Olvasói rovat - A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok

2012/05/24. - írta: Modor Tibi

Kedves Olvasóink!

A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő, oktatási célból) érdemesnek találta közlésre.

Ismételjük: felháborító ez és nem is vicces. Egyeseknek ideje lenne elgondolkodniok...

 

FIGYELMEZTETÉS: Kérlek, ha még nem múltál el harminc éves és/vagy nő vagy, akkor ne olvass tovább! Tényleg ne.


 

Igaza van Hátasnak, társadalmi érdek a gyerekvállalás + keresőképtelen ilyenkor, el kell vhogy látni. + egyszer te is lehetsz nő (lásd Szecsődi Karcsi)!

De hogy vissza kell venni bazmeg, ő akart gyereket, ha én egyetemre akarok menni, vagy csak úgy utazgatnék a világban, de STIP-STOP majd jövök, akkor visszavesznek? És utána tényleg még 1x lehúzás céget, mindenféle munkavégzés nélkül (visszajövéskor 5 évnyi szabi egyben kivevés és kifizettetés azt is), tehát a többi fasz keresse meg neki a munkájával még az ingyenkört.

Tőlem úgy ment el szülni a csaj, hogy azt mondta, október közepéig lesz. Majd júliusban betelefonált tavaly, hogy már nem tud jönni, a héten se. Mindenbe beleszart, semmilyen megbeszéléshez nem tartotta magát, nem úriember, hiszen nem is ember, hanem nő. Előbb veszek fel egy tolószékes buzi cigán*t legközelebb, ez lehet 1 emberben is. Mondtam, hogy jó, akkor táppénz nyilván és küldök neki kisebb munkákat, amivel lehet 1 kis pénze zsebbe, hogy ne csak a táppénzből meg gyesből kelljen megélniük. Abból se csinált meg semmit, egybe beleharapott, aztán otthagyta a tányér szélén, mint a finnyás gyerek. Kész, kiesett a toll a kezéből, ROHADT KIBASZOTT LUSTA GECI OST*BA NŐK, imádják ezt, alig várják, hogy ne kelljen semmit csinálni, és utána 30 évig képesek lennének folytatni. Alattomos undorító faj ez. Még jó, hogy legalább azt eltitkoljuk előlük, hogy mi is tudunk szülni, és így kínokat élhetnek át.

Szóval asszem, bruttó 195 körüli fizetése volt, ami nem tűnik magasnak, amíg nem neked kell ezt 4-5-6 embernek kifizetni minden hónapban :) és asszem olyan +2-300e Ft-ba volt NEKEM, mire megszült, és eleve már a júliusi fizujáért se dolgozott annyit, amennyit megkapott. Hónapokig baszkodás állam, hogy ilyen-olyan táppénz harmadát, felét utaljam. Közben meg augusztus közepére le kellett volna adni valamit, ő 3 héttel előtte tűnt el, pedig 2 tök világos feladat maradt nála, a többit még a távozása előtt átvállaltam, nyilván azért, hogy rendesen legyen megcsinálva. Na a végén átvállalhattam az egészet... Heti 90 órát dolgoztam bazme*, mértem. Volt olyan hogy reggel 7-kor még bent dolgoztam, úgyhogy akkor már minek menjek haza, 1 alvás mínusz, azt se tudtam 1 hétig milyen nap van. Az ilyenek miatt amennyire a törvény engedi, takarodik el innen a kurva an*jába amikor visszajött, természetesen amit a jog biztosít neki, azt megkapja.

A szülés óta valóban nem kerül egy fillérbe se.

A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok. Simán el tudom képzelni, hogy a szülés egyáltalán nem is fáj, csak összebeszéltek és úgy csinálnak, mintha - hátha így jobban lenyeljük, hogy helyettük kell rabszolgáskodni évekig, amíg vakarják a picsájukat és munkának állítják be azt, hogy azzal lehetnek napi 24 órát, akit szeretnek, meg a játszótéren okoskodhatnak a többi geci álla*nak, hogy ők ezt mennyire jól csinálják, apa meg eteti őket. A jézusos-istenes hazudozás után második legnagyobb gecizés az ez.

De annyira jó baszn* őket meg beléjük kenni a geci* meg visszatömködni kézzel a seggl*ukukba, a kurva i*tenit.

284 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 09:54:11

Még nem olvastam el, de: ELSŐ! :)

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 09:58:56

Nem is kellett volna elolvasnom.

A Jóskagyerek 2012.05.24. 10:00:32

Hehh. Ha címlapos lesz, akkor ma itt tábort fogok verni.. :)

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.05.24. 10:02:26

Sajnos harminc elmúltam férfi vagyok (3 gyermekes), és annyira felboszantott ez az írás, hogy fel tudnám pofozni az illetőt. Egy modoros közhely illik ide:
"Ezért tart itt az ország"
Itt minden egyes gyermek kincs már könyörgöm, évente egy kisvárosnyi ember eltűnik, és ilyet még leközöl az egyébként tisztelt blogíró.
Aki ezen nevet, az nem ember.

Lenry 2012.05.24. 10:07:52

@HZ: én jót nevettem rajta. mert bármilyen hihetetlen, de ilyen főnökök léteznek
(tetszik tudni ez az írás ugyanis nem a szülő nőkről szól)

Mitya Ivanov 2012.05.24. 10:09:35

@HZ: tibi szólt előre
de tényleg, borzalmas írás.

Itt ül egy mellettem egy hasonló, két gyerek és 7 év után visszajött, de vele csak többen vagyunk. Idegesít, pofázik, gyerekeiről beszél állandóan, nem hagy békén, újra meg kell tanítani neki az excelt, meg a wördöt, sőt még a fáccséra is én regeltem helyette.

bekbórd! 2012.05.24. 10:26:23

A fácsén nem merem lájkolni :)
Azért annyira nem jó írás, hogy címlapot érdemeljen, de néha majd visszanézek a kommentekre.

vitaygeorgina 2012.05.24. 10:51:35

Ezt az írást nem a stílusa vagy sértő jellege miatt nem kellett volna kitenni, hanem mert gyenge, rontja a posztok átlagszínvonalát.
Első problémám, hogy ez nem egy modoros típus, hanem egy hülye alkalmazott, és a rá vonatkozó megfigyeléseket nem érzem általános érvényűnek. Másrészt a trágárság nem elég ütős. Sok van ugyan belőle, de valahogy mégsem üt, és nem is vicces.
A harmadik, hogy ha már nevetni nem lehet rajta, akkor megpróbálhatnánk komolyan venni, de vitaindítónak meg nem elég színvonalas.
Szerintem ez az írás blogot tévesztett.

KürtiT (Tromb74) 2012.05.24. 10:54:52

Az a BAJ, hogy olvashatatlan. Ha lesz rá időm, mondatonként megfejtem.

mrs.starkey 2012.05.24. 11:05:14

oké, értjük, hogy jót szórakoztatok brendel mátyáson és most rákaptatok a dolog ízére, de csak ezért szart kitenni....... hát........

Kicsi Kacsa 2012.05.24. 11:13:15

Na jól van, már azt hittem én vagyok túl öreg, meg a három gyerek, de megnyugodtam, nem vagyok egyedül. Nem tetszik ez az írás, talán mert amikor én mentem gyesre, még nem volt probléma visszamenni dolgozni 3 év után, meg a pasik is toleránsabbak voltak, nekik is megvolt a védett munkahely a katonasággal.

Styxx 2012.05.24. 11:14:39

@vitaygeorgina:
Viszont van benne egy formai bravúr:
"tolószékes buzi cigán*t"
Ezzel a csillagozással a politikai korrektség negyedik generációs megoldását is megismerhettük.
Tudom, hogy különvéleményes lesz: de én szeretem az ilyen radikális posztokat. A réteghumorban meg nem feltétlenül a harmonikus poénok kordagyurisan lágy ringású dallamossága a mérce, hanem inkább a norvég deathmetal nyersessége, amikor elképzeled, hogy bazmeg, ezeknek hiába van a GDP-jük az egekben ,mégis képesek középkori fatemplomokat felgyújtani és a meggyilkolt énekes agyvelejéből enni, egy baloldali ifjúsági tábor szégyenteljesen barbár meghekkeléséről, amitől még Goebbels is elhartároldna, már nem is beszélve.
De mondom, szinte tuti, hogy kisebbségben maradok.

Most ez lehet, hogy hülyén hangzik, de vallom: egy poszt nem feltétlenül csak akkor jó egy szórakoztató blogon, ha szelíden vicces, hanem akár akkor is, ha minimálpoénjaival megdöbbent (a szerzőt egyébként nem ismerem, ez ilyen spontán, érdekmentes vértacskóskodás a részemről)

@bekbórd!:
Ja, szerintem is távolról sem éri elegy középszerű piroslap-poszt lájkjainak a köbgyök-töredékét se. Speciel, aki real-karakterrel meri ezt a posztot lájkolni, az felkészülhet rá, hogy egy "Free Geréb4"-pólós aktivista méhlepényt húz a fejére és köldökzsinórral fojtja meg.

Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2012.05.24. 11:18:13

mivel a kozvetlen kornyezetemben van pár ilyen (semmitnemcsinálokmertellettemegykolykot) ezert eleg vicces.
kedves osanyak es osapak, csinaljatok nagy fesztivalt itt most jol, mert nincskedvem dolgozni, inkabb rohognek a merhetetlen ostobasagotokon.

vitaygeorgina 2012.05.24. 11:23:11

@Styxx: hehe, amit a csillagozásról írtál, az igaz. A legutolsó sorban van remek példa erre, ahol az isten szót megcsillagozza, az előtte szereplő jelzőt viszont nem.

la paloma de la rosa 2012.05.24. 11:26:31

@Styxx: "A réteghumorban meg nem feltétlenül a harmonikus poénok kordagyurisan lágy ringású dallamossága a mérce, hanem inkább a norvég deathmetal nyersessége, amikor elképzeled, hogy bazmeg, ezeknek hiába van a GDP-jük az egekben ,mégis képesek középkori fatemplomokat felgyújtani és a meggyilkolt énekes agyvelejéből enni, egy baloldali ifjúsági tábor szégyenteljesen barbár meghekkeléséről, amitől még Goebbels is elhartároldna, már nem is beszélve."

Ez a mondat könnyfakasztóan gyönyörű volt.

Johnny336 2012.05.24. 11:47:32

@la paloma de la rosa: " kordagyurisan lágy ringású dallamossága a mérce" - mintha egy modoros Megasztár/XFaktor/Csisz-zsűritag ömlengését olvasnám valamelyik nyikhaj tehetségtelen dilettáns előadása után :DDD

Styxx 2012.05.24. 11:49:05

@la paloma de la rosa: @Johnny336:
Kössz, csak nem arról ábrándoztok ti is, mint én:
- Mikor kapják el Puzsért szalámival a hóna alatt? :-)

mrbateman 2012.05.24. 11:49:33

Azé az utolsó sora oly gyönyörű, hogy szinte követeli az alaptantervbe való azonnali beemelését.
Szégyenlem magam, h. ez a visszatömködős dolog még nem fordult meg a fejemben!

la paloma de la rosa 2012.05.24. 11:50:51

@Johnny336: Na látod, éppen ezért olyan gyönyörű.

Kool a Bácsi 2012.05.24. 11:51:16

Elolvastam ezt a blog-ot. Kár volt, nem kellett volna.

Kedves Post író! Hogy rohadtál volna anyád uteruszába, te utolsó "geci", hogy "klasszikus"-okat idézzek. Egy mocskos, tahó, utolsó paraszt (elnézést a vidékiektől) vagy, aki miatt szégyenlem, hogy egy bolygón kell éljek.

Kedves Hölgyeim! Az egész férfitársadalom nevében kérek elnézést.

A tisztelt szerkesztőnek meg lehetett volna legalább annyi gerince, hogy AD1: ilyet nem tesz ki, AD2.: legalább figyelmezteti az olvasóit, hogy szókimondó tartalomra számíthat. Erre semmi, csak tolja a pofánkba. Szégyeljétek magatokat.

Johnny336 2012.05.24. 11:52:08

@Styxx: jajjdehogy. Én drukkolok neki, hogy ez a liberális zsid* bulvárfertő nehogy bekebelezze megingathatatlan értékrendjét és érintetlen lelkét. :)

@mrbateman: háromszor olvastam el azt a mondatot, annyira jól sikerült :D

la paloma de la rosa 2012.05.24. 11:53:53

@Styxx: Puzsér egy az egyben ütnivaló fajta, szóval azt mondom csatlakozok ehhez az ábrándhoz.

@mrbateman: Ezzel is egyet kell értsek. Abból a mondatból sugárzik a nők iránti feltétlen tisztelet, melyet már kisgyermekkortól illene tanítani a jövendő nemzedékeknek.

LoverCase 2012.05.24. 12:13:26

nekem a csillagozás jött be

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.24. 12:27:54

Előre figyelmeztetett a szerkesztőség, hogy elhatárolódik az írástól! A méltatlankodókat egyébként megértem, tényleg elég durva, bár az igazság tud durva lenni. A szerzőt is megértem. Mindenkit megértek.

A leggázabb rész viszont a "jézusos-istenes hazudozás", mert ha nem lenne Isten, akkor nem tudná megáldani Miniszterelnök Urat, és az rossz lenne. A kormánya éppen az ilyen eseteket próbálja megelőzni azzal, hogy a módosabb, azaz munkára alkalmas és hajlandó magyarok gyerekvállalását segíti elő a családtámogatási rendszerrel. A dolgos ember rendszerint megél, a dolgos ember a gyerek előtt és után is dolgozni fog, ráadásul a gyerekét is ugyanerre neveli majd.

@Kool a Bácsi:
Ha szégyenled, hogy egy bolygón kell élned, esetleg megpróbálkozhatsz egy csillag, vagy üstökös felszínével is.

