Az EP közös nyilatkozatban ítélte el a Modorost

2012/01/10. - írta: Modor Tibi

 

67 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.10. 08:19:03

@KürtiT (Tromb74): nem, ettől sokkal nagyobb a baj. AZ EP tengap éjjel kettőkor egyhangú szavazással úgy döntött, hogy kötelező lesz buzinak lenni. A modorosblog szerkesztőségében még készül a francia határozat fordítása, annyi azonban már most is kiszivárgott, hogy Kurtz ezredesnek Waffen SS tábornoki egyenruháját le kell cserélnie egy szovjet tüzér-gárdaezredesi uniformisra, amelyen azonban a Lenin-rendet Gyurcsány-képekkel váltják fel.
További uniós elvárás, hogy a szodómiát kizárólag egymással gyakorolhatják, továbbá visszamenőleg minden zsebpénzt 12 éves koruktól kezdve, büntetőkamattal vissza kell fizetniük anyukájuknak.
Az elmaradt atyai pofonokat egy külön erre a célra egy tel-avivi melegbárból felszedett, obsitos Cáhál-katonákból álló egység fogja kiosztani a modorosblog szerkesztőinek.
Gudea enszit a neves francia emberjogi harcos, Zsabba zö Ütt fogja karbonit-tömbbe fagyasztani, legalább egy fél epizód idejéig.
Modor Tibire várnak azonban a legsúlyosabb szankciók: Blümchen 99 Luftballon feldolgozását kell 500 alkalommal meghallgatnia, bekötött szemmel.

brutuska 2012.01.10. 08:19:33

De! Önök legalább nem is mondták ezt magukról.

Wildschwein 2012.01.10. 09:15:36

Remélem, ez csak az első lépés, és az amerikai kongresszus is hamarosan megindítja a bombázást.

@Professor Pizka: az első bekezdésed a ma reggeli hírek alapján nem is olyan nagy túlzás.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 09:24:35

@Professor Pizka: Én a takarékbélyegeimet nem adom.
Azt azért töredelmesen bevallom, hogy 1983-ban kisdobosként kísérletet tettem a Yoda örs megallapítására. Nagymamám már el is készült a demokráciáért küzdő, baloldali forradalmárt ábrázoló örs zászlóval, amikor az iskola vezetősége ideológiai összeférhetetlenségre hivatkozva megakadályozta az örs megalakulását. Példaképként a közismerten nacionalista szimpatizáns Winnetou-t ajánlották fel. Ez egy visszautasíthatatlan ajánlat volt, tehát önként elfogadtuk.
Később, a rendszerre tett kritikai észrevételeim következményeként elkobozták az úttörő nyakkendőmet, majd eltiltottak a Nagy Októberi Szocialista Forradalom november 7-ei ünnepségeiről. Irina Ivanovnára (Ирина Ивановна), az orosz tanárunkra tett megjegyzéseim miatt pedig végérvényesen a rendszer üldözöttjévé váltam.
Tehát Wittner Máriához és Mécs Imréhez hasonlóan én is külön bánásmódot követelek magamnak, hiszen kivettem a részem a szovjet elnyomás elleni harcból.

Kérelmezem, hogy a Blümchen helyett az eredeti, Nena által előadott világsláger legyen a büntetésem.
www.youtube.com/watch?v=9whehyybLqU

petrice 2012.01.10. 09:29:19

Akit az unijó elítél, az már olyan rossz fej nem lehet. Hajrá Underground-Modoros, veletek vagyunk!

@Professor Pizka: Perverz egy fantáziád van, a Blümchen hallgatásból már kb 10 halálos :)

Donjon 2012.01.10. 09:30:16

Emiatt minimum egy napig üres címlappal kellene megjelenni.
Tűrhetetlen, hogy súlyosan visszaeső modoros pedo-francia származású anarchisták mondják meg, hogy ki a demokrata és ki nem.
Mi nem félünk, ezért demokraták vagyunk. Teccik érteni?

2012.01.10. 10:05:24

Nem vagyok meglepve. Ez várható volt.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.10. 11:36:19

@KürtiT (Tromb74): én 1985-ben részt vettem a nyíregyi módszertani gyakorló óvoda kísérleti betlehem-előadásán. Mint bárány...

