Blogajánló - Görbe sminktükör

2009/08/29. - írta: Modor Tibi

Szióka! :-))

Ha már HRitánk olyan szépen megírta a már jól ismert Smasszert, úgy gondolta, folytatja a gondolatmenetet a Görbe Sminktükör c. új blogján. Eszünkben sincs persze elvelvetesedni, de ennyivel talán tartozunk az igenis kiismerhető női nemnek, akik annyira lelkesen olvassák kedvenc blogunkat :-))

Mottója:

Kísérlet a női nem megítélésének árnyalására, avagy nagy szarban vagyunk, de mentem, ami menthető, ennél rosszabb már úgyse lehet.

Mivel tapasztalataink szerint a nők legnagyobb ellenségei a nők, ezért tényleg kitartást és bátorságot kívánunk neki :-))

Mai posztja az Esküvői fotókról szól:

A nagy esemény egyik fő buktatója az esküvői fotózás. Itt dől el, hogy a házasság szent intézményében ki lesz a fedélzetmester és ki az egyszemélyes mannsaft. Legalábbis ezzel lehet megnyugtatni a férfiakat, hogy kétesélyes a dolog, de az a nagy büdös valóság, hogy nem. Esélyük sincs. Ha ugyanis a férfi határozott fellépésének köszönhetően eléri, hogy az esküvői fotózás elmaradjon, a nő úgy megsértődik, hogy a férj élete hátralévő részében a „kiengesztelés” nevű játékot lesz kénytelen játszani. Ha pedig a nőnek sikerül meggyőznie a férfit az esküvői fotók létjogosultságáról és szükségességéről (az Evelinéknek is volt, nekem is kell), az ifjú ara kivirul, az ifjú vőlegény pedig 10 évet öregszik.

Folytatás itt.

8 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2009.08.29. 18:17:42

Nos, hálás a téma, másokat is megihletett.
Csodás esküvői fotóverseny:
vasnepe.hu/eskuvoi_parok/200904_eskuvoi_parok_1
Kötelező őket végignézni!

zauberpferde (törölt) 2009.08.29. 18:44:17

Ormótlan:
Gyönyörű válogatás. Némelyik kép, tökéletesen ábrázolja a posztban leírtakat. Vajon melyik volt előbb?:))

Néhány mondat az esküvői fotósról:
A fényképész, természetesen a legprofibb a városban, megyében, országban, stb.. Ő fotózott szinte minden helyi híresség esküvőjén. Szerencsére az ifjú ara legjobb barátnője ismeri, mert a bátyja esküvőjén is ő fotózott. Csak ezért vállalta el ezt a munkát. És különben sem tud nemet mondani egy ilyen szép fiatal párnak, mert ő a születéstől, a halálig dokumentálja képeivel az emberek életét. Akármilyen falusi lagziba nem megy el, nívója nem engedi ezt meg, hiszen képei jelentek már meg külföldi magazinokban.( bár még senki sem látta azokat)
A "honoráriumot" majd akkor kell megbeszélni vele, ha már elkészültek az ízléses, mélybordó bársony borítású esküvői albumok (+CD), és elégedettek a művészete kivitelével. Természetesen az ár jutányos , de cserébe kiköti a fotós, -sértődés ne essék, hogy a születendő utód keresztelőjét, névadóját, óvodai ballagását, csak ő örökítheti meg az utókornak...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.08.29. 19:20:46

köszi a blogajánlót, hiánypótló Rita blogja:)

rocaszujo 2009.08.31. 09:37:13

"Matolin Ágota felszolgáló és Pintér József kamionsofőr. Gencsapátiban élnek, 2009. március 3-án kötöttek házasságot." Kellemes kis pár. Amolyan pimasz kreativitást érzek a sorozatban.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.08.31. 09:51:01

"Asbóth Mária vezető jegyvizsgáló és Kocsis Tamás kefekötő. Szombathelyen élnek, 2008. szeptember 13-án kötöttek házasságot."
Hehehe, miért kell foglalkozást írni? :)

lárvalányhaj 2009.08.31. 10:34:10

"Viszket Zsuzsanna közegészségügyi felügyelő és Németh János köztisztviselő. Szombathelyen élnek, 2008. augusztus 8-án kötöttek házasságot."

Viszket Zsuzsanna, LOÁL
és ráadásul közegészségügyi felügyelő

"Faller Ildikó shift leader és Horváth Gábor szerszámkarbantartó. Sárváron élnek, 2008. július 26-án kötöttek házasságot."

A shift leader az tkp. műszakvezető, csak ez is amolyan puccos megnevezés (mint a takarítóra a tisztasági menedzser)?

"Dankovics Barbara tanuló és Hollósi Gábor baromfifeldolgozó. Vásárosmiskén élnek, 2008. július 19-én kötöttek házasságot."

Ez a csaj állva leápolhatja a faszit, biztos jó feleség lesz :D

~

Azt meg végképp nem értem, hogy miért írják oda foglalkozásnak, hogy "kismama". Muszáj az egész világnak megtudni, hogy felcsinálták anyut?

Balance Of Power 2009.08.31. 11:32:33

Tenyleg jo a blog, cimlapot neki es jojjon a sok barom egyszeri kommentelo.

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2009.08.31. 14:20:55

Baszki, ezt be akartam küldeni én is. :)
süti beállítások módosítása