A csúnya nő

2011/12/02. - írta: Kurtz ezredes

Gőzerővel készül első közös könyvünk, mely az örök témát, oldalbordáink viselt dolgait fogja boncolgatni. Országos cimborám és harcostársam, Modor Tibi remek gondolatait ezzel a kis aprósággal terveztem kiegészíteni, amelynek hosszabb, bővített változatával találkozhattok majd nyomtatásban is.

A csúnya nőkkel tulajdonképpen semmi baj sincs, egész addig, amik nem kezdenek el nevetséges módon viselkedni. Korunk alternatív nőideálja viszont mentőövként kínálja a csinossági hiányossággal küszködő hölgyek számára, hogy a természet szűkmarkúságát szókimondással, vagánysággal, kreativitással, humorral és cinizmussal pótolják. Ezek a kis női Hofi Gézák évről évre szélesebb médiafelületen láthatóak, nem véletlenül persze, hiszen izgalmasnál izgalmasabb produkciókkal igyekeznek magukra felhívni az oly értékes figyelmet.

Hogy mennyire kortünetről van szó, azt mi sem példázza jobban, minthogy Edith Piaf, Maria Callas vagy Kiss Manyi minden tehetsége ellenére sem érezte szükségét cicis posztereivel ékesíteni a világ öltözőszekrényeit, vezetőfülkéit és kaszárnyáit.


 

Talán Barbara Streisand volt az utolsó olyan női sztár, aki nem volt túl szép, viszont ellenkezőjéről nem is akarta meggyőzni a földgolyó valamennyi felnőtt polgárát. Ami végett vetett ennek a boldog, békebeli időszaknak, az természetesen a szörnyű 80-as évek. Ne feledjük, ekkoriban még sikk volt festékszóróval összekent hajjal, valami béna szintetizátorzenére szakadt gatyában csákányozni a Berlini Falat. Ám mindezek ellenére teljességgel érthetetlen, hogy volt képes a kissé átlag alatti szépséggel és átlagos hanggal, viszont hatalmas önbizalommal és közléskényszerrel megáldott Madonna az emberiség elsőszámú nőjévé avanzsálni.

 
 

Minden idők leghihetetlenebb forgatókönyve volt, amikor Dick Tracy vele csalta a nála sokkal szebb, jobb, kedvesebb, csinosabb, aranyosabb és kívánatosabb barátnőjét, az pedig tényleg csak hab a tortán, hogy Madonna még 2011-ben is hódít. Még ma is aktív, bizony. Pedig ezért a csodálatos nőért az elmúlt három évtizedben heteroszexuális férfi nem rajongott. Volt az a műleszbi izé Britneyvel, de ott se érte. Nem. Nem hisszük el, hiába írjátok be kommentben, hogy igen. Homoszexuális, és mindenféle mentálisan zavart nőszemély viszont annál inkább imádta ezt a csodálatos dívát, de hogy miért merülne fel a neve, ha az emberiség elsőszámú párját kéne delegálni a földönkívüliek fogadására, azt mind a mai napig homály fedi. Persze, mint annyi minden másnak, Madonnának is hamar lettek magyar megfelelői. Szerencsére karrierjük üstökösének jóval rövidebb csóvája lett


 

Aki azt gondolta volna, hogy a madonnaság a legrosszabb, ami egy nőnek kijuthat, az bizony kellemetlenül csalatkozott az utóbbi pár hónapban. Megjelent ugyanis egy lehetőség azoknak az előadóművésznőknek, akik még a madonnai karakter rendkívül szerény kritériumait sem képesek teljesíteni. Ők már nem hódítani vagy tetszeni akarnak, hanem férfiak által írt dalszövegekben férfiakat degradáló megjegyzések tömkelegével próbálnak úgy kinézni, viselkedni és élni, mint egy férfi. Szomorú életük stációit tenor alá dohányzott női hangszálak és összetépett üres sörösdobozok szegélyezik.

 

Mielőtt kiérdemelnénk a hímsoviniszta nőgyűlölő vonzó címkéjét, rögtön egy pozitív dologgal szeretnénk zárni a mai posztot. Nem igaz, hogy egy nő teljesen értéktelen. Igenis találunk mi egyedi, stílusos lányt, aki egymaga többet ér az összes eddiginél. Őt tiszta szívből, őszintén szeretjük.


 

Címkék: nők
197 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bőrmók 2011.12.02. 14:20:14

@Ernoke: ja, hogy az "elütés" az is börtönszleng? Most már vágom...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.02. 14:24:36

@Nadiposzi: van még Haube&Bitter Magenfreund likőr is :-)

@vészmadár (pica pica): felháborító kérem :-)

Eszembe jut egy szép történet egy hölgyről, aki esztétikus volt, ám buta. Na ezt néhány kaján fiatalember megtanította a következő latin mondatra: Coito ergo sum. Pár évvel később a hölgy egy tudományos konferencián (ahol a hölgy, ahogy mai szóval mondhatnók, mint groupie vett részt) meglátta időközben megdoktorodott ismerősét, aki a latin mondatott tanította neki és a terem másik végéből átkiabált, hogy Coito, coito! Így volt, a történet férfi főhőse mesélte ultizás közben, tehát igaz.
Hogy ez most miért jutott eszembe nem tudom.

