Dehát ez csak irónia...

2011/11/05. - írta: Kurtz ezredes

Na már megint… Emberek a címlapról! Hát nem veszitek észre hol jártok? Ez a Modorosblog. MO-DO-ROS. Oda is van írva a felső sarokba, nem kell szó szerint venni. Ez csak irónia. Azt képzelitek, Tibi a lelketlen autós, aki úgy tudja, hogy a KRESZ szó szerinti utasítást ad a gyalogos elütésére, ha az lelépett a járdáról? De butusok vagytok.


Ez egy olyan blog, ahol érdekes és mindennapos társadalmi jelenségeket, kasztokat, tipizálásokat olvashatunk, vicces, szórakoztató, groteszk, humoros, abszurd formában. Nem kell rajta idegesnek lenni, ez csak irónia. Meg kéne érteni a finom árnyalatokat, amik a sorok közt rejteznek. Kéne olvasni, művelődni néha, nem mindent csak idegből és első felháborodásból lereagálni.


Vagy komolyan gondoltátok, hogy Modor Tibi az átnevezéses posztban fasiszta érzelmeiről tesz tanúbizonyságot, és nem pont a nyílt fasisztáknak színházat osztó Tarlóst neveti ki? Gondoltátok Modor Tibi jól járt az egykulcsos adóval? Hát pont azokat teszi nevetségessé, akik a társadalom felett állónak gondolják magukat. Úgy pöffeszkednek Pártunk és Kormányunk imádatával egyetemben, hogy rágondolni is rossz.


Gondoltátok, hogy Modor Tibi azért ír rasszizmust és antiszemitizmust sugalló posztokat, mert ezekkel rokonszenvezne? Hát pont az ilyen beszűkült, begyepesedett jobboldaliakat neveti ki. Ha a Modorosblogon egyszer azt látod leírva, hogy „nigger” biztos lehetsz benne, hogy ez csak a niggerezők kifigurázása afro-europid honfitársaink egészen biztosan meghódították a bloggazda szívét az alatt a sok-sok, Nyugat-Európában töltött év alatt.


Komolyan gondolta volna a jelenlegi épülő diktatúrával ellen való tiltakozókkal szembeni, finoman lebegtetett ellenszenvét? Ugyan már, hát ez nyilván csak egy fricska az ortodox jobbosok számára. Modor Tibi nyilván liberális. Nem lehet más. Egy bizonyos intelligenciaszint felett egyszerűen senkit sem tudok elképzelni mantrázó jobboldaliként. Gondoltátok, hogy egy olyan okos- és jótollú, világ- és európalátott ember mint ő, beáll viktorozni a bégető fidesznyájba?


Legközelebb figyeljetek, okosodjatok, kulturálódjatok, művelődjetek, mert az minden egyes emberi lénynek csak hasznára válik.


Na most megint miért nem tudom elküldeni ezt a kommentet? Nem írtam semmi csúnyát, mégis mi lehet a tiltott szó? Talán az „én”? A „szerintem”, a „lagzinkon” vagy a „férjecském”? Segítsetek mert erre én sem tudtam rájönni, bár szerintem Tibiék ezzel is csak viccelnek, és a médiatörvénnyel kapcsolatos áldatlan állapotokra szeretnék felhívni a figyelmet...

... De lehet, hogy annak a köcsög nőgyűlölő Kurtz ezredesnek a műve. Őt nem szeretem, meg nem is nagyon értem miket ír.
 

203 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.07. 18:47:13

@Blassius:

Vagy méginkább áleszcuzammen vagy cakkummpakk.

sorica123 (törölt) 2011.11.07. 19:29:47

@vészmadár (pica pica): nem az pintyőke. Amúgy te melyik posztot olvastad, ahol ez felsemerült közenincs?
@KürtiT (Tromb74): te meg mi a csáléfaszról beszélsz? Amúgy névvel csúfolódni meg aztán a legfostalicskább szokás a világon, nagyjából a gyermek beszédképessé válásától kezdődően. Azt hiszem, te még a poszt része vagy, mint szemléltető ábra...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.07. 20:01:34

@neccharisnyás útonálló: ikk háb darűber ájn interreszantesz artíkel geréden dassz venn ájne frau eines rízengrószesz orgázmusz hat vird dasz kind mit zibcén procent sánsz métyen zejn. dasz bezorgt mich ejn bisztyhen dassz ih nur médeln haben verde. áber kájn problém. ih kann niht telefoníren vájl ih vájsz dájne nummer niht.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.07. 20:07:10

@Professor Pizka: niht zibcén zondern zibcis

@neccharisnyás útonálló: egy kedves nőismerősöm megoldása (bizonyos esztétikai peremfeltételek fennállása esetén): "lefekszem a pasijával"
@tff: cakkumpúcer

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.07. 20:36:27

@sorica123: arra utaltam, hogy amúgy magyarázat nélkül is mindenki értette.

