Az ideális karácsonyi ajándék: LCD-tévé helyett HYR-tévé!

2011/12/20. - írta: Modor Tibi

 

Ön se néz már tévét, mert elege van a képernyőről ömlő szennyből, hamis csillogásból, botcsinálta negyedórás sztárocskákból, hazug-üvöltő reklámokból, valóságshow-kból, magukat szakértőnek és a demokrácia, kultúra kizárólagos őrzőinek kikiáltó belterjes, raccsoló közszereplőkből? Romlik már az Ön és családja közérzete a sok ellenzéki akadékoskodástól, uszítástól, hangulatkeltéstől?

 

Akkor a HYR-televíziót Önnek találták ki!

A HYR-tévé egy forradalmian új, kizárólagosan 100% magyar tulajdonban lévő fejlesztés, ami a legmodernebb szórakoztató technológiát ötvözi a hagyományos, autentikusan magyar sugárzott értékekkel.

Ugye Önnek is ismerős az a gyűlölt, ám folyton bizsergető, kvázi stimulált kényszer, amit értékalapú adások (egyházi, tényleg-ismeretterjesztő, kisebbségi, konzervatív beszélgetős-országértékelő műsorok) megtekintése közben tapasztal, hogy igazából maradnia volna helyes, de hirtelen mégis át kell kapcsolnia más adókra?

 

A HYR-tévé egy csapásra megoldást kínál a problémára!

  • Nincs hozzá távirányító, tehát nem lehet feleslegesen csatornát váltani - nincs felesleges komplikáció!
  • Mi több, csak egy - előre beállított, átprogramozhatatlan - csatorna fut rajta, az pedig a H.Y.R. TV
  • Hogy ne kelljen több szemenszedett szocialista-liberális-européer hazugságokat hallgatnia
  • Hogy csak olyan véleményt hallhasson végre, ami Önnek is tetszik - egyetlen vélemény is lehet árnyalt, kiegyensúlyozott és sokszínű
  • Igazi szakértőktől, akik tényleg az Ön és az ország javát akarják
  • Hogy Ön és kedves családja végre lazítani tudjon végre, hogy végre a jó dolgokra koncentrálhasson esténként!
  • Stábunk garantáltan gondoskodik az Önök felhőtlen, bajkeverő ellenzéki hangoktól mentes szórakoztatásáról

 

Akció december 23-ig: csak 9999 Ft-ért "Szaniszló" upgrade-csomag - opcionálisan választható add-on Ekhó TV-vel, Márya- és Lánczhíd Rádióval!

 

104 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.12.20. 08:23:13

A tömegek a S.A.R tv-t lesik, úgyhogy nekik mindegy. A jóoldal bástyái egyre magányosabbak, a fennköltműűvészet, a tudományos politikaterjesztés (különös tekintettel a Tóta Gábor Eelemez fejlesztő-blogra) a képzőművészet
3.bp.blogspot.com/-_x-g6xd_ZhU/Tuv1qghPzCI/AAAAAAAAFHM/54m0Vjj1TTw/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bgy%25C5%2591zelem1.jpg
és hagynesoroljam.
Amíg az index.hu -ból és a blog.hú-ból nem csinálnak egy rendes TV-t alig van reményünk. De mihelyst meg lesz, javasolnám ezügyben a CEMP összefogását a c3 alapítvánnyal, rögtön nagyon jó lesz nekünk, csak beállítjuk, hátradőlünk (már előre röhögve azon, mekkorákat URH-günk és a
Modor Tibor Elemez című adásra kapcsolunk.

ingyenmedve 2011.12.20. 08:25:26

@Professor Pizka: Az utolsó pillanatban tanusított a Tibor politikailag megfelelőséget! Még szerencséje! -ugye?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 08:27:53

@ingyenmedve: á, egy pillanatig sem volt veszélyben, ez egy véleményszabad ország. Különben is felszólaltam érdekében a Központi Szovjet legutóbbi ülésén. Igenis teret kell adnunk a fiatalok alternatív véleményének! Persze csak illendő keretek között, de ezt igazán megértheted.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 08:29:26

@Professor Pizka:
Értem én, h viccelsz, de ott, ahol Szaniszló-upgrade tévécsomagot rendelnek, a családanyáknak szerintem sokkal jobb és hasznosabb dolga is akad, mint tévézni.

A 7-8 évesnél idősebb fiúgyerekeknek meg már bőven nem az anyjuk mellett van elsősorban a helyük, ha a későbbiek során férfiak akarnak lenni, nem pedig pasik.

ingyenmedve 2011.12.20. 08:48:18

@Professor Pizka: Hát szabadvéleményseggség, az van, de a múltkor hazajött a bocsom az óvodából és azzal nyaggatott, hogy este engedjem egy kicsit a Gundi bácsit nézni a... kérdezem én, melyik tévén, fiam? m1? ANYÁDAT piff! Az ember azért, ha a saját kölykéről vamn szó, legyen tekintettel a jövőjére! Az kell nekem hogy a jóoldali politikailag fitt és megfelelő baráti körömben kitudódjon, hogy ez a kis szőrmók m1-t néz. TRudom, hogy a DTK show nézhető, mert a Kriszta politikailag megfelelő és már kiállást is tanusított, mert a valósággal szemben, miszerint a négerről se tudott felolvasni értelmesen 3 mondatnál többet, az igazság az, hogy politikai kiállásból ő maga kérte a távoztatását az m1 hiradótól!

Jelentem, nálunk a HírTV-t nem is lehet fogni, mármint barlangonbelül.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 08:52:29

@Gudea enszi: tudom én, hogy káros liberalizmussal fogsz vádolni, de én egy ilyen arany ember vagyok, hogy szeritnem nem baj az, ha az asszony is kulturálódik egy kicsit mosás-főzés közben. Tanul énekelni, táncolni, hogy minket férfiakat aztán elgyönyörködtessen. Meg vannak ilyen hímzés-kötés-horgolás műsorok, ez is használ nekik, elfoglalja magát, nem kérdez butaságokat, hanem tartalmas időtöltést kap, ez szerintem fontos.