Styxx 2012.05.24. 12:30:10

@Kool a Bácsi:
"AD2.: legalább figyelmezteti az olvasóit, hogy szókimondó tartalomra számíthat. Erre semmi, csak tolja a pofánkba. Szégyeljétek magatokat. "
:-))))))))) atom poén.
a címet olvasva: "A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok" magam is arra számítottam, hogy a szerző vagy Brunszvik Teréz, vagy ha már Teréz, akkor Teréz anya életét és munkásságát méltatja, erre jött ez a förmedvény.
Jó hír, hogy a Modoros portugál nyelterületre készült, speciális, nyomtatott kiadványából egy repülőgépen hangosan idézgető utast maga a pilótanő tessékelt le a gépről:index.hu/kulfold/2012/05/23/lelokdoste_a_geprol_a_nogyulolo_utast_a_pilotano/

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 12:31:58

@KürtiT (Tromb74):

"Az a BAJ, hogy olvashatatlan. Ha lesz rá időm, mondatonként megfejtem."

Nekem is ez volt a legfőbb problémám.

De én disz-minden vagyok. :)

Styxx 2012.05.24. 12:35:27

@Gudea enszi:
Enszi Mester: Mikor lesz poszt Miniszterelnök Úr Saulus -Paulus pálfordulásából. A "Csuhások, földre!" - parlamenti bekajabálástól az Úr ezerkilencszákilencvvenedik esztendejétől az ájhatatos áldás várásig?
Egy kiváló prefessor-emeritus vendégposztolót kellene felkérni a megírására, még a következő szlovén túrája előtt, mielőtt Lévánál kilép kis hazánkból a még kisebb kis Auzsztiába. Bár ha Móni vezet, akár útközben is megírhatja, közen piSát is majszolhat.
Készülhet interwiev formátumban is.

KürtiT (Tromb74) 2012.05.24. 12:37:58

@Styxx: Fax tudja. A kerekesszékes meleg roma talán píszíbb lett volna.
Ez a vérliberális fröcsögés pedig akkor szokott igazán jól szólni, ha vannak benne ordító ellentmondások is.

Kool a Bácsi 2012.05.24. 12:38:28

@Gudea enszi: NEM, nem figyelmeztetett. Oda van hányva valami, de AD.1.: sztem utólag tette oda a főszerkesztő, AD2: ki gondolná, hogy tényleg enynire durva ? Ez egy poén honlap, és lehetett volna akár csak irónia is. Nem elég határozott a tiltás az elején... ez van ...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.24. 12:54:19

@Kool a Bácsi:
Ad 1: "Ismételjük: felháborító ez és nem is vicces. Egyeseknek ideje lenne elgondolkodniok..." - ez nem odahányás, hanem egyértelmű jelzés.
Ad 2: Szerintem nem a te szerintemed dönti el, hogy mit mikor írtak oda.
Ad 3: Ha a cikk felháborítja a szerkesztőséget, továbbá figyelmeztetik a nőket, hogy tényleg ne olvassák el, akkor vélhetően nem a Lassie hazatér következik alább.
Ad 4: Ezen a poénoldalon csak azok nem veszik észre a poénnak látszó nem poénokat, akik azt sem, hogy ez nem poénoldal.
Ad 5: Természetesen itt minden csak irónia. Még ez is. ;)
Ad 6: Az "ad"-ot nem csupa nagybetűvel írják. Ez csak egy latin szó, nem az MSZP.
Ad 7: "Ad"-al sorjázni a megjegyzéseidet förtelmesen modoros.
Ad 8: Ez van. :(

@Styxx:
Ez nem pálfordulás, hanem teljesen természetes személyiségfejlődés. Fiatal suhancként nehezen azonosul a lázadó személyiség az egyház szigorával. Aztán meglett családapaként sokan belátják, hogy a család és a nemzet megtartása állandó értékek nélkül nem fog sikerülni. És ha még egyszer le mered írni Levice nevét fasiszta nyelven, majd ne csodálkozz, ha demokrata szlován tankokkal találkozol a Hősök terén!

Kool a Bácsi 2012.05.24. 12:59:03

@Gudea enszi: De nem gondolhatjátok komolyan, hogy ha odaírják, hogy ne olvassák el, akkor pont ők nem fogják elolvasni ?? Az emberi kiváncsiság ennél sokkal erősebb, és egyáltalán nem korrekt egyáltalán kirakni ezt a blogot sztem.

/az már csak hab a tortán, h az Orbánt dícséred ... /

Styxx 2012.05.24. 13:06:36

@Gudea enszi:
Okfejtésed csillagos tizes, utólag belátom, hogy feltételezésem, ala Szijjártó Melinda, nem volt több bulvárkacsánál. Földrajzi tudásunk megkérdőjelezhetelen, ha valaki mégis megtenné, pirosabb lapot kana, mint Zidane Materazzi fegyelmezéséért. Mindketten jól tudjuk; Szlovákia fővárosa Laibach.

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 13:07:57

@Kool a Bácsi:

"De nem gondolhatjátok komolyan, hogy ha odaírják, hogy ne olvassák el, akkor pont ők nem fogják elolvasni ??"

Hogy is írt erről J. Lakoff? Ne gondolj az elefántra. :)

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 13:12:43

@Styxx:

Laibach az nem a szlovánok Compact Discója?

2012.05.24. 13:26:26

Itt hívnám fel a figyelmet Normandiai Vilmosra, aki miután kiszemel menyasszonyjelöltje elutasította, megleste azt a vasárnapi nagymise után és a templom mögött félholtra rugdosta, miután említett hölgy álláspontja megváltozott személyével kapcsolatban, ezzel is alátámasztva a nők sunyiságát és jellemük gyenge mivoltját.

labove 2012.05.24. 13:26:58

Minden esti meg levelező tagozat és kibaszott OKJ-s képzés kismamákkal van tele.....
Szerinted??

Jimbo75 2012.05.24. 13:28:06

Király a poszt:)) A sok rinyáló hülyének üzenném, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni...

Gerilgfx 2012.05.24. 13:40:08

Ez a cikk nyilvánvalóan nem arról szól, ami szó szerint le van írva. Ennek egy komoly, rejtett mondanivalója van, és én szerencsére értem is. Aki felháborodott, az szerintem nem nézett még körül a világban, a politikában, a környezetében, és nem nézett bele még önmagában sem mélyen.

Johnny336 2012.05.24. 13:40:37

A sok rémüldöző, szörnyülködőnek javaslom a hírcsárda olvasását, aztán szörnyülködjenek :)

jaegtoer 2012.05.24. 13:42:23

@Kool a Bácsi:
Vagy van szabad véleménynyilvánítás, vagy nincs.

Styxx 2012.05.24. 13:44:18

Ezt nem hiszem el, már a blogketrecből beesettek értetlenkedése se a régi? Csupa toleráns, a rejtett poénokat értő, igényes kommentelő.

mzs 2012.05.24. 13:46:20

Kedves Ignác, egész egyszerűen rossz alkalmazottat választottál. Ez a nő soha, senkinek nem fog megfelelni, ha ez vigasztal. Rúgd ki, vegyél fel egy cigányt (jaj, bocs, hogy is kell? "cigán*t"), azzal biztos előrébb leszel.
Válogasd meg az alkalmazottakat, és akkor nem érnek ilyen csalódások. Vagy dugd meg. Hátha attól jobban dolgozik. ;)

Hogy érted azt, hogy "mi is tudunk szülni"? Mármint a férfiakra gondoltál? Mesélj már róla, légyszi.

Egyébként meg kívánom neked, hogy éld át 10 vajúdó nő összes fájdalmát, aztán majd befogod a pofád.

s 2012.05.24. 13:48:46

Ha van kolléganőd - és miért ne lenne, ugyebár - érteni fogod. Tisztelet persze a mindig meglévő kivételeknek.

pruntyike 2012.05.24. 13:54:54

1. nagyon ánblok beszél
2. túl sokszor fordul elő a "geci" szó
3. azt, hogy egy nő széttegye a lábát, így vagy úgy meg kell fizetni keményen (ha a szeretőnek teszi szét, a férj fizet). Minél jobb nő, annál több pénzt kell leperkálnod ezért valamilyen módon. Ha azonban
4. mint a posztoló, buzzant, akkor ettől elesik.
5. A költségek megkímélhetők, le kell mondani a "sexual intercourse"-ról. Nem az én esetem.
Ugyanúgy megspórolod az utazás, nyaralás költségeit és a vele járó idegeskedést, ha "aki szereti, utazzon Malagába, aki nem, üljön a ......".

lobaszopiatej 2012.05.24. 13:57:10

Tök jó lett ez a poszt :)

Illetékbélyeges elvtárs 2012.05.24. 14:01:15

ANNYI igazságtartalma azért van a dolognak, hogy az én anyám még a szülés előtti napig dolgozott, én viszont az utóbbi 10 évben nem találkoztam olyan terhes nővel, aki ne tűnt volna el az irodából fél évvel a szülés előtt. És valóban mindannyian beleszartak abba, hogy legalább a szekrénykulcsukat meg a Windows jelszavukat elküldjék, hogy ne mindent elölről kelljen kezdeni, amit félbehagytak, hónapokig szívva a hagyatékukkal.

mzs 2012.05.24. 14:02:35

Mesélek.
2,5 éves gyerek anyukája, a gyerek már fél éve bölcsiben, anyuka dolgozik (kell a pénz, kevés a gyes). Fél 8-tól fél 5-ig benn van az irodában. Abszolút megbízható, gyors, lelkiismeretes. Ha beteg a gyerek, megpróbálja a nagyszülőkre bízni. A munkáját maradéktalanul, határidőre elvégzni, szeretik, tisztelik, értékelik a munkahelyén.

Ilyen is van. ;) És több ilyet ismerek, mint olyat, amit fenn leírt a kedves vendégszerző.

Styxx 2012.05.24. 14:15:11

@mzs: egyetértek, ráadásul a Móni még jobban is vezet, mint a család cheguevarácsan machó férfitagja.

Lucusmanó 2012.05.24. 14:16:51

@Illetékbélyeges elvtárs: 36 hetes terhes vagyok második gyerekkel és még mindig dolgozom... Nem kellene általánosítani. Amikor az első beteg volt (két évesen bölcsi), akkor nagyszülők bevonásával megoldható volt a dolog. Ezalatt a másfél év alatt két napot (!) hiányoztam saját betegség miatt. Úgyhogy csak sajnálni tudom azokat, akik így látják...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.05.24. 14:19:07

Ezt azér csinálták a Tibijék, hogy a Brendel féle sokkot egy ellensokkal lenullázzák. A fizikában például ilyen amikor két hullám találkozik és kioltják egymást. Viszont olyan is lehet, hogy a két hullám nem oltja ki egymást hanem szarrá rezonálódnak és azt hívják rezonancia katasztrófának. Akkor rendszerint valami nagy épület vagy híd összedől.

atila68 (törölt) 2012.05.24. 14:22:08

Valami itt tényleg nagyon el van baszva.

HighTroller 2012.05.24. 14:22:22

mivel ez a komment még nem került elő, ezért úgy érzem, pótolnom kell a hiányt:
Ad 1: ez a blog egyre szarabb Tibikém, csökken a színvonal nagyon.
Ad 2: Én azért jöttem ide anno, hogy szellemes írásokat olvassak, nagy adag nyelvi leleménnyel megkomponáltakat.
Ad 3: Úgy is lehet vicces valami, hogy nem trágár, ajánlom a tisztelt szerkesztőség figyelmébe. :-)
Ad 4: Tibikém, azokat a régebben megjelent jó kis kifigurázósokat, azokat kéne kitenni, szerintem :-P

[megmondoember] 2012.05.24. 14:23:15

Nem véletlen, hogy azért csak kikerült ide ez a poszt, a kötelező képmutató "elhatárolódás" ellenére is.

Miraberl 2012.05.24. 14:24:25

Ha a bejegyzés írója így gondolkodik az anyákról és a nőkről, nem érdemli meg, hogy az anyja annak idején megszülte!!

Képzelem, milyen bántalmazó fasz lehet a párkapcsolataiban, ha egyáltalán valaki szóba áll vele.

Dr.Beverneki 2012.05.24. 14:26:11

Hogy a faszba kerülhet az INDEX cikkei közé ez a taplóság.Nincs aki elolvasná a közzététel előtt az ilyen szemeteket és a gecibe elküldené az íróját.Ezért még valaki pénzt is kap?Szánalom!!!!!

maretz 2012.05.24. 14:26:37

Az uccsó mondatért megérte elolvasni...:D Valóban ez az egy szerencséje van az asszonyállatnak:D

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.05.24. 14:28:03

Az kimarad, hogy a nők még buták is.

Baál apa 2012.05.24. 14:28:05

Szerintem van valami eltúlzottság abban, amit a t. levélíró élettapasztalatként megfogalmaz.
Tudomásul kell vegyük, hogy a női alapbeállítottság fontos pontokon esik egybe a férfiéval: harcrakészség, ravaszság, önzés. A nők egy része hihetetlen sikereket arat tébolyító bullshitek hangoztatásával. Miért szokna le róla?

mojoking77 2012.05.24. 14:29:45

@Dr.Beverneki: Gyerunk mar sracok/lanyok, huzzatok mar bele. Ez eddig nagyon gyenge.. Sehol egy igazi felhaborodott fas*huszar, aki csak ezert regelt be, hogy mindenkinek elmodhassa, hogy ez a valosagban nem igy van, es kulonben is o a vajudas kozben is telefonos meetinget tartott....

mrbateman 2012.05.24. 14:31:58

Hagyjuk már a nők bálványozását, ha gyerekre vágynának, akkor mesterséges megtermékynítéssel sokkal higénikusabb, gyorsabb és biztonságosabb módon is el lehetne érni a kívánt célt.
de ugye mi van? hát nagyon messze vagyunk ettől, a nők csak baszni akarnak állandóan, aztán amikor egyfajta negatív externáliaként késza gyerek, akkor kezdődik a boldoggá avatásuk, az anyaság, meg a satöbbi...de ezt nekem kell kitermelni, hát miért én tartsam el más gyerekét?!

