A legundorítóbb poszt - A féreg ember (18+)

2011/09/14. - írta: Modor Tibi

Figyelem! Ez egy tényleg undorító poszt undorító emberekről, erős idegzetű és gyomrú (undorító) embereknek. Amennyiben éppen ettél, nem bírod az ilyesmit, és nincs ott senki, aki majd fogja a hajadat hányás közben, akkor inkább kattints ide.

Ha mégis felkészültél, saját felelősségre görgess le. Én szóltam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztos kell ez neked?

 

 

 

 

 

 

Az undorító féreg, aki - amennyiben a saját testéről és annak bármilyen származékáról van szó - nem riad vissza semmitől. Saját visszataszítósága nem zavarja - talán nem is tudatosul benne -, hiszen egy a lényeg: ő kiegyensúlyozott, boldog, és úgyis csak saját magát szereti eme földön, testének minden porcikáját. A többi meg mit számít.

A nyilvánosság nem akadály. Szégyentelenül fogja fogai közül az ebédről visszamaradt mócsingot körömmel kipiszkálni akár egy négyszemközt lebonyolított munkahelyi beszélgetés során is, de nem riad vissza attól sem, hogy valami hegyes szerszámot kérjen kölcsön; csodálatos természetességgel fogja könyökéről pikkelyesen hámló bőrét vagy száradó sebeiről a vart lekapargatni, hogy aztán a kibuggyanó vércseppeket kiszopkodhassa; sebesre rágni-tépkedni körmeit és ujjbőrét, orrából és füléből minden mozdíthatót és újratermelődőt szakszerű, körkörös mozdulatokkal kinyerni... hogy mindezt hosszan megcsodálja és megegye (mucofagia). A megevési aktus is egyes alternatív lélekelemzők szerint csak a végtelen önimádást igazolja: kár lenne, ha Őbelőle bármi is kárba veszne. Az Övé, hát akkor meg?

Gombás, sömörös, pattanásos, mitesszeres, szemölcsös bőr; zsíros-korpás haj és vállak; kisebesedett, pikkelyedző fejbőr; mosdatlan test a zsírtól és izzadságtól csillogó bőrrel; hiányos, ápolatlan, szuvas, megzöldült fogazat. Fogat mosni eleve semmi szükség: a reggeli cigaretta és kávé semlegesíti a száj Ph-értékét, a megszokott ízt és természetes flóráját azonnal biztosítja. Arra a kis időre meg minek roncsolni a fogzománcot, nem tesz jót a túl gyakori meg étkezés utáni fogmosás, de a fürdés sem - a gyakori zuhanyzás meg kifejezetten káros. Bár örömmel szipog, krákog és turházik - orrát leginkább nyilvános mosdókba fújva -, azért használ néha zsebkendőt is. Leginkább textilt, amiben használat után mások előtt is örömmel szemléli meg a hatalmas adag, leginkább medúzára emlékeztető taknyot. Kirázza, összegyűri, esetleg a radiátorra kiteregetve gondosan megszárítgatja.

De emberünk odafigyel, mert a külső lényegtelen. A belső értékeket helyezi inkább előtérbe. Odafigyel az étkezésre, a vásárolt és elfogyasztott alapanyagok, élelmiszerek makulátlan minőségére és összetevőire. Ő nem visz be akármit a szervezetébe - semmi élelmiszeripari hulladékból összerakott olcsó, silány felvágottat vagy levegős péksüteményt. Mindenből csak a legjobbat, a jó minőségűt. Csámcsogva, szájában sokáig forgatva ízlelgeti, elemezgeti a pépes ételt, az összeérő ízek harmóniáját. Evés közben beszél és darabosan köpköd, szája sarkában az elmaradhatatlan lepedék - fogain határozatlan ideig láthatóak az utolsó étkezés maradványai. Jóízűen rákortyol az üvegpohárból - hangosan nyeldekel -, a vízbe sűrű, lebegő maradékot öblít vissza undorító szájából.

Az evés, kávézgatás, nassolás nála szertartás, órákat képes nyammogással eltölteni. Más öröme nincs, és másra nincs is igénye. A külvilág nem zavarja, ha ez megvan. Enni csak lassan, igényesen, odafigyelve - hiszen az vagy, amit megeszel!

Üveges, távolba meredő szemmel bámul a semmibe - ez volt a nap fénypontja: ismét étkezett egy jót. Az élvezettől fújtat, sóhajtozik, liheg, egészen megizzadt. Torkáról felszabadultan krákogja vissza a felszakadozó slejmet, hogy aztán kis rágcsálás és keringetés után visszanyelje. Boldog. Alig várja a finom, ebéd utáni cigarettát és végezetül a kiadós, hangos munkahelyi székelést. Jár neki. És tenni fog róla, hogy a vizes helyiségekben bőségesen hagyjon DNS-mintát, amiből csak lehet. Útját féceszrögök, kacskaringós szőrszálak, köldökszösz és lepergő bőrdarabkák fogják tarkítani.

Kezet mosni nem fog, azt nem kell. Csak veled kezet fogni, billentyűzetet, egeret átvenni...

Egészségetekre!

Címkék: gasztronómia
149 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.14. 07:19:19

Szóltál előre.Magamra vessek.

KürtiT (Tromb74) 2011.09.14. 07:31:32

Megspóroltad a mai reggelim költségeit. Köszönöm,Tibor!

Valamiért ez a típus ragaszkodik a munkahelyen elfogyasztott hagymás, fokhagymás ételekhez. Reggelire kolbász pálpusztaival. Ebédre az otthoni hagymás rostélyos maradéka.

2011.09.14. 07:38:10

Ennél szebb kezdést elképzelni sem tudtam volna - köszönöm, Tibi!
A féreg egyik alfaja az "igényes" tini: Converse cipő, DC kapucnis és sima póló, iPhone 4, stb. (felszeresés összértéke min. 250.000 Ft). Ugyanakkor: színes gombostűfejnyi megkövült miteszerek testszerte, gyulladt-duzzadt pattanások fehér csúccsal, koszos és/vagy lerágott köröm. Testnevelés órán feltűnik az elöl nikotinos, hátul féknyomos alsónadrág, lyukas zokni.
A drága, márkás ruházat időnként koszos és szakadt.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 07:51:29

Szegény feleségem pont egy ilyennel került egy irodába. A csóka ott ül vele szemben (!) és naphosszat, megállás nélkül túrja az orrát. Mindenki menekül előle, nehogy véletlenül kezet kelljen fogni vele. Ezen kívül büdös is. Néhány hónapja került a céghez, az asszony azóta állást keres...

2011.09.14. 07:57:35

Végül is eleink is így éltek pár ezer éve, igaz ők paleo diétán voltak.

De jól sikerült poszt:)

mrbateman 2011.09.14. 08:08:40

Nem lehet rád haragudni Tibor, te szóltál előre!

Volt egy ilyen évfolyamtársam, csak neki még valami reflux szerű gondja is volt és ezért a szájából dőlt a masszív szarszag. Soha nem kellett végigmondania egy tételt sem,...5-10 mondat után ha ment akkor 5ös, ha nem ment akkor kérdezek a kettesért című.
A legfaszább az volt, h. folyamatosan arról vetített milyen high quality csajokat húzott meg az utóbbi időben a barátnője mellett...mondjuk az érdekes volt, h. kifejezetten jócsaj volt a barátnője, akit abszolút becsülök, tisztelek mert sikerült az előnytelen külső mögött az értékes tartalmat (azt gondolom tényleg az volt) elfogadni.