Nadiposzi (törölt) 2012.01.10. 12:12:10

Én 1983 őszén az iskolára kitűzött fekete zászlót a tanító néni füle hallatára úgy értékeltem, hogy meghalt az a vén hülye Andropov, már a tököm is tele vele. Később ifivezetői sallert is kaptam a -köpök a kisdobosok hatpontjára!- kijelentésemért. Ezért ezúton kérném felvételemet az Nemzeti Együttműködés Rendszerének Antikommunista Szövetségbe, és kérném az illetékes polgártársakat, hogy a folyamatban lévő lakáskiutálásomra odahatni szíveskedjenek.
Polgártársi üdvözlettel
Nadiposzi
Antikommunista Nemzeti Polgár

akion 2012.01.10. 13:02:56

Mi ez?
Mi a fasz ez?

noirp 2012.01.10. 13:14:35

@akion: Ez? A triumvirátus valószínűleg valamin esmeg megsértődhetett, 6 hónapon belül sokadjára. Kár. Kár. Csak a vérnyomás lesz nagyobb a morcosságtól, egyéb nem. :)

2012.01.10. 13:29:00

@Nadiposzi: Amikor a tanító néni tragikus arckifejezéssel belépett osztálytermünkbe és közelte: "Gyerekek! Nagyon nagy baj történt, Brezsnyev elvtárs meghalt." - barátommal nevetésben törtünk ki. Büntetésül ki kellett mennünk a WC-be és kimosni a szánkat. (Based on true story)
Később sem szüntettem be rendszerellenes tevékenységemet: az őrsi és rajfoglalkozásokat rendre ellógtam, egy alkalommal az űttörőnyakkendőmbe fújtam az orromat. Ez utóbbi bátor, antikommunista kiállásom értékét csak rosszakaróim szerint kisebbíti a tény, hogy ezt két legjobb barátom társaságában, a nyilvánosság elől elzárva tettem - hiszen akár lehettek is volna ott mások!
A NOSZF alkalmából tartott iskolai ünnepségeket ájulást imitálva szabotáltam el, az ünnepi filmvetítések alatt pedig cukroszacskó-zörgetéssel és hangos fingással zavartam meg az elnyomó gépezet működését.
Azt hiszem, a fenti történetek is igazolják, hogy én a kommunizmus valódi áldozata, a rendszer üldözöttje voltam, ugyanakkor nem csak szavakban, de tettekben is mintegy lebontója voltam, így jogosult lennék valamiféle kiemelt életjáradékra vagy valami hasonlóra, úgy havi 5 kilóval be is érném, asszem.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.10. 13:36:11

@noirp:
Alapjában véve nem szívesen kommunikálunk ilyesmiről veletek, mert szemtelenül vérszemet kaptok, és azt képzelitek, hogy vitázni lehet velünk. Arra a rendkívüli tévútra azonban, hogy ti sértenétek minket, kötelességemnek érzem válaszolni.
Ez az állapot nem áll fenn.
Minket alapvetően szórakoztat, ha olyan cikket írunk, ami nektek nem tetszik, és végre háboroghattok rajta. Tudjuk, ki milyen etikai, vallási, politikai csoport része vagy rajongója. Már a poszt születésénél tudjuk, mit fogtok rá kommentelni, és előfordult olyan is, hogy csakis ezért írtuk. Tudjuk, miken fogtok felháborodni. Tudjuk, mi fáj. Tudjuk, kik és merre fogják offolni a kommenteket. Ezeket mi mind tudjuk, ÁMDE legalább annyira nem érdekes számunkra, mint ahogy Miniszterelnök Urat sem befolyásolta vörös barátunk mondandója.
Számunkra ez egyszerűen nem releváns. A legapróbb mértékben sem. Ezt ti nagyon-nagyon nehezen viselitek, és itt sem fogjátok megállni a reakciót.

2012.01.10. 13:36:48

@Brother Love: az, hogy Brezsnyev elvtárs meghalt, az nem baj. A baj az, ha döglenek a nyulak.