Mária óta minden nő kurva!...meg előtte is, de azok ott olyanok voltak mindég, sőt ma is

ArgonX 2012.05.24. 14:34:37

Az írás brilliáns... :)

Én nevettem :D

Nem ártana valamilyen IQ teszt kitöltetése olvasás előtt, hogy a @Kool a Bácsi: féle ostoba némberek még véletlenül se tévedjenek ide :D

?syntax terror~ 2012.05.24. 14:35:15

@Somló November: az ellenhullám a "tolószékes buzi cigány"
ha felveszi, hullámozhatnak együtt

Jimbo75 2012.05.24. 14:36:22

@mojoking77: Dehogynem, akadt már itt pár agymosott hülye, aki nem érti a posztot:))

kiskutyauto 2012.05.24. 14:38:21

Eltekintve attól hogy egy primitív pszichopata interpretációjában szemlélhetjük most a problémát, azt kell mondjam, a kritika részben, a nők egy részére megáll bizony... sajnos a "civilizált" nők egy jelentős része valóban sunyi manipulátor, sportot űz a kis zsarolásaiból, rendre visszaél különféle kis trükkökkel a saját kényelme és kéjelgése, lustasága kiszolgálása céljából... Azonban sok kedves rendes becsületes tisztességes korrekt nő is van; az igazi anyák, akik önfeláldozóak, lelkiismeretesek, odaadóak... és reméljük ők vannak a többségben, nagy tisztelet nekik!!

Styxx 2012.05.24. 14:39:12

@mrbateman:
"Mária óta minden nő kurva!...meg előtte is, de azok ott olyanok voltak mindég, sőt ma is"
merem remélni, hogy nem blaszfémia buggyant elő a tasztatúrát nuncsakuval cséplő ujjaid alól, hanem közmegelégedettségre Marketing Máriára gondolsz.

mojoking77 2012.05.24. 14:40:45

@Jimbo75: DE KEVES!! Alig jarunk meg 100 post-nal se.. Pedig a tema alapjan szazszamra vartam a felhergelt otveneseket, akiknek fogalmuk sincs rola, mennyire csinalnak majmot sajat magukbol ket harom, egyre idegbetegebb megnyilvanulassal...

atila68 (törölt) 2012.05.24. 14:40:59

A "tolószékes buzi cigán*t" fonéma látom sokaknak bejött, de felhívnám a figyelmet a mondat második felére ami oázisként emeli ki a vulgaritás, amúgy szerintem túlzásba vitt, sivatagából, nevezetesen;
"ez lehet 1 emberben is".
Briliáns.
Nagyon várom mikor kezd eldurvulni a kommentfelhő...

mrbateman 2012.05.24. 14:46:25

@Styxx: szó sincs itt istenkáromlásról, éppen Máriát emeltem ki vala gyarlók közül.
Most megyek melegíteni, mert délután szarrá verjük a rabbiképzősöket.

Dr. Cica75 2012.05.24. 14:47:53

Azert van ez az egesz mert olyan picsahosszu a GYES. Max egy ev lehetne, az is sok!

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2012.05.24. 14:52:12

@Kool a Bácsi: "mocskos, tahó, utolsó paraszt (elnézést a vidékiektől)" ez hogy a faszba kapcsolódik áruld már el nagyeszűkém?

a nevemben ne kérj elnézést..

a bolygós viccet már lelőtték ..

funfun 2012.05.24. 14:52:49

@Kool a Bácsi: "Kedves Hölgyeim! Az egész férfitársadalom nevében kérek elnézést." Kérj a magad nevében, fasz. Ki kent fel arra, hogy mindenki nevében nyilatkozz? Van rá kétharmados felhatalmazásod?

Szerintem baszot* jó a poszt. Hülye luvnyákok, maradjanak csak otthon a tűzhely mellett, főzzék a vacsorát, várják haza a baszni vágyó urukat. Munkahelyen meg dolgozzanak, ne fácsézzanak, meg pletykáljanak.

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2012.05.24. 14:56:02

nos egy cigányasszonyban van annyi becsület, hogy a munka környékére sem megy :D

funfun 2012.05.24. 14:58:49

@Gudea enszi: "leggázabb rész viszont a "jézusos-istenes hazudozás", mert ha nem lenne Isten, akkor nem tudná megáldani Miniszterelnök Urat, és az rossz lenne."

A nap mondása. Riszpekt.

Kool a Bácsi 2012.05.24. 14:59:51

@funfun: mert savanyú a szőlő?

És ha neked tettszik ez a blog, akkor szégyeld magad. Keress 1 tükröt, nézz jól bele, és köpd szembe magad.

PiszkosFreddy 2012.05.24. 15:03:01

@Styxx: Ezt nem mondod komolyan....?
Dögunalom lenne varázsütésre.

Kool a Bácsi 2012.05.24. 15:03:27

@Gudea enszi: szerintem Te már szivatsz ... de mind1, most már legalább tudom, hogy erre a honlapra nem jövök többet. És az ismerőseimet is ugyanerre fogom bíztatni.

zZz 2012.05.24. 15:05:08

@la paloma de la rosa: nők iránti feltétlen tisztelet? Miért kéne nekem "feltétel nélkül" tisztelni minden nőt?
Férfiaknak nem jár feltétlen tisztelet?

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2012.05.24. 15:05:20

Régen a jobberek voltak a humortalan faszok, most meg a balosok, gyönyörű :)))

mojoking77 2012.05.24. 15:05:25

@Kool a Bácsi: Na, megy ez ennel kemenyebben is.. Kerlek. Tudod, a nok megmentoje, meg a tobbi...

msnick 2012.05.24. 15:07:11

A cím alapján a poszt írója egy buta és frusztrált hím.

Anyátok picsája! 2012.05.24. 15:07:14

Az amúgy pompás utolsó mondathoz azért még hozzáfűzném, hogy kitűnő szórakozás több asszonyállattal való szórakozás esetén az egyikük popsijából frissen kihúzott húsfurulyánkat rögvest elhelyezni a közelben tartózkodó másikuk szájszervében, orális tisztogatásra végbélváladék és esetleges kakamaradványok eltávolítása érdekében.

mojoking77 2012.05.24. 15:10:41

@msnick: A holgy pedig egy gondolkodasra keptelen egyed, akinek meg a funkcionalis analfabeta kifejezes megfejtese is gondot okozhat ;)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.05.24. 15:14:07

háháháhá!!!! a modoros nőgyűlölő!!!

terhesbűnözés rulez!

Kool a Bácsi 2012.05.24. 15:14:33

@mojoking77: Szerintem ez 1 szar blog, az olvasói pedig szar emberek, ennyi. Uff. Pont.

Anyátok picsája! 2012.05.24. 15:16:47

Rám telefonált a szargyáros, ezért átírtam. Ezáltal sokat finomítva a hirtelen felindulásból képernyőre vetett gondolatmenetet nyelvtani és biológiai szempontból:

Az amúgy pompás utolsó mondathoz azért még hozzáfűzném, hogy kitűnő mulatság több asszonyállattal való szórakozás esetén az egyikük popsijából frissen kihúzott húsfurulyánkat rögvest elhelyezni a közelben tartózkodó másikuk szájszervében, orális tisztogatásra végbélnedvek és esetleges kakamaradványok eltávolítása érdekében.

mojoking77 2012.05.24. 15:20:02

@Kool a Bácsi: De baratom. Te is olvasod, nem?
Javallom amugy szamodrai is a fent emlitett kifejezes (funkcionalis analfabeta)megkereseset a Google-ben (www.google.hu), es a definicio hangos felolvasasat lehetole egy tukor elott...

funfun 2012.05.24. 15:22:16

@Kool a Bácsi: "És ha neked tettszik ez a blog" te meg vegyél egy helyesírási szótárt.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.24. 15:23:17

Undorító állatok vagytok. Nem patkányok, hanem nyusztok.

apanaklenni 2012.05.24. 15:23:25

Javaslom az "írónak", hogy 1 hétig neveljen ő egy pl. 6 hónapos csecsemőt. Utána beszélgessünk.

MACISAJT 2012.05.24. 15:25:27

@Somló November("Ezt azér csinálták a Tibijék, hogy a Brendel féle sokkot egy ellensokkal lenullázzák"

Nos, a dánielpéter-féle jelenség verbális változata
a brendelmátyásizmus.
És mivel egy elmeroggyant százat csinál,most akkor ezek szerint itt az "ellensokk".

Csupán azt utolsó mondatra térnék ki:
"De annyira jó baszn* őket meg beléjük kenni a geci* meg visszatömködni kézzel a seggl*ukukba, a kurva i*tenit."

Gratulálok a szerzőnek a feleségéhez, az anyjához no és az összes nőnemű hozzátartozójához.
Szinte látni ahogy két féldeci után hasonló mód(or)ban nekiáll dicsekedni.(panaszkodni?)

Kool a Bácsi 2012.05.24. 15:26:40

@mojoking77: Nem... ma jártam itt utoljára, befejeztem az itteni pályafutásomat. És illenék elgondolkodnia a kedves szerzőknek is, hogy megéri e elijeszteni a potenciális olvasókat ilyen undorító írásokkal... persze ha erre van igény... no comment...

Szelid sunmalac 2012.05.24. 15:26:49

Meglepodnenek az emberek, ha tudnak, hogy valoban menyi nogonodlkodik ugy, hogy csak azert megy dolgozni, hogy "biztonsagosabban" szulhessen gyereket, es le sem szarja, hogy a munkaltato cserebe munkat is varna.

prof. Perselus Piton 2012.05.24. 15:33:55

Nő vagyok, 30 fölött és elolvastam...a stílusa prosztó, de amit ír, az utolsó szóig igaz...

Régi mondásom és sokakat megsértettem már vele (gondolom, mert tükröt tartottam nekik vele), hogy a nő a Föld legszámítóbb és legkiszámíthatatlanabb, tehát legveszélyesebb állata...a gyerek pedig az eszköz ahhoz, hogy ezeket végigvigye, lásd: férjfogás, semmire sem jó házasság összetartása, pénzszerzés és a posztban említett munkahelyi dolgok...

@Szelid sunmalac-Elmeny designer pedig megragadta a lényeget, tényleg lenne meglepetés, ha kiderülne :-)))

KürtiT (Tromb74) 2012.05.24. 15:33:58

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Megáll az ember esze. A végén még azt fogod állítani, hogy a munkáltatók kizárólag profit reményében alkalmaznak munkaerőt, miközben az alkalmazottak jólétét kellene szolgálniuk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.24. 15:36:01

@mrbateman: nah, valójában az úgy van, hogy csak a csajok hiszik olyankor, hogy az már az ujjad.

Szelid sunmalac 2012.05.24. 15:38:06

@KürtiT (Tromb74): Na azert eddig nem mereszkednek! Es az elozo kommentem is puszta feltetelezeseken alapul.

Macropus Rufus 2012.05.24. 15:39:44

én alkamlazott vagyok egy nagy cégnél, de amit a blogger írt azzal hellyel közzel egyetértek: rengeteg nő ezt játsza el, ezért aki nem ilyen az is szív mint a torkos borz.
Saját cégünk esetei: 12 éve jött létre a bicznic. Én 2003-ban léptem be, volt olyan kolléga akit már akkor sem ísmertem, mert a cég indulása után 3-4 hónappal elment szűlni. Természetesen 2 gyerek alá nem adjuk. 4-5 évig nem is jött dolgozni. Aztán volt itt olyan, hogy elment szűlni, utánna vissza és 10 hónap múlva megint el, most is otthon van. A titkárnőnk is eljátszotta ezt. És még lehetne sorolni, mert aki eddíg nálunk szűlt, 10-ből 6 esetben kihasználta a céget.
Tehát megértem a tulajokat is: van egy emberem állományban akinek fent kell tartani a helyet, ha visszajönn, de ua. kell a munka is, tehát fel kell vennem valakit, ergo: 2 év után 1 pozitcióra 2 alkalmazottam lesz. Az egyik 2 éve csinálja a másiknak 2 éve nincs gyakorlata/rutinja. Kitől fognak megválni? Nem volt nehéz kitalálni.
A további gond (és ez már kihat az országra is) az ilyen "okos" nők miatt a cégen kifejezetten kerülik a fiatal még nem szűlt nőket! Következmény? Nem nehéz kisakkozni sztem.

A cikknek a stílusa meg említésre sem méltó...

Styxx 2012.05.24. 15:47:37

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Ilyen a szabályozott kapitalizmus. Miért csak a tőkés lehessen geci? Ha én nő lennék, nem kizárt, hogy szintúgy élnék ezzel a legális furmánnyal.
Egy fekete focistát leszerződtetett (asszem a Chelsea) viszont a posztjára az új edző más valakit képzelt el. A focista szerződésében elállási lehetősége a klubbak emiatt nem volt. Kitöltötte a maga x évét. Eljárt az összes edzésre, (az ifikhez osztották be!) betartotta az összes szerződésben válalltakat, és a klubban pedig elmondták mindenféle gátlástalan szarnak, a brit sajtó és a szurkolók dettó. A faszi tudta, hogy más klubban baszna is annyit keresni. Letelt a szerződése, majd visszavonult és írt egy könyvet kb. Nem leszek senkinek az olcsónégere! címmel. És igaza van! A nők és a négerek se hülyék! Miért ne élhessenek a jog adta lehetőségeikkel?! Szerintem egy Demján Sándor sokkal nagyobb szemét, mint egy munkajogi taktikai csellel szülő nő (elnézést Demjántól, ha valamelyik nickkel ő is törzskommentel. Bejelenti ájtatatos képpel, hogy a 310-315 forintos euró lenne az ideális, állandóan ájtatatosan papol a szakmunkásképzés fontosságáról, úgy tesz, mintha az ország érdeke neki olyan fontos lenne, prima-primissima díj, stb, közben egy pókeren vagyonok eljátszó, cinikus, állambácsihoz dörgölődő, protekcionista nagytőkés.
Ráadásul egy középszerű nő leghátsó nyílásába is szívesebben gyömöszölném vissza az örökítő anyagot, mint a Demjánéba. És az se izgat, ha sztárvégbélsebész fazonigazította neki!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.24. 15:48:57

Már bocsánat, de itt mindenki "hülyegyerek"? Egészen nyilvánvaló, hogy ebben a posztban az Einstein által is vizsgált ultraibolya-katasztrófa és a kétrés-kísérlet alátámasztotta párhuzamosuniverzum-hipotézisek mesteri összehangolására történik, allegorikusan, melyben a nő a sötét anyag szimbóluma.

mrbateman 2012.05.24. 15:52:39

Korszakalkotó ötletem van - és egyben feladatot is állítok a modern orvostudomány elé...hátha nem nőiesedett még el az orvosi szakma és dolgoznka ott tetterős férfiak - szüljenek a nyugdíjasok.