2011.09.14. 08:08:50

@altoid: A büdös ember (és asszony) külön kategória.

Van az áporodott, érett fehérnemű szaggal kevert bűz, a lábbűzt árasztó egyed, a szúrós, ammónia-, vagy romlott húsleves szagú-izzadságfelhőben úszó, illetve a büdös pofájú, ami az enyhe savanyútej-szagtól a tehéntrágyabűzig terjed.

Egyikkel sem lehet semmit sem kezdeni. Nincs az a demonstratív mentoloscukorka-fogyasztás, orbitális Orbitozás, szájöblítő használat, ami hatna rá, sőt, kínálgatni is felesleges.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.14. 08:09:10

-a fejéről rotringgal kaparja le az avas zsíros korpát és megeszi

-a legérettebb, legnyilvánvalóbb helyen éktelenkedő óriás pattanását nem nyomja ki, hagyja zsírosan fényleni az orratövénél vagy a nyakán

doszy 2011.09.14. 08:15:23

@Brother Love: Van még az alkoholista kipárolgás, általában kiskocsmák környékén. Sokszor keveredik némi húgyszaggal.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.09.14. 08:20:46

Azt soha nem értettem, hogyan tud valaki úgy enni, hogy a szája sarkában ott fityeg a majonéz. S az ilyen közben erős fejrázással pofázik. Nem rossz tyúk fehér pattanásos háttal, s reggel nem szólt neki senki, hogy ne menjen hát nélküli ruhában emberek közé.
Ugyan borotvált hónalj, de szárad rajta valami kenőcsféleség.
Gombás, redvás köröm, ennek ellenére papucs-szandál.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.14. 08:26:10

Gombás köröm rulez, kiváltképp ha körömlakkal próbálja az illető hölgy mérsékelni a zöldessárga körömgomba opálos tónusát.

mrbateman 2011.09.14. 08:28:51

@Blassius:
rotringgal nem elég szapora a dolog

inkább körmeivel vakarja a fejbőrét, amit pedig kinyer azt utána az alsó metszőfogaival sorban piszkálja ki körmei alól.

Nekem is megvan a rossz szokásom, de csak akkor csinálom ha senki nem látja (max a feleségem): kisújj beilleszt a fülbe ütközésig, majd heves fel-le mozgatás, közben kisebb orgazmushullámokon lovaglás érzés.

AZATYAURISTEN 2011.09.14. 08:31:28

Pföjjj, nem tudok hozzaszolni, de azert ezt ideirom:D kemeny poszt, danke sön!!!:D (irhattad volna este is)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 08:32:19

@Brother Love: Az az érdekes, hogy trópusi országokban, ahol egyrészt mindenki álladóan izzad, másrészt az emberek jóval szegényebbek az általunk megszokottnál, szinte soha nem láttam koszos, büdös embert. Még ha összesen egy darab inge is van van valakinek, az ragyogóan tiszta. Ennek egyébként egyszerű oka van: azon az éghajlaton, ha nem mosakszol, meghalsz valamilyen érdekes, egzotikus betegségben. Mondhatni természetes szelekció.

2011.09.14. 08:33:35

@mrbateman: Többször kitárgyaltuk itt már a jobb kéz kisujján hosszúra hagyott körmöt, amely orr- és fültisztító, illetve csavarhúzó funkciót tölt be, bár a csillag-, imbusz-, sőt torxcsavarok elterejedésével ez a funkció eltűnni látszik.

sTormy 2011.09.14. 08:33:44

Baszki, rég volt rám írott szöveg ekkora hatással. Frankón öklendezni kezdtem.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.09.14. 08:43:30

Imádom a stílusod, Tiborom! Brfffff....
Böfögés. Fingás. Rájátszott tüsszögés. Elöl sárga alsógatya.
A legnagyobb féregséget egy postástól láttam a postás önkiben. A fogpiszkálóval szépen kipiszkálta a fülzsírt, majd az egészet vissza a tartóba. Gondolta, ezt is elmossák, mint a tányérokat.

dr. Ferenczi Sándor 2011.09.14. 08:43:42

Én olvasás közben müzlit ettem. Pár évnyi BKV-zás után az ilyesmi már nincsen rám hatással.

2011.09.14. 08:46:05

@mrbateman: büdös száj - lyukas fog benne maradt húsétellel ami lassan rothadásnak indul. KÖzépiskolai osztálytársam kipiszkálta fogpiszkálóval és megszagolta mennyire van már szaga.

Mitya Ivanov 2011.09.14. 08:46:50

kurva gyenge poszt lett, mert nem hánytam, sőt, közben ettem a kakakóscsigámat az asztalon, mindenfelé morzsázva, amiket felszedegettem és meg is ettem.
De azért jó írás, így egyszerre nem emlékszem, hogy találkoztam volna ilyennel.
egyes szimptómákkal igen, pl volt egy olyan kollégám, aki azt mondta, hogy a ruhák a mosástól kopnak. Büdös volt mint az állat, egy ilyen 50 es dagadt faszi volt, aki hetente egyszer fürdött, azt is csak vasárnap reggel. Az ő haján a zsír volt a hajzselé.
Orrtúrás sok embernél alap, és a cucc elfogyasztása is. KB 4 éves korig megbocsájtható.
Ja meg eszembe jutott az a típus is, akitől én hányni szoktam (gondolatban), aki olyan gyorsan beszél, hogy felhabosodik a nyál a szája sarkában, majd odaszárad és ottmarad egész nap. Az ilyet hogyan lehet figyelmeztetni erre?

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 08:49:42

Guszta...

Volt egy ismerosom, aki a teste kulonbozo reszeirol kitepett szorok, hajszalak "hagymajat" ette meg mindig. Azt mondta, egyszeruen csak visszaforgatja a cuccost a szervezetebe. Nem tudom, milyen megfontolasbol tette.
Amit pedig az orrabol kinyert, azt a viragfoldre tette, mintegy termeszetes taptalaj-javito anyagot.

Na, ebbol eleg ennyi is, mar most kavarog a gyomrom.

Mitya Ivanov 2011.09.14. 08:52:12

illetve uszodában találkoztam olyan emberrel, aki a felázott gombás körmét kezelte ki az zuhanyzóknál. Direkt figyeltem, ő is megszagolta a levágott körömdarabot, meg amit alóla kipiszkált. Még röhögött is rajta a haverjaival, hogy sajtszaga van. Azért nála az élre vágott bajuszka befigyelt.

doszy 2011.09.14. 08:57:21

Címkék: gasztronómia

Végül is... :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.09.14. 09:03:06

Köszike mindenkinek, meglepően lelkesek vagytok.

Annyit még hozzátennék, hogy ilyen férgekből a legtöbbet a fejlett Nyugat-Európában láttam.

