A valóságshow-szereplő

2010/08/25. - írta: Horváth Oszkár

Ha beköltözöm a HÁZBA, akkor magamat fogom adni. Nem a pénz motivál, hanem az, hogy új embereket ismerjek meg és kipróbáljam magam. Illetve hogy új emberek ismerjenek meg, és próbáljanak ki. Szeretném, ha a szüleim büszkék lennének rám, és a benzinkúton is mindenki drukkol nekem. Ha kijövök (mert mondjuk mi van, ha nem jutok ki), akkor terveim vannak. Vagy az orvosira fogok jelentkezni, vagy leteszem végre az alapfokú angol nyelvvizsgát. Vagy leginkább a médiáBA szeretnék elhelyezkedni. Szerintem jó a komunikációs készségem, és elég inteligens vagyok hozzá.

Tomi - a párom - remélem megvár, míg kijövök a házból. Megbeszéltük, hogy amíg benn vok, nem fekszünk le másokkal. De főleg ő nem. Utána megmondom neki, hogy terhes vagyok. Most még nem vagyok, de mire kijövök, tuti az leszek, de biztosan ő lesz az apja, azt már tudom. Az előzőt is elhitte. Érted, ez nem megcsalás, aki ott van, ott van, aki nincs, nincs.

Mondjuk az remélem nem derül ki, hogy pornóztam. Hányan megúszták! És különben is, az vesse rám az első követ, aki nem vett részt még egy jó kis gruppenszexben, vagy nem szívott fel egy csík kokót. Ha meg kiderül, az se nagy vásziszdász, majd azt mondom, hogy csak az az 1 alkalom volt, és akkor is bedrogoztak (kivételesen nem magamat). Aztán csuriban reménykedem, hogy Pierre Woodman nem küld át 42 linket, amiből csak 3 felvételen vagyok bekábszerezve, viszont 9-en lepisilnek. Mármint 9 felvételen! Nem kilenc szereplő! Azé az már gáz volna sztem!

Az iwiwen viszont lécci csak az jelöljön be, aki tényleg ismer, azért tartom fenn. Amúgy igen, én vagyok szívecske szívecske Hajnee szívecske szívecske néven, a képeket meg lehet nézni. Arra recskázhattok, a házban semmit nem fogtok látni, mert ahogy minden kultúrember, azt én is tudom, hogy az infrakamera mellet és pinát nem tud rögzíteni, brit tudósok bebizonyították.

Az itt ülők közül egyébként Brandon szimpatikus, nem azért, mert fiú, hanem mert van kisugárzása, mint nekem. De ellenfelet látok benne, és az elején szerintem tudjuk majd erősíteni egymást, és csak a végén kell majd odafigyelnünk, hogy melyikünk a jobb. De ez észjáték. Mint a box. Meg a súlyemelés. Meg a foci. Éppen ezért rakom majd a jelet PJ-re, őrá úgyse rak senki, mert őt mindenki szereti a házban, és a faluból is mindenki rá szavaz, ami azért erős háttér. Így biztosan nem ejtem ki, de különben is őt már nagyon várják otthon, pedig még csak a válogatáson van. De majd a nézőknek üzenem, hogy ne úgy szavazzanak, mint Öcsire, mert arra kell szavazni, akit ki akarsz ejteni, nem arra, aki tetszik! Most viszont meg még arra kell, aki tetszik. VV Hajneeee!

A bőröndben meg a kedvenc sminkkészletemet viszem magammal, és a kedvenc Paulo Coelho könyvemet. A mottóm, hogy "a stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia..." (ezt Empórió Armani mondta, de lehet, hogy nem így hívják). És ezzel teljesen egyetértek, szerintem legyen mindenki igényes. Az nem kerül pénzbe.

Hogy mire fogom költeni? A kocsit sztem eladom, mert én egy Minit szeretnék. A lakást megtartom, mert most a pasimnál lakom, akivel - amúgy Tomi még mindig - minden rendben van, de szeretném megtartni a szuverénságomat. A havi egymillióból pedig szerintem megcsináltatom a melleimet újra, meg még egyszer szülés után, és elmegyünk Tomival valahová egy szép helyre, Triesztbe, vagy Jesolóba, ott még nem voltam. Szakmailag egyébként kozmetikus vagyok, és a párom is az. Nem, nem buzi, nagyon vicces. Ezt vágjátok ki légyszi. Nem szeretné, ha megtudnák. Hogy nem az. Egyébként aki néz tévét, már láthatta egy korábbi tehetségkutatóban, táncolt.

Hajni vagyok. Szavazz rám, és olyan parteet csinálok a HÁZBAN, hogy nem fogsz csalódni!

Overdrive-nak köszi az inputot! VV nosferato

132 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lasombra 2010.08.25. 11:11:58

én igazán szeretnék látni egy VV Vivient... ó, hol a modorom?, szóval egy VV Vyvyenne-t, akinek hiányoznak vagy igen távoli szomszédok a metszőfogai, és olyan sexyke, ahogy a nevét mondja, hogy a csajok egyből benedvesednek tőle. (a slejmtől, ami kiszökken szája kerítésin.) alap, hogy pornózott. csak azért hagyta abba (=függesztette fel), mert beköltözött. egyébként itt is fog b*szni, kamera is fogja venni, csak más a javadalmazás.

a "civil" életében is a filmiparban dolgozik (dvd kölcsönzőben pultos). szereti a modern asztrológiát (ebben egyébként iPhone az aszcendense), és a khmer masszázst (a thai már lejárt lemez) meg persze mindent, ami "bulee".

