Tíz javaslat a kormány számára a hogyan továbbról

2012/02/13. - írta: Kurtz ezredes

Az elmúlt év minden eddiginél szélesebb nyilvánosságot biztosított Országunk, Népünk, Kormányunk, Miniszterelnökünk és Alaptörvényünk számára a nyugati sajtóban. Ön szerint is kár lenne nem élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel? Hiba lenne beleolvadni a szlovák, szlovén, szlavón, szlivón, szlávón műnemzetek hosszú és jellegtelenül szürke sorába? Élvezettel nézné, ha Daniel Cohn-Bendit Miniszterelnök Úrhoz vágná Mont Blanc tollát, ha Martin Schultz maradék hajállományát is elveszítené? Egyedülálló ötleteink épp ezekhez a tervekhez nyújtanak segítséget!

 
 
1.       Kétkamarás parlament
A komoly nemesi hagyományokkal rendelkező nemzetek országgyűléseinek elengedhetetlen tartozéka, ráadásul Hazánkban is régen bevált ez a rendszer. Az egykori főrendek természetesen történelmi bűneik – főként a Habsburgok elvtelen kiszolgálása – okán megfosztatnak majd automatikus felsőházi tagságuktól. Ezeket az örökletes pozíciókat az arra legméltóbb dinasztiák – Orbánok, Áderek, Navracsicsok – kapják majd. Nincs szörnyűbb rémálom az ellenzék számára a bőséges gyermekáldással bíró, keresztény-keresztyén konzervatív, narancsos famíliák generációról generációra tovaszálló uralmánál. Indulatosan kérik majd számon a liberális demokráciától idegen dinasztikus felfogást, amely csak abban az esetben elfogadható, ha ávósoknak, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány tagjainak, a Tanácsköztársaság népbiztosainak és az Elnöki Tanács elnökeinek leszármazottai kísértenek újra és újra a magyar közéletben. További ingerlésük kedvéért ráadásul nemes intézményünk ismét visszakaphatja régi, jól bevált nevét, a Nemzetgyűlést.
 
2.  Átnevezések
Tarlós István Főpolgármester Úr megválasztásával üdítő folyamatok vették kezdetüket a budapesti köztereken. Demszky Gábor villamosai a Széll Kálmán térről indulva érintik a 32-esek terét, hogy aztán a Corvin-negyeden át az Országzászló mellett suhanjanak tova. Ezt a szívderítő, és Hazánk ellenzékét rendkívül irritáló változást szemlélve kifejezetten szívesen látnánk, ha a Petőfi híd is visszakapná eredeti nevét, a Móricz Zsigmond körtérrel és Bartók Béla (szabadkőműves!!!) úttal egyetemben. A tárgyukat vesztett névgazdák közül az arra érdemeseket természetesen más területeken lehetne kompenzálni. Az erre mindenképp érdemes költőnk megkaphatná azt a hidat, amit gonosz erők a magyarság legnagyobb ellenségének egyik degenerált császárnéjáról neveztek el.
 
3.  Adategyeztetés
Rendszerünk bírálóinak országaiban bevett módszer a futballhuliganizmus megfékezésére a mérkőzéseik időpontjában tartott, kötelező jellegű rendőrségi adategyeztetés. A folyamatosan prüszkölő, kötözködő, rikácsoló, balhézó, provokáló ellenzéki erők vezérei már amúgy is rendelkeznek némi priusszal, így a dolog könnyedén kivitelezhető lenne. Természetesen nem szabad figyelmen kívül hagyni, mennyivel előnyösebb jelenleg oldalunk helyzete, hiszen a milliós szervezetük 90 ezer támogatója rendre 10-40 ezres tüntetéseket produkál Nemzetünk Fővárosában, amit remekül kompenzál a rendkívül higgadt, nyugodt, megfontolt és méltóságteljes, sokszoros többségben levő és csak ritkán, demonstratív jelleggel felvonuló elsöprő kormánypárti többség.
 
4.      Munkaszolgálat
Már maga a fogalom félelmet, rettegést és összeugró gyomrokat eredményez. No persze azok, akik félnek e fogalomtól, minden bizonnyal meg is érdemlik. Miniszterelnök Úr többször kifejezte már filozófiájának azon részét, hogy a munka nemesíti és felemeli a Magyar Nemzet lelkét, ellenzékének legnagyobb része viszont sehogyan sem találkozott még ilyen jellegű építőmunkával. Ellenben a kötelező katonai szolgálat alternatívájaként létre lehetne hozni azt a szervezetet, ahol a Honvédség számára nem teljesen megbízható egyének is hasznára válhatnának közösségünknek. DK-tagság, volt SZDSZ-es pártigazolvány automatikus SAS-behívót jelentetnének. Ha szívesen nézné, ahogy a Modorosblog adminjai szuronyos puskával a vállukon őriznék a Szabadság téri ágyások közt térdeplő és petúniapalántákat ültető örök elégedetlen törzskommentelőiket – akiknek csak a száz négyzetméteres Országzászló nyújt némi árnyékot – akkor a Munkaszolgálat intézményét Ön is imádni fogja.
 
5.      Hazaárulás
Régi, kipróbált vádpontok gyakorlati alkalmazása, gondolunk itt olyasmikre, mint felségsértés, az uralkodó társadalmi rend elleni izgatás, lázítás, szervezkedés, legfőképpen pedig a hazaárulás. A külföldi véleményformáló elit természetesen tajtékzik majd, koncepciós pereket és bírói önkényt kiáltozik, hazai kiszolgálói lelkes bólogatás mellett titkon érezni fogják, hogy ezen vádak az igazságszolgáltatás rövidke padján kucorgó jegybanki vezetők és televíziós újságírók hosszú sorára egyáltalán nem légből kapottak. Különösen jelentős stratégiai diadalt jelenthet a különféle felforgató elemek távollétükben történő elítéltetése. Könnyedén el lehet majd érni, hogy Imre Kerteszhez hasonlóan Georg Konrad, Paul Lendvai, Charles Gati és George Soros vádalku fejében saját maga jelenti ki: Nem tartozik a Magyar Nemzethez. Ez nyilvánvalóan további egységbe kovácsolja a Fidesz, KDNP és Jobbik szavazótáborát.
 
6.      Unortodox  külpolitika
Na kik örömködnek szinte vallási révületben azon, ha kedvenc nagyhatalmuk prominens díszei nem repülnek Hazánkba – pláne nem a Malévvel – vagy nem óhajtanak fotózkodni Miniszterelnök Úrral? Pontosan nekik lenne a végső csapás, ha a sok Chavezezés meg Lukasenkózás után Magyarország pont ezen két úr irányába hirdetné meg Nemzetgazdasági Miniszter Úr példáján az unortodox külpolitikát is. Nem szokványos válsághelyzetek nem szokványos megoldásokat kívánnak, ezt a gondolatot valamennyi közép-ázsiai posztszovjet köztársaság basija személyesen tudatja majd Államunk elsőszámú vezetőjével. Mahmud Ahmedinezsád Elnök Úr hivatalos útja Hazánkba pedig csak olaj lenne az elégedetlen ellenzék tüzére, hogy ezzel a rendkívül csavaros és többértelmű képpel éljünk.
 
7.      A Duna jege
Az évszakhoz képest szokatlanul hideg idő hatására égi jelként értelmezhetjük, ha a magyarság életfilozófiáját jelentő folyamon összefüggő, vastag jégpáncél keletkezik. Ennek eredményeképpen az augusztus 20-ai parádé téli változataként a kormányzati szervek különféle, nagy néptömegeket vonzó, látványos programsorozatot szervezhetnének a területre. A balliberális oldal kollektív emlékezetébe egy évtized óta kitörölhetetlenül beégett koronaúsztatást a „Szent Korona-Curling” követhetné. A játékok végső ékessége pedig kétségtelenül Házelnök Úr uralkodóvá nemesítése, hiszen ő Szálasi Ferenc óta a magyar baloldal által leggyűlöltebb figura.
 