2011.09.14. 09:11:02

Nem annyira, de azért féreg-jellegű vonása volt egy főnökömnek, hogy bár évi 20 millát kivett a cégből (vagy 10 éve), ragaszkodott hozzá, hogy csak szétmosott-kinyúlt ruhadarabokban járjon. Volt egy rossz tulajdonsága: ha a tárgyalás, megbeszélés izgalmasabbá vált, elkezdte a combjait körkörös mozdulatokkal simogatni.
Ettől minden nadrágja erősen kifényesedett, undort keltően zsíros volt.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 09:11:55

@Modor Tibi: Munkatarsaim fele ilyen. Markas cucc, liter kolni, a korme leragva tovig, alatta valahogy megis ott figyel az evezredes kosz. A lanyom tanarai is ilyenek egyebkent.
Orrot fujni nem szokas, szipogni lehet.
Gyerek orrat megtorolni egyenesen tilos, ott szarad benne-alatta, amit csak el tudtok kepzelni.
A korhazban, mikor megszuletett a legkisebb, azt mondtak, olyan harom naponta eleg, ha furdetem, a hajat se mossam, csak mondjuk hetente. Megkoszontem a jo tanacsot...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 09:13:44

Nem az a gond, ha valaki izzadékony vagy pattanásos és zsíros a bőre (van szerencsém mindkettőben szenvedni) hanem ha ezekre nem figyel oda, az ezzel járó plusz mosdási és egyéb kötelezettségekkel együtt.

A Jóskagyerek 2011.09.14. 09:15:55

@afromagyar:

"A korhazban, mikor megszuletett a legkisebb, azt mondtak, olyan harom naponta eleg, ha furdetem, a hajat se mossam, csak mondjuk hetente. Megkoszontem a jo tanacsot... "

Nálunk is, a gyerek naponta fürdik (2 éves), de a haját valóban elég minden vasárnap megmosni, kivéve, ha mondjuk beleszórja a homokot, vagy valami. Viszon Ny-európai ismerőseink le voltak döbbenve, hogy miért kell a gyereknek naponta fürdeni, náluk 4-5 naponta fürdik a kisfiú.

Egyrészt a napi rutinhoz hozzátartozik, másrészt meg egy pelenkás kisgyereknek is biztos jólesik, ha megfürdetik, és nem hagyják szaros seggel, pisis bőrrel napokig.

A Jóskagyerek 2011.09.14. 09:17:53

@Professor Pizka:

Mondjuk ezekkel tényleg neház mit kezdeni, de gyakori tükörbenézés, arcmosás sokat segít a dolgon. Tapasztalat itt is sajnos...

2011.09.14. 09:21:52

Van a féregségnek egy olyan enyhe megjelenése, ami nem durva ápolatlanság, ámde a korral jár, jelesül a felesleges testzsőrzet felszaporodása, valamint a szemöldök hosszának növekedése. Úgy a 20-25 életévtől elkezdenek megjelenni az egyre hosszabb fülszőrök, amelyek közül a fölkagylón növekvők különösen hátulról érkező fényben látványosak. Más esetben befelé is nőnek és ha igazán szerencsések vagyunk, megfigyelhetünk sárgás zsírlerakódásokat rajtuk, mindezt ízlésesen körítve beszáradt szappan-, illetve borotvahab maradványokkal. A brezsnyevi szemöldökről nincs mit szólni, azonban a kilógó orrszőr – kivált rászáradt váladékkal – ismét csak leírhatatlan látvány. (Egy alkalommal abban a különös szerencsében részesültem, hogy hosszasan megfigyelhettem egy kapitális orrszőrön a villamos zötykölődésével megyegyező intenziztással hintázó elszáradt fikadarabot.)
A bolyhos félig haj-félig nyakszőr pedig alap a féregnél.

Csodálom, hogy Tibi kihagyta a zakó, illetve kék munkaköpeny vállán- hátán fellelhető, dús korpatelevények leírását, amelynek állaga a lisztfinomságó portól a nagyobb, akár csecsemőkörömnyi, lemezes leválásokig terjed.

doszy 2011.09.14. 09:25:14

A féreg képes még sunyin az asztala alá fingani. Talán azt gondolja, hogy mire megéreznék, elillan? Ő már nem érzi, de az irodába belépő mintha falba ütközne.

mrbateman 2011.09.14. 09:25:47

@Professor Pizka:

Hogy is volt a TTT-s kultúrpolitikába?..."Nem baj ha a hajad hosszú, de mindig legyen ápolt!":-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 09:32:51

@mrbateman: na ja, nálam a kezelhetetlen hosszúság az kb 3 cm, akkor már fodrászért nyüszítek.

2011.09.14. 09:35:15

@mrbateman: te (is) ilyen öreg vagy? :)

Mitya Ivanov 2011.09.14. 09:37:03

@Modor Tibi:
középiskolás koromban cserediákként voltam többször franciországban, meg ők is voltak nálunk többször. Ők is heti egy fürdést preferálták, meg a dezodorokat. Ez a 90-es évek elején volt, furcsállották, hogy pazaroljuk a vizet. Ugyanők pisilés után nem húzták le a WC-t.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.09.14. 09:49:24

@Brother Love: a korpás váll ott van, bár nincs ilyen szépen kibontva, mint Kendnél.

@Mitya Ivanov: igen, szerencsére azért nem mind ilyen. Húgyköves klotyó alap, órákig lehet savazni utána.

KürtiT (Tromb74) 2011.09.14. 09:53:08

"Az igazi férfi az mindig egy picit spicces, és van egy diszkrét szarszaga" (előbb-utóbb úgyis előkerült volna, essünk túl rajta!)
Pisztolytáska, emberzokni, asszonyverő atléta, Kőműves dekoltázs ( hocsi.zsebi-baba.hu/blog/wp-content/gallery/dekoltazs/dek0.jpg ), takonyzászló, hónaljkutya stb.

2011.09.14. 09:53:58

@Mitya Ivanov: Annak idején én egy német családot sokkoltam a napi kétszeri zuhanyzással. Koszosak nem voltak, de értetlenkedtek, hogy a rekkenő forró napokban minek zuhanyoztam reggel-este.
Ezek után napközben már szégyelltem volna egy frissítő zuhanyt dobni.

mrbateman 2011.09.14. 09:54:15

@Brother Love:
32

csak visszavágyódom, mint a romantikusok!:-) (csak vicceltem)

Styxx 2011.09.14. 10:07:29

Sehol egy: "Ez a poszt rólam szól!"?:-)))
Kanapén, fotelban felejtett grafitceruza, ha megszagolod a végét, seggszagú. Broááá

2011.09.14. 10:14:38

Szeneslegények necctrikóban szénporosan féldecit isznak a becsületsüllyesztőben:) Terence Hill, az ördög jobb és balkeze szutykosan a mozivásznon:)
Visszaemlékezés a gusztustalansági versenyre a Ford Fairlane-ban:) A Snoopy képregényekben és rajzfilmekben Malac:)

Mitya Ivanov 2011.09.14. 10:15:11

@Styxx: felmerül a kérdés, hogy miért szagolod meg a végét?:))

fotelban felejtett grafitceruza végét nem akartam sosem megszagolni:)
@Brother Love: Annakidején az egyik francia gyerek már két hete volt nálunk, és anyám azt mondta neki, hogy most aztán tessék menni fürdeni. Erre a srác bement a fürdőszobába, és folyatta a vizet a kádba, meg összefröcskölte a falat, hogy azt higgyük, ő valóban fürdött. Csak ott bukott le, hogy a hideg vizet nyitotta meg és a gázóra nem pörgött. De nem szóltunk neki tapintatból.

Styxx 2011.09.14. 10:29:53

@Mitya Ivanov:
Például mert teljesen civilizált módon, te meg az orrod szeretnéd vele túrni:-)

mrbateman 2011.09.14. 10:35:24

@Mitya Ivanov:
Ez a napi fürdés szerintem szocialista vívmány, mert a rothadó nyugaton tényleg nem jellemző.