Angolul társalgási szinten beszél, bár nem érti, miért örülnek a perverz faszik, ha azt mondja eksön előtt, hogy fecske vagyok (I swallow).

nincs kizárva, hogy idén látni is fogom Vivit.

Silent Bob 2010.08.25. 11:19:34

@nosferato: És vajon megint hullára lesz kokainozva?

Maestro 2010.08.25. 11:21:06

a posztíró rtl-es és stábtag?

GERI87 2010.08.25. 11:23:23

Ütős.
Hú de utálom az ilyeneket.

"Nem szeretné, ha megtudnák. Hogy nem az. "
Hehe:D képzelem..

"a stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának,..."

Uhh ezt lementem:)
Ezzel áltatják magukat.

@ifj. Farkas Gyula:
Kimaradt a nemtom mien szak nemtom mien hallgatója rész.

2010.08.25. 11:25:57

Érdekes, hogy sok borzalmas műsor meg reality volt az utóbbi években műsorra tűzve, de a VV meg a BB mindenkinek alaposan beleégett a memóriájába. Természetesen nem érdemtelenül. :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.25. 11:26:21

@Silent Bob: ha külön nem kérik, hogy ne, akkor igen :)

dekás dezső 2010.08.25. 11:31:44

és akkor a tipikus védőszöveg:
Tudom, hogy sokakat irritál az, hogy vannak olyan emberek, akik nem félnek a megmérettetéstől, be merik vállalni magukat és tesznek is valamit annak érdekében, hogy előrébb jussanak az életben - akár úgy is, hogy sokan belelátnak hétköznapjaikba. Azt is tudom, hogy nektek az fáj, hogy ti nem lennétek képesek efféle exhibicionizmusra, mert beszari kis virtuálmitugrászok vagytok, akik nem mernek elmozdulni a monitor elől, inkább elbújnak a gépvilágba ahelyett, hogy a valóságot élnék meg.
Irígykedjek, gyűlölködjetek csak - nektek ez jutott.
Sajnállak benneteket:
CSaBee

Lasombra 2010.08.25. 11:33:02

@nosferato: ha viszont külön kérik, hogy ne, akkor talán. :)

Silent Bob 2010.08.25. 11:38:32

@nosferato: Szerintem ha külön kérik, akkor is. :D

Sand Lover 2010.08.25. 11:49:05

@fuckin frank: „ti nem lennétek képesek efféle exhibicionizmusra, mert beszari kis virtuálmitugrászok vagytok”
Lássuk csak…valóban nem lennék képes arra az “exhibicionizmusra”, hogy uszkve szarér’-hugyér’ ribancot csináljon belőlem egy tv-csatorna, egy egész ország szeme láttára.
De igazad van, nyilván csak arról van szó, hogy beszari vagyok.
:)

Zorita 2010.08.25. 11:52:12

@fuckin frank: igen, mert ők már eljutottak egy olyan spirituális szintre, ahol újabb dimenziók, újabb kapuk nyíltak meg a világra, és ahol ők bekötött szemmel ugranak a semmibe, mert tudják, hogy nem eshet bántódásuk, hiszen mindez csak a lélek gyarapodását, szabadságának kiteljesedését szolgálja. meg is érkeztünk Kuejjóhoz, minden mindennel összefügg, de ezt persze a magamfajta fotelrokker multiszolgák csak halványan, félálomban érzékelik. bár a végcél közös: saját lakás meg kocsi.

dekás dezső 2010.08.25. 11:58:29

@Morgan LeFay: te figyu, nem én vagyok CSaBee, csak rajtam keresztül üzent;)

dekás dezső 2010.08.25. 12:11:53

@Morgan LeFay: ááá, nincs még kész a tetkóm, majd jövőre:P

tundrazuzmo (törölt) 2010.08.25. 12:40:32

A szereplőket az is minősíti, hogy milyen felhívásra tolonganak. A valóvilág reklámjában a "ha elmúltál 18..." szöveget egy bágyadt beteg buzi nyomja, én akkor sem jelentkeznék semmilyen felhívására, ha utcai pénzosztást reklámozna. Az, hogy ennyien jelentkeznek erre a fos minőségű verbuválásra, az minősíti a népet. Jövőre már hirdetni sem kell...

hegyilany 2010.08.25. 12:41:31

@Intizar: De-de, olvas Coelhot-t, mert ő "igényes és inteligencs".

MagyarZizzi (törölt) 2010.08.25. 12:41:54

Ez nagyon nagy volt, nem tudom abbahagyni a nevetést. El kellene adni a bejegyzést a Blikknek, csak inzertelniük kéne a címlapra, hogy "exkluzív interjú VV XY-nal", és a neveket behelyettesíteni. Tökéletes!

Italo Balbo 2010.08.25. 12:45:18

Hát nem tudom, ez inkább olyan lett, mintha a modoros fikázó írta volna. Főleg a "jó a komunikációs készségem" résznél éreztem ezt.

KenSentMe 2010.08.25. 12:51:53

Ifj. Farkas Gyula valóságsójának résztvevői:

VV Kálmán: matematikai diákolimpiai érmes, aki egy 24 éves korában átélt élmény hatására hithű katolikus lett, és azóta önkéntes oktatóként dolgozik feketafrikában. Esténként néha ötletszerűen prédikációt tart, majd kísérletet tesz a prímszámok eloszlására vonatkozó legpontosabb képletek megjavítására.

