Kedves, internetadó nyomán forradalmat vizionáló ellenzéki Embertársam!

2014/10/23. - írta: Modor Tibi

Disclaimer: e sorok írója - bár a Fideszre szavazott -, mára mélységesen megbánta, és mostanra teljes szívéből elítéli korábbi önmagát és Orbán Viktor putyinista önkényuralmát, a fékek és ellensúlyok cinikus felszámolását, a demokratikus értékek semmibevételét. A poszt csupán irónia, egy kvázi ún. stílusparódia, hogy hogyan is látják egyesek a világot a narancsködön túl.

Kedves, az internetadó nyomán máris forradalmat, népfelkelést, kormánybuktatást vizionáló, szerencsétlen fasz Nemzettársam! Annyira, de annyira unalmas, hogy már századszorra is lyukra futsz, hogy az ésszel már-már felérhetetlen.

Ismételjük át kicsit az eddig tanultakat, sulykoltakat - hátha végre meglesz a foganatja, bár kezdem feladni.

Én nem akarok ezreket fizetni csak azért, mert internetezem! A gyereknek olcsóbb dematerializált formában megvenni az 50 gigás játékot, most megint mehetek a DVD-ért a boltba! Ahelyett, hogy haladnánk a világgal, gyökeresen szembemegyünk a trendekkel.

Hát ha te 50 gigás játékokat veszel a gyereknek, azt nagyon leszarom. Bár szerintem hazudsz, mint mindig, te kutya. Gigánként pár százas egyrészt nem nagy tétel, másrészt csodálatosan beszoptátok megint a műbalhét, miközben a háttérben Miniszterelnök Úr vidáman, fütyörészve dolgozik a sokkal fontosabb ügyeken. Szóval nem szívesen fizetek többet az internetért sem, de ha a csodálatos Fidesz így látja jónak, akkor én támogatom - akármiről is legyen szó. Már csak a dühötök miatt is megérte. A kormány pedig rajtatok kuncogva végzi a dolgát, és művel sokkal felháborítóbb (ám helyes) dolgokat. Csak ahhoz már túl műveletlen vagy, hogy felfogd ésszel.

Nekem nincs havi plusz négyezer forintom a gazdáid lakóparki lakásaira!

Hát akkor ne legyen - bár nekem is lett különadóra pénzem a te gazdáidnak. Na de jófej leszek, itt van pár tipp: tessék kevesebbet dohányozni, autózni, hülyeségeket vásárolni, felesleges helyekre utazgatni. Meg kell tanulnod priorizálni, ha már pénzt keresni buta vagy. Én se vagyok valami gazdag (még a havi bruttó egymilliót se érem el, és csak egy ötéves Saabot kaptam a cégtől), de azért ennyit még kibírok.

Ki fogok innen vándorolni, sőt: már régóta nem is élek itt, és boldog vagyok!

Akkor kérlek, kussolj, és élvezkedj szép kis új hazádban, pofázz bele az ottani belügyekbe - ha hagyják. Ha úgy gondolod, hogy kibasztál/-nál velünk távozásoddal, akkor csalódnod kell: a medencének is jót tesz, ha a benne úszó kakidarabot valaki kihalássza és elhajítja.

Soha nem volt még ekkora felháborodás. Sokmindent eltűrt ez a sokat szenvedett, birkatürelmű kis nép, de most ez volt az utolsó csepp a pohárban. Óriási tüntetés lesz október 23-án, és csak egy szikra kell, ami elsöpri Orbánt és tányérnyalóit. Lógni fognak a lámpavasakon.

Te szerencsétlen picsafej, nem lesz semmiféle ilyesmi, bár 2010 óta folyton ezen ábrándozol. Nyugodj szépen bele, hogy a választók túlnyomó többsége ismét beintett a koszos kis pártjaitoknak, és tulajdonképpen háromszoros teljhatalommal ruházta fel azokat, akikre te annyira irigy vagy. Lazíts, élvezz végre egy jót, gyúrd ki magad, tanulj valami hasznosat - a gyerekeid ne azt lássák már, hogy egy vesztes, nincstelen senki az apjuk-anyjuk. Ha mégis ma akarsz forradalmat, akkor siess, mert mindjárt vége. Meg igazán találhatnátok valami saját dátumot is ahelyett, hogy nemzeti ünnepeken hőbörögtök.

De én kormányt akarok buktatni, most!

Semmi akadálya, bár idén lett volna erre legalább három alkalmad. No de nézzük, mert nincs veszve semmi:

  1. Érd el, hogy legyenek előrehozott választások, akkor már tényleg nyerni fog a Nemfidesz.
  2. Csinálj forradalmat, szervezkedj, fegyenceddzél, küzdősportolj, lövészkedj sokat.
  3. Kérd meg az USA-t, hogy avatkozzon közbe, és döntse meg az orbáni rezsimet.

 

Oké, akkor előrehozott választásokat akarok!

Felőlem nyugodtan, csak egy szóval mondd, és meggyógyul az én gazdám - de sajnos megint szép narancssárgás lesz a térkép, bármit is hisztek. Ez nem a magyar válogatott, ami egyre több eséllyel száll ringbe (a stadionépítéseknek és Orbán Viktornak hála). Gyengék vagytok, mint a szar.

Akkor forradalom lesz! Jobbikos!

Bocs öcsécském, 2006-ban már volt, és akkor az általad hugyosnak nevezettek hosszú távon kormányt döntöttek. Nektek ez sajnos nem nagyon fog menni. A jobbikosok nagy része pedig titokban jól kereső fideszes, és hülye lenne másra szavazni, kisbarátom - csak mindig kiválaszt magának kifelé valami sosem győző kispártot, hogy bármilyen felelősséget lerázhasson magáról.