Megmossák a genitáilákat a hónaljat és a seggüket azzal a dolog el van rendezve. Hozzátartozik az is, h. a bidé náluk elterjedtebb, nálunk az egyszerű ember hajlamos hazalopott és otthon beépített közkútként definiálni.

Namost ha én is bidét használnék, a melóban a nyarat kivéve nem szoktam izzadni, seténként az ember megmossa az arcát és a farkát, lábakat...lehet, h. nekik van igazuk és nem feltétlen kellene naponta lefürödni úgy, mintha egész nap szenetlapátoltam volna. Ezt a sok kibaszott tusfürdőt/vegyületet amit magára ken az ember naponta

Elég lenne szex előtt egyszer egy héten, da akkor aztán mindenképp, ha koszos vagyok ha nem!:-)

Ernoke 2011.09.14. 10:35:57

www.youtube.com/watch?v=jhm4SMlGnbk
a pythonban az a jó, h kb. bármiről eszébe jut az embernek jelenetük.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 10:38:50

@Styxx: ja, a klasszikus vicc a matematikusról meg a szorulásról. fog egy ceruzát és kidolgozza.

2011.09.14. 10:43:16

@Professor Pizka: Tévészerelőnek: - Meccs közben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem és egyszer csak elment a hang!

2011.09.14. 10:53:53

@mrbateman: De zuhanyozni egyszerűen jólesik. Persze, hogy nem dörzsöli végig magát az ember excentercsiszolóval.

Zsíros hajúak szoktak azzal mentegetődzni, hogy nem mosnak gyakran hajat, mert csak egyre zsírosabb lesz, így azután tényleg zsírtól csöpögő hajjal járnak-kelnek. Mintha nem lehetne minden nap egy híg samponnal csak átöblíteni hajat. A hajmosás valamiért úgy él a köztudatban, mint kétszeri mosás, negyedóráig tartó vakarászás elengedhetelen kombinációja. Pedig nyilván máshogy kell hajat mosni szénlapátolás után, meg máshogy egy irodai dolgozónak.
Mondjuk nálam ezek a problémák - lévén a fejemet beretválom - nem nagyon merülnek fel. Fodrász-hajhullás-őszülés-korpa probléma kilőve.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.09.14. 10:57:25

@Mitya Ivanov: Kérdezd meg: Szopni voltál? Miért? A szádon maradt egy kicsi...

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.09.14. 11:04:20

@mrbateman: "Elég lenne szex előtt egyszer egy héten, da akkor aztán mindenképp, ha koszos vagyok ha nem!:-)"

Most értsük úgy, hogy egy hétig tart? Vagy hetente egyszer?

noirp 2011.09.14. 11:16:08

Most mit mondjak, erre csak a vállamat vonogattam--mert ismerek olyan embert [nem prolit méghozzá] aki egy mikrobiológus kollégának úgy nyújtott kezet, h előtte jóízűen vakargatta ennen beizzadt hátát.
:D

Tibinnyó! Hol jártál amúgy, hogy ennyire kétségbeejtett a látvány?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.09.14. 11:21:41

a pikkelysömör az durva dolog ám. de arról nem tehet az ürge. viszont gusztustalan a tünete. kb a poszt 50%-át produkálja, csuklóból.

mrbateman 2011.09.14. 11:22:13

@hajdul:
sajnos nme, és szerencsére nem!:-)
@Brother Love:
tudom én is szeretek zuhanyozni, kb. negyedórás esti program (főleg télen a melegvíz alatt)
De ez azért van, mert ezt szoktuk meg,...másoknak meg más a szokásuk és ha a fenti feltételek megvalósulnak még akár igazuk is lehet.

De lehet, h. csak azért vagyok ilyen liberális, mert tegnap este nem zuhanyoztam, mert majd reggel, na reggel meg nem volt időm, azért nem!:-))

KürtiT (Tromb74) 2011.09.14. 11:24:48

@noirp: Ez a kérdés bennem is felmerült. Nagyon élményszerű a beszámoló. @Modor Tibi: Na, mesélj csak, Téschoo! Milyen traumát dolgoztál bele a posztba?

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.09.14. 11:25:07

Az megvan, hogy az állandóan izzadó tenyerét a hónalja alatti részbe törli kézfogás előtt? (nyáron félmeztelenül)

noirp 2011.09.14. 11:27:10

@hajdul: hajaj, de még mennyire.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 11:30:02

@Modor Tibi: "Köszike mindenkinek, meglepően lelkesek vagytok." - szerintem a törzsgárda manapság boldogan fogad minden posztot, amiben nincsen politika...

Egyébként még egy érdekes dolog az ázsiaiaknál, hogy ha náthásak, társaságban nem fujják ki az orrukat, mert az nem illik. Inkább szipognak naphosszat, miközben lóg a takony az orrukból. Mert ők kultúremberek.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 11:33:10

@altoid: Fehér ember lenni bolond, zsebében hordani taknyát...

Én azt hittem ez a poszt a pattanásos ifjúkomcsikról szól :-D

Ernoke 2011.09.14. 11:35:28

@Brother Love: Az mondjuk igaz, h szétmosogatni magad káros, szar lesz tőle a bőröd, és sokkal jobban fogsz tőle koszosodni, mint ha nem tennéd. Érdemes visszaszorítani a magadra kent vegyszermennyiséget (hidratálókrémek, dezodorok is ide tartoznak), kis idő múlva meglepődik az ember, mennyivel kevésbé izzad, mennyivel szebb a bőre és a haja… de ez persze nem azt jelenti, h hetente 1x kell fürdeni.:)

2011.09.14. 11:40:36

@Ernoke: naponta 10 perc zuhi kis szapannyal ölég:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 11:41:24

@Ernoke: Egy francia egyszer mesélte, hogy a Versailles-i udvarban a nemes urak és hölgyek szinte sohasem fürödtek. Ehelyett használtak parfümot, rizsport és púdert. Az alsóruházatukat viszont gyakran mosták (a szolgák), így annyira nem is voltak büdösek. Mármint a szolgákhoz képest...

lárvalányhaj 2011.09.14. 11:42:10

Az én legdurvább élményem a büdös ember alkategóriához, ezen belül is az átható, orrba szinte belecementesedő, szúrós pinaszag témaköréhez köthető.
Volt egyszer egy havernőm, akivel, némi testszagot leszámítva, látszólag semmi komolyabb probléma nem volt. Aztán egy szép napon úgy alakult, hogy valamit Pesten kellett intéznie, és pár napig nálam pecózott. Este kijön a fürdőszobából, pizsamában. Odajön hozzám, elkezd beszélni hozzám, nekem meg valami rothadó makrélára emlékeztető, leírhatatlan szag csapja meg az orrom. Elképzelésem se volt, hogy mi lehet ez, mert bár sprotnit ettem reggelire, de a dobozt már rég kidobtam, sőt, a szemetet is levittem. A szag búvópatakszerűen hol eltűnik, hol ismét előtűnik. Aztán egyszer csak sokkszerűen ér a felismerés, hogy a szag ereje a csajszi közelségével korrelál, vagyis BASSZAMEG, BELŐLE JÖN A SZAG!!! ÉS NEM CSAK ÚGY SIMÁN BELŐLE, HANEM... HANEM... ÁÁÁÁ!!!!

