A legifjabb Júve-szurkoló, avagy a sikertelen senkik gyermeknevelése

2015/05/17. - írta: Modor Tibi

Saját magunk tökéletesítése. Ez a gyerekprodukáltatás egy még károsabb mellékága, és nagyon bánt.

Egy olyan ember, aki eleve senki és hülye hobbijai vannak, itt is saját magát akarja még jobb (szerinte jobb) formában viszontláttatni. A gyerek mindig egy tökéletesebb Én, de eldöntöttük már az elején, hogy természetesen Liverpool- Arsenal- és Újpest-szurkoló, valamint Tankcsapda- és Depeche Mode-rajongó lesz: nagyon élvezi a kis lurkó, Sex Pistols-felsőt és baboskendőt kapott, a nyakamban ült egész végig a koncert alatt.

Egyre több ilyen megnyilvánulás jön szembe korunkbeli ismerőseink között. Abban a korszakban, olyan térben és időben, amikor normális, tanult, jómódú fiataloknál vagánynak, korosztályos tömegélménynek számít elmenni egy Dr. Alban- vagy Scooter-koncertre.

Gyermekszépségverseny, adjon puszit a lányoknak, fogja meg a kezüket, strandoljon meztelenül - elmegyünk közösen fényképészhez, mert az ott valahogy teljesen jobb és másABB lesz, mint Anya Androidjával? Van rosszabb.

Kicsit röhögjünk saját magunkon! Valljuk be, hogy hebehurgyák, kicsit dilók, sülék vagyunk!

Karót nyelt szülők akarunk lenni? Korántsem.

Öltöztessük be a gyereket is rajongónak! Jó pár éve a Szigeten Nitzer Ebb-koncerten - bizonyára karrierben és párkapcsolatában is sikeres anyuka - a kb. négyéves, hidrogénezett, felnyírt-felzselézett hajú, fülbevalós - amolyan Kismartinnak öltöztetett - kisfiát a nyakában bevitte az első sorba, az fülszakasztóan dübörgő ipari zene mellett. Még nagypapakorában is mesélni fogja, az tuti.

Nem tudja még a gyerek négyévesen, mit akar? Egyértelmű, hogy az a helyes, ha mi irányt mutatunk neki, és együtt üvöltheti velünk a kőkemény, őszinte rockerszöveget, hogy dugd fel a botodat magadnak, seggfej! Hiszen amit aputestű Apa jópofának gondol, azt ő is annak fogja gondolni. Micsoda élmény lesz neki, hogy végigcsápolhat egy koncertet!

Nem tudunk angolul, ezért nem lehetünk olyan köcsögök, hogy angolul neveljük fel? Marad a koncert.

Ilyen laza apukának kell lenni: már a 90-es években harsányan együtthahotázni a lurkókkal a Disney-délután előtt, mert a Balu kapitány az jópofa rajzfilm, és merjünk kicsit gyerekek lenni. Ami jó, az jó. Manapság se szégyelljük, hogy bizony kell nekünk a játékkonzol a jéghideg Heineken meg a SuperBowl mellé - a lányok pedig csak összekacsintanak a fejünk fölött, hogy bizony van nekik egy legnagyobb gyerekük... :-))

Nézd meg, kicsim. Ők a Scooter, és te nagyon szerencsés vagy, mert még láthatod őket - annyira erős dohányos a Hápé Baxxter. Tudod, amikor Anya és Apa annyi idősek voltak, mint most mondjuk a Bendegúz, akkor ez a zene volt nagyon divatos, erre táncoltak a diszkóban.

Időtálló, igazi jó zene. Most már három generáció hallgathatja őket összecsimpaszkodva.

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trónkövetelő 2015.05.17. 10:52:29

_anno_ a polgári fámíliákban szokásban volt, hogy apuka vitte el a fiút élete első kurvázására. A komenisták elrontották ezt is!!!!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.05.17. 12:32:50

Tudod mi ez kisfijjam? Az. A fekete gyászmenet. Hallgasd csak! Bleeek szelebréééjsőőn.... cunájt....

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2015.05.17. 13:46:18

itt az ideje, hogy megtanuld fiam, milyen az igazi zene. itt ez a cradle of filth, hallgasd meg, aztán öblögess egy kis brujeria-val.

2015.05.20. 23:08:40

végre egy poszt, ami alá betehetem Tibi kiváló vendégposztját!

sarkikrimo.blog.hu/2014/10/17/kedves_sikertelen_embertarsam
süti beállítások módosítása