@Professor Pizka: @Nadiposzi: engem egyszer beneveztek a kisdobos történeti vetélkedőre, én onnan elkéstem, farmerban mentem míg mindenki máson egyenruha volt.Továbbá az iskolai akadályversenyen az úttörőnyakkendőt felkötöttük fejpántnak, mint Rambó:)

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 13:43:42

@Nadiposzi: Én 82-ben (3.-ban) nyíltan kritizáltam a Brezsnyev halálának alkalmából készített faliújságot, különösképp az elhíresült csók jelenet népszerűsítésének tekintetében.
85-ben az ...számú Dobi István Úttörőcsapat főtitkárát vén fasznak, besúgónak neveztem a háta mögött.
89-ben Chauchesku bukásakor látványosan örültem, Kádár halálának alkalmából pedig tanúk által is bizonyíthatóan elmosolyodtam.
90-ben a Taxisblokád hírére a földre köptem, majd tüntetőleg haza gyalogoltam az otthonomtól 20 km-re lévő iskolából.
90-ben az első szabad választásokon, bár még nem voksolhattam, de a FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGÉT (Fidesz) támogattam lélekben.
Bár a FIDESZ-re (hűség, lojalitás Haha) még soha nem szavaztam, de...
Azóta több ízben viseltem narancssárga pólót, rengetegszer fogyasztottam a párt jelképének számító gyümölcsből. Több Viktor keresztnevet viselő ismerősöm van.Sőt jártam már Felcsúton IS.

Hajlamos vagyok elfogadni azt a vaslogika alapján levont következtetést, hogy miután az IMF és az EU köcsögök, drága kormányunk és a Miniszterelnök Úr kizárólag kurva jó fej lehet.
(Csapatommal a Budai-hegység lankáin táborozunk. A fiúk már kicsit unatkoznak, elkezdtek cicázni egymással ;) Türelmetlenül várjuk a parancsot Brüsszel lerohanására... Mer' egy a tábor, egy a zászló.)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.10. 13:47:58

@Kurtz ezredes: nem kell ez, Kurtzi, nyugi van ;)) Relax, take it easy... az idegeskedés csak felgyorsítja az öregedést, rongálja az egészséget ;)

2012.01.10. 14:03:52

@KürtiT (Tromb74): Hmmm. Én meg elmondhatom, hogy az első szabad választásokon akár szavazhattam volna a Fideszre is - mi ez, ha nem lojalitás!
Nem adtam fel, hogy szembeszálljunk a karvalytőkével, az idegen érdekek szálláscsinálóival, a tudjukkik által vezérelt, világméretű összesküvéssel!
Ha kell, én magam állok a 75 fős közt. elnöki. díszőrség mögé, szuronyrohamot vezénylek és kiseprűzzük hazánkból a kufárokat!

Kicsi Kacsa 2012.01.10. 14:06:25

@Hadrian77: mi nyolcadikban az akadályversenyt elszabotáltuk. Osztályunk mind a három örse egy kanyar után az Anna-rétre keveredett. Délután találtak meg minket, miután az egész tanári kar átfésülte Zugligettől Hűvösvölgyig a terepet :D
Ünnepélyeken (április 4.; november 7) mű-rosszullét, Honvédelmi napon vihogás a lőtéren, március 15. futás a rendőrök elől.
Azok a boldog 70-es évek! Apámra meg folyamatosan hoztam a frászt. Szegény, rettegett a nagy fekete autótól. Azt hiszem, nem alaptalanul, bár erről nem mesél....

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 14:07:27

@Kurtz ezredes: Ti pedig abba a (tév)hitbe ringatjátok magatokat, hogy a politikai posztok bármiféle érzelmet váltanak ki belőlünk. Pedig mindössze annyiról van szó, hogy megfelelő indokot szolgáltatnak az ökörködésre.
A legszebb pillanatok közé tartozik, amikor előkerülsz és MEGMAGYARÁZOD a posztot, sőt akár az egész blog értelmét. Ezt nálad csak Gudea tudja komolyabban előadni, bár ő gyakran képes visszafogni magát, és inkább jót mulat a hülyeségünkön.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.10. 14:57:54

@Kurtz ezredes: "előfordult olyan is, hogy csakis ezért írtuk."