@neccharisnyás útonálló: először is, egy lány szemében nőként csakis picsa lehetsz, ez elkerülhetetlen, mint hamburgerre a vodka. Pedagógusként egy módszert tudok javasolni, de a tényleges megvalósítása nehéz: baszni kell rá. A hisztikirálynő egyvalamiért hisztizik: a figyelemért. Ha azt megkapja, akkor elérte, amit akart, figyeltek rá. ezen csak és kizárólag akkor fog változtatni, ha azt tapasztalja, hogy ezzel a módszerrel nem kapja meg a figyelmet. Sajnos mindent, a legapróbb emberi gesztust is figyelemként fog értékelni, tehát ha lebüdöskurvázod, kitéped a haját vagy elszereted a pasiját, akkor is ő nyert, mert vele foglalkozva lett. Ugyanígy veszítettél, ha te nem figyelsz rá, de mások igen. Ezt már csak úgy lehet orvosolni, ha előbb eléred, hogy szeressen, azaz a te figyelmed fontosabb legyen neki, mint általában bármilyen figyelem, aztán elhiteted vele, hogy leszarod... Én mondtam, hogy nem könnyű megcsinálni...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.07. 20:50:18

@sorica123: eszembe juttattál egy jelenetet Wohl egyik regényéből, amikoris a bizánci császár felteszi a kérdést, induljon-e hadba a gótok frissen megválasztott királynője ellen? Az udvari jogtudós egy amúgy szabatos és részletekig menő, véget nem érő fejtegetésbe kezd, a gót és a bizánci jog majdhogynem összeegyeztethetetlenségéről.

Már ha érted...

2011.11.07. 21:33:51

@vészmadár (pica pica): ez a Wohl olyan metrósköny író féle, aki történelmi köntösbe bújtatja a témát?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.07. 21:45:34

@Hadrian77: domborított antik betűtípussal szedett borító, a kötet hátlapján elején az író nevénél nagyobbal szedve: GEORGE R.R. MARTIN KEDVENC SZERZŐJÉNEK LEGÚJABB KÖNYVE. A borítón páncélos fejű komortekintetű király, a vérben ázó nap drámaian csillan meg a polírozott fémen. Enyhén nyitott szájú szőke és barna hercegnők angsztos fejjel bámulnak a messzeségbe. A horizonton roppant had fenyegeti a birodalom békéjét.

KürtiT (Tromb74) 2011.11.07. 22:04:38

@sorica123: mondom én :D :D :D
Eh, ne szíd mellre! Nem a neveddel szándékoztam viccelődni, de az 123 illik a lendületes stílusodhoz.
Ami egyébként nekem legalább annyira tetszik, mint Nádiposzi azonnal mindenre még egy lapáttal rátevő képessége.

2011.11.07. 22:07:52

@Blassius: tegnap voltam Alexandrában, tele volt ilyenekkel:)

KürtiT (Tromb74) 2011.11.07. 22:18:32

@Hadrian77: Ja, valamiért az ilyen nehéz karosszériás, kardcsörgető szoft pornónak van szezonja.

2011.11.07. 22:21:34

@KürtiT (Tromb74): na ja, de nem nekünk, minket ugye a munka gúzsba köt.

KürtiT (Tromb74) 2011.11.07. 22:34:58

Szó, ami szó ennek a műfajnak sajátossága, hogy egy közepesen részletes tájleírás sem áll meg 150 oldal alatt. Mire kezd kibontakozni valami cselekmény féle, addigra 400-nál játsz. Szerintem ha egy író tehetséges, akkor a Százéves háborút is összefoglalja egy haikuban.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.08. 00:20:09

@KürtiT (Tromb74): ellenben ezek azok a könyvek, amelyeket kellemes 150 oldal/óra sebességgel lehet olvasni. Mint Leslie L. Lawrence, a leghosszabb regénye sem bírja ki Pesttől Nyíregyig.

