Képzeld el, hogy még a Párod kezét se foghatod meg az utcán!

2019/07/10. - írta: Modor Tibi

Igen.

Ti nem is tudjátok, milyen az, amikor titkolnotok kell a szerelmeteket. El se tudjátok képzelni, pedig a Beatles is megénekelte... kísértetiesen hasonló apropóból.

Pedig 2019-et írunk, és lehetne végre tényleg szabad a szerelem.... mert ez az alap, de nem az. És küzdeni fogunk, amíg el nem érjük célunkat. Ezért vonulunk az utcára hömpölyögve, boldogan, befogadóan, felszabadultan.

Pedig itt tényleg csak két, felnőtt, szabad akaratú EMBER szerelméről van szó. 

És igen, a testiségről is.

Mi közötök hozzá? Szokatlan? Nem felel meg a beégetett konvencióknak? Netán irigykedtek, mert mi tényleg boldogok vagyunk, és teljes odaadással tudjuk a másikat szerelemmel szeretni?

És az nem zavar, ha esetleg megszólnak az utcán, megszoktam. De ha állásinterjún szóba kerül, csak zavartan pislogok, és elterelem a témát.

De nem házasodhatunk, gyereket se vállalhatunk, ha bárki megtudja rólam, kit szeretek, azonnal kiközösítés és üldözés a vége. Pedig nem tehetünk róla: we fell for eath other és wo die Liebe hinfällt. Bocsássatok meg, de nincs rá igazán jó magyar equivalent. A törvény üldöz, a társadalom megvet, 

Pedig egyidős az emberiséggel, amióta világ a világ - csak kulturális kérdés: sok természeti népnél teljesen normáls, a beavatás, férfivé-nővé válás rituáléjának része. És az állatvilágban is megfigyelhető. És neki is jó, tiszta szívéből szeret. Get over it, deal with it.

És magánügy. Takarodjatok a hálószobámból! Ezért megyünk az utcára. 

Én és a húszéves kislányom. És a 18 éves kisfiam is. És? Ártottunk neked? Közöd? Jobb lenne, ha megölném, megenném őket, állami gondozásba, esetleg hiphop-táborba küldeném őket, hm?

Tehetnek ők arról, hogy rossz testbe születtek? A gyermeki testbe, holott ők valójában belém szerelmes felnőttek voltak mindig is.

Így legalább valóban szerető családban élhetnek.

Na, ugye.

14 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.07.10. 21:40:52

És magánügy. Takarodjatok a hálószobámból! Ezért megyünk az utcára.

dangbird 2019.07.11. 11:13:05

"Hétfőn kinevezték az új iskolaigazgatót, Dr. Futót. Menesztett elődjének bűne az volt, hogy ragaszkodott a fiúk és lányok külön testnevelés-órájának elavult szokásához. Dr. Futó bevezette az integrált testnevelést. A fiúk ujjongtak. A lányok nem annyira. Dr. Futó pedig megszüntette a „tanári WC” poroszos intézményét is. A korábbi mellékhelyiség használati joga mostantól a fél- és másnemű diákokat illette. A mellékhelyiséget azonnal használatba is vették az eddig rejtőzködve, önmegtagadásban élő fél- és másneműek – nomeg a kíváncsi újak.

Keddre meg is alakult a kupaktanács. A mellékhelyiség a fél- és másneműek jelképes találkozóhelyévé vált, aféle XXI. századi Stonewallá."

marioatreides.blog.hu/2016/02/28/kupaktanacs_754

Rómaikömény 2019.07.13. 09:39:08

Jaj.évek ota szerettem a modorost.idáig.ez buta es primitiv volt.

Bűdi Lóránt 2019.07.26. 10:09:58

Ha van egy 35-ös szintű Genderfluid Demiszexuális lányból lett Heteronormatív fiú, akit megérintek villám kővel, akkor lesznek elektromos támadásai, és lesz utána rezisztenciája más villám típusokkal szemben?

ergerberger 2019.09.29. 13:53:18

Eddig csak simán fáradt és humortalan lett mostanra a korábban időnként tényleg jó és friss modorosblog, de ez már szintlépés ezzel a fideszkormány valagába felnyaló gusztustalan vonalas gyáva féreg támadással a buzik ellen, a a kövér lászló szájába való az orbán makkja mellé.

Esetleg abbahagyhatnád nyugodtan a blogolást, ha már csak ilyen fasiszta okádék lágyfos bír kijönni belőled.

Kisgé 2019.10.05. 11:23:27

@ergerberger: whoa, de jó, hogy elmúltak a mid-90-es évek, amikor az ilyen csicskagyász szdsz-es visítozók szarták a passzátszelet...

lkuhn 2019.11.26. 13:10:08

@ergerberger: Egyetértek. Mondanám, hogy a szerzőnek tutira nem volt még meleg ismerőse, de mivel multizik, ez kizárt. Fos, cinikus gyűlöletbeszéd.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.12.11. 08:11:53

@ergerberger: látom, te is szereted a Segget.

@lkuhn: szerintem nincs ebben gyűlöletbeszéd. Különben is a családon belüli SEX-ről szól, amivel nem ártunk senkinek.

ergerberger 2019.12.11. 10:43:28

@Modor Tibi: Hát azért nem mindet, de a homofób fröcsögő köcsögöktől mindig felizgulok, mert azok szoktak a legjobban szopni titokban teli torokból este a focipálya mögött, szóval a tiédet azért megcsinálnám, husi. Főleg ha nem veszed le hozzá a tüllszoknyádat.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.12.12. 08:09:02

@ergerberger: nem vagyok homofób, mivel nem félek a buziktól. Sőt, kifejezetten irigylem és kedvelem is őket.

Így már nem is kellek?

Igen, és aki a legjobban gyűlöli a Fideszt, az valójában látens orbanista.

iissttvvaann 2021.05.23. 04:01:47

@ergerberger: Hü, csicskafiu, enyemet is beveszed? Ciankapszulas.

Modortata 2021.06.29. 09:46:05

A posztból sokkal többet ki lehetett volna hozni, de azért jó.
Remélem, hogy a hozzászólások nagy része szarkasztikusan értendő...
Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy a "meleg" szót ne használja a homoszexuális egyedek megjelölésére. A napsütés, egy finom leves, a fürdővíz stb a meleg.
süti beállítások módosítása