8.       Eltűnések
A diktatúráról káricsoló, folyton párhuzamokat keresgélő felforgató erők természetesen egy percig sem érzik, hogy hőbörgésük révén veszélyben forogna hitvány életük. Azonban mindennek megváltoztatása csupán egyetlen éjszakán múlik! A fehérterror szép hagyományainak megfelelően korunkban is számtalan aspiránst tudnánk felsorolni, akik többszörösen megérdemlik a Bacsó Béla – Somogyi Béla páros sorsát. Nemzetünk tengerhiánya most fáj csak igazán, hisz az argentin katonai junta legédesebb gyakorlatának kipróbálására a Balaton sajnos túlságosan sekély. Mindazonáltal bűn lenne veszni hagyni azt a pillanatot, amikor a folyton farkast kiáltó ellenzék egyetlen éjszaka alatt nyomtalanul elveszti kedvenc műsorainak négy-hét főhősét. Nincs nagyobb káröröm annál, amikor a nagypofájú oktondi kismalac reggel arra ébred, hogy az ordas éjjel a csülkeiből falatozott.
 
9.      Színházigazgatói kinevezések
Fél éve még nem is gondoltuk volna, hogy a globalista világrend Achilles-sarka a budapesti színházak kormányrúdjánál keresendő. Bizony, ennek a körnek a „színházigazgatói pályázat” szóösszetétel korábban annyit jelentett, mint Lipcsei Péternek az Albert Stadion. Azóta változott a világ, és a balliberális művészvilágnak láthatóan mindennél jobban fáj, hogy a balliberális művészvilág bizottsága többé nem nevezheti ki a balliberális művészvilág képviselőit a balliberális művészvilágot igazgatni. Szeretné Ön, hogy a csimpánzfalka a már megszokott német és amerikai bérsajtó mellett olyan helyeken is tombolni kezdjen, mint az Anchorage Post, vagy a New Zealand Chronicle? Nem kell hozzá más, mint a parlagon heverő Mikroszkóp Színpad élére a könnyű műfajban már bizonyított Usztics Mátyást – az ország Teri nénijét – helyezni. A hatást tovább fokozza, ha Nemzeti Erőforrás Minisztere Alföldi Róbert lejáró mandátumát az igazgatásra régóta vágyó Eperjes Károlyra, Miniszterelnök Úr személyes jóbarátjára bízza.
 
10.   A kommunizmus bűneinek tagadását vizsgáló állami felügyelet létrehozása
Régi alapvetés, hogy minden törvény annyit ér, amennyit az államhatalom képes betartatni belőle. Eme filozófia mentén javasoljuk egy központilag irányított rendfenntartó erő létrehozását, amely paramilitáris jellegénél fogja egyszersmind a hasonló spontán szerveződésektől is jelentős emberanyagot tudna elszívni. Biszku Béla Klaus Barbie-t idéző médiafigyelemben részesülhetne. A folyamatos zaklatásoknak kitett Kádár János Baráti Kör agg tagsága nem bírná az újabb illegalitás korszakát. A kukaborogató, unatkozó punk úrigyerekek végre megkapnák életük álmát, néhány hatósági gumibot-ütés formájában. Az MSZP-választmány kongresszuszáró dalocskájának pedig rendőrifák szusszanása vetne véget.
Címkék: politika magyar
130 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KürtiT (Tromb74) 2012.02.13. 06:53:18

Kicsit GYE ízű poszt. Gondolom, inkább a véletlenül idetévedők kedvéért íródott!?

Peti8 2012.02.13. 06:54:48

káli után kormány.. gyanús,gyanús.

pocaklakó minimanó 2012.02.13. 07:48:46

Pedig a balatoni megoldásról már moldovagyörgy is írt egy régebbi szösszenetében.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 08:02:51

Cuhujjj...
Tömény lett! :)
Nehogy valamelyik párt elkastázza választási programnak :D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 08:11:10

Gyönyörű írás, színvonalában vetekszik az előző szarós poszttal vagy Hartay Csucsu-gyöngyszemmel.

2012.02.13. 08:18:27

Az ezrdes nem tud kitörni az ördögi körből, úgy látom. Le kéne dobni az Alpokban valami elhagyott helyen téli túlélés próbára, hátha attól regenerálódik.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.13. 08:32:31

Kurtz közlegény, kevés vagy, mint túrórudiban a merevedés. Leírod mi minden szívatás vár a gonosz és rút libsi-bibsikre, arról meg egy szót sem ejtesz, hogy az Igaz Magyarokat mivel jutalmazza majd a Nemzeti Felemelkedés? Csak pár példa:

1. Megszűnik az elvándorlás, itthon maradnak a fiatal orvosok, mérnökök, szakmunkások - nem is lesz más választásuk, miután magyar útlevéllel Türkmenisztán lesz a legközelebbi, vízummentes beutazást engedélyező állam. Miután befogadták a magyar menekültek első nagy hullámát (természetesen a libsi-bibsi ellenzékieket), valamivel kevésbé lesznek készségesek a nyugati konzulátusok a magyarokkal, mint a zimbabwei vízumkérelmezőkkel. A tiltott határátlépés természetesen hazaárulásnak minősül.

2. Nem lesz több árfolyamingadozás, vége lesz a forintspekulációnak - mivel a forint nem lesz átváltható semmilyen más valutára (esetleg kazah tengére, 280 -as árfolyamon, de kizárólag az évi 50 tengés valutakeret terhére). A dugivaluta-tartás természetesen hazaárulásnak minősül.

3. Vége lesz a teszkóterrornak, kiebrudaljuk a nemzetrontó hipermarketeket - magyar ember CBA-ban vásárol, azt amit ott éppen kapni lehet. Jegyre. Ha valamit esetleg mégsem tudna megtermelni ez a tejjel-mézzel folyó Kárpát-Medence (lapostévé, mobiltelefon, banán), az megszerezhető a Józsefvárosi kínai piacon. A piacozó spekuláns magatartás természetesen hazaárulásnak minősül.

4. Újra lesz kötelező sorkatonai szolgálat a fiatalság edzésére és nevelésére - 3 évig, ennek felét különböző baráti országok haderőinél is el lehet tölteni Üzbegisztánban, Tadszikisztánban, Azerbajdzsánban. A körkörös védelem valósággá válik, mivel minden szomszédunk utálni fog minket, mint a szart. A katonai szolgálat alól kibújás természetesen hazaárulásnak minősül.

5. Megreformáljuk az oktatást - végre egységesül a Nemzeti Alaptanterv. Az oktatás három tematikai lábon fog állni:
- Vallás és Erkölcs (őseink hite az eljövendő Vezérben, aki ím eljövendett)
- Történelmünk és Örökségünk (a Magyarság Vezére, mint a Történelem Ura)
- Tudomány és Hit (A Szent Kárpát-Medence energetikai földrajza, Vezérünk útmutatásai alapján)
Az Alaptantervtől való bármilyen eltérés természetesen hazaárulásnak minősül.

lárvalányhaj 2012.02.13. 09:22:56

Hehe, szinte látom, ahogy Kurtzék dörzsölgetik a kezüket, a szemük kéjesen csillog, és ilyeneket mondanak, hogy "Hú, figyeld csak meg, hogy fognak ezen puffogni a libbantak!", "Azanyád, hogy megmondtuk nekik!", mire ráfelel a társa: "És ha valaki beszól, akkor azt válaszoljuk, hogy ez csak irónia, paródia, túlzás, retorikai alakzatok, ééééérteeeed" "Hihihi-hahaha, hát ez nagyon nagy ötlet!"