@ingyenmedve: itt a 3sat Alpenpanorama megy még nyolc percig :-)

2011.12.20. 08:55:28

@Professor Pizka: bazz nektek még van 3sat?

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2011.12.20. 09:00:53

höhö Tibi, nah ez végre vicces volt, tudtam én mindig, hogy te is velünk vagy, csak kicsit huncutkodsz :D (most azért nagy kő esett le a szívemről)

ratane 2011.12.20. 09:10:16

@Professor Pizka: Én rettegtem a Varjúdombi meséktől... Mondjuk nem is voltam fiúgyerek... :D

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 09:13:16

@altoid:
Az agoge azért túlzás, de a spártaiak csak őrültek volt voltak, nem buták. Pontosan tudták, h meddig kisfiú a fiú, és mikortól kezd el nagyfiúvá válni. Nem spártai gyilkológépet kell nevelni a fiúkból, hanem férfit. És ezt az apának érdemes elkezdenie 7-8 éves koruktól, különben szerteágazó károk keletkezhetnek a fiúkban és a későbbi környezetükben is.

@Professor Pizka:
Tudom én, h arany ember vagy, ráadásul tényleg ritka kincs az értelmes, művelt asszony. De amikor az éneklést-táncolást-hímzést-horgolást a tévéből kéne tanulnia, az már tűzzel-vassal irtandó, káros liberalizmus. A tévéből felszívható kultúrát megnézheti az előbbiekben férfiműsornak titulált adón. Ha meg butaságokat kérdez, akkor el lehet neki magyarázni, h "életem, ez így meg amúgy van". Ezt a férfi meg is tudja oldani, a pasi nem biztos.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 09:22:32

@ratane: attól szerintem minden egészséges gyerek retteg...

@Gudea enszi: így igaz, de türelmesnek kell lenni és csak akkor meglegyinteni egy kicsit ha nagyon szemtelenkedik.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 09:25:41

Csak akkor fogom nézni ezt a csatornát, ha lesznek benne sztájlisztok és mindenféle celebek.

Ernoke 2011.12.20. 09:28:30

@Professor Pizka: én nagyon szerettem! de valószínűleg már gyereknek sem voltam egészséges.:)

@Gudea enszi: egy hajadon a legjobb nevelést családja idősb nőtagjaitól kapja. ők taníthatják meg a kecses mozgásra, halk, illedelmes beszédre, dereka minél szűkebbre fűzésére, és mindazokra a fortélyokra (ének, hárfázás, hímzés, mindenre kiterjedő háztartási ismeretek), melyekkel egy férfit boldoggá tehet. ha ezen ismereteket egyedül kénytelen megszerezni, fennáll a veszély, hogy oda nem illő, káros gondolatai támadnak közben. egy erősb kéz irányítása alatt ezen gondolatok csírájukban kiirthatóak.

la paloma de la rosa 2011.12.20. 09:38:55

@Édy, aki Endre: Az csak a Szaniszló upgrade csomaggal együtt jár, és természetesen stílustanácsadónak hívják, aki megmutatja a helyes magyar öltözködés minden csínját-bínját, valamint az asszonyoknak a helyes és szerény öltözködés mikéntjét. A celebek itt kizárólag celebritásnak hívhatóak, de az is csak azért engedélyezett, mert már Jókai is használta ezen kifejezést.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 09:39:59

@Professor Pizka:
Hát addig azért jobb nem eljutni, az már a legvégső eset. Nőt megütni rendkívül lélekromboló cselekvés a férfinak is.

@Ernoke:
Ahogy mondod. Habár ilyen jólnevelt nőt csak az a férfi érdemel meg, aki 12 évesen már nem az anyuci szoknyája alatt bújócskázott.

De a nő akár maradhat szingli is, aki azt hazudja magának és mindenki másnak, h boldog, és jól elvan egyedül. Szerencsére ma már nektek is van döntési lehetőségetek mindenben, mégha nem is gyakran éltek vele.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 09:41:25

@Édy, aki Endre: ezt a fiatalos, laza vonalat Kákay Billy fogja vinni.

@Gudea enszi: így van, és kizárólag végső esetben szabad, hiszen köztudott, hogy az veri az asszonyt, aki nem tudja rendesen megdugni.

szopacs 2011.12.20. 09:45:54

Egy darabig megvoltam győződve, hogy nálunk csak menstruáló, fogszuvasodott mosónők vannak.
De az elmúlt időkben arról is meg kellett győződnöm, hogy logopédus hiányban szenvedünk és valami rettentő sok genetikai selejt jött a világra.

petrice 2011.12.20. 09:50:30

Modoros TV-t a népnek!

2011.12.20. 09:54:31

Ez mind szép és jó, de a HYR TV bevezetésével egyidejűleg intézkedni kell, hogy a 'zemberek ténylegesen minél több időt töltsenek előtte és ne járjanak társaságba, ne netezzenek. Néhány nagyobb nemzeti ünnep, sportesemény és komolyzenei koncert kivételével semmi szükség rá, hogy emberek összjárjanak, mindenfélét összebeszéljenek és csak felizgassák egymást.
Amit még engedélyezni lehet, sőt javallott, a rendszeres templomjárás, hogy tanuljon tisztelelet, munkaszeretet és engedelmességet a nép.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 09:57:21

@Professor Pizka:

Kákay Billynek vagy konkurrenciájának, Eulenspiegel Attilának nagy rajongója vagyok.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.12.20. 10:12:09

@Brother Love: én komolyan gondolkodom egy HVG, Galamus, Egyenlítő, Piroslap, Vincent, Milla, usw. nélküli magyar párhuzamos internetben. Ezeket kizárólag a Mandiner tallózójában vagyok képes elviselni, az illő kommentek ellensúlyozzák a fortyogó dühöt.