Így van, rémlik is példul egy kurvaszar hcs-poszt, ami mesmeg meg lett magyarázva, hogy direktszar, teszt, stb., bár az ilyesféle állításoknak a bizonyítás csak előnyére válna, ugye. Amúgy alapvető (oviban is tudják ám már az eszesebbek), hogy ha sikerem van, akkor sikerem van, ha nincs sikerem, akkor csak vicc volt, hülyéskedtem, te meg nem érted, szóval sikerem van.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.10. 17:03:11

Azért jó tudni, hogy nincs köztünk egy büdös kommunista sem! Bár Kurtz kezd nekem gyanús lenni. Leoltja itt szegény noirpot, ahelyett, hogy beszámolna róla, hogy ő mit tett a kommunista rendszer megdöntéséért. Itt a kongresszus plénuma előtt indítványozom elvtársak, hogy Kurtz parteigenosse számoljon be az illegalitásban betöltött szerepéről, vagy gyakoroljon önkritikát!

noirp 2012.01.10. 17:23:52

@Kurtz ezredes:
Ezt ti nagyon-nagyon nehezen viselitek, és itt sem fogjátok megállni a reakciót

Nem is állni köll aztat, hanem katalizálni, a reakciót, aztat. Megmondta a Brezsnyev eetárs is: tanulni, tanulni, tanulni.

noirp 2012.01.10. 17:31:03

@Professor Pizka: (tudom)(bolond vagyok, nem hülye :)

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 18:01:48

@Professor Pizka: Az ezredes legfeljebb az oviban lehetett tagja valamelyik földalatti mozgalomnak. Rendszerellenes magatartása kimerült a délutáni alvás szabotálásában, és húsvétkor a KPACHAЯ MOCKBA kölni bírálatában.
Hiába, régen jobb volt a forradalom is. Mi még 8 méteres hungarocell Leninnel és ruszki katonával néztünk farkasszemet a tornateremben, míg ő csorgó nyállal tologatta a játékautóját.
Soha nem kapott körmöst fejesvonalzóval és a pajeszát se ráncigálta a Manci néni technika órán. Kérdem én, mit tud az ilyen az elnyomásról meg a diktatúráról? BEZZEG ha a Saci bácsi őt is fejbe baszta volna a biológiai albummal, mindjárt másképp gondolkodna a zsemélyiségi jogokról.

2012.01.10. 18:23:53

@Professor Pizka: a rendes kommunistákat a kakastollasok agyonverték a két háború között, a többi mind szedett-vedett. Kivéve Juhász Jácint a Makra c. filmben.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.10. 19:04:47

@Professor Pizka: Jellemző egyébként, hogy a NER-t kizárólag szexuálisan eltévelyedett deviánsok kritizálják:

Volt ugye a kohnbandita, a szivaros Clinton neje, Szarközy a celebpicsa nőivel, a baszatlan Merkel, a buzi Mark Palmer, meg a kiafaszaza Barroso. Velük ellentétben Berlusconinak, aki az egyetlen egészséges férfiember az egész rothadó dekadens EU-ban, egy rossz szava sem volt!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.10. 20:34:30

@Kurtz ezredes: Nagy ember, hát itt a vége.

Kész, ennyi volt. Ezek már csak az utolsó rángások. Most égeted fel magad mögött a tarlót. De a megtorlás annál kegyetlenebb lesz.

Kiírtad magad, utolsó csatlósod is kihátrált mögüled.

Néztem a képedet, Kurtz. Egy megtört, beteg embert láttam. Egy zavart embert, aki nem érti. Unokahúgom volt ügyfele pszichiáter, ő minden kétséget kizárólag látta rajtad a tüneteket.

Ez már csak csapkodás, primitív rombolás. Most távozz, amíg még méltósággal tudsz. Még mindig jobb egy bukott művészként visszalépni, mint egy bukott zsarnokként.

A nemzet már eszmél. Térj végre észhez!

Aggódással vegyes barátsággal:

Modor Tibor
2009. január 10.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.10. 20:46:20

@Modor Tibi:
Valóban itt az ideje, hogy végre az olvasók igényeinek megfelelő blog készüljön. Egész véletlenül ismerek is egy remek tollú bloggert, aki tudna tök vicceseket írni a t*rulosokról, sz*vcsakrázókról, izraeli befektetőktől betegesen rettegőkről, gój motorosokról, magukat önbecsapó, felsőbbrendűnek képzelő nagymagyarokról. A mi kis 10 fős, de kibaszott hangos operaellenzékünk biztos imádná.