Lovagok íjak vérengzés
nem nyert senki
merő unalom

Nadiposzi (törölt) 2011.11.08. 07:45:03

@KürtiT (Tromb74):
Akkor Sienkiewicz Tűzzel-vassal c. művét ajánlom. Az asszony már 200 oldalt felolvasott belőle, ami eddig bizonyos:
- Majdnem mindenkinek a neve valami hörgéssel kezdődik, és szki a vége.
- Vannak benne kozákok. Ezek isznak.
- Van benne egy nő, Helena. Ez valahonnan ismerős, Vágó Úr tudná, honnan.
- Vicekapitány.
- Háború van, vagy lesz.
Még kb 500 oldal, aztán az Özönvíz I-II, a folytatás. Van egy harmadik kötet, ezt még nyomozzuk. Edzünk a Csendes Donra.
Amúgy a kötet ma így nézne ki (a betűtípust és a méretet képzeld oda, te vagy a tipográfus)
HENRYK SIENKIEWICZ AZ ELSŐ IRODALMI NOBEL DÍJAS, A QUO VADIS? írója:
TŰZZEL-VASSAL egy hősies nép vérzivataros évszázada.
Egy trilógia első kötete.
- Filmet csinálok belőle! Andrzej Wajda.
- Grandiózus, érdekfeszítő történelmi tabló. Guardian
- Azér' ez nem egészen így volt. Dnepropetrovskaya Nedelya
- Vajon egymásra talál Szkhörrszki vicekapitány és a szépséges Helena? A történelem vérzivataraiban csak a szerelem az emberiség örök konstansa. Romantikus regény a régi Kelet-Európából. - Sikk Nőci Magazin
- A lengyel Jókai. Kifogyhatatlan mesélőkedv, gyönyörű történet. Olvassátok el gyerekek. Kovács Béláné, nyugdíjas magyartanár.

mrbateman 2011.11.08. 08:21:50

@Nadiposzi: Ezen nem sokat kellene már dolgoznod, h. egy toplistás önálló poszt legyen belőle!:-)

KürtiT (Tromb74) 2011.11.08. 08:27:32

@Nadiposzi: :D :D :D Grandiózus, érdekfeszítő tabló, vérzivataros. Egyszerűen gyönyörű. Tényleg összedobhatnál egy posztott.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.08. 08:59:29

@Hadrian77: olyasmi, bár az 50-es években alkotott, asszem az ő könyveire lehet azt mondani, hogy "nagyon olvasmányos". ez általában negatív jelző, de nálam nem, kurva nehéz olvasmányosan írni, a nagy írók közül asszem Maugham-nek, Vonnegutnak és Douglas Addamsnek sikerült:)

Ernoke 2011.11.08. 09:22:21

@vészmadár (pica pica): elsősorban persze Truman Capote-nak, mint a legnagyobb írónak:)

2011.11.08. 09:38:32

@Nadiposzi: nekem az Özönvíz jobban bejött, gerilla háború az oroszokkal és svédekkel:)

@vészmadár (pica pica): olyan mint Passuth? Magyar?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.08. 09:45:57

@Hadrian77: nem. Passuth unalmas és dagályos, Louis de Wohl pedig rövid, informatív és kurvára olvasmányos. Gondolom amolyan francia-belga-holland-német irodalmi területen számíthat ő harmadvonalnak... mondjuk pont leszarom...

escargot 2011.11.08. 10:22:38

@neccharisnyás útonálló: A logikáját én is passzolom, de a célnyelvet és az angolt használva elég jó eredményeket lehet elérni, feltéve, hogy van valami közünk a célnyelvhez. Magyarral nem nagyon mertem megpróbálni, az angol egyszerűbb és komolyabb tapasztalat áll mögötte, hogy jobban bízzak a fordításban. (Szinte) ismeretlen célnyelv esetén meg ökörködni lehet vele (lásd fent), az eredmény egyes esetekben nyilván a cd-játékos szintjét súrolja.

2011.11.08. 10:50:03

@vészmadár (pica pica): nem eredetiben olvasod Wohlt?:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.08. 10:53:12

@Hadrian77: vess meg, de nem. Állítólag nagyon csúnya volt a kézírása...

muci 2011.11.08. 12:02:43

@vészmadár (pica pica):
Na, ezt nézd:
Louis de Wohl eredetileg Lajos Theodor Gaspar Adolf Wohl. Magyar felmenôkkel.:)

2011.11.08. 12:07:36

@muci: Jólét Lajosról belgásított:)

muci 2011.11.08. 12:19:04

@Hadrian77:
A Jólét Lajost azonnal vettem, csak a bélgázosítást nem értettem, hogy gondolod.:))

2011.11.08. 15:19:42

@vészmadár (pica pica): yperni elbélgázosító támadás...