Mandiner, Kuruc, Modoros, Kumin, Gyűlölt Ellenségeink - és így kb. ennyi lenne az egész. Boldogabb virtuális tér lenne, annyi Szent.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 10:16:08

@Modor Tibi: ó te, én ma épp attól tartottam vissza magam, hogy agyfaszt kapjak Kumin legutóbbi hasonlatától de még nincs lefutva a dolog. Az az ember egy zseni. mindent meg tud magyarázni.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 10:17:23

@Brother Love:

A már másutt futó Vidám Vasárnap mintájára, itt is lehetne valami vasárnapos műsort tervezni. Pl. Verőfényes Vasárnap. De persze egy pártatlan és elfogulatlan csatorna a másik két monoteista vallásnak is teret fog adni Partyzós Péntek és Szuper Szombat című műsoraival.

2011.12.20. 10:18:19

hát Tibikém elárulom neked, ez a tévé nem mai találmány, nagyaapámnak még rádiós változtatban volt, és néprádiónak hivták, csak a Kossuthot fogta, anyámék 62-ben vettek tévét, az pont ugyan így működött, úgy hogy ezt vegyék csak a fiatalok, nekik minden új.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.20. 10:24:28

@Gudea enszi: van egy olyan félelmem, hogy ezeket a klasszikus férfi-eszményképes szövegeket ti komolyan is gondoljátok.

2011.12.20. 10:25:06

@Modor Tibi: nemsokára a "nekem nincs tévém" kommentek mintájára jönnek a "nekem nincs internetem", egyébként meg a kábeltévés csomagok alapján internetcsomagokat is lehetne úgy összeállítani, hogy a tisztel polgár csak bizonyos oldalakat tudjon megnézni.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 10:37:14

@vészmadár (pica pica):
Ugyan, hova gondolsz?! Mi a skandináv mintával rokonszenvezünk. Az asszony legyen gyárigazgató, aki vasmarokkal tartja kézben az üzemet, de utoljára 18 évesen, egy osztálykiránduláson érezte magát kicsit nőnek. A férje pedig közben otthon van apaságin, vigyázhat a kisgyerekre, és van ideje azon gondolkodni, h miért érzi magát szarcsimbóknak, miközben alig hoz döntéseket az életében.
Ennél egyszerűen nincs egészségesebb berendezkedés. Azt szeretnénk, ha mindenki így élne!

Édy, aki Endre 2011.12.20. 10:44:58

@Professor Pizka:

"Az az ember egy zseni. mindent meg tud magyarázni."

Ilyenekkel bőven el vagyunk látva.

"Ha a MeH hivatalos utazási listáján nem szerepel, akkor azt jelenti, hogy nem voltam külföldön."

"Nem hazudtam, de nem bontottam ki az igazság minden részletét."

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.20. 11:01:30

@Gudea enszi: szar dolog lehet, hogy állandóan oda kell magadra figyelni, hogy hú, ezt a kiflit vajon megehetem, várjá' má', meg kell néznem a "Hogyan legyél IGAZI FÉRFI?" kézikönyben, ki ne essek a szerepemből... Viszont a rossz hír az, hogy kár erőlködni, ugyanis a férfi az attól férfi, hogy az, nem attól, hogy azt játssza.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 11:11:00

@Gudea enszi:

Az egészséges szemléletű, nemek közötti egyenlőséget megteremteni kívánó megoldási minták közül még ezeknél a haladó skandinávoknál is hiányzik a leszbikus molibdénbányászok (bánya: Munka, Arjeplog megyében) munkahelyi diszkriminációjának megszüntetése. Szinte álmélkodik az ember, hogy még nem alkottak arról rendeletet, miszerint - kötelező módon - megfelelő kvótákat kell biztosítani számukra is.

Mindig csak ez a könnyed szolgáltatási szektor és államigazgatás!

2011.12.20. 11:13:14

@Édy, aki Endre: Na ja, és a traktorista lányok hol vannak?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 11:14:57

@vészmadár (pica pica): ahogy egy redneck barátom fogalmazott: "Handsome people do handsome things" szóval az olyan konzervatív értelemben vett, igazi kemény férfiaknak, mint Gudea vagy én, nem kell odafigyelni erre, minden rezdülésünk férfias - lenne - ha márványszilárd jellemünk nem zárná ki a legkisebb rezdüléseket is.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 11:30:51

@vészmadár (pica pica):

"...ugyanis a férfi az attól férfi, hogy az, nem attól, hogy azt játssza."

Prájszlessz!!! :)

Müller Péter és doktor Csernus egyszemélyben?

(Utálom a késleltetést a beírásoknál!)

2011.12.20. 11:37:40

@vészmadár (pica pica): az igazi férfi késsel megy a medvére az erdőben, aztán a még meleg dobogó szívet nyersen megeszi, hazamegy lefürdik, segít a házimunkában és leül a gyerekkel tanulni, meiner meinung nach.

2011.12.20. 11:43:39

@Hadrian77: ...de ha úgy alakul, zoknit stoppol, csodás almás pitét süt, az asszonnyal együtt könnyezve-kacagva néz végig egy romantikus vígjátékot, majd kikapcsolódásképpen fejszével felaprít 12 köbméter bükkfát gyújtósnak.
Este (szigorúan fejből, szépen, lassan) mesét mond a gyerekeknek, még gyorsan összekapja a lakást, majd (miután az asszony ma fáradt) egy virtuóz nyalással kényezteti a feleségét, ő maga - megértve a méltányolható körülményt - dolgavégeztével csendesen elszunnyad.

Ernoke 2011.12.20. 11:52:35

@Édy, aki Endre: örülnék, ha vészmadár lenne Müller Péter, akkor tudnám, h körünkben van az, aki ezt a Csodát alkotta
www.life.hu/sztarszerzok/20111219-utravalo-karacsonyra-muller-petertol.html

Édy, aki Endre 2011.12.20. 11:53:29

@vészmadár (pica pica):

"Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet."

ÉS más...

"Kedves Jézuska!!!! Egész évben jó kislány voltam. Igen...... vagyis legtöbbször. Oké..... néha-néha. Na jó... egyszer-kétszer rosszalkodtam. Ááááhh lesz*rom.... megveszem magamnak!"

"Érdemes jóban lenni a nőkkel. Náluk van az összes nuna!"

