Kedves munkahelyen kakiló embertársam!

2012/02/10. - írta: Modor Tibi

Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy.

Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen helyzetben legyen hova menned.

Viszont igen, rád gondolok, te utolsó hitvány rohadék, aki sportot űz abból, hogy a munkahelyünkön szarik rendszeresen. Akinek ez egy esemény, egy fix program, egy napi kicsike öröm. Mindez munkaidőben, a cég kontójára, mindennap. Ahogy az egy fokkal normálisabbja megveszi reggelente a kroászont, a kávét, elszívja a cigijét vagy pontban 13:00-kor lemegy az ebédlőbe, hogy megjutalmazhassa magát és egy tápláló ebédet vehessen magához. Csakhogy te nem éred be ennyivel. Te bepofátlankodsz a mi jó kis mosdónkba, klozettunkra - ahova mi tiszta lelkiismerettel megyünk ki kezet mosni vagy pisilni. Benyitunk, és látjuk, hogy igen, már megint piros a jelzés a kabinon. És a te bűzöd árad kifele, mert te ott lopod a napot. És hiába csinálsz bármit: szellőztetsz, fújod ki a légfrissítőt, a szagod attól még gyomorforgató marad.

Mert te így érzed jól magad. Megjelölhetted a területedet már megint, ismét ellébecolhattál 10-20 percet a munkaidődből. És szennyezed a környezetemet a salakoddal, hogy még egy kézmosást is csak visszatartott levegővel bírjak elviselni. Hogy ha már aljas, sunyi módon leléptél, akkor higgye azt a következő, hogy én voltam ez a mocsokláda, aztán hiába is magyarázkodhatnék. Csak a fejem vörösödik, mert tudom, hogy ő azt hiszi, hogy én voltam. Pedig te voltál, ma már harmadszorra.

Nem érdekel, hogy hiányzik belőled a szégyenérzet, és még röhögcsélsz is rajta - és az se segít, ha amúgy másik épületben dolgozol, és csak szarni jársz át ide. Megvetlek így vagy úgy is, te notórius tetű parazita. De legalább várnád meg diszkréten, amíg sietve távozom kézmosás után - ne gyere ki, mert nem akarlak látni, nem akarok veled beszélni, nem akarok neked köszönni.

Intézd el otthon. Fizesd a papírt-vizet saját költségvetésedből, szagoltasd a tieiddel a trágyádat. Ne velünk. Egyél, aludj rendesen. Próbálj meg úgy viselkedni, mint egy egészséges, felnőtt ember. Ha meg nem megy, akkor menj orvoshoz. Ez ilyen egyszerű.

Kellemes hétvégét, te pajor.

508 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.10. 06:20:26

tépkedj szét vécépapírhengerek közepéről visszamaradt karton roládokat apró fecnikre, áztasd be vízbe, amikor megszívta magát jól gyúrd össze hurkává, lehetőleg szar alakúra, szárítsd meg és fesd be barnára, közönséges vízfesték is megteszi de az akril jobb, művészellátóban vehetsz, "van dyke brown"-t keress. meg valami lakkot, varnish gloss a neve. Lakkozd le és tedd a csávó székére. Vagy dobd a kávéjába.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.10. 07:04:17

mivel gondolom lenne 350 komment a szarásról, szeretném itt leszögezni, hogy a poszt egyetlen helyes (vagyis általam vélt) olvasata értelmében ez egy forradalmi görbetükör a homofóbiáról.

Ha nem, akkor is de.

mojoking77 2012.02.10. 07:28:40

Most azert elmorzsoltam egy konnycseppet, a szegeny postolo nyomoran.... :)

Nadiposzi (törölt) 2012.02.10. 07:30:41

Éjszakai műszakban jó érzéssel töltött el kiszámolni, hogy most kb. 100 forintnyi órabért és a rárakodó műszakpótlékot költötte rám (múlt évezred) a cég, amíg komótosan kinyomtam a kábelt, de ha belegondolok, h. ezalatt aludhattam is volna, hej.

noirp 2012.02.10. 08:02:52

@Nadiposzi: de hülye vagy :D respect :D

2012.02.10. 08:12:25

Nem mindegy, hogy mitől van a bűz, a pusztakoktéstól, vagy a napi rendestől?

Ha muszáj akkor muszáj.

mrbateman 2012.02.10. 08:35:08

Van oylan, aki nem tud rögtön ébredés után és kell egy kicsit mozogni, kávézni, cigizni, stb...aztán mire beér a munkahelyre pont jó. A szarószoba szarásra van, nem pediglen kirándulni, két excel közt rekreálódni, levegőzni egy kicsit.

Amúgy sikeres ember csak az lehet, aki a költségracionalizálással nem áll meg a munkahelyi szarásnál, hanem a vécépapírt is hazalopja ahogy kell, gondolni kell a családra is na!

nyuszy 2012.02.10. 08:35:43

Tibi, köszönöm, hogy leírtad a gondolataimat.

Styxx 2012.02.10. 08:39:00

Az alapmodellel nekem semmi bajom. De aki nem használja a vécékefét, na azt kéne a Keleti pu. vécéjébe közmunkára ítélni.
@vészmadár (pica pica): ?
Azért mert rühelli (ill legalább úgy tesz), hogy valaki a melóhelyen kulázik, miért lenne homofób?
Még azt esetleg el tudom képzelni,hogy egy sztómás irigyli a ép végbelűeket, de már az is elég erőltetett.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 08:40:29

esküszöm, mielőtt odaindultam volna, gondoltam ránézek a fácséra, és lám, mi fogad:))
na mentem, majd jövök

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 08:40:36

Nos én a munkahelyen szarok.
Kultúrált a wc, van szagelszívó, kefe, wcpapír, naponta többször takarítva.
Egyszerű az oka: ekkor kell, ekkor szoktam + segít az első bent megivott kávé. Hálistennek a munkatársak is rendben tartják a wc-t.
Büdös soha nincs.
Pajor vagyok.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 08:49:00

@vészmadár (pica pica):

ja ezt én is olvastam, hogy aki a szarással és egyéb altesti dolgokkal többet foglalkozik mint kellene, az látens meleg. Ezt asszem Fábryról szokták mondani a liberálisék, akiknek elvileg olyan mindegy, hogy ki milyen, hogy nem is értem, minek hozzák fel a témát.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 08:56:48

Amúgy tényleg létezik a posztban megszólaló emberfajta? Mikor még egy kis tirpák ruhaboltban dolgoztam, akkor is gond nélkül felmentem a budira, max. közben még megnéztem a facebookot is a telefonomról (na igen, egyeseknek ez az igazán undorító :D). Mostani munkahelyemen, ahol normális emberek, normális főnök, és szép környezet van, szinte napi rendszerességgel előfordul – egyszerűen azért, mert KELL –, hogy kiugrom a budira, és mikor visszahuppanok a helyemre, elégedetten konstatálom magamban, hogy "Na, nem is tartott sokáig." :)
De lehet ezt csűrni hatezerfelé; Ha kell, akkor kell. Olyan ez, mint amikor előadáson rámszólt a prof, hogy ne igyak, és hogy bírjam ki ezt a másfél órát. Hát basszus, egészséges ember rendszeresen iszik. Nincs rosszabb, mint amikor valaki órákig nem iszik, aztán odafordul hozzád, mond valamit, aztán te felfordulsz a szájszagától...

rita a felcser 2012.02.10. 09:00:00

Es a sok munkahelyen szaro orommel birja hogy aztan 8-10 oran keresztul a szaros lyukan uljon? Vagy mindenhol van bide? Ketlem.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.02.10. 09:01:48

@Mitya Ivanov: Normális liberális kizárólag a homofóbok látens melegségén csámcsog. Ez nem tudom, hogy vonatkozik-e Fábryra, ha nem, akkor itt libsiként pózoló korlátolt seggfejek fennforgása van.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 09:02:36

@Wilika: na ez az ivás érdekes téma, sikerült megfigyelnem a munkahelyen a férfiak és nők közötti különbséget.
Nők: egész nap iszogatnak valamit, egymásnak adják a kilincset a wc-nél.
Férfiak: megisznak fél liter teát, vizet néha kimennek wc-re.
Azt nem tudom, hogy biológiailag, fejlődéstörténetileg melyik indokolt, melyik egészséges, csak egy megfigyelés volt.

Én főleg este iszom, napközben kávé és max egyszer víz. a szájszagot nem értem hogy jön ide, azt hittem az gyomorbántalomtól és nem megfelelő ápolástól lehet.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 09:05:13

@rita a felcser: személy szerint kitörlöm. Életemben nem használtam bidét. Mondjuk én vidéki vagyok.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 09:08:27

@rita a felcser: ja én is inkább papírral. Utálnám ha szaros lé folyna a seggemről, érted remélem

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 09:09:06

@rita a felcser: Egyenként csomagolt análhigiénés kendőcskék, illetve ha kis fürdőszoba van a munkahelyen, akkor a nedves wc-papír is hatékony.

@Valaki Innen: Ha az ember kezd kiszáradni gyakran "acetonos" lesz a lehelete, illetve ha valamilyen étel, vagy ital után (főként cukros, vagy tejes ételek, de a kávé is elég katasztrofális szagokat tud) nem iszik eleget, elkezd tenyészni a szájában sok minden, mert nincs megfelelő nyálelválasztása, ami viszont segíthetne a maradékok lebontásában, öblítésében.

rita a felcser 2012.02.10. 09:10:32

A papirral torles nem tisztitja ugy meg mint a szappanos viz.

Tobbek kozott ezert vagytok undoritoak.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 09:13:22

@rita a felcser:
kértem, hogy kinyald a seggemet?
Igen vagy nem?
na ugye,
akkor meg nem mindegy?
:)

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 09:15:17

@rita a felcser: hát igen a higiéniában át lehet esni könnyen a ló túloldalára.
A kényszeres fertőtlenítők felénk undorítóznak, mi meg visszafelé kényszerbetegezünk.

Mi indokolja egyébként a szappanos-lúgos-hipós végbéltisztítást?
Szagom nincs, beteg nem vagyok, végbélnyílásomon nincs irritáció, nem viszket, nem fáj, nincs rajta seb. alsóneműt rendszeresen váltok, féknyom nincs rajtuk.

Nadiposzi (törölt) 2012.02.10. 09:15:52

A céges budiban hagyott VIM-es doboznyi U-boot közös megtekintése nagymértékben erősíti a csoportkohéziót, csapatépítő szerepe óriási, ezt mindenki tudhatja, aki egy kicsit is konyít a managmenthez, annak is a human account vonulatának motivátumaihoz.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 09:16:59

@Valaki Innen: Tény, hogy az egészséges ember széklete nem hagy nyomot, az csak úgy kicsúszik, a tisztesség kedvéért törlünk még egyet, de a papíron már nincs nyom (ezt hívta a haverom "szellemkakinak").

rita a felcser 2012.02.10. 09:17:19

Nem, de nincs ra igenyed hogy tiszta legyen a lyukad. Szemely szerint egy munkahelyen szaro koszoneset is halvanyan viszonozom, nemhogy a segget nyalnam, csakugy hozzatettem, hogy egyeseknek magas a toleranciaja bekeidoben es a boseg zavaraban a mocsokra.

Vidéki kislány 2012.02.10. 09:19:00

Mondjuk nekem van egy haverom,ő semmiképpen nem tud idegen helyen alkotni, csak otthon. Még középsulisok voltunk,és ő inkább hazaszaladt a nagyszünetben(reckírozva a lógást),mert hát a suliban NEM TUD! Mondjuk a legdurvább sztorija az volt, amikor az édes otthontól 70km-re lévő rockfesztről képes volt hazabuszozni,mert rájött a történet...Ez milyen tudatalatti félelemből fakadhat...?

rita a felcser 2012.02.10. 09:19:34

Egyszeru szappanrol volt szo, kar idehozni a hiperbolakat hogy elfedd, hogy koszos vagy.

Ernoke 2012.02.10. 09:21:03

@Valaki Innen: ha kiszárad valakinek a szája, rettentően büdös tud lenni, nem is beszélve a krákogásról-harácsolásról, fúj. a testszag pedig már csak adalék.
nem kell egész nap inni, de ha reggeli és ebéd után betol az ember 7-8 deci vizet, nem hal bele, és nem lesz büdös. (nekem mondjuk vissza kell fognom magam, mert túl sokat iszom, mérem is a vízadagjaimat, lehet ezért nem is értem azokat, akik nem)

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 09:22:20

@rita a felcser: nem értem a választ.
Tehát még egyszer: mi indokolja a szappan használatát, ha papírral törlés esetén is (+ a fürdéssel járó tisztítás, de ez nem közvetlenül kakálás után történik), egészséges és tiszta vagyok?

2012.02.10. 09:23:23

Az mind semmi bazmeg, de amikor ellopdossák a wc papírt rendszeresen, na az felháborító!

Hosszú évek tapasztalata, hogy elegáns helyen is kitör az ősember a dolgozókból. Elmegy az ember egy head officéba, ahol csupa vezető dolgozik, akik kulturáltak és igényesek, a wc-jük meg olyan mint a trainspottingban.

Vidéki kislány 2012.02.10. 09:27:06

@Hadrian77: Pláne a nőké...A női WC-k néha hihhhhetetlen meglepetéseket tudnak okozni. És ebből a Wc-kefe-nem használata még csak a jéghegy csúcsa!

rita a felcser 2012.02.10. 09:27:27

Akkor is egeszseges lennel, ha 10 napban egyszer furodnel. Mint egyes emberek Magyarorszagon.
Izles kerdese, hogy nincs arra igenyed hogy szapannal mosd le a szarmaradvanyt a seggedrol.
Ebbe biztos nem fogsz belehalni.
A modern koszos otvar ember, nem ugyanaz mint az 1910 ben koszosnak nevezett ember.
A standardok valtoznak.

2012.02.10. 09:30:44

@Ernoke: na most ébredés után is érdemes meginni egy fél litert, beindítja a bélműködést, és egészséges ha szarsz reggeli előtt, másrészt mivel éjjel nem iszol az ízületeiden csökken a folyadék és ezt is pótolni kell.

Dzsoni Kráncs 2012.02.10. 09:31:13

Szerintem épp a felnőtté válás jele,ha elmész szarni idegenben is,én pl.a gimit úgy jártam ki,hogy még hugyozni se voltam,annyira undorító volt a kló.
Persze így is lepapírozom az ülőkét,ha meg koszosabb nem ülök rá.Tudtátok,hogy a harmadik világban nincs is ülőke(már ahol van angol WC egyáltalán),hanem guggoló pózban kucorodnak a porcelánra,és úgy.Az ilyen ázsiai meg afrikai népek miatt van az európai nagyvárosok nyilvános WC-iben a helyes használatot bemutató piktogram.Ja,és a világon sokfelé a WC papír is luxuscikk.Egy haverom nemrég jött haza Afrikából,ő mondta,hogy papír helyet három kisméretű öntözőkanna volt a kló mellett,olyasfélék,amilyennel a fikuszt öntözöd otthon.
És a WC legmodorosabb elnevezése:illemhely.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 09:35:22

Rita egy troll, máshol is trollkodik, ne foglalkozzatok vele.
Üdv, egy pajor
(Nekem a suluiban van bejáratott budim.)

Vidéki kislány 2012.02.10. 09:35:54

@Dzsoni Kráncs: Ne aggódj, Európa "kulturáltabb" nagyvárosaiban is sok helyen alkalmazzák ezt a guggoló-pózt.Pl.Franciaország. A kalandosabb nyugati nyilvános budikba a földön van egy lik, jó esetben nem hugyozod le a cipődet...

Vidéki kislány 2012.02.10. 09:38:53

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Nem, szerintem építő jellegű kritikákat fogalmaz meg, te igénytelen! ;) Bárcsak több ilyen lenne a világban, mint ő!:DD

rita a felcser 2012.02.10. 09:38:59

Miert vagyok troll?
Mert undoritonak talalom mas ganejat tudozni?
Te szereted?

Vidéki kislány 2012.02.10. 09:43:07

@rita a felcser: Ne,csak túl sokat rugózol a témán. Szerintem te vagy a Munkahelyén Titokban a WC-be büdősítő Nindzsa,ez a szövegelésed csak púder.:)

rita a felcser 2012.02.10. 09:45:22

Nem, nekem igenyem van meleg szappanos vizes seggmosasra szaras utan. Tudod, a falbol folyik, eleg kinyulni erte.
Rezignaltan tapasztalom hogy masnak nincs, tudtam, de hogy ennyi embernek nincs ,ezt nem gondoltam volna.

Varom azokat akik velem egyetemben gyulolik a munkahelyi szarokat.

mrbateman 2012.02.10. 09:48:47

A legnagyobb para egyébként munkahelyi szarás szempontjából, h. utána vizsgálgatod magad, h. nem lett-e szarszagú a ruhád, hovatovább óvatlanul nem szartad-e le a saját inged alját ott hátul (híííjjj gecó, ott forgolódni abban a kis kabinban)...biztos ami sicher, érdemes tenni egy kört a folyosón, átmenni más osztályhoz, mielőtt elfoglalnánk a heylünket az asztalnál!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 09:52:12

@rita a felcser: persze, hiszen látens meleg vagyok. Vagy most összekevertem valamit?
Jó, lényeg a lényeg: te a rózsaillatú szarod után (amit hazaviszel, és légfrissítőnek használod, mert úrinő csak otthon szarik) persze, hogy undorítónak találod másét, de hidd el, mi vagyunk többen. (Sőt, elárulok egy meglepit: a sajátodat nem érzed, vagy legalábbis nem úgy. Juj, juj, perverz Kiddy.) Örülj neki, hogy kivételes vagy.
Én se szeretem a másét szagolni, ja, dehogynem, bocs, hiszen IGÉNYTELEN VAGYOK! Csakhogy nem jut eszembe ledorongolni senkit, mert - ahogy a német mondja, man muss nur scheißen. Ha menni kell, menni kell. Ha meg ez a hobbija, hogy MINDIG a munkahelyén szarik, lelke rajta, legfeljebb ha nagyon zavar, átmegyek másikba. Na, bumm. (Egyedül azért harapok, ha láthatóan egészséges ember a mozgássérült wc-t használja. Nálunk az egyik TO-s picsának ez a hobbija, gondolom, derogál azt a wc-t használni, amit a plebs.)
Most pedig menj szépen, mosd meg az ebédre szánt salátádat szappannal, így még jobb illatú lesz, ha kijön, és még jobban is csúszik. =D
Hogy miért vagy troll? Látom, mit művelsz a Bezzeganyán (és anno a Porontyon), és ezt a következtetést vontam le, ez a véleményem rólad. Te itt kb. mindenkit leigényteleneztél, aki, urambocsá', """csak""" papírt használ, mert az milyen dolog, mikroméretű szarmorzsát a bugyiban tartani. Hát, Rita, mi mind ilyen igénytelen, látens meleg pajorok vagyunk, a világ pedig egy kegyetlen hely. XD XD
Na, megyek megetetni a kutyámat. Bazz, hiszen az se használ papírt. Most mi lesz?!
(Ezzel csak azt akartam mondani, zúdítsd rám a véleményed, de csak később fogok tudni reagálni. Ha ugyan fogok. Szerintem nem, mert nem látom értelmét, elbeszélnénk csak egymás mellett. Áldás, békesség.)

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 09:52:29

@rita a felcser: Ezek szerint tényleg létezik ilyen. Beszarás. Beszarás...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.10. 09:54:49

@rita a felcser: jó hogy a végbeled higiéniáját fontosnak tartod, de a kommunikációdban a legtrágárabb szavak halmozott használatától sem riadsz vissza :)

rita a felcser 2012.02.10. 09:57:37

"@rita a felcser: persze, hiszen látens meleg vagyok. Vagy most összekevertem valamit?"

mondtam en ilyet?

"Na, megyek megetetni a kutyámat. Bazz, hiszen az se használ papírt. Most mi lesz?!"

nemtom lesz valami? mi kene legyen?

Erthetetlen a hozzaszolas.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.10. 09:58:15

@Styxx: a poszt egy természetes biológiai folyamattal szemben érzett utálatot jeleníti meg, olyan mondatokkal, hogyaszongya: szarjál otthon, ne kelljen látnom, ne kelljen szagolnom, még büszke is rá...

nem ismerős?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.10. 10:00:24

@Mitya Ivanov: baszod, nem azt mondtam, hogy a szarás témával foglalkozni látens homofóbia, baszod, ennyi értetlen embert. Én a posztot analógiakánt olvastam, képzeld a szarás szó helyére, hogy dugás, esetleg buzik dugása, és olvasd el újra. Lásd Styxx-nek adott válaszom...

eh, kár belétek a nyomdafesték...

rita a felcser 2012.02.10. 10:00:26

???

Legtragarabb szavak?

Melyek azok? Copy-pastet kerek.

Nem hasznaltam tragar szavak a munkahelyi szarasrol.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:00:48

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Szerintem ezt kicsit túlgondoltad. :D

Annyiban igaza van ritának, hogy egyszerűen JÓ és megnyugtató ha szarás után lehetőségem van megmosni. Mivel ez munkahelyen nem adott, ezért praktikus a nedves kendő, vagy vizezett budipapír. Ha ezek sem elérhetőek, akkor meg – hát istenem – kénytelen vagyok beérni a száraz, reszelős wc-papírral, és addig koptatom, míg el nem halványulnak a féknyomok. :D

Munkahelyen én is használom a roki jelzésűt, ahogy mindenki más (egy mozgáskorlátozottat sem láttam eddig itt, viszont a csökibudi egy komplett fürdőszoba), átöltözésre, vagy komfortosabb szarásra.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 10:02:05

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): ja hogy ez a rita egy eszétvesztett gyermekes középkorú nő? így már érthető a dolog.

rita a felcser 2012.02.10. 10:03:48

Kozepkoru??
A szarszag kikezdte az agytekervenyedet.

2012.02.10. 10:04:49

Jó 18 éve mesélt egy AKG-s ismerősöm egy sztorit, hogy egy hajléktalan bekéredzkedett a konyhájukra,adtak neki egy tál ételt, az megette, aztán a tállal kivonult a női wc-be, beszart, és felírta a falra, hogy rohadt burzsujok.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.10. 10:04:57

Kellemes csalódás a kommenteket nézve, hogy mennyi büszke féreg ember van még, aki igenis szeret a munkahelyén prátolni. Azt hittem, majd arról megy az eszmecsere, hogy nekem is van egy ilyen rohadék, notórius bent szaró kollégám, napi 3x megy ki, és napi bruttó egy órát ezzel tölt.

Ezzel szemben kiderül, hogy a többségnek bizony ez olyan, mint a metróállomási látványpékségben vásárolt pizzás batyu :))

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:04:59

Jó'van, mingyá' elkezdik egymást ütni... :D

[c] 2012.02.10. 10:06:46

@rita a felcser: Egészséges embernek nem szaros a segge, amennyiben kábeltolás után rendesen kitörli.

mrbateman 2012.02.10. 10:07:27

@Wilika: hogy én erre nem gondoltam!
baszki beviszem a kisrádiót meg a Moldova könyvet, imádok közben rövid novellákat olvasni! (Csurkát is szeretem, ez nem hitvallás volt, vagy épp ellenkezőleg, h. szarnék a kommunistákra, kitörölöm velük)

Dzsoni Kráncs 2012.02.10. 10:10:23

Még gimis koromban voltam a Szigeten és rámérett a szarás,a férfi retyók persze össze-vissza voltak hugyozva-fosva,kilincs,ajtózár nuku,ezer ember tolong,már négykézláb jártam,de csak nem találtam megfelelő objektumot.Végül a krisnás sátor mellett egy hófehér konténerre bukkantam WC felirattal,egy hiba volt,csak csajok használhatták.Aztán hosszas könyörgésre a vécés néni kegyet gyakorolt,mint Amon Göth,amikor nem lőtte agyon a kádpucoló kisfiút.
Némi jatt fejében bent találtam magam a szentélyben,hótiszta porcelán,papír,melegvíz,szappan,ilyenről álmodhatott Mark Renton.Elvégeztem,amit ilyenkor kell,kitöröltem a seggem,és indultam volna kifelé,de sehol se találtam a klópapírt,nézem,nincs a földön,nem esett a csésze mögé,hol a picsában van?
Hát valahogy belejátszottam a klotyóba:ázottan lebegett a vízben,lényeg a lényeg hosszas mahinációk után végül bele kellett nyúlnom,utána fél órát mostam a kezem,végül kiléptem a konténer ajtaján.
Most ért az igazi meglepetés:a fél óra alatt,amíg bent voltam,tekintélyes méretű sor torlódott fel,persze kizárólag csajokból.Érthetően dühösek voltak,hogy egy faszi miatt kellett várniuk és ezt nem is szégyelltek kifejezni.
-Jót szartál köcsög?!
-Kiverted odabent!?
És hasonló kérdések záporoztak vöröslő fejemre,míg elsomfordáltam fenyegető falanxuk előtt.
Legközelebb már fogtam magam és inkább elmentem az erdőbe szarni.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 10:10:45

@vészmadár (pica pica): igen, pontosan értettem hogy mit írtál
viszont egy lépéssel tovább vezettem a dolgot

belekotyogok 2012.02.10. 10:11:14

@rita a felcser: ezaz, tiltakozzunk a munkahelyen ürítők ellen! Hát milyen dolog ez...Tisztességes ember nem kakál...pláne munkahelyen nem.