Dolgozzon mindenki, aztán amikor elmennek nyugdíjba, akkor úgysem tudnak aludni, ráérnek gyereket nevelni. Lenne célja az életüknek, nem kellene pótcselekvésként átbuszozni a városon, mert a másik végében egy huszassal olcsóbb a paradicsom.
Nem mellesleg az örökségre sem kellene olyan sokat várni, továbbá 60 év alatt nagyobb élettapasztalattal egészségesebb lelkületű gyermekeket nevelhetnének.

A Nobel-díjjal járó lóvét tisztelt olvasótársaimmal közösen elkurvázhatjuk!...már úgy értem nyilván külön-külön, csak az összeg lenne közös!:-)
De én gondolok a női olvasókra is, ők kapnak egy szép otthonkát, a fiatalabbak egy szép fehérneműszettet!

Anyátok picsája! 2012.05.24. 15:56:11

@mrbateman: Rendben, de te dugod meg őket.

:)

mrbateman 2012.05.24. 15:57:51

@Anyátok picsája!: Persze, majd ha már nyugdíjas leszek ráérek!

Styxx 2012.05.24. 15:57:52

@mrbateman: az orvostudományt beelőzte a nyugdíjfolyósító (a népszerű Nyufi) A jelenséget úgy hívják: Nagymama

KürtiT (Tromb74) 2012.05.24. 15:58:23

@Styxx: Ezért mondtam, akkor lenne az igazi, ha még azon is rinyálna a posztbéli prosztó, hogy maj' kevesebb állami nyugdíjat fog kapni,pedig ő hülyére dolgozta magát miközben mások gyermekekkel bíbelődtek.

eszenix 2012.05.24. 15:58:41

@vészmadár (pica pica): hehe pont a kétrés kísérlet volt a tételem elektron és fotonfizika vizsgán :)
Those were the days :)

2012.05.24. 15:59:06

Ez nem modoros. Hanem szar.

mrbateman 2012.05.24. 16:02:09

@Styxx: Igyál még egy pohárral és fogd rá a Nyufira!

Nagymama már nincs, a modern világban nem működik a hagyományos családmodell...az új rendszerben már jó ha megéred a gyereked ballagását!

tede 2012.05.24. 16:10:52

Ezeket a plusz költségeket bele kell számolni, ha a női alkalmazott szülni fog.
Az egyben kiadandó szabadság tényleg durva. A kismamának a gyes alatt is jár a szabi, de értelemszerüen nem tudja kivenni, ezért egyben ki kell neki adni 75-150 munkanapot. Nem tudom a pontos működését ennek, de ismerősöm felesége mesélte, hogy három gyerek és 7 év gyes után majdnem 1 teljes év jár neki, amit ki is vesz és 1 évig még otthon marad fizetés mellett.
Ez azért olyan szempontból durva, hogy a munkaadónak ezt ki kell termelnie és ha rosszul választ dolgozókat ilyen szemptonból, akkor komoly pluszköltséget is jelenthet ez. Nem beszélve a kollégák leterhelésétől és az is mennyire fair már, hogy mondjuk felvesznek valakit három évre, aki esetleg még jó munkaerő is, betanul és mindent jól csinál, naprakész a tudása és akkor mehet amerre akar, jön vissza a kismama, akinek még be kell tanulnia és újra felpörögnie, ami további több hónapot jelent, mire teljes értékű munkaerő.

Ezért kerülik a szülőképes nőket a munkaadók, persze sunyi módon, mert nyíltan nem diszkriminálhatnak.

Eperkeper 2012.05.24. 16:14:36

Szeretném javasolni a cikkírónak és azoknak, akik ebben a trágár stílus mögött rejtőző elemi igazságot látják, hogy rögtön hívják fel a kedves mamájukat, hogy az a drága édesanya is beláthassa, hogy jobban tette volna, ha nyugodtan eldolgozgat egy ilyen gyerek világra hozatala helyett.

no successful 2012.05.24. 16:16:03

Nekem túl modorosnak és visszafogottnak tűnt a poszt.

mojoking77 2012.05.24. 16:18:04

@Eperkeper: Draga ostoba kommentelotarsam. Azon kivul, hogy "most aztan jol megmondtad ezeknek a fergeknek", venned a faradtsagot, hogy aahelyett, hogy hulyet csinalsz magadbol, utana nezel a blog lenyegenek? Vagy ez tul magas egyeseknek?

Prophet 2012.05.24. 16:24:37

Csak egyet tudok érteni, megerősíthetem a leírtakat, tapasztalataim szerint is tényleg jó dugni őket! Még a csúnyábbakat is, mert van bennük valami visszataszítóan izgalmas, mint a törpepornóban. Jó nekik beverni, mikor nagy a hasuk, mert tudod, valaki már előtte is beverte nekik, vágod, aztán megkötött a gitt!
De vajúdjanak is a büdös kurvák, mert:
Ad 1: valami mocskos, igénytelen, műveletlen Golf 2 tulajdonos lyuktestvére lettem általa, pedig xHamsterezhettem volna is,
Ad 2: az a dolguk: youtu.be/du9RIh5YV1s

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.05.24. 16:34:35

@tede:

jaja, ezért van az, hogy a nők egy része baromira meggondolja, hogy akar-e egyáltalán szülni, vagy inkább előtérbe helyezi a saját munkáját-megélhetését (pláne mondjuk, hogy nincs fickója, aki eltartsa, vagy van, de az se keres annyit, hogy kettőjüket eltartsa egy fizetésből), és inkább úgy dönt, hogy egyáltalán nem szül, merthogy úgyse vennék vissza.

aztán majd a társadalom rinyálhat, hogy fogyamagyar, nem lesz aki kitermelje a nyugdíjpénzt a társadalombiztosításban.

7919nünü 2012.05.24. 16:52:04

Kedves Szerkesztők!

30 éves elmúltam és nő vagyok. Csak egy dolgon ütköztem meg, a többi szóra se érdemes.
Szóval egy dolgon ütköztem meg: ebben ti mit találtatok közlésre érdemesnek?

atila68 (törölt) 2012.05.24. 16:52:54

@apanaklenni:
Nevelni egy 6 hónapos csecsemőt.... (WTF?)
Mégis mire?

aaaaaaah 2012.05.24. 16:53:27

hallod ez kurvajo geci

spinneli 2012.05.24. 17:00:53

Hű, tényleg jó, hogy elmúltam 30.
:)

Tartalomra hasonló poszt volt régebben...a terhesség nem betegség, csak ennyi.

tede 2012.05.24. 17:01:16

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
a lényeget nem érted te sem
egyértelmű, hogy a dolgozó nők gyerekvállalását minden eszközzel támogatni kéne

Ami viszont ma történik, hogy rátolnak jókora költséget a munkaadókra, ahelyett, hogy az állam magára vállalná ezt.

Akik ezt kitalálták marhára okosak, mert rátolták ezeket a költségeket a munkaadókra, ahelyett, hogy az állam magára vállalná

nem vagyok munkaadó, de azért kéne már egy kicsit gondolkodni és nem csak véresszájjal követelni a jusst.

Egyszer erről olvastam egy cikket, a hülye németek ezt még fokozzák. Egy házaspárnak fodrászüzlete volt és felvettek egy fiatal nőt segédnek. Aki persze nem dolgozott jól, de teherbe esett. Elküldeni nem lehetett és a pár hónap alatt, amig ott volt tönkretette a fodrászatot, mert nem bírták kifizetni a plusz terheket, úgyhogy le is húzták a rolót.

Egy kisebb, pár fős céget simán bedönhet anyagilag, ha hirtelen és mondjuk véletlenül egyszerre terhes lesz 2-3 alkalmazott.

Érted? Az állam más fa..l veri a csalánt, ebben a témában is.

tede 2012.05.24. 17:10:35

@7919nünü: a kormány a munkaadókkal fizettet meg olyan költségeket, amiket az államnak magának kéne magára vállalni

aki ezt nem érti, nem ért semmit

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2012.05.24. 17:18:23

Azon kívül, hogy olvashatatlan, a tisztességes férfiak is felháborodnak rajta.

Akit érdekel a miértek miértje, olvasson megfelelő szakirodalmat, abban választ kaphat arra, ki miért lehet olyan mint a posztban vázolni próbált. Elsőként Csernus A nő című könyvét tudom ajánlani, de van sok más is amit érdemes. Mert azt kell mondjam, ezt az írást nem...

Én mint blogszerkesztő udvariasan közöltem volna, hogy szólásszabadság ide vagy oda, ez nem egyenlő a durva általánosításokkal, sértegetésekkel, és mivel még csak nem is olvasmányos, ha nem haragszik, nem közlöm le. Van blogom, ezért fordultam blogszerkesztőként a blogszerkesztőhöz.

lócitrongy 2012.05.24. 17:23:26

Ez a poszt telitalálat. Sajnálom, h így van, de nem én tehetek róla. Ellenpéldával én is találkoztam már, de a kivételek - ahogy mondják - csak erősítik a szabályt. Gratulálok az írónak. A píszí köcsögöknek meg coki, fáj az igazság :D

mojoking77 2012.05.24. 17:30:31

@Névtelen betelefonáló: Huhh... Te, mint Blogszerkeszto, nem szertnel egy kicsit bovebben beszelni errol, mint Blogszerkeszto? Csak, mert szeretnenk tudni, hogy te, mint Blogszerkeszto, hogy latod a szolasszabadsag, kontra muveszet kerdeset, kedves Blogszerkeszto, es mi az, amit nem tartassz Blogszerkesztokent lekozolhatonek. Az pedig, hogy legalabb tiz alkalommal le lett mar irva, hogy esetleg nem kell szo szerint ertelmezni a postot, kedves Blogszerkeszto baratom egy pillanatig se idegesitsen, hisz neked, mint Blogszerkesztonek nem szukseges olvasni, es legfokeppen ERTELMEZNI tudni.
Amugy, a hozzaszolasod gyonyoruen modorosra sikerult, ugye mondanom sem kell...

GentleSpecter 2012.05.24. 17:30:36

Lássatok már a sorok közé és nézzétek már meg, hogy melyik blogon vagytok!
Nem a nők lettek pellengérre állítva, hanem a munkáltatók. És igenis vicces.. :D

qwertqwert · http://szexpina.com 2012.05.24. 17:43:34

and here comes the s-s-s-shitstorm

slowMotion 2012.05.24. 17:45:57

Javitson ki az aki jobban tudja - az USA-ban 6hét a szülési szabi utána anyus vagy visszajön húzni az igát vagy repül (tisztelettel vagy anélkül)

Mijjor 2012.05.24. 17:49:22

Semmi extra, a „szerző” buzi. A nők lenyúlják a pasikat a szeme láttára, és már az anyja is betömte a szájába a spenótos kanalat, sőt a strandon meztelen fürdette. Az utolsó sor gyenge odabiggyesztett kamu. Pont ezért. Valami másik meleg karolja már föl a lelkét…!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.24. 17:50:53

@slowMotion: Vagy kivesz még 12 hét fizetetlent. Kurva kapitalisták.

sdani 2012.05.24. 17:53:44

@apanaklenni: "Utána beszélgessünk." Mégis, szerinted ki a faszom akar beszélgetni veled?

sdani 2012.05.24. 17:57:15

@slowMotion: " az USA-ban 6hét a szülési szabi utána anyus vagy visszajön húzni az igát vagy repül "
És amennyiben nem hamburgersütésről van szó, azalatt a 6 hónap alatt is skype-on rendelkezésre áll. A mostani főnököm panaszkodott, hogy havi kétezer dolcsi lesz a bölcsöde a gyereknek, és hiába fizet ki ennyi pénzt, ha beteg, akkor otthon kell maradni vele! :-D Azért ez valahol nem normális.

pinter63 2012.05.24. 17:58:44

Szóval ez az amit én úgy hívok , kultúrszemét.:(

tede 2012.05.24. 18:05:24

@slowMotion: USA-ban meg lehet élni egy fizetésből vagy lehet felvenni egy bébisintért és visszamenni dolgozni

orvlat 2012.05.24. 18:09:15

A réteghumorban meg nem feltétlenül a harmonikus poénok kordagyurisan lágy ringású dallamossága a mérce, hanem inkább a norvég deathmetal nyersessége, amikor elképzeled, hogy bazmeg, ezeknek hiába van a GDP-jük az egekben ,mégis képesek középkori fatemplomokat felgyújtani és a meggyilkolt énekes agyvelejéből enni, egy baloldali ifjúsági tábor szégyenteljesen barbár meghekkeléséről, amitől még Goebbels is elhartároldna, már nem is beszélve.
OMFG:))) E-P-I-C

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2012.05.24. 18:13:54

@mojoking77: na, látod, ez legalább VALÓBAN modoros :D

Komolyra fordítva: a blog egyfajta magán sajtótermék. Itt egy bizonyos határig te döntöd el hogy mit közölsz és mit nem. Nálam a szólásszabadság azt jelenti, hogy
1. Sem a poszt sem a komment nem lehet személyeskedő, a másikat sértő.
2. Minden kritikának, ellenvéleménynek helye van a kommentekben, ha az illető képes érvelni az igaza mellett. Ha nem érvel, csak közli, hogy szar amit leírtam, stílusától 8ld 1-es pont) függ, hogy kimoderálom-e. Mert két szót én is ki bírok böfögni, a valódi kommunikációhoz viszont több szükséges.
2/a Igénytelen beszólásokra is igényesen válaszolok, már csak azért is, mert egy harmadik fél többre fogja tartani azt, aki a gusztustalan támadásokat is képes kulturáltan visszaverni. Sőt, aki színvonalat tart, annak olyan lesz a törzsközönsége is.

