Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenki csak érdekből szeret!

2014/04/01. - írta: Modor Tibi

A világ tényleg igazságtalan velünk, férfiakkal szemben. Légy sikeres, légy gazdag, határozott, okos, ravasz, magas, erős, jóképű, erős - légy támasza a nőknek, a gyerekeknek. Tökéletes szerető, apa, pszichológus, szerető és szerelő. A férfi élete másról sem szól, csak arról, hogy törd az utat és vezess. Ha egy nő vagy egy gyerek sír, az természetes. A férfiak viszont nem sírhatnak.

Hányszor halljuk nőktől, hogy nem is szeretsz, csak a sex miatt kellek? Hogy csak a testemért szeretnek?

Hát, kedves Hölgyek - bizony nem tisztességes ezeket a gondokat magatoknak kisajátítanotok.

 

Engem vajon nem bánthatnak dolgok? Én nem lehetek lelkizős típus? Próbáltatok már abba belegondolni, hogy egy Férfinek mennyi mindenen járhat az agya esténként?

Most meglepődtetek, ugye?

Tudjátok, hányszor megfordul a fejemben, hogy valóban, szívből szeretnek-e a nők, vagy csak a testem kell nekik? Hogy nem a személyiségem fogta meg őket igazán, hanem a leszálkásított, bivalyerős izmaim; a napbarnította arcomból kivillanó azúrkék szemek; a kiszőkült fodrok; a hatalmas, többlövetű, gyönyörű, nagymakkú péniszem, és hogy akárhányszor eljuttatom őket a csúcsra? Hogy nem azért olyan ragaszkodóak, mert lelkileg-érzelmileg is kötődnek hozzám, hanem esetleg imponál nekik az az élet, amit én biztosítok számukra a márkás, tündibündi kisautókkal, fitneszbérlettel, kutyakozmetikával, havi költőpénzzel, egzotikus utakkal, programokkal, bejárónővel? Hogy csak egy dolguk van: szépek legyenek és szeressenek?

Szerintetek sosem izgulok azon, hogy nem a valódi tudásomért ismernek el, nem a nagyszerű elmémért rajonganak, hanem csak mert neves, nyugati egyetemeken szerzett mester- és MBA-diplomákkal és címekkel rendelkezem? Hogy csak azért, mert a szüleim befolyásos, vagyonos emberek, nem tudtam volna saját erőből és képességeim alapján elvégezni ezeket az iskolákat, akár munka mellett? Miért kell nekem mindig kettőzött erővel bizonyítanom, hogy igenis megállom a helyem a világban? Hogy a hírnév, a minisztériumi állás, a teltházas koncertek és kiállítások a család kapcsolati hálója és tőkéje nélkül is mind összejött volna?

Ez annyira kisstílű és igazságtalan.

Miért vagyok csupán azért megbélyegezve, mert számomra mindez adott?

Szerintetek nem hánykolódom esténként azon tépelődve, hogy a barátaim tényleg a barátaim? Hogy akkor is őszintének tűnne esténként a nevetésük, akkor is én lennék-e a társaság közepe, amikor nem én állom a számlát, a bulikat, a helyszínt, a kaját, a műsort, a lányokat? Hogy valóban kedvelnek, és nem tartanak-e tőlem, amikor egy-két ellenem fordulót diszkréten eltüntetek? Mosolyognak, veregetik a vállamat, átölelnek, keresnek, minden - de azért ott bujkál bennem a kisördög, hogy valahol mélyen azért félnek tőlem, vagy esetleg csak érdekek vezérlik. Hogy megbízást, kapcsolatot, pozíciót szerzek nekik.

Az emberek csak a pénzt, a sikert látják, meg a felszínt. De nem is sejtik, mennyi munka, mennyi felelősség, mennyi verejték és milyen teljesítmény van mindez mögött.

Nem kívánom senkinek ezt az érzést.

Vajon akkor is szeretnének, ha kicsi lennék, kövér, csúnya, ápolatlan, szegény, sikertelen, buta, izzadós? Ha nem lenne semmim? Vajon akkor is bomolnának utánam a nők, ha kicsi lenne a péniszem, és alig állna fel, és egy percig bírnám és nem nyalnék?

Kétlem.