Styxx 2012.02.13. 09:25:40

Kemény

Annyival tompítanám, hogy a főnemességbe engedtessék be a másik oldal kék-vörös arisztokráciája is: Az Apró-Dobrev-Gyurcsány-ház, gróf Dessewffy - Magyxar Narancstól Gyurcsány Fletó ánuszáig - Tibor, és a vörös-narancssárge, árokbetemető, parkolási társulásmogul Kupper-dinasztia

Móricztól el a kezekkel!
A legjobb, kiskorú prostik szolgáltatásainak az igénybevételét is leíró novellistánk révén értem el irodalmi munkásságom csúcsára, egy blogkommentben személyesen Móricz unokája küldött el a JBQA-ba:

konyves.blog.hu/2009/10/01/csaladban_marad_6

"
rindt kata 2009.10.02. 13:59:30
kedves Styxx

ha már átmentünk alpáriba az bassza a csőrömet, de a kurva életbe nagyon, h te kedves mezei bölcsészdiploma mentes olvasó, olyan információkat kapsz valakitől valamiről, vagy félrevezető, vagy fölösleges, vagy nem fedi a valóságot, vagy vagy vagy sorolhatnám, mennyi fasszsággal tömik a fejedet, te meg kontroll nélkül zabálod. ahelyett, h okosodnál a net előtt, egyre hülyülsz, majd te is cikkeket fogsz írni.

és bazd meg (bocsánat, de csak úgy írom, h te mezei olvasó is megérts, hisz valszínű együtt tereltük a libát, h ilyen felszólítású mondatot kaptam tőled) hogy a büdös francba ne lennék személyesen érintett, amikor én is szubjektív emberi lény volnék, aki ismerte azt, akinek a munkáját olyanok fikázzák, akik egy könyv alapján gondolnak egy életművet értékelni...

amúgy drágám, nem veled akartam vitázni és egyáltalán nem akartam kurva anyázni, de úgy látszik az, aki frusztrált attól, h lusta volt tanulni, utálja azokat akik tanultak és máris én vagyok a bűnbak, mert igényességet követelek egy cikkről, egy emberről/embertől vagy több emberről/emberektől...

csocsesz "

AutosVilli 2012.02.13. 10:14:27

@Styxx:
Elgurult a gyógyszered koma?

Styxx 2012.02.13. 10:17:39

@AutosVilli:
Ja, Vilikém. De no para, ha te is így járnál, van nálam egy vény nélküli szopogatós biorúd, mondhatni natúr fehérjeforrás, bekaphatod:-)

mrbateman 2012.02.13. 10:23:54

Ennyi? és most hogyan tovább?
Srácok itt már szart kell kenni a fejetekre, h. meglegyen a látogatottság!

Legalább a dátumot írtátok volna át! Ééééééééreteeeed a dáááátumot nézzzzzzed parasztgyerek, a dátumot!

lárvalányhaj 2012.02.13. 10:24:16

@Styxx:

Ezt a képet a közelmúltban fedezte föl egy irodalomtörténész a nagy magyar író hagyatékában:

kepfeltoltes.hu/120213/moriczbear_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kutchek (törölt) 2012.02.13. 10:26:42

7. A Duna jege

Q7-esek bemutatója?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 10:33:04

@mrbateman: ne vedd a szívedre, hadd játssza ki magát Kurtzi is. Addig olvasgasd a fitnesztermeset vagy a kollégistát. De szívesen ajánlok a távolabbi múltból is ezt-azt. Akár másik blogot is, van elég.

De mivel nem először hozod fel a látogatottság-témát: címlap nélkül napi 6-8 ezer az átlagos oldalletöltés, még a leggyengébb olvasói posztok esetén is. Ez persze tényleg nem olyan meggyőző, mint a valóvilágos vagy politikai-szakértői blogokon, de ebben a kategóriában nem rossz.

WB_Tom 2012.02.13. 10:39:28

Gyönyörű volt! Alig várom a kaffogó, hörgő kommenteket. Mindig boldogság, ha az Ezredes ír bejegyzést.

2012.02.13. 10:41:28

@lárvalányhaj: miután a szarással sikerül 500 közeli kommentet generálni, én már nem lepődök meg semmin.

Mária 2012.02.13. 10:45:45

Tényleg nagy a baj, ha már a Modoros blog is töményen politizál :)))

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 10:46:11

@Modor Tibi: Igen, azt hiszem tudom is miért. Olyan nekem ez a modorosblog, mint egyszeri háziasszonynak az a cég, amelyik turmixgépes dobozba csomagolva küld egy berregős-bólogatós-tekergős-gyöngysoros-lüktetős, huszonöt centis, USB-portról üzemelő, a pornófilm ütemére berregő-bólogató-tekergő-lüktető műfaszt. Így senki, még a postás sem tudja meg, hogy melyik házhoz viszi ki a vágy titkos tárgyát.
Azt hiszem, hogy tudat alatt irigylem azt az önbizalomtól duzzadó, csoporttudatos, flegma magatartást, amit számomra ti megtestesítetek. Szeretnék én is konditeremben okosturmixot inni, az irodaház vécéjében más szarától fintorogni, havi fizetést kapni, meg ilyenek. Nem élhetek ilyen életet, hisz a saját családom szerint is egy megátalkodott szociopata vagyok, még ügyfeleim is csak úgy vannak, hogy egy korábbi ügyfél megnyugtatja őket, hogy nem olyan gázos ám, mint amilyennek látszik, sőt egész okos fiú.
Ráadásul itt van az én kultúrsznobériám, amely megakadályoz abban, hogy az Élet és Tudomány-nál, illetve a 2000-nél (gyk: belterjes zsici kultúrfolyóirat, igazi és wannabe zsicik részére)gagyibb lapokat olvassak.

Adalberto Gellenzeeri 2012.02.13. 10:48:51

Normál esetben ez a poszt egy agyament baromság lenne. De sajnos a mai valóság, melyet kedves vezetőnk és a zsíros koncért markukat nyújtogató udvartartása teremtett elgondolkodtató paródia . A nemzet színészének nem választunk, dadogó, selypítő gyengeelméjűeket. országunk vezetőinek kiválasztásánál, azonban úgy tűnik semmilyen értékmérő mérce nem funkcionált.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 10:49:17

na folytatom. Szóval ti vagytok nekem a blikk, és azok a faszfej irodisták a folyosó másik végéről, akiket utálhatnék, és kibeszélhetnék, mikor büdöset szarnak. Anélkül lehet elmerülni a kommersz kultúra élvezetében, hogy bárki is gyanakodna. Ti vagytok nekem az este 11-kor lehalkítva nézett "Házibuli Attilával", a lopva megnézett ValóVilág epizód amikor VV Fasz végre megbassza VV Pinát. Ha nem lennétek, ki kéne titeket találni.

Drago Brutic 2012.02.13. 10:50:18

Segítség, fellázadtak a törzskommerek! Már a blogmotor körül zajlik a harc, a veszteségek mindkét oldalon apokaliptikusak!

Styxx 2012.02.13. 10:57:21

@Mária:
Hát még ha elkezdene előmoderálni:-)
Imádlak Mária, te vagy az egyik kedvenc trollom, bár a Praxisban meg Munkahelyi Terroron alkotsz igazán nagyot. A saját blogodon az előmoderálás ennek tükrében pedig a Dopeman TV-vel a szólásszabadságért Ezüst Középkereszt.esélyes:-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 11:01:03

@Styxx: te csak vigyázz, mert még itt is kimoderál-kitilt a marketing tanácsadóová.