VV Ibolya: az introvertált lány, lelkes SETI kutató, sci-fi rajongó. Mivel napokra beül a sarokba olvasgatni, és nem kommunikál, ezért a villa vezetői tárgyelkobzással és kötelező társas programokkal büntetik, ám ő ellenáll, és kínjában konyhai eszközökből saját rádiót állít össze magának.

VV Rezső: atomfizikus és 7 danos karatemester. Sportolni azért kezdett el, mert szivatták világ életében, és végül elege lett, hogy mindenki spagettikarúnak hívta. Ennek megfelelően természete mogorva, hallgatag.

VV Dániel: számítógépbuzi programozó kocka. Undorító vicceket mesél, undorító filmeket néz, undorítóan néz ki, undorító, ahogy a szavak kijönnek a száján. Mivel nincs számítógép a villában, ezért két nap elteltével felvágja az ereit, véget vetve szánalmas életének.

VV Judit: lézerfizikus. Elsőre kedves szomszéd lánynak néz ki, és amikor a beszélgetésekben a Jakobi-determinánsra kerül a szó, szemérmesen nevetgél, majd megjegyzi, hogy ő ezeket mindig a Bronstein-Szemengyejevből szokta kimásolni, ha véletlenül felületi integrálnia kell. Bár eleinte a villa lakói kinézik maguk közül, később kiderül, hogy hat nyelven beszél, három különböző doktorátusa van, és képes hajszárítóból lézerágyút építeni. Ez utóbbival a magába temetkező Ibolya rádióját teszi tönkre, akivel így újra sikerül felvennie a többieknek Ibolyával kapcsolatot.

VV Macgyver: miután rádöbben, hogy soha nem volna képes otthoni eszközökből se lézerágyút, se rádiót készíteni, egy éjjel megszökik a villából, majd életét veszti egy afganisztáni bevetésben.

VV Ludmilla: a Fazekas Mihály gimnáziumba járt, később az ELTE-n szerzett matematikus diplomát, utána hobó és hajléktalan lett. Antiéletművész. Népnevelő hatása miatt a közönség sokáig a villában tartja, mert minden zöldségest, benzinkutast, stb.-t örömmel tölt el a tudat, hogy nagyon okos és tehetséges emberek is lehetnek tökéletesen életképtelenek. Viszont, mivel lúzer, vesztenie kell.

VV Józsi: a villa nyertese. Sármos, jó kiállású fizikatanár, aki már vidéki tanárként is sorra húzta a kiscsajokat. Bár nem különösebben képzett és nem különösebben okos, azért tud mosolyogni és két mátrixot azért össze tud szorozni. Magától értetődő módon széles vállakkal rendelkezik, és a női voksoknak köszönhetően simán nyeri meg az utolsó szavazást.

VV Pál: a vicces matematikus gyerek. Mivel ilyen nem létezik, ezért őt szavazzák ki először, mindenki nagy megkönnyebbülésére.

lárvalányhaj 2010.08.25. 13:19:00

@VRbagoly:

Én olyan valóságshow-t néznék meg, amiben az összes résztvevő egyetemi oktató, akik minimum PhD-fokozattal rendelkeznek. A legjobb lenne, ha nem is villában forgatnák, hanem valami elhagyott szigeten, ahol nincs civilizáció, maguknak kellene elejteni a vadat stb. Kíváncsi lennék, hogy hogyan oldják meg a tudós urak a problémát, ki kivel kúr stb.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.25. 13:31:58

@VRbagoly: úúú, ha létezik ilyen, hogy lézerfizikus csaj, 1 napra nőül venném, és csak hallgatnám, amiket mond, még dugás közben is. De csak ha már végzett! Felületes és félkész tudásra nem izgulok :)

Egy beteg ember

TGabi 2010.08.25. 13:32:39

A " jó a kommunikációs készségem" az egy ilyen VV szájából úgy hangzik, hogy jó a "komonikációs(!!!) képességem."

Ja, és mert a "médijába" akarok "dógozni":)))

Sand Lover 2010.08.25. 13:57:47

@VRbagoly: Egy ilyen valóságsót megnéznék. Bár asszem kb. 2 nap után ugyanaz lenne a felállás, mint a „szokványos” VV/BB házban: trágárság, ivászat, dugás…

2010.08.25. 13:57:48

@ifj. Farkas Gyula: ebben tökélertesen igazad van, sőt, tovább megyek: nem is hiteles, mert egy tévé műsorban az ilyen kisípolják.

helianthus 2010.08.25. 14:00:26

@tundrazuzmo: ez milyen igaz, én pár napja hallottam először és el kellett kapcsolnom, mert nem bírtam azt az élettelen és nem is tudom, hogy mondjam, egyszerűen rémes hangot hallgatni.

Zorita 2010.08.25. 14:01:55

@VRbagoly: :)))
és hol lesz a HÁZ? Vácrátóton, az ALborétumban? vagy egy zánkai volt SZOT-üdülőben?

Hal Stanton 2010.08.25. 14:02:19

Rég olvastam ilyen tökéletes szöveget, minden sora a helyén, zseniális médiakurváció. Grat Nosf!