Mert az emberek ilyenek. Érdekemberek. Pedig nekünk is van lelkünk, mi is vágyunk a szeretetre, az őszinte elismerésre, az igaz szerelemre. Igen, mi: erős, sikeres, dúsgazdag férfiak.

28 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mükkemakk 2014.04.01. 19:52:18

Ez az, ártatlan áldozatok vagyunk, igen! Levadásznak bennünket...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.04.01. 22:28:03

ekkora egója csak steve jobsnak volt, őt meg elvitte a vérszegénység, mert folyton az e-péniszét erektálta.

syfyboy 2014.04.02. 07:26:23

Nem értem miért kell angolosan írni a sex szót. Van annak szép magyar írásmódja is, nincs azzal semmi baj.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2014.04.02. 07:26:27

Hallgatnivalónak (bát inkább néznivalónak) a háttérben a Smack My Bitch Up javallott.

victor vacendak 2014.04.02. 07:26:34

a legmodorosabb, hogy a szex szót sex-nek írod...

neoteny · http://word.blog.hu 2014.04.02. 07:26:36

Ismét kommentelhető a Modoros blog: pozitív fejlemény.

Excsimóta (törölt) 2014.04.02. 09:27:14

nincs ezzel semmi baj, hogy mindenki csak érdekből szeret, én is mindenkit csak érdekből szeretek

Mukkancs 2014.04.02. 09:27:20

ezek a leszálkásított, bivalyerős izomzatú, napbarnított arcú,villogó azúrkék szemű,kiszőkített hajú alfahímek szoktak a legjobban meglepődni amikor kiderül hogy a nőjüket mintegy mellékesen egy sörhasú, lapátolásban leizzadt, sörszagú gorilla szokta órákon keresztül döngölni...ehe ehe ehe...:)

Kelly és a szexi dög 2014.04.02. 09:27:24

Szóval akkor minden nő kurva? -

zZz 2014.04.02. 09:27:27

@syfyboy: és ezt pont a modoros blogon mondod?

bigmax 2014.04.02. 09:27:34

A valódi képességeidről mindent elmond a minisztériumi állásod!LOL

2014.04.02. 09:27:37

@victor vacendak: igen, és ez volt a legjobb poén...

zoliber 2014.04.02. 09:49:13

A probléma valós. Viszont ha igazak a felsorolt anyagi és testi javak, amelyeket nagyon feltűnően kidomborítottál, kedves szerző, akkor nekem az jön le, hogy valamit kompenzálsz. :-) A férfiszerep valóban adva van, de kérdés az is, mi marad, ha azt a mázat lehántjuk. Ha ez az egész aggodalomként blogra kerül, akkor az azt sejteti, hogy a felszín alá nézve hiányos a kommunikációd a másik nemmel. A kommunikációról ugyanis a cikkben egy szó sem esett... ;-) Ha van valaki, aki ezt az aggályaidat meghallgatja, ahogy te is a női szereppel járó aggályokat, akkor ezek ugyan nem múlnak el - mert kérdőjel mindenkinél van egy bizonyos szinten - de ezeket helyükön lehet kezelni.
Üdv: egy másik férfi :-)

Túrós (törölt) 2014.04.02. 12:16:43

@Mukkancs: és ez miért is lenne így? lesz újabb poszt majd hogy a náthásraizzadt söröshordók valójában a nők álmai?

Sikamlós Jim DiGriz 2014.04.02. 13:11:43

Tibi, lehet, hogy még nem szóltak, de a sex-et azt magyarul szexnek kell írni, egy ilyen hibától az egész írásnak lett egy ilyen fura, paródia-szerű érzete, gyengítve a mondanivalót.

Johnny G. (törölt) 2014.04.03. 18:27:42

Az önsajnáltató férfiak általában nem felejtik el kiemelni, hogy magas vagy fejlett a szexkultúrájuk.
Illetve hogy ők milyen mély emberek vagy hogy ők a felszínes embereket nem szeretik, csak a mélyeket.
Ezek az emberek nem hallják, hogy mekkora faszságokat hordanak össze?

vitaygeorgina 2014.04.03. 18:27:56

@neoteny: és a legjobb, hogy máris minden a régiben: a poszt röhögnivalóan jó, a hozzászólók fejfájdítóan siralmasak. Hacsak nem duplafenekűek, és az, hogy félpercenként leírja valaki, hogy a sex az szex, az valójában irónia. Mert ennyi nem lehet igazi.

