Pasis meglepi: Egy óra lazítás a bordélyházban

2011/10/11. - írta: Modor Tibi

 

Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata

 

Sziasztok Csajok!

Egy újabb - lassan évszázados - tabut döntögetünk a mai cikkben, ez pedig nem más, mint a prostítúció; még közelebbről a bordélyház és a lányok.

A prostitúció lealacsonyító, a bűnözés melegágya, szexista, a legősibb mesterség, csak a nőket használják ki - ugye ismerősek az ilyen és ehhez hasonló vélemények még otthonról, a munkahelyről, baráti körből?

Pedig a férfiaknak alig száz éve a bordélyházba járás társadalmilag elfogadottabb volt, mint a kaszinó vagy a kocsma - az pedig, hogy a tehetősebb polgárok is "férfivá avatás" gyanánt vitték magukkal fiaikat a lányosházba első alkalommal, egyfajta kitüntetésnek számított. A hölgyek rendszeres és alapos orvosi vizsgálatokon estek át, bárcájukat a háziorvos pedig nagy gonddal állította ki, vezette - kifogástalan higiéniai követelményeknek kellett megfelelniök, a Madam pedig az orvoshoz, tanítóhoz, paphoz hasonlatosan városszerte megbecsült, köztiszteletben álló személyiség volt.

Ez a sajátos - és kétségkívül (nagy)világi - szórakozásforma csak a II. világháború utáni álszent diktatúráknak köszönhetően szorult ki méltánytalanul az utcákra, kényszerült illegalitásba, vált a szervezett bűnözés és kapcsolt szolgáltatások gócpontjává. Itt már nem volt bárca, nem volt doki, és nem volt semmilyen higiéniai követelmény sem - egészen napjainkig.

Bár a magyarországi bordélyházak kultúrája korántsem érte még el újra a boldog békeidők virágzásának szintjét; látszik, hogy a sok tenni akaró embernek köszönhetően újra éledezni kezd a profi masszőzök, örömlányok által nyújtott örömök legális módon történő igénybevétele.

Csajok! Örömmel fogadtok el ti is egy-egy frissítő masszázst, kényeztető wellnesshétvégét, egy drága fodrászt párotoktól? Lepjétek meg hát pasitokat ti is valami hasonlóval, valami igazán sexyvel! Még mindig idegenkedtek? Olvassátok el az érveinket és többé nem fogtok.

    • A Férfi - tetszik vagy nem - genetikailag arra van kódolva, hogy minél több nőstényt cserkésszen be. Ha magadhoz akarod láncolni egy életre, attól fosztod meg, ami lényege.
    • Lépjen félre inkább titokban, jöttment nőcskékkel? Itt ellenőrzött körülmények között, leinformálható lányokkal tölthet el pár kellemes percet Uratok - a párhuzamos kapcsolat kizárt.
    • Ezek után magától is inkább a hölgyekkel járna el egyre gyakrabban? Ezzel éppen csak, hogy a vadászösztönt lohasztod le egy kicsit, és annál szívesebben jön majd haza Hozzád :)
    • A lányosházak látogatása nem számít klasszikus megcsalásnak. A bordélyház profi szolgáltatásokat nyújt, akárcsak egy fodrászszalon.
    • Lealacsonyító a nőnek? Csak annyira, mint fizetni a felszolgálásért, takarításért, hajvágásért, menedzsermasszázsért. Tudomásul kell venni, hogy ez is egy mesterség, ahol más emberek testén dolgoznak - profin, egymás kölcsönös tiszteletben tartása mellett.
    • És végül - de nem utolsósorban pedig - a lányok (akárcsak egy házvezetőnő) leveszik a terhet a válladról: pasitok olyan, kicsit extrémebb kívánságait is hajlandóak teljesíteni, ami a ti szervezeteteket jobban igénybevenné, és hosszú távon egészségtelen is lehet - vagy csak egyszerűen fárasztónak és gusztustalannak találjátok. Hagyjuk ezeket a profi szakhölgyekre, mi pedig adjuk át magunkat azoknak a "bűnös élvezeteknek", amelyekkel 100%-ig, kompromisszumok nélkül azonosulni tudunk ;-)
 
 
Mindent bele, Csajok!
381 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.12. 19:18:36

@lárvalányhaj: Nincs abban semmi rossz, ha egy nő szeret kezni.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 19:25:02

@altoid: Szomorú a bosnyák lány, mert nem szabad Bosznia.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:32:24

@tea fan: na meg azért az se mindegy, hogy ki mondja...

lárvalányhaj 2011.10.12. 19:32:43

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Nem parasztság, hanem nemi erőszak.
Kíváncsi lennék, mit szólna az arc, ha egy multi bebaszcsizás után eszméletlenül feküdne a hotelszobában, és amíg kiterülve fekszik, az egyik nagy bajuszú, öblös régióvezető betámasztana neki hátulról.