OFF
Nincs új poszt ma sem? Tibi szervezed a svájci népszavazást?:)
index.hu/gazdasag/vilag/2011/11/07/nepszavazas_lesz_az_5500_forintos_minimalis_oraberrol/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 16:56:11

@Professor Pizka: Né, nist májnen nummer. Hájdis nummer in der tüte. :-D

"lefekszem a pasijával" - fúember, olyan randa pasassal van együtt.... nem vagyok én terézanya, hogy ilyeneket bevállaljak. Ennyiért. Úristen!

@vészmadár (pica pica): Aha. A "hogyan bánjunk a hisztis kisgyerekkel" megoldási halmaz. Erre jött nekem a "pohár vizet a képibe, had pislogjon". De a tied se rossz. Kösz.

@Nadiposzi: Megnyugtatásként, a "Tűzzel-vassal" CSAK 2 kötetes. Nekem tetszett. Jó, meg rendesen csorgott a nyálam a filmadaptációban az ellent játszó színész után. Ojje.
Andy Wajna most akkor lengyel vagy magyar? Igazán eldönthetné már, hogy ennyivel is könnyebbé tegye az életem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 17:00:39

@escargot: Én egyszer rajtakaptam, hogy 2 nyelv között az angolt használja közvetítőnyelvnek.
A kis lusta! Eszembe juttatja önnön latinnyúzós időszakomat. Én is kibiceltem a szókinccsel. :D

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.08. 17:48:06

Jó kis website könyvborítókkal:
too wicked to wed
never love a highlander
heartstrings and diamond rings
www.romanticcrushjunkies.com/2011_02_01_archive.html

escargot 2011.11.08. 17:49:57

@neccharisnyás útonálló: A latin hagyján. De amikor francián akarsz megélni angolból és latinból, a tanár meg rendszeresen hülyét kap... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 17:55:11

@escargot: :D Próbáld a spanyolt. Ahhoz csak angol kell.
Ja a legjobb: angol-német-latin összerakva kiváló segítség volt..... igeeeen, óangolhoz!

escargot 2011.11.08. 18:03:14

@neccharisnyás útonálló: A perverz vágyaimat már kiéltem némi portugállal. Azóta a japánnal kacérkodom.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.08. 18:28:11

@neccharisnyás útonálló: hájdi is nist in der tüte zondern in der hütte jódlihalillalalliáó! Áber du kanszt dájne nummer mál sikken esz hengt niht dáfón áb :-)

Ha Andy Wajnának mindenütt jó, lehet ő Andy Barhol.

"É múcsómácsó burrító end dosz hárd tortíjjász vit szálszá muj káliente end a bátöl of dosz ekisz migel."

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.08. 18:37:30

@Professor Pizka: niht tortíjjász bát tákósz díz szpenis fúd nész are mász komplikádosz

Virgo1975 2011.11.08. 19:05:18

@vészmadár (pica pica): pedig nagyon jó. pl. a Hidegvérrel c. regénye.

2011.11.08. 19:22:59

@neccharisnyás útonálló: csak 2 kötet az "Ogniem i mieczem" de egy trilógia része:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 20:17:31

@Hadrian77: Tessék? Engem átvágtak?! Na gyors okítsál ki az ügyben okosba, légy oly jó, had hajigálom meg az antikváriust a 8 kötetes Mo. történetével.

Ez szívás. Pedig emlékszem, anno az Észak&Délt is 2 könyvtárból kellett összevadásznom. Igen, a középső kötet volt a másikban, hogy egyem a kis szívüket.

@Professor Pizka: Zing dok manéle, nikt jódel, du abúzírte álte zéferd! :-D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 20:20:05

@Professor Pizka: Ábe dájne kunstkritísse besrájbung iszt etvá géniál!

2011.11.08. 20:22:39

@Hadrian77: hát kisztihand, az úgy van, hogy a Tűzzel-vassal az ukrán háborúk, az Özönvíz az az orosz-svéd háborúk, a Kislovag meg asszem a török háborúk. A szereplők egy része mindegyikben állandó, pl. az öreg agytröszt Zagloba mindegyikben benne van:) De a szerelem és a háború mindegyikben egyforma jól ki van fejtve:) Nekem speciel az Özönvíz a favorit:)

2011.11.08. 20:25:19

@neccharisnyás útonálló: ez előbbit természetesen neked írtam, nem magamnak!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 20:32:13

@Hadrian77: Jaígy! Rendben. Háború és békének filmben láttam a végét. Filmre vitték Dumas 15 oldalas tájleírásait. És még egy lsd-tripet se vágtak a közepébe, mint az Űrodüsszeiában.