Styxx 2010.08.25. 14:03:27

@VRbagoly:
:-))))
Az év kommentje!

Ezt a műsort én is megnézném.
Speciel guest: Lékó Péter,
a résztvevők igazolt eltávval előadást tatanának a Mindentudás egyetemen.

VV Rezső annyira bementateázna, hogy bevallaná, a polgár-lányokra szokott recskázni.

Ja, és Sthohl Bucit érdemei elismerése mellett nyugdíjaznánk a Betty Ford Klinikán, a műsort Veiszer Alinda vezetné.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.08.25. 14:10:41

kibaszottul dermesztő ez az egész, remélem egy hatalmas kataklizma elsöpri az emberiséget és a bolygót újra cuki kis szőrös emlősök fogják benépesíteni

BOB 2010.08.25. 14:15:26

Ha bemegyek a házba, Kierkegaardot fogok idézni és latin nyelvű bibliakommentárokkal szórakoztatom majd a lakótársaimat.

Prophet 2010.08.25. 14:18:10

@nosferato: Már csak az a kérdés, egy fizikus, vagy.. csillagász csajt mivel lehet levenni a lábáról. Sokat szoktam ezen gondolkozni. Hatásos például, ha azt mondanám, hogy az Nemzetközi Űrállomás ablakmosója vagyok? Vagy azt inkább a kommunikáció szakosoknak kell vetíteni? Neki valljak úgy szerelmet, hogy olyan, mint egy feketelyuk?

Styxx 2010.08.25. 14:24:40

@Prophet:
:-)
sőt, egy csillagász csajt ha Kiscsillagnak szólítasz, az se tuti befutó, mert ő valszeg Vágtázó Halottkém rajongó, a frontember kolléga révén.
Nekem volt egy nagyon geek osztálytársnőm. Már ált isiben is komputer volt a gúnyneve, de nem csak kocka, hanem kib@aszottul okos is. Nőben élőben más példányt nem is láttam. Most a microsofnál dolgozik (suprice) ée osztálytalin mesélte, hogy a szülőszobában amíg vajúdott, a mobilja szoftverét javítgatta.

Ifj. Farkas Gyula, ha ezt olvassa, garant elélvez:-)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.25. 14:31:13

@Prophet: szerintem azzal, hogy előhozod az érzelmes oldalukat, mert maguktól nem jön elő. Az okos emberek hálásak, ha valaki eszükbe tudja juttatni, hogy amúgy szívük is van. Vagy még le lehet őket venni a lábukról macsetével is.

lárvalányhaj 2010.08.25. 14:35:23

@Prophet:

tudományos fokozat...? publikációk...? :)

ZX 2010.08.25. 14:50:05

"Nem szeretné, ha megtudnák. Hogy nem az." Ahhahahaha!

égafater 2010.08.25. 15:03:59

kurvajó, kurvajó

már el is feledtük ezt a csúcsműfajt. nosztalgikus volt olvasni, mintha a korai kilencvenes években történt volna.

stólbuci is akkoriban állt rá dúúúrván a kólára. hogy baszódna meg ott ahol van.

gyilkos fűegér 2010.08.25. 15:09:58

Ha élhetek egy szerény javaslattal, én a valóságsó helyszínéül Comodo szigetét javasolnám.

Nem maradhat, csak egyetlenegy.

shibaura 2010.08.25. 15:12:00

@VRbagoly:

És persze ott lenne VV Dénes is, aki vegyész, és bármiből tudna alkoholt vagy más bódító anyagot készíteni. Tűzhely-tisztítóból, grillezés után ottfelejtett faszénből, vagy csak amit zuhanyzás után mások után talál a lefolyóban. :-D

Sadist 2010.08.25. 15:15:21

@Prophet: A "lehozom neked a csillagokat is az égről" szerintem sokkal stílszerűbb.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.08.25. 15:33:50

@Prophet: azzal, hogy tudsz vele a szakterületéről beszélgetni. Viszont nem nyomod annyira mint a szaktársai, így marad processzorkapacitás és memória a burkolt csajozós szövegek futtatására is. Ezt a kapacitást a kollegáinál a távoli magnetárok működési modelljeinek elemzése foglalja el.

Motorpenis 2010.08.25. 15:36:17

Remek írás lett!

Molnár Anikó különben miért is nem végezte el az orvosit? Mert úgy volt, hogy miután vége a valóságsónak, jelentkezik az orvosira és elvégzi.

IndaMuncher 2010.08.25. 16:13:12

Figyelitek amúgy?

Akkor tudod, hogy kommersz posztot írtál, mikor címlapos lesz és senki sem jön anyázni.

Ez most nem lett közönségmegosztó írás. :)

Veronka 2010.08.25. 16:24:25

@Zorita: A debreceni Arborétumban van stílszerűbb helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Konkoly Thege Miklós Csillagászati Kutató Intézetének NAPFIZIKAI OBSZERVATÓRIUMA

sdani 2010.08.25. 16:55:35

@Motorpenis: Mert hülye mint a segg? Persze gyanítom a kérdés költői...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.25. 17:49:29

Jujj! Ez nagyon élethű lett, És már megint az a nyamvadt Coelho!!!!