És mi van, ha az emberre hirtelen rájön a cifrafosás?
Az bocsánatos bűn?

Sok embernek nem tervezhető percre előre az anyagcseréje, szóval a legnagyobb elővigyázatosság mellett is becsúszhat (vagy inkább ki :)) egy keményebb ügy. Tényleg, mennyivel jobb visszatartott dolgok miatti hasfájással, ingerlékenységgel küzdő emberek közt dolgozni...

2012.02.10. 10:11:18

@tea fan: egészséges ember egészségeset szarik, ami egyben kijön és nem maradnak hátra csimbókok!

@mrbateman: olvasni én is szeretek, nyári melegben a hűs árnyékszéken sem utolsó...

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:11:45

@mrbateman: Jaj, ne is mondd, direkt azért tartottam régen otthon egy népmesés könyvet a budi mellett, mert azok az pároldalas történetek pont megfelelő hosszúságuak voltak a szarás idejére. A technika fejlődésével – a telefonos játékok megjelenésével – ez a szép, népi értékeket gondozó szokásom elhalványult. Viszont aknakeresőből profi lettem.

rita a felcser 2012.02.10. 10:12:18

Imadom az aprolekosan korbeirt , reszeltekre kitero jellemzest az ''egeszseges ember'' seggerol.

kskoromban volt egy fekete, A4 formatumu kutyaskonyven ahol ez allt:'' egeszseges kutyanak tiszta a vegbeltajeka, a korulotte levo szorokon nincsenek belsardarabok. Orra nedves, hideg. Stb''

Ez jutott eszembe, de ennel modorosabb szovirag hogy: egeszseges ember/lyuka/haja/bore/ stb nem nagyon talalhato.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:14:42

@Wilika: (persze nem a betelefonálós műsorokra, hanem a mobiltelefonon játszható játékokra gondoltam)

rita a felcser 2012.02.10. 10:15:04

"És mi van, ha az emberre hirtelen rájön a cifrafosás?
Az bocsánatos bűn?"

A posztban nem errol volt szo.
Hanem: ''aki sportot űz abból, hogy a munkahelyünkön szarik rendszeresen"

En kizarolag a posztban szereplo embert minositem.

belekotyogok 2012.02.10. 10:15:11

@Modor Tibi: és hidd el, hogy ők a boldog emberek... :)

szerintem ha valakinek nincs gondja az emésztésével és rendesen tud aludni, annak mindene megvan a boldogsághoz. :D

mrbateman 2012.02.10. 10:17:24

@belekotyogok: úgyúgy! csak álljon a péló és pörögjön az üzletet!...a többit megvesszük!

[c] 2012.02.10. 10:19:07

@rita a felcser: Ha kell, akkor kell, nemde? Vagy te inkább tartogatnád nyolc órán keresztül?

rita a felcser 2012.02.10. 10:19:25

Varom a tragar szavaim felsorolasat.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:20:09

@rita a felcser: Hogy lehet ebből sportot űzni?
Ha már este érzem hogy kell, de inkább visszatartom, hogy másnap a melóba érve zúdíthassam ki?

mrbateman 2012.02.10. 10:20:42

@Hadrian77: @Wilika: nekem már olvasni nincs is időm (igazából lusta és igénytelen vagyok, de így jobban hangzik), így az összes kapcsolatom az ún szépirodalommal ebben a profán heylzetben manifesztálódik! Egybe komoly könyvet 5 éve nem olvastam, maradnak a novellák, rejtő és egyéb KÖNNYEN EMÉSZTHETŐ irományok!

rita a felcser 2012.02.10. 10:22:30

Nem tudom, hogy lehet ebbol sportot uzni, ezt irja a poszt.
Kerdezd a poszt alkotojat.

2012.02.10. 10:25:52

@mrbateman: és milyen jó érzés közben a könnyed prosztata masszász...

[c] 2012.02.10. 10:28:21

@rita a felcser: Mé', rá van írva a homlokukra, hogy "a munkahelyen szarok"?

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:29:56

@rita a felcser: Vagy úgy! Hát akkor elnézést, egy pillanatig úgy tűnt, hogy megvéded ezt a nézetet, ezért kérdeztem.

@Hadrian77: először elgondolkodtam, hogy "de hát az ember egyedül megy a budira" aztán rájöttem, hogy érted. Látens buzi vagyok?

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:32:52

@tea fan: A seggükre van hímezve. Barnával.

2012.02.10. 10:33:29

@Wilika: az attól függ van-e akváriumod!

[c] 2012.02.10. 10:36:40

@Kákabélű kákacsomókereső: Szerintem attól fél, hogy mások hallják a rotyogtatását illetve érzik a szagot, amit produkált.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.10. 10:36:44

@belekotyogok: hát aki képtelen otthon elintézni, szerintem azzal komoly gondok vannak. Egyetlen mentség erre, ha olyan korán kell indulnia otthonról, hogy reménytelen máshol. Akkor a kellően felszerelt tisztasági csomag (higikendő) menti a helyzetet.

rita a felcser 2012.02.10. 10:37:22

Na, megvannak a tragar szavaim??

2012.02.10. 10:37:52

@Modor Tibi: de nagy szarházi vagy Tibikém!

sorica123 (törölt) 2012.02.10. 10:42:04

@mojoking77: brühühü, szegénynek a kollégája nem ismeri a légfrissítőt és nincs a budijukon ablak. Az meg, hogy frankón az az öt perc prátolást sajnálja valakitől, amit nem fog műszak végéig tartogatni, majd hazavinni - hogy ne a cég budiját bitorolja, nyilván -, nos, ezért ez a Modorosblog. De van rá egy bélásom, hogy ilyen _van_ (ahogy ablakot és légfrissítőt nem ismerő buditroll bűzborz is létezik).
@Kákabélű kákacsomókereső: na igen, az külön kabaré, amikor a kollegina pisiléskor a saját egészségére vigyáz ugyan, de nem néz se jobbra se balra, hogy esetleg ne brunzolja agyon az ülőkét. Vagy ha már, akkor letörölje. Az úgy marad.
@rita a felcser: pont te? Ki példabeszélt eddig arról, hogy Az Ember hogy s mint fertőtleníti kisvalagát gaggantás után?:) Amúgy tök fölösleges a vita, ha valaki nem érzi tisztának magát csak a papírral, használjon bidét, vagy ha az nincs, törlőkendőt. És ne lesegesse a többi embert, hogy 'na ez biztos nem használ ilyesmit', 'ez igen, ez jó fej', 'hú, ebben nem vagyok biztos, kezet merjek fogni vele...?':D

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:45:05

@Hadrian77: Három is volt gimista korom végéig. Egyikben rendesen halak úsztak, másikban teknősök dulakodtak, a harmadik végül is nem akva-, de terra volt, mert afrikai csigák rohangáltak benne. Szóval volt mindenféle eltévelyedésem.

ezértregisztráltam 2012.02.10. 10:45:55

Munkahelyi vécében ez éppen nem gond, de más nyilvános helyen pl fontos, hogy van a fülkében az a kis kabátakasztó kampó. Na annak aki azt kitalálta, én adnék valami díjat.

2012.02.10. 10:46:28

@Wilika: madárpók nélkül nem az igazi egy akvárium.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:48:57

@sorica123: Amúgy bűz kérdésben: előrelátó, figyelmes ember szerintem adagonként lehúzza, hogy ne legyen ideje a szagnak terjengeni.

belekotyogok 2012.02.10. 10:52:55

@Modor Tibi: Örülök, hogy nektek óramű pontosságú a dolog, kizárólag munka előtt/után. Nekem reggel (felkelés után) pl sosem kell, járhatnék akár délre is dolgozni... Ja és én is jobban örülnék egy pontos, reggeli szeánsznak.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 10:53:21

@Hadrian77: De az nem eszi meg a halakat? Már ha nem fullad bele.

[c] 2012.02.10. 10:53:51

@rita a felcser: Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogyan oldanád meg azt a problémát, hogy a legtöbben nem tudják szabályozni, hogy mikor gyün rájuk az inger. Tudniillik az vagy gyün, vagy nem, nem lehet kötelező jelleggel x óra y perckor szarni. Legfeljebb tartogatni lehet, de az baromi kellemetlen.
(Nálam - hála az égnek - működik a "reggeli kávé".)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 10:56:41

@ezértregisztráltam: IGEN! A héten három helyre is sikerült betérnem, ahol nem volt. Öröm volt becuccolni egy hátizsákkal, egy szatyorral és egy hosszú szövetkabáttal. Mindent a földre, és még én is beférjek =D
(Húúú, mindjárt jönnek a kövek, hogy abból űzök sportot, hogy Budapesten minden helyet kipróbáljak, bizonyára az ajtóba karcolom a nevem és wc-papírt is lopok. XD XD)

Marianna von Birken · http://vonbirken.hu 2012.02.10. 10:56:41

Ez de szar, istenem... Ezt a szánalmas műbalhét! Ezt valami hisztériás hülyepicsa írta eredetileg? Ezek után dafke magamban tartanám a cuccost a melóhelyig, és akkor mennék budira, amikor Te, csak hogy szétbasszon az ideg. Pukkadj meg, patkolj el agyvérzésben, gyomorfekélyben! :D

rita a felcser 2012.02.10. 10:58:07

pont te? Ki példabeszélt eddig arról, hogy Az Ember hogy s mint fertőtleníti kisvalagát gaggantás után

ki beszelt fertotlenitesrol?
Hm?

A szappan nem fertotlenit. Az mos.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 10:58:55

@Wilika: VÍZPAZARLÓ!!! Ha még ezek után nem törlöd, hanem mosod, hát te vagy a legvízpazarlóbb ember a világon. A cég kontójára, persze =D

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 11:00:29

@belekotyogok: Amúgy tök durva, most gondoltam csak bele, hogy anno én reggelenként nem tudtam meló előtt reggelizni. Egyszerűen rá sem tudtam nézni kajára, így még szendvicset sem tudtam csinálni, hogy később meg tudjak reggelizni, mikor éhes vagyok. Ha nagy nehezen magamba erőltettem valami kaját, akkor meg irány a budi, spriccelős, habos-fosás, aztán újra zuhany, melóból késés...
Nem kizárt, hogy a hozzáállásom változott; azóta normális munkám van, ahova szívesen járok be. Ma reggel szilvásgombócot reggeliztem. B_zmeg, ezt tök durva volt végiggondolni.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 11:07:22

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, hogy nem feltétlenül környezettudatos gondolkodás.

[c] 2012.02.10. 11:15:14

@rita a felcser: Rita, vazze, szerinted szándékosan betárazzák a munkahelyre, hogy másokat bosszantsanak a szarszaggal?

[c] 2012.02.10. 11:21:38

@Modor Tibi: Ez badarság (modoros kifejezés a "baromság"-ra). Nincs ilyen biológiai szabály, vagy mi, hogy csakis reggel, felkelés után egészséges szarni.

mrbateman 2012.02.10. 11:39:53

100.
Na csak kitoltuk a századikat is!

belekotyogok 2012.02.10. 11:42:20

@Wilika: ismerek olyat, aki nem retten vissza egy kis töltött káposzta reggelire való fogysztásától sem. Természetesen utánaküldve a klasszikus reggeli italnak számító kakaót :D

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 11:43:32

@tea fan: de, állítólag igen, mert a szervezet éjjel méregtelenít és így reggel igyekszik megszabadulni attól is.

dávidka22 2012.02.10. 11:48:34

1. Na jó. Én imádok közintézményekben (saját munkahelyem, saját egyetemem vagy egy random közintézmény) szarni. Elsődleges okom, hogy késő délelőtt jön meg az inger, nagyjából szabályosan, naponta egyszer. Nyilván nem viszem haza. Másodlagos okom, hogy sokkal kellemesebb egy otthoni, kb 3 légköbméteres helyiség helyett egy szoba méretű helyen, szellős, alul-felül nyitott kabinban szarni, ahol meg sem érzem, hogy valami büdös lenne (egyébként kitolás után lehúzom, visszaülök, törlés után újra húzom).

2. A higiénia bárhol megoldható, én pl mindig bevizezek egy adag vcpapírt, amivel a rendes törlés után alaposabban elvégezhetem a dolgot. De a legcivilizáltabb országokban is az emberek többsége egyszerűen papírral töröl még otthon is, tehát ebben semmi parasztság vagy igénytelenség nincs, tökre rendben van úgy is.

3. Azért van vc, hogy oda lehessen szarni. Ha csak pisilésre lenne, mint a távolsági buszokon, azt valahogy jeleznék. Ha valahol valaki épp bent ül, akkor átmegyek másik emeletre, szóval no problem. Szerintem ez olyan, mint lemenni meginni egy kávét vagy kinyomtatni egy jelentést.

[c] 2012.02.10. 11:50:55

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Lehet, hogy ez az ideális, de azért egész jó a túlélési arány a nem reggel szarók, sőt, a nem minden nap szarók között is :)

Ernoke 2012.02.10. 11:54:08

@tea fan: "Napi 2l folyadéknál ne igyál többet" - ez durva, én odafigyeléssel is csak 3l-ig tudtam levinni a vízfogyasztásomat.

@belekotyogok: én is legszívesebben reggel ebédelnék, de nincs rá időm, mikor még volt, én is ilyeneket reggeliztem.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 11:55:58

@belekotyogok: Ilyenre én csak akkor vagyok képes, ha már "felébredt" a gyomrom. Kora reggel ez még csakugyan mutatvány, ám később már akár én is eljátszom, ha épp erre van gusztusom.

2012.02.10. 11:56:00

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): az igazán egészséges ember kora délután is tol egyet, addigra az ebéd elindítja kifelé a reggelit.

2012.02.10. 11:57:09

Ha éhes vagy, egyél.
Ha szomjas vagy, igyál.
Ha álmos vagy, aludjál.
Ha szarnod kell, SZARJÁL!!!

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 11:58:15

@Ernoke: Pont most olvastam, hogy reggel a legaktívabb az anyagcsere, ezért érdemes reggel enni többet, mert úgyis van ideje a szervezetnek egész nap azt feldolgozni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.10. 12:03:41

@Wilika: ha tudnád, mi mindent lehet olvasni anyagcsere vonatkozásában...

ha marha lennél, biztosabbat tudnék mondani (szarvasmarhára gondoltam...)

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 12:04:49

@Űrlény Lajos:
"Há' de basszál! Basszál! Basszál! Basszál!
Basszál! Basszál! Basszál! Basszál!
Dolgozz! Egyél! Basszál!"
(Tudósok - Basszál)

2012.02.10. 12:05:30

A higiéniára nyavalygóknak elárulok egy trükköt:

Először néhányszor száraz, majd néhányszor benyálazott WC-papírral törlöm ki a seggem. Ez majdnem olyan hatékony, mintha megmosnám.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.10. 12:07:07

@tea fan: nekem mindegy, nekem munka után is megfelel, ha nem ott intézi, ahova én kezet mosni járok.

[c] 2012.02.10. 12:09:00

@Modor Tibi: Tartogatni nagyon kellemetlen, és rendszerint büdös fingásokkal jár, szóval nem biztos, hogy jobban jársz.

Ernoke 2012.02.10. 12:21:16

@Wilika: én azt is megfigyeltem, hogy ha van időm rendesen enni (évente kb. egyszer:)), akkor nem kell pár óra ahhoz, h "felébredjek", hanem azonnal élénk vagyok utána. ha csak normál reggelit eszem, akkor meg egész délelőtt álmatag vagyok.

a posztalany pedig valószínűleg valami rejtett gusztustalansággal bír, fürdés után is bűzlik, kiütéses a háta vagy ilyesmi. megfigyeléseim szerint az ilyen emberek undorodnak leginkább normál emberi folyamatoktól. a 2 legfinnyásabb ismerősömnek van szürreálisan mocskos lakása és mosdatlan testszaga, a posztot az egyikőjük is írhatta volna akár.:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 12:23:23

@Hadrian77: sőt, vhol mintha olvastam volna, hogy egy nap annyiszor kéne, ahányszor eszel. Végül is logikus, hogy nem várják be egymást odabent =) Bár a kenyér a legtöbb embernél lelassítja a dolgokat. Aztán számolja a fene...

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 12:31:37

Hopp, offtopic; www.facebook.com/GonczArpad?ref=tck
Megtaláltam a modorosság újabb melegágyát.

keptelen kepkeret 2012.02.10. 12:33:16

En tinikent sem hasznaltam a suli klotyojat csak dugasra,a munkahelyemen pedig vegkepp nem kakkantok.Nem elvi kerdes,vagy ilyesmi,egyszeruen otthon,reggel elintezem.Viszont engem egyaltalan nem zavar,h msok rendeltetessszeruen osszeszarjak a klotyot amig hasznaljak a WC kefet,illetve a tampont nem a kihelyezett szemetes tetejere basszak ra urinoi lazasaggal:-))Valamiert ugy vagyok kodolva,h engem nem zavarnak masok szokasai e.g nem erdekel ha valaki alkoholizal,szotyizik,es sorolhatnam mert altalaban el vagyok merulve a gondolataimban,szoval sokszor eszre sem veszem a korulottem eloket:-))Masreszt ugy gondlom,h senkit nem szabad elitelni a szokasai miatt,ettol nem leszek tobb,o se lesz masabb.Egyszer Bukaresten a vonatallomason nagyon kellett.Ha nekem egyszer nagyon kell,akkor nagyon kell,de ez hihetetlen ritka.Be az elso klora,ami elott ketes elemek pokereztek,en meg szupi elegansan odatipegek,hogy helloooooo...toilet...wc?ize?.Persze rohognek,sot a klotyopapirert is izetnem kellett.Es akkor vegre bejutottam jott a sokk.Nincs zarhato ajto,belul falakkal(ajto nelkul)vannak elvalasztva az illemhelyek ami sielos.Ergo nem angol wc,ket labat letamasztod,sielos,poz,es hajra.Az h buz van,es effektive szar darabok a padlon,es pisi a labad alatt.ezaltala az egesz csuszos,az semmi.Mivel nem tudok koordinalni,ereztem h ebbol jo nem sul ki,es mivel nem akartam beleesni a kloba,igy hivom a ferjem a szarodabol,h nekem ez igy nem megy,muszaj segitenie :-)))))Annyira,de annyira ego volt..Odacsuszik a pisin,es lenyugtat,mondja nem kell aggodni,araboknal is sieles van,o mar gyakorlott ne nezzem a padlot,es o fogja a kezem amig guggolok.Ok.Mission accomlished,megkonnyebbules.Helyiek bejonnek,egy fallal odebb rohognek,o de jo.Eletem egyik legrosszabb elmenye volt,azota sem jartam Bukaresten.-)))))

[c] 2012.02.10. 12:42:58

@Modor Tibi: Nem hinném, amúgy is a "reggeli kávé után" típus vagyok :)
Tökegyszerű, ha jönne kifele a kábel, generálja és tolja maga előtt a szelet (működik a perisztaltika), ami aztán egy óvatlan mozdulattól kificcenik.

[c] 2012.02.10. 12:47:13

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Hát nem tudom, a hús például napokat is képes eltölteni bent, kétlem, hogy a "reggelit kitolom ebéd előtt" működne.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 12:50:30

@tea fan: Állítólag ez is kamu. A húsnak is szépen vándorolnia kell a többi dologgal.

[c] 2012.02.10. 12:52:09

@Wilika: Ha már szar-állapotú, akkor vándorol. Megemészteni kerül sok energiába és időbe - így értettem.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 13:00:03

@Wilika: szerintem is. 24 óra alatt illik azért mindennek kijönnie.

2012.02.10. 13:02:39

@Kákabélű kákacsomókereső: volt egy orvos ismerősöm, nála szigorúan tilos volt a vécékefe, mert hogy azzal csak beteríti a fürdőszobát az ember colibacikussal. Megjegyzem, lehet benne valami igazság.

Nálam azért van, de én néha cserélni szoktam: minden hónap elején, amikor a fogkefémet, a kontaktlencsémet, a borotvámat, mert egyébként elfelejteném külön külön (4 dátumot nehéz észbe tartani).

a vécé illatosítókat feleslegesnek tartom, mert a szagot nem nyomja el, csak keveredik vele, és utána természetesen csak a szar szag jut róla eszembe, úgy hogy tök mindegy.

biteplz 2012.02.10. 13:03:11

@Modor Tibi: kemény téma ez én is pont fordítva gondoltam a kommenteket.Sztem nagy sutyerákság ebből sportot űzni,nem is lehet teljesen normális aki idegenek közt fesztelenül szarik..Mondjuk sztem a felük csak itt vállalja fel ilyen büszkén,valószinű bent inkább sunnyognak.Múltkor dolgoztak nálunk a tetőn, azt egyszer csak kopog a főnökúr hogy : - Csókolom bocsánat de valami fertőzéstől megy a hasam muszáj volna bejöjjek wc-re..! BÁZMEG.Most mit mondjak,szarja össze magát..?De azért kitakaríthatott volna maga után ,én be se mentem órákig utána,nem mertem.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 13:03:59

@Frengi: na de ha szaros lett a wc, akkor hogy törölte le? Frissen, papírral?
Nem kötekedni akarok, csak kérdezem.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 13:17:47

@biteplz: Miért ne lehetne fesztelenül szarni? Mindenkinek jár egy kis "me-time" nap közben. :D

belekotyogok 2012.02.10. 13:18:24

@biteplz: az ember nyilván nem közli a kollegáival, főnökével, hogy épp tojni ment, mint ahogy azt sem jelenti be nyilvánosan, ha pisilni megy. Max ennyit, hogy kimegyek a mosdóba.(Hányni, pisilni, tampontcserélni, tökmindegy.)

@Frengi: főleg, amikor a szarszagot nem, de az illatosítót felhőként húzza maga után, szóval még az is tud róla, aki nem volt jelen az aktusnál :D

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 13:19:48

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Ő is vízpazarló volt. Addig folyatta a vizet, míg az erózió megoldotta.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 13:22:47

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): ...vagy a következő pisilés alkalmával lecsapatta.

2012.02.10. 13:28:05

@Modor Tibi: "ha nem ott intézi, ahova én kezet mosni járok. " - te a wc kagylóban mosol kezet?

2012.02.10. 13:56:28

Ha már így benne járunk a közpében: Nálam a bajok okozója a kenyér volt, a tészta, meg a süti, meg a krumpli. A leglehetetlenbb helyzetekben jött rám. Egyszer még ingatlanosként egy lakás nézőben, hát nagyon kínos volt, de nem volt mit tenni.

Mióta nem eszek kenyeret azóta minden reggel óramű pontossággal, kávé előtt vagy után,ahogy az elő van írva.

Fél életen át szenvedtem, azt godoltam, hogy ennek így kell lennie, ez a sorsom, és lássatok csodát? Megváltoztattam az étrendet, lefogytam,megszűntek a panaszok, és amire már gondolni sem mertem - mert ki megy ilyen problémával ovoshoz ? - magától rendbe jött.