3. A saját posztjaimat nem fogalmazom meg trágárul, mert abban az esetben az írásaimat semmi nem különböztetné meg egy átlagos kocsmai párbeszédtől valamely olcsóbb sörözőben. Ezzel részint magamat, részint az olvasót tisztelem meg. Amit írok nem szépirodalom, de nem is a hardcore bulvár kategória.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha bővebbe vagy kíváncsi és nem csak beszólni akartál, ajánlom a blogomat, a nevem mellett van a linkje.

mojoking77 2012.05.24. 18:26:52

@Névtelen betelefonáló: Koszonom, bar sajnos nagyon nem ertetted meg mondandomat.Sebaj, neha elofordul. Mivel kulturaltan valaszoltal, igyekszem en is visszatomkodni a kaszat a farzsebembe.
Szoval: -A blog, aminek a feluleten most beszelgetunk, a Modorosblog.
Az elmult par evben atto lvalt hiresse, hogy sztereotipiakat figuraz ki, oly modon, hogy elso szam elso szemelyben adja elo a termeszetesen nem letezo tipusu emberek gondolatait.
Tobbek kozt az is a sikere zaloga, hogy utana a hozaszolasok nagyja arrol szol, hogy nehany ember ezt nem kepes felfogni, es abban a hitben, hogy a post a szerzo sajat velemenye, a szerkesztok pedig egyet ertenek vele, hisz hagytak lekozolni, valami beteges "fereglyukba" tevedt, ahol a hasonlo beteg allatoknak meg tetszik is,teljesen kikel magabol, a torzskozonseg pedig harsanyan derul szegeny szellemileg fokozottan hatranyos helyzetueken..
Tudod ez is egy modja a humornak, csak rengeteg ember nem kepes ezt mar feldolgozni... Ne ertsd felre, nem kotozkodok veled, ezek a tenyek.

Udvozlettel:

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2012.05.24. 18:28:47

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: nagyon vicces vagy. Ha pedig nem annak szántad, gondolkozz el azon miért pont nekem szóltál be, tekintve hogy mások is hangot adtak nemtetszésüknek.

Arch$tanton 2012.05.24. 18:31:57

Teljes mértékben igaza van Ignácnak, nagyon világosan látja a helyzetet. :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2012.05.24. 18:32:41

@mojoking77: ismerem a blogot és rendszeresen olvasom. Azt is tudom, hogy a most leközölt levél nem azonos a szerkesztők álláspontjával. Mégis úgy érzem, a mostani írás sem tartalmilag sem stilisztikailag nem illik bele abba a képbe, ami ennek a blognak a profilját képezi.
A tegeződős bácsiról szóló poszt pl tetszett, jónak találom, akár van ilyen ember az olvasók környezetében, akár nincsen.

mojoking77 2012.05.24. 18:35:55

@Névtelen betelefonáló: Pedig a post-ok nagyjabol 40-50%-a kifejezetten ilyen jellegu iras. A cel ez esetekben sokkal inkabb a figyelemfelkeltes, sokkolas altal, mint a szimpla szorakoztatas. Ez nem minden embernel sikeres, egyszeruen elakadnak a sokknal, es nem jutnak tovabb a vegiggondolas statuszaig..

Styxx 2012.05.24. 18:48:02

@Névtelen betelefonáló:
Isten a lelkem, tényleg nem a bántás beszél belőlem, hidd el, alapból tisztelem a higgadt, udvarias embereket. Mondandót érthető, logikus és helyénvaló ( @mojoking77: neked is teljesen igazad van, az oldaldoboz mindent többé-kevésbé a helyére rak, csak hát egy blog oldaldobozát kábé annyi kommentelő olvassa, mint ahány háborgó devizahiteles rágta át magát a bank ÁSZ-jének az apróbetűsét.
Szép dolog egy etikus blog, de valahol olyan mint, egy szolid, szürke kis veréb csaj a második emeletről, amikor a harmadikon ott az az ordas, bokaláncos, tevepatát villantó, térdig érő sztreccsnacis, akinek lóg a .... a szeméből.
(pardon, PC-n: ...*)

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.05.24. 18:51:48

A minél kevesebb energiával minél többet nyerni, az egész élővilágban általános elv. Ez minden emberre jellemző.
De megértem a szerzőt, hogy ideges lett a "potyaleső nősténytől". Azért a pofátlan hölgynek sem biztos, hogy gyöngyélete van. Mindannyian küzdünk nehézségekkel és gyakran egymást készítjük ki. Az élet kegyetlen játék. Egyszer adunk, másszor kapunk.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 18:55:40

EZ EGYÁLTALÁN NEM VICCES, NEM FRAPPÁNS. UNDORÍTÓ, BETEG HÍMSOVINISZTA ÁLLATOK VAGYTOK! SAJNÁLOM AZ ANYÁTOKAT!!!SZÉGYEN EZ A BLOG!!! CENZÚRÁT!!!

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.05.24. 18:58:09

Tibi, be kéne látnotok, hogy hibáztatok, hogy túllőttetek a célon. Ez egy rendkívül ízetlen, ordenáré hangvételű, alpári írás. Olyan mintha én írtam volna dühömben. Nagyon szépen szeretnélek megkérni téged és a barátaid, akiket mind nagyon jóhumorú, intelligens, rendes blogtársaidnak ismertem meg explicite, hogy a jövőben maradjatok meg inkább a jól bevált kliséknél, parafrázisoknál, közhelyeknél.
Nem áll jól nektek ez az útszéli hangnem na.
Ezt szerettem volna elmondani.
Bajtársi üdvözlettel:
Herr Gumberströmmerbacher Strasse Zweiundwwandczischundfünfzehn Bratwurst Mit Zemmel Klaus Jürgon Wüssof

2012.05.24. 19:05:51

No mármost, a 3-4-5-6 stb. év alatt összegyűlt szabadság kiadása valóban egy értelmetlen, méltánytalan, felesleges baromság, inkább ezt kelletett volna eltürülnie a Zorbánnak.
Másfelől az utolsó mondat gyönyörű, bár én esetleg még részleteztem volna a geci felhasználásának további lehetőségeit is (pl. arcpakolás, szemcsepp, szájöblítő és testápoló, stb.).

bolondanya 2012.05.24. 19:08:48

Nő vagyok, feleség vagyok és 3 gyermekes anya vagyok!

Éééés - igaz a stílus kicsit gáz - DE PONT AZ ILYEN NŐNEK SZÜLETETT LÉNYEK MIATT ÚTÁLJÁK A TISZTESSÉGES CSALÁDANYÁKAT.

Én nem csesztem ki senkivel, sőt a nagyobb gyerek születésénel hétfőn még dolgoztam (péntekre voltam kiírva) és a főnököm "utasított", hogy most már maradjak otthon.
A kicsikkel meg császár után 1 órával már telefonon mondtam, mit hol találnak a szekrényben, fejből tudtam melyik mappában mi van és melyik hol van.
Miután hazamentem, házhoz hozták a munkát, ahogy tudtam, mentem be hetente kétszer, mert megbecsültek és tartoztam ennyivel.
Vannak ilyen nők is.
de sajnos amit leírnak IGAZ.

eastern sugar 2012.05.24. 19:09:35

ez valami munkahelyiterroros kommentből lett egy az egyben átemelve, vagy mi? amúgy jó szar, ehhez nem kellett se gondolkodni, se fogalmazni, csak fogni bármelyik ilyen blogot, és kiválasztani egy tetszőleges kommentet. pedig pont az a jó a modoros-posztokban, hogy általában ki vannak találva és fel vannak építve. és persze címlap, és a fél világ komolyan vette, és még csak meg se lep, amúgy meg szerintem az ilyesmi viccből sem vicces. ahogy pl az udvarias úri szalonzsidózás vicces, meg modoros, a telibe pofánkúrlak te büdös zsidó geciben meg semmi modoros nincs, ezáltal nem is igen van rajta mit parodizálni, na ez is kb ilyen. különben ezek azok az alakok, akik öt perccel később azon sírnak, hogy fogy a magyar, mert a mai nők mind kurvák, meg karrieristák, és szarnak a családra, újabb öt perc múlva meg azon, hogy ezért tart itt ez az ország, el kell innen menni németbe. :)

Arch$tanton 2012.05.24. 19:12:40

@ktln8787: Úgy látszik téged se hempergettek meg az ágyban mostanában.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.05.24. 19:13:45

Igen, igen, de teliszarják-e a WC-t a munkahelyen?

Styxx 2012.05.24. 19:25:26

@eastern sugar:
Imádunk, az, hogy bálványozunk, jól palástolt, látens politkai korrektségünk egyetlen kilógó lólába, ha érted ahogy mondom. Miután végigcsinálod Pilates tanácsait és az eredményt fotógaranciával igazolod, számítunk rád így is, meg úgy is.

eastern sugar 2012.05.24. 19:29:39

@Styxx: most kivételesen nem értem, ahogy mondod. :) ez már az úri szalonzsidózás? :) és most mit szopatsz ezzel a pilatesszel? én nem is járok pilatesre, de oké, hozzászóltam a bloghoz, vagy ez már modoros? :)

Styxx 2012.05.24. 19:36:26

@eastern sugar: Még csak szalonzsidózásnak se mondanám, inkább világnézetileg semleges hímsoviniszta szöveg. Maradjunk a szopatásnál, ha az előbőr megléte nem kizáró ok:-)
A pilateszes, önkritikus hosszúkommented meg kifejezetten menő volt, ohne modoros:-)
Úgy vallottál a testedről, mint megesett Bakács a Pick szalámiról:-)

Tóth Ágas 2012.05.24. 19:49:35

még annyit tennék hozzá, így látatlanban, ex katedra, hogy a szóban forgó hölgy otthon ahhoz is ragaszkodik, hogy a házimunkában 50-50%-ban osztozzanak a férjével, azután, hogy a szerencsétlen droid napi 10-12 óra munka, plusz utazgatás után hazaér, hiszen ez így fair. a kaját hozatják, a kedves férj fizeti. minden egyes zokni kimosása külön szóvá van téve, mint óriási áldozat.
több gyerek persze nem lesz, mert hiába lőcsöl a kedves hölgy minden melót másra (pl. férj, nagyszülők, óvónők, főnök), valamennyi terheléssel sajnos még így is jár.

Ganésha (törölt) 2012.05.24. 19:50:25

Kinyomtattam hogy le tuggyam hugyozni.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 19:51:24

A nők többsége ostoba, önző, lusta, hazug, megbízhatatlan, pénzsóvár, nevelhetetlen, kétszínű, beszámíthatatlan, infantilis, nagyszájú, gyáva, alakoskodó, sunyi kurva.

Ezen kívül a nagyja iszonyú ronda okadék is. Ahogy öregszenek, úgy lesznek egyre elviselhetetlenebb ótvar picsák.

A maradékot néha jó megbaszni, de hosszú távon azok is kurva idegesítőek.

Jó lett volna, ha tinédzser koromban egy érett férfi ezt így elmondja nekem.

A nők többségét le kell szarni, akivel együtt élsz, néha azt is. Csak az erőből értenek, mint a gyerekek.

Értelmükre hatni felesleges, a nagyjának ugyanis az nincs.

Ha van sok pénzed, a legjobb nő akkor is szétszopja a faszodat, ha az 4 centis, te meg kopasz, sánta és púpos vagy.

Körülbelül ilyen a nő.

Dr.Bio74 2012.05.24. 19:55:00

Ez most a nőkről szól úgy általánosítva?
Vagy az idióta munkatársakról, beosztottakról akik éppen nők, gyerekekkel.
Vagy idióta munkatársakról, főnökökről akik éppen férfiak?
Esetleg csak egy szépen kivitelezett egyszerű csapda,amibe itt sokan belesétáltak?

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:05:26

@(C) Neel Armstrong (A): Te meg egy szerencsétlen senkiházi féreg vagy. Nem körülbelül, hanem pont.

Dr.Bio74 2012.05.24. 20:06:38

@(C) Neel Armstrong (A):
Anyádhoz hogyan viszonyulsz? (Kérdés, nem sértegetés)

sutiz 2012.05.24. 20:07:21

Kedves posztoló! Remélem édesanyád is olvassa a róla alkotott véleményedet. :-( Merthogy egy nő miatt mindenkit leírsz... Butaság. Szerinted ő mit csinált mikor veled otthon volt? Talán nem vitt sétálni? Talán nem játszott veled? Igen, talán nem tette. Lehet, hogy nem is szeretett és most ezt így kiabálod világgá. Sajnállak. Azt is ha megjártad az alkalmazottaddal de így kifordulni embert még nem láttam/hallottam/olvastam magából. Talán keress fel egy pszichológust hátha tud segíteni, hogy újra emberhez méltóan tudj viselkedni és gondolkodni. Szurkolok Neked! Tényleg.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:09:38

@ktln8787:

Vártam, ki lesz az első buzi, aki beszól.

Te nyertél.:)

Ha nem köcsög vagy, hanem nő, akkor meg nagyon betalálhattam.

Jobbulást!:)

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:14:43

@Dr.Bio74:

Szövegértésből nem mennél át nálam, de hát az iskola manapság szarja az idiótákat.:)

Talán fuss neki még egyszer az első mondat elejének.

Megvan? Na ugye, megy ez neked.:)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.05.24. 20:17:34

A poszt kifejezetten igényes, azt leszámítva, hogy eszembe juttatta a koromat.

maczkourfi (törölt) 2012.05.24. 20:17:37

Nekem barátnőm mutatta röhögve a bejegyzést.
Nem értem a felháborodó kommenteket.