Innen már csak egy lépés, hogy roofie-t pottyantson a csajok italába, és magatehetetlen állapotban megdugja őket.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:35:32

@KürtiT (Tromb74): csak megismételni tudom a fentieket. nem mindegy, hogy ki mondja...ha egyáltalán nem vonzódom hozzá, mert mondjuk primitív, buta, stb. akkor mondhat nekem akármit, akkor se lesz esélye. ha nem megvan a vonzódás, akkor nem kell szövegelnie.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:41:55

@vészmadár (pica pica): azt honnan lehet tudni, hogy melyik a nemkívánatos szó? nem mintha így jártam volna valaha, csak érdekel, hogy honnan tudnám, ha esetleg így járnék.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 19:44:49

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Oké, ezt már kifejtettük. Egyébként a primitív, buták pont nem az akármimondási képességükről híresek.
Mi a manóért harcoltok itt az udvarlás nemes hagyományai ellen? :)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:45:40

@csi szi: mondjuk ezt nem értem. ha sok férfival lefekszik, akkor miért lesz átlag alatti? akkor az elvileg azt jelenti, hogy soknak kell, nem? hogy kapós. legalábbis, a logika szerint.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:48:03

@lárvalányhaj: persze, az, nemi erőszak. de a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy megcsalás-e. az szerintem nem, viszont bizony parasztság, és erőszak is.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 19:48:53

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Úgy értette (és írta is), hogy egy átlagon aluli nő számára jelent TELJESÍTMÉNYT a sok férfi levadászása, mert már az átlagos csajoknak se kell ezen sokat erőlködni.
Ma nem vagy formában.

[c] 2011.10.12. 19:50:56

@lárvalányhaj: Nyugi. Nekem egyértelmű, hogy csak az elmélet tesztelése végett hozta fel a szitut, nem azért, mert a valóságban is eszébe jutna.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.12. 19:51:34

@KürtiT (Tromb74): nem az udvarlás ellen harcolunk, hanem azt cáfoljuk, hogy megfelelő szöveggel BÁRKI le vehet a lábunkról. nem, nem vehet.

a másikra, hátha addigra átengedi: én ezt inkább úgy értelmezném, hogy azért jelent az átlagon aluli számára teljesítményt, mert ez saját magának bizonyítás, hogy ő milyen sok embernek kell.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 19:54:51

"megfelelő szöveggel BÁRKI le vehet a lábunkról. nem, nem vehet."

Lehet ezt cáfolni, de előbb illene megvárni, hogy BÁRKI ilyet állítson.

Úgyis lehet értelmezni:)

2011.10.12. 20:39:40

@altoid: teccik tunni, kurva az ágyban angyal a konyhában...:) illetve van egy másik mondás, ez nem tudom melyik félre lehet dehonesztáló, hogy az ördög ereje az ágyékában lakozik:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.12. 21:31:32

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): hát én csak onnan tudtam, hogy egy viszonylag rövid hozzászólásban egyesével lecseréltem a szavakat.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.12. 21:35:53

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Oké, kiragadtad a Gauss-görbe két végpontját. Szval: leszámítva a 0,3%-ot, akikkel minden szó nélkül egymás genitáliáinak estek, mert annyira összeillenek a feromonok, meg azt a 0,3%-ot, aki akkor sem kellene, ha örök idők óta keresett lelki társad volna, az összes többi esetben a megfelelő szöveg igenis pótolja az egyéb hiányosságokat. A megfelelő a kulcsszó, ami általában banális szarság, de minden szöveg banális valakinek. A trükk, hogy figyelni kell a másik félre (ezt kevés pasi teszi meg), hogy rájöjj, mit akar hallani.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 22:02:03

@vészmadár (pica pica): Ááá, hiába a fáradozás. Ezek a hölgyek nem befolyásolhatóak semmilyen praktikákkal. Villámgyorsan és tévedhetetlenül döntenek. Nem csak azt veszik észre ha valami nem stimmel a szénhidrogén láncon, de azt is, hogy melyik hidrogén atommal van a probléma.
Na de pont ezért szeretjük őket.

csi szi 2011.10.12. 22:58:01

@lárvalányhaj: Hát, ha nem is elítélendő, nem is túl jó dicsekedési alap. Amúgy nyilván a biológia ebben is szerepet játszik. A férfinak az az érdeke, hogy a saját utódaira fordítsa az erőforrásait, ne máséra, így a kikapós nő ezért kevésbé vonzó hosszú távra, alkalmilag persze más a helyzet (a nőnek nyilván attól nem kell tartania, hogy a gyerek nem az övé:)) Ezért is "kerítette el" a patriarchális társadalom a nőket, ügyelt az erkölcseikre stb.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 23:30:24

@csi szi: Ha az összes evolúciós, kultúrális, erkölcsi magyarázattól eltekintünk, akkor is az a helyzet, hogy az ilyen attitűd vagy vonzó lesz a férfiak többségének, vagy nem. Nálam mondjuk alapvetően nem jelent hátrányt, de ez mellékes.