Styxx 2012.02.13. 11:15:15

@Mária: @Modor Tibi:
Ja-ja, megfontolhatnád, hogy kiadod egy szakértőovának a moderálási policyt:-)
De tényleg Mária lelkem, mesélj már nekünk közönséges mezei blogger-kommentelőknek arról, hogy milyen érzés ordenáré-suttyón trollkodni főképp egy Praxison, MT-n, a saját blogodon meg előmoderálni?
"I Love Észak-Koreai Diktátor"- feliratos kombinéban alszol? Kábé olyan lehet a lelkivilágod, mint megboldogult Kim Dzsong Kettőnek, aki közel akkora internetfüggyő volt, mint te meg én együttvéve, a népét mégis tűzzel-vassal tiltotta az ilyen züllött nyugati kommunikációs mételytől.:-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 11:29:20

@Styxx: ja és azért is kamelom a modorost mert itt kedvemre trollkodhatok.

mrbateman 2012.02.13. 11:29:55

@Modor Tibi: Hát nem tudom én naponta legalább 40-szer idejövök (pótcselekvés két xls, telefonbeszélgetés között) acélból, h. megnézzem súlyos elmebeteg kommentelőtársaim mit alkottak, közben pihenjek. Megfigyeléseim szerint nem én vagyok az egyetlen, aki chatfalként használja a modorost. Pl:20*40 az már a napi látogatottság 10%-a.
Viszont a lényeg nem ez!
1. miért kell minden napra kényszeresen poszt, mégha szar akkor is?
2. marketing célokon kívül van valami személyes indíttatása is a - sokszor gyenge tartalmú és kivitelezésű - széles tömegekből nagy indulatokat kiváltó posztoknak. vagyis faszé kell trollkodni.

Baszki a csúcson voltál és inkább lemész kutyába a napi 8000+ látogatásért? Vagy ez tényleg ilyen jó üzlet?

Abban tökéletesen igazad van, h. van más blog is, ha nem tetszik...ez a te bulid, te alkottad, azt csinálsz vele amit akarsz! Csak nem értem a tegnapi poszt indokoltságát!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 11:42:01

@mrbateman: igen, ez a chatfalazás egy velejárója a dolognak, biztos csökkenne a forgalom, ha teljesen letiltanánk a kommentelési lehetőséget.

Hogy mi a szar, azt mindenki máshogy értékeli. Néha olyanokat kapok és teszek ki olvasóiként, hogy tenyerembe temetem arcomat, de mégis kurvára hálás érte az olvasók egy része.

Amit én írok, az viszont általában nekem borzasztóan tetszik, sőt, humorosnak is tartom - egyben tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak nem jön be. Általában mégis publikálom. Hogy a többiek mit írnak, az meg az ő dolguk :) Szerintem nincs itt kutyába lemenés - az egész blog a kommentekkel együtt szinte tökéletesen nyílt műfaj.

Tegnap nem is volt poszt.

Styxx 2012.02.13. 11:44:10

@mrbateman:
Szerintem ez egy kifejezetten fasza poszt, a legtöbb mérés pedig az ugyanarról az IP-címről visszatérőt naponta csak egyszer számolja.

Ezzel a poszttal talán az a gondod, hogy nem tudod beskatulyázni: Most akkó' mi van, Kurtz, ez a vállaltan jobber, mi több Fidesz fan csávó finoman a kormányt froclizza?

Illetve ha nem, akkor talán leírod, hogy miért tartod gyöngének. Pl az unortodox külpolitika szvsz megaLoL. De tényleg, mekkor alenne ha Orbán meghívná Ahmedinezsádot, majd pár hét múlv acoming olutolna, hogy tulajdonképpen csak a bloggereket meg a kommentelőket szopatta. Kövérrel fél délelőttöket a blogokon röhögnek.

Drago Brutic 2012.02.13. 11:49:33

@mrbateman: Bocs hogy beleugatok (egyébként SzocioPata vagyok, csak elvesztettem a jelszavam) de nem egészen így látom. Tibi ezt a blogot évek óta tolja önerőből, keményen. Én a kikvogymukkal egy évet bírtam, aztán szépen feladtam, mert se időm, se olyan témám nem volt. Ez egy döntés (nehéz). Úgy gondoltam, addig csinálom, amíg élvezem, a többi tulajdonképpen mellékes.A kommentelők is. Ha meg már csak kényszer megírni egy posztot, akkor konyec. Tibi folytatja, gondolom élvezik, ezért maximális respect. Mi meg megkapjuk a napi dózist. Akinek nem jött be a színvonal, az lelépett gondolom. Nekem sem jön be minden poszt, akkor nem kommentelek, várok egy újabb gyöngyszemet. Szóval szerintem felesleges itt "elvárni" bármit, ez nem egy előfizetés, itt mi potyázunk és élvezzük is. Ha így közelíted meg, akkor noproblem.

2012.02.13. 11:57:37

@Professor Pizka: még van Élet és tudomány? no csak , jó tudni

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 12:00:04

@Frengi: Mi az hogy? Nagyonis! Újabban van fejtörő az elejében.

@Styxx: A Nemzeti Beavis és Butthead Rendszere?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.13. 12:12:42

@Styxx: Hát az én gyönyörű kommentem az smafu? Neelie Croes személyesen mondta tollba nekem.

Styxx 2012.02.13. 12:21:34

@altoid: csillagos ötös, csak nem merlek hájpolni, mert rám sütik, hogy hozzád hasonlóan kuruinfós vagyok:-)

2012.02.13. 12:22:43

Nem mintha Modor Tibornak szeretnék manduláig benyalni (egy-egy újabb, kezdetleges olvasói förmedvényem közlésének szánalmas reményében), de uncsik vagytok a sápítozással, nyavalygásssal.
Eleve, a Modorosra úgy kell tekinteni, mint a munkaidő kellemes eltöltésének egyik eszköze, innentől kezdve pedig belefér, hogy hogy van olyan írás, ami gyengébb, nem tetszik, stb.
Nekem pl. a munkahelyen szarás kérdésköre jóval érdekesebb, mint bármely aktuálpolitikai esemény karikírozása, kényes gyomromnak egy robbanásszerű vékonyfosással dekorált, hugyköves (munkahelyi) WC csésze, félrecsúszott, pisától felduzzadt fa ülőkével kevésbé taszító, mint politikusaink átlagos megnyilvánulásai.
Sajnos az elmúlt napokban ténylegesen dolgoznom kellett, így nem volt mód kifejtenem cizellált nézeteimet a szar-fos-szarszag-segglyukhigiénia kérdéskörökben.
Igaz az is, hogy szar poszt esetén is jókat lehet idétlenkedni a törzskommentelőkkel, aminél bármi több indokolatlan, egyáltalán, bármiféle "komoly" (pláne politikai) blogon komolyan kommentelni teljesen felesleges idő- és erőpocsékolás.

vitaygeorgina 2012.02.13. 12:42:57

@Mária: és ehhez a megállapításhoz miért kell teli szájjal vigyorogni?

Styxx 2012.02.13. 12:44:56

@vitaygeorgina:
Mert lökött a csaj, de (néha) mókás.

kifordított nagyanyó 2012.02.13. 12:59:20

11. Viktor és bandája kövessen el rituális öngyilkosságot!
Semmibe sem kerül,sokan örülnek neki.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 12:59:24

@Styxx: @Drago Brutic: @Brother Love: köszönöm drágáim - megvédtetek, mint Köztársasági Elnök Urat -, részemről egy fülvakargatás - posztjaitoknak meg továbbra is bérelt helye lesz a Modoros hasábjain. Még akár a modoros antiszemitát is előkaparom a fiókból, Brother.

vitaygeorgina 2012.02.13. 13:03:23

@Styxx: ez a Mária nem férfi? Mindig is azt hittem. Nem szeretném, ha kiderülne, hogy nő, annyira kiábrándító lenne. Főleg ahogy a Kim Dzsong Il-es pizsamájában trollkodik és előmoderál - ezt nem tudom elképzelni nőben.

vitaygeorgina 2012.02.13. 13:06:03

@kifordított nagyanyó: ez a gyűlölködő hozzászólás Charles Bronsonból egy nagyon csúnya szemöldökráncolást váltana ki.

kifordított nagyanyó 2012.02.13. 13:13:24

@vitaygeorgina: Vagy megkérdezné,hány lovat hoztunk?:))

mrbateman 2012.02.13. 13:22:08

@Modor Tibi: A modoros culáger, építész, joghallgató, középkorú párok, stb után nehéz bármit is összehozni, magasra tetted magadnak a lécet (ezért amúgy köszönet jár, üdvözlöm édesapádat, mondd meg neki derék fia van, ezt én üzenem a kissanyi...ő biztos tdni fogja) tehát azt, h. szar azt nem abszolút értelemben értettem. Nem lehet mindennap kifaragni a Dávid szobrot na! Viszont az arányokkal etekintetben mostanában gondok vannak!

viszont:@Brother Love:" Eleve, a Modorosra úgy kell tekinteni, mint a munkaidő kellemes eltöltésének egyik eszköze, innentől kezdve pedig belefér, hogy hogy van olyan írás, ami gyengébb, nem tetszik, stb." továbbá
@Drago Brutic: "Szóval szerintem felesleges itt "elvárni" bármit, ez nem egy előfizetés, itt mi potyázunk és élvezzük is"

Na igen, érzékenyen érintene a napi eszetlen kommentelgetés, időelbaszás lehetőségének hiánya! De ezekben a politikai troll-posztokban már nem találok semmi potenciált, nincs benne újdonság.