Neel, nincsen valami zsidós cikk, ami alatt fröcsöghetnél?
Gyűlölsz mindenkit, kurva jó lehet így élni.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:17:42

Az egyetlen buzi itt te vagy! Kisköcsög. Menj el a buzibárba, hátha ott rád talál a nagy szerelem.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:20:43

(C) Neel Armstrong (A) nick nevű majomnak írtam a hozzászólást.

Dr.Bio74 2012.05.24. 20:21:46

@(C) Neel Armstrong (A):
Amennyiben a "többség" által kívántad megfogalmazni, hogy van egy "kisebbség", amelybe tartozónak gondolod az édesanyádat is, nos ez egyáltalán nem jön le a kommentedből, sőt...
És bizony az idióta egy igen tág fogalom, sokan elférünk benne, igaz?

A Tyne folyó déli partja 2012.05.24. 20:31:10

@slowMotion: és? azért, mert az USÁban úgy van, akkor az úgy jól van?

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:36:35

@Dr.Bio74:

Utoljára, mert nagyon gyengén vagy bútorozva.:)

Egy normális férfi nem tekint nőként az édesanyjára, hacsak nem aberrált, perverz köcsög. (Te tudtad eddig magadról?)

Az anyánk az apánknak és más fiúknak, férfiaknak volt nő, nem nekünk.

Őket kell megkérdezni, hogy nőként mi a vélemény róla. Én elfogult vagyok, mert az édesanyám, nem egy "nő".

És képzeld el, ez így megy úgy 2 millió éve.

Ha nem magas ez neked, mint vakondoknak a felhőkarcoló.:)

A Tyne folyó déli partja 2012.05.24. 20:38:00

@(C) Neel Armstrong (A): nyugi, nem baj, ha buzi vagy, manapság már lehet.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:42:02

@(C) Neel Armstrong (A): Te jó ég mekkora barom vagy! Nagy azIsten állatkertje és alacsony a kerítés...:(((

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:42:51

@A Tyne folyó déli partja:

Partnert keresel, kis köcsög?:) Nálam rossz helyen, de üsd be a gugliba, és valószínűleg találsz:)

Hoppá, most vettem észre, ki vagy. Az az ostoba, pszichopata, akit számtalanszor leoltottan annak idején a Velveten.

Hány hónapja tervezed a bosszút, szánalmas elmebeteg?:)

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:45:23

@ktln8787:

Ilyen szófordulatokkal egy óvodás blogon is kiröhögnének.:)

Ne erőlködj tovább, nem megy ez neked.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:48:43

De neked ám, nagyon megy! Hűha! Biztos mert az anyád nem is "nő"!!!xDDDDDDDDD

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:49:23

@maczkourfi:

Szerintem menj föl a Mazsihisz honlapjára, ott találsz elég zsidós cikket.

Vagytok még, mert ma nem rendelek éjfélig.:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.24. 20:50:04

"ami nem tűnik magasnak, amíg nem neked kell ezt 4-5-6 embernek kifizetni minden hónapban :) "

Akkor sem tűnik magasnak, amikor meg kell belőle élni. Akkor határozottan nem.

A postot megszülő ember gondolkodjon el, hogy ha az ő felesége menne gyesre, és kirúgnák, mit reagálna.

Dr.Bio74 2012.05.24. 20:52:10

@(C) Neel Armstrong (A):
Érdekes okfejtés, de erőltetett. Ugyanakkor igen sokat elmond rólad, mint az is, hogy szellemileg túlbecsülöd magad a vitapartnereiddel szemben.
Na mindegy, jó éjt!

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:52:11

@ktln8787:

Szegény szánalom, és rossz hírem van, ezt már nem növöd ki.:)

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:56:53

@(C) Neel Armstrong (A): Na irány a buzibár kisköcsög, már kezdelek unni. Ne irogasd tovább a zavarodott, agyament hülyeségeidet, nehogy anyukád a végén megtudja....xDDD

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:58:53

@Dr.Bio74:

Legközelebb holnap este rendelek, hozd el a naplódat, aztán beszélgetünk.:)

Hímsoviniszta 2012.05.24. 21:00:42

Nem rossz poszt. Csak mellesleg jegyzem meg; a nők tényleg csak haverkodni járnak be a munkahelyükre. Egy nő kizárólag akkor dolgozik, ha a főnök is ott van, ő pedig nem a szeretője.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:05:10

@ktln8787:

Ilyen régen nem gyaktak meg?:)

Vagy magadba törted a kigyóuborkát?

Mert elég deprimáltnak tűnsz.

És mióta izgat ennyire ez a buzi téma, nemet akarsz váltani?

Nőből férfire, vagy fordítva?

zephyr 2012.05.24. 21:10:12

30 alatti vagyok. Nő. Egyedülálló. Magamat tartom el a saját fizetésemből. Elolvastam a cikket.
..És ilyenkor nagyon örülök, hogy nem Magyarországon élek. Mert nyugaton biza' ilyen cikk nem születhet(ett volna) meg. (Legalábbis abban az országban, ahol jelenleg élek.)

És most jöhenek a fikázó kommentek, plíz!

A Tyne folyó déli partja 2012.05.24. 21:10:55

én szeretném feltenni a kérdést a Modorosblog szerkesztőinek, hogy vajon igaz-e a sejtésem, hogy direkt keresnek idiótákat, hogy minden posztnál legyen egy aktuális marha?:))

Álmodója 2012.05.24. 21:14:34

De jó, én lehetek az első a barátaim közül, aki a ajánlhatja ezt a cikket a facebookon...kár hogy nő vagyok, aztán meg 37 éves és nincs gyerekem, furcsa lenne, ha ajánlanám... azt elismerem, hogy sok igazság van a földön...hát neki is igaza van, és a nőnek is igaza van, akit alkalmazott :) ez az élet

Styxx 2012.05.24. 21:19:34

@zephyr:
Ferlcsigáztál és a nyugattal megzavartál. Azt hittem, hogy Észak-Koreában élsz, ezért meglehetősen gyönge az internet-kapcsolatod, így nem láttad az oldaldobozt (benne linkekkel a további részletekkel)
"Témáink: modorosság és különféle nyelvi bravúrok, mesterkéltség, helyesírás, közhelyek, tipizálás, a társadalom és kasztjai.

Mielőtt elhamarkodottan hozzászólnál, olvasd el az első posztot , a modorosság definícióját és a Parainesist."
Kérlek, áruld el, melyik nyugati országban korlátozzák ilyen szinten a szólásszabadságot, hogy egy ilyen szatíra ott nem jelenhet meg?

Ha neked személy szerint nem tetszik, az nem érv, mivel esztétikai kérdés.

Intizar 2012.05.24. 21:21:10

Hát, korábban tényleg viccesebb volt, mi tagadás. És ne gyöjjenek nekem a blog önmeghatározásával. Azzal együtt és ahhoz képest volt viccesebb. Szarvilágot élünk, hiába.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 21:21:44

@(C) Neel Armstrong (A): Sajnálom, hogyha elszomorítalak, de nekem kiegyensúlyozott párkapcsolatom van, ami neked valószínű soha nem lesz. Ha nem változol meg. Mert most egy egoista, hihetetetlenül ostoba, szűklátókörű ember vagy, aki nem képes megbecsülni a másikat.
Te hoztad elő a buzi témát, én csak a te saját szellemi szinteden próbáltam kommunikálni veled. Mert hiába hiszed magad baromi okosnak magad, az elejétől kedve megmutatkozott milyen hihetetlenül sötét vagy. Ajánlom, hogy sokat olvass, tanulj és járj nyitott szemmel és szívvel a világban, hátha rájössz, hogy a nők NEM ÉRNEK KEVESEBBET a férfiaktól. Sőt, ha lehet beszélgess a témáról az anyukáddal is vagy más nő nemű rokonaiddal. (Már ha vannak "nő nemű" rokonaid.:DD) Na, jó éjt.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:28:57

@ktln8787:

Ne erőlködj, mert egyrészt ostoba vagy és unalmas, másrészt meg aranyered lesz.

Rettenetesen betalálhattam, ha ennyire habzik a szád.:)

Még valami, a buzi témán te rugózol, a "kiegyensúlyott párkapcsolatod" meg freudi elszólás.

Szóval senki nem szerelmes beléd?:)

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:35:18

@A Tyne folyó déli partja:

Nem is te lennél, ha nem jelentenél föl a "szerkesztőknél", vagy bárkinél, akit felsőbbségnek gondolsz.

Ezt csináltad már az óvodában is.:)

A meleg kapcsolatodban te lehetsz a "nő".:)

Martian (törölt) 2012.05.24. 21:37:51

"A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok."

"Bezzeg a kőkemény, bőrszerkós Feri,
aki eres farkát az ánuszomba veri.."
:)

xenuka 2012.05.24. 21:38:21

A helyszín egy menő multicég Magyaroszágon.

Tavaly nyár elején felvettek 6-8 új embert.
Nagyon kellemes irodai környezet, elviselhető mennyiségű, jó munka és jó fizetés.

Vidékről Pestre költözött új kolléganő, azonnal megleli itt a nagyfaluban élete szerelmét.
(A hős egyből egy személyautót is ad neki, ne járjon már gyalog.) Néhány hónapos ismeretség után már terhes is lesz tőle az édes, és bizony most otthon figyel mert ott van már a kicsi baba is.
Talán egyszer össze is házasodnak, de minek, hiszen már megvan a pici.

Ezzel csak egy gond van:
Már két embert kirúgtak a cégtől az idén, mert nemzetközi válság van és nincs annyi pénze már a multinak sem.

De meglepő módon a két ember, két srác! Pedig a kollégák közel fele nő.

Egyik srácnak sem volt semmi gond a munkájával, mert senki nem annyira hülye, hogy egy ilyen tuti helyen ne hozza a minimumot, pláne ha simán teljesíthető.

De a babás anyuka és a többi hölgy természetesen "szent tehén".
Szóba sem került, hogy esetleg ott maradjon egy srác, aki termel és az alig 6 hónap munka után minimum egy évet otthon üdülő anyukáról mondjon le a cég.

Jó ez így?

orvlat 2012.05.24. 21:49:07

@(C) Neel Armstrong (A): Basszus maga a poszt nem a legjobb, de ennyi frenetikus kommentet (ld. széthekkelt norvég balos tábor):)))

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:59:10

@xenuka:

Uram, gyöngyöt disznók elé? A felét sem érti a nagy többség, amit írt.

Úgy 200 éve kezdődött minden, amikor a hagyományos társadalmat, amely megfelelő szervezete volt a homo sapiens szükségletekielégítési mechanizmusának sok 10 ezer évig, kezdte felváltani az a borzalom, amiben most is élünk.

Egyik nagymamám sem dolgozott, amig a komcsik rá nem kényszerítették, és nagyon boldogok voltak a családjukkal.

A gyerekek, apám és édesanyám nevelve voltak, a kilincsek szidolozva, a befőttek eltéve, és nem rendeltek pizzát mobilon.

Érdekes módon, a Horthy-korszakban mindkét nagyapám keresett annyit, hogy el tudta tartani a családját.

A nők nagy többségének - hacsak nem professzorok és művészek -, semmi keresnivalójuk a munkahelyeken.

Ez alól természetesn a betegápolás és a pedagógia (mint ősi és nőkhez méltó tevékenység) kivétel, de az utóbbi csak alsóbb fokon.

A magyar Nobel-díjasokat pl. a fasori gimnáziumban nem nők tanították, hanem valódi tanárszemélyiségek.

Most bármelyik középiskola tablóját megnézve azt látjuk, hogy 17-18 éves fiúkat adott esetben huszonéves ribizlik "tanítanak". Ennyit is ér az.

A világ a végromlásba rohan, egy azonnali és radikális paradignmváltás talán segítene, de szerintem mindennel el vagyunk késve.

Amikor skandináv óvodákban nincsenek már kisfiúk és kislányok, csak nem nélküli egyedek, akkor nem nehéz elképzelni, mit hoz a jövő.

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 22:13:48

A topicbeli beírásokat olvasgatva visszasírom Brendel PhD Aladdint. :)

Eperkeper 2012.05.24. 22:14:31

@mojoking77: nem is tudom ki az ostoba, ugyanis ha elolvastad volna az első posztot , a modorosság definícióját és a Parainesist, ahogy a blog leírásában is áll, akkor nem írtál volna ilyet. De persze nem olvastad el, és csak okoskodsz. Gratulálok. :)

Slipping_Beauty 2012.05.24. 22:17:14

Buzi-e vagy?
Amúgy a leírásban szereplő nő csak simán jellemhibás és nemtörődöm, meg beleszarós, de ez nem azért van mert nő. :D Nem hinném, hogy ne lenne ilyen férfiben is. :D amúgy a faszik közül is simán van aki kitartatja magát, pedig ők nem is tudnak szülni.

Elijah_Baley 2012.05.24. 22:21:16

@Slipping_Beauty: de, a kiemelt részben ott van, csak tagadjuk előletek.
hülye tyúk, olvasni se tucc...

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 22:25:55

@(C) Neel Armstrong
Hun marad az akolszagú kaftán meg az ánuszfelhő aranyom ??????,nem jó hogy újra látlak de kérlek változtass már nicket,nem szeretem,hogy ilyen különleges embereket aljasítasz le azzal,hogy a közelükbe férkőzöl,te szar.

xenuka 2012.05.24. 22:33:43

@(C) Neel Armstrong (A):
"Amikor skandináv óvodákban nincsenek már kisfiúk és kislányok, csak nem nélküli egyedek, akkor nem nehéz elképzelni, mit hoz a jövő."

ez a genom őrület?

zephyr 2012.05.24. 22:34:15

@Styxx: Olvastam a linkeket, de köszönöm, hogy felhívtad rájuk a figyelmemet. Igazán kedves tőled.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 22:37:54

@Dr.Betépett felhasználó:

Régi és mély komplexusokat őrzöl rólam magadban, de a te jellemeddel és gyönge képességeiddel ez természetes.

Az írásképed zavarodott lélekre vall. Gyorsan akarsz ütni és bosszút állni, erre utal, hogy nem hagysz ki betűhelyet a vessző előtt.