Én pl. elviekben nem tudok belekötni az xy feminista csoport azon törekvésébe, hogy nekik joguk van nem szőrteleníteni a lábaikat, mert belátom, tényleg joguk van hozzá.
A férfiaknak meg joguk van választani.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.12. 23:53:06

@mrbateman: hát ennek én se érek a nyomába. Egyszer felmentem a csajhoz aki hátfájásra hivatkozva invitált fel, hogy masszírozzam meg a hátát. Felmentünk, megittam a kávét és megmasszíroztam a hátát, majd hazamentem. Enyhítő körülmény, hogy vártak otthon.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.12. 23:59:22

@csi szi: A férfiakra szokták mondani, hogy a farkukkal gondolkodnak. Lehet, de ha még így is képesek voltak feltalálni többek között a sugárhajtóművet, akkor talán más gondolatok is megfogannak a nemes szervben.
Például segítség nélkül is rájönnek, hogy a házasság, egy komolyabb párkapcsolat többről szól, mint egy végtelenített pornófilm. Tehát nem biztos, hogy Cindy vagy Vanessa a legjobb társaság az élet rögös útjain bandukolni. Nem azért, mert húúú de nagyon erkölcstelenek, csak egyszerűen másban tehetségesek.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 00:02:45

@Professor Pizka: Ennél sokkal érdekesebb lenne, ha azt mesélnéd el, mivel magyaráztad otthon a késést. Mert ha mélyen hallgattál, az bizony megcsalás :D :D :D

Nadiposzi (törölt) 2011.10.13. 07:06:23

@KürtiT (Tromb74):
Rocco is csak dolgozik Cindyvel és Vanessával, de otthon van egy rendes katolikus Magdalénája, aki minden vasárnap délben isteni gnocchival várja a mise után.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.13. 08:35:03

@Nadiposzi: feleségül vett egy szép magyar pornószínésznőt :-)

mrbateman 2011.10.13. 08:53:14

@Nadiposzi: Ja, és tanácsadó lesz Berlusconi új pártjában!

2011.10.13. 09:25:43

@Nadiposzi: ez már majdnem olyan mint egy Dolly Roll nóta:)

Dzsoni Kráncs 2011.10.13. 10:40:02

Bazz,két napja nem néztem modorost!Miből maradtam ki!

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 11:17:20

@Nadiposzi: Munkát meg nem tanácsos hazvinni, ugye.

Sand Lover 2011.10.13. 11:54:27

@KürtiT (Tromb74): Volt ilyen állítás, pont te mondtad.
“Viszont olyan nő sincs, aki ne nyalna be valamilyen szöveget.”

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 12:41:57

@Morgan LeFay: Ez nam azt jelenti, hogy bárkitől benyalja. Tanult kollégám Vészmadár már felhívta a figyelmet rá, hogy a feromonok az esetek többségében nem úgy működnek, hogy:
1. a leányról magától lecsúszik a bugyi.
2. Úgy összeszorítja a térdeit, hogy bele fehéredik
3. más eset meg nem létezik.

Ha így lenne, az állatvilágban se lenne szükség a körítésre. Násztánc, csini külső és egyebek. Nem beszélve arról, hogy náthás leányzót lehetetlen lenne megfektetni.
Mi viszont pont a 3., nemlétező szituációról beszélünk, amikor a hölgyek keresik a leki azonosságot is. Ez nagyon ritkán, úgy az esetek több mint 90%-ban fordul elő. Ilyenkor még az is előfordul, hogy a fiú és a jány beszélgetésbe kezdenek.
- Az öntelt, de tapasztalatlan macsó ilyenkor ledarálja saját hősteteit, szarrá polírozza magát. Viszont üveges szemekkel bambul és ásítozik, amikor a jány saját kis belső világát tárja elé.
- Az öntelt, de dörzsölt macsó pedig nem dícséri direktbe magát, viszont odafigyelve a lányra úgy vesz részt a beszélgetésben, hogy a lelki hasonlóság látszatát keltse.
- Van még az a típus is, aki szereti a nőket, de nem úgy, mint mondjuk a grillcsirkét. Ő eleve jólérzi magát, nincs is nehéz dolga.

A mi kedvencünk az aranyos fiú, aki "lazán" meghívja a két legjobb csajt italozni, rájuk költ egy vagyont. Mielőtt valamelyik lány megszánná, delíriumos állapotban összehányja magát, rosszabb esetben előtör belőle, az addig pórázon tartott tapló paraszt. Rém CUKI, de sikertelen.

Azt is hangsúlyoztam, hogy a lányt olyasmire lehet rávenni, amire egyébként is vágyik, csak a döntést nehezen tudja meghozni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 12:48:56

@KürtiT (Tromb74): mondjuk a grillcsirkét azért nehezebb rávenni, hogy el is mosogasson maga után.

Sand Lover 2011.10.13. 13:32:38

@KürtiT (Tromb74): Nem, ez azt jelenti, hogy minden nő benyal valamilyen szöveget. Tehát csak a megfelelő szöveget kell megtalálni és akkor bárki sikerrel járhat, hm?

„Nem beszélve arról, hogy náthás leányzót lehetetlen lenne megfektetni.”
Náthásan, bedugult orral, amikor örül az ember, hogy él, kinek van kedve dugni? :)

Úgy gondolom, hogy ti itt kis jelentőséget tulajdonítotok annak, hogy a nők _is_ válaszatanak, és néha nem úgy, ahogy az egy férfinak racionális lenne.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 14:06:18

@Morgan LeFay: Én a "nő" és a "racionális választás" kifejezéseket nem tenném egy mondatba. Pont ezért van KürtiT-nak igaza. A csajozás művészete pont az, hogy a kiszemelt hölgy _ab ovo_ irracionális választását nekünk előnyös irányba tereljük.