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.20. 11:54:23

Kívül acél belül bársony, aranyszívét férfiasan mackós öblössége ellensúlyozza amelyben oroszlán illetve bika vonások is fellelhetőek persze attól függően hogy a Merkúr 6. házában a Vízöntő melyik lukon pisilt ki a nagy konstelláció idején.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 12:13:39

@Ernoke:

De az egyik kommentár is prájszlessz:

"Csak az tud szeretni igazán, aki önmagát tudja szeretni...hazudik az aki azt mondja, hogy szeret, miközben magát utálja...mert az nem tud, nem akar és nem képes szeretni! Fél tőle! Fél magától és fél másoktól és aki fél, az bánt, rugdos és mindig kiakar törni...hogy honnan, nem tudja, mindegy, csak kitörni, hogy ne kelljen szeretni, mert ha szeret, akkor beáll egy sorba és ő nem akar sorba állni, mert hiszi, hogy ő másra hivatott, hiszi, hogy ő más...ugyan érzi, hogy nem más, ugyanolyan ember mint a többi, de ezt sem szereti, ezért retteg tőle, fél. Ezért fontos utálni magát, mert ha mással nem is, kitűnik ezzel a többi ember közül és azt hiszi, hogy ő így más is lesz, másnak tűnik...De csak TŰNIK! Mire rájön, hogy mekkora ostoba, sokszor már késő...Rá kéne jönni, hogy az átlag ember a legcsodálatosabb ember...nem szégyen annak lenni, sőőt...! A szürke hétköznapok, mutatják meg az igazi életre szóló csodát. Amen! Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)"

magyar-magyar szótár 2011.12.20. 12:13:45

@Modor Tibi: A Hírcsárdát és az Amerikai fiút kifelejtetted az üdítő frenetizmussal a nép neveléséért küzdő jóoldali blogok közül.

Az Amerikai fiúra 'kifejezetten' hívnám föl a tisztelt figyelmet. Olyan, mint a Hírcsárda, csak ott valamivel több mogyoróvajat nyomnak bele az eprestejberizsába.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 12:14:15

@vészmadár (pica pica):
Hitted volna, h ez nem a kiflievésen múlik? Mégcsak nem is a színészkedésen. A férfi akkor érzi magát férfinak, amikor döntéseket hoz, és ezekkel párhuzamosan felelősséget vállal. Mindössze ennyi a gigantikus titok. Ha erre nincs meg a lehetősége és/vagy a szándéka, akkor elkezd összemenni a saját szemében is, amitől vagy öblössé, vagy aranyos sráccá változik. Mindkettő rendkívüli károkat okoz a világban és a nőkben egyaránt.

@Professor Pizka:
A márványszilárd jellem márványszilárdakat rezdül. Ez helyénvaló.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.12.20. 12:36:26

Nyolc éves gyermeket már el kell kezdeni lóra szoktatni, különben sose fogja rendesen megtanulni.

Doktor Kotász 2011.12.20. 12:49:43

Tájékoztatom Modor Tibi blogger kollégát, hogy az alapszervezeti pártbizottság eheti űlésén, ami jövő hét pénteken lesz, visszamenőleges hatállyal megállapítottuk, hogy súlyos pontatlanságot követett el, aminek hátterében az ön részéről egy nem kívánatos szándékos politikai állásfoglalás feltételezésébe bocsátkoztunk. Történetesen arra a következtetésre jutottunk, hogy az ön gyanúsítása megalapozható, miszerint szándékos politikai töltettel írta tévesen a H.Y.R tévének a H.Ö.R. tévét. Mivel hamarosan itt az év vége, és az alapszervezet a közelgő egybevont karácsonyi és évzáró bankett szervezésével van elfoglalva, ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy meghívjam önt az pártbizottság nevében a december 27-én tartandó zenés táncmulatságunkra, ahol természetesen sort kerítünk egy négyszemközti beszélgetésre. Megjelenésére feltétlenül számítunk, ahol jelen lesz Szalannai Mária elvtársnő is, és közösen megtudjuk győzni, hogy e tévelygő cikk valójában csak egy apró félreértés, mert pontatlanságról van csupán szó, és nem az történt az ön esetében, mint az azóta Zimbabwei tudósítónak kiküldetett kollégájának esetében, aki R.É.M.H.Í.R. tévének nevezte a magyar sajtó, sőt saját, illetve a bizottság véleménye szerint a világ legobjektívebb csatornáját.

Baráti és elvtársi üdvözlettel Dr. Kotász másodállású állami ítéletvégrehajtó

Αphelion 2011.12.20. 12:51:55

A címlap ellenére nem nagyon jönnek a trollok, biztos azt hiszik ez valami műszaki témájú poszt XD

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.12.20. 12:57:27

@Édy, aki Endre: "Érdemes jóban lenni a nőkkel. Náluk van az összes nuna!"

Ez is Coelho?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.20. 12:59:06

Nálunk a gyerexobában olyan a TV, hogy csak a doboz áll az asztalon, az aljába lukakat vágtam, az asszony meg ott kuporog, azt' bábozik a gyereknek!
Kicsit kényelmetlen órákig összetekeredve egy negyvenszer hatvanas centis helyen, azt mondja, de azok a csillogó, áhítattal figyelő szemek mindent megérnek! :)

Doktor Kotász 2011.12.20. 13:09:46

@Aphelion: "A címlap ellenére nem nagyon jönnek a trollok, biztos azt hiszik ez valami műszaki témájú poszt XD"

Vigyázzon mit beszél az elvtársnő, mert itt a pártbizottságban figyelünk!
És tartsa szem előtt, hogy a január 1-től hatályos alkotmányban foglaltak szerint hazánk államformája a kétharmad!

