Fény derült az ifjúpolitikus sötét múltjára!

2014/05/24. - írta: Modor Tibi

Nincs még egy olyan területe az életnek, ami annyi csalódást okozna a reménykedő, naiv lelkű követőknek, mint a politika világa. Amikor végre energikus, tehetséges, ékesszavú fiatalokat látunk, évek alatt ugyanúgy lehúzzák őket a romlott posványba, mint elődeiket.

És amikor valakiről azt hinnénk, hogy ő aztán koránál fogva sem vehetett részt az elmúlt, átkozott évtizedek és évszázadok bűntényeiben; máris kétszer akkora disznóságok derülnek ki róla, mint akárkiről feltételeztük volna.

A legújabb reménységől példának okáért nemrég hullt le a lepel, ugyanis:

  • Sajnos istentelen módon berúgott a Rádayban csütörtökönként a 70 Ft-os, vizezett Borsodiból, miután olcsójánosként pofátlanul ingyen járt oda (a szorgalmi időszakban ráadásul!), majd az egyik este egy kiszolgáltatott cafkát vitt be a lépcső alá, ahol a félbehajtott pingpongasztal mögött kiverette a fütyijét. Hajnalban mászkált csak haza (általában bliccelt), majd még a Móriczon felvizezett kecsöppel meglocsolt szar pizzát tömött az arcába, utána egész nap fosott másnap.
  • Minden szart összeivott sajnos: bort, Éva vermutot, jugoszláv pancsolt paprikapálinkát, tabdi savas koccintósat, majd összehányta a lépcsőházat hazafelé. És ebből nem tanult: utána megismételte, majd megint. Sportot űztek abból, hogy ki hányat iszik, hány kocsmát tud útbaejteni. Csövesekkel, kocsmatöltelékekkel beszélgetett, parolázott és fotózkodott, és ezt viccesnek tartotta.
  • Olyan is volt, hogy ronda nőt szedett össze fiatalkorában, aztán azt varrta le valamelyik szar csehó vécéjében, ráadásul még csak nem is élvezte. Partiba is vágtak nőt valami bulin, sőt, öncélúan szopatott is! :(
  • Papírgyűjtéskor megtaláltuk régi tankönyveit, füzeteit, és a sok hülye rajz mellett sajnos horogkereszteket, pentagrammákat, de még anarchiajeleket is firkálgatott bele! Olyat csinált a hatodikos rohadalomkönyvével, hogy a szamárfülekre (nem használt védőt!) egész rajzfilmeket szerkesztett: ahogy a lapokat pörgeted, úgy nőttek a pluszjelre kis karmok, aztán az egész horogkeresztté alakult át... 
  • Rendszeresen pornóbörzét tartottak: az agyonmásolt, alámondásos Beate Uhse Filmverleih-kazetták kézről kézre jártak, de sajnos Tutti Frutti Partit, Amatőrt és ÖKM-et is nézegettek, majd kiverték rá.
  • Állandóan náciskodott, ennek legnagyobb bizonyítéka, hogy egyszer megverték a cigányok a Küklopsz-diszkóban, ráadásul egyszer összeverekedett egy osztálytársával, akiről tíz év múlva megtudta, hogy állítólag zsidó. De mindenféle szélsőséghez vonzódott, példának okáért a 90-es években megszállottan járta a lomtalanításokat meg a bolhapiacokat, ahol vöröscsillagos "Kiváló dolgozó"-érdemrendeket meg mindenféle kommunista relikviákat guberált. És sajnos az egyik osztálykiránduláson elszólta magát ötödikben, hogy kiirtaná az összes buzit...verekedett: a szemtelen, flegma pincért lefejelte, amikor a sok gyúrástól meg cucctól kicsit agresszív lett amúgy is.
  • Elsőben ellopta padtársa ötvenforintos takarékbélyegét, de táblamágnest is hazatulajdonított a rohadék. Lopott a szüleitől is pénzt, de még a boltból is: Melbát meg Maoamot. És egyszer se kapták el.

 

És ez akar politikus lenni? És csodálkozunk, hogy itt tart ez az ország?

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trónkövetelő 2014.05.24. 22:11:07

Nem is tudtam, hogy ifjúpolitikus vagyok :)
A ronda nő levarrásával kapcsolatos állítást viszont kikérem magamnak, mert igenis élveztem ;)

Trónkövetelő 2014.05.25. 18:02:58

1997-ben Ausztriában jártam gimnáziumba, és az egyik pad, ahol ültem, tele volt ragasztva balos matricákkal, amin úgy felháborodtam, hogy - mivel akkoriban csukták le - körzőheggyel belevéstem a padba, hogy "Freiheit für Pinochet". Aztán nemcsak oda, hanem minden teremben, ahol ültem, a helyemre odavéstem. Aztán amikor hazajöttem, itthon is folytattam: "Szabadságot Pinochetnek", meg "Freedom for Pinochet", nemcsak a gimiben, ahova jártam, de a különórákon is, úgyhogy szerte Bp-en lehetett találkozni vele. Nem tudom, talán a blog Mélyen Tisztelt Olvasói is látták, ezúton bevallom, ÉN voltam.

2014.05.26. 19:41:00

jöhet a reményteljes ifjú politikusnők jellemzése

mrbateman 2014.05.26. 19:41:01

@Trónkövetelő: "FREE Tibet" "Magyar-Iszlám Köztársasaságot!" (egy esetben így sikerült) illetve " FRIDERIKUSZ AIDS-es" ezek íródtak fel 48 esetben házfalakra a Szántó Kollégiumtól az Ifjúság utcáig...előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, ittas, bódult állapotban!
Nekem így mesélték!

Mindenesetre a pultnál állva, a rendelés kapujában behányni - beszennyezve ezzel pultos matróna felsőtestét, poharakat mindent - majd némileg váratlanul, a helyzet abszurditásától röhögőgörcsöt kapni és csöpögő orral, habzó szájjal fuldokolva, sírva röhögni...soha nem mentem oda többé.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.05.28. 23:39:01

Brékin nyúz! Az AB elkaszálta a "kommentezést"! A TASZ szerint ez csilling effekthez vezet.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.05.28. 23:39:21

Én egy duplacsokis pilótakekszből képződött barna nyáltócsát csorgattam Gyurcsány eus választási plakátjára. Pont az orra alá ment.

2014.05.28. 23:39:34

A "hazatulajdonít" kifejezés nagyon tetszett, még nem hallottam.

Trónkövetelő 2014.05.28. 23:39:54

@mrbateman:
Ja, el ne felejtsem: egyszer buliból hazafele menet elloptam egy koszorút egy 1956-os emléktábláról. A mai napig megvan.

Cave Nick 2014.05.30. 20:24:58

Tibikém! Ez az AB döntés nem szabadítja fel itt a kommentezést? Tiszteletet a modorosnak! Aztán bocsika, nem értek hozzá, nem vagyok jogász. (A modoros hozzánemértő: modoros.blog.hu/2010/02/24/a_modoros_hozzanemerto)

Cave Nick 2014.05.30. 20:25:01

@Trónkövetelő: remélem olyat vettél el, amit kommenista rakott oda!
süti beállítások módosítása