Egyéb példa a fenti tételre: "Drágám, sajnos az a helyzet, hogy ebben a Givenchy kiskosztümben kicsit nagynak látszik a feneked, ellenben abban a Huang Luong márkájú dizájner otthonkában Nathalie Portman is elbújhat melletted!"

Sand Lover 2011.10.13. 14:29:59

@altoid: „Én a "nő" és a "racionális választás" kifejezéseket nem tenném egy mondatba.”
Egy választás attól még lehet racionális, hogy neked esetleg nem tűnik annak. Lehet, hogy kevés a rendelkezésedre álló információ.:)

Ernoke 2011.10.13. 14:43:51

@altoid: Mi abban az irracionális, h ha valaki eleget tesz jól definiálható külső paramétereknek, akkor kell nekem, ha meg nem, akkor nem…? Szerintem ez elég egyszerű, csak ti bonyolítjátok túl.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 14:50:21

@Morgan LeFay: a csajok az érzelmeiket tartják fontosnak, ezek mentén hoznak "racionális" ami azért rendkívül tragikus szemléletmód, mert az érzelem az semmi más, mint biokémia. Na most, meglehetősen buta dolog az életed fontos döntéseit egy noradrenalinra, egy szerotoninra vagy épp egy gamma-amino-vajsavra bízni, ezek elég ostoba vegyületek. Pláne, hogy a nőknél még ezeknek a szintje is átlagosan csak kb. 23 másodpercig egyenletes.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 15:10:37

@Morgan LeFay: @Ernoke: Na jó, akkor konkrét példa: a feleségemmel (aki ugye mérnök, tehát elvileg maga a racionalitás) nemrég új lakást kerestünk. Találtunk is egyet, ami minden szempontból megfelelt. Méret, hely, lakbér, minden klappolt. Drágámnak mégsem tetszett. Megkérdeztem miért. Azt mondta, "nem érzi, hogy ez az ő lakása lenne". Megkértem, hogy magyarázza el bővebben. Nem ment neki. Addig-addig rágódtunk a dolgon, míg végül kibökte, hogy nem tetszik neki az épület színe kívülről. Megállapodtunk abban, hogy mivel mi belül szeretnénk lakni, nem ennek alapján fogunk dönteni. Van még kérdésetek?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:14:44

@altoid: hehe, ez még semmi. Nálunk kategorikusan ki lett jelentve, hogy "feka ide nem jön!". Nem, nem annak kapcsán, hogy fel akart jönni egy, csak úgy. Először megpróbáltam olyanokat mondani, hogy "Te ismersz fekákat?", de igazából sokat rontott a helyzeten.

Sand Lover 2011.10.13. 15:21:46

@vészmadár (pica pica): „a csajok az érzelmeiket tartják fontosnak, ezek mentén hoznak "racionális" ami azért rendkívül tragikus szemléletmód,”
Lehet, hogy te csak ilyen csajokkal találkoztál eddig.
„ Na most, meglehetősen buta dolog az életed fontos döntéseit egy noradrenalinra, egy szerotoninra vagy épp egy gamma-amino-vajsavra bízni,”
Az, hogy kivel dugok és kivel nem, az miért is életem fontos döntése…? A csajozásról beszélgettünk, vagy nem?

Sand Lover 2011.10.13. 15:25:21

@altoid: Mivel nem ismerem a feleségedet, honnan tudjam, hogy _pontosan_ mire gondolt?
Lehet, hogy mással volt baja igazából, csak egyszerűbb volt elintézni az ügyet ezzel az indokkal.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:26:19

@Morgan LeFay: de. A fontos szó felesleges volt. Ellenben a lényeg az, hogy az érzelem, az kérlek szépen egy ilyen hópihe vagy tollpamacs, ráfújok és megy, megy. Ha durván fújsz rá, akkor néha pont nem arra, amerre gondoltad. Ha finoman, éppencsak-hogy, akkor viszont...

Én ellenben racionálisan tudom, hogy épp dugni akarok. Ez nem ugyanaz, lásd be:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:29:45

@Morgan LeFay: de hát az, hogy "nem érzi a sajátjának", az mi? Majd ha megveszi, akkor a sajátja LESZ, ha annak érzi, ha nem. Most meg MÉG nem AZ, ha annak érzi, ha nem. visszájáról lobogtatjátok a gatyát, az a baj:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 15:30:19

@Morgan LeFay: Na látod ez megint egy tippikuss női dolog. Ha mással volt baja, miért nem azt mondta? Ha nekem nem ízlik a kaja, nem az időjárásra kezdek panaszkodni. De persze mi férfiak túlbonyolítjuk a dolgokat... :)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.13. 15:30:25

szeretném megjegyezni, hogy BESZÁMÍTHATATLAN, BELEEGYEZÉSRE KÉPTELEN ÁLLAPOTBAN LEVŐ, ALVÓ, MAGATEHETETLEN EMBERREL SZEXUÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNI NEMI ERŐSZAK.