Egyúttal önt is meghívjuk az egybevont karácsonyi és évzáró bankettünkre, ls reméljük, hogy kellemes hangulatban fogja érezni magát a zenés táncmulattságunkon.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 13:11:09

Ezt a H.Y.R TV-t az alkotmányba is meg kellene említeni. Alanyi jogon, ingyen járna mindenkinek, a konkurens tévékre pedig adót vetnének ki, amit a szolgáltató nem háríthat át a fogyasztókra. Hogyan is tehetné.
Nem ártana, ha mindjárt kamerával is fel lenne szerelve, így a nézőket szemmel tarthatná az erre a célra létrehozott HIVATAL, de akár Miniszterelnök Úr is ellenőrízhetné, hogy a családok élete a megfelelő mederben halad-e.
Magát a műsort egy évre előre felvennék, a készülékbe helyezet memóriakártyát pedig évente kellene cserélgetni. Így a híreket is előre szerkeszthetnék, nem fordulna elő, hogy egy váratlan hír indokolatlanul megzavarja, károsan befolyásolja a családok életét.
Persze erre a feladatra megfelelő szakembereket kellene beszerezni, olyan országokból, ahol ez a gyakorlat régebbi múltra tekint vissza. Szerencsére már küldtek is be néhány jó pályaművet.
www.youtube.com/watch?v=BADHbdrrwSA
www.youtube.com/watch?v=ccsNr9UJeVY
www.youtube.com/watch?v=r4U_acIJesI&feature=related
www.youtube.com/watch?v=adZjGfWddS0&feature=related

ingyenmedve 2011.12.20. 13:14:01

@Aphelion: Ó, a trollok azok mind nagyon butákokok ám! Olyan troll nincsen is, hogy fennkölt jóoldali népnevelő blogger (politikailag megfekekő kateg.) és van neki egy külön fickanickje.

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): És aztán jön a Tenkes kapitánya, ismerem ezt a mesét csak fekete fehérben és Rémusz bácsi mesélte, be volt kenve a pofija csokival a hoaxációhoz! Meg a Moha és Páfrány, aminek a trumpetes betétjéből a quinby is merített!
www.youtube.com/watch?v=RXHz_qVOzA0&feature=related

A Spongyabobban faszábbul van meg, mert abban Spongyabob meg Patrik egy üres tévédobozba bújnak, magukra csukják a fedőlapokat és úgy moziknak...

la paloma de la rosa 2011.12.20. 13:15:21

Tibi! Nehogy higgy Doktor Kotásznak! Csak csőbe akarnak húzni. Idézet: "közösen megtudjuk győzni"
Aki nincs tisztában az elváló igekötők helyes használatával, kizárt, hogy állami ítéletvégrehajtó legyen. Itt valami huncutság lesz.

Αphelion 2011.12.20. 13:17:07

@Doktor Kotász: "Vigyázzon mit beszél az elvtársnő, mert itt a pártbizottságban figyelünk!"

Én mindig is nagyon vigyázni szoktam hogy mit csinálok a számmal. Apropó leszopni nem kell valakit a bizottságból?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.20. 13:20:30

@KürtiT (Tromb74): De jó ötlet! Hívhatnánk mondjuk teleképnek :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.20. 13:31:04

@Gudea enszi: ez így van, de ez nem férfitulajdonság, simán emberi.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 13:40:37

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): Azzal egyelőre jogdíj vitát és pert kockáztatnánk. Lehetne inkább Nemzetivízió vagy Hazafi készülék.

2011.12.20. 13:47:14

@KürtiT (Tromb74): Én úgy gondolom, felesleges egy évnyi anyagot felvenni, 4 nagyobb blokk bőségesen elegendő. Ez is csak azért szükséges, hogy a HYRadók végén szokásos időjárásjelentés és egyéb kedves aktualistások illeszkedjenek a tél-tavasz-nyár-ősz körforgásba. A gazdasági-politika híreket - figyelemmel a kormány sikereire és töretlen optimizmusára - nem szükséges egy évi mennyiségben rögzíteni, elég 10-15, amit variálnak - ennyi idő alatt az álompolgár már rég elfelejti, hogy a 10 nappal ezelőtti HYRadóban még teljesen mást nyilatkozott a miniszterelnök úr.
A maradék adásidőt pedig ki lehet tölteni vezetőink életéről szóló kisfilmekkel, interjúkkal, érdekességekkel.
Fel kell venni egy valóságsót is, amelynek kizárólag ellenzéki politikusok, máshogy gondolkodók, okvetetlenkedő újságírók, minden lében kanál értelmiségiek és _mások_ a szereplői és úgy kell megírni a forgatókönyvet, hogy mindezen szereplők akarva-akaratlanul visszataszító, ellenszenves, szánalmas-nevetséges figurákká váljanak már az első epizód után.

EzVan:) 2011.12.20. 13:57:22

ez most igen jó volt.

apropó, nálam már van "álami" tévé, a digitálison jön: n1, n2, buta tv, buta autonómia...

ingyenmedve 2011.12.20. 14:04:30

@Brother Love: Nem tudom, mit kell görcsölni! Mióta Mrs Edizon feltalálta a konyhai falvédőt, azóta az ember fogja, 6millió600ezer példányban legyártatja Sheng Zen-ben Magdi néni falvédőjét, ami azóta is ott szomorkodik Vili bácsi konyhájában, pedig már régen a Gizit dugja, oszt tavasz. Felköti a tévé elé, ül, fex, kussh. Cica, kutya már van, ló és Karsay Dorci coming soon:
lineas.freeblog.hu/files/2010/10/falv%C3%A9d%C5%91.jpg

Bell a Donna 2011.12.20. 14:08:01

Bevezetném a rég oly sikeres hétfői adásmentes napokat.
A kiegyensúlyozottság jegyében annyiban módosítanék a bevált eljáráson, hogy most a monoszkóp helyett a Biblia sorai futnának a képernyőkön.
Rovásírással, természetesen.

Édy, aki Endre 2011.12.20. 14:10:24

@Brother Love:

"A maradék adásidőt pedig ki lehet tölteni vezetőink életéről szóló kisfilmekkel, interjúkkal, érdekességekkel."

Ilyen már volt...

www.youtube.com/watch?v=zOFnzesg5-c

A 20. másodperctől válik érdekfeszítően izgalmassá a magánéletbe történő spontán bepillantás.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.20. 14:16:51

Hiányolom a poszthoz a videót: Horst Fuchs sulytásos mentében hiperaktív idegbeteg módjára gesztikulál.