Az ilyesmit mi okozza? Betegség? Nem mossa meg rendesen? Ha betegség, akkor mégis kitől kapta el...? (Ilyen szaggal kizárt, hogy bárki is közelebbi interakcióba akar kerülni vele, azon néhány _embertársunkat_ leszámítva, akiknek elhaltak a szaglósejtjei.)

Ernoke 2011.09.14. 11:43:14

@altoid: fúj, a szörtyögéstől baltás pszichopata lesz belőlem, kevés undorítóbb dolog van annál.
szakvizsga előkészítőn viszont találkoztam az ultimate undorítósággal: egy refluxos pasi ült velem szemben, aki rendszeresen horkantva nyelte le a gyomrából visszaáramló cuccot, természetesen miután megcsócsálta. és ezt ötpercenként. egy idő után már nem is őt, hanem magamat akartam megölni.

2011.09.14. 11:51:20

@altoid: meg a sarokba szartak a folyosón:)

@lárvalányhaj: ilyet én is ismerek, de szerintem az attól van, hogy folyton csak húst eszik:)

mrbateman 2011.09.14. 11:52:54

@lárvalányhaj:
"Ilyen szaggal kizárt, hogy bárki is közelebbi interakcióba akar kerülni vele, azon néhány _embertársunkat_ leszámítva, akiknek elhaltak a szaglósejtjei."

Miről beszélsz?

Napoleon lehet, h. el sem indult volna az oroszok ellen ha ilyen illatos kehely várja őt otthon,...vagy legalább nem üzent volna haza, h. szivem lassan érkezem, addig ne fürgyéle!

lárvalányhaj 2011.09.14. 11:55:15

@Hadrian77:

A férjemnek az a teóriája, hogy az illető 10 éve földugott magának egy virslit, ami azóta is ott van...

2011.09.14. 12:03:18

@Ernoke: Hááát, nekem mondjuk pont rossznak mondod, mert én inkább a másik vége felé hajlok. :) Egyszer évekig együtt dolgoztam egy büdössel - aki amúgy nagyon rendes, értelmes srác volt - és azóta rettegek tőle, hogy magam is az lehetek. Szóval dezodor, fogkefe-fogkrém, szájspray, tusfürdő, nedves toalettpapír, törülköző, stb. még a munkahelyemen is van állandóra

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 12:15:33

Basszameg, ennyi tisztaságmániás, anticucilis pszichopatát még a világ nem baszott :-DDD

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 12:40:21

@Professor Pizka: Szerintem holnap jön az újabb poszt: "A modoros OCD-s"

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 12:42:58

@altoid: reméljük lesz ideje megírni két kézmosás közt :-)

Nayime 2011.09.14. 12:49:21

@lárvalányhaj: De az is lehet, hogy csak egy pár napos bent lévő tampont szagát érezted meg :D
Broááf

2011.09.14. 12:57:59

@Professor Pizka: volt az Őrség panaszában egy rész, ami arról szólt, hogy nem fürdenek meg tisztálkodnak az emberek, a kád az udavron állatitató, emiatt a seggük feltörik, mint a huszár segge vágta után:)

Ernoke 2011.09.14. 13:01:47

@Brother Love: hát én még hidratálót sem használok, mert félek, h tönkremegy tőle a bőröm, dezodorból csak izzadásgátló-menteset, mert nem akarok büdösödni stb. lehet ugyanaz a bajunk, csak máshogy próbáljuk orvosolni.:D

terran 2011.09.14. 13:06:21

faszom, hányok

jézusisten

főleg lárvalányhaj linkje után

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 13:06:52

@petakats: itt a szulok sem furdenek minden nap, csak nedves torolkozovel huznak egyet a honaljon es kesz.

A nagyobbik lanyom tanara azt mondta a diakoknak, hogy nem szabad naponta furdeni, mert kiszarad a boruk.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.09.14. 13:11:12

Olyan mintha összegyúrtad volna dagidögöt Dwight Schrute-al. Ebéd után nem tudtam egy bekezdésnél többet olvasni. Zseniális :)

blur7 2011.09.14. 13:15:10

Egyetemi oktatókról hallottam a következőt. Vonaton utazva a fiatalabb levette a cipőjét és a zokniját, majd elkezdte lábujjai közül kitisztítani a szöszöket. A másiknak - aki amúgy tanszékvezetője is volt - kellett figyelmeztetnie, hogy nem illik ezt tennie ott. Mielőtt valaki megkérdőjelezné a gyerekszobája létét: rózsadombi high elit család gyerekeként jellemezte önmagát.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 13:17:42

@mrbateman: ha mar egyenkent ennyi testreszet megmossa az ember, nem egyszerubb lezuhanyozni? :)

@altoid: volt szingapuri fonokommel egyszer targyalni voltunk. A fonok tagyalas kozben elkezdte turni az orrat, majd mint aki jol vegezte dolgat, hatba veregette a targyalofelt (ugyanazzal a kezzel).

2011.09.14. 13:19:53

@blur7: azért mert rózsadombi nem feltétlenül Shakespeare összes fog a fejére esni a polcról gyerekkorában:)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 13:21:30

Es ha a szagok is szoba jottek: az afrikaiakra sokan mondjak, hogy koszosak, budosek. Hat en ezt szemelyes tapasztalat alapjan megcafolom (van ott is budi is meg higienia-manias, mint pl a ferjem), viszont ez az eloitelet visszafele is megvan: a ferjem azt mondta a multkor, mikor rakott krumplit csinaltam, hogy a feher kollegainak pont olyan szaga van, mint a kolbasznak, amit a kajaba tettem :D.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 13:44:56

@afromagyar: Mint már fentebb írtam, a trópusi népeknél létérdek, hogy kényesek a higiéniára. Viszont az is igaz, hogy ha egy fekete nem mosakszik (az Európában élők között azért van egy pár ilyen), az nekem sokkal büdösebb tud lenni, mint ugyanaz fehérben (nem rasszizmus, tapasztalat). Gondolom ez fordítva is igaz - egy feketének nyilván mi vagyunk büdösebbek.

Ernoke 2011.09.14. 13:50:21

@blur7: az én kérdezőember ifjúpolitikus Magasan Kulturált kolléganőm tőlem másfél méterre szokta csinálni a következőket:
befújni magát parfümmel (szagérzékeny vagyok, undorítónak tartom ezt)
nájlonzoknijait kiteregetni (undorító, bár szaga alig van, mivel tisztaságmániás)
kézkrémet használni (büdös, undorító)
lábujjai közét kenegetni-tisztogatni (önmagában fuj)
a tisztaságmániája ellenére halál mocskos, soha nem mosott nedves törülközőjét kiteregetni (na, ennek már van szaga)
az egyetemnek semmi köze a kultúrához, sőt, még a finomkodó viselkedésnek sincs hozzá köze, a legtöbb esetben csak a bunkóság elfedésére szolgál.:D

lárvalányhaj 2011.09.14. 13:58:29

@blur7:

Az egyetemi oktatók alapvetően két szélsőség között helyezkednek el. Az egyik szélsőség a tudós úriember típusa, aki mindig elegánsan öltözik, az etikett legapróbb szabályaival is tisztában van, és remek, szellemes társalgó, aki időnként latin szentenciákkal és/vagy eredeti nyelvű idézetekkel fűszerezi mondandóját.
A másik szélsőség a szociálisan retardált, autisztikus jegyeket mutató tudós. A haja torzonborz, az arcszőrzete rendezetlen, van kettő pulóvere és három kockás inge, ezeket váltogatja - nem túl sűrűn. Vastag, divatjamúlt keretű szemüveget visel, amit celluxszal, pillanatragasztóval javít. A cipője koszos, sáros, kitaposott, a cipőkrémet hírből sem ismeri. A társas együttélés szabályainak nagy részét nem tartja be, mert még nem hallott róluk.
A lábujjköz-tisztogató szerintem az utóbbi típushoz tartozhatott.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 13:59:37