tehát ha a feleségedet megkeféled, miközben ő alszik, az nem megcsalás, hanem nemi erőszak, mivel nem egyezett bele a szexbe, és a házassági szerződéssel nem vásároltál rajta automatikus kefélési jogot.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.10.13. 15:31:02

Eleinte szívesen jártam ide, de az utóbbi pár hozzászólásból világosan látszik, hogy ez a blog is elment nőgyalázó hímsoviniszta irányba. Szomorúan távozom...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:38:09

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: megjegyzem, bizonyos okokból adódóan én még csak házas sem vagyok, mégis előfordul, hogy szex lesz, pedig én nem is akarom. Például azért is, mert ha nem lenne, mikor nem akarom, akkor legközelebb talán nem lenne akkor sem, amikor akarom. Ez is egyfajta erőszak, de remélem azért még életben hagyhatom Eszteremet.

Sand Lover 2011.10.13. 15:40:16

@altoid: „Ha nekem nem ízlik a kaja, nem az időjárásra kezdek panaszkodni.”
Stimmt. Áperté kijelented, hogy „ez sz*r”, nem törődve azzal, hogy a másik, aki csinálta, a legjobb szándékkal és tudással készítette el.
Igazad van, tapintatosnak lenni baromság.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.10.13. 15:40:42

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Baszki, kösz h szóltál, én tuti bele fogom vetetni külön pontként h védelemért, gondoskodásért és problémái megoldásáért cserébe ott és akkor baszom szét a feleségemet ahol és amikor akarom.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:43:02

@Morgan LeFay: Ha a legjobb igyekezettel szarul nyalok, akkor is megdicsérsz? csupa tapintatból? Aztán 1 év múlva elhagysz, mert szarul nyalok. Nah, az tényleg tapintatos:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:47:45

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: megjegyzem, az én kultúrkörömben (és nyilván ez valami neandervölgyi kultúrkör, ofkósz) nem az számít a másik megalázásának, ha kívánod szexuálisan, hanem ha a kapcsolatot üzleti szerződéssé alacsonyítod.

Sand Lover 2011.10.13. 15:51:06

@vészmadár (pica pica): Uhh. Ez nagyon magas labda.
Na jó. Ha sz*rul nyalsz és én megmondom, hogy sz*rul nyalsz, akkor annyira megsértődsz, hogy :
1. többet nem nyalsz, se jól, se sz*rul
2. nem áll fel
3. hányszor fogom én ezt még visszakapni, hogy „de amikor 1966-ban azt mondtad Almádiban hogy sz*rul nyalok, akkor…”
Tehát mindkettőnk érdekében azt fogom mondani, hogy te, iszonyú jól nyomod, lehetne-e esetleg, hogy úgy is csináld, meg így…nehéz ebből jól kijönni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 15:51:30

@Morgan LeFay: Te bocs, de hogy jön a tapintatosság az általam leírt esethez? Nem én festettem olyan színűre azt a házat! Nem is én építettem, eszem ágában sem volt megsértődni, sőt komolyan tudni szerettem volna, mi a probléma, mert nem kizárt, hogy ő észrevett valami fontos dolgot, amit én nem. Egyébként végül ő is elismerte, hogy az említett lakásnál jobbat nemigen fogunk találni, és kivettük. Esküszöm, hogy nem erőszakkal vettem rá!

KuKori · http://ireland.blog.hu 2011.10.13. 15:53:49

@Édy, aki Endre: Az nem üzleti szempont. Akkor lenne, ha azt ecsetelnéd, hogy egy kiló bélszín áráért hány kiló csirkefarhátat lehet vásárolni. ;)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.13. 15:54:15

@Morgan LeFay: sztem meg ha megmondod, hogy neked ez nem volt jó, akkor igyekszem jobb lenni, hogy neked is jó legyen. Nyugodj meg, cserébe elárulhatom, szólni fogok, ha nekem valami nem jó. Mondjuk pont azért, hogy aztán jó legyen, neked is, nekem is. Nem értem, ebben mi az ördögtől való gondolat. Mondom, túl sokat érzelegtek és agyaltok ilyen faszságokon...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.13. 16:12:16

@Kurtz ezredes: @vészmadár (pica pica):

Eleinte szívesen jártam ide, de az utóbbi pár hozzászólásból világosan látszik, hogy ez a blog is elment nőgyalázó hímsoviniszta irányba. Szomorúan távozom...
(sértődötten megfordul és orrot fenntartva távozik)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.13. 16:17:19

@vészmadár (pica pica):

de most viccen kívül. miért szexelsz a pároddal, ha nem akarsz? gondolod, hogy megsértődne, ha egyszer nemet mondanál? nem az lenne pont a lényege, hogy akkor szexeljetek, amikor mindketten akartok? így lehet, hogy ő is szexel veled, pedig igazából nem akarná (az mondjuk tény, hogy matematikailag valószínűsíthető, hogy kevesebb lesz a szex, hiszen nem mindig akarhatjátok egyszerre mindketten)

Sand Lover 2011.10.13. 16:17:54

@altoid: Hátöö nem tudom, talán mert TE választottad? És úgy érezte, hogyha lefikázza a választásodat, akkor te rosszul fogod venni?