2012.01.10. 20:49:01

@altoid: az a görög-római kultúrkör egyik legszebb eleme, amit valamiért kihagytak az európai örökségből.

@Kurtz ezredes: te vagy a blogírás Steve Jobsa, megalkuvás nélkül a legjobbat akarod.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.01.10. 20:57:36

Úgy irigyellek titeket, hogy ilyen korán születtetek! Önként és dalolva tudtátok ÉRTELMESEN bomlasztani a rendszert, gyerek-kamaszlázadásnak álcázva.
Hát én emitten már mit bomlasszak? Mi ellen lázadjak?

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 21:25:35

@neccharisnyás útonálló: Ennek nagy hátránya, hogy korábban halunk meg.

@Kurtz ezredes: @Modor Tibi: Bizony, ezek már nem is a hanyatlás, de az oszlás jelei. Az ezredes úrnak nincs aki írjon.
Talán még most kellene elkezdeni az ezredes bebalzsamozását, még mielőtt elveszíti humanoid vonásait. A mauzóleum építését se lehet tovább halogatni. Szerencsére a tervek már elkészültek. A PINK, bíbor és BEIGE foltok egy urbánus kamuflázs mintát adnak ki, ami harmónikusan illeszkedik a 2x2 méteres fröccsöntött műanyag emléktáblához. A síremlék belülről egy pinára fog emlékeztetni, ennek talán nem kell magyarázni az okát.
A temetésről:
Szerény, 500 millánál nem drágább ceremóniára gondoltam, SS egyenruhába bújt mazsorettekkel, néhány harckocsival és diszkrét viziparádéval. A rendezvény záróeseményeként a Terry Black előadja hogy...
Deutschland, Deutschland über alles...

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2012.01.10. 22:28:29

Erről a Kohn-Bendőről még nekem is csak a vén szarházi szókapcsolat jut eszembe. Pedig fiatal sem és jóravaló sem vagyok…

A Tyne folyó déli partja 2012.01.10. 23:00:05

@KürtiT (Tromb74): nálatok is Dobi István úttörőcsapat volt? lehet, hogy egy suliba jártunk?:)

2012.01.10. 23:35:22

Én olyan iskolába jártam, ahol Szilágyi Erzsébet(!) úttörőcsapat volt, és még ott is én léptem ki elsőnek az úttörőmozgalomból, amikor már nem volt kötelező. Ezután el lehet képzelni, hányszor szavaztam (illetve fogok szavazni) valamiféle baloldalra.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 23:49:11

@A Tyne folyó déli partja: Én Budaörsön voltam tagja a mozgalomnak.
A dolgozó népért, a Hazáért - Előre!

KürtiT (Tromb74) 2012.01.10. 23:51:47

@Űrlény Lajos: Szilágyi Erzsébet is baloldali volt?

A Tyne folyó déli partja 2012.01.10. 23:53:50

@KürtiT (Tromb74): áh, én Veszprémben. 6. számú általános iskola volt a becsületes neve..
és elég öreg vagyok ahhoz, hogy végig voltam úttörő, egyszer elfelejtettem egy őrsi gyűlést, és akkor aazt mondták, elveszik a nyakkendőmet. na de ez már 90-ben volt, nyolcadikban, szóval annyira nem számított...
alsóban meg még őrsvezetőnek is megválasztottak, mert a legjobb tanulókat választották. kellett a halálnak.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.11. 00:00:44

@A Tyne folyó déli partja: Hé, én 88-ban voltam nyolcadikos, de már hetedikben kibuliztam magamnak - ha nem is hivatalosan - az úttörős majomkodás hanyagolását.

Vuvuzela 2012.01.11. 00:24:23

@Űrlény Lajos: Na, persze. Én meg a Horthy Miklós úttörőcsapat Nagy Imre rajában a TuruI őrs tagja voltam.

