, arra ott vannak a megfelelő rovatok.

Ha tényleg 10 éve nem látott emberek, akkor nyilván annyira nem vesznek részt az életemben, hogy ennél mélyebb infókat megosszak velük, ha érdekli őket, akkor írhatnak. Az ilyen típusú ismerősökkel inkább azért jó bejelölni egymást, ha pl. osztálytalálkozót szervez valaki, akkor könnyebb legyen megtalálni a többieket. Szerintem őket sem érdekli különösebben, hogy "szeretek suhanni a széllel, táncolni az esőben és meg akarom érinteni a napsugarat, amúgy meg a közeljövőben Indiába utazom és arra készülök, lenyűgöznek Verlaine versei, valamint úgy gondolom, hogy az emberek hálásak minden mosolyért" és hasonló - sokszor nyálas - dolgok.

Ez teljesen rendben van, nem lehet mindenkivel ugyanolyan szorosan kapcsolatot tartani, velük nyilván azért sem tartom, mert hiányzik a kölcsönös érdeklődés. Ha viszont úgy adódik, hogy fel szeretnénk egymással venni a kapcsolatot, akkor meg ott az iwiw, írunk egymásnak.

blackbarika 2009.09.12. 14:45:10

Nézzetek Hot dogot. Ott vannak ám a fincsi dolgok, ha unatkozom azt nézegetem és jókat röhögök :D

blackbarika 2009.09.12. 14:46:56

Amúgy azon szoktam röhögni iwiw-en pl, amikor bejelöl vmi számomra ismeretlen, ráírok h Te úgy mégis ki vagy, erre visszaír hogy ja az anyukáddal dolgoztam együtt 5 éve. Hát mondom jóvan :D

flymazs (törölt) 2009.09.12. 14:51:15

@blackbarika: pláne. rosszul vagyok időnként az iwitől emiatt, ha meg nem jelölöm vissza, megsértődik, meg megy anyunak panaszkodni, hogy "de fenn hordja az orrát a lányod".

Ha nem fordult volna elő már többször is, hogy iwiw segítségével találtak meg valami osztály/évfolyamtalálkozó miatt, már rég töröltem volna onnan magam.

A facebook jobb :)

blackbarika 2009.09.12. 14:55:41

@flymazs: facebook? arról még nem hallottam. gondolom külföldi? olyan mint a myspace?

blackbarika 2009.09.12. 14:56:10

a legalja az biztos hogy a myvip. amikor elindult regisztráltam, de azóta sem néztem rá :D

flymazs (törölt) 2009.09.12. 14:58:37

@blackbarika: a facebook amerikai eredetileg, de már inkább nemzetközi. Az iwiw próbálja másolni, az alkalmazások jó részét onnan nyúlta.

blackbarika 2009.09.12. 15:01:33

@flymazs: na elkezdtem felregisztrálni, bár sztem a myvip sorsára fog jutni nálam :P

flymazs (törölt) 2009.09.12. 15:04:42

@blackbarika: én inkább a facebookot használom. A facebook azoknak jó, akiknek sok ismerősük van ott. Én a facebookot naponta használom, iwiwre csak akkor nézek, ha kapok mélt, hogy üzenetet kaptam/bejelöltek.

Cathcart_ezredes 2009.09.12. 15:07:04

"Az ÉLET négy betű, de ennél sokkal több." Ezen befostam a röhögéstől. Végül is van benne valami, de rá ne jöjjön, hogy a SZAR, a PINA, a FAÉK is 4 betű, oszt mennyivel többet jelentenek.

strohmann 2009.09.12. 15:15:03

Ha már idézgetünk iwiwről, az alábbi idézet 1111 db. női adatlapon szerepel:

"Hogy ki vagyok?
A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod... A szikrázó napsütés, ami beragyogja életed... vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel... Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged... A pillangók, amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp, ami az arcodon lefolyik... Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll"

Amikor annak idején először olvastam, csak annyit éreztem, hogy picit túlzás, erőltetett, most már el tudom helyezni: modoros.

menetszel 2009.09.12. 15:17:33

@flymazs: akkor aki kitölti, az mind modoros.... Inkább legyek modoros, mint bunkó :D

hitomi 2009.09.12. 15:19:01

az első... jaj.
az utolsón besírtam. vajon meddig tartott összehozni neki azt a karakterhalmazt? :D
a Napalm Death pedig jó, bár nem valószínű, hogy pont ebben a kontextusban.

flymazs (törölt) 2009.09.12. 15:24:02

@menetszel: én nem mondtam, hogy aki kitölti, modoros (egyébként nehéz úgy kitölteni, hogy ne legyen röhejes vagy erőltetetten jópofáskodó).