Nadiposzi (törölt) 2011.12.02. 14:36:04

@Professor Pizka:
A likőr mifelénk a műanyag ampullás aromákkal és némi cukorral domesztikált házi pálesz, de ezt csak a nők isszák. Na jó, egyszer kilukadt az üst, oszt apám ilyen méregzöld valamit tolt elém (dió aroma) pálinka gyanánt, hogy izé nem rossz ez, csak egy kicsit kellet rajta pofozni, diópálinkát meg még úgy se ittál, ugye. Hát baszki ilyen folyékony technocolrapid-szerűség volt, pfej. Azért elfogyott, ha nem is miattam.
A sztori második feléhez meg annyit, hogy a melléknévből képzett nem tom' miket a latinban kisbetűvel írjuk, tehát legio X gemina pia fidelis, és nem Legio X Gemina...
Hogy ez mér jutott az eszembe, az végül is mindegy.

umidmerchant 2011.12.02. 15:01:38

Szerintem az a legrosszabb, amikor a bloggazda&tsa nem bírja elviselni a kritikát. Az interneten vagyunk, vagy mifene...
Szóval ez a poszt színvonalon aluli lett, és kész. És az is tény, hogy amiket Herr Kurtz jegyez, általában lefelé húzzák a blog színvonalát. Egy ideig még megpróbáltam belemagyarázni, hogy direkt, meg hogy polgárpukkasztás, de asszem, a jövőben nem áltatom magam ezzel.
Volt gimnáziumi osztálytársaim között volt jópár, aki 17-18 évesen hasonló stílusban nyilatkozott az élet nagy dolgairól; többségük mára kinőtte ezt. Kurtz ezredesnek is kívánom, hogy minél hamarabb le tudja vetni ezt a hozzáállást. Addig is, először mindig a szerzőt fogom megnézni, és csak utána olvasom el a posztot (ha elolvasom).

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.02. 15:04:12

@KürtiT (Tromb74):
A bal oldali a csokis változat?

@Professor Pizka:
Nézd el az indiszkréciómat, de meddig fogsz még itt őrjöngeni, amiért a blog szerzői, valamint még néhányan nem kedvelnek sem téged, sem az írásaidat?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.02. 15:21:57

@Gudea enszi: Akkor tisztázzunk egy félreértést. A saját írásaim olyanok, amilyenek, emlékeim szerint rég felhagytam azzal, hogy itt vagy máshol erőltessem őket, kiraktam a blogom a fészbukra, olvassa, aki akarja. A blogom, ezzel a bloggal szemben, énblog, tehát meg kellett tanulnom (és ezért frankón köszönet a modorosblognak) hogy pontosan annyian fogják kedvelni, ahányan amúgy engem is kedvelnek, szorozva annyival, amennyivel az internet nagyobb, mint az általam a világon belakott tér. Mivel a blogomat 70-80 ember kedveli, lehet következtetni arra, hogy úgy amúgy mennyire vagyok szociális és könnyen elviselhető alak. Hogy a poszt témájánál maradjak, az én blogom csúnya lány :-)

Amit a modorosról leírtam, azt most röviden megismétlem. Modor Tibit, akárki is ő, valószínűleg a való életben nem kedvelném, kerülném, de amit ír az tetszik, pár dolgot leszámítva. Ha viszont egy lány kipakolj a melleit, számítson rá, hogy bámulni fogják, így következetesen továbbra is hangot fogok adni azokan a dolgoknak, amelyek nem tetszenek. Nem tudom, megfigyelted-e de a nagy kortárs irodalmár paszkvillusainak (pasquillus? egyiket sem ismeri a firefox) kritikájával pl felhagytam. De nem fogom magam kellemetlenül érezni, mert megírtam vmiről egy nyilvános blogon, hogy nem tetszik.
A te írásaidat nem tudom igazán felidézni, valószínűleg illenek a blog általános stílusához.
Kurtz ezredes szerintem okos fiú, de írás- és stíluskészsége alatta marad a blog általános színvonalának. MEg sem próbálom hosszasan körbeírni, mert van rá egy jó hasonlatom: olyan mint Fábry, ott is az első három dizájncenter és befingós sztori volt érdekes, nem tud megújulni, ezzel szemben valamiért azt látom, hogy elvárjátok a blog közönségétől, hogy ezt szeresse. Meglehet én kicsit szókimondóbban adom elő, hogy nem szeretem, de úgy látom nem vagyok egyedül.

Ettől függetlenül a kritika jogos, elnézést kérek, ezentúl egyszerűen átlapozom a Kurtzos meg a politizálós posztokat, illetve megbeszélem majd itt, hogy milyen volt a tegnapi ebéd, illetve hogy a kibaszott apróra darált kávé megint eldugította a kávéfőzőm.

Kérem, hogy a Tisztelt Bíróság értékelje enyhítő körülményként, hogy erre a posztra se én mondtam először, hogy ótvar.