Olyat nem lehetne csinálni, hogy adott társadalmi kasztokból kiemelünk 1-1 mintapéldányt, összeköltöztetjük őket és nézzük, mi történik? Bikanyakú merdzsás lenyomja-e SzeszkóLackót, PauditsBéla szerű madár vs. cigányvajda, begandzsázott alteregyetemisták a radikális futballszurkolók ellen, és ugyan ki teperi már le először a wannabe playmate-et, miután Oki véletlenségből ráült a pinkruhás csivavájára.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.25. 17:52:44

@Reding Itell: Még a végén tényleg megnézem.

@Kacagó gerle: Börtönben van. Idén bucimentes lesz a VV.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.25. 18:03:13

@Zorita: Egy borsodi eldugott faluban, valahol a szélén -mert TITKOS ugye- hullámpalából lesznek a falak és szamurájkardos emberek őrzik.

Fapuma (törölt) 2010.08.25. 18:45:53

Nyilván bennem van a hiba, de a kiegészítésekkel /aka kommentek/ együtt elfogadom a poszot és egy ötössel jutalmazom az íróját. Írd be az ellenőrződbe fiam és hozd ki hogy aláírjam!
Elemzésképpen csak egy dolgot hadd emeljek ki: "szívecske szívecske Hajnee szívecske szívecske " résznél már eldöntöttem, hogy megjutalmazom a poszt íróját. A jövőbeli terveknél említett szép helyek, mint Trieszt és Jesolo, na ott konkrétam megkönnyeztem a MŰVET.
És bizony magas szellemi kapacitásról árulkodik a box és súlyemelés /fociról nem is beszélve/ mint észjátékok említése is.
Összességében, vagy ahogy a francia mondja ha angolul beszél, all in all nagyon kellemes perceket okoztál fiam, nem hiába jártál ebbe az iskolába.

Styxx 2010.08.25. 19:14:24

@F.house:
Szerintem ez már a VV része. Nosferatotól megrendelt az Iko produikció (vagy ha a retek másik beszállítója, akkor bocsesz) egy tanulmányt.
Egy kereskedelmileg fontos réteg, a modoros blogon a tökeiket/punciLyukat vakarászó 18-49 éves törszkommentelők VV igényeiről.
Ezek után nem lepődök meg, ha az első körben Ifj Farkas Gyula, Huszonharmadik Gauss, Grigorij Jakovljevics Perelman (bulvárosabban, az egymillió dolláros díjat elutasító, újságírókat utáló, kását szerető osrosz matematikus géniusz) kell beszavazni az első lakót.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.25. 19:28:36

@Styxx: Hát a blogon volt már jópár karakán topikfigura, akikkel meg lehetne tölteni néhány konspirált -bekamerázott, bepoloskázott- házat.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.25. 19:43:31

@Fapuma: az semmi, hogy posztnak jó a Triest/Jesolo, de ezt megírtam múlt szerdán, majd csütörtökön lementünk Horvátországba. Ott modoroskodunk a vízben, odaúszik egy gumimatracon egy ősz, borostás, egyfülbevalós, nagyórás csávó. Mi honnan jöttünk. Innen bazmeg. Ő mondott vagy 5 települést, amiből 2 olasz (na mi? TRIESZT ÉS JEZOLÓÓÓÓÓ!!!) volt, és nem tudtam eldönteni, hogy ők most jachttal vannak, vagy Xara Picassoval (esetleg Fiat Multipla).

Egy ideig morfondíroztam ezen, bár betolta a két aduászt úgy, hogy magamban sírtam bazmeg. Aztán kisomfordált a nejéhez, aki egy habos boleróba öltözött éppen és gyönyörű gólyafészek-tupírja volt valahol Young Einstein és Peggy Bundy között. Akkor mindent megértettem.

Triest. Jesolo. 1991. Nyugat. Über geci. Vannak még ilyen földrajzi nevek, köztük Jalta, Szófia, Chopok, Murau.

Celtic 2010.08.25. 19:45:55

@Motorpenis: Nem a jogra? Vagy az masik celeb volt?

Celtic 2010.08.25. 19:47:24

@Celtic: Hat, vegigolvasva (es a kommenteket is), az az erzesem, hogy Nosferato felulmulta onmagat, mert ez szinte jobb, mint az osanya, pedig akkor azt hittem, az a tokely :)

bajor gizella 2010.08.25. 19:52:54

miért van hogy ezek az okos csajok akikért kb a kommentek alapján sorbanállás zajlik, mégis a macskájukkal nézik otthon a hogyan készültet a nat geon még 30+ évesen is a másoddiplomamunkájuk hivatkozási listáját csiszolgatva közben?
jah, mert rózsaszín fehér keresztbecsíkos garbót vesznek fel melltartó nélkül, hónaljtájban sárga izzadtságfolttal? vagy mert nem lehet eldönteni hogy kezdődik a szemöldök és hol ér véget a haj? mert a keret nélküli szemüveg, nagyítja a miteszereket? a lófarokba kötött zsíros haját 10 percenként kibontja, majd szorosan egy piszkos hajgumival újra összeköti?
vagy mert még senki se látta még budmil hátizsák nélkül, amiről egész suliszerte találgatások mennek hogy milyen százalékban vált a testének szerves részévé, és vajon mit tarthat benne? esetleg amiatt hogy ha véletlenül megjelenik valami közösséget formáló, nyilvános eseményen, akkor a faszik nagytöbbsége ezen a falhoz lapuló riadt őzgida fejet vágó lányon röhögcsél, az ismerkedés legkisebb motivációjával bírva? majd a számítógép elött ülve elképzeli az évfolyam legjobbtestű nőjét szemüvegben, és azon morfondírozik a társaival hogy hogy lehet egy ilyen okos nőt megszerezni?