Azt mondtam, hogy szerintem felesleges.

Ugyanakkor azt sem hinném, hogy aki nem tölti ki, az bunkó :S

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.12. 16:07:17

@tildy:): lehet több? persze, több lehet, lehet 73 év is. Nem értelek... hogy Tornóczky Anitát idézzem: "és ez így akkor most hogy...?"

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.12. 17:41:38

@menetszel: miert, ez a ket veglet: a modoros es a bunko?

En regota olvasom a modorost, kommentelni is szoktam.
Abba a tipusba tartozom, aki magan is tud rohogni. Voltak itt mar olyan kategoriak, ahol magamra ismertem. Ilyenek vagyunk, bizony mindenkinek van egy nevetseges (nevezzuk ugy, modoros) oldala.
Miert kell mindig mindent olyan komolyan venni?
Szerintem igy szep az elet, az emberek szinessegevel, es ebben a szinkavalkadban az emberek osszekapcsolodnak a modorossagaikkal. Kellokepp modoros voltam?
Akkor jooooovan :D.

menetszel 2009.09.12. 19:33:24

@flymazs: bocs, nem úgy értettem hogy aki nem tölti ki a rovatot. Inkább a szó igazi értelmében. Nem az iwiw profilra gondoltam, a .... után új gondolat jött :P
Modoros ~ van modora

sorica123 (törölt) 2009.09.12. 19:49:10

@terran: jajjj. Alkotok. Haragöntő... az, az:)
@Herr Strohmann: hehe. Én is nagyon sokszor nem tudtam pontosan visszaadni, mi is az fura érzés egy-egy hűtőmágnes-szöveg, aforizma, agyonhurcolászott idézet vagy például egyes amatőr versek olvastán. Az a furcsa a modorosság:) és nem a 'van modora', illetve 'nem modortalan' értelemben, hanem abban, ahogy itt előfordul.

menetszel 2009.09.12. 20:04:05

@sorica123: ja. régebben giccsesnek hívták.

Más: Nekem az ízlésterror ezen formájával van bajom. Ott a gond, hogy nem vagyunk egyformák. Nem lehet mindenki olyan okos, meg művelt, mint ennek a blognak a szerzője, és a kommentelők tömegei. Nem tudja magát mindenki választékos és találó módon kifejezni. Én egy kicsit tartózkodnék attól, hogy ezen két pofára röhögjek.

sorica123 (törölt) 2009.09.12. 20:17:00

Én ezt úgy tudtam részlegesen áthidalni, hogy elég sokat forgolódtam sokféle ember társaságában. Például buzgón azmiatt-ozó, brutálisan helytelen magyarsággal beszélő, viszont összességében mégis jófej, szerethető emberekkel találkoztam. Nyilván ha ellenszenvesek lettek volna, ellenszenvem megduplázódott volna olyan ódon, hogy 'ha már nem bírom a képét/nem értek egyet vele/büdös a lába, legalább tudna tisztességesen magyarul'. Így viszont egyszerűen elfogadtam, hogy aha, ők így beszélnek, fele dialektus, fele szimpla helytelenség, ez van. és nem tartottam bénának őket.
Az itteni példák humora szerintem abban van, hogy betűről betűre hoznak egy adott sztereotípiát, és nem ismerjük őket. Vagy van a másik eset, amikor nem is egy élő szhemélyről, vagy annak a wiwes anyagáról van szó, hanem egy típusról, szándékosan sarkítva és pontokba szedve. Amúgy én is háklis vagyok a ha kell-ha nem kotyogó önkéntes mérvadókra, de ami itt van, azt a fentiek miatt nem érzem ízlésterrornak.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.09.12. 21:58:50