@afromagyar: és mi a helyzet a másik sztereotípiával? :-DDD

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 14:02:02

@lárvalányhaj: van még az elhanyagolt fasz, akinek két nyakkendője és egy inge van, utóbbi gallérján ujjnyi barna zsír.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 14:02:10

@Professor Pizka: Arra gondolsz, hogy jó a ritmusérzékük? :)

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 14:04:03

@altoid: ereztem mar en is csipos honaljszagu feketet, nem arrol van szo. Csak arra akartam kilyukadni, hogy szamukra a nyugat-europai nemfurdes eleg meglepo. Mikor megszuletett a kislanyom es eljott egy afrikai apuka a kisfiaval, fontoskodva megjegyezte, hogy majd minden nap furdessetek meg! :)

Vagy pl. a ferjem reggel, ha felkel, addig nem szolal meg, amig nem mos fogat, mert nekik ezt tanitottak. En meg inkabb reggeli utan szeretek fogat mosni, es ez is furcsa neki. Szoval vannak erdekessegek (vagy le szokott cseszni, ha nem fedem le a konyhaban a kajat, mert az nem higienikus, de szivfajdalom nelkul feltorli a kovet a konyharuhaval :D).

Valami meg az eszembe jutott. Nem tudom, latta-e vki a Welcome to Lagos cimu dokumentumfilmet. Az egyik reszeben egy lagosi szemettelepet mutattak be, ahol egy fiatal srac "dolgozott", azaz kuatkodott a szemetben es az ertekesnek gondolt dolgokat osszegyujtotte es eladta. Nem egy tiszta melo, hogy ugy mondjam. Ezek a "kukapetik" egyebkent ott is elnek a szemettelepen, muszak utan megfurdenek lavorban, stb. Es a lenyeg, amin besz.rtam: van manikurosuk, aki rembe teszi a kormuket, ha be akarnak menni a varosba :D.

Furdes: www.youtube.com/watch?v=sHKLIpz9F5c, 05:40

Manikur: www.youtube.com/watch?v=Bnbt0kbHiz0&feature=related, 04:58

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 14:06:50

@Professor Pizka: @altoid: sem megerositeni, sem megcafolni nem tudom :).

lárvalányhaj 2011.09.14. 14:11:38

@Professor Pizka:

Az egyik Duna-parti egyetemen történt az az eset, hogy riasztották a biztonságiakat, hogy egy hajléktalan kószál az épületben. Aztán kiderült, hogy a hajléktalannak nézett arc valójában ott tanít :D

2011.09.14. 14:20:18

@lárvalányhaj: ráadásul isznak is és piaszaguk van:)

Bandibacsi34 2011.09.14. 14:25:35

Volt a regi vicc az abszolut kisgazdalkodorol(szemen arpat, hajan korpat, laban retket, fuleben zsirt, a beleben meg sok gazt termel).

Nadiposzi (törölt) 2011.09.14. 14:26:45

@lárvalányhaj:
Volt egyszer egy kedves takarítónéni jellegű nyanya a tanszéken, akinek mindig lelkesen köszöntem előre, valamiért szimpatikusnak találtam a maga lompos módján. Hihetetlen szettekben nyomta, cicanadrág lila hótaposó csizmával, flitteres pulóver, ilyenek. Mondjuk gyanús volt, hogy partvis sose volt nála, mígnem másodévesen belső felvételit tettem a régészetre, oszt a felvételi bizottság egy személyben nem volt más, mint, na ki. (MTA lev. tag, mint később kiderült.)

blur7 2011.09.14. 14:28:57

@lárvalányhaj: Ismerős ez a két csoport. Az elsőbe tartozó, ha férfi, akkor gyakran visel csokornyakkendőt. De mintha több tartozna a másodikba, legalábbis a bölcsészeknél ezt tapasztaltam.
Az említett személy amúgy egy egyébként elég jól öltözött nő (!) volt.

Bandibacsi34 2011.09.14. 14:38:04

A tul sok furdestol kopik a bo:-))))
Amugy a deli nepek se furdenek feltetlenul tobbet, de meleg is van meg igenyuk is van ra emiatt. Eletmodtol is fugg. Sok idiota tulsagosan munkaorientalt a kinezetorientaltsag helyett. Katonasagnal volt koztunk egy juhasz akit 2 honap mulva eroszakkal megfurdettunk. Inkabb nem irom le.
Mondjuk jo lenne ha az irodakhazakban is lenne zuhanyzo.

lárvalányhaj 2011.09.14. 15:19:01

@blur7:

"gyakran visel csokornyakkendőt"
igen, és ez nem egyszer hatalmas arccal párosul.
a másik csoportra a rangkórosság és a pozícióval való arcoskodás szvsz kevésbé jellemző.

Ernoke 2011.09.14. 15:31:48

@lárvalányhaj: ismerek egy első típusú embert. kedvelem, mert egy jószándékú, rendkívül művelt és szelíd ember, olyan régivágású professzor-féle. de a jólöltözöttsége mellé konkrétan hajléktalanszaga van, ahogy a feleségének is, mert hiába az öltöny-nyakkendő, kosztüm, brill ékszerek, ha nem fürdenek.

@altoid: direkt nem afromagyarnak címeztem ezt, mert utálna érte (így is fog, legalább kevésbé vagyok sértő), de számomra a normálisan mosdottnak, ápoltnak tűnő feketéknek is van egyfajta furcsa, aromás-fűszeres, túl édes, túl intenzív szaguk, amit nem szeretek. tömegközlekedésben sokszor kellett azon gondolkoznom, hogyan tudnék minél kevesebb feltűnéssel messzebb kerülni, mert méterekről megérzem.

2011.09.14. 15:35:32

@Ernoke: van nekem egy idős kollégám, ő is normálisan öltözik, neki viszont folytpn doh szaga van, bár az inkább a ruhájából jöhet. De ha találkozok vele, mindig borospince jut eszembe:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.09.14. 15:41:15

@Ernoke: Hát ezt én így nem tapasztaltam, pedig elég sok feketét ismerek... Persze lehet, hogy neked van nagyon érzékeny orrod, hallottam már mástól is ilyesmit (főleg ázsiaiaktól). Egyébként attól is függ az ember testszaga, hogy miket eszik, ilyen alapon afromagyar férjének megjegyzésében (kolbászszag) is lehet valami... :)

Ernoke 2011.09.14. 16:10:10

@altoid: én nem ismerek, csak közösségi térben éreztem, de mindegyiknél, csak a távolság különbözött. amúgy tényleg érzékeny az orrom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 16:37:51

Egyes újgazdagok között is vannak ilyenek, akiknek még mindig istenesen kilóg a szájából a kapanyél.
BTW rájöttem, hogy én ezt az elnevezést adott személyiségű emberekre alkalmazom. Vicc az, hogy szó szerint tőlük is úgy forog a gyomrom az undortól, mint a posztban tárgyalt emberfiától.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 16:39:59

@Ernoke: Pontosan! Én is éreztem már. A bőrüknek lehet ez a szaga, szerintem.

