Üzenet egy Nőtől: ha összejössz velem, az alábbi dolgokra számíthatsz

2022/02/18. - írta: Modor Tibi

Kedves Leendő Párom, Pasim!

Előre szólok, hogy nem vagyok könnyű eset: ezt hívhatjuk manapság divatos jelzővel nárcisztikusnak, de lehetek pszichopata, bipoláris meg akármi, lényegtelen. Fontos, hogy legyen mire fogni az egészet - leginkább valami betegségre - hiszen minden faszságom mások hibája (leginkább a tiéd és a tiétek), én nem vagyok felelős semmiért. Szóval betegség és állapot - semmiképp sem vagyok csak szimplán elkényeztetett FASZ ÉS HÜLYE. 

Engem először is ki kell érdemelni. Hiszen én vagyok a Nő. És nálam van az összes pina, tehát én állítom a szabályokat - ezt is szögezzük le. Fontos, hogy olyan helyzetbe kell kerülnünk és olyan gazdatesteket fogok vadászni mindig, ahol tartósan fennáll az alá- és fölérendeltségi viszony: mindig legyen valami kiszolgáltatott balek, aki csodálni fog Engem.

Ha ezzel megvolnánk, léphetünk tovább.

hysterical-1000x700-790x310.jpeg

/Forrás: https://www.dictionary.com/e/hysterical/

A beetetés és a csali

Ez a lényeg, mert visszanézve 2-5-10 év távlatából mindenki csak fogja a fejét, hogy hogy lehettél ennyire hülye, hogy egy nyilvánvalóan bántalmazó kapcsolatban hagyod magad módszeresen megalázni. Persze, mert az elején nincs ilyen - csak évek után, amikor már érzelmileg és gazdaságilag is olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, hogy nagyon kínos és nehéz kilépni belőle. És akkor is csak fokozatosan, adagolva. A bántalmazó ugyebár ezzel tisztában van, és éveken keresztül képes profin megjátszani magát, és csak akkor őszintébe váltani, amikor már késő.

A beetetés a részemről általában dekoratív megjelenés, kurva jó szex és szenvedély, túláradó szeretet és szerelem, meggyőzően tettetett megértés, együttérzés, kiszolgálás - esetleg kiemelkedő anyagi háttér. Bármi olyan, ami feljogosít arra, hogy úgy bánjak veled, ahogy fogok. Ha nem tetszik, sorban állnak a többiek, érted.

 

A varsa

A varsa, azaz a csapda főleg a gazdasági vagyonközösség, a házasság, és leginkább a gyerek. Lustábbaknál csak simán a megszokás. Egy olyan helyzet, amiből kihátrálni már nagyon fájdalmas és kínos.

A vagyonközösséget felbontani nagyon kellemetlen, vitás procedúra, és a végén általában mindketten rosszabb anyagi körülmények között találják magukat - ha volt hitel és közös ingatlan (pláne építkezés), az még nagyobb bazmeg. A házasság felbontása kurvára kínos úgy mindenki előtt - meg hát most komolyan gondoltad, hogy "jóban-rosszban", vagy sem? Itt van pont a házasság hete! Vannak ugye 1-2 éves hullámvölgyek, kibekkeljük, aztán biztosan jobb lesz! A gyereket meg nem kell részletezni, az ember általában nem könnyen és nem szívesen hagyja ott a gyerekét, úgyhogy inkább kussol.

A megszokás pedig veszélyesebb, mint hinnéd: csak a beteges promiszkuitásban szenvedőknek van kedvük folyton új partnerhez, kiismerni őket testileg-lelkileg - meg hát Apósomnak úgyis olyan jó pálinkája van, előttük is milyen gáz lenne már, ha szakítanánk... és a munkahelyen is kimondatlanul meg fognak bélyegezni, vesztesnek fognak tartani az éves értékeléseknél ezentúl. Az elején egy hónapig tettetett együttérzés, utána kifejezetten ellened fogják fordítani a levett jegygyűrűs állapotodat, hogy "mi megértjük, de most már ideje lenne összeszedni magadat...".

 

A domesztikus terror számtalan megjelenési formája

Kóros féltékenység: 

A telefonodat, fiókjaidat rendszeresen le fogom csekkolni titokban és nyíltan is. Megnézem és elolvasom, mi több: szóvá is teszem, miket írsz a haverjaidnak, muterodnak, bármilyen büdös kis kurvának, akárkinek. Esetleg visszaírok nekik. Összejöveteleken, bulikon sem beszélgethetsz más nőkkel - mi úgyis megérezzük ezt.

Ha el mersz menni nélkülem bárhova jól érezni magad, úgyis megtalállak és tönkreteszem az estét! Igaz, ha magaddal viszel, akkor is. Hívogatni foglak, és ha nem veszed föl, hát folytatom a haverjaiddal - nekik fogok írogatni, őket fogom hívogatni. Ha pedig nem tudom a számukat, simán megszerzem mástól, kinézem a netről: próba-szerencse. Igen, és ha kell, a munkahelyeden is kellemetlen helyzetbe hozlak, őket is fel fogom hívni - vagy simán odamegyek, meglátod. Van hozzá pofám, nem hiszed?