lárvalányhaj 2010.08.25. 19:58:03

@bajor gizella:

azokért az okos lányokért se rajonganak, akikhez nem tartozik budmiltáska és átizzadt hónaljú ruha :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.25. 19:58:35

@bajor gizella:

A hogyan készültet a Discovery-n nézi, bocs!

bajor gizella 2010.08.25. 20:02:21

topo, nemhogy a szexi vagy nemet nézné a viván ugyanabban az időben:)

bajor gizella 2010.08.25. 20:06:52

@lárvalányhaj:
azt nem tudom. én se szép se okos nem vagyok:)

Fapuma (törölt) 2010.08.25. 20:08:41

@nosferato: akartad mondani Horváthba?
Mindig is a kedvenceim voltak azok a beszélgető partnerek, akik azért tesznek fel kérdést, hogy a választ meg sem várva elmeséljék a saját történetüket. Az ősz, borostás, egyfülbevalós, nagyórás csávót pedig ütném egy szénlapáttal, amíg csak lélegezni bír.
A Peggy Bundyn el kellett gondolkodnom, hogy ki is ő, bizonyítandó szerény szellemi kapacitásom, de megvan.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.25. 20:18:54

@bajor gizella:

Az remek lehet. Viva tévét életemben nem néztem, és az ismeretterjesztő csatornákat is háttal nézem már egy ideje.

A Tyne folyó déli partja 2010.08.25. 21:13:43

@Intizar: szerintem meg nem is tud olvasni...
meg az "én magamat adom" megjegyzésnél nekem kapásból az jutott eszembe, hogy naná, mert annyi IQ nem jutott, h. színészkedni tudjon.

A Tyne folyó déli partja 2010.08.25. 21:15:59

@El Topo (Sgt. Elias): az én élményem is kb. az, hogy belenéztem az egyikbe, mikor még új volt. kb. öt percet bírtam, dögunalmas volt, kint nyivákolt egy csaj, valami iszonyatos affektált hangon arról, hogy ő mindig megcsalja a barátait.

egyik volt lakótársam nézte a való világot vagy hogy hívták, sajnos egy szobában laktunk. kénytelen voltam fülhallgatón zenét hallgatni, mert nem bírtam elviselni a "beszélgetéseket".

É2I 2010.08.25. 21:18:17

Nagyon kafa lett és jó pár hozzászólás még emeli is a szintet. :)

@Styxx: Ez a csajt ismerem, vagy egy nagyon hasonlót :)
Mi is vagyunk egy páran kockák. Régebben össze-össze jöttünk ilyen IT bulikra (Virtuálisan lőttük egymást, na :). Szóval egyszer mikor meguntuk a nagy lövöldözést, kreáltunk egy pc-s problémát. Mindenki lázasan ötletelt, míg a csajszi ült némán és pötyögött. Amíg egymást leüvöltve, kiröhögve, megcáfolva -mi fiúk- csak rugóztunk a problémán, úgy tíz perc múlva halkan megszólalt: kész van. És igen, amit bevert a gépbe, az tényleg működött. (Farok behúzva visszaültünk lőni egymást :)
Tudom, hogy két nagy cégnek is a rendszergizdája volt és, hogy azután az MS-hez ment. (Sajnos nagyon-nagyon régen nem beszéltünk már.)
Akkor még nem volt gyereke, de biztosra veszem; a szülős sztorit hallottam. Most vagy urban legend, vagy te írtad már valahol és olvastam vagy valamelyik haverom mesélte a csajról. ;)
Egyébként egy szép arcú, egy picit molett, halkszavú csaj, de ha leültél vele beszélgetni hamar kisebbségi komplexusod támadt, de a jobbik irányban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.25. 21:35:19

már alig várom, hogy az ilyen gyopárok miatt a magyar tudományos kakadémia kiadja az új helyesírás-szabályzatot, miszerint az intelligencia egy ellel, a kommunikáció pedig egy emmel írandó.

Zorita 2010.08.25. 21:59:53

@nosferato: igen, ilyen még Szocsi, Várna, Lipcse is pl., de egy időben ide sorolható volt Gänsendorf is :D bár ez most kicsit OFF

sorica123 (törölt) 2010.08.25. 22:32:44

@lárvalányhaj: hát ezt bebukták, mert akkor viszont jönnek hithű kétbitesek, akik nem is akarnak okosabbak lenni, mert az nem elég nőjjes. Oszt akkor lehet nyígni, hogy butalányvagy Elizabeth, mert persze 24/7 nem kell egy humán levélnehezék otthonra.
@bajor gizella: dzsááá ezerszer inkább a Hogyan készült. Ha már a tévét bambulja az ember és ez a két csatornája van. Én a vaván csak a klipeket szoktam nézni, amikor idétlenkednek ilyen sedre arcok, az valahogy nem ragad meg.
@El Topo (Sgt. Elias): ott is annyi félinformációt turbózó okosság van már, hogy na. Nem rossz, de ne onnan akarjon az ember okos lenni.

2010.08.25. 22:33:47

aki ben/ben helyett ba/be használ, azt pofán kell ba**ni

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.25. 23:05:11

@nosferato:

Háló öcsi, hát te voltál horvátban az a nagyképű gyerek a tengerben, aki Budapesttel próbált kontrázni az én Jesolómra? Mit ugrálsz itt nekem, láttam az autódat, a Picassóm sokkal jobb!