Én személy szerint a olvasói posztokat szeretem, az legalább szelsőségesen szar (nagyon ritka), vagy kurvajó (általában)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 13:27:19

@mrbateman: mivel A modoros culáger, építész, joghallgató mind olvasói szerzemények, ezért náluk reklamálj :)

mrbateman 2012.02.13. 13:30:58

@Modor Tibi: ó nem baj, azért lehet, h. te is írtál már valamit ami tetszett, csak nem emlékszem!

Styxx 2012.02.13. 13:33:51

@vitaygeorgina: Nő, vagy nagyon kamuzik,bár azt nem hinném. ott a blogján jobboldalt egy link full névvel.
Nekem pár posztja simán bejön, beleértve az enyhe trágárkodásokat is, csak az előmoderálása disszonáns a trollkodása ismeretében.
@Modor Tibi: A modoros antiszemitára simán igényelhetné támogatást az Iráni Iszlám Köztársaság kulturális attaséjától, mert ők nem sajnálják a kÚltúrára, bezzeg Magyarországon...

Roy 2012.02.13. 13:37:03

@Kutchek: Na meg koronázási ünnep.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 13:37:51

@mrbateman: na hát akkor meg is beszéltük. A culágereset meg az építőművészeset vagy melyiket érdemes többször is újraolvasnod, mert elég hosszúak, addig se kell azon tépelődni, hogy mi legyen a következő.

Drago Brutic 2012.02.13. 13:40:16

@mrbateman:
A politikai posztot magam is csak annyira szeretem mint a politikát, én is a "kenyeret és cirkuszt" típusú modoros plebs vagyok, közben hiperpiszi köcsög is, téged is megértelek tesó, a modorost is szeretem, love make not war, punks not dead, szabadságot gerébáginak és vesszentrianon.

mrbateman 2012.02.13. 13:50:23

@Modor Tibi: Ámen! dícsérni lehet? (már úgy értem formailag)
@Drago Brutic: továbbá: "Magyar nőbe magyar faszt!"

Styxx 2012.02.13. 13:56:14

@Drago Brutic:
a modoros méhlepény volt már?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.13. 13:59:40

@Modor Tibi:
Az már kifejezetten elismerésre méltó, hogy a távozásos fenyegetések abbamaradtak. Reményt látok a további fejlődésre is.

ComLo 2012.02.13. 14:06:52

@Modor Tibi:
Kedves Tibi!

Volt pár éve egy jó kis blog, fanyar humorral, érdekes post-okkal, olvasmányos tartalommal, és kommentekkel. Idönként más blog-okon a kommentedből láttam hogy szilárd politikai nézeteid vannak, ami tiszteletre is méltó.

De sajnos, és ezt elég sok ismerősömtől halottam vissza, egy ideje eluralkodott ezen a blog-on is a politikai téboly. Röviden tömören: szét lett b*szva a blog a politikával.

Most én jelentem ki, hogy akkor köszi, eddig még be-be néztem de egyre ritkábban, viszont ezután hanyagolni fogom a blog-ot. De abban biztos vagyok hogy hosszú távon egyre több emberben fog visszatetszést kelteni ez az egész.

Sajnálom mert az eleje tényleg jó és igéretes volt.

Drago Brutic 2012.02.13. 14:08:46

@Styxx: Nem, de a modoros rúnát (vagy dúlát?????) szívesen megírom.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.13. 14:08:50

én mondjuk egy-egy kurtz- vagy hartay-posztnál nagyobb nyomingerségnek csak azt tartom, ha vinnyogtok, hogy szar a modoros és követelitek a nektek kijáró posztot.

Édeseim, mondom a megfejtést: leszoksz a modoros olvasásáról, mint én, néha még benézel, hogy van-e egy-egy jó poszt, néha hozzászólsz. Perverzebbek, meg ilyen önbizalmukat külső megerősítésből építő faszariak csekkolják nyugodtan pár hétig, hiányoznak-e a lófaszon kívül bárkinek.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.13. 14:12:41

@ComLo: na jól van Kurtzi, jót nevettünk. Inkább szerkeszd meg a holnapit.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.13. 14:17:16

@vészmadár (pica pica):
Ismét elismerésemet kell kifejezzem. Bár mindenki úgy gondolkodna, ahogy te.
@Modor Tibi:
Szerintem komló is te vagy...

zsoltix 2012.02.13. 14:27:26

Óvatosan a kritikával, nem könnyű ám fagyott földbe petúniát palántálni. :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 14:28:33

@doszy: hát, itt a görög segédedző már régen a távozni vágyó nick szexvizsgálatát követelné, mert ez tuti Kurtz egyik nevelt nickje... :-)

@Kurtz ezredes: Ez jellemző rátok jobberekre, meg akarjátok mondani más hogyan gondolkodjon. Hát abból nem esztek. Vedd tudomásul, hogy még egy ilyen, és mindenki tudni fogja, hogy micsoda neonáci vagy. Reszkess, mert átnevezem az irodai wifi SSID-jét "Kurtz Horthysta" névre. A feljelentkező IP címek között Ráérünk előfizetést sorsolunk ki.

Styxx 2012.02.13. 14:29:21

@Kurtz ezredes:
B+, embert annyira azon agyalni, hogy vajon a Modor milyen renickeken tolja, még nem láttam. Szerintem ha a példaképed ilyen fosós lett volna a felsővezetésbe beépülő merénylőktől, akkor már '39 nyarán visszavonul a festői szépségű Berchtesgadeni-Alpokba akvarelleket festegetni és most szegényebb lenne a világ hatmillió Bukás videó-paródiával.

Drago Brutic 2012.02.13. 14:34:45

@Styxx: Nem, de a modoros rúnát (vagy dúlát?????) szívesen megírom.

Styxx 2012.02.13. 14:37:37

@Drago Brutic:
toljad apa, ha már ennyire rágyúrták, hogy kétszer is jelzed:-)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.13. 14:39:50

@Styxx:
Esküszöm nem a paranoiám miatt, de ez az ember a blogoszféra Ságvári Endréje...

mrbateman 2012.02.13. 14:41:07

@vészmadár (pica pica): Nekem hiányzol baszki, mostanában Eszter asszonyról sem tudunk szinte semmit!
Mondjuk követelésről szó sem...én csak nem értem, h. miért?

A megfejtésed helyes, érlelődik már egy ideje és esküszöm próbálom is (újévi fogadalom meg minden) de nem olyan könnyű, egy kis időre van még szükségem.

2012.02.13. 16:33:50

Az exem szerint ez a cohn-Bendit nem idióta, hanem elmebeteg.

Hát nem tudom, számomra az lenne a minimum, ha most elmenne szépen Thüringiába és ott ugrálna a neonáciaknak, meg felszhóllítaná Frau Merkelt, hogy mongyon le, mert a németek rasszistákok, nem csak az a pár hülye, hanem mindegyik, de ehhez képes semmi. Néma csend. Miért?