Végezetül, hogy ne legyen szomorú felhangja ennek a kommentnek, itt egy vicc:

Grün bemegy a drezdai NSDAP irodába és megkérdi az ott dolgozó Funkzionaer-t, von Böhmöt, hogy:
Elnézést, ez itt a váccpáör?
Nein, zwei!
:-)))))))))))))

Styxx 2011.12.02. 15:23:30

@Modor Tibi:
"Masszázs 18+ Ügynökök kíméljenek!
Faszverés közben egy szó se essék bombaüzletről! "
Azt a Q, hogy mik vannak, ilyen simán mehetne a Modorosra is.
@Kurtz ezredes:
Fasza ez a poszt, sőt szerintem még tapintatos is voltál, mert ezek a csajok nem is csúnyák. Pinket simán bevállalnám, Oláh Ibit is, csak sajnos ő ugye fehér emberekkel meg férfiakkal többé nem nagyon tolja, Madonnát meg, ha másért nem, a pénzéért.
A bűnronda énekesnő az a Tracy Chapman, na rá még Stewe Wonder se nézne, meg a Marija Serifovic.@Szocio Pata (kikvogymukblog):
Demszky tényleg roppant érdekes/összetett személyiség, na róla kéne drámát írni, ez már neked is komoly feladat. Volt maoista ultrabaloldai, majd ellenálló, aki tényleg nem csak pofázott, állítólag az "átkosban" a zsaruk kiverték a fogait, és úgy megverték, hogy azért dadog, bonviván, dzsentroid csajozógép, a dzsentriséget ráadásul be is vallotta, az is ritkk erény, tesze-tosza polgármester, aki Hagyónak szabad nokiásdoboz-töltést engedélyezett.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.02. 15:44:10

@Professor Pizka:
Nem az írásaid színvonaláról van szó, mégcsak nem is arról, h kritizáltál akármit. Arról van szó, h vmi nem tetszik, és ezt folyamatos, közléskényszeres utalgatásokkal, és duzzogó megjegyzésekkel nyomatékosítod.

Az én írásaimra azért nem emlékezhetsz itt, mert a saját nevemen talán kettő van, meg volt még kettő Kurtzcel közösen. Remekbe szabott írások voltak, csak hát kevés. A Modorosblogról pedig bátran kijelenthetem, hogy kizárólag az élteti, hogy Tibi, Kurtz és én eszméletlen jókat röhögünk rajta. Az, hogy másoknak is tetszik, csak öröm. Az, hogy többezer embernek, az pláne öröm.

különvélemény 2011.12.02. 15:45:58

" az pedig tényleg csak hab a tortán, hogy Madonna még 2011-ben is hódít. Még ma is aktív, bizony. Pedig ezért a csodálatos nőért az elmúlt három évtizedben heteroszexuális férfi nem rajongott."

QFE

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.02. 15:48:19

@Gudea enszi: nahát, hisztis vagyok, közléskényszeres, és figyelemhiányos. Ha még elmondom, hogy amúgy pattanásos és kövér is, akkor rögtön látszik, hogy tipikus internetező is vagyok :-)
Veletek nevetek és néha rajtatok, akkor ezt most szerintem megbeszéltük. Kurtzot és magyar irodalom más óriásait meg ezentúl nem ekézem itt. Nagyon.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.02. 15:53:48

@Professor Pizka: úú de van még egy viccem, ezt muszáj:

Kohn és Böhm beszélget az U-564 periszkópja mellett:
-Schlatschiff?
-Nein, zwei.
:-)))))))

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.02. 16:03:41

@Styxx:
Drámát? Jó ötlet. Ha befejezem a Gyurcsány trilógiát, amit a Csurkapista pályázatára írtam, belekezdek a Demszkybe :) De az is lehet, hogy a Gabó csak egy mellékszál lesz, El Kúrcsány Faustó pokoli darabjában, aki egyenest az 50000 fokos magmás pokolból emelkedik fel Kádár Magyarországra, hogy 2006-ban elbassza rendszerváltozást. A Demszky pedig az alkoholistává lett forradalmár, aki a Mennyből jött, de a pokolba zuhant, vagy legalábbis afelé tart, miközben Budapest, mint egy kupleráj züllik, rohad alatta, az utcákon Demszky benyakalt páleszosüvegei gurulnak. Na ja. Kábé itt tartok, csak még a vége nincs meg, meg azt nem tudom eldönteni, hogy verses dráma legyen vagy kortárs faszozós-picsázós, de az is lehet, hogy nem dráma lesz, hanem film, nagyjáték, arra többet fizetnek. Ámen.

Édy, aki Endre 2011.12.02. 16:04:16

Titkon megorroltam azokra az emberekre, akik Béres Alexandrát lelófejűzték. Hát miből vannak ezek? Informatikusból? Mérnökből? :)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.02. 16:15:57

@Édy, aki Endre:
Béres Szandi a szerelmem, de komolyan. Lófejű, de bociszemű, ami nagy nagy plusz. A szemébe nézel, és látod benne a végtelent. A posztban szereplő nők: Madonna egy fosadék, Pink bármikor, Dorinának pedig korábban kellett volna születni ilyen kis bevállalós alteros nimfának mondjuk a Bizottságba. Ott úgysem tud senki énekelni. Ja, és a legszexibb ronda csaj Nina Hagen, de őt a fiatal kommentelők aligha ismerik. Na most már Pata bácsi lelövi magát, bocsánat mindenkitől a szófosásért, ez azért van, mert utálok dolgozni.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.02. 16:25:50

@Gudea enszi: Inkább annak bizonyítéka, hogy a kőkorszakban is szoláriumozással ütötték el az időt a háziasszonyok.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.02. 16:26:32

@Szocio Pata (kikvogymukblog): legyen egy kicsit csámpás, ám dúskeblű színésznő aki random időközönként lobogó csöcsökkel átszalad a színen. Egye fene, lehet csúnya nő is, de csöcs nélkül Jancsó Miki bácsi óta nincs kortárs drámai mű. Nina Hagen a tacskó kishúgom nagy kedvence, szelleme nem múlik :-)
Béres Szandiban nem az arcformáját kell szeretni, hanem hogy egy nagy, izmos ugyanakkor flexibilis és nagymellű... aki benne nem látja meg a szépet, keresse fel optometristáját.