Vészmadár
„Nem értem, ebben mi az ördögtől való gondolat. Mondom, túl sokat érzelegtek és agyaltok ilyen faszságokon...”
Tudod, eddigi tapasztalatom szerint nincs törékenyebb holmi a férfiúi önbecsülésnél, főleg a szex terén. Ezek szerint te ebben kivétel vagy, gratulálok!
:)

mrbateman 2011.10.13. 16:24:07

Lehet, h. valaki szarul nyal, de ha nem jó a homlokzati színválasztás, akkor az megcsalás, ha részegen alszik közben a másik ha nem...persze, ha utána részegen, álmábvan elmondja, h. milyen színű legyen akkor - erőszaki ide, vagy oda - nem megcsalás!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 16:29:39

@Morgan LeFay: Szép kis házasság lenne, ha megsértődnék azon, hogy őszintén elmondja a véleményét egy olyan lakásról, amiben ketten fogunk lakni...

Αphelion 2011.10.13. 16:37:25

Az a baj, hogy elhitették a nőkkel, hogy attól lesznek vonzóak, ha gyengének, ostobának, neurotikusnak stb. mutatják magukat. Pedig a legtöbb normális férfit ezek a tulajdonságok szerintem abszolút nem vonzzák -- engem pl. kifejezetten taszítanak. Én azokra a csajokra bukok leginkább, akik jól néznek ki, viszont mellette "fiús" a viselkedésük.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.13. 16:45:11

@altoid:

oké, de honnan tudja, hogy nem fogsz megsértődni?

sőt, visszatérek az előbbi témára: miért gondolod, hogy ha te nemet mondasz neki a szexre, akkor lehet, hogy ő legközelebb nem akarja majd?

te ugyanúgy nemet mondhatsz a szexre, ha nem akarod, mint ő.

hogy is fogalmazzak. attól, hogy mondjuk van szabadságod, a másikat még szeretheted és tisztelheted annyira, hogy nem kell kimondania, hogy valami nem tetszik neki, te önként alább adod az igényeidet, vagy rábólintasz egy olyan dologra, amit igazából nem is akarsz, csak hogy a kedvére tegyél. és közben meg lehet, hogy ő sem akarja igazából, csak pont ugyanígy szeret és tisztel, és lesi a kívánságodat, hogy a kedvedre tegyen. nem lenne egyszerűbb nyíltan és őszintén megbeszélni, köszi édes, imádlak, de most nem akarom, de nem azért, mert mittoménmi?

(baromi sok férfi nem beszél az érzéseiről és gondolatairól a párjának. főleg nem a szexuális motivációiról, többek között azért, mert fél, hogy elriasztja a párját, vagy pedig pont azért, mert a férfiaktól a társadalom azt várja el, hogy mindig szexre kész állapotban legyen.)

nem tudom, nekem a nyílt megbeszélés jobban bejön, mint a macska-kerülgeti-a-forró-kását dolog.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 16:59:26

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Na itt sikeresen ellentmodtál önmagadnak:

"oké, de honnan tudja, hogy nem fogsz megsértődni?" - hát például onnan, hogy házasságunk alapja a kölcsönös őszinteség?

"nem tudom, nekem a nyílt megbeszélés jobban bejön, mint a macska-kerülgeti-a-forró-kását dolog." - akkor nem értem, mitől nem tudjátok elfogadni, hogy a kedvesemnek tényleg a ház színe nem tetszett?

Női logika (sóhaj)... :)

Sand Lover 2011.10.13. 17:05:47

@altoid: El tudom fogadni, ezzel nincs bajom. Én sem szeretnék valami ocsmány színű épületbe hazamenni nap mint nap. Más kérdés, hogy én ezt meg is mondom.
Igazából te kérdezgetted, hogy miért nem mondta azt, amit gondolt. Én meg adtam rá egy tippet, azt próbálván magyarázni, hogy ha valami nem tűnik racionálisnak, attól még lehet az.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 17:16:57

@Morgan LeFay: Na akkor még egyszer: ő is megmondta. Pont azzal kezdődött a _polémia_, hogy te azt állítottad, hogy nem is ez volt az igazi baja. Másrészt viszont meglehetősen szigorú kritériumokat állítottunk fel: adott környéken, adott méretű lakást akartunk, az igényeinkhez képest viszonylag alacsony büdzséből. Amikor végre találtunk egy ilyet, a _racionális_ döntés az volt, hogy nem a vakolat színe miatt szalasztunk el egy jó lehetőséget. Merem megkockáztatni, hogy végül azért ment bele a feleségem is, mert belátta hogy igazam van, nem azért mert nem akarta megbántani hamvas férfiúi lelkemet.

Sand Lover 2011.10.13. 17:30:38

@altoid: „te azt állítottad, hogy nem is ez volt az igazi baja.”
Azt mondtam: LEHET. Olvass vissza.

„Megkérdeztem miért. Azt mondta, "nem érzi, hogy ez az ő lakása lenne". Megkértem, hogy magyarázza el bővebben. Nem ment neki. Addig-addig rágódtunk a dolgon, míg végül kibökte, hogy nem tetszik neki az épület színe kívülről.”