Komolyan mondom nektek, amikor itt kitört a botrány, már előre kárörvendeztem, hogy majd, jön nektek is a Cohn-Bendit és megmondja a frankót, hát csalódnom kellett benne.

Lehet hogy a németek akarták kifizetni a költségeit? Kár, mert amúgy jó buli lett volna.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.13. 17:53:38

@altoid:
"magyar útlevéllel Türkmenisztán lesz a legközelebbi, vízummentes beutazást engedélyező állam [...] valamivel kevésbé lesznek készségesek a nyugati konzulátusok a magyarokkal, mint a zimbabwei vízumkérelmezőkkel"

Rendkívül életszerű, bizonyára így lesz.

"magyar ember CBA-ban vásárol, azt amit ott éppen kapni lehet. Jegyre."

A magyar ember ezer éves hagyomány alapján Európa legjobban táplált népe. Ha bármilyen élelmiszert csak jegyre kap a saját hazájában, az megbízhatóan jelzi, hogy a hazáját elirigyelték, és elfoglalták tőle.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 18:02:38

@Gudea enszi:te most akkor mit is parodizálsz? vagy ez igazi? vagy mi?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.13. 18:26:37

@Gudea enszi:
Azért az első rész nem vicces ne haragudj. Nem gyönyörködhetünk többé az ír városok szépségében, nem vihetünk ágyba többé angol nőket. Nem ehetünk egy jó svéd csápabecsináltat finom barnakenyérrel. Nem hempergőzhetünk meg a dán tengerpart tüzes homokjában. Nem mosolyoghatunk többé vissza a hollandokra és nem olvashatunk eredeti helyszínen belga verseket. Mégcsak egy norvég szúnyogot sem csaphatunk majd agyon... Szörnyű jövő vár ránk.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.13. 18:34:52

@Kurtz ezredes: @Gudea enszi: Hát elég sokáig tartott, mire reagálni méltóztattatok a felvetéseimre. Mondjuk most már csak valami humort kéne a válaszotokba csempészni. Vagy értelmet. Fakultatíve.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 21:46:56

@Kurtz ezredes: és nem mehettek ki Tibivel egy wigani sintértelepre tetemrakodónak. Elöntene a szomorúság.

yenoee 2012.02.13. 22:09:25

@Modor Tibi: :)))
Ha majd mégeccer ily mértékben felbasz valami agyilag, küldök megint.

combo 2012.02.13. 22:12:45

A 9. pont elolvasása után nem kell többé azon spekulálnom, hogy az alábbi programok közül melyiket válasszam holnap:

Hosszú út (Szigligeti Színház, Szolnok, 18:00): E négyfelvonásos misztériumjátékban a vallás és erkölcs kapcsolatát boncolgatja Hunyadffy Koppány direktor. A középkori környezetbe ágyazott történet sajátos szemüvegen keresztül láttatja a Balázs Péter által megformált főhős vívódását, csetlés-botlásait. A szerethető karakter jellemfejlődése, mely egy katartikus erkölcsi megtisztulásban csúcsosodik ki, zsinórmértékül szolgálhat a fiatalabb korosztály számára.

Meztelen igazság (Bárka Színház, 23:00): Weisz Zsáklin rendezőnő formabontó megoldást választott, amikor úgy döntött, hogy díszletek nélkül, anyaszült meztelen, mozdulatlan színészek tolmácsolásában készít montázst kortárs francia filozófusok magvas gondolataiból. Molnár Piroska és krétakörös fiatalok jutalomjátékában így a néző minden figyelme a mondanivalóra, a betűhív idézetekre összpontosul. A darab azt a kérdéskört járja körül, hogy vajon a deduktív következtetéseinkre hatással van-e tudatalattink. A szemünk előtt bontakozik ki szikrázó ellentét a különböző irányzatok között, a mű ugyanakkor nem foglal állást.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.13. 23:02:56

@combo: na erre elolvastam a 9. pontot. Mit jelent Lipcseinek az Albert stadion?

lárvalányhaj 2012.02.14. 00:09:25

@altoid:

ne basztasd már szegényeket, így is egy egész nap kellett nekik, hogy megfogalmazzák ezt a frappáns replikát.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 01:57:40

@altoid:
Ne haragudj, de nem rád reagáltam. Eleve nem értem ezt az öt pontodat. Az elsőnél már bólogattam, hogy rendben, mert amennyiben a nagy hullám távozik - hegyében a ti deszkátokkal - akkor én sehova sem szeretnék menni innen. Még Türkmenisztánba se, nemhogy oda, ahova ti távoztatok.

pocaklakó minimanó 2012.02.14. 03:54:51

Most már - ennyi beírás után - beírható ide, hogy "szomorúan távozom?"

combo 2012.02.14. 05:33:09

@Professor Pizka: Nem értek a focihoz. Különben sem vágom, hogy minek kell itt rébuszokban beszélni. Olyan ez, mint az irodalomóra, amikor arra utal a költő, hogy megbomlott az Ágnes asszony szöghaja, és ezt úgy kellene értelmeznünk, hogy az elméje bomlott ám meg. Na persze, szerintem csak belemagyarázzák; lehet, Arany itt hogy tök másra gondolt. Balladai homály, persze. Ez a célozgatás, sunyiság egyébként sem méltó egy egyenes, gerinces emberhez, tessék példát venni a derék Kövér Lászlóról, ő nem köntörfalaz, az hétszentség. Ezért is utálják annyian, mert nem alakoskodik (és nem píszí).

De nem térek ki kérdésed elől, szerintem itt vagy arról van szó, hogy Lipcsei c1gányzs1dó, vagy arról, hogy Lipcseinek az Albert Stadion hazai pálya.

Szerk.: A blogmotor miatt át kellett írnom egy ominózus szót, mert eredetiben nem engedte elküldeni. Ez cenzúra! Hol itt a szólásszabadság?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.14. 07:23:23

kakálós, baszós posztok kellenek, a jól bevált ondónyelős, Péter Annás stihl

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 07:37:16

@combo: Nahát pont erről van szó kérlekalássan. Van az a vicc, hogy mi a különbség a mókus és a patkány között. A marketing az előbbi javára. Ugyanez fedezhető fel a Lipcsei Peti-Illés "nemzetbélája" Béla relációban. Azt hiszem ennél cizelláltabban senki nem fogalmazta még meg, hogy "budapesti c'gányparasztok, csak a Szpari!"

@Kurtz ezredes: ezt, amikor még az oktatás se volt megreformálva, úgy mondták magyaros középlatin nyelven: "extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita." Bizony, Jókai idejében még ezzel az idézettel céloztak volna arra, mecsoda tahó is vagy. Ma már nem, bár altoid afféle biedermeier úriember, dehát könnyű neki, kivándorolt. Kéne nektek ilyen celebbrity deathmatch-féleséget játszani. Szerintem simán el lehetne intézni, hogy ez legyen a létrás meccs a szerdai Clashtime-ban.

@Somló November: Egyetértünk! Képpel, japán hölgy szereplőkkel!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 08:28:44

@Professor Pizka: Nem vagyok biztos benne, hogy Kurtz a párbajkódex szerint létraképes. Esetleg összehajtható kissámli...

@Kurtz ezredes: Nem tudom mit nem lehet az öt ponton érteni. A tíz pontod formális logikai továbbvitele. Az hogy neked ez tetszik, nem lep meg. Már az elején úgy indítottam, hogy az Igaz Magyaroknak (ellentétben a csak simán magyarokkal) ez jutalom.

@Gudea enszi: "Rendkívül életszerű, bizonyára így lesz" - ha Kurtz 10 pontjának akár csak a fele megvalósul, garantáltan így lesz. Vannak a világnak olyan törvényszerűségei, mint a gravitáció. Ami meg az áruhiányt és a jegyrendszert illeti, Kubában ha leszúrsz egy botot, mangófa lesz belőle. Aztán mégiscsak megoldották valahogy, a kurva nagy függetlenségükben.