Styxx 2011.12.02. 16:31:26

@Szocio Pata (kikvogymukblog):
?
Nina Hagen?
Szerintem egyáltalán nem csúnya nő. Szabályos az arca, az alakja sem amorf, csak gyakran viselt extrém sminket, frizurát.

Edith Piaf, főleg idősebb korában, amikor a morfium, a pia meg a cigi megtette a hatását, na ő csúnya. Meg persze Susan Boyle, de őt meg pont ez segítette a karrierjében.

2011.12.02. 16:32:33

@Professor Pizka: egy aranyos tortenetet hallottm:egy nagyon szep, amde muveltsegben kihivasokkal kuszkodo holgy tarsasgban talalkozott a hires mernokkel,a Heller-Forgo parosbol az elobbivel.-Jo-jo,de arulja mar el mitol forog¿

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2011.12.02. 16:35:29

"A csúnya nőkkel tulajdonképpen semmi baj sincs, egész addig, amik nem kezdenek el nevetséges módon viselkedni."

Ez a világ egyik legostobább, legmodorosabb, leg-értelmiségisemmihezseértőbb, tipikusan szemét kijelentése.

Drogon 2011.12.02. 16:40:46

@vészmadár (pica pica): Én tökre azt hittem/hiszem, hogy Kurtz es. Tibor nője. o.O

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.12.02. 16:42:13

@umidmerchant: na, elsőre még nem sikerült maradandót kommentelned, de ez a 2. a blogon egész ütőske lett ;)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.02. 16:45:50

@Styxx: Ja, dehát a posztban is olyan csúnya nőkről volt szó, akiket egyébként nagyon szívesen...De lehet, hogy félreértettem az egészet. A Piaf az minden mérce alatt van, az tényleg. Ráadásul francia, ami -1pont, sanzonénekesnő (-4), párizsi (-2), egy a modorosság affektáló csimborasszója. Pfejjj. Inkább megnézek egy Nina klippet, tényleg igazad van, szép az arca, a szája meg egyenesen sokkoló.

Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.02. 16:45:59

@comad: "De egy csúnya nő tudja-e magáról, hogy csúnya?"

Én azt vettem észre, hogy 4 csoportba sorolhatóak a csúnya nők:
1. Tudja, de leszarja. Vele jó dugni, meg együtt lenni úgy általában. Ők általában igazán jó fejek, haverkodni velük sima ügy, akár párkapcsolatra is be lehet próbálkozni náluk.
2. Tudja, de túlkompenzál és/vagy komplexusos. Vele is jó dugni, de általában odáig nem jut el az ember, mert az agyára megy a nő a hülyeségeivel. Párkapcsolatra esélytelen.
3. Tudja, és ezért befordul. Ha elkezd az ember udvarolni neki, haverkodni vele, stb. akkor a többi kategória bármelyikébe átmehet, vagy még brutálisabban befordul és megkattan, ezért szerencsejáték a vele való kapcsolat. Én nem szoktam megkockáztatni.
4. Nem tudja, sőt, meg van győződve róla, hogy ő a legszebb, legokosabb, legtehetségesebb, stb. teremtmény a Földön (természetesen az ilyenek általában segghülyék is :D). Menekülni előle, azonnal!

Az 1. és 2. kategóriába eső csajok általában szex terén nagyon hálásak, szinte bármit megcsinálnak, és igazi profik. Jobban kefélnek, mint Allah összes hurija együtt. A 3. kategória általában szűz, vagy kevés kapcsolata volt, ezért béna. A 4. típus olyan, mint a legtöbb beképzelt nő az ágyban: szar. Csak ő még randa is hozzá.
2., de főleg a 4. típusnál anyagi helyzettől függően megjelenhetnek a plasztikai műtétek, szilikoncsöcsök, kacsaszájak.

sulcus (törölt) 2011.12.02. 16:56:26

Rám ragadnak a szebbnél-szebb nők és nem tudom levakarni őket,hiába mondom nekik,hogy csak a csúnya nőkre hajtok,nem értik.
Ez van.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2011.12.02. 16:56:39

Csúnya nő nincs... csak kevés konyak ugye...
Ellenben két apróság Streisand nénivel kapcsolatban:
1. Nem Barbara, hanem Barbra, még akkor is, ha ennek semmi értelme (lásd még: Leia vs. Leila háborút SW körökben)
2. Neki MINDEN filmje arról szól, hogy ő aztán kurvaranda, de a végére mégis szép lesz.

Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.02. 17:01:09

Ja igen, és Janis Joplin-t kihagytátok a felsorolásból. Mondjuk ő tetszik (tetszett) nekem, olyan aranyosan csúnya. És tuti, hogy minden randin lett volna nála zöld :D

Édy, aki Endre 2011.12.02. 17:02:08

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

"A szemébe nézel, és látod benne a végtelent."

Olyan magasra még egyszer sem sikerült felérnem a szemeimmel. Mindig megakadtam útközben. :)

Sirrah 2011.12.02. 17:09:37

Nem tudom ezt másnak felfogni mint a "nőket fikázó seggfej" post előtanulmányának.

zladko 2011.12.02. 17:18:48

madonna mai megfelelője pedig a lédigágá

Styxx 2011.12.02. 17:43:58

@Kierkegaard Akciócsoport:
"Ja igen, és Janis Joplin-t kihagytátok a felsorolásból. Mondjuk ő tetszik (tetszett) nekem, olyan aranyosan csúnya. És tuti, hogy minden randin lett volna nála zöld :D"
Abban te ne legyél biztos, a masszív herkások gyakran rosszul lesznek még a fű szagától is. Az aranyosan csúnyácska részt vele kapcsolatban viszont osztom. Jó arc volt, kár, hogy annyira durván szétcsapta magát.

Styxx 2011.12.02. 17:45:58

@Kierkegaard Akciócsoport:
"Jobban kefélnek, mint Allah összes hurija együtt."
:-))
ez mekkora, meg az egész csoportosítás jó.
@perpetum:
Ja, és mrs. Starkey odabilincseli őket a radiátorhoz és straponnal tolja őket:-)

Celtic 2011.12.02. 17:47:02

@Modor Tibi: EZAZ! Ezutan senki sem szolhat, ha a post temaja egy szemezgetes lesz az index.hu blogketrecerbol. Ilyen blogot meg ugysem csinalt senki!

penelope garcia 2011.12.02. 17:56:22

Hátöööö
ez egy kicsit gyengécskére sikerült.
Ágyban minden rendben, hm?

KürtiT (Tromb74) 2011.12.02. 18:01:49

Na de térjünk már át a blog eredeti funkciójára!

Variációk paprikás krumplira?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.02. 18:20:02

Madonnától el a kezekkel!
14 éves korom óta akarom megdugni és akkor is megfogom, ha ki kell borítanom a tolókocsijából!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.02. 18:30:14

Azért érezni, hogy a jó íráskészség nem függ össze a jó filhallással.
Olvasva zseniális és igaznak tűnik, csak azok a fránya csúsztatások..

Dorina ennyire szar: mrscolumbo.eu/zene.jazz

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.02. 18:39:00

Kovácsovics Fruzsina, mint egyedi és stílusos lány.
Muhaha!

Lehet hogy csak én nem értem, a dupla pszeudó, vagy tripla csavar gondolkodásotokat.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.02. 18:53:19

@Frengi: szerintem ez inkább a férfiakra igaz:) azokból sokkal több csúnyát láttam már, mint nőkből. nők 90%-a inkább átlagos. a férfiaknak ugyanennyi százaléka meg csúnya:)

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.02. 19:00:08

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Nekünk csak az ördögnél kell egy fokkal jobban kinézni.

Nem hiába mondják: Kisfiam, olyan okos vagy!
Kislányom, olyan szép vagy!

Tetszik érteni!

A Tyne folyó déli partja 2011.12.02. 19:03:13

@Brother Love: na, ez meg tipikus. a baromi ronda, buta, stb. hímnemű ócsárolja a nőt, holott ő klasszisokkal alatta van. minőségben, mármint.

elef 2011.12.02. 19:03:29

Hát ez a poszt kurva gyenge lett.
Amúgy madonna orbitálisan jó nő volt mindig is, cca. 1975-2005 között mindenképpen.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.02. 19:05:37

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: nekem nem elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél:) pláne, ha még buta is hozzá.

természetesen én szép is vagyok, meg okos is:) meg persze szerény.

TGabi 2011.12.02. 19:09:03

"Korunk alternatív nőideálja viszont mentőövként kínálja a csinossági hiányossággal küszködő hölgyek számára, hogy a természet szűkmarkúságát szókimondással, vagánysággal, kreativitással, humorral és cinizmussal pótolják. Ezek a kis női Hofi Gézák évről évre szélesebb médiafelületen láthatóak, nem véletlenül persze, hiszen izgalmasnál izgalmasabb produkciókkal igyekeznek magukra felhívni az oly értékes figyelmet."

Szóval posztoló azt képzeli, hogy a humoros nő azért humoros, mert ronda... Előítéletes - nem kicsit, nagyon. És ha van humora és ért hozzá??? Az miért elképzelhetetlen???

Ekkora IQ-val ez az iromámy máris Fásy Ádámos magaslatokat ostromol :((

NA YA! 2011.12.02. 19:09:32

@Kurtz ezredes: éhes disznó makkal álmodik!

manonegra 2011.12.02. 19:22:28

ez most a szexista-konformista hozzáállás kritikája modorosblog stílusban? (talán nem kell mondanom, hogy ha a posztoló komolyan így látja a világot, az finoman szólva gáz)

Átokfajzat 2011.12.02. 19:23:12

ezek gyenge nők? kurvajó dolgod lehet neked, ha ezek a rondák, függetlenül a fotosop + kilónyi smink illúziójától... nézzé már körül az utcán hány ilyet látsz a sok szétfolyó lárvaarcú közt

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2011.12.02. 19:27:58

Ezredes nagyon szép, hogy a modorost kommentelő zsidókat szopatod, meg értékelem, meg minden. De mi gyülieli olvasók már le se vagyunk szarva?

