Hét dolog, amit sosem gondoltál volna kedvenceidről! – Atergó Annamari sztárinterjúja Modor Tibor és Kurtz ezredes blogerekkel.

2012/09/30. - írta: Kurtz ezredes

Lányok! Nem mindennapi megtiszteltetésben részesültünk, ugyanis Magyarország egyik legnépszerűbb blogjának kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást, két snájdig, edzett úr segítségével. Jobbomon a mindig vidám, hamiskás mosolyú Modor Tibor úr, aki a fittség nagykövete lehetne. Legendás posztjai és az általa alapított frenetikus blog mellett, bordázott hasa és eres karjai magabiztosságot és erőt sugároznak. Még tőle is jobbra tornyosul a hírhedt ezredes, aki páratlan szellemi tőkéje mellett elképesztő fizikai mutatókkal bír. Mindenféle, bloggerekkel kapcsolatos előítéletemet szertefoszlatták. Mintha nem is névtelenül és arctalanul írogató okos srácokkal, hanem erőemelőkkel vagy pénzbehajtókkal beszéltük volna meg a randevút.

Elsőként Tiborhoz fordulnék.

-          Szia Tibu! Tudjuk rólad, hogy számtalan netes legendárium egyszemélyes szülőatyja vagy, Jancsi bácsitól kezdve az Öblösön át az Ősanyáig ezerféle epic figurával találkoztunk már a blogodon, de egy valamiről nem tud az igen tisztelt arany farmermellényes nagyérdeműd, ami bizonyára az újdonság erejével hat majd. Szóval az a hír járja, hogy te a sok szellemes írás mellett rettentően szeretsz baszni is.

-          Szervusztok, üdvözlöm a kedves olvasókat! Nos igen, a hír valóban igaz. Tényleg eléggé szeretek.

-          Ez most bizonyára megdöbbenést vált ki minden rajongótáborunkban, de esetleg részleteznéd is, konkrétan mi a helyzet?

-          Lányokkal szeretek. Sokat és jót.

-          Fiúkkal akkor ezek szerint egyáltalán nem is próbáltad?

-          Nem.

-          Tervbe van véve esetleg a közeljövőben?

-          Nincs.

Kurtz ezredes szemének fancy csillogásából látom, hogy itt is pozitív válaszra számíthatunk, Türelmetlenül várja már a neki szegezett kérdést.

-                      Ezek szerint te is szereted?

-                      Aha

-                      Kizárólag lányokkal?

-                      Úgy van.

-                      És mi a titkod, ha szabad ilyet kérdezni.

-                      Ha kellően síkos a lány hüvelye, akkor beleillesztem nemi szervemet, és élvezésig ki sem engedem onnan. Természetesen közben váltogatom a különféle ritmusokat. Ezen kívül szoktam alkalmazni orális és kézi rásegítést is.

-                      Azta. Ez elég keményen hangzik. Ne vedd hízelgésnek, de te aztán igazán jól írsz. Ha  a két különleges tulajdonságodat ötvöznéd, biztos a best seller kezeid közül. Ezeket mind könyvbe szedve és érzéki borítóval ellátva számíthatunk tőled ilyen, alig hihető kalandok megírására?

-                      Nem.

-                      Mire vertétek a 90-es években?

-                      ÖKM

-                      Cica Magazin

-                      Klipekre nem?

-                      Nem. Na jó, most már bevallhatjuk. Blümchen meg a Sexy Eis azért megvolt.

-                      Mostanában rettentően népszerű műfaj a blogok között a sex. Se szeri, se száma az ilyen kéjtől átfűtött, egyedi hangvételű oldalaknak. Szerintetek mi állhat ennek sikere mögött?

-                      Sok ember túl hülye és/vagy gyáva ahhoz, hogy ha már van internetkapcsolata, az olvasás helyett ilyet nézzen, vagy szervezzen le magának.

-                      Ha két dolgot nézhetnétek meg egy nőn, mi lenne az?

-                      Az arca meg a teste.

-                      Van esetleg olyan, nem sex-szel kapcsolatos dolog is, amit sosem gondoltunk volna rólatok? Inkább egymás titkaira lennénk kíváncsiak tőletek. :)

-                      Kurtzi sokszor piszkálja az orrát. Mondjuk társaságban legalább zsebkendővel.

-                      Tibor a csípős hajnalokon félmeztelenül szeret rottyantani a nyitott erkélyajtónál. Kicsit tartok tőle, hogy egyszer egy szemfüles paparazzo lekapja, és akkor minden médiakapcsolatunkat be kell vetnünk a megjelentetés elkerüléséért.

26 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donjon 2012.09.30. 17:34:52

"Klipekre nem?

- Nem. Na jó, most már bevallhatjuk. Blümchen meg a Sexy Eis azért megvolt."

Ez telitalálat, csúny, csúnya célozgatás. :)

agent_x 2012.09.30. 18:29:15

Nem értem, az újságba miért a meghúzott verzió került?!

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.09.30. 18:48:37

pedig epekedve vártam a szőke ötven gázkamráját. ezekszerint nem jön? pedig a fele állhatna akár üres lapokból is, hogy a saját -természetesen átlagos, és unalmas- élményeinkkel egészíthessük ki :(

Rich.mond 2012.09.30. 20:29:55

Ez gáz volt... a címet olvasva azt hittem, hogy Modor Tibinek megvolt Kiszel Tünde, Kurtz Ezredes pedig szereti a popsiszexet. Faszom, inkább megnézem a Frizbit, az legalább nincs megrendezve.

pocaklakó minimanó 2012.09.30. 21:12:53

Ez egyáltalán nem vicces, tudjátok? Amikor százcsillió kisgyerek marad reggelente éhen Borsodban (és este meg még éhesebbek), akkor ti itt a tettrekészség helyett a felszínes szórakoztatásról élcelegtek.