Ami nem változott, hogy bensőséges viszonyt ápolsz az emberi végtermékekkel (itt a fekáliával).

Végül, te ne változtass nicket, mert a hónapok óta lejárt és már akkor sem szellemes Dr. az elején hűen mutatja a szánalmas értelmi és ízlésbeli szintedet. Jobbulást!:)

norb76 2012.05.24. 22:45:40

Ha ez tényleg ígytörtént akkor tényleg a k.an.ba. 27/N
De nem minen nő ilyen ember!
Én az esküvőm előtti pénteken még 8-18ig dolgoztam vidáman megjegyzem, szülés előtt két héttel mentem, szerencsém volt, egészséges voltam, segített a férjem(norb76) aki mindíg embernek tekint, a fiam egy éves és múlt hónapban kezdtem újra, ugyanott dolgozni!

xenuka 2012.05.24. 22:48:32

Egy MUNKAADÓ számára egy terhes munkavállaló nő és a gyereke miért kellene hogy fontosabb legyen bármelyik másik munkavállalójánál és annak családjánál?

Az hogy terhes egy nő nem betegség és nem érdem, csak átmeneti állapot.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 22:50:50

@xenuka:

Már másutt is van rá példa.

Igazi férfiakat és nőket nem fognak nevelni, csak nem nélküli rabszolgákat és fogyasztókat.

És a világért sem gondolkodó egyedeket, ezért butítanak le mindent egy csimpánz szintjére.

Holnap érettségit kap, aki el tud olvasni egy nem túl bonyolult reklámszöveget és össze tud szorozni két háromjegyű számot valami ketyere segítségével.

A háttérhatalomnak nemzetekre sincs szüksége, sem nyelvekre, ez utóbbit a mobil- és web-english fogja felváltani.

bigthereal 2012.05.24. 22:51:10

@xenuka: nem, ez a kultúrális marxizmus, magyarul píszí...

a poszttal az a baj, hogy nem adja meg a nőknek a nekik kijáró tiszteletet, hiszem ők az emberiség fennmaradásának letétmenyesei, méhükben hordozzák a sok pocaklakót, akik az új világrend humanista erkölcsét magukévá téve, egy boldogabb világban élhetnek...

2012.05.24. 22:52:01

@(C) Neel Armstrong (A):

Te nem a Pozsonyi "Gecizők" Á. vagy véletlenül inkognitóban?
"Ami új, az rossz!" :)

Styxx 2012.05.24. 22:56:24

@zephyr:
Szívesen, viszont továbbra is érdekelne, hogy melyik országban élsz? Köszönettel:Styxx

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 22:56:32

@(C) Neel Armstrong (A): Cicus,mondták már hogy kezeltesd magad?Nem őrzök semmit rólad baba,annál többet Neil Armstrongról.A jellememmel,és a következtéseimmel semmi baj nincs.Az írásképemmel szintén semmi.Azért mertem megzavarni a nem létező lelki békédet,mert elmulasztottál írni az akolszagról,a kaftánról,és az ánuszfelhőről.(ami nemtommi ).ja meg a nyilonacskóval fedett putriról se csillagbogár.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 23:03:04

@Dr.Betépett felhasználó:

Így egy homár ír, vagy egy magáról sokat képzelő, de nagyon ostoba picsa. Férfi biztos nem.:)

Szánalom.

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 23:05:35

@(C) Neel Armstrong (A): Honnan tudod kisfijjú,hogy miként ír egy férfi????Na elég volt mára......Cshőőőő

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 23:13:34

@Dr.Betépett felhasználó:

Le lettél oltva, ostoba, arcoskodó bringa.:)

Disznó Úr 2012.05.24. 23:17:53

Ajánlom Esther Vilar: Az idomított férfi c. könyvét.

Más: azt figyeltem meg, hogy a buta, hisztis stb. nők előszeretettel hivatkoznak "nőségükre" és jobban jellemzi őket az, hogy a világot a nemek harcaként definiálják magukban.

Az értelmes nőkre - kollégákra - egyébként szerintem nem elsősorban "nő"-ként tekint az ember, hanem mint egy másik emberre, akivel szót lehet érteni.

A buta nők állandó "ön-nőzése" a normális nők megítélését rontja.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.24. 23:20:17

@Disznó Úr: Ezek szerint az értemes nő szükségszerûen ronda.

zephyr 2012.05.24. 23:36:07

@Styxx: Hú, most jut eszembe, hogy én még a Parainesist is olvastam! :)
Amúgy meg ha valamire kíváncsi vagy, csak nem süllyedsz le odáig, hogy egy nőt kérdezel meg róla?
Ne haragudj, nem vagyunk egy szinten. Én oly magaslatokba nem érek föl, ahol a férfitársadalom osztja meg egymással pezsgő szellemi termékének legújabb csilámait... Inkább keress valaki mást, aki hozzád méltó.

eastern sugar 2012.05.24. 23:52:53

mi ez az okádék szemét, ami itt hömpölyög? ki a rák ez az armstrong? hogy bír valakiből ennyi szar kijönni? röviden ennyi a kérdés.
@Styxx: nem gondoltam, hogy olvasod pilatest...most kicsit égőn érzem magam...nem kicsit. :)

Styxx 2012.05.25. 00:00:11

@zephyr:
Félreértesz, én valójába egy uccsó pondró vagyok, aki sóvárogva néz fel a nőkre, mint Erőss Zsolt az aktuális nyolcezresére, de okés, akkor nézek mást, a "jó öreg cukit" úgy is itt van alattad:
@eastern sugar: Jaj, ne má, tudod, hogy imádlak, pöti narancshéj csöppet se von le Marie Curie-t alázó szellemi kvalitásaidból:-)

Disznó Úr 2012.05.25. 00:03:23

@Panther_V: Mint ahogyan az értelmes férfi is. Az emberek különben is kedvezőtlen külsejű, testszagú, büdösszájú lények :)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.25. 00:13:34

@Disznó Úr: Ez valószínû, de szerintem ezt meg kéne szüntetni.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25. 00:20:14

@eastern sugar:

Easternsugarnak, százszorszépnek, szőkeboszinak, picibabának olyan ótvar repedések szokták magukat nevezni, akik naponta véresre maszturbálják a folyós és kitágult vaginájukat, mert senkinek nincs gusztusa meggyakni őket.:)

Az ilyen okádék ronda, gyapjas fejű, kenyér hátú, csámpás lábú, kampós orrú, táskás szemű kivénhedt némberek nagy előszeretettel mellékelnek magukról olyan fotókat, amelyen nem ők vannak.

Majd mivel magas nekik ez a poszt, mint tyúknak a farzseb, névtelenül nekitámadnak valakinek, aki kiveri náluk a biztosítékot azzal, hogy a kommentjében megidézett ostoba, sík gyökér, lusta és élősködő picsákban magára ismer.

Látod, bringa, ilyet én is tudok. Akarsz folytatást?:)

petrice 2012.05.25. 00:56:43

@Hímsoviniszta: Ott a pont
@(C) Neel Armstrong (A): meg ott

Ne dolgozzanak a nők, úgysem képesek normálisan, adjanak nekünk férfiaknak annyit, hogy legyen kalács a tejbe és ilyen probléma fel sem merül.

@ktln8787: Ezt a dumát majd akkor, mikor a hapsid épp visszatömködi kézzel a seggl*ukadba, a kurva i*tenit. :)

@bigthereal: TÖRTÉNELMI PILLANAT! Elhangzott a 'pocaklakó' szó egy modoros kommentben!

lárvalányhaj 2012.05.25. 01:32:50

Fiúkák, nem akartok Nőgyűlölő Pride-ot rendezni?

Prophet 2012.05.25. 01:47:55

@Dr.Betépett felhasználó: Szép nővel bárki tud, de egy csúnyához férfi kell. De a te szádból édes a keserű!

@(C) Neel Armstrong (A): Freud pedig azt mondta, minden kisfiú (férfi), és minden kislány (nő) az ellenkező nemű szülőt szeretné "birtokolni", míg az azonosra féltékeny, és azt megölné! Persze ő osztrák volt, ez mindent megmagyaráz, náluk ez teljen megszokott.

eastern sugar 2012.05.25. 05:57:48

@(C) Neel Armstrong (A): persze, nyugodtan folytasd, ha azt szeretnéd. a képen én vagyok, de nyilván az is undorító. különben meg tényleg ki a faszt érdekelsz. én csak azon csodálkozom, hogy ilyen szintű társalgás megy itt többszáz hozzászólásban. vagy ez már a paródiának a paródiája? csak mert itt tök jó viták voltak régen, de ha nem is, akkor se nyomták tele az öncélú szaraikkal ilyen unatkozó kis faszkalapok. az a velvet.

@Styxx: miféle narancshéj? na ne. erről egy szó nem esett, attól hogy az ember lusta és edzetlen, attól még nem szükségszerűen karfiolos. de igazából nem hiszem, hogy itt most bármilyen érdemi társalgást lehetne folytatni, amíg meg nem jelenik a következő poszt.

Szilard Kigyo 2012.05.25. 09:33:25

@Névtelen betelefonáló: sijj, kibasz*ttul unalmas lehet a blogod, ember.
De most komolyan, az elet nem habostorta, nem lehet orokke aranyos, kedves, cuki dolgokrol irni. Arra ott van a Velvet.

De te is valamiert itt vagy, es elolvastad, a sajat blogod javitgatasa helyett.

Na nem?

Egyebkent pedig c`est la vie - mondja a francia.

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2012.05.25. 09:58:38

@(C) Neel Armstrong (A):
Kicsit kezd leülni a vita, pedig ez a téma ennél többet érdemel. Úgyhogy adjuk meg a tiszteletet és:

Neil Armstrongnak is csak valami beképzelt asztronauták nevezik magukat, akik a férfiasnak hangzó nevet büszkén viselik, de az erős marokra történő utalás nyilvánvalóvá teszi, hogy a kedvenc hobbijuk a kézimunka.

mojoking77 2012.05.25. 11:05:42

@Eperkeper: En tudom. Sajnos TE draga. Feleslegesen alltal neki mosdatni magad.
Udvozlettel:

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25. 12:08:20

@eastern sugar:

Rá vagy kattanva a pénisz és a fekália kocsis szótárbeli alakjára. Nem irigylem a pasidat, ha van, bár az ilyen acsargó és irritáló repedéseket minden valamirevaló férfi messziről elkerüli.

Régen nem gyakhattak meg rendesen, de kinek is lenne rá gusztusa. Nőben ritka az ilyen közönséges egyed, noha ez a stílus kezd köztük is általánossá válni.

Te vagy rá az eklatáns példa, hogy minden korábbi megállapításomnak alapja van.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 12:42:16

@(C) Neel Armstrong (A): a gender-őrületnek nevezett dolog amúgy nem azt jelenti, hogy nem veszik észre, hogy valaki fiú vagy lány. A dolog lényege csak annyi, de úgy tűnik, ezt nehéz sokaknak feldolgozni, hogy talán mindazon dolgok, amelyeket férfi és női tulajdonságoknak gondoltunk sokáig, valójában nem férfi és női tulajdonságok, hanem az eltérő nevelésből adódó eltérések.

Példa: műszaki "érzék". Habár valószínűleg eleve van némi különbség a férfiak javára a műszaki érzék vonatkozásában (némi, hangsúlyozom), a tapasztalható JELENTŐS eltérés fő oka az, hogy a lányok műszaki nevelése közel zérus. Még egyszerűbben: nem igaz, hogy a lányok SOKKAL érzékenyebbek szociálisan, a fiúk meg SOKKAL jobbak a műszaki dolgokban, csak arról van szó, hogy a kislányok kezébe babákat adunk, hogy játsszon teázósat, a fiúk kezébe meg teherautót. A baba viszonylag szerény műszaki alapokat ad a lányok kezébe, ez belátható. Ezek után nem csoda, ha felnőtt korban egyszer csak az a tapasztalat, hogy jé, a férfiak ügyesebbek a fűnyírószerelésben. Aztakurva, na vajon mitől?

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 13:12:09

@vészmadár (pica pica):

Ha neked a babát a kezedbe adták, kislányként nem magad választottad a játékok közül, akkor valamilyen gyógypedagógiai intézetben töltötted az óvodás éveidet.

Ugyanez vonatkozik a fiúk esetében az autóra, a játékkardra, vagy bármilyen harci eszközre, játékpisztolyra, amihez a kisfiúk maguktól nyúlnak vagy gyártanak ilyet, senki "nem adja a kezükbe".

Csak a lényeget nem érted, de az első feltételezést megengedve ebben semmi meglepő nincs.:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 13:57:12

@(C) Wernherr von Braun (C): lehet, nem a legjobb példa volt, de a lényeget nem érinti a dolog: léteznek különbségek, amelyekre jól ráerősít a nevelés.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:01:44

@(C) Wernherr von Braun (C): azért az érdekelne, hogy az elmúlt százezer évben ha egy először felülni képes kisfiú babához akart volna nyúlni, akkor hol lett volna erre lehetősége? vagy a te szüleid eleve kardot és babát is vettek neked, hogy válassz? Meglepődnél, hány lány megy oda az oviban a fiúkhoz az autókhoz, amilyet addig nem is látott, mert érdekli, és hány fiú a babákhoz, amilyet addig nem is látott, mert érdekli (egy gyereket MINDEN érdekel), és hány kapja meg, hogy Robika, játssz az autóval, az a neked való, vagy Dzsennike, az a fiúk játéka...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:19:11

egyébiránt nem tudom, van-e rajtam kívül bárki, aki figyelgeti a posztok címkézését, mindenesetre kérnék arra egy elfogadható magyarázatot, ez a poszt miért kapta meg az "irodalom" címkét?

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:19:18

@vészmadár (pica pica):

Ezek gyönge utánlövések, te is tudod, hogy nincs igazad.

Nem kísérletezem vele, hogy meggyőzzelek, nővel vitatkozni eleve reménytelen.:)

A természet és benne a homo sapiens elég jól el volt liberálisok és felforgató eszmék nélkül sok ezer (millió) évig.