Donjon 2011.12.02. 19:44:59

Na estére megérkeztek az értetlenek és a jogvédők. :)

<modor>Fenntartom a téma szubjektív, tehát nem lehet közös nevezőre jönni benne. egy biztos, ha egy nő nem vár többet az élettől, mint amire hivatott a képességei (és kinézete) során, akkor kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető. Ha ez nincs meg akkor jönnek a komplexusok, kisebbségi érzés, stb. És akkor rajtad éli ki, mai nem biztos, hogy hosszú életet eredményez.
Ha viszont jobb nőnek érzi magát mint amilyen ff vagy te az még komolyabb konfliktust tud generálni kapcsolaton belül.

Ez akár ff-ra is igaz lehet kis módosítással. Én még keresem azt a nőt aki nem nő a fejemre, de ugyanakkor elfogad férfiként és fel tud nézni rám. A mai trendeket figyelve (khm váccpáör) nem könníyű. </modor>

A Tyne folyó déli partja 2011.12.02. 20:09:50

@Donjon: nézz körül a thai lányoknál, mondjuk. állítólag ők mosolyogva lesznek a cselédlányod.

Donjon 2011.12.02. 20:12:11

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Erről beszéltem váccpáör. :)

Olyan nőről van szó aki nem akar lenyomni, de nem is szervilis, egyenlő társ, ha úgy tetszik.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.02. 20:15:28

@Donjon: " de ugyanakkor elfogad férfiként és fel tud nézni rám."
akkor most egyenlő legyen, vagy nézzen fel?

Donjon 2011.12.02. 20:28:40

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Az életben mellérendelt szerepet játszon, döntéseinkben egyenlő fél, önálló akarattal, véleménnyel de ugyanakkor egy férfinek szüksége van rá, hogy a tára elismerje férfi mivoltában is, felnézve rá. Úgy ahogy egy nőnek szüksége van rá, hogy csodálják nőiességét. A két félnek egészen mások a szerepei, csak ezt valahogy elhagytuk és bejöttek mindenféle genderelméletek. Szerintem nincs ellentmondás.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.02. 20:38:15

pedig itt általában elmés írások szoktak megjelenni, ez viszont harmatgyenge...

KürtiT (Tromb74) 2011.12.02. 20:44:17

@Nadiposzi: A fokhagyma nyilván nem maradhatott ki.
Jóféle szalonna pirítva, annak zsírjában hagyma és fokhagyma aranybarnára, majd kalbász, pirospaprika, kömény, pár szem paradicsom, egy paprika, krumpli, víz és só.
Tökéletes lett.

Végre üdvözölhetem (@TGabi: ) az első intelligencia hányadost feszegető hozzászólást. Köszönet érte, mindenki nevében!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.02. 20:48:09

@elef: ennyiből is világos, hogy kurva szar életed lehet...

Intizar 2011.12.02. 20:58:29

"Modoros nőfikázó" - király!

Nadiposzi (törölt) 2011.12.02. 21:01:58

@KürtiT (Tromb74):
A receptből ennyi ment át, a többi tiltott kifejezést tartalmazott. De látom, fél szavakból is értjük egymást.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.12.02. 21:11:15

Ej, ej, ilyen sok itt a csúnya nő? Nagyon felháborodott személyeskedések záporoztak.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 21:18:18

A posztot én sem értem, lesz folytatása, vagy most mivan?

@zsanka: Rossy de Palma egy csoda. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.02. 21:23:23

Őszintén szólva én is jobban szeretem a kicsit akár csúnyább, de jófej csajt egy szép, de nagyarcú, vagy picsa, vagy buta nőnél.

Sztori. Havernak van nőjelölt 1. Gyönyörű, nem buta, de igazából nem lehet vele beszélgetni, mert nem figyel oda rád.
Hozza nőjelölt 2. -t, akivel leülünk hármasban dumálni, és 20 perc múlva visítva röhögünk egymás dumáin. A csaj max. átlagosan néz ki, de én a 2.-t választottam volna.

kőpatak 2011.12.02. 21:25:24

@Kurtz katona,

látom, csúnya vagy, csúnya vagy, de azért rád is süt a nap.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.02. 21:28:18

Egyébként ezek a celebek nekem nem nők... A nő valahol máshol kezdődik.