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

A nyerő csapat:

VV Büfészínész
VV Irodalomtanár
VV Rendszergazda
VV Született Mamci
VV Szocio Pata, hogy legyen köztük egy lúzer értelmiségi is, akit fikázhatnak :)

lárvalányhaj 2010.08.25. 23:07:00

@sorica123:

azért a buta csajokat se kell félteni :) egy csomó pasi nem beszélgetőpartnert akar maga mellé, hanem valami csinos és ivarérett példányt, aki illik az autó kárpitjának a színéhez. az se baj, hogyha buta, mert egyrészt úgyis a haverjaival tölti az ideje java részét, másrészt két év után elkezd félrekúrni.
sőt, szerintem a buta csajoknak nagyobb piaca van, mint az okosaknak, mert a pasik többsége nem akar nála okosabb nőt, másrészt a pasik elsöprő többsége is buta. (mint ahogy az emberek többsége is az. :P )

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.25. 23:08:08

@lárvalányhaj:

Hogy ez mekkora butaság! Csak nem pasizni jöttél ide? :)

lárvalányhaj 2010.08.25. 23:11:38

@VRbagoly:

Most jut eszemben, hogy nyugaton volt már ilyesmi valóságshow, az volt a címe, hogy The Beauty and the Geek. Az volt a lényege, hogy az ifj. Farkas Gyula-féléket összeeresztették a Zimány Linda-félékkel. De meglepő módon nem a geekek voltak benne a legröhejesebbek, hanem az, hogy mennyire kőbuták is voltak a díszpicsák.

lárvalányhaj 2010.08.25. 23:15:27

@Levéltáros:

Azért az okos lányokat se kell félteni, ők is megtalálják a módját a dolognak ;) De az biztos, hogy még egy csaj sem pasizott be _önmagában_ attól, hogy okos :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.26. 00:23:50

@Zorita: VÁRNA!:))))) Gansendorf lehet az, ahol le vagyok fényképezve farmer + bőrkabátban 12 évesen egy kölyökoroszlánnal a kezemben? Mert akkor stimmel...

Nekem nincs komplexusom okos csajokkal, de még okosabbakkal sem. Tökoké. Viszont még sose voltam butával, már csak a dolog egzotikuma miatt is érdekes lehet. Nem tudom, hol gyülekeznek, burokban élek. Valaki megoszthatná élményeit.

cd-r 2010.08.26. 01:10:42

nem túl elegáns poszt, dehát ilyen is kell.

cd-r 2010.08.26. 01:12:57

nem _adja be_ a szokásos nívót. sima "de igénytelenek ezek a valóságsók bazzeg,de azé' megnézem" stíló.

Motorpenis 2010.08.26. 06:29:12

@lárvalányhaj: Igen, ezzel magyarázzák az "okos" lányok, hogy nem kellenek senkinek. Valójában nem okosak, maximum okoskodók, viszont nőiesség nulla.

A másik kedvenc érv, amivel magyaráznak:a férfiaknak nem kell "erős" és "határozott" nő. Valójában trampli, bunkó, közönséges nő nem kell.

lárvalányhaj 2010.08.26. 08:08:20

@Motorpenis:

Általában arra szokták mondani, hogy okoskodó, aki tényleg okosabb, mint a környezete, csak nem tudja időben befogni a száját. :) Az emberek valamiért utálják, ha náluk okosabbal találkoznak, ez van. Ha azt akarod, hogy egy nálad butábbakból álló társaság befogadjon, akkor az ő szintjükhöz kell modulálnod magadat, különben nagy valószínűséggel kiutálnak.

Deuce Bigalow 2010.08.26. 14:28:44

jóóóó post! csak egy pici hiba van benne, a "szeretném megtartni a szuverénságomat" mondat helyesen:
szeretném megtartni a szuvenírságomat!(lsd. azt hiszem vv anett anno)

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.08.26. 17:21:36

Kedves Kommentelő @VRbagoly: !

Engedelmeddel megjelentettem blogomban kommented. Természetesen a szerző és a forrás feltüntetésével.

Maradok tisztelettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon, osztatlan, kredites képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott helyen (ANÁ)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.08.26. 17:38:04

Kezdem gyanítani, hogy ez a Coelhó a vámpírosszemét-gyáros némber alteregója.

Vágási Matyi 2010.08.26. 21:13:21

Angol alapfok, Pierre, Emporio!
Zseniális lett.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.08.27. 00:06:59

@lárvalányhaj: Namost ezzel az a gond, hogy nem tudok velük jókat dumcsizni aktuális pletyikről. Ilyenkor kamuzok. Volt már, hogy egy komplett kultuszt kitaláltam amikor egy ezoterikus sámánnal kellett pár órát egy helyen töltenem. Kompletten helyszínekkel, szellemekkel, Erővel, újjászületéssel, patásördöggel... Meguntam a süket dumát, elengedtem magam és rögtönöztem. Azóta nem láttam a csávót, nem tudom utánanézett-e az én kis egyházamnak.