Javaslom az ilyen munkahelyen szaró kollégáknak: ne egyenek kenyeret, a kenyér méreg, csak tömő anyag, megszűnik a probléma, és ami a legfontosabb elnyerik munkatársaik jóindultát is.

lr 2012.02.10. 13:57:25

Többet is ki lehetett volna hozni a témából,de alapvetően örülök a felvetődésének.

Mitya Ivanov 2012.02.10. 14:11:07

@Modor Tibi: nekem a reggel minden perce be van táblázva. Felkelés, fürdés (közben hugyozás a kádba, natürlich), reggeli, majd kávé, cigi, gyerek felébresztése és már indulni is kell.
Ebbe nem fér bele egy szarás, beláthatod.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 14:12:38

@Frengi: Kenyeret? Meg úgy általában minden szénhidrátot el kéne hagynom és "etkinszeznem"?

a_fater 2012.02.10. 14:18:55

@Modor Tibi: hogyne. Hozzátenném, hogy a szakszervezeti könyvtárból kivettem Lenin összes művéből a 6. kötetet, és ennek a baromarcúnak az okosságait mindig a budin olvastam. Négy év munkaviszony után végeztem ezzel a kötettel.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.10. 14:21:52

Unokatestvérem egyszer elhozott hazánkba egy ír lányt (mentéségre legyen mondani, hogy csaj valami haver volt, aki a fogait jött csináltatni hozzánk).
Na neki a következőképpen zajlott a napja:
1. Nem tudott elindulni sehová, ha nem zuhanyzott.
2. Zuhanyozni csak akkor zuhanyzott, ha előtte kakált egyet aznap.
3. Nem tudott reggel kakálni.

Tehát ha délelőtti program volt, akkor híg kávét öntött magába, hátha. Sehová nem tudtak elmenni délelőtt. Nem is dolgozott, valami festő volt.

Volt más heppje is, ha este mentek valahová, előtte mindenképpen hajat mosott. Ez nem baj, de ez egy két órás folyamat volt neki.

Nem éppen életre alkalmas egyed volt.

2012.02.10. 14:23:06

@Wilika: inkább a sok rostosat, vagy egy nagy karéj szilvalekváros kenyeret vacsorára.

@Mitya Ivanov: reggel fürdés helyett mosakodj és lesz rá időd, a reggeli fürdés amúgy is megfázás fő okozója.

2012.02.10. 14:30:22

Hasmenésem van az ebédtől. Kimehetek?

a_fater 2012.02.10. 14:51:00

@vészmadár (pica pica): nem érzem át, de akkor is de :-)

[c] 2012.02.10. 15:07:29

@Frengi: Hát nem tudom, én pont ugyanannyit és ugyanakkor járok klotyóra, mint azelőtt, amikor még több "tömítőanyagot" ettem. Inkább a hússal vagyok néha gondban, szerintem a paleótól, Atkinstől meg a többi ilyentől rövid időn belül megpusztulnék.

Főtruista 2012.02.10. 15:11:12

Felkelek.
Szarok.
Megreggelizek.
Lezuhanyzok.
Elindulok dolgozni.

Remélem, segítettem.

Mutter 2012.02.10. 15:35:04

kedves Tibi,

há, ezt jól szőtted;-)

írásodat a következő néhány meglátással egészíteném ki, mint alant:

1. mindegyik ebéd után szarik. ezek nem reggeliznek, fél tizenkettőkor már ott tolonganak az ebédlőben, majd 12:00 és 14:00 közt valamikor telefossák az irodaházban található összes budit.

2. mindegyiknek van valami az emésztésével. ezt a szagokból gondolom. igazából mindegyikre ráférne egy kéthetes tisztítókúra/böjt/vegetáriánus diéta. nem köll vegetáriánusnak lenni, nem aszontam! vegetáriánus diétát bárki tarthat, bármikor. én magam különböző műtétek előtt/után (mint pl. ezen a héten) szoktam vegetáriánus diétát tartani. meg nyáron, amikor zabáljon a kis faszom a negyvenegy fokban cubákot. csodákat tesz az ember emésztésével.
egyébként már az is sokat segít, ha az illető pár napig nem eszik műanyag szarokat/nem issza az automatás kávét literszám.

3. engem a munkahelyen szarók nem is annyira a szagok miatt, hanem azért akasztanak ki, mert elképzelem, hogy ott ülnek aztán a szaros seggükön egész nap, fúj. mert nem látom őket, hogy kakilás után a zuhany felé vennék az irányt (mer az is van), bidé nincs, azt meg nem hiszem, hogy mindegyik a nedves WC-papírral a zsebében indul el a budi felé ebéd után negyedóra-félórával. na szóval ott ülnek a szaros seggükön egész nap, én meg retteghetek, hogy valamelyik ráül a székemre, amikor én épp nem vagyok benn (flexible sitting vagy mi a fasz, ugyebár, amikor mindenki oda ül le reggel, ahol hely van), és hogy a szaros seggüket mindösszesen egy max. 15 cm hosszú madzagból és egy fél zsebkendőnyi műszálból álló bugyi meg egy hangyafasznyi szoknyácska választja el az ülőfelülettől. nekem igazából ez a munkahelyen szarókkal a legnagyobb bajom.
:-)

Styxx 2012.02.10. 15:59:42

@rita a felcser: @Mutter:
Ez a minden alkalom után nedveskendős iskola egyesek szerint többet árt, mint használ. Jobban szétkúrja a végbél nyálkahártyáját, mint ha az élettársad a Capellában ruhatáros.

rita a felcser 2012.02.10. 16:01:28

KI szerint?
Idezz orvosi cikket.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.10. 16:02:42

@Styxx: ja, mind a napi fürdés/zuhanyozás. Meg a hajmosás, meg a fogmosás :)

Mutter 2012.02.10. 16:07:26

@Styxx: a nedves kendő sztem jobb a semminél, már ha a zuhanyozni illetve segget mosni adott helyzetben nem lehetséges
inkább a nedves kendő, minthogy az egy darab SZAROS madzagból álló tangabugyi takargatta seggével ráüljön a székemre

én nem gondolom, hogy a nedvesség mint olyan szétkúrja az ember végbélnyílását
bár RITA ezt sztem jobban tudja

rita a felcser 2012.02.10. 16:13:05

Vegulis a fogkefe koptatja a fogakat, es kulomben is a lepedek reszben nyalbol all, tehat igy kell legyen.

Nehanyunk ugy gondolja ahogy a fenti irta, felkel, eszik, szarik, zuhany munka.
Es nekem is van kicsigyerekem akit beadok az ovodaban, legfeljebb nem vagyok lusta korabban kelni hogy ugy induljak munkaba mint egy ember, nem mint egy riadt, felzavart vadallat.

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 16:27:50

@Styxx: Ezért áldásos a nedves budipapír, mert az nem tartalmaz kemikáliákat, és mivel foszlik, eszedbe sem jut vele dörgölni. (állítólag az erős dörgölés ami nem jó neki)
Most hirtelen nem ugrik be, de van valami videós egészségoldal, ott mondja pl. egy nő... ha szánin rákeresel a "tunkolni kell" szópárra, akkor szerintem kidobja a posztot.

rita a felcser 2012.02.10. 16:33:36

Persze hogy nem jo, ezert jo a kimeletes langyos zuhany otthon.
Naugye, ki vigyaz a lyukara igazan.

Styxx 2012.02.10. 16:43:08

@rita a felcser: @Modor Tibi: @Mutter: @Wilika:
Azt a Q, ennyi hobbi-proktológust egyhelyen:-)
Orvosi szakcikkeket hadd ne idézgessek, de konkrétan a végbélsebészem mondta.
Bibibibí, van egy kikezelt aranyerem, enyém a mai comingout-díj!:-)
Jó vécébúvárkodást nektek!

rita a felcser 2012.02.10. 16:45:05

Aranyernel mas. Az mar egy serult segg.

Mondom, szerintem se jo a nedves torlokendo, az otthoni langyos zuhany jo szappankaval. Azt szereti a segg.

Brushy 2012.02.10. 16:45:42

A felkelés - cigi+kávé - szarás - reggeli - zuhanyzás - dologra fel, csak addig működik, amíg az ember nem dolgozik 3 műszakban. Amikor hajnali fél ötkor megy a buszod, akkor reggel nincs erre időd. Nem mondom, én sem szeretem mosdatlan seggel tenni a dolgomat, főleg egy jófajta Steve Strong-os, chilli paprikás pizza utáni tűzhányó kitörés után, de azt már kicsit túlzásnak érzem kedves "rita a felcser", hogy minden egyes pösszentés után vadul elkezded csiszolni szappannal a valagad. Melóhelyen meg jobb inkább visszatartani és nyolc órán keresztül izzadni, görcsölni, visszafogott (vagy éppen orbitális) galambokat ereszteni, mert nem tudod mágikus kiscicákkal kinyalatni a kényes felületeidet.

A te fajtád az, aki már az első nap elhullana egy lakatlan szigeten. És ez megnyugvással tölt el.

Mutter 2012.02.10. 16:47:50

@Wilika: a dörzsölés sztem sehol nem tesz jót a bőrnek, nem csak a segglyukon
tudomásom szt a segglyuk körül az ott bizony bőr
azt nem tudom, hogy mondjuk vékonyabb-e, mint máshol

na és ha jól emlékszem, főként akkor ciki a dörgölés, ha a delikvens aranyeres, és a segglyuk környéki bőr a dörgöléstől kilukad, és közvetlenül alatta ott az aranyér

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 16:49:03

@Styxx: jaja, ezert is mondta, hogy ne dorzsoljuk, meg a kendoben levo anyagokra amugy is kialakulhat allergia. ezert is mondja a videoban az orvosholgy, hogy nedves budipapirral korbe kell tunkolni. :D

Mutter 2012.02.10. 16:54:35

@Brushy: én potenciálisan öt műszakban dolgozom:
1. reggel 7-től
2. reggel 9-től
3. délelőtt f11-től
4. délután f3-tól
5. éjszaka, 22:30-tól
és mindig felkelek félórával előbb. ha hétre megyek, akkor is.
ha 9-re megyek, észak-pestre balatonfüred utáni valahanyadik faluból, akkor is.
fel lehet kelni.

Styxx 2012.02.10. 16:54:38

Legközelebb törlés közben T. Kommentelőtársaimra gondolok:-) (bár biztos csak azért, mert valszeg látens biszex vagyok, illetve anális fixációs, érzelmileg egy négyéves szintjén vegetáló:-))

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.10. 16:55:49

Én ma kétszer tojtam, reggel a munkahelyi wécében (enyhe bűntudattal) tojtam egy gyönyörű földszagú, tömör és sima csobbanós bombát amit nem kellett törölni, de azért egy vizes wécépapíros tesztet lefuttattam az ánuszomon, sőt a papírt a farpofáim közé is csippentettem, leellenőrizendő hogy valóban nem kakás a fenekem. A másodikat itthon végeztem és hogy Rita is boldog legyen igénybe vettem a skandináv seggmosózuhanyt, amit finnül pidesuihkunak hívnak (a pide a francia "bidet" szó elferdüléséből származik)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 16:59:27

Napi kámingaut második helyezettje szeretnék lenni. Indoklás: csak este fürdöm. De minden este. Reggel egyrészt nincs időm, másrészt nem látom értelmét, harmadrészt drága a víz, negyedrészt _szerintem_ nem is egészséges. Azt mondják, az se az, ha minden nap fürdesz, és bizony jópár ismerős fürdik csak kétnaponta. Jáj. Nem tudok fürdés nélkül lefeküdni.
Próbáltam, fel kellett kelnem. Ennyi.
Egyrészt azért, mert így neveltek (TEHÁT NEM CSAK ÉN VAGYOK IGÉNYTELEN, HANEM A CSALÁDOM IS), másrészt meg nem vagyok rá kíváncsi, milyen szaga van az ágyneműnek, ha két hétig minden nap mosdatlanul fekszel bele. Broáf.
Nem fürdök reggel. Szállodában sem, ahol nem én fizetem a vizet. Elvégre nem futok maratont az éjjel. Hideg szobában nem izzad az ember.
Na, nyertem?

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 17:01:59

@Somló November: elmorzsoltam egy konnycseppet, ez oly' szep volt. en meg mar elindultam munkabol haza es banom, hogy nem mentem el kakkantani ott.

rita a felcser 2012.02.10. 17:02:23

Na,ha visszajottel idezheted a tragar szavaimat. Varom.

A lakatlan sziget hulyeseg, mostanaban nem divat a lakatlan sziget, es ugysem megyek oda, szoval hiabavalo szovirag.

rita a felcser 2012.02.10. 17:04:50

Reggel egyrészt nincs időm, másrészt nem látom értelmét, harmadrészt drága a víz, negyedrészt _szerintem_ nem is egészséges

:DDDD

milyen szaga van az ágyneműnek, ha két hétig minden nap mosdatlanul fekszel bele. Broáf.

Egyesek kethetente cserelnek agynemut......
A szarosseguek.....

Brushy 2012.02.10. 17:05:57

@Mutter: Fel lehet kelni. Ki mondta, hogy nem? Csak, amikor háromnegyed négykor kelsz, akkor nem fogsz cigizni, kávézni, szarni, zuhanyozni, reggelizni. Valamit ki kell hagyni. Zuhanyzás kell, reggeli majd bent vagy a buszon, cigi a busz felé menet. Szarás meg bent, mert nem úgy működöm, hogy amikor akarom, akkor kell.

rita a felcser 2012.02.10. 17:07:18

Egykettore kijonnek a jatekok a kastelybol.

Azok szarnak a munkahelyukon, akik ugysem mosdanak reggel.

Irto guszta egy egesz ejjel egy meleg takaro alatt pihent izzadt segg mely szarik egyett fel 12 kor, mondjuk delutan 5 re.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 17:07:23

@rita a felcser: így van, fog a faszom naponta ágyneműt mosni. de olyat is ismerek, aki évente kétszer cserél. neki még a gatyája is szaros, meg a wc-je is. gondolj bele, milyen lehet a segge!!! NEM LÁTSZIK A SZARTÓL!!! ÚRISTEN!!!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 17:09:58

@rita a felcser: akkor ezt most lefordítom magamnak: te minden nap ágyneműt mosol, elektromosan hűthető takaród van, de a biztonság kedvéért dezodorozod a farpofáid közét, nehogy!!! nehogy leizzadjon. a mondat második felét nem értem. de ilyenkor annyira örülök, hogy nem vagyok normális. =)

rita a felcser 2012.02.10. 17:13:44

Nem.
Reggel szarok es zuhanyzok. Ezert mindegy hogy ejjel izzad vagy nem.

Furcsa, mi?

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 17:14:16

Most mindenki próbálja magát összekaparni a földről, vagy már gyűjtitek a fémet az Ezüst Pajor kupámhoz?

naavii 2012.02.10. 17:14:36

A gimnáziumban, ahol érettségiztem, természetesen mindenki bagózni járt a wc-be. Max. pisálni, persze nem a piszoárokhoz, úriember nem vizel ott, ahol mások dohányoznak. (Az elsősök súlyos seggberúgások és tockosok árán tanulták meg ezt a szabályt.) Na szóval ott volt egy negyedikes srác, bizonyos B. Endre. Nagy darab, szeplős, vörös hajú fószer, érdekes karakter volt a kék iskolaköpenyben, ami akkor még kötelező volt.
Na szóbal Endi _minden szünetben_ járt szarni. Halál komoly. na jó, naponta többször. Nem tudom, hogy csinálta, egy nap alatt kitolta a heti adagomat.
Történt egyszer, hogy a dohányzó társaságban szóba került, mi az igazi élvezet egy férfiember számára. Röpködtek a tippek (amiket most értelemszerűen nem részleteznék), mikor Endi kiszólt az egyik fülkéből:
- Gyerekek, én azt szoktam csinálni, hogy hazamegyek, fogok egy tálcát, rá az ebédet, beülök a slozira, szarok és közben eszem is. Na, az az igazi fíling.
Ezt végül is semmi sem tudta űberelni.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 17:17:42

@rita a felcser: Nekem az, de ha neked ez így jó, akkor minden a legnagyobb rendben van. =)
Én nem így csinálom, nekem meg úgy jó. Ennyi. =)

rita a felcser 2012.02.10. 17:18:43

Viszont en szarok senkinek az orra ala.NEm orvendeztetem meg szarszaggal a tobbi dolgozot.
Nyertem.

Mutter 2012.02.10. 17:19:56

@Brushy: én, amikor fél hatkor kelek, mer hat óra tizenötkor indulnom kell bp-re, viszem magammal a reggelit, és megeszem az autópályán. amikor a balatonról jövök dolgozni.
megeszegetgetem az anyósülésről jó igényesen.
há, más meg becsetteg a szomszéd kerületből kilencre kényelmesen, a munkahelyén szarik, ebéd után, fényes délben, és ott ül a szaros tangájában (de kisminkelve vazeee) este fél hatig.
AZ ÉN SZÉKEMEN!!!!!

noirp 2012.02.10. 17:26:14

Tibi! Ha raport előtt rámjön a... szóval a cifra nyomorúság, akkor szerinted mégis mi a megoldás? :)

(tudom, másik munkahely; de attól eltekintve)

Brushy 2012.02.10. 17:29:55

Leszarom. Emberek vagyunk, izzadunk, szarunk, hányunk, folyik az orrunk, pisálunk, böfögünk, nyáladzunk. Akit ez zavar az menjen vákuum alá, én csak szimplán leszarom.

Mutter 2012.02.10. 17:44:22

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!):
én frankón aszittem, hogy ez a nikki sixx vmi ilyen gumicsónakszájú kelemen annácska:-)

Wilika · http://wilika.hu 2012.02.10. 17:53:47

@naavii: szolid onreklam, de nem tudom megallni; hasonlot mar en is megallapitottam, habar messze elmarad az ur verziojatol.
wilika.hu/archives/2007/10/04/Unnep_PrePatetik/

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 18:01:56

@Mutter: Ó, nem, nem. =D Ő az én kis bugyinedvesítő (fúj! fúj!) rocksztárocskám. Mindenki azzal piszkál, hogy meleg. Leszarom. Mester Tomi ugyanez a kategória. Rá is azt mondják. Leszarom azt is. =) Az a csodálatos száááj... =P Tényleg, nemsokára kezdődik a röhögős válogatás, le ne maradjak. =)

Mutter 2012.02.10. 18:23:33

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): jaa, van valami a csávóban, így fénykép alapján, na meg a kora is megvan. a Mötley Crüe-t vágom, csak nem tudtam, hogy így hívják a tagot.
Mester Tomi sztem nem elég öreg:-)))

Styxx 2012.02.10. 18:28:52

@rita a felcser:
Érdekelne a viszonyulásod az anális szexhez. Egy ilyen 100% steril végbélrózsához képest mint a tiéd, amelyekről a Coli-baktériumok fejvesztve menekülnének, mint a Demokratikus Koalíció kemény magja a Csurka emlékestről, egy standard hüvely a maga Döderlein-bacitelepével kész bangladesi kartonváros.
Szóval nálad nyitott az ilyen mókákra a c-variáns?

rita a felcser 2012.02.10. 18:35:16

Nem steril. A szappan nem fertotlenit.

Styxx 2012.02.10. 18:40:10

@rita a felcser:
Látom megkerülted a választ. Oké, akkor a nem steril hátsódba mehet-e a móka?

rita a felcser 2012.02.10. 18:41:46

Erdekesenek talalom hogy az reggeli szaras utani seggmosas bizarr, paranoid tisztasagmanianak van veve.

Dzsoni Kráncs 2012.02.10. 18:47:42

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Azt hiszem előzök és átveszem a második helyet:én állva törlöm a seggem,és pisálás után papírral törlöm szárazra a farkam!Amúgy tényleg normálisabb este fürödni,csak fülledt nyári éjszakák után zuhanyzom reggel.
Viszont nedves kendővel törölgetni a valagat eszembe se jutna.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 19:06:54

jé, szoktak kakilni a vécébe? nahát, azt hittem, kizárólag pisilésre van...na, olvasok tovább.

Styxx 2012.02.10. 19:10:51

@altoid:
Alap. Mi keresztények már csak ilyen análkirályok vagyunk, mióta Kovi Atya boldoggá avatta Michel Wilde-ot és akkor Pierre Woodmannról, az Análpápáról még nm is beszéltem:-)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 19:16:50

@rita a felcser: vécépapírról még nem hallottál? mit kéne csinálnia, ha rájön? hordjon pelenkát, mert nincs bidé? mellesleg, képzeld, itthon sincs. sőt, gyakorlatilag sosem volt, valamint egyik ismerősnél se. tudod, mi vagyunk olyan ügyesek, hogy megoldjuk...

@Valaki Innen: embere válogatja. anyám nő létére alig iszik. én rengeteget. amúgy, az az egészséges, ha sokat iszol. vizet, mármint, nem alkoholt...@Kákabélű kákacsomókereső: ezt én is hallottam pár osztálytárstól anno, hogy suliban nem tudnak. érdekes módon ezek egyike se volt bejárós.

rita a felcser 2012.02.10. 19:20:11

Otthon nem kell, arra van a zuhany.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 19:32:22

@rita a felcser: ki beszélt a más szarában való turkálásról, te nagyon hülye?

amúgy meg, kívánom neked, hogy legyél magatehetetlen beteg, aki nem érzi/vagy nem tud szólni arról, ha kakilnia kell, remélem, senki nem fog ápolni, mert hát ugye, undorító más szarában turkálni, fúj. megérdemelnéd.@Valaki Innen: gyermekes? és hogy pelenkázta őket? tudod, más szarában való turkálás...vagy azt a cselédlány végezte?@Modor Tibi: miért, napközben nem jöhet rá? nem mindenki működik óramű pontossággal. @Wilika: a gond csak az, hogy akkor meg a szervezet egész nap az emésztéssel van elfoglalva, ami speciel engem elfáraszt. akkor nem tudnék dolgozni.@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): az egy kicsit sok lenne, nem? mondjuk ha csak reggeli-ebéd-vacsorával számolunk is. na és akkor tényleg nem tudod hazavinni...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.10. 19:42:11

Veszekedjünk Rita? Most nem vagyok ugyan veszekedős kedvemben de ha akarsz veszekszek veled egyet.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 19:45:12

@Mutter: te rita férje vagy? vagy ő álnéven?

a másikra: attól még, mert előbb keltél fel, nem biztos, hogy jön az inger...@rita a felcser: most az is bajod, hogy reggel nem fürdött? este igen, nem zavar? istenem, ennyi észt.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 19:48:11

@rita a felcser: remélem, hamarosan lesz hasmenésed a munkahelyeden.

rita a felcser 2012.02.10. 19:48:54

Beszelt valaki a szarban turkalasrol?
Ezt kerdeztem.
En nem beszeltem turkalasrol.
De idezd, tevedhetek.

Brushy 2012.02.10. 19:52:23

Idézem: "Mondd apádnak, hogy szarjon g*cit!"

www.youtube.com/watch?v=bnjNE0qAJpk

[c] 2012.02.10. 19:53:35

@rita a felcser: A szajkózáson kívül esetleg válaszolhatnál a kérdésekre is, ti. nem mindenkinek úgy működik a szervezete, mint a tiéd.

rita a felcser 2012.02.10. 19:54:55

Nem szajkozom, itt

1. Valaki azt allitottta tragar a szovegem

2. Mas meg azt, hogy szarturkalasrol beszeltem

Ez nem igaz.

