A négyórás munkahét, azaz hogyan legyél sikeres és gazdag férfi munka nélkül

2018/01/21. - írta: Modor Tibi

Hihetetlenül hangzik?

Elsőre nekem is - röhögtem és legyintettem: ez lehetetlen!

De aztán elkezdtem kutatni (=YouTube-videókat nézni, hogy hogyan legyek gazdag); elolvastam Kiyosaki pár művét, majd Tim Ferrisstől a 4 órás munkahét - Szabadulj meg a 9-5-ig robottól és élj ott, ahová a szíved húz! c. remekművet, és tiszta paff lettem, mondani lehidaltam. Tim ugyanis megvalósítja minden férfi álmát:

A világ az otthona, szabad: nincs felesége, csak néha barátnői - szemtelenül jóképű, pimaszul gazdag, oltári jó a teste, és fölháborítóan keveset dolgozik! Mindezt hogy érte el?

A recept zsenialitása az egyszerűségében rejlik.

Hogy hol? 

Máris elárulom nektek, hogy hogyan lehetsz szemtelenül gazdag és szabad és önálló - ha követed az életvezetési tanácsadók alábbi tanácsait (Kiyosaki, Ferriss, Robbins):

  1. Webáruházat kell nyitni, majd az ügyintézést kiszervezni - lehetőleg Indiába, mert ott nagyon olcsó.
  2. Fogadj szolgát! A személyes ügyeidet is szervezd ki egy virtuális személyes asszisztensnek - lehetőleg Indiába, mert ott nagyon olcsó minden.
  3. Állíts be az emailcímeden egy automatikus választ, miszerint csak naponta/hetente/havonta egyszer olvasol emailt, úgyhogy ne számítsanak semmire.
  4. Élvezd a beömlő bevételt.
  5. Ne dolgozz, inkább tőzsdézz.
  6. Írj minderről egy könyvet, amit megvesz a sok sikeres, önmegvalósításra vágyó, magányos 30-as, 40-es ürge.
  7. Piócaként szipolyozz ki másokat meg a rendszert, de ne adj vissza soha senkinek semmit (játszd ki a szabályokat, a rendszert, vadászd le a híres embereket egérúton, zaklasd őket - de te persze ugyanakkor profin védekezz mindenki és minden ellen).

 

Hiszen tök jó lesz, ha az egész világ nem dolgozik többé, csak együtt élvezzük, hogy a pénz dolgozik nekünk, és mind fogadhatunk 1-1 indiai virtuális szolgát Indiában, esetleg igazit itthon. És majd megtanítjuk a szolgáinknak is, hogy hogyan ne kelljen dolgozni, és akkor nekik is majd dolgozik valaki.

De én most elárulom neked a Titkot ebben a Könyvben.

És olyan dolgokat fedeztek még fel ezek a srácok, mint pl.:

  1. Az extrém gazdagok korán kelnek (5-6 körül legkésőbb)
  2. A kettlebell
  3. A meditáció
  4. Olvass sokat. Rengeteget. Olvass, olvass. Fald a könyveket.
  5. Reggelente (vagy előző este) írj to do-listát
  6. Adj hálát a jó dolgokért az Univerzumnak
  7. Létezik egy bizonyos 80/20-as szabály, a Pareto-elv
  8. Ne menj főiskolára, egyetemre, mert hülyeségeket tanítanak - aki nem tanult tovább vagy kihullott, az milliárdos lett, pl. Steve Jobs
  9. Nem elég, ha kihullottál és/vagy nem tanultál tovább - csak akkor lehetsz igazán sikeres, ha minden munkahelyeden összeférhetetlen, teljesíteni, besimulni képtelen, lázadó típus voltál, és legalább 20 helyről kirúgtak, mielőtt bejött valamelyik ügyeskedésed
  10. Ne dolgozz cégnél, legyél te is vállalkozó - hiszen az iskolarendszer csak arra tanít meg, hogyan legyél jó beosztott
  11. Néha - önismeretből és a hecc kedvéért - feküdj le egy forgalmas utcán az utca közepére, és élvezd a hatást - mert megteheted, néha kicsit legyünk őrültek!
  12. Mindennap (!) gyűjtsd be egy-egy dekoratív kishölgy telefonszámát valami felcsípős, betanult szöveggel - gyakorold a nyomulást, szokd meg az elutasítást - de a sikert is

 

És ha mindez megvolt, akkor akár versenytáncos is lehetsz valami gyönyörű latinával; és élhetsz a világ bármely szegény pontján királyként, tökegyedül! Hát nem volna csodálatos szingli, nyugati férfiként pl. a számunkra (a könyv elolvasása előtt) elérhetetlen Thaiföldön élni?