2012.01.11. 06:38:54

@A Tyne folyó déli partja: @KürtiT (Tromb74): én 90-ben az úttörőktől egyből a cserkészekhez mentem át:P

Nadiposzi (törölt) 2012.01.11. 08:01:02

283-as számú Farkas János úttörőcsapat víííígyáz! Fogadás jobbról, zászlónak tisztelegj! VAKPALI-VAKPALI MINDENT LÁT

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.11. 08:10:39

Hát, én bizonyos objektív körülmények miatt lemaradtam az úttörőségről. Többek között azért, mert két éve voltam kisdobos, amikor az egészet feloszlatták a picsába. De kisdobosként is határozottan rendszerellenes politikai nyilatkozatokat tettem. Arra emlékszem, ahogy anyukámmal járjuk a várost, mert hiánycikk volt augusztusban a kisdobosing meg a kék nyakkendő. De végül lett mindegyik. Az osztályfőnök tanító néni elég meghasonlott lett a rendszerváltástól, mert meggyőződéses volt. Az osztályt kérdezte vmelyik énekórán hogy a mittudomén melyik nótának énekeljük-e azt a versszakát, amelyikben a lángszavú párt csinál valamit. Én ekkor is határozottan kiálltam demokratikus elveim mellett, hogy ne énekeljük. De tudok mondani olyanokat, akik most demokrataként határozzák meg magukat de akkor elénekelték. Bizony. Politikai ébredésem ott kezdődött. És semmi köze a dolognak ahhoz, hogy nem szerettem az énekórákat.

@Modor Tibi: szar amikor ez a sok köcsög még bántani se akar titeket, mi? :-)

2012.01.11. 08:35:29

@Professor Pizka: a demokratikus elv nem az lenne, hogy eléneklitek a lángszavú pártot és utána valami másfélét is? Mert az, hogy simán ne énekeljünk valamit, szerintem kevés.

Celtic 2012.01.11. 08:39:17

@Professor Pizka: "Bastya elvtarsat mar meg sem akarjak gyilkolni? En mar szart erek?"

mrbateman 2012.01.11. 08:49:35

Szánalmasak vagytok, ahogy itt veritek a nyálatokat...csak azt felejtitek el, h._az a rendszer csinált belőletek embert_...most meg itt pofáztok, akkor bezzeg kuss volt, még a folyosóügyeletes előtt is összehúztátok magatokat. Bezzeg a gombóc fagyi a bélásért az csúszott mi, a dotált skolnyik kerékpár az jó volt a 3-as bizonyítványért, az 1,70-es lokomotív kakaós szeletet bírta a beletek, jól esett tanulásban elgémberedett tagjaitokat Alsóbélatelepen a pionyírlágerben kipihenni, közben kakajót szürcsölgetni, mint a proligyerekek '19 nyarán. Hálátlanok! Uszítani, vádaskodni, rombolni az megy...csak egyszer azt látnám, h. építetek is valamit. Felépítettük nektek az országot 40 év alatt, ti meg 20 alatt tönkretettétek. Nézzetek körül, minden pusztul, hol vannak a gyárak, a tsz-ek, a kultúrházak. Pfejj, lubickoljatok csak ebben a posványban, amit szabad piacnak neveztek!

KürtiT (Tromb74) 2012.01.11. 09:17:03

@Professor Pizka: @Hadrian77:
No, akkor közkívánatra.

Ságvári induló

Lent, hol a tölgyek
Őrzik a völgyet,
Kúszik az erdei út.
Átszeli bújva,
Újra meg újra,
körben a völgy koszorút,
Ott a mélyben a völgy koszorút.

KIMSZ-esek jártak
Hajdan e tájnak,
Élükön Ságvári járt.
Hősies tettre,
Harcra nevelte
Őket a lángszavú párt,
Védte őket a lángszavú párt.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.11. 09:26:03

Részemről annyi a lényeg, hogy bármilyen nyilatkozatot, melynek a lényege, hogy a saját maga szórakoztatására csinálja a szerkesztőség, meg csak az a szempont, hogy..., és vitriolos depeche-adaptációkkal hozzák értésünkre, hogy ingyér van akkor faszér kritizálunk, nos ezt majd akkor fogom komolyan venni, ha nem lesz reklámfejléc meg sültgalamb-szerződés. Meg úgy általában is, aki maga szórakoztatására csinál valamit, az a fióknak ír, nem a nyilvánosságnak. A többi érv meg maszlag.

mrbateman 2012.01.11. 09:27:16

@KürtiT (Tromb74): Na erről van szó, ilyenekkel lehet nevelni a jóra a fiatalokat! nem az a szenny, ami ma ömlik a tévéből, rádióból..meg valami internetet is nagyon emlegetnek, h. az nagyon megy, állítólag azt bújják állandóan, ahelyett, h. sportolnánk!