[c] 2012.02.10. 19:55:38

@Mutter: "és ott ül a szaros tangájában"

Nem mindenki húz ám fékcsíkot.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 20:02:59

@tea fan: engem az érdekelne, de nagyon, hogy ilyen hozzáállással hogy pelenkázta az állítólagos gyerekét. neki biztos ibolyaillatú volt a kakija...

sdani 2012.02.10. 20:08:32

@rita a felcser: Ugye nem vagy olyan igenytelen, hogy nagydolog utan nem mosod ki a szarmaradvanyokat vegbeledol? A 21. sz-ban inden magara valamit is ado "igenyes" ember beontessel mossa tisztara a vegbeltraktusat! Remelem te is! Aztan utana mehet a seggbol szajba! Egy kisgyermekes anyukanak erre figyelnie kellene! Szerencsere videki parasztgyerek vagyok, ugyhogy nekem felmentesem van! :-D

Mutter 2012.02.10. 20:11:31

@A Tyne folyó déli partja: nem, nem vagyok Rita férje, NŐ VAGYOK vazee ez sztem tökre lejön abból, ahogy meg amiket írok, meg ahogy gondolkozom.
nem, nem vagyok Rita álnéven. Rita meg én tök különbözőek vagyunk (kiv. hogy ő is nő, és ez biztos:-)
egyébként miből gondolod, hogy Rita vagyok vagy a férje? abból, hogy reggel, itthon kakilok, és utána elmegyek zuhanyozni?
sztem ilyenek azér vagyunk egypáran,,

@Akik a munkahelyükön kakilnak:

mellesleg hogy a picsába lehet egyáltalán RÁÜLNI????? a munkahelyi WC-re? amit emeletenként háromszázan használnak? én 9 éve dolgozom munkahelyen, és még egyszer sem ültem rá!!!!! pisiléshez SEM!!!!! egyik munkahelyemen sem!!!!!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 20:17:47

@Dzsoni Kráncs: az hírértékű, hogy állva törlöd a segged? mert amúgy én is. ezek szerint ülve szokás? =D LOL
farkam nincs, de ha lenne, törölném én is.

Mutter 2012.02.10. 20:18:36

@tea fan: ja, hogy nincs szarcsík hmm. értem. há, akkor ott ül, a tangamadzagja mentén a hüvelybemenete felé araszoló, szabad szemmel láthatatlan, de annál patogénebb Escherichia coli baktériumokkal.

rita a felcser 2012.02.10. 20:19:04

A beontes tulzas.

A sajat szeretett ahitott 3 kilos gyerek kicsit mas, mint a kopaszodo, szoroshatu hitvany kollega tegnapi huskonzerv, porehagyma, kemenytojas es sörbol allo masnapra megkozelitoleg 300 grammosra kinott szarat szagolni a munkahelyen.

Szoval ezen tovabblephetunk.

rita a felcser 2012.02.10. 20:21:32

NA megkerult a szarturkalasrol szolo idezet?

Vagy csak beszelunk? Neha meg szarunk egy jo nagyot a munkahelyen.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 20:22:04

@Mutter: hogy lehet ráülni? hát úgy, hogy előtte pár percig tapétázom. de csak akkor, amikor suttyó módon szarni megyek. pisiléskor ilyet használok:
shewee.hu/?tart=szoveg&id=1&lang=hu&menu_id=1
ez persze vicc volt, még elég jók a combizmaim és az egyensúlyom, hogy állva-görnyedve könnyítsek magamon bárhol. egy a lényeg: kabát és hátizsák nem lehet rajtam közben.

[c] 2012.02.10. 20:23:47

@rita a felcser: Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy mit tegyen az, aki egyszerűen NEM TUD reggel szarni, illetve nem akarja fél napig tartogatni azt, ami épp a munkahelyén akar kifele jönni. Igen, épp akkor. Mert ez nem választás kérdése ugyebár.
Nos?

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 20:24:38

@rita a felcser: ehhez kapcsolódóan csak azt szeretném kérdezni, hogy a gyerekednek is megtiltod majd, hogy az oviban/suliban kakiljon, merthogy az szemét dolog a többiekkel szemben? vagy ezt csak magadra tekinted érvényesnek?

rita a felcser 2012.02.10. 20:25:19

En nem szeretnek eletmodbeli tanacsokat osztogatni. Elmondtam a velemenyemet az effelekrol.

Mutter 2012.02.10. 20:25:49

@Mutter: ezt kihagytam, szóval ott ül a szaros picsa,

arcán négy réteg alapozóval, lapogatóvas segítségével minden reggel minimálisan háromnegyed órán körösztül tükörsimára lapogatott hajjal, talpig Zarában

há, gratulálok...

[c] 2012.02.10. 20:26:01

@Mutter: Na meg a hüvelyváladék, ami csak úgy szivárog kifele. Pfejj.
Nehéz lehet ezzel a tudattal élni.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 20:27:46

"rita a felcser 2012.02.10. 09:38:59
Miert vagyok troll?
Mert undoritonak talalom mas ganejat tudozni?
Te szereted?"

jó, nem turkálni, tüdőzni. de tökmindegy. a lényeg az, hogy kívánom neked, hogy a) jöjjön rád a hasmenés a munkahelyen, és ezért utáljon az összes kolléga, mert hogy képzeled (esetleg jöhet valami vírus, hányással kombinálva) b) legyél magatehetetlen, maga alá csináló beteg, akit senki nem lát el, mert hát milyen undorító már ugye, más szara.

[c] 2012.02.10. 20:28:17

@rita a felcser: Nem életmódtanácsot kérek - a nap bármely szakában szarni normális, nincs ezen mit változtatni, "kezelni".

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 20:30:25

@tea fan: ja, a menstruációt, mi az, hogy nem tartjuk vissza, nem?:) intézzük el otthon, hát mit képzelünk. remélem, a rita olyankor nem megy sehova, nehogy már el kelljen viselni őt az embereknek...

a kérdésre meg továbbra se válaszol....

Mutter 2012.02.10. 20:30:43

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): a nőgyógyászom aszonta, tökmindegy, hogy a combod hozzáér-e az ülőkéhez, mert nem onnan kapod el. hanem ami a csészéből visszapattog, attól leszel beteg. jaa logikus...
belülről kell kibélelni, és fölé kell guggolni:-)

rita a felcser 2012.02.10. 20:31:10

De nem mindegy.
Mert a turkalas surolja a deviancia hatarat, miert tennem?

Viszont nem tudom elkerulni beszippantani a masik szaranak a szagat.

Es igen, egy egy ilyet utal az egesz iroda, tetszik nem tetszik.
Nem dolgozik mindenki multinal, van olyan hogy 8-10 ember egy kiseb helyen kozel a WC es meg ki is megy a szag oda ahol dolgoznak.

Ertelmetlennek es erthetlennek tartom a hasmenesere valo hivatkozasodat a poszt nem errol szol. Ha nem ertetted meg mirol, ott van masodik bekezdesben a lenyege.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 20:33:22

@Mutter: még itt vannak a srácok, még nem beszélhetünk nyugodtan a hüvelygombáról!!!
elmentem kutyát etetni, mindjárt jövök. addig folytassátok, oké? =D
(igen, kétszer eszik a kutyám egy nap.)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 20:33:46

@rita a felcser: miért, ha hasmenésed van, akkor bizony a munkahelyeden fogsz elmenni vécére, nemdebár? a kollégáid meg érezni fogják a szagát. úgyhogy te leszel a közutálat tárgya. meg is érdemled.

rita a felcser 2012.02.10. 20:34:06

Remelem tetszik a valaszom.

Es igaz te is tudod, hogy az utanad bemeno azt kivanja, hogy rohadjon ki az oszlo beled minel hamarabb?

[c] 2012.02.10. 20:36:45

@rita a felcser: "Ha nem ertetted meg mirol, ott van masodik bekezdesben a lenyege."

Neked viszont, úgy látom, nem tűnt fel, hogy ez a modorosblog. Vagyis a poszt nem a munkahelyi szarásból sportot űző delikvensről szól, hanem arról az emberről, aki azt képzeli, hogy mások sportot űznek a munkahelyi szarásból.

rita a felcser 2012.02.10. 20:36:59

NEm errol van szo a posztban.

HA nem tudod ertelmezni a leirtakat, miert kommentelsz?

"Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen helyzetben legyen hova menned.

Viszont igen, rád gondolok, te utolsó hitvány rohadék, aki sportot űz abból, hogy a munkahelyünkön szarik rendszeresen. Akinek ez egy esemény, egy fix program, egy napi kicsike öröm. Mindez munkaidőben, a cég kontójára, mindennap"

Mutter 2012.02.10. 20:44:10

@tea fan: hüvelyváladék akkor van, amikor fertőzés van. a fertőzés tudtommal lehet gombás, vírusos vagy bakteriális. a bakteriálist meg nagyon gyakran a különböző bélbaktériumok okozzák, amik úgy kerülnek a hüvelybe, hogy a mama nem mossa meg a seggét, miután déltől kettőig az emelet összes női WC-jét teleszarta.

ti meg simán megdugjátok a mamát.
vagy simán megdugnátok, ha hagyná:-)

egyébként a mama szinte soha nem használ WC-kefét, hiába van két nyelven kiírva, hogy a WC-kagyló mellett találja, just in case.
a gyöngyvirág illatú sprayt viszont az egészet kifújja (majd fél percen keresztül csak fúj, ezt hallani lehet odakintről), majd pedig lendületből kibassza a fülke ajtaját, hogy az egész mosdóban érezni lehessen a gyöngyvirággal kevert szarszagot, majd odaáll a mosdóhoz (elállja a csaphoz vezető utat), kezet mos (7 másodperc), és nekiáll a haját buzizni a tükörben (félóra).
ez az esetek háromnegyedében így megy. a női WC-ben.
a férfi WC-be nem vagyok bejáratos.

Mutter 2012.02.10. 20:47:04

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): :D elkéstél, most írtam egy hosszasat a hüvelyváladékról:-)))

[c] 2012.02.10. 20:50:36

@Mutter: Hüvelyváladék mindig van. Fertőzés esetén megváltozik a mennyisége/állaga/szaga.

rita a felcser 2012.02.10. 20:53:02

Le kell szivd a szagat a huvelyvaladeknek?
Erzi a fel iroda?
Es a menstruacionak??
Naugye.

A szarszaggal az a baj, hogy telibe kapod a WC-n.

rita a felcser 2012.02.10. 20:59:45

Te a reggel hivatkoztal erre..Kb 13 oraig.Mi volt tragar?
A szarturkalos meset nem en kezdtem.
Ez nem helyenvalo indok.
Keress mast.

Brushy 2012.02.10. 21:00:45

Szépen eljutottunk a sunaszaftig. Btw, szerintem munkahelyeken arányosan kell lenni budinak a dolgozók létszámával. Tehát egy 600 főt foglalkoztató gyárban nem hiszem, hogy egy darab női és férfi toi toi van. Mondjuk nem érne meglepetésként.

Egyébként meg rita kedves. A szar büdös. (Captain Obvious strikes again!)
De nem kell szagolgatnod.
Ha meg koedukált a wc, vagy nincs illatosító, vagy takarító személyzet (ez kicsit modor light kifejezés, nem?), vagy egyszerűen tényleg gecire büdöset szart az illető, akkor te miért nem tudsz az irányába egy kis megértést tanúsítani? Nagyjából az jön le nekem, hogy rohadjon meg az összes atka, aki mer szarni a melóhelyen, mert neked azt "szagolnod kell". Hát nem sajnálom a munkatársaidat, ha egy ilyen önző, baszatlan, tikkad pinával kell együtt dolgozniuk, mint te.

Semmi személyeskedés, nem bántásból írtam, csak élmény a vergődésedet olvasni.

(Egyébként über troll vagy. Persze tagadod, de pont ez a szép, hogy észre sem veszed magad, mint valami alvó ügynök, aki jelszóra átkapcsol bérgyilkossá. Úgy látszik nálad a "szar" az ilyen hívó szó.)

Mutter 2012.02.10. 21:04:58

@tea fan: igen, egy kicsi mindig van. fertőzés esetén a mennyisége mindig változik. szerintem. mondjuk nem vagyok orvos. de ezt le merném fogadni, hogy így van.

felőlem egyébként szarjon a mama a munkahelyen vagy ahol akar.
nyugodtan üljön rá a WC-re, ha akar, hátha összeszed valami kikezelhetetlen bakteriális fertőzést.
ne üljön le szaros seggel a székemre, akkor se, ha a tangabugyi madzagja elválasztja a végbélnyílását az ülőkétől.
használjon WC-kefét.
mosson kezet, mielőtt legközelebb hozzáér a kilincshez meg a vízautomatához.

meg lehetőség szerint ne szarjon büdöset:-)))

Mutter 2012.02.10. 21:12:05

@Brushy: há, most akkor baszatlan? azér, mer utálja a kedves kolléganő szarszagát fényes délben, húsz perccel azután, hogy megebédelt és megkávézott, és gondolja, a konyhából jövet beugrik még a WC-be is pisilni, mielőtt visszamegy a munkájához?

sdani 2012.02.10. 21:13:42

"A beontes tulzas."
Regen a napi mosakodast is tulzasnak tartottak, de azert az eleg alap... Hogy is olvastam feljebb: "A standardok valtoznak." Szoval mitol lesz a seggmosas igenyes es alap, mig a beontes tulzas? :-D

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 21:14:59

@tea fan: épp ezt akartam írni. =D
na, kutya evett, de hogy hányszor szarik, ezt nem tudom. XD trollocska amúgy, mert akárhányszor megyünk sétálni, sose pisil és sose kakil. mindig hazahozza. pedig volt, hogy 4 óra hosszat is odavoltunk. megjöttünk, bejött a kapun, lement a járdáról a fűre és két percig csurgatott. =D lehet, át kéne nevezni Ritának. amúgy Brúnó. =D

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 21:17:50

mi lenne amúgy a szarostangamadzag-fóbiásokon egy egyetemi előadóban??? ki tudja, ki ült előttük a széken =D

Brushy 2012.02.10. 21:19:10

Nem, azért mert egy a netes megnyilvánulásai alapján annak tartom. Lehet véleményem, ugye?:)

Egyébként meg emberek vagyunk. Szép dolog a mártírkodás, meg eljátszani a hattyú halálát és panaszkodni, hogy "jajj, kilóg a picsája a tangabugyiból, basznádjenőmi? és egyébként is milyen szarszagú.." Van szája, beszél magyarul, menjen oda.

"Elnézéstklára, de baszott büdös vagy-e?! Használj már valami parfümöt szarás után, fújd be a budit légfrissítővel és használd a kefét, te atka! Értem?"

Vagy kicsit finomabban. Vagy szóljon a főnökének. Vagy a takarítóknak. Vagy egyszerűen kezdjen el pletykálni róla és talán észreveszi magát, de tegyen a probléma ellen, ne pedig itt verje magát a földhöz!

rita a felcser 2012.02.10. 21:23:21

Ez nem.
A maradvany nem tragar.
A szar benne van a cimben, szoval nem nyulok at a poszton.
A segg pedig ....elfogadott.

Mutter 2012.02.10. 21:38:11

@Brushy: há, nem tom, te odamennél a klárához, hogy figyeljklára, baszottbüdösetszartálazimént? nem hinném. én nem mennék oda. a két- illetve többnyelvű feliratok elhelyezését viszont támogatom. wc-kefe ügyben, például. kár, hogy klára leszarja őket.

"jajj, kilóg a picsája a tangabugyiból, basznádjenőmi?
nem panaszkodtam. nekem tökmindegy, ha megbasszátok, ha nem. a tangabugyist. a ti bajotok. én, annak alapján, amivel néha a női WC-ben szembesülök, szaros bottal se piszkálnám meg. ha pasi lennék.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 21:45:39

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): meg a buszon, meg a vonaton, meg gyakorlatilag akárhol...vagy sehol nem ülnek le, ki tudja, ki ült ott előttük?@rita a felcser: a címben "kakiló" szerepel...

Brushy 2012.02.10. 21:50:32

@Mutter: Képzeld, én az a fajta ember vagyok, aki megmondja a másiknak, ha valami nem tetszik. Emiatt vagyok paraszt, meg bunkó, de ha valakinek pl büdös a szája és közelít felém, akkor nem hátrálok, hanem finoman közlöm vele, hogy fogkrém, fogkefe, tiktak. Hatásos, jobb, mint a sunnyogás, meg a problémákon nyüszítés. Ha nektek ez jó..

mrbateman 2012.02.10. 22:03:13

Zseniális húzás volt ez a mai poszt Tibor!
Megmutattad, h. döglődő blogod még képes 300 feletti kommenter akár címlap nélkül is.
Hiába a szarással mindenkinek van személyes kapcsolata, de majd ha ugyanezt a teljesítményt a modoros hárfaművésszel éred el, akkor átutalom a legkisebb hatszámjegyű összeget!

Mutter 2012.02.10. 22:13:41

@Brushy: há, kíváncsi lennék a jelenetre, hogy odaállsz klára elé... én nem mondom meg klárának. nem azért, mert nekem ez jó, hanem mert azon felül, hogy halálra sérteném, nem érnék el az egésszel semmit. attól, hogy megmondanám neki, hogy büdöset szarik, nem szarna kevésbé büdöset, és nem térne át a reggel nyolckor, otthon történő szarásra.
egyébként nem, nem játszmázom, ha erre célzol a nyüszítéssel. általában lehet tudni rólam, ha valami bajom van.
egyébként sem nyüszítek. jelen pillanatban hangosan röhögök a kommenteken. istenien szórakozom:-) azon szórakozom, hogy fél tucat, többé-kevésbé értelmes, egyetemet végzett ember a munkahelyen délelőtt avagy otthon reggel történő szarás előnyeiről és hátrányairól, valamint az előbbinek a környezetre gyakorolt hatásairól értekezik, és pocskondiázza egymást a vita hevében:-)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.10. 22:16:48

@Mutter: nem érted a lényeget. elmondtuk párszor, hogy nem működik mindenki óramű pontossággal, hogy be tudja ütemezni reggelre, vagy akkorra, amikor otthon van. arra mindeddig nem kaptunk választ, hogy akkor mi a fészkes fenét csináljon, ha bizony a munkahelyen jön rá az inger. "nem szarna kevésbé büdöset": ja, mert azt aztán lehet szabályozni, hogy milyen legyen az illata. nyilván direkt szarik büdöset, mert derogál neki illatosat...

Mutter 2012.02.10. 22:41:37

@tea fan: én beütemeztem. valamikor 1980 körül, amikor iskolába kezdtem járni. hogy ne kelljen mások után ráülni a WC-re.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.10. 23:38:30

@Mutter: ne fáraszd magad. Ezek pontosan azok az emberek, akik az életben is ilyen agresszívek, és úgy gondolják, hogy a világ azért van, hogy bármikor, bárhova beleszarhassanak.

De most legalább tudom, kik csinálják ezt nap mint nap a munkahelyemen :D

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 23:55:20

@Mutter: ELTE. Elég modoros, mi? =D Ja, és jelen idő... Folyamatos jelen idő.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.10. 23:59:14

Jó nap volt ez a mai. Köszönöm mindenkinek. Jó éjszakát!
Reggel el ne felejtsetek szaráshoz időben kelni és zuhanyozni.
Én most fogok zuhanyozni, reggel semmiképp; szarnom nem kell, de lehet, hogy holnap sem azzal kezdem, ma sajnos elég sok kenyér csúszott le. Dolgozni nem fogok. Papír meg van elég. Száraz papír. De azért nem a szürke foszlós smirgliből. =)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.11. 07:30:16

@rita a felcser: nem érted még mindig. Az a kijelentés, hogy "szarmaradvány a seggeden" a vulgáris, trágár beszéd része. És nem elfogadott, par excellence így együtt kimondva. Civilizált közegben nem mondunk ilyet.

2012.02.11. 08:16:20

@A Tyne folyó déli partja: Volt egy barátnőm, ha ilyet tapasztalt, nem rejtette véka alá a véleményét:
"b+, ez akkor is szar volt mikor megetted".

Mutter 2012.02.11. 08:18:27

@Modor Tibi: :D lehet, hogy egy helyen dolgozunk?

én kitűnően szórakoztam tegnap a hova szarjunk-polémián:-)
a különböző, egyébként racionális érveken és ellenérveken, az ezeket hozzászólásaikban felsorakoztató, minduntalan egymásnak eső kommentelőkön:-)
és rá kellett jöjjek, hogy magam is mekkora modoros vagyok mááá:-)))
a hol kakiljunk-kérdésben legalábbis tutira az:-)))

Mutter 2012.02.11. 08:21:59

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): amikor én jártam oda, az ELTÉ-n még nem volt szaros a pad
mondjuk ez még akkor volt, amikor a tanszékünk még a Mexikói úton volt
meg akkor még nem vettek fel MINDENKIT 120-ból 89 ponttal:-))) kb. harmadéves lehettem, amikor ez elkezdődött
há, biztos ezér:-)))

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.11. 09:58:24

Ahogy azt valaki már korábban írta a szabadon történő, gátlásoktól mentes, felszabadult székelés része a felnőtté válásnak. Egészséges táplálkozással kellő mennyiségű testmozgással az ember széklete gyönyörű, súlyos barna röggé áll össze amely úgy hagyja el az altestet mint egy föld középpontja felé irányított rakéta. Precízen csobban, nem törik derékba és nem súrolja végig a herezsáktól kezdve a farpofákig a komplett alsó zónát.

2012.02.11. 12:46:09

@Mutter: a következő poszt arról fog szólni, hogy hova szarjunk, hogy el ne lopják.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 13:57:53

@Mutter: ezt magyarázzuk már hány hozzászóláson át, hogy nem mindenkinél az.

rita a felcser 2012.02.11. 14:07:18

Luzerek nem birjak szabalyozni a testi folyamataikat.
En kb 2,5 eves koromra megtanultam.
Egyesek soha.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.02.11. 14:07:24

Ezt a süket dumát, hogy nem tudja mindenki otthonra időzíteni, nem tudom elfogadni. Mondjuk egy szabadban dolgozó ember próbáljon meg a munkahelyén nagydolgozni, akinek az útépítés a munkahelye. Ott nincs ám kényelmes wc.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 14:11:46

@Modor Tibi: a kérdésre, hogy mégis, mi a fészkes fenét csináljon az ember, ha a munkahelyén jön rá az inger, még mindig nem tudott senki értelmes választ adni.

amúgy, én se szívesen kakilok munkahelyen, iskolában, stb. de néha muszáj...szerinted azok, akik megteszik, direkt azért teszik, hogy téged bosszantsanak? @Mutter: ja, nyilván mert akkor soha senki nem kakált az iskolai vécében. bezzeg most igen, és természetesen kakis lesz a pad. vécépapírról még te se hallottál...

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.02.11. 14:12:48

@mrbateman: "Hiába a szarással mindenkinek van személyes kapcsolata, de majd ha ugyanezt a teljesítményt a modoros hárfaművésszel éred el, akkor átutalom a legkisebb hatszámjegyű összeget!"
Modoros hárfaművész aki beszart a koncerten, blogcím jó lesz?

rita a felcser 2012.02.11. 14:24:40

Neked irritabilis bel szindromad van?
Mert akkor ertheto.

eulimen_ 2012.02.11. 14:28:06

@rita a felcser:
Két lányom (4,5; 2,5) itthon szülői segítéggel bidéz, óvodában ellenben kizárólagoan POPSItörlés. Nincs ebből probléma, sem nekik, sem nekünk.
Egyébként SZUMMA SZUMMÁRUM: csak azt zavarja a mások munkahelyi szarása, aki maga is munkahelyen szarik (KISDOLGOT nagylevegővel, lélegzetvisszafojtva is kibírunk, nemde?) Tessék reklamálni a HR vezetőnél vagy a Facility Managementnél, hogy legyenek kifejezetten szarásra kijelölt VIZESBLOKKok.

Mutter 2012.02.11. 14:30:01

@A Tyne folyó déli partja: de igen, pont azért, mert már akkor is sokan az iskolai WC-ben kakiltak.

természetesen nem gondolom, hogy kakis lesz a pad meg a székem, mert a munkahelyen kakiló kedves kollégnő ráül; azt viszont TUDOM, hogy tavaly az egyik kolléga konkrétan tífuszban betegedett meg. odabenn. az irodaházban. a fővárosban, 2011-ben. gondolom, úgy kapta el, hogy elment szarni, majd szaros kézzel evett stb./valaki elment szarni, aki aztán szaros kézzel fogta meg a kilincset. azóta van kitéve az alkoholos kézfertőtlenítő folyadék minden emeleten, minden WC-ben.

a vécépapírról, valószínűsítem - és a világért sem szeretném, hogy ezt személyeskedésnek vedd - jóval előbb hallottam, mint te.