Tájbor, a Padrinoért küldök neked két román kurvát mélytorkozni :) Köszönöm, és... RISZTEKPA! ;)

Italo Balbo 2009.09.13. 07:24:02

Iwiw-en turkálni elég olcsó dolog. Inkább az utcán/buszon/strandon/akárhol látható embertípusok érzékletes leírása jöjjön. Azok a posztok sokkal kreatívabbak és viccesebbek

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.13. 11:45:23

@menetszel: ebben részben igazad van, de valamit figyelmen kívül hagysz szerintem. Ha valakinek rosszabbak a képességei, az egy dolog, és nem neveti ki az ember. Az önkritika, az önismeret azonban nem műveltségfüggő tulajdonság. NEm az a baj, hogy nem tud valaki összerakni egy közhelymentes, egyeztetett magyar mondatot, hanem az, hogy a felböfögött betűhalmaztól elélvez, annyira kiválónak érzi, és ki is rakja. Nekem sincs plö egyensúlyérzékem, megülök a biciklin, de ennyi. Épp ezért nem teszem ki a youtube-ra a videőt, amint fel tudok hajtani egy padkára, és nem adom neki azt a címet, hogy "trükkök két keréken"

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.13. 11:47:36

@sorica123: azért az azmiattot nem érzem nagyon nagy hibának, tulajdonképp ez az ősibb alakja a szónak: alföldi rokonok meg ammiattnak mondják:)

IndaMuncher 2009.09.13. 12:20:50

Az utolsó szöveg: Tl;dr
Pfff

sorica123 (törölt) 2009.09.13. 14:20:06

@vészmadár (pica pica): Nem is biztos, hogy hiba, csak figyelmen kívül hagyja a hasonulást, és aki világéletében am(m)iattot használt, annak kicsit döccen ott a mondat. De ez valóban nem volt egy jó példa, valami igazi helytelenséget kellett volna írjak, amit a példaként felhozott emberek előszeretettel használtak, mégse zavart különösebben.

sorica123 (törölt) 2009.09.13. 15:06:41

Az se rossz, de én a ragozási hibákra, nákolásra és ilyenekre gondolok. A deviszont csak akkor bosszantó, ha valaki gyakran használja úgy, mintha ez nem két összeragasztott, hasonló értelmű szó lenne.

respecta /01 2009.09.13. 15:28:27

@sorica123:
Nem, a deviszont nem használható semmilyen módon!
A legjobban bosszant, amikor műsorvezetőktől hallom...akiktől ugye "tanulnunk" kellene.

sorica123 (törölt) 2009.09.13. 15:40:50

Hát huh. Lehet, hogy élőben aranyos a nő, az sem kizárt, hogy őszintén jön belőle ez a tündibündi hozzáállás a világhoz, de ez így, kerekre fogalmazva, körülrakva sormintákkal olyan, mint a nagymami nippes vitrinje.

andersen 2009.09.13. 20:05:46

nem ismerem személyesen

Balance Of Power 2009.09.14. 09:52:31

@menetszel: Tapasztalatom szerint a falusi venasszonyok ma is kinn ulnek a padon.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.09.15. 13:30:54

@YessicaHard:

Szerintem simán elképzelhető, hogy tényleg boldog a csaj. Nekem is boldoglány-profilom van fécbukkon, de csak azért, mert tényleg jól érzem magam a bőrömben mostanság.

sorica123 (törölt) 2009.09.15. 15:45:31

@Ön: naná, hogy elképzelhető. Attól, hogy a stílusától lerakom a hajam, még lehet boldog valaki:) és legyen is. Belekötni mindenkibe bele lehet, ha nem azért, mert modoros és giccsparádés, akkor azért, mert 'lila' bármi egyébért.

mircibanán 2009.11.29. 14:19:35

"Szép. A könyvtárosoknál a helyesírás már nem annyira lényeges." Két hiba a központozásban, és máris szar a helyesírása? Semmi otrombaságot nem látok benne. Nyeltannáci vagy Tibi, meg kurvára modoros. :D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.11.29. 23:12:32

@spenótos: simán modoros, meg nyelvtannáci is. Sőt, nemcsak NYELVTANnáci, már ha érted, mire utalok ;)) *wink*

"valóra vállnak"
süti beállítások módosítása