2011.11.08. 20:45:36

@neccharisnyás útonálló: a romantika szépségei, Hugó Viktorék amúgy érdekes és izgalmas regényeikben az ilyen agymenéses tájleírásokkal tudtak mindig kiakasztani.

muci 2011.11.08. 21:24:10

@vészmadár (pica pica):
Ne vedd szívedre.
Kárpótlásul hadd ajánljam Joseph Pujol (le Pétomane), a marseille-i csalogány/ pacsirta mûvészetét.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.09. 00:05:33

@neccharisnyás útonálló: bárbátul káre bárbáté! :-) Dánke zér ih bin nur ájne gánc noje kunsztkritiker áber ih verde noh mér srejben.Fünfcis lájk iszt fünfcis lájk :-)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.09. 16:45:11

@Professor Pizka:
ví kannszt du mit necc fremdgéen??? víííí???!!! ikk bin cutífszt ferlect.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.09. 16:47:05

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: záj doh niht bőz ih möhte nur ájn flotte drájer mit dír und frau necc máhen :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.09. 18:26:25

@neccharisnyás útonálló: úgy érted egyszerre? mert akkor előszedem a naptárat és kultúremberek módjára beosztjuk :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.09. 19:19:23

@Professor Pizka: Én már ehhez nem tudok mit szólni. Annyi bűrt nyúztunk le a rókáról, már maga is csodálkozik, miért nem izzadt alattuk. :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.10. 07:20:55

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: vérfeminista létedre az első sármos mosolyú geek pinabubus (pizka) leolvasztja rólad a bugyit, kicsit gáz, nem?:) de...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.10. 07:59:37

@vészmadár (pica pica): hát az én mosolyom sokminden csak nem sármos :-D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.10. 10:33:41

@Professor Pizka: ezt a sármos mosolyt a szó intellektuális értelmében kell feldolgozni, nah:)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.10. 11:52:34

@vészmadár (pica pica):

igazából csak necchez akartam közelebb férkőzni, de őt nem érdekli a dolog :)))

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.10. 12:39:23

@vészmadár (pica pica): ja, hogy én egy ilyen blogviván vagyok, értem.

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: tehát aljasul kihasználtál. Árme rexánváltyen. :-)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.10. 13:04:04

@Professor Pizka:
teljes mértékben. szexuálisan objektifikáltalak a céljaim elérése érdekében.
nem rexánváltyen!!!! REHC!!! REHCÁNVÁLTHTYEN! m'kay? tessék figyelni a pontos ciëlytéschre.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.10. 15:08:08

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: A Karinthynál is olvasható "aufgevakszn" alapján alakítottam ki authenticus pestiesch pronuntiatiomat.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.10. 15:37:19

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: persze az ezredes óta tudjuk, nincsenek is leszbikusok, csak rosszul megdugott nők...

noirp 2011.11.10. 18:02:38

@KürtiT (Tromb74): Jó szokásom szerint szanaszét késve, de gratulálok :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.10. 18:54:12

@noirp: valami baj lehet, mert ezt úgy olvastam, szanaszét baszva érkeztél, holott ugye ilyen lejtésű szó nem volt a mondatodban... asszem megyek inni egyet...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.11.10. 21:08:58

@vészmadár (pica pica):
Szó sincs rosszul megdugásról. Ha beleolvasol abba a cikkbe, akkor sokkal inkább szól őszinteségről, logikáról, döntésképességről és következetességről.