Mutter 2012.02.11. 14:32:48

@rita a felcser: há, minek tanulnák meg, mikor nekik úgy is jó. a szaros végbélnyílásukon üldögélni déltől (amikor is teleszarják a budit) este fél hatig-hétig. kit melyik műszakba osztottak be.

Mutter 2012.02.11. 14:45:40

@eulimen_: nem. a mások munkahelyi szarása azokat IS zavarja, akik a munkahelyen szarnak, meg azokat IS, akik NEM a munkahelyükön szarnak. egyébként azért, mert nincs kedvük ráülni az ülőkére, és beleszarni abba a kagylóba, amibe a ki tudja, milyen izgalmas bakteriális eredetű fertőzésben szenvedő kolléganőjük negyedórával azelőtt beleszart.
nem gondolod komolyan, hogy a Facility kérésedre kijelölné a két budi közül az egyiket, hogy szarni csak ott lehet. jaa meg kirakogatnák az angol nyelvű táblácskát is az ajtajára igényesen, nem, mer azt mindenki érti, hogy please shit only here. jaa a mamák meg emelt fővel, fiatalos lendülettel tépegetnék a feliratos ajtót felfele. mindig ebéd után.
sztem simán át lehet szoktatni magát az embernek reggelre. nekem sikerült.

belekotyogok 2012.02.11. 14:51:58

@Mutter: fogadd már el, hogy millió embernek meg nem megy, valahogy próbálj meg élni ezzel a tudattal.

2012.02.11. 14:53:33

Nagy sietve ide futok,
azt hittem hogy szarni fogok,
szakadt rólam gatya ing,
lett belőle egy nagy fing.

látod én már másképp jártam,
hatalmas nagy fingot vártam,
meg is nyomtam sebbel lobbal,
tele lett a gyatám fossal.

Ismeretlen szerző műve,amitóta voltam egyszer egy ilyen konferencán, aztóta tudom, hogy ez városi népköltészet.Fogadjátok szeretettel.

eulimen_ 2012.02.11. 14:56:34

@Mutter:
"nem gondolod komolyan, hogy a Facility kérésedre kijelölné a két budi közül az egyiket, hogy szarni csak ott lehet."
Ja hát igen, a DOLGOZÓKnak először meg kell ütni azt a szintet, hogy ne kelljen külön felhívni a figyelmüket arra, hogy mire való a WC-kefe. Utána ez már lazán megy...
Vesd össze: Dzsoni Kráncs 2012.02.10. 10:10:23
Jé, működik b+, hogy pusztán egy felirattól tisztább a WC...

rita a felcser 2012.02.11. 15:00:35

En utoljara korai magomlest vedo temanal lattam ilyenfele bocsanatkero ''dehat annyian vagyunk igy'' luzermosdato hozzaallast.

Pan Modry 2012.02.11. 15:04:03

@Mutter:
A compuetered billentyuzeten vagy az iphone odon tobb bakterium van mint egy atlag wc uloken.

Egyebkent normal esetben maga a wc uloke nem szaros.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 15:44:36

@Mutter: leírták páran, hogy hány embernek meg nem megy reggel. szerintem én életemben nem csináltam még akkor...de nem igazán szoktam számon tartani. kávé nem hajt meg, reggelire kenyeret eszem, az se. van, aki meg hajnalra jár dolgozni, írta fent. azért, mert neked nem sikerült, pármillió embernek meg nem így működik a szervezete, miért olyan nehéz ezt megérteni?

rita a felcser 2012.02.11. 15:46:51

Akkor meg bird ki delutanig.
Vagy mi inkontinenciaban szenvedsz?

rita a felcser 2012.02.11. 15:49:11

Es ha parszor kibirod, majd meglatod ket het mulva milyen vidaman szarsz reggel.

Mutter 2012.02.11. 15:59:55

@Pan Modry: a computerem billentyűzete max. a mások kezétől szaros. egyébként pont a múlt héten olvastam egy cikket arról, hogy minden asszem hatodik ember billentyűzetén és mobiltelefon-gombjain találtak szart.
fentebb már írtam, hogy nekem ugyan édesmindegy lenne, pontosan mikor meg hol szarik a picsa, ha aztán a flexible sitting jegyében nem az én gépemhez ülne le .

egyébként nincs iphone-om, mert nem vagyok kütyübuzi.

amint azt már fentebb leírtam, a fertőzést nem attól kapod, hogy az ülőke a végbélnyílásodtól és a hüvelybemenettől minimum 10 cm-re hozzáér a combod bőréhez. hanem attól, ami a kagylóból visszapattog.

eulimen_ 2012.02.11. 16:08:05

@rita a felcser:
Tényleg nem értelek. Ha te ezt is kibírod délutánig, mi dolgod van a munkahelyi WC-ben? Ha nincs dolgod a munkahelyi WC-ben, akkor miért zavar, amit a munkatársaid ott/oda csinálnak?

rita a felcser 2012.02.11. 16:12:25

En reggel szarok.

Pisilni szoktam. 1x a munkaido alatt. Es addig nem szeretnek szarszag jotekony fuggonyebe burkolozni. BEEEEEEEEEEEEEEEEE.

2012.02.11. 16:13:46

Szerintem jobb munkahelyeken kötelezővé kellene tenni a sztomás zacskót, és a probléma megoldódna, a katéter zsacskót pedig szabadidőben diszkó táska helyett kellene hordani így megoldódna az hogy az emberek nem huggyoznának az utcán (ami külön posztot érdemlő jó magyar szokás, különösen férfiaknál, bárhol bármikor csak előkapják, és huss)

Mutter 2012.02.11. 16:14:17

@eulimen_: nálunk nem tisztább a WC a felirattól. minden egyes fülkében ki van írva (két nyelven), hogy lesz szíves a WC-kefét használni, ha már teleszarta. nem használja.
egyébként a legjobban a takarító néniket sajnálom. és nem csak a budik állapota 12:00 után, hanem a mosogatók miatt is.
ezek ugyanis pillanatok alatt telebasszák a mosogatótálcát a zsíros edényeikkel meg az ételmaradékaikkal úgy, hogy a továbbiakban egy kiskanalat se lehessen a csap alatt elmosni. majd az egész rakományra rányitják a csapot, a csapból kifolyó víz pedig lemossa a tányérokról az ételmaradék nagyját a mosogatótálca aljára. na és akkor jön a takarító néni, nem teljesen rezzenéstelen arccal, és elkezdi kiszedegetni a mocskos tányérjaikat és poharaikat - egyenként - a jeges vízben ázó csirkecsonttal elkeveredett, teszkó márkájú üveges bolognai mártással leöntött tésztából... respekt vazee én elhánynám magam...

na, és miután imígyen lehetetlenné tették, hogy te elmosogass, meg miután sikeresen eldugították a mosogatót a teszkós tésztájukkal, szóval azután mennek át a konyhából a WC-be. SZARNI.

eulimen_ 2012.02.11. 16:20:05

@rita a felcser:
akkor konkludálhatjuk, hogy munkahelyi WC-n szarszagért reklamálni pont annyira ildomos és modoros, mint a 10e forintos BKV havibérlet tulajdonosaként a heringesedésért, meg a nyári hónaljszagért a piros hetesen...
Szerintem még mindig ezerszer jobb a munkahelyi szarszagot beszippantani naponta egyszer, mint kizárólag otthon szaglászni a rózsaillatot, de ezt biztos csak a KÖZÉPOSZTÁLYbéli meggyőződésem mondatja velem... ;)

Mutter 2012.02.11. 16:22:16

@A Tyne folyó déli partja: van, aki meg 5 műszakban jár dolgozni, jelesül én. február 25-én és 26-án például 7-re megyek majd.
hogy ne érteném, értem én, hogy lusták vagytok félórával előbb felkelni, én is az vagyok. mindazonáltal megteszem, mer nem fogok 1. ráülni a közös WC-re 2. a szaros seggemen ikszipszilon órát üldögélni még a munkaidő végéig.
egyébként igyál tejeskávét, de cukor nélkül. egy deci tej, fél deci kávé. tejen a valódi tejet értem, amilyet ma hoztam a piacról. ami a tehénből jött ki ma hajnalban, ha jól tudom, Vecsésen. és amit fel kell forralni, mielőtt megiszod. egyél sok zöldséget. meg ne egyél annyi műanyag szart. há, köbö ennyi...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 16:22:48

@rita a felcser: általában kibírom, de mint mondtuk már huszonhatszor, ha kell, akkor kell. és tudod, nem biztos, hogy az a "délután" esetleg nem este tízkor lesz, mire hazaérsz. tudod, vannak, akik meglehetősen sok órát töltenek a munkahelyükön. jut eszembe, aki 24 órázik, az mit csináljon, úgy mégis? tartsa vissza egy teljes napon át?

ja, és ha te egyetlenegyszer pisilsz a munkahelyeden, akkor a világ összes embere is nyilván tartsa vissza azt is, hát mit képzel, hogy pisil? a vécébe ráadásul? naponta egynél többször, hát milyen ember az ilyen...

Mutter 2012.02.11. 16:25:10

@eulimen_: szerintem te nem vagy középosztálybeli.

rita a felcser 2012.02.11. 16:28:52

Ki 24 orazik?
MErt en csak orvosokat tudok, de ott az ugyeleti szobaba, vagy kozvetlen mellette van a WC es zuhany, es nem hasznalja n+1 hanem kizarolag az ugyeletes.
Ez a legcsorobb korhazban is, mert az orvos kenyelmet szolgalaja.

De elveznem ha amikor szul az asszony, vagy ujra kell eleszteni apatokat az orvos epp szarna valahol a munakahelyen.
Akkor persze megirnatok a PRaxisblogra.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 16:48:32

@Mutter: nehéz felfogni, hogy hiába kelek fel félórával előbb, nem így működöm, hogy akkor tuti lesz kaki? mi ezen az ennyire nehéz megérteni, hogy mások másképp működnek? te tényleg ennyire korlátolt vagy, hogy azt hiszed, mindenkinek óramű pontosságú a szervezete?

rita a felcser 2012.02.11. 16:49:55

Na?
Szul az asszony,a babak teszik a dolgukat elakad a fej, doktor ur szarik. Babafej beszakad.
De akkor is termeszetes hogy az emberek szarnak a munkaban :DDDDDDDDDD

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 16:52:19

@rita a felcser: anyám, hogy valaki ekkora idióta legyen, mint te.
ja és képzeld, olyan ember is van, aki háromnaponta megy, meg olyan is, aki naponta többször...hihetetlen, mi?

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.11. 17:03:09

@A Tyne folyó déli partja: utóbbi csak hobbiból szarik. XD XD
és van, aki fél órát kotlik (jellemzően az, aki háromnaponta megy) és van, aki két percet (pl. én, naponta többször. sosem olvastam a wc-n, túl gyorsan végzek.)

rita a felcser 2012.02.11. 17:04:02

Ugye te is tudod nagyon jol hogy amikor kijossz a szarszagu WC rol mennyire gyulol a kovetkezo kollega?
Es tudja hogy te voltal.

De kivanom hgoy a doktro ur szarjon amikor kene neked.
De akkor azt is vedd termeszetesnek.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.11. 17:05:27

Bele kéne tenni a hippokratészi eskübe, hogy "Munkaidőben nem szarok!"
Rita, szerintem neked egy csap van a seggedben. A fejedben meg korlát.

[c] 2012.02.11. 17:05:43

@rita a felcser: Nem tudom eldönteni, hogy ennyire értetlen vagy, vagy szándékosan provokálod a népet.
A doktor úr kibírja azt a félórát, egy órát vagy tudomisén, mennyit szarás nélkül, majd, miután anya, gyerek biztonságban, szépen elmegy szarni.
És nem 5-6-8 órán keresztül tartogatja, ha történetesen a munkaidő elején jönne rá az inger.
Ha a félóra valójában több óra, mondjuk mert többórás a műtét, azt is ki lehet bírni, de ez nagy valószínűséggel nem mindennapos. Senki nem írt itt olyat, hogy ne lehetne valamennyi időt kibírni az inger jelentkezésétől a szarásig. De általában kellemetlen, főleg ha gyakori. Vágod?

[c] 2012.02.11. 17:09:03

@Mutter: "hogy ne érteném, értem én, hogy lusták vagytok félórával előbb felkelni"

Van, aki vagy másfél órát rászán a reggeli készülődésre, mégsem jön rá a szarási inger. Neki mikor kellene kelnie, s mi volna a biztosíték arra, hogy tényleg tud produkálni?

[c] 2012.02.11. 17:11:31

@rita a felcser: Én is reggel szarok, de ettől még belefér a fantáziámba, hogy más esetleg nem pont úgy működik, mint én.

mrbateman 2012.02.11. 17:12:29

na és mi van a toronydarukezelővel? Ha neki szarni kell, akkor lemászik, v. kiszarik a kisablakon?

A helyes megfejtők között egy teljeskörű szaróbérletet sorsolunk ki, amely felmutatóját feljogosítja valamennyi MÁV WC korlátlan használatára azok nyitvatatási idejében /MÁV dolgozók és Ptk. szerint nevesített közeli hozzátartozóik a játékban nem vehetnek részt! Szarjanak otthon!/

[c] 2012.02.11. 17:13:39

@rita a felcser: Előfordulhat olyan is, hogy a doktor úr éppen szarik, amikor behoznak egy sürgős esetet.
Ilyenkor, gondolom, az van, mint a katonaságnál: szar elcsíp, kezet mos, kirohan. Aztán folytatja, amikor tudja. De nehezen tudom elképzelni, hogy ez mindennapos eset lenne.

[c] 2012.02.11. 17:20:15

@Mutter: Tartsd vissza a pisit, így nem kell bemenned a munkahelyi vécébe, és nem kell szarszaggal szembesülnöd.
Végy példát Ritáról, csak egyszer pisil munkaidő alatt. Kis tréningezéssel biztos beállíthatod magadat arra, hogy menetrend szerint pisilj.
Hát nem egyszerű és nagyszerű?

rita a felcser 2012.02.11. 17:23:08

Nem, mert kisebb cegeknel kiszurodik a szarszag a tobbi helysegbe.

[c] 2012.02.11. 17:24:41

@hajdul: Miért, te is úgy beidőzítetted, vagy csak a szerencsés testi működésből kreálsz fölényt?
Én nem szólok semmit, mert "reggeli típus" vagyok, de sosem tréningeztem magamat erre...

mrbateman 2012.02.11. 17:26:29

@tea fan: Seeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmi sem lehet fontosabb!:-)

Valamint mi van ha nem lehet elcsípni, mert oly kemény, vagy ki, vagy be...namost ki az aki ebben a helyzetben manuálisan (hogy másként) visszatolná? Annak bizoyn ki kel jönni!
Egyetlen esély a beteg túlélésére - ha tényleg olyan kibaszott fontos az a szívinfarktus - , ha a nővérke be tud adni valami orvosi eszközt, amivel el lehet csippenteni (egy ilyen ívelt gézvágó ollóra gondolok), aztán persze elöblítik alaposan nehogy valaki jöjjön teliszart tangában éspanaszt tegyen az orvos-igazgatónál!

[c] 2012.02.11. 17:30:00

@rita a felcser: A "testi folyamatok szabályozása" azt jelenti, hogy kontrollálni tudod a megfelelő izmaidat, és nem engeded a pisit/kakit a bugyidba/gatyádba, nem pedig azt, hogy beszabályozod reggel hatra.
Ezen a ponton úgy döntöttem, vagy provokátor, vagy pedig troll vagy.

rita a felcser 2012.02.11. 17:31:59

En elertem a next levelt.
Masok tocsognak az 3 eves szinten egy eletet.

eulimen_ 2012.02.11. 18:01:30

@rita a felcser: Gratulálok. Tényleg büszke lehetsz magadra, hogy utánad mindenki mosolygós arccal jön ki a munkahelyi WC-ről. Írd ki a homlokodra, illeszd a névjegykártyádra, céges e-mailbe aláírásnak, hogy "High level shit expert". Majd amikor egyszer, nagy soká az idősotthonban cserélik alattad az összeszart lepedőt, ne felejtsd el büszkén hangoztatni az egykor elért high score-t. Hidd el, akkor már senkit sem fog érdekelni.

eulimen_ 2012.02.11. 18:09:08

@mrbateman: Na most jön az, hogy a Costa Concordia kapitánya is ilyen csakotthonszarnitudó típus volt, tuképp ezért kormányzott a part felé...

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.02.11. 18:10:58

@tea fan: Azt nem mondanám, hogy tréningeztem magam, de sok olyan ember van aki nem valami puccos irodaházban tologatja az excelt ahol akkor megy szarni amikor akar, vagy éppen bides a munka. Sokan vannak olyanok is akik szigorúan megszabott 5 percben mehetnek üríteni, de akkor 100-an egy WC-re.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 18:12:49

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): igen, és direkt azért, hogy idegesítse a munkatársait.
jelentem, ma délután voltam, kb. két percig tartott nekem is. (én is túl gyorsan szoktam végezni:) itthon:) reggel meg nem. hűha.@eulimen_: valahogy erősen kétlem, hogy imádják a munkatársait. iszonyat egy nőszemély. szegény gyereke...erre az idősotthonra én is céloztam, de nem fogja fel. bár nem értem, miért vagyok meglepve...

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.02.11. 18:15:58

Muszáj leütnem a poént azzal együtt is hogy sok mindenben. @rita a felcser: -el értek egyet, de az adatlapot olvasván (55 hozzászólása volt) az az érzésem, hogy kifejezetten a szarra gyúrt. (Bocs, de nem tudtam kihagyni)

rita a felcser 2012.02.11. 18:18:59

Tudom hogy idoskoromban tokmindegy, akkor minden mindegy.
Most viszont nem mindegy.

Es tudom hogy hogy sugnak ossze a szarosok hata mogott a nem szarosok.
Az a finom guny, szemosszevillanas, ez a hitvany szaros, de mi civilizaltak vagyunk.
Es nalunk csak 1-2 szarik. Tudjuk kik.

MIlyen hulye duma az idoskori akarmit idehozni, kit erdekel?
De kit?

Vagy akkor ne vegyek most szep cipot, mert idoskoromban butykos lesz a labam, es kulomben is toloszek?

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 18:19:38

@rita a felcser: te nagyon okos, az azt jelenti, hogy nem csinálsz be. nem azt, hogy minden reggel x. időben kell menni...istenem, ennyire buta hogy lehet valaki? @hajdul: mint azt említettük párszor, nem is azzal van a baj, hogy visszatartja egy-két óráig. hanem azzal, hogy egész nap, míg haza nem ér.

rita a felcser 2012.02.11. 18:22:45

Nagyon tetszik a tema, de nem a szar maga, hanem inkabb a reggeli zuhany hianya, ami gyakran kapcsolodik a ''munkahelyen szarok, mert 8 ra jarok es harmonegyed nyolckor kelek'' es gyakran dolgozunk ugy hogy nagyon kozel egymashoz es az a leirhatatlan, enyhe, nemisigazan budos, de nem jo....rokalyukszag delben 11 kor. A reggel mosdoknak meg zuhanygel szaga van. Az tart par orat.

Persze van aki reggel mosdik, es irodaban szarik, ezek alfajok.

[c] 2012.02.11. 18:23:47

@hajdul: Szoktak is panaszkodni miatta, szerintem jogosan.
Egyébként nem állítom, hogy nem lehet ideig-óráig visszatartani, lehet, de kellemetlen, és könnyen lehet, hogy kellemetlen velejárói lesznek, úgymint puffadás, enyhe hasfájás, bélgázok keletkezése és alkalmatlan időpontokban történő hirtelen kificcenése.

Azt azért elég vicces, paranoiás gondolatnak érzem, hogy az emberek a munkától való szabadulás végett mennek ki szarni. Akkor már inkább cigizni és/vagy kávézni.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 18:24:15

@rita a felcser: majd akkor érdekelni fog, amikor hozzád hasonló idióták fognak gondozni (azaz, nem fognak gondozni, mert hát ugye, büdös, és más szara, fúj. és még csak nem is a vécébe megy.)

rita a felcser 2012.02.11. 18:25:31

Rajtad huszon harmincevesek csamcsognak hogy nem birod rendesen es civilizaltan szabalyozni a beledet.

Undorito vagy a szarszagoddal egyutt.
Te is tudod.

eulimen_ 2012.02.11. 18:28:03

@rita a felcser: "Es tudom hogy hogy sugnak ossze a szarosok hata mogott a nem szarosok.
Az a finom guny, szemosszevillanas, ez a hitvany szaros, de mi civilizaltak vagyunk."
Hát persze hogy tudod, hiszen te is indítottál már riadóláncot, hogy "AZ a szaros már megint bekullantott, pont előttem..." Sovány vigasz civilizáltnak lenni 1-2 szaros mellett (tényleg ilyen kevesen vannak a kiszámíthatatlanul szarók? szerintem alábecsülöd a számukat, bár ugye a MENNYIBŐL 1-2 a kérdés), dehát sajna épp ő a főnök! (ha meg mégse, akkor pikpakk ki lehet fúrni a cégtől, a női rafinéria etekintetben is határtalan!)

[c] 2012.02.11. 18:28:47

@A Tyne folyó déli partja: Hagyd... Próbáld meg más szemmel nézni, így egész szórakoztató.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.11. 18:29:56

Még mindig nem világos sokaknak.

1) Aki programszerűen, rendszeresen, örömmel szarik a munkahelyén, az féreg.
2) Aki képtelen felnőtt, önellátó emberként, fix időbeosztással az alvás mellett ezt is beszabályozni, az vagy összevissza zabál és alkoholizál, és/vagy beteg. Tessék orvoshoz menni, ahogy az alvászavarral is.
3) Aki bármilyen körülmény közepette büszkén, minden szégyenérzet nélkül mászik ki az árnyékszékről a hatalmas rotyogtatás után, miközben én mondjuk a mosdónál kezet mosok, az is féreg.

Vitázni felesleges, nincs "de".

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 18:33:19

@Modor Tibi: szerinted programszerűen, örömmel szokták tenni ezt az emberek?? az fel sem merül benned, hogy sokkal inkább muszájból? hidd el, nem örülnek neki ők se, ha ott jön rájuk...

ja, jut eszembe: ha mondjuk albérletben laksz, és a lakótárs használja a vécét, mit csinálsz? otthon van, nem tud máshova menni. az se lesz rózsaillatú (és nem, egészséges étkezésnél sem lesz az az a kaka. ilyen a természete.) ő meg intézze el a munkahelyén? vagy a családtagok?

[c] 2012.02.11. 18:37:40

@Modor Tibi: De. De. De.
Még mindig nem értem, hogy lehet programszerűen szarni :)
Rájön a szükség emberünkre este vagy reggel, de inkább mantrázza, hogy nemszaroknemszaroknemszarok, hogy aztán a munkahelyén kirotyogtathassa és ezzel bosszanthassa a munkatársait? Valaki magyarázza már eeeeel.

rita a felcser 2012.02.11. 18:38:49

Nem is fogod. Nem utod meg azt a szintet. Es kesz.

[c] 2012.02.11. 18:41:16

@rita a felcser: Mely szintet? Hogy megérthessem, hogyan és miért szoktak orvul az orrod alá szarni? :)

[c] 2012.02.11. 18:43:47

@A Tyne folyó déli partja: Albérletben csak prolik laknak. Azok szarnak egymás orra alá.

rita a felcser 2012.02.11. 18:44:50

Azt hogy van olyan hogy valaki evtizedeken keresztul reggel szarik.

rita a felcser 2012.02.11. 18:48:14

Kulonben alberletben mas, mert akkor otthon vagy. Es pl ott van az, hogy gyors zuhany, vagy csak egyszeru seggmosas, szappanszag, elhuzodo percek, es mar nem is hagysz szarszagot.

[c] 2012.02.11. 18:48:40

@rita a felcser: Én is reggel szarok évtizedek óta, úgyhogy de :)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 18:49:18

@rita a felcser: és? ezzel senkinek sincs problémája. azzal van a gondunk, hogy képtelen vagy felfogni, hogy más meg másképp működik. ennyire korlátolt hogy lehet valaki?

rita a felcser 2012.02.11. 18:52:05

De en utallak titeket aki beszartok egy olyan helyre ahol tobb ember dolgozik es civilizalt.