Nincs más dolgod, mint Tibi könyvét MOST megvenni, de az is jó, ha csak egy kis pénzt küldesz, hogy nekem ne kelljen dolgozni (max négy órát egy héten), csak neked!

Köszi előre is! Szép napot még! <3

15 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2018.01.21. 20:21:44

Mivel nekem nem volt gazdag papám, ezért holnap megyek a gyárba :(

Mária HenGau 2018.01.21. 20:37:29

Erre születni kell. Vannak akik képtelenek másokat kihasználni, képtelenek arra, h gátlástalanok legyenek.
Persze a nevelés is számít.
Hogy neveljem a gyerekem gátlástalanná, ha nem voltam az? :DD

Esterlanc 2018.01.23. 23:04:54

Kedves Tibi,

érdekelne a könyv, hol lehet megrendelni?

2018.01.26. 16:06:14

mi ez a buziskodás hej

2018.01.31. 16:00:59

Legyen egy szép napod Neked is :)

Trónkövetelő 2018.02.02. 16:58:13

A Wall street igazi farkasa, Jordan Belfort jelenleg motivational speakerként (ezt egyáltalán hogy kell lefordítani magyarra?) keresi a kenyerét, elmondja nagyon hatásosan, hogy hogyan lehetsz kurva gazdag mások gátlástalan átbaszásával. Kiadta a visszaemlékezéseit, és abból is kurva sok pénzt keresett, mert Scorsese abból forgatta a filmjét.
Én nem is azon csodálkozom, hogy az ilyen szocio- meg pszichopaták ennyire sokra viszik, hanem azon, hogy miért létezünk még mi is, szerencsétlen gátlásos nyomorultak. Nincs és nem is volt soha olyan társadalom az emberi történelem folyamán, ami ne nyújtott volna pozitív visszacsatolást ezeknek, szóval nekünk valamikor a piramisok építésekor ki kellett volna vesznünk.

Mária HenGau 2018.02.04. 21:21:44

De egyébként lehet "díjazni", mert aki ügyes az pénzt keres , aki ügyetlen az meg nem, vagy nem így. Például nem mindenki egyforma tornából, kémiából, stb-ből.
Mindegy.
bazzd.blog.hu/

Cave Nick 2018.02.11. 10:15:35

Lépj ki a komfortzónádból!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2018.02.25. 15:29:55

@Cave Nick: Milyen igaz. Ehetsz például olyan kajákat amiket rühellsz, büdösek és rossz ízűek, de mivel kiléptél a komfortzónából elhiteted magaddal hogy a büdös szar rosszízű drága fos kaja finom. Magyarul baszd át magad!

Cave Nick 2018.02.27. 03:10:10

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Beszakította a közösségi médiát Hódmezővásárhely!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2018.03.11. 18:02:06

@Cave Nick: Legalábbis így képzelte a belpesti ballib hadosztály. MUHAHA!

christo161 · http://itkezdoknek.blog.hu/ 2018.04.10. 23:54:49

"Otthonról végezhető munka, nem piramisjáték, nem kell beszervezned senkit..." :D

blasiusii 2018.08.16. 15:45:25

aki olyan 20-21 éves kora felett is elhiszi, hogy kemény munka vagy speciális tudás nélkül is, "könnyen' meggazdagodhat, az meg is érdemli az ilyen könyveket meg a life kócsokat. (Ritka kivételek azok a fifikás pszichopaták, akik esetleg a náluk még kevésbé intellektuálisan szerencséseket/kiszolgáltatott embereket megszédítenek, csapnak be, és belőlük megélnek.)

Flowey 2022.04.26. 11:10:34

@blasiusii:

És azok is általában házasság révén teszik ezt... A legjobb üzlet.
süti beállítások módosítása