Joe69 2011.12.02. 21:46:46

A ronda nők legrosszabbja az, aki úgy kompenzál túl, hogy kisebbséginek adja ki magát,akinek megjár, igen, megjár az, hogy elfogadják az ő erőteljes másságát, mert ha nem rohadt náci vagy.. Ha pl. 150/130 (cm/kg) paraméterek, papagájfrizura meg ordenáré stílus mellett nem kifejezetten a holtomiglan-holtdiglan meg a kézenfogva andalgás jut a pasi eszébe az első (és általában utolsó) dugás után, azonnal politikát csinálnak a dologból. Egy rakás tiszteletbeli cigány, zsidó, palesztin, leszbi, szalon-hajléktalan van köztük, van, aki mindegyik egyszerre.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 21:53:24

Na de mindez miért zavar titeket, hogyha úgysem velük akartok járni/élni/házasodni?
Keressetek magatoknak egy kellemes arcú kislányt, csinoskát, aranyoskát a csúnya lányokat meg ne nézzétek. Szerintem ők boldogabbak a ti megjegyzéseitek és lesajnálásotok nélkül, akár színesre festett kakastaréjjal is.

mazs_ 2011.12.02. 21:59:12

Látszik, hogy címlapos :)

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 22:06:03

@Hicudzsi: Az előző Joe-nak ment. :)
A posztot meg szimplán továbbra sem értem :D

Bambano 2011.12.02. 22:11:06

Ha te ismersz egyedi, stílusos, értékes lányt, miért nem linkelsz róla valami anyagot?

mrs.starkey 2011.12.02. 22:13:28

@Styxx: nem beszélhetünk többes számról, jelenleg az ezredes groupija vagyok, mármint itt a modoroson. szóval ezt csak egymás között csinálják. én amúgy sokkal kifinomultabb vagyok, végtére is a továbbképzésem női magazinokból történik. :P

mazs_ 2011.12.02. 22:17:23

Azok a csúnya nők is idegesítőek, akik minden helyes, csinos nőt leszólnak, földig aláznak, pedig ettől ők nem lesznek szebbek.

Bambano 2011.12.02. 22:21:47

@mazs_: a helyes és a csinos más tulajdonságokra vonatkozó jelzők, mint az értékes meg egyedi meg stílusos.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 22:24:58

@mazs_: Persze ez már a középiskolában is megmutatkozik. Nem az előnytelenebb külsejű, szemüveges, ducibb stb... lányokat gúnyolják a csinosabbak meg a menőbb fiúk, hanem a csúnyák járnak csapatostul szemétkedni :D

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.02. 22:28:30

"Minden idők leghihetetlenebb forgatókönyve volt, amikor Dick Tracy vele csalta a nála sokkal szebb, jobb, kedvesebb, csinosabb, aranyosabb és kívánatosabb barátnőjét"
Az, hogy ki kit csal nem feltétlenül a barátnő szépségén múlik. A férfinak többnyire megéri félre kefélni, mert keveset kockáztat. Azon kívül a Madonna által alakított szereplő is tudhat sok olyan dolgot, amit a másik nő nem... :)

mazs_ 2011.12.02. 22:31:21

@Bambano: nyilván.

@Hicudzsi: Azt hiszem, félreértettél :D Mondjuk, valószínűleg nem a középiskolás szemétkedésekre gondoltam.

felka 2011.12.02. 22:36:52

madonna fiatalon szép volt. l.gaga sohasem. ami közös bennük: mindkettő talján, ami tudvalevő, hogy a lófej+hatalmaz önbizalom hazája, ami a női felhozatalt illeti..

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 22:37:35

@mazs_: szerintem értettelek, de egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy tömegekben fikáznák a "csúnya" lányok a "szépeket". Na meg tudod ízlések és pofonok. Nekem pl. nem tetszenek a csinoska lányok, sokszor azt sem látom egyik-másik lány miért lenne "szépség" ahogy többen gondolják. Pl. szerintem Oláh Ibolya ezresekkel jobb csaj mint a Fruzsina a végén. :)

mazs_ 2011.12.02. 22:51:10

@Hicudzsi: Értem, de én nem tömegekben fikázásra gondoltam és nem a gyerekkori - felnőtt fejjel sokszor már megbánt - gúnyolódásokra.

Van egy ismerősöm, nem szép és - valószínűleg azért, mert nem tud ebbe belenyugodni - állandóan fikáz mindenkit a környezetében, aki egy kicsit is szebb nála. Ezt én nem értettem soha.

Én kifejezetten csúnya nő vagyok. Ez van, ezt dobta a gép. Persze, szívesen lennék szebb, de van más tulajdonságom, amelyre büszke vagyok és lehetne sokkal rosszabb a helyzetem. Engem viszont soha nem zavart, ha a környezetemben van valaki, aki szebb (nem nehéz ilyet taláni :D). Nem zavar, nem vagyok irigy, nem fikázom a háta mögött.

gyilkos fűegér 2011.12.02. 22:58:02

@zladko: "madonna mai megfelelője pedig a lédigágá "

Lófaszt, testvérem. Zeneileg egyik sem az esetem, de ami a kreativitást illeti úgy általában, Madonna Gagának a cipőjét nem köthetné be.

Void Bunkoid 2011.12.02. 23:13:32

Kovácsovics Fruzsika habár szép kislány (van egy ismerősöm, aki egy az egyben a hasonmása), de azért ez a klip tőle egy nagy adag modor.

A klip szerint nem "tömeglány", de az - asszem kb. két éves a szám - akkori trendnek megfelelő műscene-frizura, szemforgatós-májszpészes beállás, kommersz nyújorkeres felső, meg az atomtömeg converse az megvan :)

A zenéről nem is beszélve, az is teljesen rendben van és jó nóta is, de hogy egyedi lenne, na azt nem.