Es lenezlek es kevesebbnek tartalak mint magamat, es bel szempontjabol az is vagy, megrekedve egy alapszinten.

Jo?
Es ha nem jo, akkor mivan?

rita a felcser 2012.02.11. 18:54:38

Szerintem meg neked baj van a beleiddel. Innen a vehemencia, tudod te jol hogy hogy alla a dolog es zavar teged is.

[c] 2012.02.11. 19:18:04

@rita a felcser: Te nem, de ettől még a vécében szarszag terjeng.

Mutter 2012.02.11. 19:35:11

@A Tyne folyó déli partja: télleg, hogy van ez a munkahelyen kakilóknál?
akik hiába kelnek fel félórával előbb?
a munkahelyi budi látványa váltja ki belőlük a székelési ingert, amint beértek, vagy utóbbi inkább időponthoz kötött, tudniillik ebédidőben jön rátok, amikor más, miután jóízűen elfogyasztotta az ebédjét, elmenne pisilni?

Mutter 2012.02.11. 19:37:47

@tea fan: nem tartom vissza a pisimet, az nem egészséges. ti tartsátok vissza a büdös kakitokat.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 19:46:09

@Mutter: csak szólok, hogy a kakit visszatartani sem egészséges...

pont ugyanúgy van, ahogy a pisilési ingerrel. te azért pisilsz munkahelyen, mert a munkahelyi vécé látványa váltja ki belőled? vagy kizárólag ebédidőben jön rád? vagy egy pohár innivaló elfogyasztása után meghatározott perccel?

Mutter 2012.02.11. 19:58:28

@A Tyne folyó déli partja: nyilván az utóbbi. mindig víz-, tea- illetve kávéivás után kb. egy óra múlva megyek el pisikélni.

a munkahelyen kakilókból mi váltja ki? az ingert?
a Toilet felirat?
avagy az a kis embléma, a néni üldögél a bilin?
vagy talán a kollégáik látványa?
esetleg a munka maga, jellegénél fogva készteti őket szapora fosásra?

vagy az előző este a magdianyus című sorozat aktuális epizódja mellé elfogyasztott teszkó gazdaságos mirelit pizza plusz a kóla lájt maradéka pontosan másnap fényes délre, tehát a munkaidő közepére éri el a végbélnyílása magasságát?

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 20:03:53

@rita a felcser:

"En reggel szarok. Pisilni szoktam. 1x a munkaido alatt."

Én pedig csak 37 fokos vízben tudok letusolni, mert a 36 már túl hideg. És ha 2 perc 30 másodpercnél tovább folyik a kis testemre a víz, akkor kényelmetlenül érzem magam. Ja, és a világért sem fognék kezet olyasvalakivel, aki naponta felhalmozza magában a salakanyagokat és azután vizes-szappanos kézzel törölgeti az output-oldalt. Micsoda tisztátalan féreg az ilyen! Említeném még, hogy nem is bírom ki, ha valaki kezet kívánna velem fogni, mert ki tudja, nem túrta-e a nóziját egy perccel a találkánk előtt. Meg úgy általában nem bírom ezt a retkes emberfajtát. Annak is különösen a tisztaságmániásnak tűnő részét, mert azok látens dagonyázó disznók. :)

rita a felcser 2012.02.11. 20:04:34

avagy az a kis embléma, a néni üldögél a bilin?

:DDDDDDDDDDDDDD

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2012.02.11. 20:11:38

Nem bili az, hanem bidé, a néni meg épp a seggét öblögeti.

[c] 2012.02.11. 20:11:58

@Mutter: Nálunk nincs "néni a bilin" embléma, csak az a kör a kereszttel vagy nyilacskával, tudod. Esetleg kérhetnénk erről egy freudi analízist?

Mutter 2012.02.11. 20:15:16

@pocaklakó minimanó: szerintem te nem szeretsz zuhanyozni.

egyébként van itt olyan, aki nem kakil naponta?
és ha nem naponta, akkor hány naponta kakil az ilyen?
hány napig tartogatja a testében? a teszkós mirelit pizzát? meg a többi műanyag szart, amit bezabált?
halkan jegyzem meg, ez most azért még nekem is odabasz...

a seggmosás, az egyébként úgy van, hogy az ember 1. gondosan kitörli 2. megmossa a fenekét, illatanyagokat és tartósítószert nem tartalmazó intim szappannal vagy természetes anyagokból készült kézműves szappannal, majd pedig KEZET MOS. há, valahogy így.

rita a felcser 2012.02.11. 20:17:28

a dehogy, ez mar beteges tisztasagmania.

Mutter 2012.02.11. 20:19:28

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): a bidé máshogy néz ki, annak talpa van. ami az ábrán van, az mindig egy bili, amin a mama üldögél, és majdnem mindig füle is van neki.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:20:17

@Mutter: ugyanaz váltja ki, mint ami otthon...tudod, nem mindenkinek működik óramű pontossággal a szervezete, hogy mindig ugyanakkor, és ha x. kaját evett, akkor y perccel utána jön rá az inger. vagy nálad az otthoni vécé látványa váltja ki?

"vagy az előző este a magdianyus című sorozat aktuális epizódja mellé elfogyasztott teszkó gazdaságos mirelit pizza plusz a kóla lájt maradéka pontosan másnap fényes délre, tehát a munkaidő közepére éri el a végbélnyílása magasságát?"

ez meg rohadtul félrement. se nem nézek barátok köztet (sőt, kapaszkodj meg, tévém sincs, tudom, modoros, akkor sincs). kólát évente kb. egyszer iszom, (másmilyen szénsavasat se már, totál elszoktam tőle), mirelit pizzát meg még az életben nem fogyasztottam. mégse automatikusan reggel hétkor jön a kakilási inger, sőt, nem is ugyanakkor minden nap. na mit szólsz? ma pl. délután kettőkor voltam, tegnap meg este hétkor. (itthon mindkétszer). hihetetlen, mi?

ja, bilin ülő nénis embléma meg nincs is a munkahelyi vécén, csak egy nőalak. azt hiszem, de veled ellentétben nem igazán szoktam nézegetni.

[c] 2012.02.11. 20:21:47

@Mutter: "hány napig tartogatja a testében? a teszkós mirelit pizzát? meg a többi műanyag szart, amit bezabált?"

Me' ha beluga kaviárt meg szarvasgombás libamájat érlelgetek napokig, és Dom Pérignon-bubikból képezek fingot hozzá, akkor finom ízlésű vagyok?

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:22:30

@Mutter: ja, és a "fényes dél, tehát a munkaidő közepe" se túl logikus megállapítás, mi van, ha reggel hatkor kezdett? akkor az rohadtul nem a munkaidő közepe lesz. tudod, nem mindenki dolgozik ugyanolyan beosztásban.

rita a felcser 2012.02.11. 20:23:23

Es ezek meg kell osszak az elemenyt es a szagot a kollegakkal is.
igaz?
Hadd ismerjuk meg egymast kozelebrol.

Jon hogy okadjak.
Bleeeeeeeeeeee.

[c] 2012.02.11. 20:24:54

@rita a felcser: Rájöttem, basszus. Te nem troll vagy, hanem egy script :)

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 20:25:11

@Mutter:

"szerintem te nem szeretsz zuhanyozni."

De, de, de! Zuhanyozni nagyon cukíííí dolog, csak tudnod kell, hogy ha sok víz éri az édi kis testedet, akkor egy idő után kitágulnak a pórusok és mindenféle csúnya bacik meg egyéb jószágok másznak bele.

"hogy az ember 1. gondosan kitörli 2. megmossa a fenekét, illatanyagokat és tartósítószert nem tartalmazó intim szappannal vagy természetes anyagokból készült kézműves szappannal, majd pedig KEZET MOS."

Így zajlik le az elméletben, de ha jó alaposan megvizsgálnánk a csilivili kis kacsókat, akkor biza bacihemzsegést látnánk ott ezerrel.

rita a felcser 2012.02.11. 20:28:03

Egy mol szar hany gramm??

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:29:34

@Mutter: te ugye nem tanultál túl sok biológiát?
háromnaponta teljesen normális. az orvosok szerint. amúgy meg, te dokumentálod?

a tescós mirelit pizza meg a rögeszméd?

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:33:09

@tea fan: akkor rózsaillatút fogsz kakilni. rita tuti. mert ő azt is szabályozza, tudod.

amúgy, én eddig abban voltam, hogy a szar kaják hamarabb kijönnek (mert ugye, nem érnek rá hazavinni az emberek, kijön a munkahelyen), erre most meg pont az ellenkezőjével jön...

Mutter 2012.02.11. 20:34:49

@tea fan: há, hogyne, bár a pszichó tanszéknek a közelében se jártam soha. please find below. veuillez trouver ci-dessous.
a munkahelyen kakilóknak alapvetően és végső soron teljesen mindegy, mi van a budiajtóra rajzolva, mama a bilikén ülögget, avagy kör plusz kereszt, avagy Angelina Jolie maga, leszarják vazee. szó szerint. belőlük ugyanis a budiajtó mögött rejlő wc-csésze által nyújtott megkönnyebbülés ígérete váltja ki a szarási ingert. ezt a jelenséget "a porcelán képzete"-ként definiálnám.
na?

rita a felcser 2012.02.11. 20:35:13

háromnaponta teljesen normális.

Nem normalis.
A ritka szekelt noveli a belrak veszelyet, mert a karcinogen anyag jo hosszu ideig kenyezteti a belfaladat.
Utana lehet nezni.

De a LENYEG:

Egy mol szar hany gramm??

rita a felcser 2012.02.11. 20:37:45

"amúgy, én eddig abban voltam, hogy a szar kaják hamarabb kijönnek"

Nem jonnek hamarabb ki, ugyanis a szar kajak szegenyebbek rostban es gazdagabbak balasztanyagban ami nem kedvez a perisztaltikanak.

NEm ertesz te a szarhoz, csak elhinteni masok elott.

[c] 2012.02.11. 20:38:47

@Mutter: Mer' otthon nincs nekik vécéjük, amely kiválthatná a megkönnyebbülés iránti heves és azonnali vágyat? Vagy csak pottyantós?

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:39:53

"a konvencionális orvosi gondolkodás a 3 napnál ritkább székletürítést tekinti székrekedésnek."
www.medlist.com/HIPPOCRATES/VIII/3/143main.htm
és annak is utána lehet nézni, hogy mennyire jó bent tartani több óráig...ha már a veszélyekről van szó. ezt valahogy mindig elfelejted.

@Mutter: istenem, neked is pont annyi eszed van, mint a ritának. miért olyan nehéz felfogni, hogy nem mindenki működik óramű pontossággal, és bizony előfordul, hogy NEM pont otthon tör rá az inger? de rád biztosan kizárólag azért otthon, mert csak rá kell nézned a vécéülőkédre, máris jön a kaki.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:42:25

@rita a felcser: ha nem vetted volna észre, nem én magyaráztam eddig, hogy hamarabb kijön a szar kaja...

rita a felcser 2012.02.11. 20:42:39

Mert utalunk titeket a szarszagotokkal egyutt es nem erdekel hogy ezt milyen modon mentitek fel.

Ertjuk mi, hogy nem mukodik, de nem erdekel minket. Ertitek?

NA hany gramm egy mol szar?

Mutter 2012.02.11. 20:42:44

@A Tyne folyó déli partja: nem, utoljára gimiben tanultam biológiát, úgy húsz éve.

az orvosokról inkább ritát kérdezd.

most egyébként azt akarod mondani, hogy ha valaki mindennap kakil, az beteg?

a műkaja a rögeszmém jajaja, mer attól kakilnak büdöset az emberek. már amennyire én tudom.
az ez irányú ismereteimet egyébként többek közt innen veszegetem: mbio.asm.org/
jaa izgalmass

[c] 2012.02.11. 20:44:31

@rita a felcser: Erre az az adekvát válasz, hogy mi meg leszarjuk, hogy titeket zavar a szarszag a munkahelyi klóban. Hát nem? Hát de.

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 20:45:00

@rita a felcser:

Volt egy rosszindulatú ismerősöm, aki meg utálta azokat, akik naponta egyszer pisilnek a munkahelyükön és a nagyobbikat meg otthon végzik el.

Őt is meg lehet érteni.

Mutter 2012.02.11. 20:45:05

@tea fan: neeem, van WC-jük otthon, hogy ne lenne. de ők a munkahelyi budira izgulnak!

rita a felcser 2012.02.11. 20:47:17

Es mondd, miert utalta te eszkombajn?
Hm>?
Rakenyszeritette a szarszagat?
Vagy?
Ingert erzetel hogy mondja valamit?
Nosza tessek:

Hany gramm egy mol szar?

Ezt magyarazd.

Mutter 2012.02.11. 20:48:53

@A Tyne folyó déli partja: szeretném, ha annyi eszem lenne, mint ritának.
nem, nem a wc-ülőke látványa váltja ki belőlem, hanem a TUDAT, hogy milyen kellemetlen lenne, ha a munkahelyemen törne rám az inger.
"nem mindenki működik óramű pontossággal"
ezek szerint van, aki összevissza szarik?
és ez normális? már hogy élettanilag?

[c] 2012.02.11. 20:49:01

@Mutter: "most egyébként azt akarod mondani, hogy ha valaki mindennap kakil, az beteg?"

Hát peeersze.
Kezdesz már túlzásokba esni :)

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 20:49:19

Meg aztán ha az ember jobban belegondol, nem szívesen fog kezet olyasvalakivel, aki egész nap magában tartja a cuccost és ott fortyogtatja a bendőjében és a bélrendszerében.

Kiül az ilyesmi az ember arcára.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:51:19

@Mutter: úgy látom, magyart se nagyon tanultál. nem, nem azt mondtam. azt mondtam, hogy ha nem kakál naponta, az még normális, mint ahogy az is,ha naponta többször. ha mondjuk hetente egyszer van, vagy egy nap hatszor, na az már nem túl jó jel.

és azt honnan tudod, hogy az, aki nem kizárólag reggel, felkelés után kakil, ergo netalántán a munkahelyen is becsúszik, az kizárólag műkaját eszik?

ja, az enyém meg akkor tuti nem büdös, elvégre állítólag annak nem az, aki nem eszik húst:) de nem szoktam szagolgatni, ellentétben veletek.

[c] 2012.02.11. 20:51:55

@pocaklakó minimanó: Nem érted te ezt. Nem kell fortyogtatni, hanem gyorsan és hatékonyan, pontos időzítéssel szarni.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.11. 20:54:48

@Mutter: hányszor kell elmondani, hogy szerinted, aki kakál a munkahelyen, szerinted élvezetből teszi? képzeld, nem. viszont, ha bent tartja az ingert több óráig, azzal nem fog jól járni. egyáltalán nem.@pocaklakó minimanó: ja, aztán folyton suttyomban meg gázokat eresztget, nem?:) hadd szenvedjenek a kollégák, a vécébe nem szarunk, csak a levegőt büdösítjük:)

mrbateman 2012.02.11. 20:56:36

Kérdezem én a legmélyebb tisztelettel, h. mi van azokkal akiknek "ki van vezetve", mondjuk egy fasza kis vastagbélrák miatt?
Ők munkaidejükben szarnak, sőt miközben beszélsz velük a villamoson, előtted kérnek fél kiló sertéskarajt a hentesnél, sorszámot tép az otépében..akár akkor is. Sőt! Mi van, ha a tömött metrón éppen beleakadsz a fém végű esernyőddel a bácsi zacskójába és ruhán keresztül kibököd, aztán folyik a szar kifele.

Úgyhogy így vigyázzatok köcsög pestiek, bármikor ki vagytok téve annak, h. valaki az orrod alá szarik dolgozz akár a Nádor utcában, vagy ingázz naponta Bkv-n Lőrincről!

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 20:56:38

@A Tyne folyó déli partja:

Ja, ott érleli benn - finnyáskodik két és fél éves kora óta - a matériát, arra meg nem gondol, hogy mások ettől szenvednek. :-)

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 21:01:16

@tea fan:

Meg arra is ügyelni kell, hogy napközben ne együnk/igyunk semmi olyasmit, amely a perisztaltikát illetően a következő nótaszöveggel fejezhető ki: "ami őtet ingerli."

Most elképzelem, amint egy kiadós reggeli otthontolás után bebilleg a melóhelyére az ilyen - jól tudja, hogy a melóhelyen csak napi egy csurika lehet, mert a többi már pajorság - és egész nap azon parázik, hogy csak ne kölljön néki beslattyognia másodjára is csurizni vagy neadjisten prátolni.

Micsoda stresszes az ilyen élet. Künn süt a nap, csiripelnek a madarak, lágy szellő fújja a bimbózó cseresznyeágakat, de a két és fél éves kora óta rektumot trenírozó ezt nem tudja élvezni.

Annál fontosabb dolgokra kell odafigyelnie.

És eszembe jut az Amerikai pite Kulagépe. :-)

rita a felcser 2012.02.11. 21:02:08

Viszont en se fogok jol jarni hogy valaki belevon a szarasaba.

rita a felcser 2012.02.11. 21:05:09

"egész nap azon parázik, hogy csak ne kölljön néki beslattyognia másodjára is csurizni vagy neadjisten prátolni"

pontosan ,nehogy beszivjam a szarszagodat.
tiszta.

Ti elkepzelitek mennyire utalnak a kollegaitok?

Mutter 2012.02.11. 21:07:04

@A Tyne folyó déli partja: áhh a kisasszony szerint gondok vannak a szövegértelmezési készségemmel:-)
na jó
mongyad, aranyom, és te mit tanultál azon az ELTÉ-n?
és be is fejezted? úgy értem, lediplomáztál belőle? és ha nem, akkor mindez idáig vajon mért nem tetted?

olvasd vissza szépen, amiket eddig a műkajáról írtam. ki fog tűnni belőle, hogy a műkaja - szerintem - nem a munkahelyen történő/az ébredés után órákkal történő szarásért felelős, hanem a szar szagáért. a műkaja ugyanis odabasz a bélflórának. a bélbaktériumoknak basz oda.
amennyiben az általam az oldalon elhelyezett hozzászólásokból számodra nem ez hallatszik ki, megpróbálkozhatsz lefordítani azokat tetszőleges idegen nyelvre, az - tapasztalatom szerint - sokat segít az értelmezésben.

jaa a te szarodat nem te szagolod, nyilván. azt a veled egy munkahelyen dolgozók szagolják.

na cuccancs...

rita a felcser 2012.02.11. 21:08:46

"Kérdezem én a legmélyebb tisztelettel, h. mi van azokkal akiknek "ki van vezetve", mondjuk egy fasza kis vastagbélrák miatt?"

Semmi nincs. Eltetem a technikat amely megmenti embertarsaim eletet. Semmi baj veluk. MEgertes, elfogadas.

Ezeket a fergeket nem birom amiket a poszt jelenit meg.

Mutter 2012.02.11. 21:11:29

@A Tyne folyó déli partja: nem gondolom, hogy a munkahelyükön szarók élvezetből szarnak a munkahelyükön. mindösszesen igényteleneknek tartom őket.

Mutter 2012.02.11. 21:15:54

jaa, büdösek, há, és ez ennyi.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.11. 21:18:39

A nők sokkal állatiasabbak és brutálisabbak bírnak lenni mint a férfiak. Főleg az ilyen felbőszült, szeretetlen, kihűlt férfigyűlölő matrónák.

rita a felcser 2012.02.11. 21:23:49

En 28 eves vagyok gyerekes, tarsas. Egyebb?

Vagy szeretetlen vagyok azert mert nem szeretnem szagolgatni a gőzölgő szarkupacodat? HAt erdekes latasmod, hogy aki nem birja elfogadni a vadidegen semleges munkatars szarszagat az szeretelen matrona. Erdekes.
Fejtsd ki. Komolyan fejtsd ki, erdekelne.

[c] 2012.02.11. 21:25:57

@Mutter:
"A" állítás (A Tyne folyó déli partja): "háromnaponta teljesen normális"
"B" állítás (te): (most egyébként azt akarod mondani, hogy) "ha valaki mindennap kakil, az beteg"

"A" állításból nem következik "B" állítás.
Tehát: nem, vitapartnered nem azt akarta mondani, hogy aki mindennap kakil, az beteg.
Mivel neked sikerült mégis így értelmezned, vitapartnered levonta a megfelelő következtetést: nem vagy birtokában annak az ismeretnek, amely a mondatok logikai tartalmának értelmezéséhez szükséges.

Rich.mond 2012.02.11. 21:30:26

Behalok ezeken a kommenteken. Még nem láttam ennyi gyűlöletet hozzászólás mögött, mint ennek a rita-picsa picsogása.

Vazze, te ugye még soha nem éltél kollégiumban?

Rich.mond 2012.02.11. 21:33:03

Vá, és az élvezet, ahogy leírod a kupac, gőzölgő szart. Neked fekalofíliád van minden bizonnyal.
Egészen biztosan még soha nem éltél együtt több emberrel és mindenkit csak deréktól felfelé tudsz elképzelni. Éveket laktam olyan koliban, ahol hatvan fiúra volt egyetlen WC. Szerinted?

Mutter 2012.02.11. 21:34:12

@tea fan:

1. "B" nem állítás volt, hanem kérdés.

2. "A" tagmondat szórendjéből nem következik, hogy a benne foglalt állítással ellenkező állítások is igazak lehetnek.
tehát:
"háromnaponta teljesen normális"-ból nem következik, hogy "nem háromnaponta (hanem ennél gyakrabban is) teljesen normális".

hogy mért pont a tagmondat szórendjéből nem következik az, amit mondtam, arról bővebben lásd bármelyik, a magyar mondatot a generatív grammatika szempontjai szerint tárgyaló írást, abban is a topikról és a fókuszról írottakat, már ha van ilyen.

;-)

[c] 2012.02.11. 21:35:37

@pocaklakó minimanó: :))
Hasznos ez a totyik egyébként, ma is tanultam egy új kifejezést: prátolni.
Na, most ezentúl prátolni fogok a munkahelyen, nem csak simán szarni - hatszor!

[c] 2012.02.11. 21:44:19

@Mutter: ""A" tagmondat szórendjéből nem következik, hogy a benne foglalt állítással ellenkező állítások is igazak lehetnek."

Nem, de az sem, hogy nem lehetnek igazak. Ha ex cathedra kijelentette volna, hogy: "Háromnaponta normális szarni.", akkor érteném a kérdésedet, így viszont vagy vakvágány, vagy kekeckedés csupán.
Rajtad kívül szerintem mindenki értette.

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 21:50:24

@rita a felcser:

"pontosan ,nehogy beszivjam..."

Mindkettőnknek mázli, bogaram, hogy nem egy helyen dolgozunk. De főleg nekem. :)

"Ti elkepzelitek mennyire utalnak a kollegaitok?"

Nem, bele sem tudok képzelni. Abba viszont igen, hogy mennyire szokták gyűlölni az átlagemberek azokat, akik úgy nyilatkoznak meg, mint ahogyan te teszed itt - teljes komolysággal.

Ha az ember két és fél éves korától kezdve nem tudja megrendszabályozni a belső részeit, ha nem tudja szigorúan munkaidő előttre időzíteni a prátot és ha egy nap során egynél többször meg ki csurrantani (ezekről írtál, még mielőtt elkezdenéd feszegetni a témát), akkor a gyűlölendő pajor.

De ne keseredj el, lehet még neked is normális, emberi életed, ahol nincs minden pöccre beszabályozva. Addig vigasztaljon Müller Péter és a fészbúk: "Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is."

♥✌♥✌✽✾✿ ❁❃❋ ❀♥❤❥❣ ❦❧♡۵♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌♥✌

Nadiposzi (törölt) 2012.02.11. 21:52:12

@Modor Tibi:
Tibikém, a háttérben a sziszegő tartály, mögöttem szarszag kondenzcsík, s én ingemet tűrögetvén emígy osztanám meg veled azt a kis rigmusomat, hogy: arcom fényes, szemem matt, jól kiszartam magamat! Hát nem oltári, faszikám? Na ne húzd már így az orrodat! Te talán kiizzadod? Tudom, tudom, ez szar vót má mikó megettem, vagy felétek nem így mondják az úri népek, hehe.
Imádnál velem egy melóhelyen dolgozni, jól kijönnénk.
Különösen ha a folyosón ez után a mosdóbeli váratlan ütközés után szembe jönne Rita kisasszony, aki gyanítom még nem hallott a fingperturól se.