2011.09.14. 16:58:13

@altoid: Matulának meg bagószaga volt:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 17:04:10

@neccharisnyás útonálló: ma már nincsenek olyan echt virtigli újgazdagok. Ez a sok tévécsatorna meg autópálya, ezek miatt a leghirtelenebb módon meggazdagodó áfacsaló uzsorást is éri valamelyes kis kultúra, az igazi susimelegítős parasztok eltűntek. Van még egy-kettő, aki kanász volt mielőtt jövedéki csalásba fogott volna de ez ma már ritka. Vagy öreg és ül otthon.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.14. 17:27:56

@Ernoke: miert utalnalak erte? Van ilyen, sok embertol hallottam mar, sot van, akin en is erzem (meg foleg lakasokban ereztem, nem embereken). A ferjemen viszont erdekes modon egyaltalan nem erzem. Nemcsak most, hanem akkor sem, mikor eloszor talalkoztunk.

Egy baratnom ferje arab (muzulman), tehat nem eszik sertest. A baratnom mondta, hogy volt olyan, hogy csak este talalkoztak, a csaj pedig reggelire kolbaszt evett (sertesbol), es a ferje, mikor meg akarta puszilni este, megerezte rajta :).

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.14. 19:56:45

A büdösnek a kutyája is büdös. A háta ótvaros és kopaszodik, a szeme vörös és akkora csipa van benne mint egy spagetti. A szájából óriási mennyiségű ragacsos büdös nyál folyik és folyton fingik. A füle mögött meg van egy 17 éves, sötétszürke kullancs. Különben nagyon aranyos kutya, mindenki szereti.

noirp 2011.09.14. 20:04:37

@blur7: @afromagyar: azta leborult.
@lárvalányhaj: jaj Istenem. Ha belegondolok, h nálunk az _egyetemen_ itt-ott hogy nézett ki a WC...jaj, jaj.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.14. 20:20:15

@afromagyar: a magyar sült kolbász az emberiség elleni bűn. Mármint a bolti. A benne levő műfokhagyma por bármilyen természetes fokhagymánál büdösebb, illetve csak az büdös, a rendes fokhagyma nem büdös, csak nagyon erős illata van (nem tudom érthető-e a különbség amiről írok). Ehhez hozzájön a zsé kategóriás ipari szalonna és pép amivel volument adnak neki, ez olyan emészthetetlen elegyet képez, amit joggal utálnak nemcsak a muszlimok, de mindenki. Sajnos Pesten mindenütt csak ezt kapni. Persze a normális paprikás kolbász is visszaköszön de nem úgy, hogy reggel megeszed hétkor a Nyugatinál a Pinczi-féle műintézményben, este kilenckor a színházban/koncerten meg még mindig te vagy a fő attrakció. A jó kolbász kultúráját például vissza kéne hozni. a német, a spanyol a francia kolbászok... ó jaj.

Na látod ez mind egy muszlim pasasról meg a nőjéről jutott eszembe.

A Tyne folyó déli partja 2011.09.14. 20:25:26

@petakats: gyereknek? nekem felnőtt, angol kollégám dicsekedett, úgymond, hogy bezzeg ő milyen igényes, háromnaponta lefürdik. frizura, smink neki is különös gondossággal készített volt. vagy a mozgássérült otthonban az egyik lakó, mindig csinos ruha, smink, parfüm, de ha zuhanyozni kellett, az ellen iszonyatosan tiltakozott.

A Tyne folyó déli partja 2011.09.14. 20:28:44

@Brother Love: mindennap szerintem is tök felesleges hajat mosni. az enyém egyáltalán nem zsírosodik, alapban száraz, minek mosnám naponta? na meg a franc se fog azzal tökölni minden nap, kicsit hosszadalmas lenne.

A Tyne folyó déli partja 2011.09.14. 20:38:24

@lárvalányhaj: erről eszembe jut, hogy falun még anyukám lánykorában se volt fürdőszoba,, a lavórban mosakodtak. az idősebbek később se szoktak rá a fürdésre. volt, hogy a nagymamámmal indultunk volna valahova, -már elég nagy voltam, olyan 14- én le akartam zuhanyozni reggel, ő meg, hogy "de hát minek, nem vagy büdös" (értsd, nem végeztem semmi megerőltető, izzasztó munkát).

A Tyne folyó déli partja 2011.09.14. 20:40:54

@afromagyar: gondolom, máshoz szoktak, nem? szóval, ő meg a fehéret érzi fura szagúnak.

mrbateman 2011.09.14. 20:43:23

@Professor Pizka:
Ó hogy basszad meg, miért kellett ezt most felhozni!:-)

Nem készített még olyan szar sütnivaló kolbászt a magyar élelmiszeripar (beleértve az irreguláris egységeket is), amiből min. 20dekát meg ne tudnák enni 5 perc alatt, jó sok mustárral, 4 centi vastag fehérkenyérrel, ecetes almapaprikával/koviubi..esetleg fiatal hagymával..."a vendéglős ha ád magára mindig van fiatal hagymája"

Hozzá két korsó sör, v. 4 hosszúlépés!

Msot álljak neki este 9kor kiolvasztani és sütni egy kisebb karikát?

Qrva életbe igazad van...nem tart az semeddig!

Na léptem! Asszony örülni fog, de rádfogom az egészet a te hibád!:-)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.14. 21:04:40

@Professor Pizka: macskaszőr, szellőzetlen lakás, nyál, kistálka, romlott kaja, poshadt víz mindenhol. Amint belépsz a melegített tej és pörköltájer heves öklendezésre késztet és legszívesebben nem nyúlnál semmihez. Ha süteménnyel kínálnak hevesen szabadkozol, hiszen te épp diétázol és szomjas meg pláne nem vagy. Egy bizonyos életkor után az ember megtanulja messziről elkerülni az ilyen helyeket kurvanagy ívben.

2011.09.14. 21:07:27

@Professor Pizka: ázott tollszag csirkevágásnál vagy a pacal büdöse kenterbe veri.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2011.09.15. 04:04:20

@Styxx: Elég a kanapé és a fotel ülőfelületét megszagolni, nem kell hozzá ceruza. :)

A poszthoz: a kurkászás egy nagyon ősi eredetű szokás az emberszabásúaknál. Nyugtató, stresszoldó hatása van. Úgyhogy a fejvakarás (és onnan a különböző homokszemek, korpa, stb, kiszedegetése) nem para, bár aki az ilyesmit jóízűen elfogyasztja, az egy picit azért undi.

Kötyköli János 2011.09.15. 07:04:07

Ez nem az öreg Pazgyera Gazsi?

KuKori · http://ireland.blog.hu 2011.09.15. 15:34:58

Nem tudom, észrevettétek-e, de valójában az ír átlagemberről írtatok egy kitűnő jellemzést.

fzoli415 2011.09.15. 20:33:37

Szokás szerint a végére:

A Petőfi híd Boráros téri lehajtójánál láttam egy metálkék Skoda Roomstert, a volánnál egy negyvenes mintaanyukával, melír hajjal, torzításmentes szemüvegben, aki kitúrt, megnézett és méteres ívben kidobott a kocsiból egy akkora fehér fikát, hogy én a másik kocsiból is jól láttam!

Egyebek:
Ha undi emberünk netán megfázott, akkor biztos, hogy percenként átszivattyúzza a turhát a garatán különböző kattogás, fújás és nyelés kombinációkkal.