Nadiposzi (törölt) 2012.01.11. 09:46:30

@KürtiT (Tromb74):
Most akkor azt, hogy: "Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan..."
Lécci, lécci!
Énekelj még nagyapó!

Drago Brutic 2012.01.11. 10:22:42

Tényleg nagy lehet a baj. Már több mint egy napja nincs új poszt. Modoréknak szorongatják Brüsszelben a tökeit, fogadjunk, holnaptól valami unalmas píszi bloggá válnak.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.11. 10:33:46

@Nadiposzi: Asztat sajnos nem ösmerem

@Drago Brutic: Szerintem az IMF megállapodás egyik feltétele, hogy Cohn-Bendit lesz a modoros főszerkesztője.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.11. 10:51:05

@Drago Brutic: Ja, Kurtz ezredest is hamarosan át kell keresztelni "Krishna fényharcos"-sá.

Drago Brutic 2012.01.11. 10:52:05

@KürtiT (Tromb74): Ja, és Kurtzot egy izlandon született szlavofil kurd anarchoszindikalista váltja.

mrbateman 2012.01.11. 11:00:04

@Drago Brutic: azért remélem a karvalytőke leveti majd a cipőjét mielőtt belép a kormány intim szférájába. Mert azé ez a globális tőke jár mindenfelé, még az hiányzik, h. behordjon minden junk-bond-ot az ország perzsaszőnyegére.

Kicsi Kacsa 2012.01.11. 12:12:46

@Nadiposzi: Köszönjük néked Rákosi elvtárs

Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan,
Fák alatt, ha messze indul, völgyből hegyre néz.
Mennyi gyermek, útrakelnek, énekelve hosszan.
Kisvasúton messze menni édes, mint a méz.

Úttörőknek áruháza fényes, mint a csillag,
Benne mennyi dundi mackó, benne mennyi kincs!
Labda, mozdony vár a polcon, két szemünkbe csillog,
Mind miénk a képeskönyv, oly szép, hogy párja nincs.

Refrén:
Köszönjük néked Rákosi elvtárs,
Tiéd a hálánk, tiszta lánggal ég.
Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
Virágot hintünk, amerre mégy.
Fogadjuk néked, Rákosi elvtárs,
Utadra lépünk, te vezess tovább!
Tavaszra nyíló gyermeki nóta
Eléd lehajlik, mint virágos ág.

Gyermekotthon ablakába napsugárka szökken,
Vár reánk a sok kis asztal, sok kis tömzsi szék,
Mennyi pajtás játszik és jönnek egyre többen,
A gyermekotthon jajj, de kedves, jajj, de jó, de szép!

Kint a parkban leng a hinta, kis leányka hajtja,
Játszhatunk a kis homokban, hogyha itt a nyár.
Hancúrozni hív a pázsit, kergetőzünk rajta,
Leng a hinta, csöng a játék és a nóta száll.

Refrén:

Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan,
Fák alatt, ha messze indul, völgyből hegyre néz.
Mennyi gyermek, útrakelnek, énekelve hosszan.
Kisvasúton messze menni édes, mint a méz.

Menj előre kisvasútjuk szép jövendő tájra,
Fürge mozdony törj előre, szállj, akár a szél!
Felnövünk, mint száz nagy erdő minden zsenge fája,
Vígan dalol, örvendez mert boldogabb a nép.

noirp 2012.01.11. 17:07:16

@Kicsi Kacsa: Uramisten. Ezt a teljes szöveget nem ismertem.

Nadiposzi (törölt) 2012.01.11. 19:38:33

www.youtube.com/watch?v=MYGhcYJYtzU
Az alávágott bugyuta, provokatív videót, az amerika hangjás, intellektuális gőgöt sugárzó reakciós alkotást kérem ne is figyelje az elvtársnő, hunyja le a szemét inkább, és dúdolja együtt a kispajtásokkal ennek a vidám kis dalnak a sorait, melyből még ennyi idő után is árad a szociálizmus ifjú reménységeinek szeretete a magyar dolgozók Bölcs Vezére, a nagy Sztalin legodaadóbb tanítványa iránt.
süti beállítások módosítása