De régi álmom, hogy valami diszkópicsának beadom, hogy van olyan Berlinben, hogy Dietrich Fischer Disco

(gyk: en.wikipedia.org/wiki/Dietrich_Fischer-Dieskau)

Sand Lover 2010.08.27. 14:43:14

@Donna Anna: Nem Coelhóval van a baj, szerintem. Ha a normális helyiértéken kezeled, tehát úgy olvasod, mint lektűrt, akkor egész szórakoztató. Stephanie Meyert (vámpírosszemét) is olvastam, na ő sajnos írni sem nagyon tud, de elfogadom hogy nem én vagyok a célcsoport.

sorica123 (törölt) 2010.08.27. 17:48:04

@lárvalányhaj: azért mondom. Hgoy humán levélnhezéket még simán találhatnak - akit viszont hullára fognak unni pár hónap alatt, mert egyszerűen ragaszkodik a maga szellemi állóvizéhez és szuperül alakítja azt, amiért az adott pasas kiválasztotta őt.
@Motorpenis: némelyiknek már a határozott is sok, és ha nem a hajában a lelke a kislánynak, akkor már nem elég 'nőjjes'...
Az okoskodás-témához kb ami egy jól teljesítő és egy stréber között a különbség. Tehát az okoskodó az pofázik, pattog, bosszantóan villogtatja, hogy mennyire képbe van. Aki meg jófej, az nem hisztizik azon, hogy kellően okosnak néz-e ki és így nem kergeti az őrületbe a környezetét a folytonos okosságdemonstrációjával (ami így gyakran inkább hülyeség~).
@Professor Pizka: :D
@Morgan LeFay: na ez az, amit a rajongói nem szoktak, hanem egy gurut látnak benne, holott annak igenis mű. Sőt van, aki magát a történeteit, a stílusát tartja életszerűtlennek, rossz értelemben elszálltnak vagy egyszerűen gagyinak. A fene tudja, egyfelől van ez a nyálzás, ami övezi, eleve nem tetszik, másfelől meg annyit ír, tuti, hogy minimum becsúszik egy-egy gyengébb eresztés. De van, aki szereti, sőt zabálja, nyilván jó okkal.

lárvalányhaj 2010.08.27. 22:13:07

@sorica123:

Ha lényegesen okosabb/műveltebb vagy azoktól, akik között mozogsz, akkor sokszor nincs is szükség különösebb demonstrációra ahhoz, hogy okoskodónak tűnsz. Elég, ha időnként véletlenül használsz pár olyan szót, amiket a többiek nem ismernek, és máris elkönyvelnek okoskodónak. Pedig te nem is akartál arcoskodni, csak nagyobb az aktív szókincsed az övénél, de ez a verzió fel se merül benne, egyből támadásnak veszi, és visszatámad.
Persze nem mindenki van így vele, de az emberek többsége sajnos frusztrált, és tele van komplexusokkal, így mindenre ugrik, ami mozog.

sorica123 (törölt) 2010.08.27. 22:54:52

@lárvalányhaj: azok viszont le vannak ejtve ilyen szempontból... nézd, ha még arra is maflák, hogy rákérdezzenek, hogy kb a mondat közepétől nem vágták, mi is van, akkor ki is a hülye...?
Érted, van az a típus, aki refelexből rámröffen, hogy 'mibajodvan gecó mébeszész érthetetlenül?!' (nyilván én, nem ő nem érti), de hát istenem, talán ragaszkodik a maga butaságához. Joga van hozzá, ha bosszantó is. És persze bosszant is aktívan, mert nekem is spontán becsúszik olyan, hogy 'bammeg, így jött ki', abszolút nem tanárkodni akartam, csak én így fogalmazok:/ Amúgy persze értelmesebb, ám nem egetverő szókinccsel bíró/először látott emberekkel máshogy beszélek, mint régi ismerősökkel, akik nem akadnak le egy körmondatom vagy egyéb marhaságom közepénél. De általában kell fogalmazni, retusálni a mondatot, hogy a píárja is jó legyen:)

A Tyne folyó déli partja 2010.08.27. 23:21:55

@sorica123: gondolom, azért zabálják, mert könnyen emészthető, nem? a bonyolultabbaknak sose lesz akkora közönsége, a legtöbb ember az egyszerűbbet fogja keresni. nehogy már el kelljen rajta gondolkodni...
coelhótól én két könyvet olvastam, először a Veronika meg akar halni-t, hallottam róla, és megláttam a könyvtárban, kivettem. az tetszett. aztán elolvastam az alkimistát (mert az előző tetszett) és most meg kellett néznem, mi is volt a címe, pedig most olvastam egy hónapja...) és azt lilának találtam.

lárvalányhaj 2010.08.28. 01:44:28

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Én is olvastam még valamikor régen Coelhót, hogy lássam, hogy mégis mi ez, de abszolút semmi nem maradt meg belőle. Tényleg. Nyilván azért, mert már akkor is egetverő élmény volt.

pruntyike 2010.08.28. 18:13:42

@nosferato: lézerfizikus: inkább lúzerfizikus

pruntyike 2010.08.28. 18:16:42

"Nem mindegy, kire teszem a jelet" Odavág rendesen, és mennyi ilyennel van tele az egész művi szar...

rdi 2010.08.28. 23:03:29

"Aki ismer, az úgyis tudja, milyen vagyok, aki meg nem ismer, az majd úgyis megismer."

Ez is kedvelt klisé az ilyen egyedek szájából, tegnap tényleg elhangzott, majdnem szó szerint.
süti beállítások módosítása