Karfiolos szájszag, ecetes szájszag megvan?

Saját:
A többitől elütő, damil erősségű 3 cm-es mutáns albínó szemöldök kitépése és utána vele a száj bizergálása (csak otthon).

Hüvelykujj az orrban tisztít, plusz alátámaszt a mutatóujjnak, ami a mitesszereket egyeli a külső felszínen, 2 az 1-ben! (közben szemforgatásal körülnézés, senki se néz-e)

Aki a pattanástól szenved, biztos ismeri a fülpattanást:
www.youtube.com/watch?v=6kscIQXVKsc

Mondjam, hogy nem nézek ilyeneket?

Vigyázat, extra bónusz: EAR WAX REMOVAL
www.youtube.com/watch?v=O5yJQf6uukY

comad 2011.09.16. 11:07:29

Az nagy gáz, ha zuhanyozás közben hugyozok?

mrbateman 2011.09.16. 11:42:20

@comad: ennyi erővel akár foshatnál is egy vékonyat!:-)

viccet félretéve magam is rendszeresen művelem, mivel a csobogó víz beindítja, kiszállni és összecsöpögni mindent (oder tartogatni)meg hülye leszek!...legyünk már macsók bammeg!

sorica123 (törölt) 2011.09.16. 12:47:00

@Bandibacsi34: 'Sok idiota tulsagosan munkaorientalt a kinezetorientaltsag helyett.' - ezt olvasd újra és értelmezd. Úgy hangzik, mintha kb arra akarnál kilyukadni, hogy az ember szobadísz, dolgozni meg büdös:)
@comad: volt egy ilyen brazil társadalmi célú reklám, ahol direkt szorgalmazták, hogy pipilj a zuhany alatt. Azért az egy pessentésért nem húzol le még hat litert a vécén. De mindenki csinálja ideológimentesen is, me mé ne.
@bikmakk: kurkászás normális, de nem a többi ember elé való, legalábbis elég para, ha valaki mégis plénum előtt teszi.
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): nincs erre ökölszabály, évszaktól is függ, alkattól, étrendtől, munkától is. Amikor követ faragtam, utána én is vaegy negyed- vagy félórát pocsoltam a zuhany alatt és minden nap mostam hajat, mert a sok portól megállt, mint egy gyapjúcsomó.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.09.16. 12:56:00

@comad: nem gáz, ha senki más nem használja azt a zuhanyt soha többé az életben. Minden más esetben: az.

kIára 2011.09.16. 17:41:58

Étteremben, közterületen, járművön szoptató anyák.

Székelyföldön gyakran látható: sosem mosott csak eltörölt bicskával fogat piszkálás.

Tómenti, tengerparti étteremben hámló bőrükkel foglalatoskodó egyének. A vedlemény minél nagyobb lelepedőzése után üdvrivalgás.

Közös munkavégzési területen kettőnél több terhes leendő anyuka szüntelen, „nekem ez jár” fingása.

Vendégségben vagy vendégfogadáskor a három éves fogkefékkel történő szembesülés.

Robogóval öltönyben közlekedő, modernnek mondott menedzserke szmoggal keveredő geil parfümszaga.

Styxx 2011.09.16. 18:10:03

"Közös munkavégzési területen kettőnél több terhes leendő anyuka szüntelen, „nekem ez jár” fingása."

Nem mondod, hogy ez nem fake?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.09.16. 18:16:28

@Styxx: kedvenc kulcsszód eddig is már a "preggie" volt, de "fart"-tal kombinálva még nem dobott ki semmit? :D

Styxx 2011.09.16. 18:23:25

@Modor Tibi:
Létezik az, hogy kívülről még annál is perverzebbnek tűnök, mint amilyen valójában vagyok?:-)

A Tyne folyó déli partja 2011.09.16. 19:01:26

@mrbateman: főleg, ha még a vécé külön is van, mi? :) mármint, másik helyiségben, nem a fürdőszobában.

kIára 2011.09.16. 19:12:15

@Styxx:
imageshack.us/f/401/screenshot2011091619060.png/

{[(a magam védelmére: életemben először kerestem rá erre a szókapcsolatra.)]}

neeroo 2011.09.16. 19:33:56

@fzoli415: Ez a fülpattanásos videó kenterbe ver minden eddigi gusztustalanságot, amit láttam.

2011.09.16. 20:53:21

@neeroo:

Ez szerintem egy furunkulus, nem pattanás.

@lárvalányhaj:
Nagyon diplomatikusan tetszik fogalmazni. :D Én a Dunába csúszóson tudok inkább ilyen fazonokat elképzelni.

[c] 2011.09.18. 14:57:36

@Brother Love: "Zsíros hajúak szoktak azzal mentegetődzni, hogy nem mosnak gyakran hajat, mert csak egyre zsírosabb lesz, így azután tényleg zsírtól csöpögő hajjal járnak-kelnek."

Pedig ez igaz, a haj valahogyan "alkalmazkodik" a mosások gyakoriságához. Ami persze nem azt jelenti, hogy napokig zsíros fejjel kell mászkálni,

"Mintha nem lehetne minden nap egy híg samponnal csak átöblíteni hajat."

Nem a mosás a probléma, hanem a szárítás.
Egy férfi könnyen beszél :) A nőnek - többnyire - frizurája van. Szárítgassa, csavarja be fazonra naponta az, akinek két anyja van. Még ha frizurája nincs is, csak hosszú haja, azt minden nap megszárítani is elég macerás.

A Tyne folyó déli partja 2011.09.18. 15:45:54

@tea fan: meg holt felesleges is. már minek kéne minden nap hajat mosni? egy nap alatt még zsírosodni se fog annyira.

yenoee 2011.09.18. 20:34:11

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni az eddig elhangzotakhoz, h nálunk az egyetemi koleszban volt egy takarítónő. Ez megfőzte a tojást, majd a főzővizet újrahasznosítva belelógatott egy teafiltert is.

lárvalányhaj 2011.09.18. 20:58:52

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Nem tudom amúgy, h a zsíros haj miért akkora probléma. Patikában, drogéria-jellegű boltokban lehet kapni kénes sampont + le kell vágni a hajat rövidre, hogy könnyű legyen karbantartani.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.19. 06:48:23

következő razjztémám az undorító dolgok lekaparása és megevése lesz, HAHAHAHAHA!

Cpt. Flint 2011.09.19. 09:50:42

@yenoee: biztos tősgyökeres ánglius volt a néni, mert ezt a sztorit már Arthur Ransome is megírta a Fecske-völgy című regényében. Igaz, ott nem takarítónő volt az elkövető, hanem szénégető, kacsatojást főzött, és még nem ismerték a filteres teát... úgy 1930 körül. :o)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.09.19. 11:29:31

@Cpt. Flint: Kínai lakótársam lágytojást gyártott úgy, hogy az elektromos vízmelegítőbe pakolt be két-három tojást. Megfőtt, felkapcsolta egyszer, kétszer, aztán kiszedte a tojást, a vizet meg ráöntötte a ramenre. A szikhek valami karfiolos lángost sütöttek a villanytűzhelyre direkt rárakva.

Destephano Winter 2019.06.28. 06:43:55

Az én kolléganőm fogszabályzós lett. Minden fogorvosi beavatkozás után élmenybeszámoló. Valamint mindig nagy élmény, amikor a fogszabi alá szorult ételmaradék kiszivogatásáról értekezik.
süti beállítások módosítása