Doktor Kotász 2011.12.20. 14:20:20

@la paloma de la rosa: "Tibi! Nehogy higgy Doktor Kotásznak! Csak csőbe akarnak húzni. Idézet: "közösen megtudjuk győzni"
Aki nincs tisztában az elváló igekötők helyes használatával, kizárt, hogy állami ítéletvégrehajtó legyen. Itt valami huncutság lesz."

Nagy örömmel olvasom művelt kollégánk népnevelő célzattal közölt olvasói levelét, de ha kérhetném a jövőben a pártbizottságot érintő hasonló észrevételeivel forduljon bátran a bizottság illetékes tagjához, aki másodállásban a köztársasági elnökúr hivatalában lektorálja az elnökúr hivatalos nyilatkozatait. Továbbá a jövőben minden megnyílvánulásánál vegye figyelembe, hogy a sajtóban közölt kritikai észrevételeivel az ellenzéki hangoknak adhat táptalajt, még ha az az elvtárs szándékaival eredetileg ellentétes is volna.
Ezúttal önt is meghívom alapszervezetünk összevont karácsonyi és évzáró banketjére, amit még véletlenül se vegyen egy személyének szóló fenyegetésnek. Mi csak azt szeretnénk, ha ön is jól érezné magát egy felszabadult hangulatú zenés, táncos mulatságon, ahol kevésbé hivatalos, mondhatni formális keretek között is megvitathatjuk a közeljövőre vonatkozó terveink, melyekben természetesen szem előtt tartjuk a miniszterelnök-elvtársúr által vázolt éppen aktuális iránymutatásait.

Baráti és elvtársi üdvözlettel Dr. Kotász másodállású állami ítéletvégrehajtó

Doktor Kotász 2011.12.20. 14:38:59

@Aphelion: "@Doktor Kotász: "Vigyázzon mit beszél az elvtársnő, mert itt a pártbizottságban figyelünk!"

Én mindig is nagyon vigyázni szoktam hogy mit csinálok a számmal. Apropó leszopni nem kell valakit a bizottságból? "

Ez esetben feltétlenül számítok az összevont karácsonyi és évzáró bankettünkön a megjelenésére, és a színpadi függöny takarásában, mondhatni a kulisszák mögött örömömre szolgálna egy személyes, baráti hangulatú beszélgetés kettőnk között. A leginkább alkalomhoz illőnek a rövid piros szoknyácskáját találom, és a banket kötetlen hangulata megengedi, hogy az alsó és felső fehérnemű viselésétől tartózkodjon az elvtársnő.

Eszembe jutott, hogy az elvtársnő pályázott az egészségpénztári biztosi, illetve a nyugdíjmentő biztosi pozíciókra, és a banketten kiváló alkalma nyílik arra, hogy a követelményekben lefektetett képességekkel maradéktalanul rendelkezik, és nyugodt szívvel helyezhetem önbe, szorgos kezeibe, és nyílt szájába a bizalmam.

Baráti és elvtársi üdvözlettel Dr. Kotász másodállású állami ítéletvégrehajtó

la paloma de la rosa 2011.12.20. 14:43:16

@Doktor Kotász: Természetesen bárminemű kritikai észrevételem nélkülözi az ellenzékiség csíráját is, csupán nyelvtani hiányosságra óhajtottam felhívni a mélyen tisztelt állami ítéletvégrehajtó úr mélyen tisztelt figyelmét.
Köszönettel veszem az évzáró bankettre szóló szívélyes meghívást, melynek maradéktalanul eleget teszek.

Legmélyebb tisztelettel és üdvözlettel:
A rózsaszín galamb, főállású nyelvtannáci

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.20. 14:51:47

@Bell a Donna: viszont kedd délután 16:55-kor a műsorismertető néni szövegelése után volt Telebörze meg Felkínálom. Almaszedő talicska készítéséhez kerestek géemkás ezermester klubokat.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 14:58:48

@Brother Love: Sőt, meglehetne oldani az egészet a Bebe TV modorában.
www.youtube.com/watch?v=jwXImiubrBI&feature=related
Egyszerű flash animációk szemléltetnék, ahogyan a GDP egyre csak nő, az államadóság pedig csökken. A GDP egy zöld levelibéka képében mászna felfelé egy létrán, naponta egy fokot haladva. Az államadóság pedig egy levél lenne, amit egy édes kis hernyó rágcsálna elfelé. Az munkahelyek számának növekedését úgy kommunikálnánk, hogy percenként betotyogna egy pingvin a képbe, húzna egy strigulát a falra, majd tovább totyogna.
A szórakoztató műsorok annyiból állnának, hogy megjelenne egy szmájli a képernyőn, alatta pedig stúdióban felvett kacagást lehetne hallani.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.12.20. 15:14:58

sőt, a hyr tévén hétfőnként nincs adás.

Bell a Donna 2011.12.20. 15:19:16

@Blassius:
Ahhoz, hogy rábírják a talicskát az almafa megmászásához, és a jonatán leszedéséhez, tényleg ezermester GMK-ra lett volna szükség.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 15:33:39

@vészmadár (pica pica):
De biztos mindenki meg lesz elégedve a döntéssel? És vajon jól döntöttél? Mi van, ha mégse? Vajon más is így döntött volna? Lehet, h vkinek nem fog tetszeni? Lehet, hogy nem vagy biztos magadban? Biztos, hogy a rendszeres, felelős döntéshozatal női műfaj is? Mit keres ennyi kérdőjel egy döntés körül?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 15:54:03

@Gudea enszi:
Biztos csak valami súlyos frusztrációt leplezel ezzel a fokozott maszkulinitással. Én annyira biztos vagyok a nemi identitásomban, hogy bátran sminkelek, vállaltan nem tudok kereket cserélni, és boldogan hazudok magamnak, valamint mondok semmit a legjobb barátnőimnek. Elegünk van már a náci férfisoviniszta dumádból!