Amióta a fent említett eszmerendszer teret nyert, a világ olyan lett, a milyennek most "élvezhetjük".

Keserű lesz az ébredés a század közepén, amikor a kizsigerelt bolygó "elfogy" alólunk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:23:51

@(C) Wernherr von Braun (C): nem vagyok nő, úgyhogy ne add fel, vitatkozz. Ellenben válaszolj: tehát te például kaptál fiús és lányos játékokat is anyádéktól, hogy válassz? (az a vicces, hogy a gender-pedagógiával én sem értek egyet, de ettől még érdemes végiggondolni, mint mindent, amit hallasz, mert lehetnek - ahogy számomra ennek is vannak - hasznosítható vonatkozásai).

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:38:38

@vészmadár (pica pica):

Ne haragudj, de korlátolt emberekkel nincs kedvem vitatkozni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:41:51

@(C) Wernherr von Braun (C): ez terelés, nem vagy te lány, édes öcsém, nem úgy sakkozunk, hogy ha nem tetszik a lépés, felborítjuk az asztalt:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:46:51

@(C) Wernherr von Braun (C): másfelől meg, miféle férfi teszi a HANGULATÁTÓL ("nincs kedvem") függővé a feladatai végrehajtását? ne okozz csalódást, öregem!

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:59:01

@vészmadár (pica pica):

Sokadszor futok bele a hozzád hasonló kullancsokba, de majd megunod.:)

Intizar 2012.05.25. 15:08:55

@vészmadár (pica pica): Szarka úr, mint egy másik blogon már kifejtettem, egyes embereknek VAN igazuk, és ezen semmi nem segít (érdekes módon ezek többnyire férfiak, csak hogy a genderproblémához is hozzászóljak).
Tananyag: youtu.be/uqh_kWyj_iM

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.25. 15:50:06

Haverom most hívott, hogy a bloggazda kitiltotta. Mekkora barom aki ilyet tesz? Pedig nem írt semmi különöset. Öcsém, fejbe leszel baszva hamarosan, ha szórakozol a kommentelőkkel!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.05.25. 16:04:45

@(C) Neel Armstrong (A): Ezt nem értem. Leírod egy kommentben minden probléma okát, a feje tetejére állt társadalmat, ami úgy tűnik, szerinted sem a nők hibája, ez értelmes, függetlenül gondolkodó emberre vall. (Nem a nők felezték meg a reálbért az ötvenes években aljas okból, hogy építhessük a kommunizmust)
Előtte miért kellett olyan bejegyzéssel kezdeni, ami a legtöbb emberben bicskanyitást idéz elő? Anyázásra anyázás a válasz, a kulturált vita, emberek meggyőzése kizárva. Ez meggondolatlan, de függetlenül gondolkodó emberre vall.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.05.25. 16:17:54

@vészmadár (pica pica): Nekem három kislányom van, sok autó is van otthon, nem játszanak velük. A szomszédban kislány, és egy kisfiú. Neki ott a nővére, de az én lányaim összes játéka is, és véletlenül sem Barbizik.
Fogócskázunk a lányokkal, és kb 3 éves kora óta öszönszerűen igyekszik megvédeni a lányokat a cápától, azaz tőlem: ő fut leghátul, és megfordul, hogy egy bottal elijesszen, vagy széket tol elém, hogy elessem benne.
A gender elméletet tényleg nem szabad komolyan venni, pont úgy működik mint a marxizmus, vagy egyéb asztalon gyártott elméletek.

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 16:39:58

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Aki egy poszt kapcsán a másként gondolkodót, az esetleg radikális ellenvéleményt megfogalmazót, kitiltja, elnémítja, kommentjeit visszamenőleg törli, az máris veszített.

Ezt nem értik a "toleranciájukról" és a "másság tiszteletéről" elhíresült hazátlan libsik.
Nincs más fegyverük, mert minden nyilvános vitában alulmaradnak.

De nem sokára a saját kezünkbe vesszük ezt az ezerszer kirabolt és meggyalázott hazánkat, Magyarországot.

Jön még kutyára dér.:)

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 16:46:37

@HZ:

Utólagos engedelmeddel, hogy a bicskát mi nyitogatja ki a zsebedben, arra nem lehetek állandóan tekintettel.:)

Hosszas magyarázkodás helyett feltennék egy kérdést,(mivel minden 1918-19-ben kezdődött).

Tessék mondani, a "fehér terror" előtt milyen színű terror volt?

Megvan? Na ugye.:)

optics 2012.05.25. 16:54:59

Csak a sört böfögő panelprolik nem látják a sablonos klisékkel üzemelő agyukkal, hogy Neil Armstrong nevű user milyen igazságokat mond.

De mit is várunk olyanoktól, akinek az a legnagyobb támadó védekezése, hogy "nagy az Isten állatkertje".

Az a ti bajotok, ha nem látjátok milyen intelligens csávó ez a Neil. És tényleg az.

Hordában támadtok valakire, aki szembemegy a sablonos, szánalmas bevett normáitokkal.

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 17:01:20

@optics:

Köszönöm, Uram!

Egy apró kiegészítés, a kitiltott nickem helyesen Neel Armstrong.:)

lárvalányhaj 2012.05.25. 17:05:29

@optics:

"szembemegy a sablonos, szánalmas bevett normáitokkal."

a mai világban már nem olyan nagy cucc melegnek lenni :)

[c] 2012.05.29. 21:18:37

@(C) Neel Armstrong (A): "Ha nem köcsög vagy, hanem nő, akkor meg nagyon betalálhattam."

Ez mekkora egy faszság. Ha most levezetem, hogy egy mikropéniszű, nyígós kis buzeráns vagy, és te tiltakozol, majd jól beszólok, hogy hű, biztos betaláltam, hehehe.

[c] 2012.05.29. 21:21:35

@(C) Wernherr von Braun (C): "Ha neked a babát a kezedbe adták, kislányként nem magad választottad a játékok közül, akkor valamilyen gyógypedagógiai intézetben töltötted az óvodás éveidet."

Ajjaj, írom a végrendeletemet, nem élet az élet így, nembabázó, ellenben kisautózó (de plüsskutyulizás azért megvót) szánalmas korcsként.

[c] 2012.05.29. 21:35:17

@xenuka: "Szóba sem került, hogy esetleg ott maradjon egy srác, aki termel és az alig 6 hónap munka után minimum egy évet otthon üdülő anyukáról mondjon le a cég."

Ezzel az üdülős dumával az a gáz, hogy ha a nő nem "üdül", akkor meg az a baj. Jól sosem jöhet ki a szituációból. Ha otthon van, lusta, pénzéhes kurva, ha dolgozik, karrierista kurva, nyuszika meg a sapkája.

Vagy szüljék a nők halomra a kis cuki adófizetőket, aminek az az ára, hogy néhány évig nem dolgoznak, vagy ne, de akkor ne jöjjön senki a fogyamagyar szöveggel.
Én nem kultiválom a sokéves kiesést, nagyon nem, de teljesen nem lehet "megúszni" az otthonlétet.

Ne aggódj, majd kirúgják őket is - gyes után. Indokot majd találnak. Az bárhol terem. Az átlagos munkavállaló érdekérvényesítő képessége pedig nem is létezik, úgyhogy...

A Tyne folyó déli partja 2012.05.29. 21:55:07

@tea fan: pedig tuti, hogy az. megdönthetetlen tény!:))

lárvalányhaj 2012.05.29. 21:58:00

@A Tyne folyó déli partja:

persze, az ilyen kis faszok azért sírnak ennyit, mert egy normális nő szóba sem áll velük.

csi szi 2012.05.29. 22:09:01

@lárvalányhaj: Hát ez is annyira tipikus női reakció, hogy... na nem is érdemes belemenni.

A Tyne folyó déli partja 2012.05.31. 19:12:59

@csi szi: tipikus női reakció egy tipikus lúzer férfi netes felvágására.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.05.31. 19:30:02

A nők szeretik a mikropéniszt? Most megnézem gyorsan a google-ön hogy a "non-erected penis length" kritériumra mit dob ki a gép.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 10:50:12

@tea fan: "Te egy script vagy?"
:D :D :D
Leborulok nagyságod előtt. Ebben minden benne van, tömören, velősen.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 10:50:19

@tea fan: "Te egy script vagy?"
:D :D :D
Leborulok nagyságod előtt. Ebben minden benne van, tömören, velősen.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 11:13:50

@(C) Neel Armstrong (A):
Blogos munkásságodnak legalább két tanulsága biztosan van.
1. A mértéktelen önkielégítés talán mégis káros hatással van az agyműködésre.
2. Ingerek hatására egy maréknyi takony is képes a központi idegrendszer funkcióját korlátozott mértékben betölteni, de legalább kommentelni és tucatnyi nick-et létrehozni.

geil41 2012.06.02. 17:56:27

@KürtiT (Tromb74): Ezt úgy hívják, hogy trollkodás.
De látom mélyen érintett valamiért. Mondjuk a trollkodás egyik haszna épp ez, a provokáció. Neel trollként is több értelemről tett tanúságot, mint egyes reagálók, akiktől csak személyeskedésre futotta, lásd fent. Persze nem kell megvédeni, nem is szorul rá, csak úgy mondom.
Az átalad reagált hsz-ban pedig nincs semmi különös, tényszerű, csak míg a feminizmus mindezt győzelemnek tartja, az őskonzervatív nem. Egyéb szövegei is 100 éve semmi meglepetést nem keltettek volna, pl. egy Brenner (választott nicknevén "Csáth Géza") nevű morfinista orvos majd feleséggyilkos (aki a nejét csak "démoni kurvának" emlegette) szerint:
"A nők számára nem ajánlatosak a tudományok, mert ezek évezredes férfi munkálatok eredményei, valóságukban tehát számukra át nem érthetők, vagy ha igen: igazi haszon nélkül, mert a női elme képességei nem alkalmasak egy olyan szellemi lánc továbbszövésére, amin mindenütt férfiagyvelők dolgoztak. A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tud, hanem megsejt - mint több helyütt olvashatjuk."

KürtiT (Tromb74) 2012.06.03. 00:30:46

@geil41: Alapvetően nem az említett kommentjére reágaltam, csak éppen arra böktem rá.
A trollkodás haszna pedig a könnyen megszerezhető siker élménye. Ha már védhető, érvekkel is alátámasztható állitásokat nem sikerül összehozni, legalább némi trollkodással a bannolást ki lehet érdemelni. Ez ugye Neel értelmezésében az ellenfél gyalázatos tehetetlenségénék, megsemmisülésének bizonyítéka. Alacsony a léc, de legalább tutira átugorja.

Csáth Gézáról pedig azt gondolom, végül az ő elméje vált alkalmatlanná bármiféle feladat elvégzésére.

2012.06.03. 11:30:21

@KürtiT (Tromb74):

Arról nem is beszélve, hogy a hivatkozott komment rengeteg tárgyi tévedést tartalmaz: az, hogy a XIX. század első felében a nők nem dolgoznak, csak bizonyos jómódú osztályokra volt jellemző (ugyanúgy, mint ma), a parasztság, munkások, kispolgárság körében ugyanúgy dolgoztak ők is, mint a férfiak. Arra sincs semmi bizonyíték, csak egy előítélet, hogy a nők gyárilag alkalmatlanok lennének a reál dolgokhoz, de erről már volt szó.
A lángelme-inváziónak sem volt semmi köze ahhoz, hogy férfiak vagy nők a tanárok, egyszerűen akkoriban még genetikailag "belterjesebben" szaporodtak az emberek, emiatt több volt a szélsőség, sok volt a zseni, de velük együtt a fogyatékos is.

Végül Csáthra hivatkozni valóban megmosolyogtató, a korához képest is elmaradott nézetei voltak, ilyen alapon idézhetnénk tőle azt is, hogy az önkielégítés elsorvasztja az ágyéki idegfonatot (ugyanúgy nem igaz ez sem). Az meg, hogy 100 évvel ezelőtt mit lehetett leírni, nem indok a mai viselkedés alátámasztására (le lehetett írni elég sok olyat is, ami ma már pl. bűncselekménynek számítana).
Szóval rosszul csinálja.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.03. 15:16:34

@tff: hm, az én őseim parasztok voltak, de a nagymamám mégis egész életében háztartásbeli volt. mondjuk, az apjának vendéglője volt, és a dédmama ott dolgozott. szóval, nem munkahelyen.

a lángelmék férfiakhoz meg: azt mindig elfelejtik, hogy a) régen a lányokat nem is nagyon taníttatták, így mégis hogy fejlődtek volna? azért voltak, hogy ellássák a családot, nem igazán mehettek tanulni.

b) mutasson nekem valaki egy zseni férfit, aki otthon a zseniskedés mellett még ellát pár gyereket, meg a párját, viszi a háztartást. úgy egy kicsit egyszerűbb, ha az embernek nincs ilyenre gondja, mert ellátja valaki a háttérből (a feleség.)

lárvalányhaj 2012.06.04. 08:42:43

@A Tyne folyó déli partja:

a férfiak évezredeken át kizárták a nőket minden értelmes tevékenységből, nem taníttatták őket stb., ezt pedig azzal ideologizálták meg, hogy a nők amúgy sem képesek semmi értelmes dologra, MERT a nagy tudósok és hadvezérek mindig is férfiak voltak.

aha.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.04. 13:06:00

@lárvalányhaj: @A Tyne folyó déli partja:
Mélyen tisztelt és szeretett "modoros" hölgyeink, ne lovaljátok már bele magatokat jobban ebbe az osztály micsodába!
Itt több gavallér is szembeszállt a nőket pocskondiázó setét seregekkel, ti meg itt aszongyátok, "A FÉRFIAK" meg "Férfilogika". Most akkor ki van itt elnyomva? :D

vilagoskek 2012.08.22. 13:58:50

hát ez nagyon kemény :)

fakkya 2018.11.12. 11:10:04

@zephyr: biztos faszokat szopsz olaszban te ostoba állat
süti beállítások módosítása