Modoros a UNIT Magazinban 2009.XII. / Blogajánló: kikvogymuk

2009/12/18. - írta: Modor Tibi

 

Na, volt ott egy novemberi szám nathanp technikamániás írásával - a december-januári kiadásban viszont újra lecsapunk, méghozzá exkluzív, korábban még nem látott tartalommal!

Keressétek a lelőhelyeken a Unitot, benne A Partyhopper (bulitúrázó) egy estéjével. Ha már kellően ellátták a pontokat a magazinnal, megkapjátok itt a blogon is az eredeti, vágatlan, megszokottan terjengős (Modor Tibi) posztot a beszkennelt újságcikkel együtt - ez remélhetőleg karácsony környékére megvalósulhat.

 


 

Na de hogy hasonlóan jó hírekről számolhassak be: ugye mindenki emlékszik még Pecséttörőre, a Panelek népe, valamint A Büfészínész vérprofi szerzőjére? Rövid győzködés után nekiállt egy saját blognak is kikvogymuk címen, Szocio Pata néven - a tőle megszokott, párbeszédes (vagy éppen monologizáló) stílusban.

Első, saját posztja odaát a Sminktükörről már ismerős MLM-es ismerős férfi szemmel, amit a tervek szerint hetente két új bejegyzés fog követni - leginkább (vagy csakis?) társadalmi, emberi jelenségek megfigyelésének szentelve. Kedveljük mi is ezt a témát :)

 


 

Ja, és kéne még jelölni az Arany Farmermellény 2009-re!

Meg nézzétek meg Nyelvész Józsit a tévében!

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.12.19. 14:53:21

Az a partyhopper igen kemény lett, Tibie. :D
süti beállítások módosítása