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 16:03:32

@Gudea enszi: Tehát a felelős döntés ismérve az, hogy a döntéshozóban nem merül fel kétely annak helyeségét illetően. Teketóriázás nélkül hoz egy döntést, ha nem válik be, akkor majd hoz egy annak ellentmondót. Az előző sikertelenségét pedig tőle független körülményeknek tulajdonítja. A döntés következménye amúgy is másodlagos ahhoz képest, hogy a döntéshozó magabiztossága megkérdőjelezhetetlennek tűnjön. A módszer a lényeg, nem az eredmény.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.20. 16:21:10

@KürtiT (Tromb74): ne szídd a kormányt, ez nem az a blog!

@Gudea enszi: Vonakodva bár, de ezúttal igazat kell adnom. A női döntési folyamat legjobb példája a ruhavásárlás.

- Drágám, melyiket vegyem meg, a pirosat, vagy a kéket?
- Miért, melyik mennyibe kerül?
- Az most nem érdekes, azt nézd meg, melyik áll jobban?
- Na jó, mutasd. Hát, végülis mind a kettő egyformán tetszik.
- Na nem, olyan nincs. Ha nem tudsz választani, az azt jelenti, hogy nem érdekel.
- Na jó, legyen a kék.
- Miért pont a kék?
- Hogyhogy miért, te mondtad hogy válasszak!
- Persze, de miért pont a kéket választod?
- Mittudom én, mert... mert... karcsúsít...
- Azt akarod mondani, hogy híztam ?!
- Mi van? Dehogy akarom! Hogy jön ez ide?!
- Te mondtad, hogy karcsúbbnak kéne lennem!
- Mi... van...? Basszus akkor legyen a piros, bánom is én!
- Na most mér kapod fel a vizet? Jellemző, veled még vásárolni sem lehet! Na jól van, ha te így állsz hozzá, megveszem magamnak mind a kettőt!

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 16:27:16

@KürtiT (Tromb74):
A döntéshozó meghozza a döntést, és vállalja érte a felelősséget. Ha rossz döntést hozott, azért is vállalja, nem kezd rinyálni, h jaj másképp kellett volna, és nem kérdi elcsukló, vékony hangon a férfitől, h "most akkor mi legyen?". A döntést nem teketóriázás nélkül hozza meg, hanem nagyon is átgondoltan, ám emellett a lehető leggyorsabban és leghatározottabban. A magabiztosság a kulcs, mert ha bizonytalanul, tipegve hozol jó döntést, az kevesebbet ér, mintha magabiztosan és határozottan hozol egy rosszabbat. Ha nem hiszed, kérdezz megy egy szakembert valami jobb közgazdasági egyetemen!

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 16:30:07

@Kurtz ezredes: Te inkább az a fajta vagy, aki Tibihez fűződő érzelmes kapcsolatát azzal palástolja, hogy gyúr, amerikai focizik és csak azért kap defektet, hogy látványosan kereket cserélhessen. A nőket túljátszott arroganciával tartod magadtól biztonságos távolságban.
Enszivel előadott látszat-civakodásod pedig egy viharos szerelmi háromszög kialakulására enged következtetni.
Gondolom Tibinek már kicsit gyanúsak az egyre gyakoribb csehszlovákiai "üzleti" utak.

2011.12.20. 16:37:39

@altoid: Némileg lerövidítetted és egyszerűsítetted a dolgot, de példa nagyjából helytálló. :)

Rosszabb, ha ténylegesen, érdemben bevonnak a döntésbe:

- Akkor melyik csempe legyen a 3 közül?
- Nekem mindhárom tetszik...
- De a te fürdőszobád is lesz, mondd már meg, melyik a legszebb, melyika legjobb!
- Tudom is én. Talán legjobb lenne ezt a viláhgosat választani...
- Miért pont ezt?
- MIndegyik szép, de ez a kisebb méret praktikusabb, jobban érvényesül a kis fürdőszobában. A nagy lapokat majd mindet vágni kellene, nem lenne se szép, se praktikus, pont nem érvényesülne.
- És a másik?
- Ahogy nézem, gyenge minőség, - nézd csak meg, majd mindegyik hasas, a felülete sem egyenletes, a szélek sem pontosak. Képtelenség jól felrakni.
- Persze, mert neked az első tetszik, azt akarod.
- Nem, mindhárom jól mutat itt a szalonban, de az egyik szar, a másik nem passzol a helyiséghez, emez meg (mutatja) jó is, szép is, szóval ezt érdemes venni.
- De én már úgy elképzeltem a nagyból... Biztos, hogy nem lesz szép, ha vágják?
- (türelmesen) Biztos, meg nincs is értelme a nagy lapoknak, ha 80%-át vágni kell.
- De ez annyira gyönyörű... és ez.
- (kicsit feszültebben) Már mondtam, nézd meg: rossz minőségű, gagyi és nem is olcsó. A legjobb az első lesz.
- (sértődötten) Persze, mert neked az tetszett és most lebeszélsz a többiről! Inkább nézzünk szét máshol is!
- (lemondóan) Jó, nézzünk.

A következő szaküzletben mindez megismétlődik.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 16:48:15

@KürtiT (Tromb74):
Ráéreztél, hogy mi hármasban eszméletlen sokat szoktunk buzulni. Bár az is igaz, hogy ez eddig mindig verbális keretekre korlátozódott, és a jövőben sem hiszem, hogy tettlegességbe csapna át.

Amúgy jó érzés végre látni, hogy ismeritek ti a női lelket. Most már csak egy kis bátorságot várnék, mert az eszetek ezek szerint megvan. Annyi kéne, hogy kiállnátok és végre kimondanátok:
"Igen, ezek a nők, én pedig nem ilyen vagyok, hanem ennél több és jobb, hiszen férfi vagyok."

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 17:10:49

@Kurtz ezredes: Legalább egy webkamerás édeshármast összehozhatnátok, ennek a sok felgyülemlett feszűltségnek ki kéne már csapódnia valahol.

A nőkkel kapcsolatban nincs mitől tartanod. Férfiak vagyunk, és minden további magyarázkodás felesleges, pasees dolog lenne.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 17:17:58

@KürtiT (Tromb74):
Azért mrs Starkeyval élőben feszültséget csapatni sokkal jobb mint velük webkamerán, ráadásul még vásárlás közben is egész normális.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 17:28:02

@Kurtz ezredes: Ugye azért nem vesztek össze a csipkés holmikon? Bár valószínűleg más a méretetek.