Végezetül: nem kell komolyan venni amit leírtam, ez csak paródia!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 09:43:06

@altoid: A létrás meccs komoly dolog, az amerikai pankrátort nagy megtiszteltetés éri, ha ilyenen vehet részt. Ebből az alkalomból csináltatunk neked egy fehér-kék dresszt, míg Kurtz természetesen fekete alapon villámmintásban fog küzdeni. Az még kimunkálás alatt áll, hogy melyikőtök fog a Raw illetve a Smackdown csapat nevében küzdeni. De mindenképp nagy leszámolás lesz.

Ómájgááád ic di Ándörtékör!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 10:01:38

@Professor Pizka: "csináltatunk neked egy fehér-kék dresszt" - mi vagyok én, argentin?!

2012.02.14. 10:47:04

@Kurtz ezredes: én ezt a részt azzal egészíteném, ki, hogy sokam lesznek majd olyanok akik...stb.

Mert kivételek mindig voltak és lesznek, lehet hogy a nagy többség nem utazgathat, legfeljebb majd 3 évenként, és akkor is max 100 dollárt válthat majd be, de azért amiatt nem aggódom, hogy senki nem fog azori szigeteki konferenciára utazgani, vagy más egyéb helyekre.

Mi meg majd vasárnap délutánnonként Boldizsár Iván II. felolvasását hallgatjuk a köztévében és örülünk, ha a felolvasást megszakítja egy képi illusztráció.

2012.02.14. 11:03:41

@Professor Pizka: kék-fehér a Lipcseinek is megvolt, amikor még Portóban nyomta Murinnyóval:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 11:23:45

@Frengi: Na látom, te kapisgálod, mit akarok mondani. :) Gondoltam is arra, hogy érthetőbb lesz az egész Kurtzéknak, ha antedatálom az egészet 1958-ra...

CosmoBacsika 2012.02.14. 13:00:54

letenném én is a szavazatom (már amennyiben ez valakit is érdekel), hogy politikai témájú poszt ne legyen többet

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 14:00:31

@altoid:
Én úgy értelmeztem a dolgot, hogy te majd elmész innen (ez ezek szerint máris megtörtént) majd a tieid által alkalmazott retorzióként én nem mehetek oda, ahol te vagy. Ez annyira rossz üzletnek részemről nem tűnik, úgyhogy kérem megértésedet a dolgot illetően.
@Professor Pizka:
Többször finoman felkértünk már, hogy kommentjeidben lehetőleg tekints el a számunkra tartogatott kurva anyád, fasz, köcsög stb jelzőktől, a tahó is ennek a sornak a része. Hartay Csucsu előráncigálása miatt már az első hozzászólásodnál elárultad, mennyire felidegesített téged ez a poszt. Öröm ez nekünk, hisz épp ez volt a célja. Mégis illő tisztelettel újra megkérnénk a blog összes adminja nevében, hogy egy kis jólneveltséget próbálj tanúsítani felénk. A latin nyelvű idézettel kapcsolatban ismét értetlenkedem.
@CosmoBacsika:
Amennyiben szavazásra lesz bocsájtva a Modoros témaválasztása, a "Több politikát ne!" kategóriához behúzunk egy rovátkát.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 14:08:34

@Kurtz ezredes: Felidegesíteni? Nem tudott, a negyedik vagy ötödik pontig olvastam el, utána már tudtam miért írtad. :-) Amúgy meg áruld már el, te nagyon cizellált, kedves, aranyos példány a Szépek Népéből, hogy az milyen tempó, hogy írsz egy bevallottan provokatív posztot, majd meg vagy sértődve, mikor valaki, céljaidnak teljesen megfelelően viselkedik? Ezt tényleg nem értem.

Egyebekben egyetértünk, ünnepélyesen kijelentem, hogy Hartay Csucsuval - írói stílusán kívül, ami nincs - semmi bajom. Záró mondatodra pedig a minden antikváriumban kapható "Nota bene" c. idézetgyűjteményt ajánlom.

Ölel:

Pizka

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 14:30:40

@Professor Pizka:
A viselkedésed teljesen rendben, ennek szívből örülünk mindannyian. Pusztán annyi volt a sokadszorra ismételt kérés, hogy a fasz, kurva anyád, tahó stb kifejezéseket máshol próbáld felhasználni. Sajnos jómagam is kénytelen voltam hosszas és egyoldalú viszonyt folytatni a latin nyelvvel, így az idézett mondat értelmét értem.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 14:44:08

@Kurtz ezredes: Végül is helyes az értelmezésed. Mint már említettem, nem is téged féltelek, hanem azt az uszkve 9 millió másikat, aki nagyon is menne majd, de nem tud, mert egy kalap alá veszik veled.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 14:51:05

@Kurtz ezredes: Ez esetben viszont a lelkivilágodat sértő kifejezések használata nélkül, de minősítésem fenntartani vagyok kénytelen.

CosmoBacsika 2012.02.14. 14:53:18

@Kurtz ezredes: köszi a "törődést", csak én is úgyvagyok vele, hogy szeretem ezt a blogot, viszont a belem - mostanra már - kifordul a politikától, nevetni már rég nem tudok rajta, inkabb probalom maximalisan elkerülni...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 14:55:18

@altoid:
Ezt a számot sajnos nem tudom komolyan venni, amíg a 98 ezer is egymillióra van felkerekítve.
@Professor Pizka:
Köszönöm!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 15:11:21

@Kurtz ezredes: Azért 40 év alatt eléggé egyértelműen kiderült a zemberek preferenciája az ügyben. Bár biztos más érzés, ha nem a mocskoskomcsik, hanem az Igaz Magyar Hazafiak térdepeltetnek a Nagy Metafizikus Lófasz elé...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 15:45:52

@altoid: Paripapénisz. Beszéljél szépen, mert itt tánc- és illemtanárok vannak. Na.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 16:29:16

@Professor Pizka: Na bumm, legfeljebb majd a csúnya szavakat is tiltólistára teszik. Olyan ez a blog lassan, mint a Ludas Matyi 1962 körül.

mrs.starkey 2012.02.14. 16:32:18

@Professor Pizka: tudod kinek nincs írói stílusa? neked. azt mégis erőlteted az írást. és ki basztat érte? senki. érdekes.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 16:39:09

@Professor Pizka: @altoid:
Mint azt bizonyára észrevettétek, csúnya szavakat használni szabad. A személyeskedő hangvételt kérjük lehetőleg mellőzni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.14. 16:40:34

@Kurtz ezredes: (már ha nem veszed személyeskedésnek) de emlékeztetsz egy régi indekszfórumos moderátorra

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.14. 16:48:53

@Kurtz ezredes: Mondom én, Ludas Matyi. Finom, kulturált humor, alpári viccelődés nélkül. Némi óvatos politizálás megengedett, de csak akkor, ha nem megy túlságosan szembe a pártvonallal. Persze a gaz imperialista finánctőkéseken nyugodtan szabad gúnyolódni, olyankor Kádár elvtárs is pajkosan hunyorít egyet.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.14. 16:58:30

@Professor Pizka:
Megtisztelsz vele, azonban a kérés továbbra is fennáll. Egyikünk sem szereti a személyeskedést, még az olyan esetekben sem, amikor adná magát a dolog (emlékezz csak vissza, amikor a teablogos fiatalasszony külsejével kapcsolatban kezdődött volna el). A kurvaanyázást meg még ennél is jobban nem szeretjük.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.14. 21:33:00

@yenoee: tévedés ne essék, remekbe szabott posztok voltak és köszönjük szépen. Hiányolják is mint látod, de itt nektek kell közbelépni :)

Nadiposzi (törölt) 2012.02.15. 07:42:26

Kurtz posztjai olyanok mint egy klasszikus Balázs-Piri Balázs karikatúra. (Ha már szóba került a Ludas Matyi). Aki egyet látott, az látta az összeset.

noirp 2012.02.15. 08:32:22

@Nadiposzi: Nemnem. Nem Bpiri. Fülöp György.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.16. 10:13:50

@altoid:
A mangófák akkor nem boldogítják a népet, amikor bementek oda ti, folyton úton lévők, körülkerítitek a mangóligetet, hogy a helyiek véletlenül se férjenek hozzá ahhoz, amit amúgy ők hoztak létre - ahogy Kubában történt 1959-ig, és MO-n 2010-ig. Utána ha véletlenül sikerül a helyieknek lebontani a kerítést, akkor jön a végtelen panaszáradat, sikoltozás, duzzogás és legfőképpen mindenekelőtt az uszítással támogatott blokád. Nehogy már bárki szóba álljon a kubaiakkal.

altoid 2012.02.14. 11:23:45
@Frengi: Na látom, te kapisgálod, mit akarok mondani. :)

Látom, nagyon kell minden icipici kapaszkodó. Örömmel látom.