Akkor tényleg behívom az amerikaiakat!

Nyugodtan, de úgyse jönnek. 56-ban se jöttek - és azok után, amit '45-ben műveltek, szerintem jobban is jártunk.

Orbán Putyin pincsije!

Persze, amikor már nem tőletek kap pulit vagy vizslát ajiba a Szemlőhegyen. Apropó, nem te akarod továbbra is vissza a Moszkva teret?

Akkor odaírok valami csúnyát a Varga Mihály oldalára!

Hajrá. Elszaladsz, de előtte még odakiabálsz, mint a Szakadt csövesben. Most tényleg bátor voltál, és ami még fontosabb: tettél is valamit, nem csak a szádat jártattad. Azért remélem, diszkréten kapsz majd egy csodásbordást a TEK-től dorgálásképpen, tökfej.

16 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.10.23. 15:13:12

Gyomorforgató írás egy diktatórikus magyarkodó személytől, akiben valaha hittünk, valaha megláttuk benne a fiatal tehetséget, kineveltük, okítottuk, gondoztuk, erre tessék. Hátba döf bennünket!!444!!!
Miért nem a mi jobbnál-jobb posztjainkat teszed ki, amelyek ott állnak glédában a postafiókodban???

Trónkövetelő 2014.10.23. 15:57:47

Szerintem a Miniszterelnök Úr csak próbára tesz minket, de ha töretlenül hűségesek maradunk Hozzá, és Bízunk benne, és szeretjük, akkor a végén minket, azaz a jókat bőkezűen megjutalmazza!

Cave Nick 2014.10.23. 15:57:50

Szívesen fizetek havi 700 Forintot a Miniszterelnök Úrnak.

Úgy van! Monnyon le! 2014.10.23. 16:43:55

Megnézném már mikor lesz itt tényleges forradalom, és nem csak a szájuk járna a nagy "neménszavaztamafideszre" emberkéknek. Bár annyit beszélnek ezekről a fideszseggnyalókról, mégsem látom az utcán őket, az interneten is mindenki csak szidja őket, aztán a mégis megint kétharmaddal nyertek(persze csalással).
Aztán, amikor mindenki kianyázta magát, meg elmondta a magyarokat mindenféle birkának, visszamegy szépen a kuckójába felesleges faszságokra költeni, szívni egymás vérét, hazudni, lopni, adót csalni, kölcsönkéregetni, magában beszélni az utcán, a bkvsofőrrel üvöltözni, okoskodni, egészségtelen kaját zabálni, majd orvoshoz járni miatta, munkaidőben kávézgatni, kirúgatni magát, majd az egészet rákenni az aktuális kormam

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.10.23. 16:44:16

Most azonnal létrehozom a "Következő stadionunkat kereszteljék el Modor Tiborról" facebook-csoportot, lehet csatlakozni.

Tökéletes kórkép ez a poszt a "narancssárgák, ezért szavaztunk meg titeket" típusú zsebhitlerekről, akiknek nagy része trafiktulajdonos.

Bell a Donna 2014.10.23. 19:17:52

Az igendemokrata ellenzéknek a rezsicsökkentés sem tetszett.
A Miniszterelnök Úr csak a kedvükben akar járni; ez egy baráti gesztus feléjük: ad valamit, amiért végre többet kell fizetni.

Trónkövetelő 2014.10.23. 20:14:15

@Bell a Donna:
Be kéne vezetni olyan adónemeket, amiket csak az idegenszívű szocialista szavazóknak kellene fizetniük!!!
Vagy legyen nekik 3X olyan drága a net!!!!

Cave Nick 2014.10.23. 20:19:31

@Űrlény Lajos: Nem vagyok benne biztos, de szerintem azt is modorosan írta A Tibi.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.10.23. 22:51:14

Nem is tudja az ellenzék, hogy jódolgában micsinájjon.
Szaladgálnak Brüsszelbe, Nújorkba kérlekszépen... pedig ha tényleg fasizmus lenne nem szaladgálnának, mert nem lenne lábuk se.

Cave Nick 2014.10.24. 16:46:47

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Emberek, akik az internetadó hírére eszement módon letölteni kezdenek >Jézuskától géppuskáig< mindent, csak bit legyen benne. Azt hiszik, ezzel most jól kibasznak a Miniszterelnök Úrral, pedig nem.

Disznó Úr 2014.10.25. 16:10:20

Csak bízni kell! Biztosan mindennek megvan az értelme, csak mi még nem látjuk. Van egy terv, sőt TERV, ennek megvalósulását szolgálja minden olyan intézkedés, amit mi nem érünk fel ésszel.

Ha türelmesen várunk és vállaljuk az áldozatot, egyszer minden világossá válik és beköszönt az áldott béke.

Trónkövetelő 2014.10.25. 23:10:04

@Disznó Úr:
Különben is, semmi jó nem származik abból, ha minden proli, meg a vidékiek csak úgy netezhetnek, és mindenféle ocsmányságot irkáljanak a Miniszterelnök Úr facebook-oldalára, meg hőzöngenek mindenféle blogokon!
Igaza van a Miniszterelnök Úrnak, mint természetesen mindig.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.10.26. 21:53:10

Mint tudjuk elvtársak, a Zinternet az új Táncsics! Ez a mondat akkorát üt, mint gumibot soha.

eulimen_ 2014.11.09. 22:29:07

Ó ha ezek a bitforradalmárok tudnák, hogy az előfizetésük után már most mennyi adót fizetnek ÁFA-ként... Akkor most sincs még szabad internet? De akkor miért nem tüntetnek megint? (vagy ezek azok a szabadinternet-hívők, akik mindig ráakaszkodnak egy köztéri wifire, vagy véletlenül kódolatlanul maradt lakótelepi routerre?)
süti beállítások módosítása