Egyébként meg hol van ebben a hűség, a bajtársiaság? Mert ha jól értem, enszi és Tibi is hoppon maradt. Micsoda egy cafka vagy te, hallod.

@Gudea enszi: Mindjárt gondoltam, hogy ezt a módszert közgázon lehet elsajátítani a legjobban. :D

2011.12.20. 17:39:25

@altoid: @Brother Love:

Hehe, na hasonlóra írta a lifetiltes bence, hogy három fő elve van az életében: nem vitatkozik nőkkel, nem szavaz az MSZP-re, és nem válaszol hülye kérdésekre.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 17:55:43

@Kurtz ezredes: És most megyek fát aprítani. Ilyenkor már az összes szomszéd látja, hallja ahogy határozott csapásokkal hasítom szerteszéjjel a rönköket.

www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg

mrs.starkey 2011.12.20. 18:03:19

nahát, én tényleg nem gondoltam hogy itt a modoroson ennyire tombol a tesztoszteron.... hát ha így van, akkor csak pushupban jövök ide kommentelni.
@Kurtz ezredes: azt a vásárlást ne is emlegesd!!

Rich.mond 2011.12.20. 19:49:44

@KürtiT (Tromb74): Pontosan. Ezért nézek fel Matocsny Miniszter Úrra, mert nem ő fél meghozni azokat a döntéseket, amelytől ŐK régen féltek. Ez persze NEKIK nem is nagyon tetszik, ezért kárálnak, jajveszékelnek és fenyegetőznek. De hála a HYR tévének, most már csak a szomszéd nénit kell hallgatnom, aki bosszúból mindig maximális hangerőn bömbölteti Drágabulgárurat.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.20. 20:08:50

@altoid: újfent megállapítottam, hogy nem vagyok nő. engem folyton azzal szoktak cseszegetni, mindenféle férfiemberek, hogy miért nem érdekel jobban az öltözködés.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 20:24:12

@A Tyne folyó déli partja: Akinek nincs apja, az annyit is ér. Össze kell gyűjteni az ilyeneket, és állami felügyelet alá helyezni. A Miniszterelnök Úr egyszemélyben apja és anyja is mindenkinek, mert ekkora szíve van.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.20. 20:29:28

@KürtiT (Tromb74): akkor mi a tesómmal semmit sem érünk...

KürtiT (Tromb74) 2011.12.20. 20:40:47

@Rich.mond: Matocsny Miniszter Úr egyik szeme mindég a DZSÍDÍPÍ adatokat, másik meg a valuta árfolyamokat lesi. Ájpadon jobb kézzel megcsinája a 2012-es költségvetési tervet, szamszung galakszi tabon ballal a módosító inditványokat szövegezi. Nincsen neki ideje elbizonytalanodni, mert szoríja a határidő.
Amikor picit mégis csak van ideje, szemléletes példákon keresztül megmagyarázza mirűl is van szó:
„Kína egyetlen országnak tűnik, és az is, de hány kistigris, kisorszlán, jaguár nő fel benne?”

@A Tyne folyó déli partja: A gond ott kezdődik, ha a vetkőzés nem érdekel (hihi)

"akkor mi a tesómmal semmit sem érünk..."
Ugyan már, mindannyian egyenlő esélyekkel indulunk neki az életnek. Nem számít szegény vagy gazdag, Békés vagy Győr-Moson-Sopron, csonka vagy teljes, mert mindenkinek ott a lehetőség, csak élni kell vele.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.20. 21:35:20

@mrs.starkey:
De mér? Tök aranyos voltál, főleg h bevédted a modorosság vádja alól az utcai gesztenyézést.
Eddig amúgy nem pushupban kommenteltél? :)

Édy, aki Endre 2011.12.20. 22:07:11

@KürtiT (Tromb74):

"Teketóriázás nélkül hoz egy döntést, ha nem válik be, akkor majd hoz egy annak ellentmondót. Az előző sikertelenségét pedig tőle független körülményeknek tulajdonítja. A döntés következménye amúgy is másodlagos ahhoz képest, hogy a döntéshozó magabiztossága megkérdőjelezhetetlennek tűnjön. A módszer a lényeg, nem az eredmény."

Röviden és modorosan: Precíz leírása ez az ELMÚTNYÓCÉVNEK. :)

blur7 2011.12.20. 22:11:03

@A Tyne folyó déli partja: Ugyan, csak az agyad működése feltehetően közelebb áll a férfiakéhoz, mint az átlag női agyhoz. (De ez nem érinti a szexuális orientációt.) Van olyan, az idegrendszer működési sajátosságaiban megnyilvánuló szindróma, amelyre a férfias agy jellemző (ez még vita tárgya).

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.20. 22:33:55

@Gudea enszi: a döntés körül jó esetben kurva sok a kérdőjel, főleg előtte, ugye.

csi szi 2011.12.20. 22:40:40

@Ernoke: Javaslom Dr. Tóth Tihamér „Tiszta férfiúság” és Csaba Margit „Amit a serdülő lánynak tudnia kell” c. könyvét, nemtől függően :)

ingyenmedve 2011.12.21. 05:50:57

@KürtiT (Tromb74): Sőt, Kína olyan népszerű a különböző állatkertek (pl istenááálattkertye) lakói között, hogy az semmi, magyar szürkemarha is szeretne ott nagy lenni (magyar liba már lett is9 de még cseh bálna is a piacratör.
new.skoda-auto.com/en/about/info/news/News/Pages/2011_128_Superb-consumption-record.aspx
Magyar írónő van, aki nagyobb lett ott, mint a mi kis Vass Vilyágunk idehaza. Meg van magyar kínaiopera-énekesnő is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.21. 16:25:26

Bibliaismereti vetélkedő lesz a királyi tévén! **Fordferlén idézet**
Jehovások innentől lehúzhatják a rolót.
süti beállítások módosítása