Mutter 2012.02.11. 21:57:54

@tea fan: Nem, de az sem, hogy nem lehetnek igazak.
ez teljesen mindegy, nem fontos ugyanis
a társalgási implikatúra szempontjából nem fontos
a fontos az lett volna, amit én írtam, hogy a tagmondatban foglalt állítás azt implikálja, hogy az állítással tartalmilag nem egyező állítások is igazak lehetnek
ezt pedig "A" - szerintem - a szórendjéből következően nem implikálja
a társalgási implikatúráról bővebben lásd: P. Grice: A társalgás logikája
a magyar mondat szórendjéről a generatív nyelvelmélet felfogásában lásd mondjuk É. Kiss Katalint

egyébként meg: "B" kérdés volt

pocaklakó minimanó 2012.02.11. 21:59:29

@Nadiposzi:

Daloljuk hát együtt a My Boy Lollipop (www.youtube.com/watch?v=ZCUcbRTB6Rs) dallamára, hogy:

Ó, ó, Zsófia
Tecc' a koprofóbia...

Rich.mond 2012.02.11. 22:04:46

@rita a felcser: Igen. Magyarán mondva fogalmad sincs arról, hogy milyen más emberek között enni, inni, zuhanyozni, vagy akár szarni.

Tökéletesen hidegen hagy a kollégák véleménye. Apunál-anyunál felnőttkorig lakó, esetleg a kurva drága albérletet kipengető ficsúrok és úri lánykák nyafogása.

Stílusosan szólva: leszarom

doszy 2012.02.11. 22:18:44

@rita a felcser: Látom, te szeretsz lovagolni egy témán. Hogy érdemi választ is kapjál a kérdésedre, hát tessék:

1 mol = 6*10^23 db részecske együttese. Részecske, érted? Atomok, molekulák. Olyan, hogy szar molekula maximum a borsónyi kis agyadban létezik. A szar még csak nem is vegyület, hanem keverék. Nincs olyan, hogy 1 mol szar.

A fentiekből világosan látszik, hogy milyen agyatlan picsa vagy, aki tényleges érvek helyett csak a hülyeséget böfögi fel magából. És az milyen undorító már, mikor egy 28 éves, gyerekes, társas emancipunci böfög.

doszy 2012.02.11. 22:27:54

Ja, amúgy mekkora pajor már az, aki nem használ ékezeteket? Persze hivatkozik az angol billentyűzetre, de csak a saját féregségét próbálja magyarázni vele.

Nálunk is van egy ilyen, el tudjátok képzelni, mennyire utáljuk? :D

[c] 2012.02.11. 22:39:28

@Mutter: Nos, ezen még gondolkodnom kell, mert bármennyit is ízlelgetem a mondatot, akkor is inkább úgy érzem, hogy de - halványan ugyan, de implikálja.
Persze könnyen lehet, hogy a témában alulképzett vagyok, és szerkezeti-logikai szempontból neked van igazad.
Ugyanakkor, azt a szálat, miszerint valamely szarási szokás, gyakoriság betegségre utal, te indítottad el, erről se feledkezzünk meg egy-egy kiragadott mondat értelmezésénél.

KürtiT (Tromb74) 2012.02.12. 05:51:52

MindÉg sejtettem, hogy a politikával foglalkozó posztoknál csak a szarás, fingás generál több kommentet. (Tibikém van még ennél lejebb is? ;)

A direktbe, élvezettel munkahelyen szaróknál csak az ezen csámcsogó kollégák a modorosabbak.

Osztom Vészmadár nézeteit, a posztbéli fekalofóbia remekül rímel a homofóbiára (Frengi esetleg elduranthatná a szokásos látens pedofil rizsát is).
Továbbá kiterjeszteném az elméletet úgy általában a konzervatív világlátásra, amelyre jellemző, hogy képtelen elfogadni, de akár csak megérteni is a sajátjától eltérő szokást vagy értékrendet. Ez nem azt jelenti, hogy az illető adott esetben esetleg nem fossa körbe a vécé csészét, hanem azt, hogy talál megfelelő kifogást tettére.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.12. 07:50:56

@rita a felcser: Akármilyen is a kapcsolatod, a hozzászólásaidból az derül ki, hogy egy koprofág, szadista, controlfreak domina vagy. Egy szörnyeteg.
És azért lettél ilyen mert már odahaza a családnál is titokban fingtatok egymás előtt.

Amúgy ha zavar a szarszag gyújts meg egy gyufát vagy kettőt. És helyeztesd át magad a hullaházba. A holtaknak már mindegy, élő emberek közelébe inkább ne menjél.

Mutter 2012.02.12. 08:05:48

@tea fan: bevallom, kicsit azért tartottam tőle, hogy esetleg te vagy É. Kiss professzor asszony személyesen, és akkor alul maradok;-)

sztem az is egy kérdés volt, má részemről, hogy télleg, mi van azokkal, akik kevesebbszer kakilnak, mint 1/nap
hogy az olyanok hányszor kakilnak per hét

régen szórakoztam ilyen jól, mint itt, a szarásvitán
mondjuk régen voltam dolgozni, több mint egy hete itthon vagyok
mekkorákat fogok röhögni, ha visszamegyek, és meglátom a Toilet feliratot az irodai WC ajtaján jaa

Mutter 2012.02.12. 08:14:08

@Somló November: az mér baj, ha nem fingok mások jelenlétében kurva büdöseket meg kurva hangosakat, mondván, hogy

1. az illetővel már úgyis házasok vagyunk
=van róla papírom, hogy az illető meghágott, és ebből kifolyólag a) innen nem szabadul egykönnyen b) innentől fogva jogomban áll bizonyos dolgokkal holta napjáig zsarolni meg baszogatni

2. meg mondván, hogy az illető a gyerekem, tehát én vagyok az anyja, tehát én mondom meg neki, micsinál meg mit nem, bazmeg

há, mér baj, ha úgy döntök, hogy nem riogatom őket a fingommal?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.12. 08:35:37

@Mutter: biztos igazad van, én már 10 éve élek finnországban és itt az emberek természetesek. Nem feszkóznak pl azon hogy meztelenül szaunáznak egymás előtt vagy hogy szarnak egy nagyot. Mert ez része a természetes életnek. Ez az elbaszott kurva világ amúgy is tartogat elég stresszelésre okot adó rémséget, miért gyötörném magam a szorongatott szarommal. Édes jó apám, meg azt tanította, hogy "fijam, egy jó szarás többet ér mint egy rossz baszás"
szóval jó szorongatást, elfojtást, visszatartást. Majd ettől lesztek faszán rákos, elfojtott, elmebeteg roncsok.

Mutter 2012.02.12. 08:52:28

@Somló November: a természetes finnek egymás előtt szarnak, ettől olyan nyugodtak?

én nem tartom vissza. de nem a munkahelyemen szarok.
nem szarok idegen helyen. mer nem ülök rá a wc-re:-)

Mutter 2012.02.12. 08:55:14

@Somló November: a természetes finnek egymás előtt szarnak, ettől olyan nyugodtak?

én nem tartom vissza. de nem a munkahelyemen szarok.
nem szarok idegen helyen. mer nem ülök rá a wc-re:-)

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.12. 10:51:51

Egyébként a wc deszkára rá nem ülő embereket meg szoktam kérni, hogy soroljanak fel 3 darab olyan baktériumot amitől megbetegedhet az ember ha ráül. Illetőleg melyik okozhat maradandó károsodást. Nem kell a latin neve elég a hétköznapi.
Egyféle választ szoktam kapni:
"hát ilyen izé bacilus."
Ha valami mellett kardoskodok legalább tudok érvelni. A többi pedig nem más mint OCD, valaki jól mondta fentebb: análisan fixált, elviselhetetlen emberek tömkelege vesz minket körül.

2012.02.12. 11:20:32

@Valaki Innen: régen én is ilyen vécé deszkára nem ülő voltam, de mióta olvastam a Feuchtgebiet-et, azóta egyáltalán nem zavar.
A regény amúgy szar, de legalább egy fóbiával kevesebb van azóta. (avokádót viszont azóta nem ettem, de azon könnybben túl teszi magát az ember.)

2012.02.12. 11:33:39

A legtöbb nagyobb helyen automata törli le a wc deszkát, szépen körbe forog, jut eszembe: mindig tele van a tárcám ilyen autópályás wc kuponnokkal, mert ugye 50 cent, és le lehet fogyasztani, de mivel előbb kávét iszok, és aztán vécé, mindig megmarad. (ugye ahelyett, hogy kontrolálnám a bélműködésemet, mint ahogy fentebb írta valaki)

Gondolom a németeknél ilyen genetikailag kódolt fóbia a vécé ülőke, mert emlékszem a régi NDK-ás időkben ott álltunk sorban, és a néni egy moppal törölte le mindenki után az ülékét.

Megfigyeltem azt is, hogy itt a vécé bizniszt valamelyik afrikai ország bevándorlói tarthatják a kezükben (mint a vietnamiak a műkörmös piacot)mert én még csak és kizárólag - hogy kell ezt mondnai helyesen? - afro-európai vécés nénikkel illetve bácsikkal találkoztam. Az ilyen helyeken nem fogom ám vissza magam, ha kell, hát kell, elvégre 50centért bármit.

(kezdetben nem ismertem a tarifákat, és megkérdeztem az ott őrködő fekete hölgyet, hogy mennyi? - Ami a szívéből jön. - Na akkor adtam 1€, azóta se, mert amúgy zsugori vagyok.)

lárvalányhaj 2012.02.12. 11:46:58

@Valaki Innen:

Tibi is egy ilyen análisan fixált figura lehet. Visszatérő téma a posztokban a koszfóbia, a rendetlenség-fóbia, a mocskos-igénytelen emberek ostorozása. Ez a vécés poszt is remekül illik a képbe. (Aki meg ezt kifogásolja, az tutibiztosanhogy rendetlen-trehány mocskosállat.)
Eleve nem értem a problémát, a vécé azért vécé, hogy az emberek odaszarjanak, akár a munkahelyen, akár máshol. Bélműködés tudatos kontrollálása? WTF?! Ekkora hülyeséget sem hallottam még.

mrgumby1 2012.02.12. 12:41:21

@lárvalányhaj: bélműködés tudatos kontrollálása? hát ez szerintem is nagy baromság. éppen ezért sajnálom, hogy a szellentésre nem tért ki a tisztelt cikkíró. természetesen szerintem a szellentésnél NEM ELVÁRHATÓ, hogy az ember a
bélgázt gyorsan elhordozza a WC-ig és ott eressze ki, főleg hogy visszatartsa, ha egyszer KELL!.

A tüsszentéssel bezzeg nincs semmi baj
irodában, pedig az emberi élet velejárója a rottyantás és a tüsszentés
is.

Mutter 2012.02.12. 12:51:13

@Valaki Innen: hmm escherichia coli, ureaplasma urealyticum, és mondjuk... yersinia pestis, ez így jó?

mindhárom okozhat maradandó károsodást, kettő jó eséllyel halált is

de itt van még három, csak hogy lásd, hogy azér vannak még ilyenek: mycobacterium leprae, mycobacterium tuberculosis, treponema pallidum

nem is tudom, hogy a clostridiumokat össze lehet-e szedni a budiról hmm
rita?
anaerobok tenyészhetnek a budi vizében?

Mutter 2012.02.12. 12:55:46

@mrgumby1: A tüsszentéssel bezzeg nincs semmi baj
irodában, pedig az emberi élet velejárója a rottyantás és a tüsszentés
is.

há, a mi irodánkban nem az
és nem is szeretném, ha azzá válna vazeee

Mutter 2012.02.12. 12:58:56

@Frengi: nem a deszkáról kapod el, tökmindegy, hogy a deszka hozzáér-e a combbőrödhöz
attól max. bőrbetegséget kapsz
valami jó kis bakteriális bőrfertőzést jaa

a húgyúti meg kismedencei gyulladást attól kapod, ami a budiból visszapattog, amikor belepisikélsz
a nőgyógyászom mondta, és szerintem tök logikusan hangzik

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2012.02.12. 13:09:08

@mrgumby1: nem beszélve arról, hogy a fingás még vicces is.

Mutter 2012.02.12. 13:26:47

@Valaki Innen: há, én nem röhögök a pestisen. a pestis nem tűnt el ugyanis, manapság is előfordulnak pestises megbetegedések. és nem csak a halál fasza afrikai faluban, hanem kaliforniában, ami azér nem a legelmaradottabb térség kis bolygónkon, meg ukrajnában, ami azér nincs olyan messze.
írogasd be gugliba: pestis, és nyomogass rá a képekre, majd látsz visszataszítót jaa
jó még a wikipédia pestis c. szócikke
angolul meg franciául is jó

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 13:28:28

@Mutter: mondom, hogy szövegértelmezési képességeid vannak. az első arra vonatkozott, hogy szerinted én azt mondta, hogy nem normális a napi kaki, pedig mondta a halál. most meg az ELTE-vel jössz, aminek a közelében sem jártam. mibe fogadjunk, hogy nem magyar szakos voltál..diplomázni már régesrégen lediplomáztam, a rendelkezésre álló normál öt év alatt...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 13:41:46

@Rich.mond: nekem is ez jutott eszembe. szerintem titokban turkál benne. vagy kakiszexet gyakorol:))) ez már beteges, hogy valaki ennyire hevesen támadjon egy totál természetes folyamatot. @Nadiposzi: szerintem a gyereke is lombikban fogant. mert hát más testnedve, fúj:)@lárvalányhaj: de arra még továbbra se adott választ egyik kényes úrikisasszony se, hogy mégis, mi a fészkes fenét csináljon az ember, ha nem otthon jön rá a szükség. mutter a legjobb: nem tartom vissza, de nem szarok a munkahelyen. hát pedig akkor de. hadd ne higgyem már el, hogy soha az életben nem jön rá máskor, mint pontosan felkelés után félórával..
kínzó kérdés: mit csinálnak az ilyenek többnapos kiránduláson? mondjuk anno osztálykirándulás. ott nem volt jellemző a különbejáratú klotyó mindenkinek, sőt, még a zuhanyzó se. bidé meg pláne nem volt jellemző.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 13:43:56

@Mutter: áruld már el, hogy a tökbe tudod visszatartani a tüsszentés? annak tudod, az a jellemzője, hogy hirtelen jön. és mit csináltok ti ott a grófi irodátokban, ha valaki tüsszent, kiközösítitek? minek mész te emberek közé? költözz össze ritával, egymásnak valók vagytok.

lárvalányhaj 2012.02.12. 14:03:00

@Mutter:

Nem az ülőkére való ráüléskor kapod el, mert amikor lehúzod a vécét, akkor a bacik amúgy is szanaszét repülnek, és betöltik a helyiséget. Ha a fürdőszoba és a vécé egy helyiségben van, akkor rá a fogkefédre, fogmosópoharadra. Szóval bacik mindenképp vannak, a kérdés az, hogy elég erős-e az immunrendszered ahhoz, hogy ellenálljon nekik.

szerencsedió 2012.02.12. 14:12:12

Amik szétrepülnek otthon azokra immunis vagy, mert a sajátjaid, a munkahelyen szerintem nem tart senki fogkefét, de meg az is kiderülhet, hogy igen. Engem nem zavarnak a munkahelyen üritő emberek, de én nem tartozom közejük, picit igénytelennek tartom, nincs benne semmi intimitás meg élvezet, márpedig a szarás az élvezet, ahogy fenntebb már rámutatott valaki.

lárvalányhaj 2012.02.12. 14:51:21

@szerencsedió:

arra akartam kilyukadni, hogy akárhova megy az ember, mindenütt rengeteg a baci, szóval fölösleges attól rettegni, hogy pont az ülőkére ülve kap el valamit.

2012.02.12. 16:22:41

"ismét ellébecolhattál 10-20 percet a munkaidődből."

Bizony, bizony, ezt a HR-controlling kiszámolhatná, hogy a munkahelyen kakilás meg a járulékos kieső idők hány ojrós felesleges bérköltséget okoznak a cégnek éves szinten. (Mert ugye ha kaksizni megy a zember, akkor ott van maga az ürítés időtartama + "stall pause", aztán elpattan még egy kávé-cigi kombó is, 11-re visszaér, akkor meg már ebédig nem érdemes belekezdeni semmibe...)

Mutter 2012.02.12. 16:52:10

@A Tyne folyó déli partja:

első mondat: möfaszan?

ELTE: jaa aszittem, te voltál az ELTÉ-s, aztán rájöttem, hogy Kiddy az. én francia szakot végeztem. meg nyelvészetet. há, sorry.

grófi irodánkban zsebkendőbe tüsszentek, mire a többi gróf, kórusban: egészségedre! és vice versa.
és egyikünk kezéről se esik le a kilencágú grófi koronás gyűrű. a tüsszentés okán.
a fingás, az gáz lenne, akárkitől jön is. intolérable kategória. és nem vicces, illetve a lányok szerint nem az.

minek megyek emberek közé: mer muszáj, mindaddig, ameddig az ölembe nem hull az örökségem, a grófi vagyon.

Mutter 2012.02.12. 16:54:18

@lárvalányhaj: tudom, én is leírtam itt ezt már, mindez idáig pontosan háromszor. hogy nem az ülőkéről kapod, hanem attól, ami csészéből visszapattog.

Mutter 2012.02.12. 16:59:30

@A Tyne folyó déli partja: többnapos kiránduláson Isten segedelmével vagy huszonöt éve nem vettem részt. a nyarat, illetve a hétvégéket tavasztól késő őszig a saját, grófi nyaralómban töltöm, ahol én takarítom a budit szorgosan. amikor legutóbb kórházban töltöttem pár napot, és muszáj volt ráülnöm a közösre, ledomesztoszoztam az ülőkét+letakargattam papírral, és kidomesztoszoztam a kagylót belülről, majd belülről is letakartam papírral. hogy ne pattogjon vissza. egyébiránt csak pisiléshez meg fölé guggoltam, és 40 centi magasról pisikéltem bele. há.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 16:59:42

@Mutter: szövegértelmezés, mondom. arról nem én tehetek, hogy állítólagos nyelvész létedre gondjaid vannak vele. tán nem kéne túlkombinálni, esetleg akkor menne.
a tüsszentésről írtakat sem sikerült értelmezned.
"A tüsszentéssel bezzeg nincs semmi baj
irodában, pedig az emberi élet velejárója a rottyantás és a tüsszentés
is.

a te válaszod: "há, a mi irodánkban nem az
és nem is szeretném, ha azzá válna vazeee"

ebből biza az következik, drágalátos nyelvész kisasszony, hogy a tüsszentés sem természetes a ti irodátokban...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 17:05:01

@A Tyne folyó déli partja: szövegértelmezési problémáid vannak, na. de attól még, mert félreírtam, egy nyelvésztől igazán elvárható lenne, hogy ki tudja következtetni a kontextusból, meg az eddigiekből. ezt biztos elfelejtették tanítani. vagy megbuktál belőle?

Mutter 2012.02.12. 17:12:24

@A Tyne folyó déli partja: "A tüsszentéssel bezzeg nincs semmi baj
irodában, pedig az emberi élet velejárója a rottyantás és a tüsszentés
is.

ebből nem az következik, hogy a mi grófi irodánkban a tüsszentés sem természetes
a második tagmondat (a pedig után) azt implikálja, hogy a tüsszentés és a fingás egy és ugyanazon kategória vagy legalább is az kellene, hogy legyen
ezt implikálja tehát, mégpedig a mondat szerkezetéből kifolyólag, pontosabban: tüsszentés és rottyantás a mondatszerkezet ugyanazon szintjén foglalnak helyet, miáltal egyazon mellérendelő szintagma két tagját képezik

na?

fogadjunk, hogy fiú vagy, és gond nélkül ráülsz a pályaudvari budira

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 17:20:59

@Mutter: ha a mondatszerkezet ugyanazon a szintjén foglalnak helyet, akkor bizony pont az következik, hogy a tüsszentés sem természetes (mert ugye, egy szinten van a kakilással.)
amúgy meg, pont annyira következhet, mint ahogy szerinted az a kijelentés, hogy háromnaponta természetes kakilni, azt jelenti, hogy a naponta beteges...belemagyarázni én is tudok.

nem vagyok fiú, a pályaudvarokon meg errefelé egészen igényes vécék vannak.

Mutter 2012.02.12. 17:31:36

@A Tyne folyó déli partja: aha, megvan, te ezt akartad mondani: pedig az emberi élet ugyanolyan velejárója a rottyantás, mint (amilyen) a tüsszentés
és akkor az első tagmondat lenne a magyarázó, miszerint tüsszenteni bezzeg lehet az irodában, azér senki be nem szól

jaa, csak hát ez már egy másik mondat
há, sebaj
esküdni mertem volna, hogy fiú vagy, én ugyanis azokat nem értem kristálytisztán
hogy möfaszt akarnak
mondanak valamit, és tök másképp értik vazeee

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 17:38:42

@Mutter: nem én mondtam, de ne zavarjon. viszont te bezony erre a mondatra reagáltál, azzal, hogy nálatok nem természetes. és mivel a mondat, amire reagáltál, úgy kezdődött, hogy a tüsszentéssel bezzeg semmi baj nincs, ebből biza az következik, hogy nálatok az (sem) természetes.

Mutter 2012.02.12. 17:47:52

@A Tyne folyó déli partja: én erre a mondatra reagáltam: A tüsszentéssel bezzeg nincs semmi baj
irodában, pedig az emberi élet velejárója a rottyantás és a tüsszentés
is.
amelyben egy kategória alá veszed a fingást és a tüsszentést
és a szintagmán belül ráadásul a fingásra teszed a hangsúlyt (megint szórend)
há, mindegy
azér bármilyen tisztának tűnik az pályaudvari budi ott felétek, sztem ne ülj rá...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 18:13:33

@Mutter: nem szoktam ráülni, elég ritkán járok arra amúgy is:)

2012.02.12. 18:53:57

Magyarországon csak az I. világháború után kezdett szokásba jönni a paraszt házaknál az úrgödrös árnyékszék, azelőtt mindenki ott végezte a dolgát, ahol akarta, többnyire a trágyadomb körnéykén (esetleg a kukorica csutka szolgált törlésre).

öregek mesélték, hogy a parasztgyerek a hadifogságban latrinára menet úgy sóhalytozott, hogy mindig mondta édesanyám, hogy menjek távolabb a háztól szarni, hát ez most már elég messze van.

A parasztasszonyok a sok szoknya alatt nem hortak bugyit, ha pisilni kellett csak úgy állva, szétterpesztett lábbal intézték, gyekekként még magam is láttam ilyesmit, nagyon csodálkoztam, nálunk angol vécé volt már akkor.

Egyszer laktam egy belvárosi bérházban, ott a cseléd vécé külön volt a folyosón, persze már nem használták, mert cseléd sem volt, de úgy látszik régen sem szerették a munkadók, ha az alkalmazottak a "munkahelyükön" végezték a dolgukat, ezért gondoskodtak külön helyiségről, de szükséges is volt, mert a kocsisok is oda jártak. (azok az istállo mellett laktak, a lakásokhoz az is tartozott, Óh szép idők, ugye a ló nem olyan mint egy autó, hogy csak betesszük a garázsba.)

A vécé nem tartozott mindig a lakáshoz, kinnt volt, fűtetlen helyiségben, ezért az éjjeli szekrényben tárolták az éjeli edényt, ócskapiacon lehet látni ilyen szép kis darabokat, csak egy fiók van felül, alul szekrény, és nincs benne polc, hogy az edénynek legyen helye.