Szomorúan távozom.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.10.01. 07:36:04

mélyenszántó, mint a velvet vagy a dívány.

KürtiT (Tromb74) 2012.10.01. 08:24:36

A rózsaszín (PINK v. MAGENTA) szöveg eccerűen gyönyörű.

Azért két meglepetést tartogatott számomra is az INTEVIEW.
- Én azt hittem, hogy úszógumis, eltunyult alakok vagytok.
- Nem gondoltam volna, hogy az ezredes annyira hajlékony, hogy orálisan is tud magán könnyíteni, miközben polírozza a bohócot.

Boban 2012.10.01. 10:31:35

Ejj valakik (na jó ne finomkodjunk, a tudjukkik) rajzoltatnak egy random fejőséva borítót, az meg ilyen nagyszerű posztokat generál! A Brazil őserdőben vergődő pillangó által okozott El Nino lófasz ehhez képest.
You made my day, meg na most a monitoromra köptem a METRO-s ARO kapuccsínóporból készített haboskakót, meg nem értik a kollegák, hogy min. röhögök, stb.

Egyébként csajok, ti nem akartok kiadni egy könyvet?! (azt kérném karira az orrszőrnyíró mellé)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.10.01. 11:25:52

@Boban: Azt nem, de sajnos a laptopunk elromlott meg el is lopták - úgyhogy arra gondoltam, hogy a rajongók meg az olvasók küldhetnének pénzt egy újra. Ezredes Úrnak meg Nekem is.

És elég hideg napok jönnek, kicsike pénz kellene a gázszámlára is, ide utaljatok, kérlek. Köszönjük.

mrs.starkey 2012.10.01. 11:30:15

@Modor Tibi: én kisgyerekes anyuka vagyok és egyben éhező borsodból, de valamennyit le tudok csippenteni a fizumból. csak mi ne maradjunk posztok, ti pedig online pornó nélkül!!!!4! holnap utalom.

Boban 2012.10.01. 11:40:15

@Modor Tibi: Oké mindjárt, csak lehúzok valakit, h. tankolhassak egy ötszázasért a robogómba, mert valakik az éjjel leszívták és tök cikibe vagyok most hogy kérnem kell meg minden, de baszdmeg ilyen szar helyzetbe kerültem...köszi baszdmeg egy úr vagy, legközelebb összefutunk vendégem vagy egy sörre
...na ha hazaérek, akkor a netbankról utalok, csak előtte még váltanom kell forintot, mert benne vagyok egy tőkeáttét nélküli kontiban EUR/CHF-ben.

Almás jó leszen?

Bang Dao 2012.10.01. 12:04:50

Tibi ha pénz kell, vállad be, A FÉRFI AKI NŐKET BASZOTT főszerepét!:)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.01. 13:31:11

azér látom, még jól működök, hogy az eres karokról a méteres kékeresre asszociálok, és nem valami mélyirodalmi elemzés jön utána, hanem hogy ki-hogy szeret baszni :)))

pizka, wo bist du? ikk vill fórspíl!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.10.01. 14:06:33

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Pizka nem ír már, mer' minden szarra azért nem pazarolja a tehetségét, szerintem jól is teszi:) Én még néha elmondom, hogy régen jobb volt. Kivéve a feminista kommentek, azok régen is szarok voltak, e tekintetben egyenletes a színvonal:)

KissTitkár 2012.10.01. 15:38:11

Tibi Tibi, még mindig áltatod magad ezzel a heteró dumával? Ha bevallod, nem lesz bűntudatod évek múlva az elvesztegetett időért amit nőkkel töltöttél.

combo hadnagy 2012.10.01. 19:17:30

Ebből az interjúból is lejött, hogy hatalmas arcok vagytok. Két hete láttalak, Tibi; éppen egy jól sikerült poszt után szívtad fel a kokócsíkot egy ~20 éves álomcsaj hatalmas dudáiról. Na ezt nevezem én életnek, aranyapám. Aztán adtál autogramot, rám is mosolyogtál közben, pedig zavaromban elfelejtettem mondani, hogy a példaképem vagy. Ebben a szürke, kiüresedett világban alig maradt már valami, ami megszínesíti az unalmas hétköznapokat, ezért hiánypótló a te művészeted, mellyel beírtad magad a halhatatlanok nagykönyvébe.

2012.10.01. 20:50:54

Arról a Kurtzról van szó, aki az előző posztban nőtársait szólította fel?

Satan Panonski 2012.10.01. 22:29:42

Szerintem csak lenyúltatok egy Cristofel-interview-t

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.10.02. 01:03:42

Legmélyebb tiszteletem mindegyik szerzőnek e remek blogon, de ez az írás ezúttal gyengébb lett a megszokottnál. Sebaj, a következő hozza majd a szokásos szintet.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.10.02. 07:07:12

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: igen, kicsit tartottam is ettől a következménytől. Ha nem muszáj, akkor inkább ne...

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2012.10.04. 13:53:18

Nofene, Vonhinten Helgus elvégezte a kommunikáció szakot?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.10.04. 20:21:56

nekem bejön ez a hígfos bulvárstílus, nem kell erőlködni, van aki ebből él
süti beállítások módosítása