Ha pedig azzal próbáltál volna trükközni a 2000-es években, hogy inkább utcai fülkéből hívsz fel, hát szólok a matávos ismerősömnek, és lecsekkolom, hol van a fülke ÉS ODAMEGYEK. Igaz sztori, velem nem szórakozol. Végignézem az összes facebookos ismerősödet, a követéseidet, megnézem, milyen nők lájkolgatják a képeidet és fordítva. Addig foglak basztatni, amíg nem törlöd magad mindenhonnan - esetleg még a családoddal tarthatod a kapcsolatot, de inkább senkivel, mert mindenki MÁS az az ÉN káromra létezik.

Féltékenység? Annyira nem, inkább csak éreztetni akarom veled, hogy megvan a kontroll, az odafigyelés. És ugye akinek nincs takargatnivalója, annak nincs mitől félnie, igaz-e?

Ha meg nem fogadsz szót, bosszút állok, és megkúratom magam mással, ilyen egyszerű ez.

 

Dráma, hisztéria, könnyek: 

Alapvető eszköz, hogy bármikor, bárki előtt, bárhol képes vagyok könnyeket elereszteni. Magadra vess, hülyegyerek, hogy TE érzed magad emiatt kellemetlenül. Persze nekem csak jó ez, hiszen nem jellemző rám a szégyenérzet - én pedig elérem, amit akarok, mert a békesség kedvéért inkább behódolsz és megnyugtatsz. Ez történhet egy sima bevásárlás közben, az étteremben, baráti vagy családi összejöveteleken. Akárhol, de tényleg.

Hisztéria? Az, hogy én csak elmondom a véleményemet? Mert kiállok Magamért? Inkább te vagy a megalkuvó, hogy folyton csak kerülöd a konfliktusokat, meg hogy téged érdekel, hogy mit szólnak majd mások!

Az a baj, hogy nem értesz a nők bonyolult lelkéhez! Egyszerűen ilyen örökmozgó, érzelmes típus vagyok! Ha ordítok, üvöltök, sírok, nyugtass meg! Ha megütlek kézzel, kezem ügyébe eső tárgyakkal, ha kirúgom a kezedből a könyvet vagy a kávét, ha falhoz vágom a poharat, mert nem figyelsz rám - csak ölelj át, és nyugtass meg!

És a legfontosabb, hogy minden, de minden esetben ÁLLJ KI MELLETTEM! Még akkor is, ha nincs igazam: ha hisztizek a pincérnek, az eladónak, a biztonsági őrnek, ha zárás előtt 1 perccel megyek be a boltba és taposom össze a felmosott padlót és kitessékelnek, vagy ha bunkó vagyok az anyáddal. Ilyenkor én tőled csak egy dolgot várok el:

ölelj át, és nyugtass meg - és állj ki mellettem!

Mert szégyellsz..??

Mert netán alamuszi vagy?

És igen, ha esetleg szakításon gondolkodnál, az szóba se jöhet. Mert egyszerűen nem fogok elmenni - erőszakot alkalmazni meg úgyse mersz. 

Akkor lesz vége, amikor én mondom.

Nos, hát én lennék a főnyeremény ;-) 

Szia, szép napot! Holnap újra jövök!

27 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2022.02.18. 13:07:47

Mindkét fél egyformán hibás, ennyi.

kukasmacska 2022.02.18. 14:45:17

@Modor Tibi:

Nana! A nő biztosan nem, hiszen áldozathibáztatás is van a világon, ugye.
Sőt, csak az van.

GyMasa 2022.02.18. 16:15:12

"Ha meg nem fogadsz szót, bosszút állok, és megkúratom magam mással, ilyen egyszerű ez."
EZt ugye úgy kell érteni, hogy:
"Ha meg nem fogadsz szót, bosszút állok, és megkúratom magam mással, úgy, hogy te is tudni fogsz róla, ilyen egyszerű ez."
Mert az ilyenek, azok titokban is félrekúrnak.

Sir Yangus 2022.02.18. 16:33:40

Én nagyon várom már az amazonsereg érkezését, aki izraeli titkosszolgálatot megszégyenítő profizmussal fogja lerántani a leplet Tibiről, aki
(1) Biztos azért írta ezt, mert irigy
(2) Biztos azért írta ezt, merct incel
(3) Biztos azért írta ezt, mert náci
(4) Biztos azért írta ezt, mert fideszes,
és mer NINCS SZEXUÁLIS ÉLETE ÉS EZÉRT GYŰLÖLI A NŐKET.