"Némi óvatos politizálás megengedett, de csak akkor, ha nem megy túlságosan szembe a pártvonallal. Persze a gaz imperialista finánctőkéseken nyugodtan szabad gúnyolódni"

Elismerem, hogy ez a ti oldalatokról nézve valóban borzasztó szokatlan lehet. Nem baj, ti is sokmindent meg tudtok szokni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.16. 10:38:42

@Gudea enszi: Mi van, te is a címlapról tévedtél ide? :))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.16. 10:46:33

@Gudea enszi: Ja, és a miheztartás végett: akkor ti jobberek végül is kommunisták vagytok?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.16. 12:11:04

@altoid: Nem. Te vagy a jobboldali. Hiszen tiszteled az egyén szabadságát. Szabad részvételét a közügyekben. Felelősségét tetteiért és felelősségét a környezete jobbá tételéért. Úgy gondolod, hogy a köz javaiból mindenki érdemei szerint részesüljön és csak azt segítsék, aki minden igyekezete ellenére sem képes megélni. Felelősnek érzed magad a köz javaiért, részt veszel finanszírozásukban és csak olyan mértékben használod, amilyenben hozzájárultál. A szabad vállalkozás híve vagy, elveted a verseny korlátozását.

Te republikánus vagy, vedd tudomásul :-)

Gudea: ez most vicc volt vagy te ilyen (self censored) vagy?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.16. 12:26:59

@Professor Pizka: Az a szép az egészben, hogy nekem voltak igazhitű kommunista felmenőim is (nem sok, de egy-kettő). Na most ők nagyjából ugyanezeket a szövegeket nyomták, mint Gudea és Kurtz.

Mellesleg én még mindig azt várom, hogy közlik, hogy csak vicc volt az egész, és jól beugrattak!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.16. 12:28:09

@altoid: látodlátod. Nagyfater egy ideig járási párttitkár volt, mit szóljak én? :-)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.16. 14:52:38

@altoid:
Ezt most így nem fogjuk kiírni, de úgy látom értjük egymást...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.16. 16:22:10

@Kurtz ezredes: Hála Istennek, már kezdtem aggódni értetek! :)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.16. 17:52:24

@altoid:
Erről az aggódásról kéne már leszoknod, most komolyan. Tényleg el bírod képzelni, hogy értelmes, okos, művelt embereknek nem a Süddeutsche Zeitung a mértékadó, nem az EU a demokrácia, és nem kívánják egész életüket a Goldman Sachsnak való törlesztéssel tölteni?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.16. 19:53:10

@Kurtz ezredes: El, nagyon is. Azt nem tudom elképzelni, hogy tarthatja magát értelmes, okos, művelt embernek az, akinek a New Light of Myanmar a mértékadó, az Iráni Iszlám Köztársaság a demokrácia, és az éltetét egy országnak álcázott büntetőtáborban kívánná tölteni.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.16. 20:35:46

@altoid:
A Goldman Sachshoz fogható férgek valóban nem teremnek a földön, legalább ebben egyetértünk.

Rich.mond 2012.02.16. 20:42:40

Szerintem jó poszt volt. Szeretem a Modorosblogot és a Gyülielit is. És ezt nem iróniaként, vagy modorosságból írtam. Gondolkodtam valami vicces beíráson, de dög fáradt vagyok.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.16. 23:06:58

@altoid: én nem tartom magam értelmes, okos, művelt embernek, mert az Indexen, a Mandineren meg a Modoroson kívül nem olvasok semmit.

Személyes véleményem, hogy a muszlimot meg az arabokat a ssssittókkal szemben isteníteni egy utolsó aljas dolog, ami provokáción kívül nem jó semmire. Remélhetőleg nem gondolja komolyan senki.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.17. 01:17:45

@Kurtz ezredes: teneked miért szúrja ennyire a szemed a GS? Illetve sejtem, hogy miért, de ilyen firma minta GS még van 4-5 azok közül miért pont ez?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.17. 01:25:24

@Professor Pizka:
Ha ez megnyugtat, a maradék 4-5-öt is majdnem annyira gyűlölöm, csak feljebb feküdnek majd ugyanabban a meszesgödörben.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.17. 07:25:22

@Modor Tibi: Hidd el, Iránnal a legkisebb baj az, hogy muszlimok. Sőt, igazából az ottani kormánytól a helyiek szenvednek a legjobban. Nagyjából ez lenne az erre a posztra adott válaszom lényege, de úgy látszik ezt Pizkán kívül más nem fogta fel.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.02.17. 08:15:35

@altoid: Well. Bármilyen ország kívülrőkl nézve más képet mutat, ráadásul a látszatra nagyon hatékonyan működő rendszerek csodálói kizárólag az adott rendszer kiváltságosainak képébe szokták magukat képzelni. Senki sem fogja a jurta előtt üldögélő, kézzel, két kő között vadbúzát őrlő fogatlan asszonyságnak képzelni magát, annál inkább Dzsingisz kánnak...
Mellesleg, mint azt bizonyára észrevetted, téged itten módszeresen szívatnak.

@Kurtz ezredes: látszik a gyülielis múlt :-D

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.17. 09:26:00

@Professor Pizka: Well, ha így is van, vállalom. Elég baj az, hogy a Modorosblogblog átcsúszott azon a határon, ami a humort a rosszindulatú geciségtől elválasztja, és a szerzők erre még büszkék is. Persze személyeskedni nem akarok. Sőt, én kérek elnézést, hogy zavar, ha ma magyarországon agyatlan birkának lenni menő, gondolkodni meg ciki. Altoid bohócot hallották.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.17. 10:41:54

@altoid: nem menő és nem ciki. Közjegyző előtt is szívesen tanúsítom, hogy a sittókat bírom és civilizált embereknek, a magyar nemzet hasznos részének tartom az arabokkal-muszlimokkal ellentétben. Természetesen csakis addig, amíg szeretik Miniszterelnök Urat :)

Csak a magam nevében beszélek.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.17. 13:12:43

@Modor Tibi:
Ezt én is megyek majd tanúsítani. Nagyon égőnek tartom, amikor magát szélsőjobboldali, nacionalista, fajgyűlölőnek tartó emberek képesek tiszta szívből a cigányoknak drukkolni a Fehér Ember ellenében.
@altoid:
Azt az egyet ne felejtsd el azért, hogy a helyiek a jelenleginél sokkal jobban gyűlölték az amerika és izrael faszát legtechnikásabban szopó előző rezsimet. Nem véletlenül lett ám ez a jelenlegi.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.19. 18:15:08

@altoid:
Nem, mert az IMF, illetve a kommunisták olyanok, mint Figo előbb Barca, majd később Real Madrid mezben.

Baloldaliak vagyunk, mert hiszünk az egyén szabadságában, felelősségében és döntéshozatali képességében. De csak azon kevés ember esetében, aki erre szellemileg képes. Aki nem képes rá, annak az esetében jobboldaliak vagyunk.
süti beállítások módosítása