Én ebből arra tudtam következtetni – és mondtam is, hogy nem ismerem őt, - hogy elsősorban nem érezte magát otthon abban a lakásban, ugyanis ezt mondta. Te ezt nem fogadtad el indoknak. Erre mondta azt, hogy nem tetszik az épület színe.
Ebből következtettem arra, hogy _talán_ ez csak egy egyszerűbb elintézése volt az ügynek. Továbbra sem látom bizonyítva hogy irracionálisan viselkedett volna, de tudod, mit? Legyen neked igazad.
Nekem akadt valami konstruktívabb programom. :)

lárvalányhaj 2011.10.13. 17:34:47

@vészmadár (pica pica):

"csajok az érzelmeiket tartják fontosnak, ezek mentén hoznak "racionális" ami azért rendkívül tragikus szemléletmód, mert az érzelem az semmi más, mint biokémia."

Az emberek 99%-a érzelmi vezérlésű (a maradék 1% az autizmus valamilyen válfajával él). Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ezt az ember 1) tudja-e magáról 2) képes-e felismerni, ha az érzelmei vették át az uralmat, és felülbírálni őket. A legtöbb ember nem képes erre, nem véletlen, hogy a politikai kampányoktól kezdve a médián át a reklámokig *mindenki* az érzelmeinkre próbálna hatni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 17:40:39

@Morgan LeFay: Valóban elég reménytelen ez a vita, de azért tanulságos, mennyire másképp látja ugyanazt a szitut egy férfi és egy nő. Például ez is: "elsősorban nem érezte magát otthon abban a lakásban" - én erre az kérdem, hogy az istenbe érezhetné magát otthon valaki egy töküres, életében először látott lakásban?!

A hipotézisem az volt, hogy a női agy alapból másképp működik, és a mi kis vitánk ezt fényesen igazolta is! Q.E.D.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 18:06:51

@Morgan LeFay: @altoid: Eddig még nem mondtátok, hogy ti eggyütt éltek.

Így egybe elolvastam az utolsó 20 kommentet. Komolyan mondom, fáj a hasam a röhögéstől.

Lányok! Csak egyet mondhatok, igazatok van. Azért lesz szex este, ugye?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 18:10:27

(rutinosan elhajol a repülő porcelán tányér elől)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 18:45:47

@altoid: Jókor szólsz, testvér!

Egy tanár haverom (40+) a harmadik gyerek után barátilag feltette nekem a nagy kérdést.
"Most mire tanítsam a fiaimat? Azt mégse mondhatom, hogy soha ne nősüljenek meg."

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 18:51:14

@KürtiT (Tromb74): Azt megírták, hogy a férfiak a Marsról jöttek, a nők meg a Vénuszról. Azt viszont kihagyták, hogy végül mindketten óhatatlanul a Dilibolygón kötnek ki...

2011.10.13. 18:54:16

@KürtiT (Tromb74): ha már a gyerekek kirepültek, akkor érdemes szépen békében elválni és kiélvezni azt a kis időt, aztán leroggyanva újra összeköltözni egy otthonban:)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.13. 18:55:27

@altoid:
"I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me"

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.13. 18:59:13

@KürtiT (Tromb74): Mi ez, svájcifrank-hitelesek himnusza? :)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.13. 19:47:01

@Ernoke: nem csak külsőnek, mondjuk. esetleg annak IS, a belsőekkel együtt. vagy külön-külön, valamelyiknek.
ha pl. buta, akkor akkor se fog kelleni, ha gyönyörű. de ilyet még amúgy se láttam (hogy jól néz ki, de buta, valahogy az arcára kiül az "értelem".

A Tyne folyó déli partja 2011.10.13. 19:50:24

@altoid: nana, ez viszont nem feltétlenül női tulajdonság. várta már el tőlem férfi, hogy kitaláljam, hogy mit is akar. egész pontosan azt kellett volna kitalálnom, hogy nem is úgy gondolja, ahogy mondja.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.13. 19:52:25

@vészmadár (pica pica): hát ez mondjuk a te bajod, hogy ilyen erőszakos nővel állsz össze:P

A Tyne folyó déli partja 2011.10.13. 19:59:12

@altoid: "elsősorban nem érezte magát otthon abban a lakásban" - én erre az kérdem, hogy az istenbe érezhetné magát otthon valaki egy töküres, életében először látott lakásban?!
"

ezt én sem értem. biztos férfi vagyok:) amúgy, én se éreztem még sose otthon magam elsőre egy lakásban, sőt, sokadszorra se. ennél bizony sokkal racionálisabb döntések vezéreltek. leginkább az, hogy sürgősen ki kell venni egyet, hogy ne az utcán kelljen aludni...plusz munkahely közelsége, esetleg közlekedés, míg tömegközlekedve jártam,stb. de ilyen nálam se játszott soha, nem is fog, hogy "mert nem érzem magam benne otthon". sőt, a színét is leszarom. amúgy is nagyjából ugyanolyan az összes angol ház...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.13. 22:56:16

@Morgan LeFay: nyilván, hat évvel korábbi sértődéseket felbüfizni tipikus férfi tulajdonság :-)))@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: fene tudja, engem eddig valahogy mindig rá lehetett dumálni :-)
@altoid: női micsoda???