És egy k*rva szó nem esik arról, hogy milyen tényleges ellenérvek vannak. Valószínűleg semmilyenek. :]

kukasmacska 2022.02.18. 18:19:32

@Sir Yangus:
Nyilván van a kutyásblognak megfelelő védjükmeganőket aköcsögpasiktól blog is.

PomberMaci 2022.02.18. 18:37:35

A nők egy része tényleg ilyen. A többi

PomberMaci 2022.02.18. 18:40:54

@PomberMaci:

Tehát... a többi meg csak részben.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2022.02.18. 20:40:11

olyan gyönyörű, hogy az valami hihetetlen. aláfestésnek mehet a lángol a picsám nevű zene-eposz.

desvv 2022.02.19. 08:14:09

Pár tíz punci megismerése után az értelmes férfi rájön, hogy minden nő ugyanolyan büdöset szarik és a pinájuk is nagyon hasonló, szóval tök felelsleges túl sok melót belerakni egy adott nő megszerzésébe.

Tudok főzni, van saját otthonom és autóm, barátokkal sokkal jobban érzem magam, valódi kikapcsolódás velük, nem stresszes, . . . , így túlképpen a nő nekem tényleg csak a pinája miatt kell, semmi másért.

Sir Yangus 2022.02.19. 11:42:05

@HgGina: Ez egy blog, azon belül pedig egy gúnyos írás. (Nem tudom, remélem, hogy eddig még érthető volt).

Várom, hogy te mennyivel jobbat tudsz írni, vagy hogyan tudod cáfolni az itt leírtakat.

Nyúlláb 2022.02.25. 12:51:48

Úristen, hogy ezt mennyire megérdemelte volna az a geciláda volt férjem. Meg még egy alapos verést is, a szarkavaró vén kurva anyjával együtt.

Nyúlláb 2022.02.25. 12:54:19

@desvv: na, büszke lehetsz Magadra, paraszt. Látom, az is vagy, sötétség.

Nyúlláb 2022.02.25. 12:57:14

@HgGina: az. Tipikus hím faszkalap felfogás.

Sir Yangus 2022.02.27. 17:21:25

@Nyúlláb: te viszont biztosan nagyon jó házastárs voltál, csak a rohadt férjed kúrt el mindent!

Nyúlláb 2022.02.28. 10:12:31

@Sir Yangus: így igaz. Egy agresszív, rosszindulatú, nyóckerben nevelkedett barom volt a kedves férjem. Egy hazug, szarkeverő börtöntöltelék.

Rush2112 2022.03.16. 12:03:12

Nyúlláb, Gina: rólatok szól baszki, vedd már észre. Nézz mélyen magadba és kotródj vissza anyádba, ebben a korban már senkinek nem kellesz.

Tibor: bázisolt.

szeme közé, laposan! 2022.05.16. 08:00:09

8-10 ismerős jelenet volt benne, gyanítom, a valóság adta az alapot. Mert ha nem, akkor csak én lehetek ilyen szerencsétlen! :)

Szekrényszagú néni 2022.05.31. 18:47:16

@Nyúlláb: És hozzámenni vajon miért kellett ahhoz a drága eNberhez? Akkor éppen 5 percre nem volt börtöntöltelék?

gigabursch 2022.06.11. 15:26:00

@HgGina:
Ez egy saját magát viccesnek tartó (kb Sas József szint) blog, amely életvezetési tanácsokat oszt (kb népkonyhai szint) nagyjából nulla valóságmagvú történetekkel (kb néhai hircsarda).

Néha ideteved az ember és megállapíthatja, hogy 'nyugaton a helyzet változatlan'.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2022.07.20. 12:19:31

@gigabursch: rég kaptunk ilyen szép komplimentet <3

Sir Yangus 2022.11.20. 19:28:24

Kb. 4 havonta visszajövök, hogy elolvassam. Most valamiért a Gone Girl c. film jutott róla eszembe, ahol gyakorlatilag minden gonoszság megjelenik, amivel a férfit be lehet állítani egy utolsó rohadt szemétnek, és csapdába lehet csalni, stb. Fogalmazzunk úgy, hogy sem az említett film, sem ezen (sajnos nagyon is valós) blogbejegyzés nem hozta meg a kedvem az ismerkedéshez.

Szekrényszagú néni 2022.11.23. 06:02:46

@Sir Yangus: Pedig amúgy sorban állnak az ajtóban a begerjedt nők?

Szekrényszagú néni 2022.11.23. 06:05:08

@gigabursch: Azért jóval több benne az igazság, mint sokan szeretnék elismerni.

Sir Yangus 2022.11.25. 15:00:14

@Szekrényszagú néni: Erre még utalást sem látok, pedig igyekeztem több kameraállásból elolvasni az eredeti kommentemet. :)

Szekrényszagú néni 2023.03.15. 17:48:58

@Nyúlláb: Mi történt cuncikám, valaki nem ugrálta körbe alanyi jogon a nyilván kívül-belül csodálatos személyed? Hát hogy képzelik?
süti beállítások módosítása