2010 első posztja

2010/01/01. - írta: Modor Tibi

 

Nemrég voltunk egyévesek, akkor már egyszer értékeltünk - de annyira rákaptam erre a sajátos időtöltésre, hogy most megint értékelni és elemezgetni fogunk. A számokat mindenki szereti, tehát 2009-ben volt:

összesen 1,8 millió oldalletöltésünk és 271 ezer egyéni látogatónk.

Csak hogy lássátok a tendenciát: ebből januárban volt 7 ezer látogató 77 ezer oldalletöltéssel, de decemberben pedig 56 ezer egyéni látogató 265 ezer kattintást hozott össze. Persze itt azt is figyelmbe kell venni, hogy július óta mintha a Google Analytics másként számolná az egyéni látogatókat, úgyhogy csak a PI a megbízható adat.

Az októberi bloginterjúban is már azon idegeskedtem, hogy meddig lehet még tovább nőni - meglátjuk. Minden hónap végén azt hittem, hogy ezt már nem tudjuk felülmúlni, nem lesz új téma - aztán valahogy mégis összejött mindig.

Megnyugtató, hogy kilenc saját vázlat figyel majdnem nyomdakészen az adminisztrációs felületen, és kb. ugyanennyi olvasói poszt is leközlésre vár - így könnyebb lesz átvészelni a hosszúra nyúló vizsgaidőszakot is.

És hogy megint legyen valami szép gyűjtemény - sorrend nélkül összegyűjtöttem 10 kedvenc társszerzői/vendég- illetve olvasói posztomat, hogy legyen mit olvasgatnotok:

 

Vendégségben Szándoréknál

Szándor sajnos már csak nagyon ritkán szól hozzá, de a kezdetekben ő volt az egyik legaktívabb olvasónk, és a csodálatos vendégséges posztok első darabját is ő alkotta meg. Kösz, szándor, és tudjuk, hogy olvasol - kommentálj bátran többet :))

A modoros egyetemi tanár

Ha megkérhetném Önöket, függesszék fel a bájcsevejt és a falatozást az elkövetkező nyolcvan percre, mert a mai alkalommal még adminisztratív teendőkre is időt kell szakítanunk. Leköteleztek!


A gasztroblogger

Sakálné vackorbanshee Rozália talán maga se sejthette, hogy mekkorát fog szólni ez a poszt. Címlapos lett, rengeteg új olvasót szereztünk vele, és az internetes újságírás nagy öregjeinek egybehangzó, őszinte haragját is ki sikerült vele vívni. Vajon miért? Tudom, utána kéne nézni rendesen, ha már írunk valamiről, dobálózás félinformációkkal, én olvasok sok gasztroblogot, de egyik se ír le ilyet...

Azóta tudjuk, hogy EPIC kurva szar a Modoros. Hát, azért remélem, hogy betiltatni még nem akarnak minket - szerintem elférünk a neten, a Modoros meg kurva jó.

A telkes

Nils Holgersson írása az egyik legjobb, ami itt valaha megjelent. Nagyon várom tőle a beígért következőt!



Az irányításmániás

A szerző Buffout, és minden bánatát beleírta. Csodálatos alkotás az emberi párkapcsolatokról.



A Büfészínész

Na itt mondtam Pecséttörőnek, hogy blogot kéne indítania - és meg is született a kikvogymuk.



A modoros Playmate

Hácsé azóta sztár lett, egyértelmű. A poszt szintén az egyik legolvasottabb volt 2009-ben.

 

Végül következzenek a társszerzők:

Modoros nőtípusok - Az ősanya

Nosferato durván megmondta, és az volt a vicces, hogy szinte csak pozitív visszajelzést kaptunk. Nosferato másik jellegzetessége, hogy szinte minden Modoros-posztja után az az olvasók visszajelzése, hogy "az eddigi legjobb" - még ha néhol le is józsizzák. Szóval kéne még írni, ombre! :)



Modoros nőtípusok - a nagyvilági

Nyelvész Józsi bátyám önéletrajzi ihletésű összeállítása, parádés fricska enyhén eltartott kisujjú exnőinek - akkor még sokan csak hápogtak, hogy ez most meg mi. Eltartott egy ideig, mire a közönség megszokott minket - azért így visszatekintve is úgy látom, hogy nagyon kellettünk mi a magyar netre.