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.14. 07:14:27

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: megint jellegzetesen túlgondolkodtad. Amikor én azt mondom, néha van, hogy nem akarom a szexet, az nem azt jelenti, hogy nincs kedvem. Többek között azért sem, mert ha nem is lenne, majd megjön 3 perc alatt. Inkább olyasmit jelent, hogy nem érzem magam olyan FIZIKAI állapotban (jellemzően: túl fáradt vagy nyűgös vagyok), és ha rajtam múlna, inkább ne... Mert nem tudok olyat nyújtani éppen, amilyet akarok. De azért általában mégis megteszem, ha a másiknak ez fontos, mégpedig azért, mert ez neki fontos, és nekem is jó. Ez nem űrséta, hogy az ember szempontrendszereket mérlegeljen, ez csak egy rohadt dugás, nem kell belőle ügyet csinálni...

Ernoke 2011.10.14. 10:11:51

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): A férfiak mindig azt várják tőlünk, h találjuk ki, mit akarnak és mi a bajuk, kb. az összes barátnőm küzd ezzel. Ráadásul ugye borzasztóan változékonyak, ami az egyik percben jó nekik, az a következőben éppenhogy szar lesz... Imádom őket, de ez az idegeimre bír menni. Egyrészt, van szájuk, miért nem mondják meg, h mi a probléma? Másrészt, ha 1 hete imádtak valamit, akkor honnan kéne tudnom, h 1 héttel később ne csináljam azt, mert most éppen utálják? Mikor szembesítem ezzel a pasimat (mostmár mondjuk egyre ritkábban, mert megtanultam a hisztire leszarással reagálni), megkapom, h az akkor volt, most meg most van, és ez a baj velünk nőkkel, h mindig olyan átkozottul földhözragadtak vagyunk. Lehet, h a nők is bírnak szeszélyesek és irracionálisak lenni, de a férfiak az örök bajnokok ebben…

Ernoke 2011.10.14. 10:17:51

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: egyrészt a férfiak mindig mindenen megsértődnek, ez alap, nem tudsz olyat mondani, amiben nincs meg ennek az esélye.:) másrészt, nem kell ezt ennyire komolyan venni, ha szeretek vkit, miért probléma, ha akkor is szexelek vele, amikor nincs kedvem, ha csomó minden mást is megteszek neki/érte, amihez szintén kurvára nincs...?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.14. 10:22:28

@Ernoke: :D :D :D
Na, de legalább itt nyugodtan elmondhatjátok mi nyomja a lelketeket.

Ernoke 2011.10.14. 11:19:24

@KürtiT (Tromb74): igen, a modoros online lelkisegély is egyben.:) de azt azért gondolom belátod, h hosszútávon nehéz ezt a szeszélyességet kezelni, alkalmazkodni hozzá meg lehetetlen, és pont ezért nem ildomos felróni nekünk nőknek, h mindig olyan átkozottul tudni akarjuk, mi újság van.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.14. 11:45:09

@Ernoke: Figyelj, ezt én inkább itthon harcolom le. :D

mrbateman 2011.10.14. 12:01:33

Na akkor ehhez mit szólnak a harcos feministák?velvet.hu/sztori/2011/10/14/tobb_tucat_turistat_eroszakolhattak_meg_a_kotongyujto_zimbabwei_nok/

Továbbá Szarkaváry tanár úr humán-etológiai megközelítésű véleményére is kíváncsi vagyok!:-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.14. 12:06:45

@mrbateman: grófkisasszony nagymamám nevében kikérem magamnak ezt a modoros ypszilonyozást, köszi:)

humán-etológiai szempontból annyi a véleményem, hogy tudja a faszom.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.14. 12:13:52

@mrbateman: Nekem annyi jött le a cikkből, hogy a hölgyek geci gazdagok lettek.

mrbateman 2011.10.14. 12:22:23

@vészmadár (pica pica): blöffölhettél is volna...általában úgysem értem!:-) csak vicceltem.
@KürtiT (Tromb74): az biztos, bizonyítja ezt a tűzpiros suzuki ignis is (ebből is látszik, milyen relatív a jólét)
mondjuk az bájos lehet, h. a csomagtartó úszik a cuccban. Egyébként senki nem tud túllépni a saját árnyékán, ezek is ilyen piti módom gyűjtötték a mintát ahelyett, h. a fejlett társadalmak piacát gerillamarketinegzték volna bukkake partyval egybekötött egyhetes társasutak ajánlatával.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.14. 12:26:39

@mrbateman: Én se értem az üzletpolitikát. Elég sok utazó nemhogy önként adja a spermáját, de szívesen fizet is érte.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.14. 13:44:05

@mrbateman: lehet még olyan magyarázat is, hogy az ősi földközi tengeri társadalmak rejtőző anyajogúsága (az a robertgraves-i, az) szivárgott alá, és magával ragadott egy piros ignist.
süti beállítások módosítása