A dal nagy pozitívuma, hogy a szöveg nagyon jól illeszkedik az amúgy természetes magyar nyelvhez, sajnos sok előadó megerőszakítja a nyelvet az erőltetett, sz*rul hangsúlyozott, egy sorba túl sok szótagot zsúfoló vagy éppen feleslegesen elóbégatott szövegritmizálással - itt ilyen gond nincs.

Tehetségkutató zsűri üzemmód off :)

Bambano 2011.12.02. 23:20:25

@gyilkos fűegér: amit Lord Gaga csinál, az nem kreatív. A kreativitás eredményének illik a hülyeségen innen lennie...

@Void Bunkoid: mondanám, hogy egy az egyben Avril Lavigne, de van benne egy kis Perri Katalin is :)

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2011.12.02. 23:21:29

@mazs_: Szerintem ezt mindenki máshogy éli meg, lehet ő a fikázással akar törleszteni tudatosan vagy tudattalanul. Én sem vagyok matyóhímzés egyébként. :)))

champagneM 2011.12.03. 01:57:54

az ciki, hogy autoszexuális vagyok?
fúúúj nő
fúúúj ffi

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.12.03. 02:10:03

Hát ez nagyon jó volt, rég olvastam ilyen jó posztot és kommenteket. Összecsak a szerzőgárda és a törzsolvasók, már-már Kigondoltam-i magasságokba emelkedve (azért a már-már nem lépcsőfokban értendő, inkább emeletben). Köszi lányok!

zladko 2011.12.03. 02:16:41

@gyilkos fűegér: szerintem ugyanolyan kreatívan teremt divatot, és öltözik be hülye ruhákba, és próbál megbotránkoztatni mind2. Egyik sem valami szép, egyik sem tud énekelni, csak a hülye ruhák mennek. Mintha csak tanár és tanítvány lenne.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.12.03. 08:42:43

El kell vonatkoztatni a posztban szereplő nőszemélyekkel, mert igazán nem Ők keserítik meg életünket, mint "csúnya" nők, hanem azok akik a való életben nap-mint nap velünk vannak.
1. Trampli, aki nem vigyáz magára, hanem túlzott harsányságával igyekszik magára vonni a figyelmet.
2. Trampli aki hozzá abszolút nem illő ültözékben teszi azt, mintha nagyon trendi, fittnes, és fiatalos lenne. (vádliközépig érő gatya, szinte hátra lejtő lapossarkú szandál (vagy edzőcipő).Hozzá mindenkit letaroló otvar-ócska hátizsák aminek fenekéből eltúlzott mozdulattal vesz ki bármit.
3. Trampli, aki azt hiszi, hogy a fodrász-hajmosás helyett elég gumival összefogni a hajat (ez egy bizonyos életkor után halmozottan problémás)
4. Ugyanez a nőtipus a tömegközlekedésen állandóan eszik valami dögszagú-hagymás cuccot, a diszkréten felkínált rágót pedig sértődötten visszautasítja.
5. Borostás hónalján kiülő dezodorkrém? maradék.
6. Ugyanez a nőtipus tudja leghangosabban kirtizálni embertársait.

Valaki majd írja meg ugyanennek a nőnek a girhes változatát is, állandó uborkasavanyító ábrázattal.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.03. 13:00:53

@Styxx:

Tracey Chapman tényleg nem annyira szép, de ha választani lehet, hogy ő, vagy mondjuk Katy Perry álljon mellettem a lövészárokban, mikor sokszoros túlerőben támadnak a kínaiak, akkor őt választanám.:)

A Tyne folyó déli partja 2011.12.03. 13:11:27

@Void Bunkoid: én tegnap meghallgattam mind ezt a Fruzsinát, meg a Dorinát is. azt hittem, ugyanazt a számot hallgatom...annyira nem egyedi egyik sem, hogy tök ugyanolyanok voltak.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.03. 13:17:47

@Professor Pizka: na igen, ez zene. ráadásul, Brian Johnson itt született a szomszédban:)
@zladko: a lédi gyagyáról egyszer azt olvastam - ő nyilatkozta - hogy amikor énekelt, az nem érdekelt senkit. így elkezdett hülye ruhákba öltözni, így már érdekesebb lett. hja, ha már a tehetség hiányzik...

noirp 2011.12.05. 15:15:27

@Frengi: Jaaaááájjjj. Ez fájt (az említett párossal már csak tankönyvben találkoztam, de akkor is)

Ernoke 2011.12.06. 10:06:19

Béres Alexandra komoly...? nekem mindig azok a brutál ősembernőstények jutnak róla eszembe, akik a tarzan és a hangyaemberekben bunkóval hurcolják párosodni a férfiakat... az őserőt látjátok benne, vagy mi?:D madonnát viszont ha férfi lennék, nagyon szúrnám.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.06. 10:21:13

@Ernoke: hát, férfiszemmel, Madonna randa, Alexandra meg olyan kuriózum, egyszer ilyet is kellene dugni-típus:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.10. 11:31:24

Nem értem mi a baj madonnával.Szerintem a Hang up klipjében volt a legszexibb.a videókat meg most nem tudom megnézni.Azért Edit Piaf korában fura lett volna cicis kép tőlük.
süti beállítások módosítása