Celtic 2011.11.10. 21:43:40

@Aphelion: A szornyu az, hogy HAROM eves a blog...Es meg mindig vannak ujak es okosak :(

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.11. 07:40:51

@Kurtz ezredes: jó, de én ezt lefordítottam őszinte, logikus és következetesen egyszerű személyes programmá: JÓL kell megdugni, ÉS akkor nem lesz leszbikus:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 14:54:47

@vészmadár (pica pica): Tök jól leegyszerűsítettétek! Ezért vagyok olthatatlanul szerelmes a férfi logikába! 8)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.11. 15:00:09

@neccharisnyás útonálló: nem én, én semmiről nem gondolok semmit, pláne nőkről, csak teszem, amit teszek...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 15:02:03

@vészmadár (pica pica): Nomár! Azért csak nem tart ilyen rövid pórázon az Eszter... ;)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.11. 15:03:36

@neccharisnyás útonálló: nem. csak mit gondolkodjam én csajokon? gondolkodjanak magukon, én dugni szeretek...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 15:18:39

@vészmadár (pica pica): Még, méég, ontsad a bölcsességet! Oly jól esik a kedélyemnek!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.11.11. 15:52:46

@vészmadár (pica pica):
Megint ott a gond, hogy logikai úton közelítesz a problémához. Illetve ez nem gond, nagyon jól van ez így, csak a nők esetében sajnos nem működik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 16:09:54

@Professor Pizka: Okom van rá, hidd el. Különben is, az aaakohol rossz, ezért muszáj pusztítani.
"Ejj, ezek a szemét férfiak! De, nem. Akkó se leszek leszbikus. Mer a nőket jobban utálom. Evolúciós patthelyzet."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 16:32:33

@Professor Pizka: Szerinted van így türelmem másokhoz? Segítek: NINCS. Megoldom okosba a flaszterről történő felnyalatásomat. Figyeljetek az alacsonyan repülő hokedlikre!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.11. 16:35:41

@neccharisnyás útonálló: ne kéressed itten magad mint egy depesmódos apucikedvence gimnazista kislyány. jössz oszt kész.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 16:43:26

@Professor Pizka:
1. Lány vagyok, szóval....
2. Te mégis mi a zúristenről beszélsz?
3. De.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.11. 16:48:46

@neccharisnyás útonálló: A Ráérünk blog a meet the blogger elv érvényesítése érdekében zsúrt tart holnap este.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 17:05:05

@Professor Pizka: Bocs, facen nem követlek. De nekem ez most nem jó. Majd máskor, oksa? De egy tündérfalat vagy! Tényleg! ;)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.11. 17:07:05

@neccharisnyás útonálló: mélyen el vagyok szomorodva. csak nem te is annak a buzeráns quimbynek a koncertjén leszel? és hogy fogsz iszapbirkózni vérnyúllal?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 17:51:31

@Professor Pizka: Haggyámá! Nem is! Vérnyúl kap 1 kis előnyt. Jól kifárasszátok egymást, én meg utána jól eltángálom. Elfutni, védekezni nem lesz ereje. :D

A Tyne folyó déli partja 2011.11.11. 18:39:35

@vészmadár (pica pica): na de ha leszbikus, akkor nem eshetett neki rosszul a férfival, mert nem is volt olyanja, nem? borul a logikád:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.11. 21:03:34

@vészmadár (pica pica): Igen, és? Mi lesz? Kitiltanak, mert nőbül vagyok és néha "csillámmodorban" csevegek? Vagy te fogsz hanyagolni?

:D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.11. 22:54:20

@neccharisnyás útonálló: aszittem, hogy neked leszbikusként az lenne a büntetés, ha nem hanyagolnálak. E pillanatban nem tudok szexuális beállítódásról beszámolni sem pro, sem kontra a nickeddel kapcsolatban. (kacsint)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.12. 19:40:42

@vészmadár (pica pica): Eleve honnan jött, hogy leszbikus vagyok? Egy szóval se célozgattam rá soha. És kikérem magamnak!!! (feminizmus témában hasonlóképp járnék el) Nekem igenis kiváló tapasztalataim voltak-vannak nemi téren a másik nemmel. ;) :D

A Tyne folyó déli partja 2011.11.13. 13:40:50

@vészmadár (pica pica): akkor ő a leszbikus, nem? aki ráhajtott:P
vagy,ha egy heteróra ráhajt egy meleg, akkor a heteró meleggé válik?:) eh, férfilogika.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.13. 13:48:14

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ugye hogy ugye? :S :)
No nembaj. A tapló kangörényeket távol tartó beépített, biomechanikus lézerágyúm más célcsoportoknál is hatásos.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.13. 19:28:39

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): nem, csak nem volt kedvem még egyszer a komplett beszélgetést bemásolni, feltettem, el tudod olvasni... mindegy, a lényeg az, hogy nővel szemben nem hangoztatjuk, hogy hülye, mert akkor sokkal nehezebb megdugni. A többinek a kisakkozását rád hagyom:)
süti beállítások módosítása