Komoly dolgok ezek,minden korban meg volt a maga sajátos kultúrája, aztán új dolgok jöttek, gonodlom a vizöblítéses kolzetet is felváltja valami új, és akkor megoldódik a munkahelyi szagprobléma is.

hallari 2012.02.12. 18:59:27

@Wilika: "Amúgy tényleg létezik a posztban megszólaló emberfajta? "
Igen. Az előző munkahelyemen volt egy rangban felettünk két szinttel lévő főnök, aki rendszeresen hozzánk járt át, nem a vezérigazgatói vécét használta.

hallari 2012.02.12. 19:07:27

@Wilika: Mondjuk amilyen szagmintát otthagyott, nem is csodálom, lehet, hogy a legfelsőbb polcról szóltak neki, hogy ezzel inkább a pórnép közt okozzon maradandó élményt.

hallari 2012.02.12. 19:18:06

@Wilika: Szellőztettünk is utána rendesen.

hallari 2012.02.12. 19:30:01

@Wilika: Gond csak akkor volt, ha a szél iránya megfordult...

2012.02.12. 19:38:59

@A Tyne folyó déli partja:

Hát, én ismertem olyan párt, hogy a csaj tényleg sehol máshol, csak az otthoni megszokott helyen tudott (volt hajlandó?) _nagyvécézni_, amikor lementek a Balatonra nyaralni, 2-3 naponta a faszi kocsival hazahozta őt Bp.-re evégett. Szóval meg lehet oldani. :)

hallari 2012.02.12. 19:41:28

@Wilika: bocs a tördelésért, de állandóan kiírta, hogy "nem megfelelő szót/linket használt"; így külön-külön meg engedte :(

A Tyne folyó déli partja 2012.02.12. 19:44:57

@tff: na és ha külföldre megy nyaralni? érdekes lehet két-három naponta hazarepülni:)@Frengi: anyukám szülőházában is kint van egy a kertben, már van a házban is fürdőszoba, de azt később alakították ki, eredetileg nem volt. ezt több háznál is így csinálták, volt néni, aki nem is volt hajlandó használni a vízöblítésest a faluban, ment a pottyantósba.

2012.02.12. 20:34:50

@hallari:

Akkor ez tipikus példája volt a "leszarni lehet, de felszarni nem" ökölszabálynak.

2012.02.12. 20:49:51

Ez idáig a legszebb budikat a Recsken a horgásztó körül láttam. -az egyesület a fővárostól (lehet a BKV-tól, nem vagyok benne biztos) vásárolta, amikor ott azokat leselejtezték.

A kis házikó henger alakú, zöld természtesen és a teteje egy tányérsapkát formáz, ezért aztán a horgászok ezredesnek hívják. Nem tudom ki ötlötte ki, de jó pofa.

A Tóthékra ha még emlékeztek: ott van egy jelenet amikor kiülnek a budiba ketten, mert ugye az őrnagy úr egyáltalán nem akarja zavarni Tóth urat, na az a budi klasszikus, minden van benne ami kell.

Sok helyen legújabban egy rendes vécé ülőkét raknak a budiba, ami szerintem nem oda való, tejesen stílustan, és nem is esik jó a rajta ülés.

Érdekes vita téma még a vécé ülőke: hagyományos fa, vagy műanyag, Ha műanyag akkor valami kis tréfás szögedrótos, autós, barbibabás, vagy szinben harmonizáló, aztán az örök vita téma lehajtani vagy nem hajtani le, már mint a tetejét, na ezen is el lehet rugózni pro-és kontra.

A téma tehát kimeríthetetlen, érdeklődve várom a folytatást.

zaturek 2012.02.12. 21:28:16

Nem tudom, említette-e a valaki azt a szituációt, amikor a retyó ajtaja közvetlenül az iroda valamelyik helyiségére nyílik. Régebben jártam szervizelni olyan pesti belvárosi irodákba, amelyeket régi polgári lakásokból alakítottak át. Ott nem egyszer előfordult, hogy a valamikori előszoba lett kinevezve titkárságnak, és mondjuk a titkárnő asztalával szemben, kábé 2 méterre lehetett belépni a szentélybe. Többször beleborzongtam a gondolatba, hogy ott ülök bent, és az ajtó másik oldalán jönnek-mennek az iroda dolgozói, isszák a kávéjukat stb. Egy tisztességes fingot sem lehet elereszteni.
Szerintem aki ilyen helyen dolgozik - hacsak nincs szégyenérzete -, az igyekszik megoldani otthon a szarós ügyeket.

évuska 2012.02.12. 22:26:36

@rita a felcser: Én eddig csak élvezettel olvastam a vitát, azt hittem sokáig, hogy poén, de ez nagyon beteg. De tényleg. Azt tartani nívónak, kasztnak, aki ütemre szarik, meg reggel zuhanyozik, és gélszaga van (ezek 5-17 szótagos összetevők a címkén), mondvacsinált mindenféle indokok, hogy de bejön az irodába... a dohányosok szaga nem idegesít véletlenül? És ezen ennyit rugózni, de komolyan.

Nekem, bevallom nőiesen, szétment a bőröm a napi fürdéstől. Illetve rengeteg szenvedés volt a különböző testápolókkal. Úgyhogy nem izzadós időszakban csínján bánok vele. Azóta nincs bajom a bőrömmel, és büdös sem vagyok. És nagyon szeretem az emberem természetes szagát is.

Én akkor és ott szarok, ahol jólesik, mert a vécé arra van, gyorsan elintézem, tisztán hagyom, és nem érdekel, ki mit gondol. Nem bolondulok meg sátrazáskor sem a habfürdő hiányától. És szerintem a "reggel szarunk" és a náci meg más hasonló eszmék között komoly korreláció van. És el se tudom képzelni, az ilyen kényszeres, undorodós fajta mikor tud spontán lenni, felszabadultan élvezni azt a tájékot, ha érted, hogy mondom.

És kipeckelt szemmel végignézetném azért többetekkel a Salo... vonatkozó jelenetét.

évuska 2012.02.12. 22:54:45

@lárvalányhaj: de hát ez csak irónia, érted!

lárvalányhaj 2012.02.13. 00:25:07

@évuska: jah, én is ezt mondanám :P

pocaklakó minimanó 2012.02.13. 00:55:41

Ritának és Mutternek küldöm soxeretettel...

A kényszerbetegség összetett fenotípusa néhány konzisztens és időben stabil tüneti dimenzióval jellemezhető. A dimenzionális megközelítés a kényszerbetegség tüneteinek faktoranalitikus vizsgálatainak következetes feldolgozásából alakult ki. 2006-ban M. C. Rosario-Campos és munkatársai új pszichometriai tesztet alkottak, a Dimenzionális Yale-Brown Obsessive-Compulsive Tesztet (DYBOCS). Ez a teszt a kényszeres tünetek jelenlétét és súlyosságát méri hat különböző dimenzió alapján.

Lejjebb pár dolog belőle

YALE-BROWN OBSESSIVE COMPULSIVE SCALE

Szennyeződéssel kapcsolatos

Fear of contracting AIDS, cancer, or other diseases from public rest rooms; fears of your own saliva, urine, feces, semen, or vaginal secretions.

Fear of picking up germs from sitting in certain chairs, shaking hands, or toughing door handles.

Fear of being contaminated by touching an insect, dog, cat, or other animal.

Fear of getting ill as a direct result of being contaminated (beliefs vary about how long the disease will take to appear.

Tisztítással/mosással kapcsolatos

Washing your hands many times a day or for long periods of time after touching, or thinking that you
have touched a contaminated object. This may include washing the entire length of your arms.

Taking showers or baths or performing other bathroom routines that may last for several hours. If the sequence is interrupted the entire process may have to be restarted.

Excessive cleaning of faucets, toilets, floors, kitchen counters, or kitchen utensils.

Ellenőrzéssel kapcsolatos (ld. még tisztítás feljebb)

Washing your hands many times a day or for long periods of time after touching, or thinking that you
have touched a contaminated object. This may include washing the entire length of your arms.

Brushy 2012.02.13. 07:46:48

Hiányzol rita! És még ma reggel sem sikerült szarnom! De kb egy óra múlva, ha ott ülök rád fogok gondolni és a karbantartott, szappanbuborékos ánuszrózsádra!

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.13. 07:57:42

Megkérdeztem a barátnőmet, hogy akkor mostantól szarjunk titokban és vége a közös fingóversenyeknek, böfögéseknek, mert undorítóak vagyunk és egy nácifőnővér rosszemmel néz reánk? És azt mondta, hogy "ti mágyárok túl sokát foglálkoztok égymásál"

Mutter 2012.02.13. 08:02:48

@pocaklakó minimanó: zsír, köszönjük, nagyon szellemess

rita mindezzel szerintem szíves laikus közreműködésed (kopipészt internetről) nélkül is sokkal inkább tisztában van, mint amennyire bármelyikünk sok mindennel valaha lesz

én meg nem rettegek a szartól excesszíve, de hadd ne szagoljam meg nézegessem már a másokét az irodai wc-ben meg annak a falán (!), baszod
há, ennyike

lárvalányhaj 2012.02.13. 08:47:20

Jáj, háromnegyed kilenc van, és még nem vagyok túl a mai penzumon!!! Halált érdemlek-e?

belekotyogok 2012.02.13. 10:53:35

@Mutter: tudod van ilyen, hogy énproblémám, teproblémád.
téged zavar a szag, akkor te kerüld el. tök egyszerű.

de amúgy szépek vagytok, inkább dolgoznátok és törődnétek a saját dolgaitokkal, ahelyett, hogy összesúgtok a vécéről visszajövő kollegáitok háta mögött, azt találgatva, hogy vajon kakkantott-e....remek...

murunga 2012.02.13. 11:34:08

napi 3x szarni, nem túlzás az egy kicsit???

"Ahogy az egy fokkal normálisabbja megveszi reggelente a kroászont, a kávét, elszívja a cigijét ..."

na pedig ezek után pedig lehet rendszeresen kábelezni!

Brushy 2012.02.13. 11:52:51

Mindjárt dél és még mindig nem szartam a melóhelyen. Ritának tartogatnám, de sajnos lehet haza kell vinnem. Amit természetes nem akarhatok, mert én már csak ilyen atka vagyok.:) Akkor így mi lesz a többi dolgozóval, akik majd arra lesznek kényszerítve, hogy a szaromat szagolgassák, midőn azt félmeztelen amazonok hordozzák körbe bronzpajzson?

Mutter 2012.02.13. 12:16:05

@belekotyogok: há, most mondasz valamit! nekem ugyan még eszembe se jutott, hogy a női wc-ben terjengő szarszagról beszélgessek a kollégáimmal. a csajszikkal mondjuk nem is fogok (fapinák vazeee), de a fiúkkal mindenképp megbeszélem majd, ha visszamentem. a betegállományból. a szarszagot, meg ezt is, itt. a Tibi írását. munkaidőben, óránként kb. 1400 Ft-ért:-) nettó:-)

Mutter 2012.02.13. 14:35:33

@murunga: persze, amint az a hozzászólásaimból is kitűnik, női wc-be járok, és az escherichia coli baktériumoknak az egészséges hüvelyflórára gyakorolt káros hatásait szövögetem, nem pedig - mondjuk - a kakis heréimről írogatok. möfasz lennék más?:-)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.13. 19:07:11

@belekotyogok: én azt sem értem továbbra sem, hogy a) hogy lehet "programszerűen", direktbe kakálni a munkahelyen b) ezt a hülye beidegződést ennél a kettőnél, hogy akkor büdös leszel. bepottyantod a vécébe, lehúzod, eltűnt, te kilibbensz a klotyóból, kész. vagy talán ők magukra kenik? de ha ennyire félnek attól, hogy hátha bűzlenek, javaslom a dezodort. a jelek szerint erről se hallottak még.

jaj, ma én is hazahoztam, nem a munkahelyen végeztem el, a francba.
@murunga: én ezek közül csak a kávéval élek. mellesleg, az nem pont meghajt? tehát, ha bent iszom, akkor nagy rá az esély, hogy bent jön rám, nem?

pocaklakó minimanó 2012.02.14. 01:12:18

@Mutter:

"rita mindezzel szerintem szíves laikus közreműködésed (kopipészt internetről) nélkül is sokkal inkább tisztában van, mint amennyire bármelyikünk sok mindennel valaha lesz."

Csak ezzel? Dehogy! Mindennel. Veled együtt.

Ti olyan jól tudjátok, hogy ki a csíra és ki nem, hogy az ember csak ámul ezen a hatalmas tudományon.

Mutter 2012.02.14. 08:22:25

@pocaklakó minimanó: rita orvos... én meg azon röhögtem tegnap reggel felülvizsgálatra menet, mit szólna Hirceg meg Boti meg a többi menő odaátról, ha összeszarnád nekik a budit odabe EHHEHHE

doszy 2012.02.14. 09:50:52

@Mutter: A kérdés inkább, hogy mit szólnátok ritával, ha a Hirceg a ti ajtótokat fosná le. :)

Mutter 2012.02.14. 10:35:38

@doszy: áá, Hirceg nem fosná le az ajtónkat...
ő, nem feltétlen grófi származása ellenére vagy mellett is úriember
mer van tartása;-)

há, ha tévedek, és mégis, akkor azt csinálnám Hirceggel, mint amit mindenkivel... például a nekem beszólogató főnökséggel...

megmutatnám neki a Baglyot;-)

A Tyne folyó déli partja 2012.02.14. 19:21:55

@pocaklakó minimanó: én erre akartam írni egy megjegyzést, hogy ja, annyira tisztában van vele, hogy saját magán sem látja a jeleit...orvos, persze. a neten én is írhatom, hogy felcser vagyok.
ilyen hozzáállással hogy tud bemenni a betegek közé? azok jellemzően mindig virágillatúak, és nincs rajtuk egy szál baci sem. ugyanmá'.

Noname 2 2012.02.14. 23:04:00

Sosem értettem a rendszeres munkahelyi/iskolai szarókat. Egyszer-kétszer még becsúszhat, na de állandóan?

ainassaras 2012.02.14. 23:47:53

22 éve ráülök, és ha tudnátok hányszor voltam pestises...VAAZZE

Mutter 2012.02.15. 19:04:22

@doszy: áh, a Bagoly sokkal szarabb...

p.s.: rendszeres olvasója vagyok a börtönszleng blognak, a fent említett bejegyzést is olvastam már:-)

Mutter 2012.02.15. 19:21:36

@doszy: @doszy: figyi, nem engedi belinkelni a Baglyot, aszongya, tiltott kifejezéseket használok

szóval írd be gugliba, hogy csöcsös bagoly, katt a második találatra (bagoly címkék a jószxxtetkódvan blogon), és csodáld a Baglyot...

:-)

barlangi troll 2012.02.16. 07:55:18

mit kell ezen rugózni? ha szarni kell hát szarni kell, mindegy hogy hol vagy, találni kell egy WC-t.
Aki azokat szidja, akik rendeltetésszerűen használják a mellékhelyiséget a munkahelyen, annak pusztán annyit kívánok, hogy egy, a karrierjük szempontjából fontos meetingen vagy más, nagy nyilvánosságot vonzó céges eseményen fossák össze magukat mindenki orra "előtt" :-)
Sok elpuhult tajgetosz-érett kis csíra köcsög....

A Tyne folyó déli partja 2012.02.16. 19:44:02

@Noname 2: páran többször feltettük a kérdést, hogy a) mégis, hogy a tökbe lehet ebből "rendszert" csinálni? aki megy, azért megy, mert kell neki. nehéz felfogni, mi?

másik kérdés, hogy ugyan meséljétek már el nekem, hogy honnan a fészkes fenéből tudod, hogy x. munkatárs "rendszeresen" kakál a munkahelyen? én azt se tudom, ki teszi rendszertelenül, nagyon profik lehettek, ha ti a "programszerűen" kakálókat is ismeritek...

csi szi 2012.02.18. 02:06:02

@A Tyne folyó déli partja: Mondjuk többször láttad, hogy eltűnik negyedórára, aztán a wc-ből jön elő.
Esetleg éppen pössenteni mentél volna, de 15 percig foglalt volt a wc, utána meg illatosítóval kevert tömény sz.rszag terjengett. Mindez nem egyszer, hanem rendszeresen. :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.18. 12:23:41

@Mutter: édesanya, ha jól rémlik, te rettegtél fentebb azon, hogy valaki nem hypos vízzel mos segget szarás után a munkahelyen, és utána csak egy tanga van a szék meg a (szerinted) szaros segge között, ÉS azt is mondtad, hogy borzongva gondolsz bele, hogy neked kell aztán ugyanarra a székre ülnöd. Ennek tükrében a belinkelt idézeteket érdemes lenne megfontolnod, bár sokat ront rajtuk, hogy modorosan nem lettek lefordítva...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.18. 15:17:01

@csi szi: ja, emeletenként pár száz emberből tényleg számon tudom tartani, hogy ki, mikor, mennyi időre ment el, mennyit várt a vécén, mennyit a kávéautomatánál, mennyit foglalkozott ügyféllel akkor, mikor eltűnt negyedórára. amúgy, nekem még sose tartott negyedóráig a kakilás, két perc alatt végzek. akkor ezek szerint én sose szoktam...

csi szi 2012.02.18. 15:31:42

@A Tyne folyó déli partja: Ja ilyen helyen nem dolgoztam soha hosszabb ideig, csak ilyen 15-25 fős irodákban, ott meg elég könnyű lebukniuk.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.18. 15:36:08

@csi szi: a vécé meg vagy egy kilométerre van onnan, ahol én ülök, és nem is látom...

Mutter 2012.02.18. 20:21:09

@vészmadár (pica pica): nincs gyerekem, szerintem meddő vagyok. möfasz linkek? miről beszélsz?
na, cuccancs...

2012.02.19. 10:21:01

@belekotyogok: "Sok embernek nem tervezhető percre előre az anyagcseréje"

Sok ember nem volt katona. Mostanában sok szempontból visszasírjuk a honvédséget, pl; debil fiataljaink torz lelkivilágát kicsit helyrebillentené. Nomeg soksok haszontalanul eltöltött idő ellenére, szert tehetnénk ilyen mágikus képességekre, mint szarás időzítése, ütemezése, és kaki nevű autonóm objektum feletti totális kontroll megszerzése. Egyébként meg nem a munkahelyen szarókat kell szídni, hanem azt, aki kiszámolta, hogy egy 1000 embert befogadni képes irodaépületbe elég 10db klozet. Nálunk főleg ebédidő, és munkaidő vége felé kezd kicsúcsosodni.

A poszt pedig beteg, meg a szerzője is.

Haloperidol 2012.02.19. 10:28:30

Bizonyos fokú kényszerességre vall az, ha valaki attól feszeng, hogy munkahelyen vagy máshol kell szarnia. Én mindig ott megyek el WCre, ahol rámjön, és nem nagyon izgat, ki mit szól hozzá. Ezért nem fognak leépíteni mert szartam néhányat a munkahelyi WCben. :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.19. 13:47:17

@Jankove: tévedés. Az a beteg, aki körbe-körbe forgó kóbor kutyaként éppen akkor szarik, amikor rájön és talál egy arra alkalmas helyet.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.02.19. 15:50:09

Freud Zsigmond modoros volt amikor kitalálta az anál-retentív kategóriát vagy sem?

lárvalányhaj 2012.02.19. 16:57:33

@neoteny:

"Freud theorized that children who experience conflicts during this period of time may develop "anal" personality traits, namely those associated with a child's efforts at excretory control: orderliness, stubbornness, a compulsion for control."

touché...

Mutter 2012.02.19. 20:02:30

@lárvalányhaj: touché ou non - plutot non, a mon avis -, undorodom azoktól, akik ebédidőben teleszarják a munkahelyi budit, én meg a kurva büdöstől nem tudok bemenni pisikélni, mert elhányom magam. jaa a NŐI wc-ről beszélek, basszátok meg. NŐKRŐL, akik ráülnek a közös budira, há, gratulálok.

Zorita 2012.02.19. 20:11:29

"Megmosod a segged szarás után? Te tudsz angolul? Buzi-e vagy?"

Udy 2012.04.18. 08:30:20

Egyszer járjatok egy harmadik világbéli országban, és menjetek el budira, alias guggolós luk, (csap/víz/papír mind luxuscikk) és megtanuljátok hogy szét kell húzni a fapofát és nem lesz szaros a seggetek...

By the way, vajon árnyékszék esetén is igaz a reklám kérdése: És az ön WC tisztítója mire képes?

Dekatlon 2012.09.14. 15:21:55

Arról a linkről tévedtem ide. Tibi, fura vagy. Budi azért van, hogy szarjanak bele, azért van építve. Nem case of emergency, hogy kis piros kalapáccsal kelljen betörni az üvegét. Hanem mindennapi használatra van. Rita segge meg köztudottan patyolattisztá, de minden tiszteletem lelett az általa felvetett probléma nem a szarásról szól, hanem arról, hogy feltételezi, munkahelyen nincs hogy megmosni. Az egy másik probléma.

2012.09.16. 15:52:03

@Modor Tibi:

A kommentek sokkal jobbak a cikknél.

Ha valakit érdekel, az eredeti írás, részletesebb instrukciókkal:
theblush.com/2012/07/11/how-to-poop-at-work/

(Érdemes megjegyezni az ún. "fészekrakás" műveletének helyes módját és sorrendjét, mert idegen helyen ez az egész alfája és ómegája. Mint az köztudott.)

sorica123 (törölt) 2012.09.21. 17:00:36

@Mutter: a légfrissítő vajonmi. Ha bekészítetek egyet, és a bunkó kolléga mégsem használja, akkor már van is ok a szentségelésre. Helló Afrika. Egyébként pedig ahhoz a témához, hogy női vécé, én nem attól kapok agybajt, hogy ki ül rá és ki nem (egyedi szocprob, csak menjen orvoshoz, ha elkap valamit), hanem amikor a tisztelt igényes lédi kissé roggyant, nehogy már rá kelljen ülni arra a rasnya koszos szarra, és gyakorlatilag körbebrunyálja az edényt. Igényesen. Na ahhoz tudok nagyokat gratulálni.
@Dekatlon: ez egy vicces poszt, vicces kommentekkel. Ami a még nagyobb vicc, hogy biztos vannak olyan emberek, akik komolyan így gondolkodnak.
Amúgy ritka értelmes témákról tudunk kilométereket kommentelni:D

souljah23 2012.11.10. 11:18:58

én csak azokat utálom akik akkor szarnak amikor én akarok szarni

Cefrekecske 2014.11.28. 21:23:08

@souljah23: tökéletes lezárás. Írom ezt a munkahelyi wc-n ülve, szarás közben.

hannula 2016.07.03. 15:44:10

Tényleg felháborító, hogy egyesek a vécében sz@arni akarnak, és mondjuk nem műszempillát pödörni. Aki képtelen percre pontosan, és főleg OTTHON kulázni, attól minden más gonoszság kitelik, civilizálatlan, és nem való emberek közé. Na! Egyébként én már olyan lusta állatokról is hallottam, akik a hálószobában az ágyat alvásra akarják használni, a tányérból meg enni akarnak, méghozzá mások előtt, úgy, hogy látszik, amint jár a szájuk, a foguk őröl és nyállal keverik az undorítóan összeszaggatott ételt. Phej! Gusztustalan! Utána is nézek, hogyan lehetne betiltani.

kiskutyauto 2017.02.24. 18:57:47

Ha még bent van a fülkében a féreg, akkor a következőt kell csinálni. A már erre a célra rendszeresített, bekészített paprika spray előkap, kulcslyukon vagy ajtó alatt, vagy fölött, esetleg szellőző rácson (valami nyílás kell legyen), egy jó adagot be a patkányra... és jó nagyot röhögve kisétálni (gyorsan nem fog kijönni, mert taknya-nyála folyva, nem annyira könnyű felöltözni, segget kitörölni stb...) De ha keményebb gyerek vagy, akkor meg is lehet várni, mire kikászálódik és a pofájába röhögni, ha bármit szól, akkor annyit kell mondani, hogy nem tudod mi lehetett, de érezted te is hogy borzalmasan büdös van... biztos attól jött ki valami allergiás reakció... Valószínűleg soha többé nem fog beszarni nektek oda a faszparasztja...

Reactor 2022.08.02. 00:21:01

@doszy: Ha minden molekulákból áll, már hogyne létezne szarmolekula?
süti beállítások módosítása