Trónkövetelő 2014.04.03. 18:28:16

Éjszaka közepe van, hajnali három óra. Az íróasztalomnál ülök, előttem aktahegyek, de nem tudok koncentrálni, mintha valami nehéz dolog ülne a mellkasomon... Úgy érzem, az akták, a nehéz kartonok, a papírözön mindjárt rám omlik, elönt, megfullaszt. Nem bírom tovább, az ablakhoz megyek, kitárom, mély lélegzetet veszek a friss, csípős februári moszkvai levegőből. Te város, te Oroszország, hát szeretsz te engem? Isten látja lelkem (persze, tudom, hogy isten nem létezik) én szerettem mindenkit. Iljicset is hogy szerettem... Aztán Trockijt... na jó, őt nem. De Zinovjevet igen, hogy szerette főt lófejet... Emlékszem, aztán hogy sikoltozott, amikor vitték a pincébe agyonlőni, mennyit nevettünk ezen Jezsovval. Az a kiskrapek, na az aztán tudott inni, meg a fiúkat is szerette... Nem tudom, egyszerűen nem tudom, hogy ezek vajon csak felkapaszkodni akartak, vagy talán féltek tőlem? Vajon őszinték voltak-e a felém mutatott érzéseik? Vajon a sok dal, festmény, szobor, város, utcanév stb-stb. nem szívből jön? Vajon azért, mert hatalmas és félelmetes vagyok, talán senki sem őszinte hozzám? És vajon nekem nincs-e néha szükségem egy kis melegségre? Néha egy-két tömegkivégzés, iparosítás, erőmű- és csatornaépítés közepette tán nem vágynék egy kis melegségre, ölelésre, simizésre? Lám, én nem vagyok olyan ördögi alak, mint Iljics volt, ő bárkit agyon tudott lövetni, ha azt ELMÉLETILEG meg tudta indokolni. Nem könnyű ez a mesterség, nem könnyű bizony. Ti azt hiszitek, hogy itt ülni, vodkát inni, kaviárt enni, a kremlbeli szobalányokat, mindenféle színésznőcskéket, balerinákat kúrogatni olyan könnyű! A nevem acélos, de a szívem bizony lágy. Nágyára például nem tudok közömbösen gondolni még ennyi év után sem, még mindig gyűlölöm, ebből is látszik, hogy bizony vannak érzéseim. Buharin! Igen Buharin, ő volt az egyetlen, aki a kivégzőkamrából is kiüzent, hogy szeret! Az ilyen mondatokért érdemes agyonlövetni valakit. No, akkor vissza a munkához:
"Az őrizetünkben lévő lengyel foglyokkal kapcsolatosan elrendelem, hogy a közöttük megbúvó politikailag megbízhatatlan elemek ügyét egy három fős operatív bizottság vizsgálja ki, és a szükséges intézkedéseket haladéktalanul foganatosítsák. Kérem, ne feledjék, hogy sokan közülük ellenségesek érzelmekkel viseltetnek a Szovjetunió és a proletárdiktatúra, valamint a marxizmus-leninizmus iránt, ezért az ennek megfelelő szigorral való fellépést rendelem el az ilyen személyek ellen.
Elvtársi üdvözlettel:
Sztálin."
Sóhajtok egyet, most már jobb.

paprika. 2014.04.05. 20:32:51

nalunk americaban mindenki oszinten szeret
itt szerelembol vannak egyutt az emberek
es az egyszerű necctrikos munkashoz is boldogan dörgölozik a neje

kelly is sokat bujt hozzam
hiaba voltam zsirszagu a pizzasutestol
ilyen az igazi no

most megyek
venni kell egy hatos packot
most olcso a walmarkban
csak 12 bucks
es meg akcios kupon is jar hozza

la paloma de la rosa 2014.04.05. 20:32:55

@Trónkövetelő: Kár, hogy itt nem lehet hozzászólást lájkolni :D

Jozsef Kovesi 2016.10.12. 08:34:55

Teljesen átérzem, pont ugyanezekkel a problémákkal küzdök én is. :)
süti beállítások módosítása