Arany Farmermellény 2008: 2. Lakat T. Károly
 

Végül jöjjön nathanp szerintem legjobban sikerült modorposztja: nemcsak a nyelvi bravúrokat és sajátosságokat kaptuk meg itt mesteri formában, hanem még Lakat Karcsi bácsi is megnyilvánult - számomra ezzel 2009 legjobbfej közszereplőjévé előlépve. Legnagyobb tiszteletem, Karcsi bá!

Na Isten-Isten, nehogy megunjatok minket, olvassatok, híreszteljetek, kösz mindent. 2010 talán még jobb lesz.

13 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rózsa2 (törölt) 2010.01.01. 17:39:58

Szép, szép ez az értékelés.

De az elején az a sok szám...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.01.01. 17:52:49

isten isten! sőt, proszit!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.01.01. 18:31:27

kedves evribádi ! :)

az újévi értékelésnél már csak az újévi fogadalom modoroschabb, úgy vélem, tehát yómagam is így tettem ...
éppen ezért, fogadtam az Oklahoma City Thunder győzelmére (NBA-kosárlabda)
nos..., örömmel tudatom önökkel/veletek, hogy 87-86 arányban legyőzték a' Utah Jazz-t, yeeeee... :DDDDD

buék meg minden ! :D

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.01.01. 23:25:45

@váj mí: én se,
de mégisch megjött
yó ez a nap
meg minden :))

www.youtube.com/watch?v=W9c02UiOHyY

yo, úszunk és énekeljünk ...
lehet ? :)

GERI87 2010.01.02. 01:51:47

hali
és mikor lesz poszt a "csak eredeti szinkronjával és nem összevágva nézem meg a filmeket mert tudok angolul és ezzel menőzök" modoros emberkékről?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.02. 10:57:55

Üzenem az Oklahoma City Thundernek, hogy fogja ő Walton a pályán 48 percen át! Roger Murdock vagyok, másodpilóta.

Tibikém, köszönöm a megemlékezést. Eddig nem mertem mondani, de most már merem, hogy még idén lesz új poszt. Csak basszon fel valaki idegileg úgy, hogy van nálam gép, de nem dolgozom és nem vezetek. Kocsiban úgy írok posztokat, mint Kapa: mondom hangosan. Egy joviális rejtett webkamerás úr az anyósülésen sztárbloggert csinálhatna magából. Tán még szexelhetne is blogolás végette.

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.01.02. 12:22:28

Őszintén gratulálok, ezek már akkora számok, hogy talán Frei Tamás is felkapja a fejét! :)

Nekem a fiktív közhelyes dialógusok a kedvenceim (amik jellemzően úgy érnek véget, hogy "Marika, írjál fel még egy kör hubit!"), az olvasóik közül pedig Hácsé írásai vagy pl. a mű-gourmand borszakértő.

Rkka 2010.01.02. 19:11:54

Gratulálok! Bár vendégposztolóé a pont, de az "Ősanyát" többször újraolvastuk a megjelenése óta, és addiktívnak bizonyult. Ajánlottuk (kisbabát váró) ismerőseinknek, olvassák ők is a röhögéstől nyüszítve!
És nálam a legek lege: Az osztálytalálkozó! Ögödej és Füvellő nálunk úgyszólván a mindennapok része lett.
Sikeres új évet!

Jaguar 2010.01.02. 23:36:51

b.ú.é.k.* és mikortól lehet szavazni az aranymellényre?

*Bár már késő, de elmondanám, hogy voltam már olyan társaságban, ahol az a modoros nyelvtannáci vita bontakozott ki, hogy az üzenetekben hogyan helyes a megjelölés?: BUÉK! B.Ú.É.K. Buék! Búék! ...
Szerintem: Broáf!

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.01.03. 10:52:02

Kedves blogolvasók!

Kívánok mindenkinek boldog új évet! Több fizikát, több reáliát mindenki életébe!
A kérdésem: kiderült-e már, kié a második Aranyfarmer-mellény díj? Tűkön ülök.
Üdv:
ifj. Farkas Gyula

rózsa2 (törölt) 2010.01.03. 15:31:03

@ifj. Farkas Gyula:

Csak ilyen egyszerűen írod alá?

Atlasz, hanyatlasz?

vincere 2010.01.06. 15:22:15

köszi az évet, ami személyemben új olvasót hozott nektek, nekem pedig új addikciót, mintha nem lenne elég... további sok sikert!
süti beállítások módosítása